7670
avp10logo.png
  • mester1987
    Sziasztok, nem tudja valaki a kiküszöbölését, annak a hibának, hogyha a Research Lab c. pályán ha a csajt beraktuk a búrába, azután kidob a játék.

Remélem tud valaki építő jellegű segítséget adni

köszi előre is
  • derdani
    Csak az a rossz a SP mission -ba ,hogy nagyon sokat kell belelőni,karmolni az ellenfelekbe. De viszont a MP nagyon jó.
    Meg kár hogy nincs hozzá Editor.
  • HF
    Igen, annak ellenére hogy az összes kampány rövid, szerintem élvezhetőek. A nehézségi fokozatok meg konzolos szinthez mérendőek, már nincsenek azok a régi lehetetlen nehézségi fokozatok mint régen... Hardon kezdtem, utána gond nélkül ment a Nightmare is.
    Nah mindegy, azért hangsúly az érezhetően a Multiplayeren van, azt se hanyagold el ;)
  • Caine
    Éppen most fejeztem be mid a három SP kampányt.
    Szerintem nagyon zseniális mindegyik, jó a sztori, még ha rövid is.
    De inkább ez, mint valami unalmas, rétestésztaként nyújtott izé.

Nagyon jól szórakoztam a Predatorral álcázva vadászni, az aliennel lopakdova elkapni a civileket és megfertőzni a tengerésszel meg végigparáztam és aprítottam az egészet. Atom :)))

Most megyek hardra :)
  • mokacsin
    Kösz!
  • W B
    alien előző részekhez képest ratyi
    predator előzőr részekhez képest kicsit ratyi
    tengerész elsőre előző részekhez képest über jó volt!
  • mokacsin
    Most próbálgatom a játékot,de nem tudom eldönteni,hogy mivel legyek! Van valakinek tapasztalata,hogy melyik a legjobb? (valamiért DX11-el kidobál)
  • Maxtreme
    Ha jól tévedek a 4600 az integrált csoda. Hát attól sokat ne várj. Elképzelhető hogy ez a hiba forrása, és emiatt nem indul.
  • puerto
    AVP 2010 razor
  • puerto
    hogy kell crack elni az alien vs predatort felteszem a játékot addig oké bemásolom a mappába a crack et és konfiguráció helytelen nem sikerült elinditani és ha ujrateszem akkor lehet megoldja a problemet iylenkor mivan?? valamit rosszul csinaltam????
  • NHLFAN
    megvettem a bughunt pack-ot de nem találtam olyan szervert ahol játszanának ezeken a map-okon:(
  • elite
    Szedd le patcheket+cracket hozzá (ha véletlenül nem eredetia gém). Más 5letem nincs, max win reinstall...
  • KennyGTP
    AVP3 FAN mod-ok!!!
  • screwystarlet
    De még ha lenyomom utánna a ctrl+alt+del-t..a feladatkezelőben se az alkalmazásokban se a folyamatokban nem jelenik meg.
  • screwystarlet
    AMD Athlon(tm)II X2 240,Core2 Duo-s 2 magos proci 2.81GHz, 2GB RAM, ATI HD 4600 vidi kari..és ügye elindítanám a játékot, és nem történik semmi:S ...nemértem:(
  • tonyr #6895
    milyen géped van ? cpu, vga ?
  • screwystarlet
    Win xp sp3-as.A c++ is és a directx is lemezről lett feltelepítve..Nem értem mi lehet a probléma oksa:( ötlet?:)
  • elite
    Milyen windows?
    C++ runtime és directx legyen frissítve a lemezről.
  • screwystarlet
    VKI SEGÍTSEN!Nagynehezen megszereztem a játékot, feltelepítem (kb másfél óra volt)a gép az jó, maxon futnia kéne.Errefel indítanáma játékot az avp.exe-vel, és nem indul el, nem is tölt,semmi hiba üzenet ..nem történik semmi.Miért?:(..az avpdx11.exe meg "d3d11.dll" porbrémáról csacsog..esetleg a win a szar..vagy mi lehet? előre is köszönöm!
  • SLICK
    majd kipróbálom, csak előbb töltök rá pénzt is :D
  • HF
    A Colonial Marines-t sosem tették félre, csak nem közöltek róla semmit, és ha jól tudom eddig összesen kb 3 másodpercnyi gameplay jutott ki egy vakmerő riporternek köszönhetően...
    Egyébként a SEGA tudtommal az jövő évi utolsó pénzügyi negyedévére időzitette a játékot, ami körübeül 2011 február-márciust jelent.

