Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP: tud valaki tört AVP3 verzióhoz egy tutira mûködõ LAN cracket? Én használtam egyet, kb 1 hónapig mûködött steamen gond nélkül (egy telepítõs multi exe file volt) aztán tegnap már a steam kliensként nem csatlakozott. -This game is no longer avaiable---ezt írta ki. Van valakinek rá megoldása?(azon kívül hogy vegyem meg a gémet)
Rankedet nem nagyon játszanak manapság, szerintem sima meccset )player match) keress, azon is kapsz XP pontokat.
Rég megvan a játék de nem igazán értem a multi részt.. ennyire kevesen játszanának..? Rankedet akartam tolni, vártam vagy 10 percet és nem jött össze a 8 játékos soha... Vagy van más mód is a multira nem csak a játékból indítható?
Köszi a segítséget sikerült de úgy látszik kihagytam valakit mer nem jelzett a steam.
Aki fejbe lövi magát azt is meglehet csak fentrõl a szellõzõbõl kell megközelíteni.
Aki fejbe lövi magát azt is meglehet csak fentrõl a szellõzõbõl kell megközelíteni.
Csak a civilek számítanak, de egy nekem is volt aki mindíg megölte magát... a Jungle pályán az irányítótermeset nézd meg, õt elkapni úgy lehet, hogyha a falon sétálva mész be, és onnan fókusszal leborítod, akkor nem robbantja fel magát. Sok sikert!
Ciao !
Sikerült már a valakinek ALIENnel a Harvest all available civilians in the Alien Campaign cmû eredményt ?
Mert mindegyik fokozatba végig vittem már ( Aliennel ) és akit lehetett megöltem és nem tudom hogy oldjam fel.
A katonák E betûs megölése is beleszámít vagy csak a civilek harverstjei ?
Sikerült már a valakinek ALIENnel a Harvest all available civilians in the Alien Campaign cmû eredményt ?
Mert mindegyik fokozatba végig vittem már ( Aliennel ) és akit lehetett megöltem és nem tudom hogy oldjam fel.
A katonák E betûs megölése is beleszámít vagy csak a civilek harverstjei ?
Attól még hogy csak 10-et támogat, még el tudod indítani 11-ben, én is így játszom, javaslom próbáld ki te is, nagy valószínûséggel megoldja a problémát.
Hali!
Hát DX9ben játszok, semmi patchet nem tettem fel neki. de ilyen gép mellett miért kéne lejebb szedni a texturákból? meg a kártyám dx11 is támogatja? nem csak a 10et?
Hát DX9ben játszok, semmi patchet nem tettem fel neki. de ilyen gép mellett miért kéne lejebb szedni a texturákból? meg a kártyám dx11 is támogatja? nem csak a 10et?
Lenne egy érdekes kérdésem a játék Alien elsõ pályájához,mégpedig hogy hogyan lehet bejutni a képen látható emberhez ? Vagy nem lehet ?

Jó képek, a videó is jó, a zenei aláfestés is remek 😄
Csibusz:
A játékot dx9-ben indítod?Fõleg a nagyobb tereken szaggat?
Próbáld meg dx11-ben indítani, és a probléma megszûnik, ha ez nem kivitelezhetõ akkor a textúra minõséget próbáld lejebb vinni.
Csibusz:
A játékot dx9-ben indítod?Fõleg a nagyobb tereken szaggat?
Próbáld meg dx11-ben indítani, és a probléma megszûnik, ha ez nem kivitelezhetõ akkor a textúra minõséget próbáld lejebb vinni.
http://avp2010.b13.hu/
Hali!
Elkezdtem játszani a játékkal, de nem tudom miért iszonyatosan szaggat fõleg ha oldalra húzom az egeret. Gépem:
amd athlon x4 630
geforce GTS250 512mb
2 gb ddr3 ram
ezek után gyanakodok erõsen a memoriára hogy hibás...
de ha van ötlet várom szeretettel😊
Elkezdtem játszani a játékkal, de nem tudom miért iszonyatosan szaggat fõleg ha oldalra húzom az egeret. Gépem:
amd athlon x4 630
geforce GTS250 512mb
2 gb ddr3 ram
ezek után gyanakodok erõsen a memoriára hogy hibás...
de ha van ötlet várom szeretettel😊
Én is képeltem egy párat (pontosabban 97 képet), de van videó is amit jelenleg most töltök fel és délután minden megtekinthetõ lesz(sajna TS-es narrátorok nem lesznek benne mert sikerült véletlenül lekapcsolnom :S)

