7670
-
#6950 Sziasztok!
Aktívan nyomjátok még a gammát? :) Van már valami klán vagy ilyesmi? Esetleg valami frankó kis magyar szerver? -
#6949 Bocs a dupla postért, nem én csináltam de muszáj látnotok :D
-
#6948 Hűű, a képek nagyon ottvannak, egyébként az indulási nehézségek ellenére szerintem jól sikerült a találkozó :D
Jöv. hét szombaton megpróbálhatjuk ismét! -
#6947 Rossz a 78 kép hivatkozása de ITT MÁR MEGNÉZHETŐ :) -
A TÖBBI 78 KÉP ITT!!
A 6 PERCES VIDEÓ ITT TEKINTHETŐ MEG! (utóirat: pred-del szar vagyok :)) -
#6945 -
-
#6943 Nehezed de sikerült lekapni a maszkját :).
A "super" pred akcióban
-
#6942 Hát, hogy témához kössem a "meglehetősen off" kommentet, kijelentem, hogy a játékot nem tudod DirectX11-el játszani :D -
pintyoo #6941 boccs nem ide akartam -
pintyoo #6940 -
#6939 -
#6938 -
-
#6936 Pontosan. Egyébként meg a bankok (Otp, Raiffeisen, Erste... ezek mind más Bankkártyarendszerét használják, nekem pl hiába Erste, Master Card-om van, amit tökéletesen elfogad. De Visával, vagy Maestro-val is fizethetsz, esetleg Paypallal, bár az Mo-n annyira nem elterjedt.
A fájlokat pedig hiába másolgatnád, a lényeget az accountod hordozza, tehát sajnos nem lehet megkerülni. -
#6935 A lényeg, hogy dombornyomott kártyád legyen. Az a bankod árfolyamán automatikusan átváltja az összeget és azt veszi le. Azzal meg tudod venni a packokat. -
#6934 FeddJOE köszönöm a válaszod.
Bankártya kérdésemmel arra célzok,hogy amikor a steamen keresztül megvennéd az egyik packot akkor felsorol bankkártyákat,hogy azokkal tudod megvenni.A kérdésemmel arra célzok,hogy egy magyar (otp,bb stb) kártyával nem is lehet megvenni?
Máshogy nem is lehet megszerezni ezeket a packokat vajon?
Pl:ha valakitől megvenném a fájlokat (dlc) és betenném az én gépemre a megfelelő mappába akkor nekem működne ? ( Hülye kérdés,de érdekel a vélemény ) -
#6933 Hátha EZ ITT segít rajtad. -
#6932 De ha más is letölti és felrakja pl.: ismerőse , akkor tudnak játszani.
És egyébként hamar lelehet tölteni . Én kb. 1 óra alatt letöltöttem.
-
#6931 Gondoltam nem akar feleslegesen leszedni több gigát, mivel ez egy multi demó amivel nemigen játszanak te idióta... -
#6930 Milyen egy hónapig idióta , odaraktam a linket. Legfeljebb már nem játszik a demóval senki. -
#6929 Üdv
Nézz körbe ezen az oldalon ha jobban meg akarod ismerni a játékot, vannak a Youtube-on is magyar nyelvű játékbemutatók. A Demó csak egy hónapig tartott.
Norberto065 kérdésére: A max szint valóban a 43. Ettől feljebb nem lehet menni.
Patch valószínűleg még lesz, DLC is (a jelenlegi nevek alapján: Swarm pack, alienre utal, Bughunt pack meg Marine-ra, tehát feltételezem hogy lesz még egy predatoros), csak ne kérdezd hogy mikor.
A bankkártyás kérdésre pedig nem tudom hogy mit értesz magyar bankkártyára, de én az enyémmel gond nélkül megvettem a dlc-ket. -
#6928 http://thepiratebay.org/torrent/5338547/Aliens_vs._Predator_Multiplayer_(2010)_[PC]_[DEMO] -
#6927 Az csak kizárólag multiplayer demo volt. -
R3p3l #6926 Üdv!
Megtetszett a játék, de mielőtt megvenném szeretném kipóbálni, viszont nem találom sehol a játék demóját. Tisztán emlékszem, mikor kijött a game volt demó, de azóta teljesen eltűnt. Se Steamen, se más oldalon nem találom.
pls HELP! -
#6925 Saját készítésű képek :
-
-
#6923 Szevasztok!
Lenne pár kérdésem,amire keresem a választ és szeretném a segítségeteket kérni.
Steamen lehet alapra állítani a profilt,úgy hogy az eredmények és a multis rankok is 0 legyen ?
Elérhető e lesz a 3 preorder skin vagy marad ott zároltan? Úgy értem,hogy aki előrendelte a játékot csak annak van meg vagy később még elérhető lesz a 3 skin valahogy vagy valahogy meg lehet-e szerezni ?
Lesz-e még javítás pchez? Mert már jó ideje nincs..
Magyar bankkártyákkal el sem érhetőek a dlck?
A 43as rank tényleg a max ? Kicsit rossz,hogy már se pont se skin nem jár...
-
buddabudda #6922 Rakd be, amit az egyik helyett akartál, meg néhány újat is :D. -
#6921 Igen, utólag én is észrevettem, de sok fórummal ellentétben itt nincs szerkesztés gomb, ezért nagyon nem bírok vele mit kezeni :\ -
buddabudda #6920 Jó kis képek, de a 2. adagból az első kettő ugyanaz. -
#6919 2. adag
További Predator kivégzőmozdulatok:
Nethead közelről
A ritka Kaneko skin :D
Number 6
-
Tegnap sikerült megszervezni az első magyar avp group találkozót, achievement szerzés céljából. Elég sok embernek megszereztünk pár nehezet, például 6 pack, uninfected, és még jó néhány egyebet.
Mindenkinek köszönet aki ottvolt, remélhetőleg nem ez volt az utolsó ilyen.
A képek:
uninfected achit csinálunk :D
Csoportkép:
Csíííz
Közelharc:
Egyéb gyilkolászások:
Lézer
Pred kivégzés:
folyt. köv -
#6917 nálam is, ko vagyok töle ! -
NHLFAN #6916 miért van az hogy single játékban állandóan megfagy egy pillanatra?aztán megy szépen tovább de elég idegesítő... -
mokacsin #6915 Nekem nincs fönt patch,így nyomtam egészen az utolsó pályáig! -
mester1987 #6914 puff, az gáz :S
meg kell próbálni úgy hogy 1 patchet se raksz fel, úgy lehet elkerülhetők, majd kipróbálom... -
mokacsin #6913 Nekem az üvegburás résznél ment tovább a játék! De hiába,így még szarabb,mert pont az utolsó pályánál hiba van benne és nem tudom befejezni! -
mester1987 #6912 mokacsin te sem tudsz segíteni, mert nem tudok sehogy se tovább jutni -
mokacsin #6911 Bakker,az utolsó pályán meghülyül a játék! Minden rózsaszín és leesek a liftről! Tudja valaki,hogy hol lehetnek a mentései? Mert nem találom!