Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kis képek, de a 2. adagból az elsõ kettõ ugyanaz.
Tegnap sikerült megszervezni az elsõ magyar avp group találkozót, achievement szerzés céljából. Elég sok embernek megszereztünk pár nehezet, például 6 pack, uninfected, és még jó néhány egyebet.
Mindenkinek köszönet aki ottvolt, remélhetõleg nem ez volt az utolsó ilyen.
A képek:
uninfected achit csinálunk 😄
Csoportkép:
Csíííz
Közelharc:
Egyéb gyilkolászások:
Lézer
Pred kivégzés:
folyt. köv
miért van az hogy single játékban állandóan megfagy egy pillanatra?aztán megy szépen tovább de elég idegesítõ...
Nekem nincs fönt patch,így nyomtam egészen az utolsó pályáig!
puff, az gáz :S
meg kell próbálni úgy hogy 1 patchet se raksz fel, úgy lehet elkerülhetõk, majd kipróbálom...
meg kell próbálni úgy hogy 1 patchet se raksz fel, úgy lehet elkerülhetõk, majd kipróbálom...
Nekem az üvegburás résznél ment tovább a játék! De hiába,így még szarabb,mert pont az utolsó pályánál hiba van benne és nem tudom befejezni!<#nemtudom>#nemtudom>
mokacsin te sem tudsz segíteni, mert nem tudok sehogy se tovább jutni <#worship>#worship>
Bakker,az utolsó pályán meghülyül a játék! Minden rózsaszín és leesek a liftrõl! Tudja valaki,hogy hol lehetnek a mentései? Mert nem találom!<#rinya>#rinya>
Sziasztok, nem tudja valaki a kiküszöbölését, annak a hibának, hogyha a Research Lab c. pályán ha a csajt beraktuk a búrába, azután kidob a játék.
Remélem tud valaki építõ jellegû segítséget adni<#worship>#worship>
köszi elõre is
Remélem tud valaki építõ jellegû segítséget adni<#worship>#worship>
köszi elõre is
Csak az a rossz a SP mission -ba ,hogy nagyon sokat kell belelõni,karmolni az ellenfelekbe. De viszont a MP nagyon jó.
Meg kár hogy nincs hozzá Editor.
Meg kár hogy nincs hozzá Editor.
Igen, annak ellenére hogy az összes kampány rövid, szerintem élvezhetõek. A nehézségi fokozatok meg konzolos szinthez mérendõek, már nincsenek azok a régi lehetetlen nehézségi fokozatok mint régen... Hardon kezdtem, utána gond nélkül ment a Nightmare is.
Nah mindegy, azért hangsúly az érezhetõen a Multiplayeren van, azt se hanyagold el 😉
Nah mindegy, azért hangsúly az érezhetõen a Multiplayeren van, azt se hanyagold el 😉
Éppen most fejeztem be mid a három SP kampányt.
Szerintem nagyon zseniális mindegyik, jó a sztori, még ha rövid is.
De inkább ez, mint valami unalmas, rétestésztaként nyújtott izé.
Nagyon jól szórakoztam a Predatorral álcázva vadászni, az aliennel lopakdova elkapni a civileket és megfertõzni a tengerésszel meg végigparáztam és aprítottam az egészet. Atom 😊))
Most megyek hardra 😊
Szerintem nagyon zseniális mindegyik, jó a sztori, még ha rövid is.
De inkább ez, mint valami unalmas, rétestésztaként nyújtott izé.
Nagyon jól szórakoztam a Predatorral álcázva vadászni, az aliennel lopakdova elkapni a civileket és megfertõzni a tengerésszel meg végigparáztam és aprítottam az egészet. Atom 😊))
Most megyek hardra 😊
Kösz!<#eljen>#eljen>
alien elõzõ részekhez képest ratyi
predator elõzõr részekhez képest kicsit ratyi
tengerész elsõre elõzõ részekhez képest über jó volt!
predator elõzõr részekhez képest kicsit ratyi
tengerész elsõre elõzõ részekhez képest über jó volt!
Most próbálgatom a játékot,de nem tudom eldönteni,hogy mivel legyek! Van valakinek tapasztalata,hogy melyik a legjobb? (valamiért DX11-el kidobál)
Ha jól tévedek a 4600 az integrált csoda. Hát attól sokat ne várj. Elképzelhetõ hogy ez a hiba forrása, és emiatt nem indul.
AVP 2010 razor
hogy kell crack elni az alien vs predatort felteszem a játékot addig oké bemásolom a mappába a crack et és konfiguráció helytelen nem sikerült elinditani és ha ujrateszem akkor lehet megoldja a problemet iylenkor mivan?? valamit rosszul csinaltam????
megvettem a bughunt pack-ot de nem találtam olyan szervert ahol játszanának ezeken a map-okon😞
Szedd le patcheket+cracket hozzá (ha véletlenül nem eredetia gém). Más 5letem nincs, max win reinstall...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
http://avp2010.b13.hu/
De még ha lenyomom utánna a ctrl+alt+del-t..a feladatkezelõben se az alkalmazásokban se a folyamatokban nem jelenik meg.
AMD Athlon(tm)II X2 240,Core2 Duo-s 2 magos proci 2.81GHz, 2GB RAM, ATI HD 4600 vidi kari..és ügye elindítanám a játékot, és nem történik semmi:S ...nemértem😞
Win xp sp3-as.A c++ is és a directx is lemezrõl lett feltelepítve..Nem értem mi lehet a probléma oksa😞 ötlet?😊
Milyen windows?
C++ runtime és directx legyen frissítve a lemezrõl.
