7670
-
#6990 Lökj egy frissítést ezekre: DirectX, VCredist, Nvidia Physix. És hátha... -
leci #6989 sziasztok!olyan kérdésem van hogy miért szaggat a game?mikor a marine oldalt nyomom.valami ötlet?netán egy patch kell?
-
buddabudda #6988 Az égő élienes egészen művészi :D. -
buddabudda #6987 A last man-s képen lévő, megujjazós kivégzést még nem is láttam -
#6986 1 kép Last man-en még1x: Ez már szemtelenség amit művelsz velem XD! -
#6985 ... szóval ha elfordítod a fejét 90 fokkal, láthatod ezt a szép tetkót a nyakán... :D
-
#6984 Last man-en még1x
Predi trófeák:
sortűz:
épp kiszedek egy fejet
osztom a fájdalmat:
nyissz:
-
#6983 Tegnapi találka #2
csoportkép
last man
http://kepkezelo.com/images/9nc5ivf12r4jn8bhjqer.jpg
infestation
infestation: tömeges kivégzés :D
hopp egy fej
Zava a pusztító
2 az egy ellen...
Megtorló megtorol:
-
#6982 Tegnapi találka
Többi kép itt!!!!
Videó(k) itt tekinthető meg XD -
leci #6981 kösz a címet.de nem találtam meg...... -
#6980 http://store.steampowered.com/ -
leci #6979 sziasztok!nem tud valaki egy helyet ahonnan tudnék egy patch-et leszedni?kösz a segítséget
-
#6978 Hát, pedig egyátalán nem nehéz, az egyetlen nehézséget a három kampány közül a Marine 5. pálya jelenti, a laposfejű miatt.
Emberrel arra figyelj, hogy a sav ne fröccsenjen rád, ha közel jönnek blokkolj, és érdemes a lábukat célozni, vagy a kezüket, láb nélkül gyakorlatilag tehetetlenek, kéz nélkül meg animációk hiánya miatt azonnal meghalnak.
Predatorral mégkönnyebb, ha több alien is jön akkor is csak egy támad egyszerre, vele is nyomd sokat a blokkolást.
A Predaliennél meg felejtsd el az aknákat, az egyetlen bevált módszer ha ráfutsz a leszakadó ködarabokra, és amikor jön feléd egy lövéssel leszakítod azokat. Annyira az sem nehéz, közben dobáld disc-el és dárdával. -
#6977 Ciao mindenki !
Valaki végig vitte már single playerbe nightmare fokozaton emberrel és predatorral ?
Valami tippet tudtok adni,hogy hogyan lehet?
Én hardon végigvittem emberrel az se volt semmi főleg az első 2 pálya,
Predatorral már az agyam robbant szét a predaliennel való ugri bugri taposó bomba játékba,nem beszélve ( úgy halt meg hogy véletlen elsülyedt a lávába... ) az alienekről akikkel majdnem esélytelen voltam az első pályán amikor 5en rám jöttek.
Nightmaren nincs checkpoint így valami erős nyugtató kéne hogy végig vigyem.
Predatorral megpróbáltam az uccsó pályát úgy hogy az alienek után szélsebesen a predalienhez rohantam (nem foglalkozva senkivel XD ),
és ott még jobb fogócska módszer kell mert ugrás előtt elkap és megöl és durván viszi le az életet és utána persze elölről kezdés.
Pedig célom,hogy 100%ra teljesítsem az avpt :(
-
#6976 Hm... Gyakrabban kéne Steam-n lennem... :D -
buddabudda #6975 Ezek ilyen IHB találkozók.
De amúgy ez: AvP Group -
#6974 Milyen találkozók ezek??? -
#6973 (Y)
legközelebb én is csatlakozom, de kb csak 7végén érek rá :( -
#6972 Na hali, elvittem a memot ahogy gondoltam rossz volt, most elindítottam DX11be de kilép ahogy betölt a pálya... fel kell raknom a dx11 hozzá? Vagy nem szükséges, bármibe befolyásol a dx11? és tartalmazza akkor az előzőket is? -
#6971 Hát, megvolt a negyedik találkozó is, az egyetlen nehézséget az okozta, hogy sokan nem voltak hajlandóak fellépni Teamspeak 3-ra. Ezért valószínűleg ez feltétel lesz a következö találkozón való részvételhez.
Képből sem készült túl sok, sőt, sajnos igen kevés, de azokat kirakom ide.
