Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HF
Furious

3 nagyobb szintbõl áll, ebbõl a legfelsõt csak a predatorok és alienek tudnak használni. Egyébként egy klasszikus avp1-es pályához hasonlít, de jó hangulata vn, fõleg amikor megszólalnak a szirénák a tûz elõtt.

HF
2. adag, amiket inkább nagyban rakok (az alsókat is kinagyítja ha ráklikkeltek)

Ez egy akkora nagy pálya, hogy nemtudtam eldönteni mit screenshotoljak, így is van egy csomó kép 😄
A Furiousról is jönnek nemsokára

HF
Az ígért képek: (1. adag)

sith7
Tempest, Crashsite tetszik

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

KennyGTP
Tempest, Furious, Crashsite map
Hát a Furious map-tól egy kicsit többet vártam volta, de a Tempest a második kedvenc survivor mapom lenne a C-Block után. A Crashsite meg franko pred mapra sikerült.
Már igazán csinálhatnának egy jó kis klausztrofóbiás alien-es mapot mint a AVP2-ben a Colony-t<#felkialtas>

http://avp2010.b13.hu/

KennyGTP
Van hát!!!! Nekem a video alapján a Furious jön(ne) be a legjobban. Hány szintesv("emeletes") map? Dark hangulatú-e?

HF
Kipróbáltam az új pályákat, és szerintem ez messze felülmúlja az elõzõ pályacsomagot.
Eddigi legjobb pálya a Crash site, sûrû növényzettel, barlangokkal, sok vízzel, stb...
Ha van rá igény, csinálok screenshotokat.

HF
De van, csak nagyobb távolságokból (asszem ide is 9-12 méter érvényes)

KennyGTP
Az alien-t miért kellet lebutítani?????(már nincs ellenség felborításos fókusz támadással<#rinya>)

A Bughunt Map Pack is megjelent. 6€-rt meg is lehet venni Steamen.

Narxis

Aliens vs Predator Update Released
Product Update - Valve
11:43
Updates to Aliens vs Predator have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted.

New Features

* Predator Focus Attack now knocks you down between 9-12m
* Alien Focus Attack damage has been returned to it’s correct values
* The chance to spawn on occupied/blocked friendly spawn points and consequentially knock players out of world is reduced
* Joining a Dedicated server which is running on non-standard ports, leaving and then hosting a player match, will now no longer cause any clients who join the hosted match to lose connection upon starting the game

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bár ha a steam nem engedi, akkor telepítsd újra a játékot, esetleg vele együtt a steamet. Gyakran csak ez a megoldás marad. :/
Javaslom írd le a pontos problémát. Egyszer nekem is volt egy.

Akkor: Nekem a program maga elindult, de a játékot nem tudtam elkezdeni. Töltés közben mindig kifagyott a játék. DX okozott problémát. A megoldás: steam ikonra kattintva - library/könyvtár, avpre jobb klikk és launch dx9.
helo nektek nincs olyan problémátok hoyg a steam nem engedi beindítani a játékot?
valaki játszik még ezzel PS3-on?
mert ma megprobáltam de Ranked meccset az istenért nem talált....

PSN ID:misi2mezei

Narxis
Ideje lenne már. 😄

Kange
Sziasztok!
De régen jártam már erre...
Szal megjelent az új patch? Akkor lehet valamikor beizzítom a gammát! 😄

Steam acc: kange82

HF
Tetszik 😄

KennyGTP

A windows asztalra tudok kitenni dx9 indító parancssal ellátott start ikont?
HF
XP-t azt bármilyen szerveren ad, még localon is, az összes játékmódban (kivéve a survivalt).

Narxis
Én már többször is néztem, de hogy lehet dedikált szerverekre menni? 😄 Eddig csak Quick Ranked Match-eket tudtam játszani mert azt írta csak ott ad xp-t.

sith7
Köszönöm, akkor mégis csak jól tudtam ... <#zavart1>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

HF
"Flames will now continue to burn until target is dead, or target extinguishes flames"
Hát, csak úgy élheti túl egy Predator, ha azelõtt elkezdi az élete töltését, hogy végleg meggyulladna.