Mellesleg, szerintem nagyon sokan összekeverik az Aliens Colonial Marines-t, és az Aliens: Cruicible játékot (utóbbit tényleg leállították, bár hozzátették, hogy iszonyathalvány remény még maradt a játék újjáélesztésére)

A Bankos kérdésre, nekem is Erste banknál van számlám, bár nekem dombornyomott a kártyám.
    Ha beírod Steambe a kártyaszámot és nem stimmel, úgyis visszadobja ha nem engedi. Pin kódot meg nem kér, úgyhogy igazábol nagyon nincs mit veszíteni
  • bertino
    :DDDDDDDDDDddddddd
  • buddabudda
    Mivel ez sikeres lett, így újra elővették a CM-t.
  • DarkSl4yer
    Ebben igazad van,tényleg elég tré hangja lett a Smartgun-nak...
    De legalább a Pulse Rifle hangját nem cseszték el...
    A Colonial Marines-t én is várom és csodálkoztam is rajta h megint csinálják,mikor egyszer már sutba dobták az egész projektet...
  • elite
    Na, végigtoltam Marine-al. Nekem nagyon bejött. Bár a colonial marines-től többet várok. Az mikor jelenik meg?
    A smartgun hangja nem tetszett. Az a filmben nem ilyen volt.
  • Fehercsoki
    Azt nem ismerem,próbáld ki:D
  • SLICK
    Erste
  • Fehercsoki
    Attól függ milyen banknál vagy,pár banknál megy sima kártyával is.
  • elite
    Nah, már nem fagy. Szar az utolsó Skidrow törés (4 to 6).
    Visszatettem a patch 3 exéjét, és úgy tovább megy.
  • SLICK
    Az lenne a kérdésem, hogy nem dombornyomott kártyával is meg tudom venni a dlc pakkot?
  • elite
    Kifagy a marine campaignban amikor a királynőt próbálom legyakni. Megégetem lánggal, utána felrobbantom a hordókat két oldalt. Ezután újra meg kéne húzni középen azt a kart, de amint meghúzom mindig kifagy. 6 patch fent van. Valami ötlet?
  • Ragamofi
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám, hogy felcarckelem a játékot és kiirja hogy:Az alkalmazás konfigurációja helytelen.Valami megoldás?
  • elite
    Ja, és a hang csak sztereóban jön. 5.1-et nem tud? Vagy patchet kéne tennem?
  • elite
    Nekem is GTX260 van, és nekem sem akar elindulni a dx11 indítóikonnal. Elindulna, aztán visszadobja a Windowst.
    Windows7em van.
  • KennyGTP
    Ummm... Ha lenne egy C-Block-hoz hasonlító nagy mindenes (DM, STDM stb) mult map, vagy egy igazán fertőzött sötét kolónia mp map, vagy egy olyan muli map ami az alien kampány végén a videóban látható fertőzőt űrhajós map, akkor isten király game lenne Mivel ezek nincsenek benne sem az alap sem a dlc pack-ban, ezért csak király játék
    Jöhetne már egy map editor, hogy legyen meg az akaratom !!!!
  • tonyr #6875
    dx10es a gtx260... köszi kiprobálom
  • HF
    DX11ben kell indítani. Ha nincs DX11es VGA-d, autómatán DX10-re teszi magát. A gtx260 az még direct x 9-es kártya nem? Mert akkor lehet hogy nem engedi DX11 módban indítani.
  • Rage47
  • tonyr #6872
    köszi válaszod, csak nemtudom hogyan kell dx10-be elinditani... dx11-nek van külön inditoja ill bellitásoknál is csak dx11 van... win7-em van ill gtx260 c2d e6850 hol kell állitani h dx9 vagy 10 legyen ? vagy op rendszrre gondoltál h dx9 ha xp és dx10 ha win7 ? köszi elöre is
  • steweee
    most fogom csak telepíteni. idő híján csak állt eddig. miket toljak fel az alapjátékra ?