7670
-
#1732 Ha nincs benne akkor ez vajon mi lehet?! :)
-
#1731 azért nincs benne mert nem kerested elég kitartóan omg -
mikrofonhead #1730 Köszönöm az infókat. A gombkiosztás options-be vajon miért nincs így benne?
A zoom-al nem hiszem, hogy sokra mennék :D de azért köszi :) Már megyek is fel -
#1729 Embörök! Az irányítás alapbeállításon valami szörnyűséges. (Persze ízlések és pofonok...) A legegyszerűbb, hogy a beállításoknál megkeresed a billentyűzetkiosztást és újrakonfigurálod. De még ha nem is konfigurálod újra szépen látod leírva, hogy milyen képességeket (alap mozgásokat) milyen billentyűk hoznak elő. Oszt' jónapot... :) De most komolyan ennyien játszanak PC játékokkal tegnapelőtt óta?!
Szerintem ez alap, hogy játék előtt átnézem az irányítást! -
#1728 A cloak a predator legfontosabb része ! Azzal lehet csak igazán gyilkolni ! Ha nem vagy mozsgásban tökéletes álca vagy ha viszont mozogsz akkor esetleg észrevehetnek ! Amugy a cloak alapból az r betű és a másik legfontosabb dolog a gyógyitás ami a ppredatornál elengedhetetlen ha csúnyán megsérülsz akkor csak szuri be és máris mehetsz tovább ! Amugy a medkit a predinél a h betű ! -
#1727 Látásmód az F gomb, meg lehet zoom-olni is az egérrel, ennyit tudok plussszba mondani...kérem kaccsojja ki! -
#1726 Ott nem a nyilakkal kell kasztot váltani hanem abban az ablakban a bal felső sarokban vannak a kis ikonok. A cloak az R a visionok meg az F -
mikrofonhead #1725 Alapvetően azzal van a gond, hogy sehol nincs leírva a kezelés. Nekem mindig a Predatort adja be. A többi le van lakatolva és ki se tudom választani. Valaki leírná Nekem a Predator használatát?
Azt tudom, hogy Q-val lehet sprintelni, E-vel tudom megfogni az ellent HA éppen olyan a helyzet, meg E-vel tudom átállítani a mapon azt a kis szerkezetet (ami megintcsak nemtudom, hogy micsoda) a Shift-el tudok kijelölt helyre ugrani, azzal tudok átlátni a falakon úgymond. Meg ha nyomkodom mint az őrült miközbe támadok valakit akkor néha "befogja". Ennyit tudok. Hogy lehet pl. cloakolni? -
vzajcev #1724 A név kötelez -
#1723 Off:
SG bizony, gondoltam illik ide az SG-re
ON:
Reméljük nem lesz igazad, és DX10-ben is szépen fut (még ha nem is lesz szebb.) -
#1722 Eléggé megoszlanak a vélemények. Én úgy döntöttem, hogy megveszem a játékot, remélem még vannak, sokan mások is így. -
#1721 szerintem semmi változás nemlesz dx9-hez képest, vagy legalábbis annyi mint a legtöbb játékban (ugyanugy néz kis de lassabban fut :D )
OFF
jo az aláírásod
SG ftw :) -
#1720 Kimaradt hogy 8800Gt 512MB-al, 2 Gb DDR3 1333-al és egy Phenom II X4 945 3Ghz-es géppel ment nálam zökkenőmentesne maxra tolva minden. De ugye ez csak a DX9 változat volt. DX 10-el leszek majd kiváncsi mit alakít és mennyivel szebb. -
#1719 Szerintem ne az legyen már a fő szempont, hogy mennyire "nyú endzsájn+faxom" (krízis+farkarikettő+mégmi), hanem legyen meg a hangulata inkább, mert az utóbbi időkben volt pár nyú gém és csalódás!
Ezt én kipróbáltam, és a hangulata szerintem megvan!
Ez nem egy kod vagy csé, szerintem aki ismeri a filmeket (nemcsak az avp1,2-t), annak "átjön" a dolog!
Igaz megkell tanulni, hogy melyik gomb mitcsinál, dehát ez egy demó csak!
Mondjuk nekem ettől több kell ahhoz mostmár (az előző ok miatt "..csalódás"), hogy megvegyek megint egy lemezt, amit nemfogok használni! -
#1718 mindenképpen kipróbálom! -
#1717 Hát az egyetlen birka akit itt látok az tevagy.
A hozzászólásodból látszik hogy mennyit játszottál a játékkal, és annak viszont nagyon örülök, hogy te nem veszed meg. Nem is kellenek az ilyen divatfikázó majmok mint te.
Ráadásul egyetlen normális érved sincs hogy miért szar a játék (na persze a nagy hype). -
Metontour #1716 Én Marinenel bírtam a legtovább.Amúgy a predátornak nem fekszik annyira ez a pálya szerintem bár én sem tudtam vele lenni de mariennel nem egyszer kicsináltam.Amúgy lehet védekezni az ellen amikor valami csoda gyilokhoz készül a predi vagy alien mert előtte lenne rá x másodperced ahogy láttam. -
#1715 Próbáld ki a demó-t, szerintem jó lesz. Kérdés csak az, hogy a végleges változat mennyiben tér el és milyen irányban, attól, amit most elénk toltak. -
#1714 jav: "Faj vs másik faj Faj" -
#1713 én most szeretném kipróbálni a demót, de őszintén szólva, egy ideje, ahogy nézegetem a videókat, egyre kevésbé gondolom azt, hogy ez jó lesz. sőt, kifejezetten gagyesznak tűnik a mai felhozatal mellett. egy kicsit az az érzésem, hogy ezt a játékot is önmagában csak a két frencsájz adja el, mint az avp filmeket, aztán meg kiderül, mekkora szar. -
#1712 Nah sikerült vetnem rá egy pillantást. Kb 30 percet játszottam 3 "futamot". Ebből 2x Élijen és 1x Mariné voltam.
