7670
avp10logo.png
  • HF
    Egyébként, a lábatlan alienekkel játszadoztam, és emberként elég sokszor megöltek, de most kipróbáltam hogy ugyanúgy öl-e meg ha Predator vagyok. Hát az animáció más, szerintem elég perverz, olyan mintha megakarna erőszakolni

• HF
    Gondolom főleg a nagyobb terekben.
    Nekem akkor csinálta ezt (DX9 módban csak) amikor very high beállításokkal játszottam. De ha nem XP van a gépeden, a DX10 módban abszolút nincs ilyen probléma, és még a játék is sokkal-sokkal gyorsabban fut (nekem konkrétan 20 fps-el van több dx10ben).
  • Rage47
    én nem
  • mike01010101
    A single player reszt a marine-nal el tudnam kepzelni egy gears of war-os camera nezettel.
  • tonyr #6866
    mitöl van h single-be idönként -elég sürün- megáll pár mp-re a játék ?
    minden frissités fentvan asszem
  • HF
    Mostani € árfolyamon kb 1700Ft
  • SLICK
    Mennyibe fáj ez a pakk?
  • HF
    Az :D
    Egyébként hangulatban tényleg veri az összeset, az egyetlen dolog amit picit sajnálok hogy gyakorlatilag rákényszerít a shotgun használatára, mert a Pulse Rifle még egy embernek is túl ritkán respawnol.

Egyébként ami nemlátszik a képeken (vagyis az utolsón próbáltam rámutatni...) az a sok vízcsobbanás. Az összes mellé repülő golyó, az ugráló Alienek mind felverik, nem beszélve a falakról lezúduló vízről, emit eddig nagyon kevés játékban láttam így megcsinálva.
    Hát, azért ha valaki még megveszi a packot, mindenképpen írjon, mert ezen a pályán érdemes survivalozni ;)
  • Kange
    Nekem mindenképp csak magyar szerver jöhet szóba... Sajnos az Internetem jelenleg olyan, hogy külföldre olyan 1-2 Mb max, míg itthonra 50-60 Mb... :S

• KennyGTP
    OMFG Ez a map gyönyörű
  • HF
    Néhány kép egy kis esti survivalról :D

• NHLFAN
    amint vége a Medal of Honor bétának megyek én is vissza multizni:)))
    a single-t én még nem is vittem végig...
  • KennyGTP
    Sőt már van magyar (hosted)szerver is!!! [-==Destiny-Server==-]SMALLEE néven fut jelenleg a szerver amin csak 4 játékos DM-ezhet egymással (de volt kb 2 hete TDM BLOODBATH néven is amin STDM módban ölhették egymást a csapatok 18 játékossal)
  • HF
    Nem úgy értettem hogy 5-6 szerveren játszanak, hanem általában 15-20 szerveren vannak emberek, és az első 10 eléggé népes
  • HF
    Hogyne pörögne, az 5. Patch nagyot dobott a játékon, egyébként meg az első 5-6 szerver mindíg tele van.
  • buklee
    Áh kipróbáltam a multit valami fajok fajok ellen, nem tudom pontosan a nevét. A aliennel voltam de veszett nehéz, játszottam vagy 10 percet és öltem 1-et. még szokni kell. Fasza játék amúgy bejön.
  • Kange
    Azért eléggé nagy probléma, hogy ennyi idő eltelte után még mindig ennyibe kerül a játék...

De most komolyan, pörög még a játék? Most már nem sokára tényleg előveszem újra! :)
  • KennyGTP
    Nem tudom miért rajzolja ki, de ez csak az egyik szerveren sikerült a skin alannyal méghozzá háromszor, De ez akor is nagyon punk LOL-os.
  • NHLFAN
    zavvi.com

más:emlékszem megjelenéskor volt valakinek hunter edition ami a hmv.com-ról jöhetett csak.mik voltak a tapasztalatok, az ottani rendelésről?
    Köszi
  • derdani
    Hol lehet megvenni a játékot legolcsóbban?
  • HF
    A Hajat a tesszaláció miatt rajzolja ki neked? Én még soha nem, láttam ilyen frizurát rajt, pedig párszor énis kitéptem a fejét. :D
  • Narxis
    Kéne ez a Bughunt DLC.
  • KennyGTP
    rossz képet tedtem be előbb SRY.
    Marinnak acélbetétes bakancs, prednek acélpengés szandál!!
  • KennyGTP
    Marinnak acélbetétes bakancs, prednek acélpengés szandál!!!

