7670
-
mester1987 #6910 Sziasztok, nem tudja valaki a kiküszöbölését, annak a hibának, hogyha a Research Lab c. pályán ha a csajt beraktuk a búrába, azután kidob a játék.
Remélem tud valaki építő jellegű segítséget adni
köszi előre is -
#6909 Csak az a rossz a SP mission -ba ,hogy nagyon sokat kell belelőni,karmolni az ellenfelekbe. De viszont a MP nagyon jó.
Meg kár hogy nincs hozzá Editor. -
#6908 Igen, annak ellenére hogy az összes kampány rövid, szerintem élvezhetőek. A nehézségi fokozatok meg konzolos szinthez mérendőek, már nincsenek azok a régi lehetetlen nehézségi fokozatok mint régen... Hardon kezdtem, utána gond nélkül ment a Nightmare is.
Nah mindegy, azért hangsúly az érezhetően a Multiplayeren van, azt se hanyagold el ;) -
Caine #6907 Éppen most fejeztem be mid a három SP kampányt.
Szerintem nagyon zseniális mindegyik, jó a sztori, még ha rövid is.
De inkább ez, mint valami unalmas, rétestésztaként nyújtott izé.
Nagyon jól szórakoztam a Predatorral álcázva vadászni, az aliennel lopakdova elkapni a civileket és megfertőzni a tengerésszel meg végigparáztam és aprítottam az egészet. Atom :)))
Most megyek hardra :) -
mokacsin #6906 Kösz! -
W B #6905 alien előző részekhez képest ratyi
predator előzőr részekhez képest kicsit ratyi
tengerész elsőre előző részekhez képest über jó volt! -
mokacsin #6904 Most próbálgatom a játékot,de nem tudom eldönteni,hogy mivel legyek! Van valakinek tapasztalata,hogy melyik a legjobb? (valamiért DX11-el kidobál) -
#6903 Ha jól tévedek a 4600 az integrált csoda. Hát attól sokat ne várj. Elképzelhető hogy ez a hiba forrása, és emiatt nem indul. -
puerto #6902 AVP 2010 razor -
puerto #6901 hogy kell crack elni az alien vs predatort felteszem a játékot addig oké bemásolom a mappába a crack et és konfiguráció helytelen nem sikerült elinditani és ha ujrateszem akkor lehet megoldja a problemet iylenkor mivan?? valamit rosszul csinaltam???? -
NHLFAN #6900 megvettem a bughunt pack-ot de nem találtam olyan szervert ahol játszanának ezeken a map-okon:( -
#6899 Szedd le patcheket+cracket hozzá (ha véletlenül nem eredetia gém). Más 5letem nincs, max win reinstall... -
#6898 AVP3 FAN mod-ok!!! -
screwystarlet #6897 De még ha lenyomom utánna a ctrl+alt+del-t..a feladatkezelőben se az alkalmazásokban se a folyamatokban nem jelenik meg. -
screwystarlet #6896 AMD Athlon(tm)II X2 240,Core2 Duo-s 2 magos proci 2.81GHz, 2GB RAM, ATI HD 4600 vidi kari..és ügye elindítanám a játékot, és nem történik semmi:S ...nemértem:( -
#6895 milyen géped van ? cpu, vga ? -
screwystarlet #6894 Win xp sp3-as.A c++ is és a directx is lemezről lett feltelepítve..Nem értem mi lehet a probléma oksa:( ötlet?:) -
#6893 Milyen windows?
C++ runtime és directx legyen frissítve a lemezről. -
screwystarlet #6892 VKI SEGÍTSEN!Nagynehezen megszereztem a játékot, feltelepítem (kb másfél óra volt)a gép az jó, maxon futnia kéne.Errefel indítanáma játékot az avp.exe-vel, és nem indul el, nem is tölt,semmi hiba üzenet ..nem történik semmi.Miért?:(..az avpdx11.exe meg "d3d11.dll" porbrémáról csacsog..esetleg a win a szar..vagy mi lehet? előre is köszönöm! -
#6891 majd kipróbálom, csak előbb töltök rá pénzt is :D -
#6890 A Colonial Marines-t sosem tették félre, csak nem közöltek róla semmit, és ha jól tudom eddig összesen kb 3 másodpercnyi gameplay jutott ki egy vakmerő riporternek köszönhetően...