KennyGTP
Akkor lehet hogy a lag miatt nem égett szénné a predem :S akit "beégettem"

HF
A lángszóró addig égeti az ellenfelet, amíg az meg nem hal, vagy amíg a Predi életet nem tölt... (bár töltésre nincs ideje, mert ha meggyullad, elég, mielõtt magába szúrná a varázspálcáit)
Emberként meg jóval gyakrabban kell blokkolni, különben 15 másodpercenként a földön leszünk.

KennyGTP
Mostani Patch 5(kis) infó 😊
Már lehet XP-ket gyûjteni dedikált szervereken is!!!!! (Talán ez legfontosabb javítás ebben a patch-ben) A lángszóró már kb. 2-3 mp-s célpont égetés után "befogja" a láng az ellenfelet (egy kis ideig). Az alien már feltudja lökni a predeket is (lehet hogy ez már régi javítás, de nekem ez új😊). A human védekezése az amit Feddjoe leírt a #6778 hozászolásban :S (vagyis valami hasonló elven mûködik).
Most ennyit vettem észre a javításból.

(Saját kis megjegyzés: Minta az alien most jóval erõsebbeknek tûnnének <#nemtudom>)

HF
Rank 43 a max. Ehhez kell 18060 XP, amiért achievment is jár.

sith7
Este megnézzük
Megkérdezhetem mi a plafon a szintekben ?
Csak kiváncsiságból ...

Narxis
jeeeeeeeee akkor gyerünk gamélni

HF
Tegnap este óta elérhetõ az 5. Patch!

sith7
Értem, akkor rosszul tudtam

SLICK
47-es volt, ebben olyan biztos vagyok, ennél biztosabb már az hogy ebbe a topikba írok. Én mindig megjegyzem a legnagyobb szintû ellenfelet a gameban.

sith7
Nem 43 a plafon ??? <#wow2>

SLICK
hopp csak most nézem, hogy a 47-es rankú a Pred volt, na mindegy

SLICK
az elõbb miben volt részem, hát beszarok 😄D
A gateway pályán volt Ranked meccsem, 2 Predator (egyik én voltam), 2 Alien felállás. Kicsit nehézkesen indultam be, mert rég játszottam már a gameval, de ami ezután következett, hát az LOÁL! 😄
Elkezdtem használni az aknákat meg a vállézert és hamar fel is tornáztam magam elsõnek. Erre az egyi ksrác vérsemet kapott és elkezdett csíterezni, meg mittomén még miket hányt be. Na de kérdezem, sokkal nagyobb rankjaik voltak már mint nekem, erre õk csítereznek le, holott csak kiahsználtam a Predator arzenált és gyõztem. Ez miért csalás?
Egyébként az egyik nagyon gyorsan 6 killstreaket szedett össze, erre a másik Pred ki is lépett még az elején. Szóval az alig fél perc alatt a 6 killstreak 3 ellenfél ellen az azért gyanúsabb.
Na mindegy, íme a végeredmény 😄

KennyGTP
Gyors, pörgõ, (lopakodós), csapatjátékra kell számítani a multiban. Mindig részen kell lenni és érdemes minden kis neszre a hátad mögé nézni légy fajjal is!!! <#violent>

HF
Hát, a multija nagyrészt a reflexeiden és az ügyességeden alapul, egy közelharc kimenetele kevesebb mint fél másodperc alatt eldõl... Egyébként a élvezetes, én legalábbis elvagyok vele. Ha nem mész laggos szerverre, és nem 43-as rangú emberek ellen mész, szerintem tetszeni fog 😄

DarkSl4yer
Sziasztok!
Ma vettem meg a gémet(még nem raktam fel) és érdekelne h mennyire élvezetes multiban?A megjelenéskor eléggé lehúzták a multit de azóta tudtommal jött ki egy-két patch...
Szval kb mire számitsak?<#lookaround>
KennyGTP
Na egy ici-picit gameltem. Nagyon álat volt marinnal lenni mert az egyik (talán angol) csapattársam nagyon beleélte magát a játékba/mikrofonba (DE NEM KÁRÓNKÓDOT!!!!) <#violent>.

