Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio
szevasztok. hamarosan visszatérek 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kange
Kamu gép vagy! 😛

Elküldtem újra!

Steam acc: kange82

XenHai
Én is most kezdtem el le szedni megint érdekel ,hogy mit változtatnak!
Narxis
Igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

derdani
Eredeti?

sith7
Mikor is lesz az a frissítés ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

HF
Ne szarozd, annyira azért nem rossz mint egyesek állítják. Egyébként meg multiban sem anyira vészes, csak meg kell nézni a szerver pingjét mielõtt joinolsz rá. Bár most már érdemes megvárnod az új játékfrissítést, mert egy kicsit átalakul a közelharc.
A Swarm mappack nekem is megvan.

grebber
Nem szar ez én singlibe tolom sokadszorra.Multiját még nem néztem nagyon!

Next PC upgrade: 2022

valaki játszik még ezzel a szarral?😮

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Hol tárolja a save gamet?
Narxis
Nekem.

derdani
Kinek van meg a Swarm Map Pack ?

sith7
Milyen üzenetre ???? Hol ??? <#wow2><#merges2>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Kange
Biztos ez???
Mert nem nagyon válaszolsz az üzenetekre... 😉

sith7
Még semmi ... ha lenne már tudnál róla <#ravasz1>

Kange
Sziasztok!

Van már valami új patch? Vagy még mindig semmi?

sith7
Semmi baj nincsen, sajnos ennyien játszanak csak

Ilyenkor szokott segíteni, ha kilépsz a fõmenüig, és vissza a multiba, és úgy indítod a keresést.

Helo mindenki!

Én hiába várok ranked matchnél a barátommal egy csoportba de csak azt írja hogy kell még x játékos (néha kb 10 percenként egyet lejjeb megy de 4 nél még sose ment lejebb).
Valaki nemtudja hogy mi lehet a baj?
Amúgy verziószám és régió stimmel.
Hol tárolja a save gameket??
Fehercsoki
Off topicba menj át.

Sziasztok. Nekem egy 4.2GB-os orosz változat van meg,az isohunt-ról való, és azt szeretném kérdezni hogy hogy tudom át állítani angolra? Válaszokat elõre is köszi! Tudom hogy nem ez a warez topik de ott nem válaszolt senki. Sajna ez az orosz ciril betûs menüben nem igazán tudok tájékozódni, akinek netalán ez a verzió van meg az légyszives írja már le hogy kell átállítani angolra a játékot
TreDoR
Nehezen, mert nincs meg a játék. Éppen azért kérdeztem, mert gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de ha ennyire halott ügy akkor mindegy. Azért köszi az infot.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ha csnálsz szervert akkor lessz magyar is.<#alien2>

steamen Pintyő[HUN]

Nem tul jó,nagyok a pingek + a laggolás,meg alig vannak játékosok.

<#confused><#szomoru1><#nemtudom>

steamen Pintyő[HUN]

TreDoR
Szerverek terén, hogy áll a game? Game-monitor.com-on csak párat olyat találtam amin játszanak. Vannak magyar szerverek?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem tudom. Steam frissített valamit de MW2-tem inkább. Amúgy nem csúnya játék, de iszonyat lineáris.
Ja igen az elején amikor megjelent voltak ezek a problémák.Audio intavételezés.
Na és most már jó?

steamen Pintyő[HUN]

Narxis
Kiadó a Sega, fejlesztõ a Rebellion.

A játék eredeti. A hõség adott.
Én ezt találtam: AvP3 problems
De az is elképzelhetõ hogy túlmelegszik ebbe a dögségbe.

steamen Pintyő[HUN]

Op. rendszer videokártya stb stb???Próbáld meg frissiteni a drivereket.Ha nem segít ->telepitsd fel még egyszer ,DE máshova(ha van helyed 15Gb).Amugy ha eredeti a játékod a frissítéseket leszedi magától.A steamrõl.<#eplus2><#taps>

steamen Pintyő[HUN]

Sziasztok!
Ma kaptam meg a játékot. Gond nélkül telepítettem is, de néhány perc játék után újraindul a pc-m.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Nem tudnátok segíteni ?
Meg kéne mondani hogy mi a játék fõ támogatója vagy én nem is tudom mi ilyenekre gondolok hogy pl: SEGA, Rebellion....
Választ elõre is KÖSZÖNÖM <#wink>
A save folderre én is kíváncsi lennék. De sajnos van egy nagy gondom.
A predator rész legelején, amikor megtanítják, hogy használjam a képességeimet, a charged Plasma Castert nem tudom használni. Hiába nyomom a szükséges gombot, semmi. Hiába tartom benyomva, semmi. Van valami ötletetek? És ehhez kapcsolódna a save game. Esetleg ha át tudnám ezt a bugos részt ugrani vhogyan...

HOL Tárolja A Savegameket?
Dead
Még akarok. Várok valami megváltó patchre és akkor ismét belépnék a virtuális vadászmezõkre.

Éppen most kezdtem el tolni ... 😊

Narxis
Szia! Nem nagyon.<#szomoru1>

sith7
Most, hogy vége az SC2 bétának, igen ...

Szasztok játszik még valaki eggyáltalán ezzel a game-el?

steamen Pintyő[HUN]

Dead
magyaritasok.hu szerint fordítás alatt van.

Aliens vs Predator III játék magyarításáról tudtok valamit ?
rtomo
Köszi, ki fogom próbálni. Utóbbi esetben viszont nem értem, hogy az elsõ pályán miért ment minden jól. <#pardon1>
(Warez topic miért nem megy?)

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

derdani
Próbáld meg frissíteni a videókártyád driver-ét.
De ha nem eredeti a játékod valószínüleg az a baj.

rtomo
Üdv!
Valamiért az alien-es részben nem töltõdnek be a fal textúrái és minden átlátszó. Próbáltam különbözõ beállításokon és semmi. Feltettem az iso-ba csomagolt dx-et és a vcredits-et, de egyik sem hozott javulást.
Mi lehet a hiba?

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Narxis
<#eljen>

derdani
<#levele>

HF
Nem rossz 😄

Nekem a Predator rap jut róla az eszembe 😄

KennyGTP
EZT meg kell hallgatni!!! AVP Rap!!! Nagyon király <#taps><#taps><#taps>

http://avp2010.b13.hu/

derdani