Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De érdekes, hogy az alien miatt sírsz, én pl. a Marine-t látom így. Az aztán mindentõl "botlik", legyen az Predator fókusz ugrása, alien plafonról való farkazása...
Steam acc: kange82
Ranked meccs szopás. 1 nem választhatsz semmit, csak deathmatch alatt, mindent (játékmód, térkép, faj) a gép sorsol, hozzáteszem, néha nagyon szarul. Ezen kívül az említett kellemetlenségek (kilép a host, nem találsz embert, csalók, stb.....) is itt inkább jellemzõek. Nekem egyszer a 15 perces menet 14 percében döntött úgy a host, hogy lelép, és 7-en szoptuk be 0 xp-vel miatta. Elhiheted, hogy ilyenkor legszívesebben uninstall és a készítõk fejébe állítanám a lemezt.
1. Nektek is sokat kell várni mire felcsatlakoztok multira?
2. Most komolyan, online játék közben nem választhatok fajt? Bár lehet én vok a béna, és nem találom a gombot.
Am jó lenne a game, ha nem lenne pár hihetetlen nagy faszság benne, pl: ha a szerver gazda lelép miét zárul be az egész? Máshogy is megoldhatták volna..
Viszont ez az állandó botladozás aliennel nagyon idegesítõ, és képtelenség így játszani. Alien ellen megüt és padlót fogok, ott meg szétszed, predátor még rosszabb. Focus mode-nak van valami köze ehhez?
Arról meg nem is beszélve, hogy sokszor csak a kivégzéssel lehet megolni az ellent (gondolok itt olyan szitura, hogy 2 marine, egyiket befarkazod, majd E. Hiába lõ le a másik, így legalább egyet ki tudtál nyírni).
http://avp2010.b13.hu/
Rohadtul elegem van már a sok kis buziból akiknek abból áll a játék, hogy mögém rohannak és megnyomják az E betût. Kurvára lerontja az amúgy jó játékélményt.
Ráadásul a gyáva patkány sem ér vele sokat, mert a társam úgy is lelövi.. A kivégzésekbõl nem lehet jó statot összehozni. Csak jól néz ki oszt kész..
Ha emberrel mész és az alien támad akkor:
1. ha light attackal jön akkor blokkolsz majd counter attack és szét darálod míg a földön fekszik.
2. ha már játszottál vele és tudod, hogy elõszeretettel használja a kib@szott farok támadást akkor neked kell gyorsabbnak lenni és elsõként megütni. Ettõl megszédül--> van idõd szétdarálni.
(ha valaki nem tudná Ultimate Survival). Bear Grylls egy kietlen hideg bolygóra keveredett ahol talált egy elhagyatott gyárat. Fázott ezért az ismeretlen döglött állatott (amit kb fél órája talált meg, de nem akarta megenni mert számára is ismeretlen ez a faj) ezért az arcára tette hogy le ne faggyaznak az érzékszervei és mivel szál nem volt nála ezért a nyakát is betakarta az ismeretlen élõlény nyúlványával. Fogta az univerzális kését és tûzkövét és fényt/fûzet csiszolt vele hogy a kezeit is felmelegítse, de mivel az már a fagyás határán voltak, ezért bedugta õket a gatyájába.
<#banplz>#banplz>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
ezért:
Nemtudom eldönteni h bánatában már zsebhokizik-e vagy vagy csak le akarja cumilni magát<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> mindenesetre elég érdekes...
ti mit gondoltok?<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nemtudom>#nemtudom><#nyes>#nyes>
Én vagyok a jobb oldalt álló, smartgunos marine 😄.
Nem egyszer volt már olyan, hogy preddel voltam, alien jött szemben sprintelve, célja a mögém kerülés volt, elkezdtem ütni (2x el is találtam) és mégis beadta neki a Stealth kill-t.
Mostanában már nagyon felbaszták az agyam az ilyen homárok, állandóan csak hátulról jönnek. Tegnap egy pred 3x támadt rám szembõl, mind a háromszor Blokk-->ütés--> ravasz, ezután megunta, sprintelve szaladt felém, mögém futott aztán trophy vagy nem tudom milyen kivégzés jött..
Ekkor nagyon elkezdtem röhögni, be is írtam a gyereknek, hogy "máshogy már nem megy, mi ?!"
De legalább a lángszórót fel fogják tuningolják (remélem is, mert multiban egyenlõ a nullváll, de singelben meg top fegyver)!!!
(Nem szeretem, mikor valaki ilyet csinál...)
A probléma az, hogy máshol is ezen a néven vagyok, és nem néznék jó szemmel, ha ilyeneket linkelgetnék 😄
Amúgy érdekes lesz, ha megcsinálják. Értem itt ez alatt az olyan dolgokat, mint pl. 1 másodpercig állnod kell a Stealth Kill-hez...
(Jah és végre kivennék a pattogó alien-t...)
Nem muszály elhinned nekem, 1-2 héten belül úgyis tapasztalod 😄
(Habár, már úgyis kiszivárgott az info...)
De a játék támogatását nem hagyták abba!