7670
avp10logo.png
  • leci
    nem tud valaki egy tutu crack-et?
  • Optimus Prime
    Nekem is erős a gyanúm. :D Más is írta a Steam fórumán már ezt. Ez szándékosan ilyen.
  • Jaffa 2843
    véletlenül nem a tengerészgyalogos mozgásérzékelőjét hallod? XD
  • Hoffi
    sziasztok olyan problémám van hogy tök jó a játék meg minden csak az a baj hogy játszok és másodpercenként kattodó hangokat ad a hangszóró és csak a játéknálcsinálja tehát ott lesz a probléma. Valaki erre tud megoldást mert nagyon idegesítő igy játszani:(
    Előre is köszi!
  • SLICK
    Amúgy ajánlom mindenkinek mert egész király lett, már csak pár hangnak kell javítás...
  • HF
    Asura engine extractorral lehet kiszedni a hangokat, sorban meg sok hangot több program is tud, pl a Format Factory az ingyenes.
  • SLICK
    kéne egy rendes program amivel nem egyenként kell átkonvertáln ia hangokat.
    Am iaz AVP Galaxy oldalán van leírás nekem bonyolult. visszakonvertálni p lsemmivel sem tudom a wav fájlokat.
    Az a baj így meg nem akarom betenni a játékba, mert ha nem tetszik egy hang akkor azt ki akarom cserélni mindenképp..
    Kellene egy egyszerűbb megoldás erre. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
  • leci
    az fasza!várni fogom.szaerintem az eredeti hangok marha jók lesznek!
  • SLICK
    THX, meglesem.
  • KennyGTP
    AvP3 Sound Pack for predator v1.2 itt egy pred hang mod, ha jól olvasom ez az a mod vagy valami hasonló :)
  • SLICK
    hát várni kell vele, mert még előbb a rögzítő eszközömet kéne helyretenni, mert semmit nem vesz fel ami a gépen szól
  • leci
    mert arra gondoltam hogy nyonék ilyen "Game Play"-okat ide fel csak nem tudom hogy hogyan lehet azt fel venni meg ilyenek.ha netán sikerül össze faragnod a hangokat akkor mutasd ám meg!engem is érdekeln hogy milyen lett.
  • SLICK
    kellenek konvertáló programok hozzá. AVP Galaxyn találtam is leírást, eredeti hangokat is sikerült beszereznem, már csak meg kell vágnom, de az nem kerül semmibe szinte. De még bőven kell felvennem hangokat, mert szinte mindent módosítani szeretnék a Predatornál.
    Ez nálam nagyon kiverte a biztosítékot, én olyannyira Predator fanatikus vagyok, hogy az eredetiség miatt nem nyugszo kaddig míg olyan nem lesz! :D
  • leci
    szerintem is álatiam jól szól!amúgy hogy lehet kicsipni ilyet a játékból?
  • SLICK
    Áááá beszarok!
    Honnan van ezeknek ilyen realisztikus hangjuk? Az a baj, hogy sok hangot fel sem lehet venn itisztán, mert más zajok hallatszanak benne. (filmben, játékban egyaránt)

Nem igaz sehol sem lehet ezekhez a modokhoz hozzájutni...

• leci
    hát nem tudom...nekem megvan 2 warezos verzió és mind a 2-ön ez a jelenségem van.midegyiken patch-elve van és skidrow-os crack.én is ilyesmire gondoltam mint te.de egy gaméért nem cserélem le a gigás vidi karimat...meg nekem csak dx9-em van elméletileg a 10-et tudná csak nem találok hozzá jó drivert.
    hogy akadhat egy originál game?
  • Jaffa 2843
    nekem pl a wrz verzio egyáltalán nem akadt, viszont a zaeredeti akad, de cska dx9-ben. dx10ben semmi baja és teljesen játszható. bár szerintem videokártyája és drivere válogatja... :D
  • leci
    kösz az infót skacok.az ár az nem is veszélyes.az aggaszt egyedül hogy ha megvenném eredetibe honnan tudnám hogy nem járnék úgy vele mint a warezos,tört verzióval?hogy szaggat mint atom.mert azért nem adnék suskát érte.