Ő meg annyiira megijedt hogy ijedtében/halálában még a haja is felállt

• derdani
    Nézzetek be a warez topikba is !
  • HF
    Hát, én szerintem még mindenképpen kijön egy DLC (Swarm mappack neve alienekre utal, Bughunt az emberekre, és szerintem lesz még egy predatoros is :D ), amíg jönnek ki fizetős pályák addig nem valószínű hogy látni fogunk SDKt.
    Ha meg mégis akkor jó, mert felépítem AVP3ba azokat a pályákat, amiket még a 2ben csináltam ;D
  • KennyGTP
    Szerintetek a közel jövőben kiadnak valami map editort vagy SDK-t az AVP-hez(jó lenne)? Vagy le lehet mondanom a dologról és várjuk továbbá a fizetős DLC-ket
    (Nincs sok bajom a DLC-kel, csak kár hogy ezeket a "mod"-okat digitálisan lehet letölteni és megvásárolni !és nagyon nagy kár hogy a Steam-en nincs a kártyalistán a Maestro kártyatípus!)
  • HF
    Simán elképzelhető, de szerintem konzolokon egyébként is több fogyhatott, sokkal gyakoribbak voltak a külön kiadások is.
    Ettől függetlenül én egyik DLCt sem bántam meg hogy megvettem, habár jelen véleményem szerint az újabb csomagban vannak a jobb pályák.
  • NHLFAN
    pedig az elsőt ugye adták az extra kiadásokhoz is.mondjuk szerintem egy csomóan nem regisztrálhatták be:)
  • HF
    Azt elfelejtettem említeni hogy ezek a számok csak a PCsek
  • HF
    A Nyakas harapás már az elejétől benne van, éppen ezért máig nem értem, hogy multiból miért maradt ki.

Az első (Swarm) DLC kb 2000 embernek van meg, a második (Bughunt) viszont csak körübeül 500 embernek (egyenlőre?)
    Ennek ellenére én akármelyik este belépek egy szerverre amin új pálya megy, hiába üres, megtelik kevesebb mint 5 perc alatt. Egyébként meg úgy tudom hogy a legutóbbi frissítés óta a szerverlistán nem láthatod a DLCs pályákat, ha nincsenek meg.
  • NHLFAN
    megvette valaki ezt az új map packet?az előző páyákat sem látom szervereken?mennyi mehetett el belőlük?
  • KennyGTP
    Én meg úgy vettem észre hogy egy-két patch-elés után új singel E kill-ek "rejtettek" el a készítők. Nemrég vittem végig az alien kampányt újra és ez a nyakalós harapásos kivégzést még nem láttam a sima avp-ben (mármint javítás nélküli avp-ben)

• HF
    Mai fail :D

Épp Predator Nightmare utolsó pályályát csináltam, mikor ez a csúnya dög elkapott anélkül, hogy gyakorlatilag megsebeztem volna, majd bal kezem eltávolítása után a földre dobott :D

Egyébként nemrég fedeztem fel, hogy van egy sokkal durvább kivégzése is, ebben a második verzióban konkrétan megtapos, és a földön téppi ki a fejünket...
  • HF
    Hát, mondhatnám hogy a warez nem ide való, de mivel erről úgyis kevesen tudnak, elmesélem hogy tört szerver játékosainak 80%-a orosz, és semmi nem állítja meg a hekkereket, ami eléggé gyakori jelenség, emellett a legutolsó működő crackelt verzió a 2.21 (most eredetin 2.27) ami elég réginek mondható.
    Emellett nem, nincsenek DLCk crackelve, és a kb 3 működő tört szerver úgyis mindíg tele van.

Ellenben ha a nevedhez hű vagy, szerintem simán megvehetnéd a játékot, ami még mindíg beszerezhető külföldről (postával együtt) 5618Ft-ért.
  • avpfan1
    segítene vki? hogyan kell törttel multizni? találtam vagy 3 féle megoldást, de melyik most a legjobb? hogyan fog felmenni az 5. patch? a DLC-k crackelve vannak már? és kikkel fogok tudni játszani? csak tört szervereken vagy normálokon is? HELP!
  • gabeone
    Erről a Gyaloggalopp fekete lovagja jutott eszembe..
  • buklee
  • buklee
    Felraktam amúgy a játékot, nem azt mondom, hogy kegyetlenül jól megy, de azért játszható. Csak ebben a nagy nyári melegben majd leolvasztotta a videó kártyátXD
  • KennyGTP
    Lehet multizni. Kb 115 dedikált szerver található jelenleg és általában 14-16 szerveren szoktak gamelni (vagy többen ja és 4-5 szerver majdnemhogy mindig tele van). Game-Monitor AVP ded szerveret
    Érdemes-e megvenni? Naná