7670
avp10logo.png
  • TLOTR
    Sziasztok a steam-en most le van akciózva a játék 6.8 euro szerintem nem sok érte, megéri egy kis online mókáért:)
  • MiG man #7149
    Neked lett igazad, ez bejött!
    Nem is gondoltam volna... KÖSZÖNÖM!
  • Optimus Prime
    A Predators film kívül esik a canonból - bár én még nem láttam.

A hétvégén újratelepítettem a Windowst és meglepődve tapasztaltam, hogy a mentéseim nem kerültek mentésre a Steam Cluddal. :S Nem égbe kiáltó probléma, csak furcsa. Mellesleg a legtöbb Cloudos játékom beállításai se mentődtek.
  • EnxTheOne
    Sziasztok, tegnap láttam a predators filmet, és emlitteték benne hogy 2 féle predátor van. Erröl lehet tudni többet?
  • MiG man #7146
    Köszi srácok, tényleg köszi. Már kezdem feladni. Itt van, eredeti és nem műkszik.... pedig nyáron sokat nyomtam... vettem új VGA karit is, 1280x1024-ben tudtam végre nyomni oszt most NEM MŰKSZIK! Azért megpróbálom ezt a Játékok mappás dolgot is.
  • Optimus Prime
    Hát, nekem eddig csak dobozos Steam játékom van: a hazai Prey és egy eBayes SiN szerzemény. De mindkét esetben csak a kulcsot írtam és letöltöttem - az a biztos és akkor már eleve patchelt verzió. Ergo nem tudom, hogy működik a Steam lemezes telepítés, de az alapértelmezett könyvtáron nem tudsz és ne is változtass.
    Egyébként ha végkép nem akarja még letöltheted Steamről.
  • buddabudda
    A Steam könyvtárba telepíti, szóval a Steam-t jó helyre kell telepíteni. Ja és bele ne rakd valami "játékok" könyvtárba, mert nem szereti az ékezeteket.
  • KennyGTP
    Marine hang mod és Pred hang illetve thermal vision mod ITT!!
  • MiG man #7142
    Vagyis nem lehet választani, hogy hová is akarom telepítei. Ez a fos STEAM egyszerűen nem engedi telepíteni. A felhasználói fiókomba simán belépek, de a játék telepítésénél azt nyávogja, hogy szükséges hely 15gb, szabad hely 0!!!!!! Pedig van még 400gb szabad helyem!!! Nem értem... Pedig EREDETI, bolti!
  • Jaffa 2843
    eredeti?
  • MiG man #7140
    Hali.

Települ, frissít majd amikor a játékot telepítem kéri a kulcsot. Ezután jön a bibi mégpedig az, hogy az optikai meghajtóra szeretné telepíteni, és nem fogad el másik lehetőséget.
  • Kallahiosz
    Szerbusztok.
    Az lenne a problémám, hogy predátoral a piramis pályát elindítja és kék képet kapok az életem, energiám stb látszik... És kiírja kb 2 mp múlva, hogy meghaltam. Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás??
  • Optimus Prime
    A Steamet indítod el és hiába kattintasz rá akkor se indul el vagy mi? A Steam először úgyis frissít, majd a telepített játékot frissíti, addig nem indul el.
  • MiG man #7137
    A STEAM kliens feltelepül még az install első lépéseként.
  • MiG man #7136
    Hali.

Köszönöm a gyors választ. Sajna így nem megy. Így próbáltam de nem engedte.
  • HF
    Nem kell deaktiválni.

Ha újraraktad a windowst, töltsd le a steam kliens programot, jelentkezz be a saját profilodra, és úgy próbáld meg a dvd-s telepítést, rögtön menni fog.
  • MiG man #7134
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy újrapakoltam a gépen a win-t de nem deaktiváltam az AVP3-at (STEAM verzió, eredeti bolti). Most újra telepíteném a gamet, de nem engedi. Feltételezem, hogy az elmaradt deaktiválás miatt. Tudna valaki ukászt adni, hogy mit kell tennem?
    Üdv.
  • leci
    az AVP2 is jó game szerintem.lehet hogy annyit megérne.
  • Optimus Prime
    Bár kicsit OFF, de a novemberi Gamestarhoz az ajándék játék az Aliens vs Predator 2!
  • Alien555
  • Alien555
  • Alien555
    köszíííííííííííííííííííííí!!!!!!!
  • Alien555
  • SLICK
    hiába írod le százszor, ha nem néz be senki...
    Egyébként a 4. pálya ha minden igaz.
  • Alien555
  • Alien555
    Hanyadik pályán van Huntig maszk???
  • Alien555
  • Alien555
    hanyadik pályán van maszk?
  • Alien555
    mert van akinek már van
  • Alien555
    a 2. pályán van huntig maszk???
  • SLICK
    az nem pályától függ hogy mikor fogod látni az Alieneket... Bejátszás lesz mikor felveszi a Predator a maszkod, onnantól kezdve lesz :)
  • Alien555
    de én már a 3 pályánál tartom és még mindig nincs meg
  • leci
    de asszem meg kell szerezned hozzá a másik maszkot csak akkor lessz olyanod addig csak az embereket látod a maszkodal.
  • leci
    nálam az "F" gombal.
  • Alien555
    Sziasztok!
    Hogy kell predinél alien vision módba váltani pc-énél?
  • Alien555
    Sziasztok!

Hogy kell predinél alien vision módba váltani pc-nél???
  • leci
    dehogynem.azért kérdeztem meg.
  • Jaffa 2843
    nem esett le hogy rossz helyen jársz?
  • leci
    és ez mi ha megkérdezhetem?rosszul írtam tuti crack-et keresek ami bíztosan mükszik.
  • vzajcev
    Tutu crack