7670
avp10logo.png
  • Kange
    Sziasztok!

Aktívan nyomjátok még a gammát? :) Van már valami klán vagy ilyesmi? Esetleg valami frankó kis magyar szerver?
  • HF
    Bocs a dupla postért, nem én csináltam de muszáj látnotok :D
  • HF
    Hűű, a képek nagyon ottvannak, egyébként az indulási nehézségek ellenére szerintem jól sikerült a találkozó :D
    Jöv. hét szombaton megpróbálhatjuk ismét!
  • KennyGTP
    Rossz a 78 kép hivatkozása de ITT MÁR MEGNÉZHETŐ :)
  • KennyGTP

A TÖBBI 78 KÉP ITT!!
    A 6 PERCES VIDEÓ ITT TEKINTHETŐ MEG! (utóirat: pred-del szar vagyok :))
  • HF
  • KennyGTP

• KennyGTP
    Nehezed de sikerült lekapni a maszkját :).
    A "super" pred akcióban

• HF
    Hát, hogy témához kössem a "meglehetősen off" kommentet, kijelentem, hogy a játékot nem tudod DirectX11-el játszani :D
  • pintyoo
    boccs nem ide akartam
  • pintyoo
  • Kontrakcio
  • derdani
  • Kontrakcio

• HF
    Pontosan. Egyébként meg a bankok (Otp, Raiffeisen, Erste... ezek mind más Bankkártyarendszerét használják, nekem pl hiába Erste, Master Card-om van, amit tökéletesen elfogad. De Visával, vagy Maestro-val is fizethetsz, esetleg Paypallal, bár az Mo-n annyira nem elterjedt.

A fájlokat pedig hiába másolgatnád, a lényeget az accountod hordozza, tehát sajnos nem lehet megkerülni.
  • Dead
    A lényeg, hogy dombornyomott kártyád legyen. Az a bankod árfolyamán automatikusan átváltja az összeget és azt veszi le. Azzal meg tudod venni a packokat.
  • Norberto065
    FeddJOE köszönöm a válaszod.

Bankártya kérdésemmel arra célzok,hogy amikor a steamen keresztül megvennéd az egyik packot akkor felsorol bankkártyákat,hogy azokkal tudod megvenni.A kérdésemmel arra célzok,hogy egy magyar (otp,bb stb) kártyával nem is lehet megvenni?

Máshogy nem is lehet megszerezni ezeket a packokat vajon?
    Pl:ha valakitől megvenném a fájlokat (dlc) és betenném az én gépemre a megfelelő mappába akkor nekem működne ? ( Hülye kérdés,de érdekel a vélemény )
  • KennyGTP
    Hátha EZ ITT segít rajtad.
  • derdani
    De ha más is letölti és felrakja pl.: ismerőse , akkor tudnak játszani.
    És egyébként hamar lelehet tölteni . Én kb. 1 óra alatt letöltöttem.
  • HF
    Gondoltam nem akar feleslegesen leszedni több gigát, mivel ez egy multi demó amivel nemigen játszanak te idióta...
  • derdani
    Milyen egy hónapig idióta , odaraktam a linket. Legfeljebb már nem játszik a demóval senki.
  • HF
    Üdv

Nézz körbe ezen az oldalon ha jobban meg akarod ismerni a játékot, vannak a Youtube-on is magyar nyelvű játékbemutatók. A Demó csak egy hónapig tartott.

Norberto065 kérdésére: A max szint valóban a 43. Ettől feljebb nem lehet menni.

Patch valószínűleg még lesz, DLC is (a jelenlegi nevek alapján: Swarm pack, alienre utal, Bughunt pack meg Marine-ra, tehát feltételezem hogy lesz még egy predatoros), csak ne kérdezd hogy mikor.
    A bankkártyás kérdésre pedig nem tudom hogy mit értesz magyar bankkártyára, de én az enyémmel gond nélkül megvettem a dlc-ket.
  • derdani
    http://thepiratebay.org/torrent/5338547/Aliens_vs._Predator_Multiplayer_(2010)_[PC]_[DEMO]
  • Dead
    Az csak kizárólag multiplayer demo volt.
  • R3p3l
    Üdv!
    Megtetszett a játék, de mielőtt megvenném szeretném kipóbálni, viszont nem találom sehol a játék demóját. Tisztán emlékszem, mikor kijött a game volt demó, de azóta teljesen eltűnt. Se Steamen, se más oldalon nem találom.
    pls HELP!
  • Norberto065
    Saját készítésű képek :

• Norberto065

• Norberto065
    Szevasztok!
    Lenne pár kérdésem,amire keresem a választ és szeretném a segítségeteket kérni.

Steamen lehet alapra állítani a profilt,úgy hogy az eredmények és a multis rankok is 0 legyen ?

Elérhető e lesz a 3 preorder skin vagy marad ott zároltan? Úgy értem,hogy aki előrendelte a játékot csak annak van meg vagy később még elérhető lesz a 3 skin valahogy vagy valahogy meg lehet-e szerezni ?

Lesz-e még javítás pchez? Mert már jó ideje nincs..

Magyar bankkártyákkal el sem érhetőek a dlck?

A 43as rank tényleg a max ? Kicsit rossz,hogy már se pont se skin nem jár...

• buddabudda
    Rakd be, amit az egyik helyett akartál, meg néhány újat is :D.
  • HF
    Igen, utólag én is észrevettem, de sok fórummal ellentétben itt nincs szerkesztés gomb, ezért nagyon nem bírok vele mit kezeni :\
  • buddabudda
    Jó kis képek, de a 2. adagból az első kettő ugyanaz.
  • HF
    2. adag

További Predator kivégzőmozdulatok:

Nethead közelről

A ritka Kaneko skin :D

Number 6

• HF

Tegnap sikerült megszervezni az első magyar avp group találkozót, achievement szerzés céljából. Elég sok embernek megszereztünk pár nehezet, például 6 pack, uninfected, és még jó néhány egyebet.
    Mindenkinek köszönet aki ottvolt, remélhetőleg nem ez volt az utolsó ilyen.
    A képek:
    uninfected achit csinálunk :D

Csoportkép:

Csíííz

Közelharc:

Egyéb gyilkolászások:

Lézer

Pred kivégzés:

folyt. köv
  • tonyr #6917
    nálam is, ko vagyok töle !
  • NHLFAN
    miért van az hogy single játékban állandóan megfagy egy pillanatra?aztán megy szépen tovább de elég idegesítő...
  • mokacsin
    Nekem nincs fönt patch,így nyomtam egészen az utolsó pályáig!
  • mester1987
    puff, az gáz :S

meg kell próbálni úgy hogy 1 patchet se raksz fel, úgy lehet elkerülhetők, majd kipróbálom...
  • mokacsin
    Nekem az üvegburás résznél ment tovább a játék! De hiába,így még szarabb,mert pont az utolsó pályánál hiba van benne és nem tudom befejezni!
  • mester1987
    mokacsin te sem tudsz segíteni, mert nem tudok sehogy se tovább jutni
  • mokacsin
    Bakker,az utolsó pályán meghülyül a játék! Minden rózsaszín és leesek a liftről! Tudja valaki,hogy hol lehetnek a mentései? Mert nem találom!