C++ runtime és directx legyen frissítve a lemezrõl.
VKI SEGÍTSEN!Nagynehezen megszereztem a játékot, feltelepítem (kb másfél óra volt)a gép az jó, maxon futnia kéne.Errefel indítanáma játékot az avp.exe-vel, és nem indul el, nem is tölt,semmi hiba üzenet ..nem történik semmi.Miért?😞..az avpdx11.exe meg "d3d11.dll" porbrémáról csacsog..esetleg a win a szar..vagy mi lehet? elõre is köszönöm!
A Colonial Marines-t sosem tették félre, csak nem közöltek róla semmit, és ha jól tudom eddig összesen kb 3 másodpercnyi gameplay jutott ki egy vakmerõ riporternek köszönhetõen...
Egyébként a SEGA tudtommal az jövõ évi utolsó pénzügyi negyedévére idõzitette a játékot, ami körübeül 2011 február-márciust jelent.
Mellesleg, szerintem nagyon sokan összekeverik az Aliens Colonial Marines-t, és az Aliens: Cruicible játékot (utóbbit tényleg leállították, bár hozzátették, hogy iszonyathalvány remény még maradt a játék újjáélesztésére)
A Bankos kérdésre, nekem is Erste banknál van számlám, bár nekem dombornyomott a kártyám.
Ha beírod Steambe a kártyaszámot és nem stimmel, úgyis visszadobja ha nem engedi. Pin kódot meg nem kér, úgyhogy igazábol nagyon nincs mit veszíteni <#idiota>#idiota>
Egyébként a SEGA tudtommal az jövõ évi utolsó pénzügyi negyedévére idõzitette a játékot, ami körübeül 2011 február-márciust jelent.
Mellesleg, szerintem nagyon sokan összekeverik az Aliens Colonial Marines-t, és az Aliens: Cruicible játékot (utóbbit tényleg leállították, bár hozzátették, hogy iszonyathalvány remény még maradt a játék újjáélesztésére)
A Bankos kérdésre, nekem is Erste banknál van számlám, bár nekem dombornyomott a kártyám.
Ha beírod Steambe a kártyaszámot és nem stimmel, úgyis visszadobja ha nem engedi. Pin kódot meg nem kér, úgyhogy igazábol nagyon nincs mit veszíteni <#idiota>#idiota>
Mivel ez sikeres lett, így újra elõvették a CM-t.
Ebben igazad van,tényleg elég tré hangja lett a Smartgun-nak...
De legalább a Pulse Rifle hangját nem cseszték el...
A Colonial Marines-t én is várom és csodálkoztam is rajta h megint csinálják,mikor egyszer már sutba dobták az egész projektet...
De legalább a Pulse Rifle hangját nem cseszték el...
A Colonial Marines-t én is várom és csodálkoztam is rajta h megint csinálják,mikor egyszer már sutba dobták az egész projektet...
Na, végigtoltam Marine-al. Nekem nagyon bejött. Bár a colonial marines-tõl többet várok. Az mikor jelenik meg?
A smartgun hangja nem tetszett. Az a filmben nem ilyen volt.
A smartgun hangja nem tetszett. Az a filmben nem ilyen volt.
Nah, már nem fagy. Szar az utolsó Skidrow törés (4 to 6).
Visszatettem a patch 3 exéjét, és úgy tovább megy.
Visszatettem a patch 3 exéjét, és úgy tovább megy.
Kifagy a marine campaignban amikor a királynõt próbálom legyakni. Megégetem lánggal, utána felrobbantom a hordókat két oldalt. Ezután újra meg kéne húzni középen azt a kart, de amint meghúzom mindig kifagy. 6 patch fent van. Valami ötlet?
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy felcarckelem a játékot és kiirja hogy:Az alkalmazás konfigurációja helytelen.Valami megoldás?
Nekem az lenne a problémám, hogy felcarckelem a játékot és kiirja hogy:Az alkalmazás konfigurációja helytelen.Valami megoldás?
Origin: Brandter55
Ja, és a hang csak sztereóban jön. 5.1-et nem tud? Vagy patchet kéne tennem?
Nekem is GTX260 van, és nekem sem akar elindulni a dx11 indítóikonnal. Elindulna, aztán visszadobja a Windowst.
Windows7em van.
Windows7em van.
Ummm... Ha lenne egy C-Block-hoz hasonlító nagy mindenes (DM, STDM stb) mult map, vagy egy igazán fertõzött sötét kolónia mp map, vagy egy olyan muli map ami az alien kampány végén a videóban látható fertõzõt ûrhajós map, akkor isten király game lenne <#banplz>#banplz> Mivel ezek nincsenek benne sem az alap sem a dlc pack-ban, ezért csak király játék <#email>#email>
Jöhetne már egy map editor, hogy legyen meg az akaratom !!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Jöhetne már egy map editor, hogy legyen meg az akaratom !!!!<#vigyor2>#vigyor2>
http://avp2010.b13.hu/
DX11ben kell indítani. Ha nincs DX11es VGA-d, autómatán DX10-re teszi magát. A gtx260 az még direct x 9-es kártya nem? Mert akkor lehet hogy nem engedi DX11 módban indítani.
köszi válaszod, csak nemtudom hogyan kell dx10-be elinditani... dx11-nek van külön inditoja ill bellitásoknál is csak dx11 van... win7-em van ill gtx260 c2d e6850 hol kell állitani h dx9 vagy 10 legyen ? vagy op rendszrre gondoltál h dx9 ha xp és dx10 ha win7 ? köszi elöre is
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
most fogom csak telepíteni. idõ híján csak állt eddig. miket toljak fel az alapjátékra ?