7670
-
#6870 Egyébként, a lábatlan alienekkel játszadoztam, és emberként elég sokszor megöltek, de most kipróbáltam hogy ugyanúgy öl-e meg ha Predator vagyok. Hát az animáció más, szerintem elég perverz, olyan mintha megakarna erőszakolni
-
#6869 Gondolom főleg a nagyobb terekben.
Nekem akkor csinálta ezt (DX9 módban csak) amikor very high beállításokkal játszottam. De ha nem XP van a gépeden, a DX10 módban abszolút nincs ilyen probléma, és még a játék is sokkal-sokkal gyorsabban fut (nekem konkrétan 20 fps-el van több dx10ben). -
#6868 én nem -
mike01010101 #6867 A single player reszt a marine-nal el tudnam kepzelni egy gears of war-os camera nezettel.
-
#6866 mitöl van h single-be idönként -elég sürün- megáll pár mp-re a játék ?
minden frissités fentvan asszem -
#6865 Mostani € árfolyamon kb 1700Ft -
#6864 Mennyibe fáj ez a pakk? -
#6863 Az :D
Egyébként hangulatban tényleg veri az összeset, az egyetlen dolog amit picit sajnálok hogy gyakorlatilag rákényszerít a shotgun használatára, mert a Pulse Rifle még egy embernek is túl ritkán respawnol.
Egyébként ami nemlátszik a képeken (vagyis az utolsón próbáltam rámutatni...) az a sok vízcsobbanás. Az összes mellé repülő golyó, az ugráló Alienek mind felverik, nem beszélve a falakról lezúduló vízről, emit eddig nagyon kevés játékban láttam így megcsinálva.
Hát, azért ha valaki még megveszi a packot, mindenképpen írjon, mert ezen a pályán érdemes survivalozni ;) -
#6862 Nekem mindenképp csak magyar szerver jöhet szóba... Sajnos az Internetem jelenleg olyan, hogy külföldre olyan 1-2 Mb max, míg itthonra 50-60 Mb... :S
-
#6861 OMFG Ez a map gyönyörű -
#6860 Néhány kép egy kis esti survivalról :D
-
NHLFAN #6859 amint vége a Medal of Honor bétának megyek én is vissza multizni:)))
a single-t én még nem is vittem végig... -
#6858 Sőt már van magyar (hosted)szerver is!!! [-==Destiny-Server==-]SMALLEE néven fut jelenleg a szerver amin csak 4 játékos DM-ezhet egymással (de volt kb 2 hete TDM BLOODBATH néven is amin STDM módban ölhették egymást a csapatok 18 játékossal) -
#6857 Nem úgy értettem hogy 5-6 szerveren játszanak, hanem általában 15-20 szerveren vannak emberek, és az első 10 eléggé népes -
#6856 Hogyne pörögne, az 5. Patch nagyot dobott a játékon, egyébként meg az első 5-6 szerver mindíg tele van. -
#6855 Áh kipróbáltam a multit valami fajok fajok ellen, nem tudom pontosan a nevét. A aliennel voltam de veszett nehéz, játszottam vagy 10 percet és öltem 1-et. még szokni kell. Fasza játék amúgy bejön. -
#6854 Azért eléggé nagy probléma, hogy ennyi idő eltelte után még mindig ennyibe kerül a játék...
De most komolyan, pörög még a játék? Most már nem sokára tényleg előveszem újra! :) -
#6853 Nem tudom miért rajzolja ki, de ez csak az egyik szerveren sikerült a skin alannyal méghozzá háromszor, De ez akor is nagyon punk LOL-os. -
NHLFAN #6852 zavvi.com
más:emlékszem megjelenéskor volt valakinek hunter edition ami a hmv.com-ról jöhetett csak.mik voltak a tapasztalatok, az ottani rendelésről?
Köszi -
#6851 Hol lehet megvenni a játékot legolcsóbban? -
#6850 A Hajat a tesszaláció miatt rajzolja ki neked? Én még soha nem, láttam ilyen frizurát rajt, pedig párszor énis kitéptem a fejét. :D -
#6849 Kéne ez a Bughunt DLC. -
#6848 rossz képet tedtem be előbb SRY.
Marinnak acélbetétes bakancs, prednek acélpengés szandál!!
-
#6847 Marinnak acélbetétes bakancs, prednek acélpengés szandál!!!
