Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
helyett GI JOE lesz most
A túl csillogó grafika nekem is feltünt, de ez szerintem shader details low/off-al megoldható.
A petciót meg szerintem felesleges megrnod, nem valószinü hogy felfigyelnek rá. Bár próba-szerencse.
Ha kijön a játék, én magam fogok csinálni neked egy sound modot... 😄
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A HUD viszont nekem roahdtul bejön, viszotn hiányolom a 3. látásmódot, igaz itt az Alieneket is másként látod, az elsõ két részben piros volt a látásmód. Az Alien pedig fehérnek tûnt.
De mondom a túl csillogó grafikán kívûl a legnagyobb bajom a hangok. Hamarosan indítom is a petíciót, csak angolul megfogalmazom már a szöveget is hozzá.
Gametrailers
Szerintem nagy sikere lesz a játéknak, habár sokan írtátok, hogy a hangok nem a legjobbak, amivel valamilyen szinten egyetértek, de ha ettõl eltekintünk, biztos hogy egy élvezhetõ játék lesz. Egyébként meg hangokat lecserélni a legkönnyebb ma egy játékban 😊
Amit még hallottam, hogy néhányan nemszeretik, az a hud. Szerintem az annyira nem gáz, legalább jól látható. És a "kiválasztom hogy hova ugrok" mód meg azért is jó megoldás, mert így nem kell azt találgatni, hogy hova fogunk ugrani, és nem kell centizgetni.
Nekem egyedül a követõ plazma nem tetszik annyira, ez volt az avp1-2ben is, de nem értem, hogy a plazmalövedék önmagától hogy vált irányt...
Ezt egy avp2 modban (AJL mod) csinálták meg a legjobban, ahol a predator célzórendszere egy mozgó célnál mindíg úgy lõtt, hogy épp eltalálja a célt, habár ezt viszonylag könnyen kilehet kerülni.
Amúgy ehhez a játékhoz sztem pont, hogy nem kell Mod.
Ha hozzák azt a hangulatot, mint ami az 1-ben volt és hangokat a filmbõl szedik akkor az nekem már elég is. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már várom az Alien és Mariné Wóktrúkat is, a kampányonkénti játékidõket, a multiról szóló infókat, valamint a modolhatóságot is. És persze egy pontos megjelenési dátumot ami nem a "Venicdán".
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Egyébként meg szerintem jó lesz a játék, hiába szídják sokan, (sajnos ennél jobbat úgysem kapunk...)
De én azt tudom, hogy ezzel is elég jól elleszek.
beszólsz meghalsz
Szerintem se baj hogy rágyúnak a predátorra, mivel azzal lehet a legjobban ökörködni (fõleg múltiban... apropó: remélem lesz múlti része.). Bár én hang nélkül néztem a videót (melóhely), de majd otthon megskubizom azt is, de a hang fontos eleme volt a játéknak. A Predátor kerregése, az Alienek vinnyogása, illetve a mozgás detektor pittyegése... ezek adták meg a hangulatot. Na meg a látásmód váltás és a közben játszódó hang...
A nehézségrõl meg annyit: Predáttoral hentelsz liter számra, Aliennel már vadászol amire éppen kell (megfigyel, bújik, becserkész, támad), emberrel meg remegsz a túlélésért.
Bip. A mozgás érzékelõ. Bip-bip. Bip-bip-bip. Majd a szokásos surrogó hangok. 😄
A Predatorral mindig errõl szólt, bele a közepébe, aztán adni nekik, max gyógyítani, ha a végére lement az élet 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
A másik problémám az, hogy oké akciódús, de nem jön át az a helybenösszeszarodmagad érzés. Igaz Predatorral nem nagyon kell fosni, de mint egyszerû vadász õ is belekerül pár érdekes helyzetbe. De ez idõvel lehet orvosolva lesz.
Ne legyen már ez is csili-vili grafika, 0 élvezetû játék!
ööö mondjuk régen mikor játszottam, és lopkaodtam a crysisszal akkor meg pont ezt mondtam: Predátoroztam egy jót 😄D
Hogy mik vannak...
Itt a Predator demo-ból felvett jeleneteket láthatunk, amint a fejlesztõ kommentálja az eseményeket.
SZtem egész pofás, csak az a sok közelítgetés ne lenne, na meg hiányolom a Predator látásmódjából azt a morgó hangot :| A többi hang úgy okés.
Amit minden féle képen bele kell tenniük:
- Speargun-al fej falhoz szögezés
- Shoulder Cannon-al darabokra robbantás (vagy darabolás).
- Fistblade-el közelharc.
- Aliennél meg a falon mászást és a rejtõzködést remélem nem rontják el.
- És ami a legfontosabb: SMART gun hangja legyen olyan mint az Aliens filmben! Nah meg a Pulse Rife-é.
Remélem még a megjelenés elõtt jön majd egy Demó (mondjuk mind 3 fajjal 1 pája), és PC-re. Mert az konzolos demóktól herótom van.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Amúgy jövõhéten E3, ott tuti lesz vmi új videó, akkor + képek és egy kis infóáradat.
Nem sokat kell már kibírni 😊
Amúgy úgy látom kicsit pusztítani fog a Predatorom ^^
szóval itt:
Gametrailers
Sokkal jobb minõségû mint a youtube-os.
Youtube
ugyanez jobb minõségben (HD)
http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=61&ch=2&sd=0Gametrailers
És egy szép galéria a videókban látottakról:
AvpGalaxy
Ha minden igaz, a játék a Rebellion saját fejlesztésû, Asura motort használja. Grafikailag szerintem nem lesz probléma, a játékélmény is rendben lesz... 😊
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?