Vissza a patchekhez (mert álmodik a nyomor). Jó lenne ha lenne egy pred mines javítás, hogy legalább villogna a lerakott akna, mert elég idegesítõ úgy játszani sokkkkk egy helyben álló plazmázó és aknázó pred ellen játszani :S.

Kange
Szerintem szándékos volt az ugrás távolsága a látásmódtól függõen. Ugyanis az volt, hogy pl. hõlátásban ember és pred ellen ugrott nagyot, alienre nem tudott. "Alap" nézetben viszont sokkal kisebb volt ez a távolság, cserébe mind a három fajra tudott ugrani.

Majd meglátjuk, hogy jó e így, azonban most -1 érv a látásmód cserélgetésére. (Most sok esetben elég, ha "emberi" nézetben közlekedsz)

Dead
Most már maximum 12m-eset ugorhat a Pred. Ezek szerint eddig különbözõ visionokban más és más volt a távolság, amekkorát ugorni tudott (nyilván nem szándékos volt a fejlesztõk résérõl).
Marinnél a bejövõ támadásnak 50%át kapja be nem az élete megy le 50%-al.

HF
A Marine blokkolást szerintem félre értelmezted, itt arról van szó, hogy mivel a Marine közelharcban túl erõs, ezért hogyha kivéd egy light/focus támadást, akkor azt ugyanúgy kivédi, de emellett kap egy kis sebzést is, ami mondjuk egy 1,5 kockát sebzõ támadás felét védi ki, tehát a 3 életcsíkból elfogy kicsivel több mint egy fél. (enél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni 😄 )

A Predatornál meg az változott, hogy közelebb kell menni a fókusz támadáshoz, ami 12 métert jelent (régen sokkal több volt, ha jól emlékszem ez 18 méter körül volt)
Látásmódot meg nemtudom hogy értetted, hogy nemtud váltani 😮
A Stealthkill-en meg nemcsak a távolság változott, hanem kisebb az ún. szög, ami az ember/pred háta mögött van.
Egy pár dolgot félrefordíthattál még, de nembaj mert a patchben úgyis látni fogod a dolgokat 😛

KennyGTP
Nagyon nehezen tudom értelmezni a Balance "javításokat", de még mindig túl nagyok a távolságok (bármilyen e betûs vagy aim támadásról is van szó).
A marine block ér még valamit ha egy light attack bekapásától is oda a fél élet, vagy most mi is ez az 50%-kél (remélem hogy ÉN fordítom le rosszul!!!!!!)
Jó hír hogy egy kicsit erõsíttetek a lángszórót és már nem lehet ugrás közben ütni/"farkalni".

Egy kérdés ezt meg hogy értik????
Predator maximum leap distance is now capped at 12m (in line with Alien) and is not modified by vision mode.
Az ok hogy már 12 métereseket ugrik a predünk :S, de már nem tud látásmódot váltani!?!?!?!?!?!

Elméleti összességében nem pont ilyen patchre vártam, ezért még meggondolom hogy a multi miatt feltelepítsem a gamet <#confused> (na jó csak a gyakorlati proba miatt felfogom <#bee1>)

HF
Patch 5, jövõ hét elején.

sith7
Valamelyik nap estefele gyere steam - re, aztán majd beszélgetünk

sith7
5 - ször küldtem el a választ, nem ment át egyszer se <#boxer>

Kange
Lassacskán én is!
(Habár VB van...)

Valaki feltöltene nekem egy olyan mentést amivel mind három módban választható az összes pálya. Elõre is köszi!
sith7
Válaszoltam, akkor is , most is ... <#wow2>