szerintetek?vélemény?
  • buddabudda
    Én Zavviról rendeltem elő ~5000 Ft volt. Szóval ha jó a külföldi rendelés (1-2 hét szállítási idővel) akkor:
    AvP Zavvi
  • Optimus Prime
    Boltba 6-8000, Steamen 20 euró, D2D változó 20 dollár + VAT.
  • leci
    had kérdezzem meg hogy eredetibe mennyibe fáj eza game?
  • leci
    ja az akna macerás egy cucc de jót szoktam röhögni mikor rá mennek! :)ha tehetem akkor kézzel illetve késsel vadászom le őket.
  • Optimus Prime
    A lézer/plazma energiát használ, de a Disc nem, bár nem is túl hatékony. A Spear a legjobb, főleg ember/android ellen. A Trip Mine elég gyenge, plusz nehéz megszokni a használatát.
  • DonZorro
    Na igen. Ez műkszik mindig? Fegyverekben melyik a legjobb??? Disk vagy a Shoulder vagy a Spear???
  • leci
    szerintem optimus a fókusz gombr gondolt.aikor elég közel vagy a pácienshez és megnyomod a fókusz gombot amit beállitasz magadnak.ezzel kijelölöd az ürgét és nyomsz egy bal egeret és neki ugrik a predi és fel buritja a parasztot mint a tikot.utánna elkapod és kivégzed a srácot.jól momdom?
    legalább is nálam így müködik.....
  • DonZorro
    És melyik támadással ugorjak nekik??? Befogom és bal egérrel ugrik felé. Ezt futás közben nyomjam vagy elég csak simán???
  • Optimus Prime
    Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Az első héten engem is aláztak, most már kicsit jobb vagyok. Marine-nel jobb belejönni, az Aliennél fontos, hogy tud bárhol lehetsz és könnyen hátba támadhatsz mindenkit. A Predatorral tényleg bénának tűnik, de próbáld az ugrásokat és a sprintet használni, valamint Shifttel jelöld ki az áldozatot. És inkább türelmesen várj a prédára. :)
  • DonZorro
    Hello Srácok!

No most kezdenék még csak igazán jáccani vele. A megjelenés után végigtoltam a Single verziót.

Most jönne még csak a Multi része. Viszont valami nem fasza.

Predivel mennék. Ez tényleg ilyen gyengusz lett??? Még katonával is többet ölök. Van valami spéci dolog amit jól lehet hasznosítani? Valami kis segítség kéne!

Please help!!!
  • Norberto065
    Nekem eredeti a játék mégis csinál ilyet de csak DX9es indításnál,DX11be nem.Na mindegy csak jön még hozzá javítás.

Itt van pár kép ami szerintem jó lett:

• leci
    nekem is csinált egyszer-kétszer a razoros verzió.símán benne maradtam a falba meg ilyenek,bár amit te mutatsz olyat nem produkált az enyém.próbáltad másik crack-el?mert amióta skidrow féle van azóta nem tapasztaltam ilyet.az enyém meg szaggat és semmi nem segít rajta,sem patch sem crack.....
  • leci
    hát nem tudom csak érdekesség képpen szerettem volna trudni.igen a single player módban adja ezeket a nehézségi szintnek megfelelően.szerintem valami netes,multy-s dolog lehet...de nem vagyok benne szaki.....
  • Norberto065
    A youtube profilomba tettem és teszek még fel jó kis a avps videókat,amiben én játszom és más magyar is :) :

http://www.youtube.com/user/Norberto065

Srácok az lehet,hogy a youtubeon egy zenei kiadó engem basztasson mert az egyik videomban szerepel egy zenéje? kaptam ilyen emailt a youtubetól,hogy az egyik videómban van egy mixem részlete és benne olyan szám van ami a x kiadó tulajdona vagy valami ilyesmi.

Szerintem ez nevetséges ennyi erővel a youtubeon nem is maradna szinte zenei videó ha minden kiadó reklamálna.
  • Norberto065
    Dx9ben nagyon sok malör van nálam a játékba de nem tudom miért.
    Dx11ben meg minden rendbe !
    A videokártyám: asus/ati EAH5670/DI/1GD5
    weboldala :http://www.asus.hu/product.aspx?P_ID=VIgJqfcDS3hZebCQ

• Optimus Prime
    Jó kérdés, ezeket egyébként a single missionre adja. Gyanítom Aliebe a Queen a legmagasabb majd Preatorian, Warrior(?). Predatorban talán az Elite legmagasabb

Nekem is volna egy kérdésem. Az normális, hogy single alatt kaptam meg a 'Welcome to the PArty' achievementet?
  • leci
    tulajon képpen az összesre,hogyan vannak sorrendbe meg ilyenek.preatorian guardian meg a többi.csak érdekesség képpen,az ember oldalt azt tudom hogx melyik rang mit jelent.
  • SLICK
    ez érdekelne engem is!
  • XenHai
    Ezt le lehet már tölteni?
  • SLICK
    melyik rangra gondolsz pontosan?
  • leci
    hali!had kérdezzem meg hogy melyik rang mit jelen az alien-nél és a predatornál?
  • SLICK
    na ilyen hangoknak kellett volna lennie a játékban eredetileg!!!