Néhány kép a mai napról:
Csoport:
Stealthkill
Kivégzés:
Elõtte:
Utána:
Öregember 😄
Pred Trófeakivégzés

Csoport:
Stealthkill
Kivégzés:
Elõtte:
Utána:
Öregember 😄
Pred Trófeakivégzés

Pontosan. Igaz, el lehet indítani DirectX11 módban a játékot, de akkor sem fogja tudni használni a dx11 grafikai újításait.
A tesszalációt például, ami a közeli alienek poligonszámát sokszorozza meg (akár 20-25 ezerre) tényleg elég látványos tud lenni.
Hozzáteszem, én sem tudok dx11es opciókat bekapcsolni, nicns hozzá VGA-m.
A tesszalációt például, ami a közeli alienek poligonszámát sokszorozza meg (akár 20-25 ezerre) tényleg elég látványos tud lenni.
Hozzáteszem, én sem tudok dx11es opciókat bekapcsolni, nicns hozzá VGA-m.
Mert csak 10.1-t támogat a videókártya.
miért is?
Ciao!
Aki fent van IWIWN annak ajánlanám a ALIENS VS PREDATOR 2010 ( Pc Game) klubot,melynek a tulaja vagyok.
Sajna nem sokakat érdekli,de csináltam hogy legyen 😉

Aki fent van IWIWN annak ajánlanám a ALIENS VS PREDATOR 2010 ( Pc Game) klubot,melynek a tulaja vagyok.
Sajna nem sokakat érdekli,de csináltam hogy legyen 😉

Sziasztok!
Aktívan nyomjátok még a gammát? 😊 Van már valami klán vagy ilyesmi? Esetleg valami frankó kis magyar szerver?
Aktívan nyomjátok még a gammát? 😊 Van már valami klán vagy ilyesmi? Esetleg valami frankó kis magyar szerver?
Steam acc: kange82
Hûû, a képek nagyon ottvannak, egyébként az indulási nehézségek ellenére szerintem jól sikerült a találkozó 😄
Jöv. hét szombaton megpróbálhatjuk ismét!
Jöv. hét szombaton megpróbálhatjuk ismét!
Rossz a 78 kép hivatkozása de ITT MÁR MEGNÉZHETÕ 😊
Hát, hogy témához kössem a "meglehetõsen off" kommentet, kijelentem, hogy a játékot nem tudod DirectX11-el játszani 😄
boccs nem ide akartam<#gonosz3>#gonosz3>
steamen Pintyő[HUN]