Egyébként a SEGA tudtommal az jövő évi utolsó pénzügyi negyedévére időzitette a játékot, ami körübeül 2011 február-márciust jelent.
Mellesleg, szerintem nagyon sokan összekeverik az Aliens Colonial Marines-t, és az Aliens: Cruicible játékot (utóbbit tényleg leállították, bár hozzátették, hogy iszonyathalvány remény még maradt a játék újjáélesztésére)
A Bankos kérdésre, nekem is Erste banknál van számlám, bár nekem dombornyomott a kártyám.
Ha beírod Steambe a kártyaszámot és nem stimmel, úgyis visszadobja ha nem engedi. Pin kódot meg nem kér, úgyhogy igazábol nagyon nincs mit veszíteni -
#6889 :DDDDDDDDDDddddddd -
buddabudda #6888 Mivel ez sikeres lett, így újra elővették a CM-t. -
#6887 Ebben igazad van,tényleg elég tré hangja lett a Smartgun-nak...
De legalább a Pulse Rifle hangját nem cseszték el...
A Colonial Marines-t én is várom és csodálkoztam is rajta h megint csinálják,mikor egyszer már sutba dobták az egész projektet... -
#6886 Na, végigtoltam Marine-al. Nekem nagyon bejött. Bár a colonial marines-től többet várok. Az mikor jelenik meg?
A smartgun hangja nem tetszett. Az a filmben nem ilyen volt. -
#6885 Azt nem ismerem,próbáld ki:D -
#6884 Erste -
#6883 Attól függ milyen banknál vagy,pár banknál megy sima kártyával is. -
#6882 Nah, már nem fagy. Szar az utolsó Skidrow törés (4 to 6).
Visszatettem a patch 3 exéjét, és úgy tovább megy. -
#6881 Az lenne a kérdésem, hogy nem dombornyomott kártyával is meg tudom venni a dlc pakkot? -
#6880 Kifagy a marine campaignban amikor a királynőt próbálom legyakni. Megégetem lánggal, utána felrobbantom a hordókat két oldalt. Ezután újra meg kéne húzni középen azt a kart, de amint meghúzom mindig kifagy. 6 patch fent van. Valami ötlet? -
#6879 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy felcarckelem a játékot és kiirja hogy:Az alkalmazás konfigurációja helytelen.Valami megoldás? -
#6878 Ja, és a hang csak sztereóban jön. 5.1-et nem tud? Vagy patchet kéne tennem? -
#6877 Nekem is GTX260 van, és nekem sem akar elindulni a dx11 indítóikonnal. Elindulna, aztán visszadobja a Windowst.
Windows7em van. -
#6876 Ummm... Ha lenne egy C-Block-hoz hasonlító nagy mindenes (DM, STDM stb) mult map, vagy egy igazán fertőzött sötét kolónia mp map, vagy egy olyan muli map ami az alien kampány végén a videóban látható fertőzőt űrhajós map, akkor isten király game lenne Mivel ezek nincsenek benne sem az alap sem a dlc pack-ban, ezért csak király játék
Jöhetne már egy map editor, hogy legyen meg az akaratom !!!! -
#6875 dx10es a gtx260... köszi kiprobálom -
#6874 DX11ben kell indítani. Ha nincs DX11es VGA-d, autómatán DX10-re teszi magát. A gtx260 az még direct x 9-es kártya nem? Mert akkor lehet hogy nem engedi DX11 módban indítani. -
#6873 -
#6872 köszi válaszod, csak nemtudom hogyan kell dx10-be elinditani... dx11-nek van külön inditoja ill bellitásoknál is csak dx11 van... win7-em van ill gtx260 c2d e6850 hol kell állitani h dx9 vagy 10 legyen ? vagy op rendszrre gondoltál h dx9 ha xp és dx10 ha win7 ? köszi elöre is -
steweee #6871 most fogom csak telepíteni. idő híján csak állt eddig. miket toljak fel az alapjátékra ?