Ő meg annyiira megijedt hogy ijedtében/halálában még a haja is felállt
-
#6846 Nézzetek be a warez topikba is ! -
#6845 Hát, én szerintem még mindenképpen kijön egy DLC (Swarm mappack neve alienekre utal, Bughunt az emberekre, és szerintem lesz még egy predatoros is :D ), amíg jönnek ki fizetős pályák addig nem valószínű hogy látni fogunk SDKt.
Ha meg mégis akkor jó, mert felépítem AVP3ba azokat a pályákat, amiket még a 2ben csináltam ;D -
#6844 Szerintetek a közel jövőben kiadnak valami map editort vagy SDK-t az AVP-hez(jó lenne)? Vagy le lehet mondanom a dologról és várjuk továbbá a fizetős DLC-ket
(Nincs sok bajom a DLC-kel, csak kár hogy ezeket a "mod"-okat digitálisan lehet letölteni és megvásárolni !és nagyon nagy kár hogy a Steam-en nincs a kártyalistán a Maestro kártyatípus!) -
#6843 Simán elképzelhető, de szerintem konzolokon egyébként is több fogyhatott, sokkal gyakoribbak voltak a külön kiadások is.
Ettől függetlenül én egyik DLCt sem bántam meg hogy megvettem, habár jelen véleményem szerint az újabb csomagban vannak a jobb pályák. -
NHLFAN #6842 pedig az elsőt ugye adták az extra kiadásokhoz is.mondjuk szerintem egy csomóan nem regisztrálhatták be:) -
#6841 Azt elfelejtettem említeni hogy ezek a számok csak a PCsek -
#6840 A Nyakas harapás már az elejétől benne van, éppen ezért máig nem értem, hogy multiból miért maradt ki.
Az első (Swarm) DLC kb 2000 embernek van meg, a második (Bughunt) viszont csak körübeül 500 embernek (egyenlőre?)
Ennek ellenére én akármelyik este belépek egy szerverre amin új pálya megy, hiába üres, megtelik kevesebb mint 5 perc alatt. Egyébként meg úgy tudom hogy a legutóbbi frissítés óta a szerverlistán nem láthatod a DLCs pályákat, ha nincsenek meg. -
NHLFAN #6839 megvette valaki ezt az új map packet?az előző páyákat sem látom szervereken?mennyi mehetett el belőlük? -
#6838 Én meg úgy vettem észre hogy egy-két patch-elés után új singel E kill-ek "rejtettek" el a készítők. Nemrég vittem végig az alien kampányt újra és ez a nyakalós harapásos kivégzést még nem láttam a sima avp-ben (mármint javítás nélküli avp-ben)
-
#6837 Mai fail :D
Épp Predator Nightmare utolsó pályályát csináltam, mikor ez a csúnya dög elkapott anélkül, hogy gyakorlatilag megsebeztem volna, majd bal kezem eltávolítása után a földre dobott :D
Egyébként nemrég fedeztem fel, hogy van egy sokkal durvább kivégzése is, ebben a második verzióban konkrétan megtapos, és a földön téppi ki a fejünket... -
#6836 Hát, mondhatnám hogy a warez nem ide való, de mivel erről úgyis kevesen tudnak, elmesélem hogy tört szerver játékosainak 80%-a orosz, és semmi nem állítja meg a hekkereket, ami eléggé gyakori jelenség, emellett a legutolsó működő crackelt verzió a 2.21 (most eredetin 2.27) ami elég réginek mondható.
Emellett nem, nincsenek DLCk crackelve, és a kb 3 működő tört szerver úgyis mindíg tele van.
Ellenben ha a nevedhez hű vagy, szerintem simán megvehetnéd a játékot, ami még mindíg beszerezhető külföldről (postával együtt) 5618Ft-ért. -
avpfan1 #6835 segítene vki? hogyan kell törttel multizni? találtam vagy 3 féle megoldást, de melyik most a legjobb? hogyan fog felmenni az 5. patch? a DLC-k crackelve vannak már? és kikkel fogok tudni játszani? csak tört szervereken vagy normálokon is? HELP! -
gabeone #6834 Erről a Gyaloggalopp fekete lovagja jutott eszembe.. -
#6833 -
#6832 Felraktam amúgy a játékot, nem azt mondom, hogy kegyetlenül jól megy, de azért játszható. Csak ebben a nagy nyári melegben majd leolvasztotta a videó kártyátXD -
#6831 Lehet multizni. Kb 115 dedikált szerver található jelenleg és általában 14-16 szerveren szoktak gamelni (vagy többen ja és 4-5 szerver majdnemhogy mindig tele van). Game-Monitor AVP ded szerveret
Érdemes-e megvenni? Naná