steamen Pintyő[HUN]
<#nyes>#nyes>
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
<#kocsog>#kocsog>
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Pontosan. Egyébként meg a bankok (Otp, Raiffeisen, Erste... ezek mind más Bankkártyarendszerét használják, nekem pl hiába Erste, Master Card-om van, amit tökéletesen elfogad. De Visával, vagy Maestro-val is fizethetsz, esetleg Paypallal, bár az Mo-n annyira nem elterjedt.
A fájlokat pedig hiába másolgatnád, a lényeget az accountod hordozza, tehát sajnos nem lehet megkerülni.
A fájlokat pedig hiába másolgatnád, a lényeget az accountod hordozza, tehát sajnos nem lehet megkerülni.
A lényeg, hogy dombornyomott kártyád legyen. Az a bankod árfolyamán automatikusan átváltja az összeget és azt veszi le. Azzal meg tudod venni a packokat.
FeddJOE köszönöm a válaszod.
Bankártya kérdésemmel arra célzok,hogy amikor a steamen keresztül megvennéd az egyik packot akkor felsorol bankkártyákat,hogy azokkal tudod megvenni.A kérdésemmel arra célzok,hogy egy magyar (otp,bb stb) kártyával nem is lehet megvenni?
Máshogy nem is lehet megszerezni ezeket a packokat vajon?
Pl:ha valakitõl megvenném a fájlokat (dlc) és betenném az én gépemre a megfelelõ mappába akkor nekem mûködne ? ( Hülye kérdés,de érdekel a vélemény<#whatever>#whatever> )
Bankártya kérdésemmel arra célzok,hogy amikor a steamen keresztül megvennéd az egyik packot akkor felsorol bankkártyákat,hogy azokkal tudod megvenni.A kérdésemmel arra célzok,hogy egy magyar (otp,bb stb) kártyával nem is lehet megvenni?
Máshogy nem is lehet megszerezni ezeket a packokat vajon?
Pl:ha valakitõl megvenném a fájlokat (dlc) és betenném az én gépemre a megfelelõ mappába akkor nekem mûködne ? ( Hülye kérdés,de érdekel a vélemény<#whatever>#whatever> )
Hátha EZ ITT segít rajtad.
De ha más is letölti és felrakja pl.: ismerõse , akkor tudnak játszani.
És egyébként hamar lelehet tölteni . Én kb. 1 óra alatt letöltöttem.
<#ticking>#ticking>
És egyébként hamar lelehet tölteni . Én kb. 1 óra alatt letöltöttem.
<#ticking>#ticking>
Gondoltam nem akar feleslegesen leszedni több gigát, mivel ez egy multi demó amivel nemigen játszanak te idióta...
Üdv
Nézz körbe ezen az oldalon ha jobban meg akarod ismerni a játékot, vannak a Youtube-on is magyar nyelvû játékbemutatók. A Demó csak egy hónapig tartott.
Norberto065 kérdésére: A max szint valóban a 43. Ettõl feljebb nem lehet menni.
Patch valószínûleg még lesz, DLC is (a jelenlegi nevek alapján: Swarm pack, alienre utal, Bughunt pack meg Marine-ra, tehát feltételezem hogy lesz még egy predatoros), csak ne kérdezd hogy mikor.
A bankkártyás kérdésre pedig nem tudom hogy mit értesz magyar bankkártyára, de én az enyémmel gond nélkül megvettem a dlc-ket.
Nézz körbe ezen az oldalon ha jobban meg akarod ismerni a játékot, vannak a Youtube-on is magyar nyelvû játékbemutatók. A Demó csak egy hónapig tartott.
Norberto065 kérdésére: A max szint valóban a 43. Ettõl feljebb nem lehet menni.
Patch valószínûleg még lesz, DLC is (a jelenlegi nevek alapján: Swarm pack, alienre utal, Bughunt pack meg Marine-ra, tehát feltételezem hogy lesz még egy predatoros), csak ne kérdezd hogy mikor.
A bankkártyás kérdésre pedig nem tudom hogy mit értesz magyar bankkártyára, de én az enyémmel gond nélkül megvettem a dlc-ket.
Üdv!
Megtetszett a játék, de mielõtt megvenném szeretném kipóbálni, viszont nem találom sehol a játék demóját. Tisztán emlékszem, mikor kijött a game volt demó, de azóta teljesen eltûnt. Se Steamen, se más oldalon nem találom.
pls HELP!
Megtetszett a játék, de mielõtt megvenném szeretném kipóbálni, viszont nem találom sehol a játék demóját. Tisztán emlékszem, mikor kijött a game volt demó, de azóta teljesen eltûnt. Se Steamen, se más oldalon nem találom.
pls HELP!
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem,amire keresem a választ és szeretném a segítségeteket kérni.
Steamen lehet alapra állítani a profilt,úgy hogy az eredmények és a multis rankok is 0 legyen ?
Elérhetõ e lesz a 3 preorder skin vagy marad ott zároltan? Úgy értem,hogy aki elõrendelte a játékot csak annak van meg vagy késõbb még elérhetõ lesz a 3 skin valahogy vagy valahogy meg lehet-e szerezni ?
Lesz-e még javítás pchez? Mert már jó ideje nincs..
Magyar bankkártyákkal el sem érhetõek a dlck?
A 43as rank tényleg a max ? Kicsit rossz,hogy már se pont se skin nem jár...
Lenne pár kérdésem,amire keresem a választ és szeretném a segítségeteket kérni.
Steamen lehet alapra állítani a profilt,úgy hogy az eredmények és a multis rankok is 0 legyen ?
Elérhetõ e lesz a 3 preorder skin vagy marad ott zároltan? Úgy értem,hogy aki elõrendelte a játékot csak annak van meg vagy késõbb még elérhetõ lesz a 3 skin valahogy vagy valahogy meg lehet-e szerezni ?
Lesz-e még javítás pchez? Mert már jó ideje nincs..
Magyar bankkártyákkal el sem érhetõek a dlck?
A 43as rank tényleg a max ? Kicsit rossz,hogy már se pont se skin nem jár...
Rakd be, amit az egyik helyett akartál, meg néhány újat is 😄.