Kivégzések:
Squad gameplay:
-
johneurope #6970 HELP: tud valaki tört AVP3 verzióhoz egy tutira működő LAN cracket? Én használtam egyet, kb 1 hónapig működött steamen gond nélkül (egy telepítős multi exe file volt) aztán tegnap már a steam kliensként nem csatlakozott. -This game is no longer avaiable---ezt írta ki. Van valakinek rá megoldása?(azon kívül hogy vegyem meg a gémet) -
#6969 Rankedet nem nagyon játszanak manapság, szerintem sima meccset )player match) keress, azon is kapsz XP pontokat. -
himpike #6968 Rég megvan a játék de nem igazán értem a multi részt.. ennyire kevesen játszanának..? Rankedet akartam tolni, vártam vagy 10 percet és nem jött össze a 8 játékos soha... Vagy van más mód is a multira nem csak a játékból indítható? -
#6967 Köszi a segítséget sikerült de úgy látszik kihagytam valakit mer nem jelzett a steam.
Aki fejbe lövi magát azt is meglehet csak fentről a szellőzőből kell megközelíteni. -
#6966 Csak a civilek számítanak, de egy nekem is volt aki mindíg megölte magát... a Jungle pályán az irányítótermeset nézd meg, őt elkapni úgy lehet, hogyha a falon sétálva mész be, és onnan fókusszal leborítod, akkor nem robbantja fel magát. Sok sikert! -
#6965 Ciao !
Sikerült már a valakinek ALIENnel a Harvest all available civilians in the Alien Campaign cmű eredményt ?
Mert mindegyik fokozatba végig vittem már ( Aliennel ) és akit lehetett megöltem és nem tudom hogy oldjam fel.
A katonák E betűs megölése is beleszámít vagy csak a civilek harverstjei ?
-
#6964 rendben van köszi az ötletet
-
#6963 Attól még hogy csak 10-et támogat, még el tudod indítani 11-ben, én is így játszom, javaslom próbáld ki te is, nagy valószínűséggel megoldja a problémát. -
#6962 Hali!
Hát DX9ben játszok, semmi patchet nem tettem fel neki. de ilyen gép mellett miért kéne lejebb szedni a texturákból? meg a kártyám dx11 is támogatja? nem csak a 10et? -
#6961 Ő hozzá nem lehet, ő az android csaj a Marine kampányból. -
#6960 Lenne egy érdekes kérdésem a játék Alien első pályájához,mégpedig hogy hogyan lehet bejutni a képen látható emberhez ? Vagy nem lehet ?
-
#6959 Jó képek, a videó is jó, a zenei aláfestés is remek :D
Csibusz:
A játékot dx9-ben indítod?Főleg a nagyobb tereken szaggat?
Próbáld meg dx11-ben indítani, és a probléma megszűnik, ha ez nem kivitelezhető akkor a textúra minőséget próbáld lejebb vinni. -
#6958 Na fel van töltve minden :).
3dik group találka videója itt!!!
3dik group találka 82 képe itt!! -
#6957 Hali!
Elkezdtem játszani a játékkal, de nem tudom miért iszonyatosan szaggat főleg ha oldalra húzom az egeret. Gépem:
amd athlon x4 630
geforce GTS250 512mb
2 gb ddr3 ram
ezek után gyanakodok erősen a memoriára hogy hibás...
de ha van ötlet várom szeretettel:) -
#6956 Én is képeltem egy párat (pontosabban 97 képet), de van videó is amit jelenleg most töltök fel és délután minden megtekinthető lesz(sajna TS-es narrátorok nem lesznek benne mert sikerült véletlenül lekapcsolnom :S)
-
#6955 Néhány kép a mai napról:
Csoport:
Stealthkill
Kivégzés:
Előtte:
Utána:
Öregember :D
Pred Trófeakivégzés
-
#6954 Pontosan. Igaz, el lehet indítani DirectX11 módban a játékot, de akkor sem fogja tudni használni a dx11 grafikai újításait.
A tesszalációt például, ami a közeli alienek poligonszámát sokszorozza meg (akár 20-25 ezerre) tényleg elég látványos tud lenni.
Hozzáteszem, én sem tudok dx11es opciókat bekapcsolni, nicns hozzá VGA-m. -
buddabudda #6953 Mert csak 10.1-t támogat a videókártya. -
NHLFAN #6952 miért is? -
#6951 Ciao!
Aki fent van IWIWN annak ajánlanám a ALIENS VS PREDATOR 2010 ( Pc Game) klubot,melynek a tulaja vagyok.
Sajna nem sokakat érdekli,de csináltam hogy legyen ;)