7670
-
TLOTR #7150 Sziasztok a steam-en most le van akciózva a játék 6.8 euro szerintem nem sok érte, megéri egy kis online mókáért:) -
MiG man #7149 Neked lett igazad, ez bejött!
Nem is gondoltam volna... KÖSZÖNÖM! -
#7148 A Predators film kívül esik a canonból - bár én még nem láttam.
A hétvégén újratelepítettem a Windowst és meglepődve tapasztaltam, hogy a mentéseim nem kerültek mentésre a Steam Cluddal. :S Nem égbe kiáltó probléma, csak furcsa. Mellesleg a legtöbb Cloudos játékom beállításai se mentődtek. -
EnxTheOne #7147 Sziasztok, tegnap láttam a predators filmet, és emlitteték benne hogy 2 féle predátor van. Erröl lehet tudni többet? -
MiG man #7146 Köszi srácok, tényleg köszi. Már kezdem feladni. Itt van, eredeti és nem műkszik.... pedig nyáron sokat nyomtam... vettem új VGA karit is, 1280x1024-ben tudtam végre nyomni oszt most NEM MŰKSZIK! Azért megpróbálom ezt a Játékok mappás dolgot is. -
#7145 Hát, nekem eddig csak dobozos Steam játékom van: a hazai Prey és egy eBayes SiN szerzemény. De mindkét esetben csak a kulcsot írtam és letöltöttem - az a biztos és akkor már eleve patchelt verzió. Ergo nem tudom, hogy működik a Steam lemezes telepítés, de az alapértelmezett könyvtáron nem tudsz és ne is változtass.
Egyébként ha végkép nem akarja még letöltheted Steamről. -
buddabudda #7144 A Steam könyvtárba telepíti, szóval a Steam-t jó helyre kell telepíteni. Ja és bele ne rakd valami "játékok" könyvtárba, mert nem szereti az ékezeteket. -
#7143 Marine hang mod és Pred hang illetve thermal vision mod ITT!! -
MiG man #7142 Vagyis nem lehet választani, hogy hová is akarom telepítei. Ez a fos STEAM egyszerűen nem engedi telepíteni. A felhasználói fiókomba simán belépek, de a játék telepítésénél azt nyávogja, hogy szükséges hely 15gb, szabad hely 0!!!!!! Pedig van még 400gb szabad helyem!!! Nem értem... Pedig EREDETI, bolti!
-
#7141 eredeti? -
MiG man #7140 Hali.
Települ, frissít majd amikor a játékot telepítem kéri a kulcsot. Ezután jön a bibi mégpedig az, hogy az optikai meghajtóra szeretné telepíteni, és nem fogad el másik lehetőséget. -
Kallahiosz #7139 Szerbusztok.
Az lenne a problémám, hogy predátoral a piramis pályát elindítja és kék képet kapok az életem, energiám stb látszik... És kiírja kb 2 mp múlva, hogy meghaltam. Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás?? -
#7138 A Steamet indítod el és hiába kattintasz rá akkor se indul el vagy mi? A Steam először úgyis frissít, majd a telepített játékot frissíti, addig nem indul el. -
MiG man #7137 A STEAM kliens feltelepül még az install első lépéseként. -
MiG man #7136 Hali.
Köszönöm a gyors választ. Sajna így nem megy. Így próbáltam de nem engedte. -
#7135 Nem kell deaktiválni.
Ha újraraktad a windowst, töltsd le a steam kliens programot, jelentkezz be a saját profilodra, és úgy próbáld meg a dvd-s telepítést, rögtön menni fog. -
MiG man #7134 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy újrapakoltam a gépen a win-t de nem deaktiváltam az AVP3-at (STEAM verzió, eredeti bolti). Most újra telepíteném a gamet, de nem engedi. Feltételezem, hogy az elmaradt deaktiválás miatt. Tudna valaki ukászt adni, hogy mit kell tennem?
Üdv. -
leci #7133 az AVP2 is jó game szerintem.lehet hogy annyit megérne. -
#7132 Bár kicsit OFF, de a novemberi Gamestarhoz az ajándék játék az Aliens vs Predator 2! -
Alien555 #7131 -
Alien555 #7130 -
Alien555 #7129 köszíííííííííííííííííííííí!!!!!!! -
Alien555 #7128 -
#7127 hiába írod le százszor, ha nem néz be senki...
Egyébként a 4. pálya ha minden igaz. -
Alien555 #7126 -
Alien555 #7125 Hanyadik pályán van Huntig maszk??? -
Alien555 #7124 -
Alien555 #7123 hanyadik pályán van maszk? -
Alien555 #7122 mert van akinek már van -
Alien555 #7121 a 2. pályán van huntig maszk??? -
#7120 az nem pályától függ hogy mikor fogod látni az Alieneket... Bejátszás lesz mikor felveszi a Predator a maszkod, onnantól kezdve lesz :) -
Alien555 #7119 de én már a 3 pályánál tartom és még mindig nincs meg -
leci #7118 de asszem meg kell szerezned hozzá a másik maszkot csak akkor lessz olyanod addig csak az embereket látod a maszkodal. -
leci #7117 nálam az "F" gombal. -
Alien555 #7116 Sziasztok!
Hogy kell predinél alien vision módba váltani pc-énél? -
Alien555 #7115 Sziasztok!
Hogy kell predinél alien vision módba váltani pc-nél??? -
leci #7114 dehogynem.azért kérdeztem meg. -
#7113 nem esett le hogy rossz helyen jársz? -
leci #7112 és ez mi ha megkérdezhetem?rosszul írtam tuti crack-et keresek ami bíztosan mükszik. -
vzajcev #7111 Tutu crack