Hát... az első 5 perc az irányítás megszokásával, meg a gomb-funkciók rejtélyének megfejtésével telt. Addig lényegében csak respawn-oltam másodpercenként. Kb 1 éve játszottam utoljára a COD4-el multiban, azóta csak MMORPG-zek, és az ugye kicsit más. :)
Marine-al nem voltam valami kemény, de írtottam azért predatort, alient, marinet, szóval jó buli volt. A SMART gun-t is kipróbáltam, nah annak van hangulata :D
Alien viszont jobban tetszett, kb 2x annyi kill-em volt mint marine-al egy kör alatt. És annak van az igazi hangulata. Bár single-ben biztos jobban meg van csinálva, vagy más multi-moddal élvezetesebb lenne.
Hibák: A játék maxra tolt és ON-ra rakott mindennel zökkenőmentesen ment, szép (nem gyönyörű, csak szép) grafikával. A szerver amin voltam viszont laggos volt mint a szemét. Néha menet közben 20 métert szánkáztam előre-hátra, vagy támadtam olyan emberre aki már a folyosó másik végén volt valójában. Néha mikor 3 marine tüzelt egymásra és én pont arra fordultam beakadt egy másodpillanatra, de lehet az is csak lagg volt. (Ezért jó a multi-demo. Nehéz eldönteni hogy most nálad ilyen ótvar, vagy csak laggzik néha-néha. Én most a laggzi lajosra kenek mindent :D )
A predatorhoz sajnos nem volt szerencsém, mindig elhalászták előlem. Ezért is lett volna jó ha nem DM-et raknak a demóba hanem néhány "Fal vs másik Faj" team munkás részt. De egyenlőre így is meggyőzött a vásárlásról. -
#1711 ez a demo csak multis, vagy single is van benne? -
#1710 Hááát pedig minden más faszán megy...
Majd ha kijött a teljes megnézem, hogy az is ilyen...ilyen-e, ha nem akkor még az is lehet, hogy megveszem :) -
#1709 Aláznád, ha nem lenne szar... de megnézem már, hogy van-e mouse smoothing meg vsync beállítás...
-
Zoliz #1708 Ez a játék olyan mint a film, beleömlesztették a nagy semmit. Persze a Hype ezt a vackot is eladja. Rohanjatok birkák venni a bótba! Tescóba! -
#1707 Amúgy multiba atengerészgyalogos a legerősebb. Amikor azzal vagyok mindíg én vezetek. -
#1706 Voltam aliennel, de nemláttam semmit mert összevissza rohangásztam. xD -
#1705 Hát miről? Nem is a tulipánszedésről... -
#1704 Alienel nehezen is menne... -
#1703 Nemértem egyeseknek mi baja van vele. Nekem tökre bejön a multi is. Szerintem nagyon egyedi. Itt nem a lövöldözésen van a hangsúj. -
#1702 Szerintem se ér sokat :(,Pedig nagyon vártam.
Multiplayer rész pár évvel le van maradva a többi most megjelent játék mellett. Talán a Single Rész kárpótol.
-
Ez mi?Amióta ez van nem tudok belépni -
#1700 Akkor sem tudom megérteni.
A kőműves sem kúr hozzád 2 téglát mikor építi a házad " Ne b+, ilyen lesz csak sokkal többől" kísérő szöveggel -
#1699 csak most karbantartás van :D
-
#1698 Egyetértek az alien nagyon gyors gyilkológép lett szinte bárkit szét lehet vele kapni és már ott sincsen !
A predator is nagyon jó főleg álcázva tud nagyon jól gyilkolni !
A marine nekem se nagyon jön be asszem a marine-t hagyom utoljára single-ben is !
Amugy a steam frissités óta nekem is 0,5 sec alatt talál servert ! -
#1697 Steam update a szerverkeresőt is érintette úgy látszik, nálam semmi gond nincs már, szinte azonnal találok szervert. Szerintem az Alien kicsit túl combos lett, bárkit hazavágok vele pik-pak. Predatort még nem tapasztaltam ki, marine meg talán majd szólóban lesz jó, multiban nem annyira bejövős, főleg ha összevetjük a másik két faj mozgási szabadságával és fizikai erejével... -
#1696 Jahát aki igénytelen az élvezze a játékot és játsszon tovább a konzolján. Nekem meg legyen már hozzá jogom, hogy a gagyi portolást szidjam, mindezt azért mert a nyomi konzolok nem bírják el a komplex irányítást... -
#1695 pontosan mi érdekel?
ha kérdezel sztem szivesen válaszol neked bárki, de tutorialt sztem nemfog neked irni senki :D -
#1694 -
Skyline #1693 Az attól függ milyen kártya:)