7670
-
#7070 Sikerült játszanom az Outpost nevű pályán, nagyon jó pálya, jó meccs volt, érdemes volt ezeket a DLC - ket megvenni -
#7069 Nagyon király. -
leci #7068 szerintem sem lessz rossz!a zene a videóban valahonnan nagyon ismerős! -
#7067 Azért szép kis modk készülnek a játékhoz.
-
leci #7066 sajna a video karim csak dx 10-et tud meg xp-m van.nálam csajk 800x600ba megy akadás nélkül........
elásom a gamét jó mélyre,többet nem tudunk kihozni belőle,nincs megoldás nálam erre -
#7065 Passz ... én tegnap néztem először, de nem láttam semmilyen DLC - s mappot ... igaz ez már este 11 - kor volt -
#7064 A dLC-s Survivor mapeket mennyire játszák többen, mint az alapot? Remélem karácsonykor újra lesz DLC akció, akkor talán megveszem azt is. -
#7063 Nem válasz akart lenni, bocs, mellényomtam -
#7062 Tegnap játszottam, és úgy veszem észre , jót tett az árcsökkentés, mert sokkal kevesebb ideig keres ranked meccseket is, mint pl. a megjelenéskor.
Az új DLC mappokat nem nagyon látom a player meccseken... ... pedig azok ára sem veszélyes -
#7061 Elvileg fut DX11-ben, ha van olyan cuccod (VGA és Win7). Nálam a Steam Launcher kínálja a választást. Nálam is akad egy kicsit, csak a vicc, hogy nekem sokkal gyengébb a gépem mégis 1440x900-on tolom. :S -
leci #7060 és azt hogyan csináljam hogy ne abban fusson? -
#7059 ha warez verzió, akkor itt tessék érdeklődni katt
esetleg próbáld meg hogy nem dx9-ben futtatod. kevesebb fps-ed lesz valamivel, viszont a beakadás megszűnik. -
leci #7058 a gépemben van egy AMD5000+os 2 magos proci,3,5 gb memória az alalplap egy ASUS M2Ne 2 green alaplap a vidoó kari egy 1gb MSI R4650 MDIG
szaerintem elégnek kéne lennie de szaggat amint vissza veszam a felbontást 800x600-ra a szaggatás elhanyagolhato de észre lehet veni.ez a marine oldalon zavar mert egy szaggatás és a nyakamon vannak a dögök vagy 20 méterrel odébb........igy hardon nyomatni nem egyszerü....
szerintetek mi lehet? mert patc-ot szedtem le meg raktem neki egy másik crack-ot is. -
#7057 Mindegy milyen típus, ha 1 GB-os memóriája van min GTX vagy 9000-es, netánm HD4 vagy 5000-es széria. Tudtommal ezalatt nincs vagy nem volt szokás ilyen méretű memória.
Nekem egyébként 8600 GT-n Normalon elég jól megy, sőt az Alien és Predator kampány mintha simábban futna, aminek persze semmi értelme. -
#7056 MSI micsoda? :D
Legalább írtad volna le pontosan a VGA-d. Amúgy elégnek tűnik, de nem csak VGA kell a gamehoz, proci, ram... -
leci #7055 sziasztok!szerintetek mekkora video kari kell a gaméhoz?nekem egy 1 gb-os MSI karim van. -
#7054 Kész! Vége. Kivégeztem. Cirka 10 óra alatt, normalon. Péntek éjjel kezdtem neki. Brutálisan jó. Rég volt, hogy ilyen jót játszottam. Hogy egy játék ennyire tetszett. Pedig még csak full grafikán se tudtam játszani. Lesz neki folytatása?
Egyébként én nem ismerem a korábbi játékokat, az AVP classic megvan, de abban csak a Predator kampány tudtam végig játszani. A többin elakadtam. Szóval van köztük összefüggés, egy univerzumba van, vagy a filmhez kötődik vagy független mindegyik mindentől? -
#7053 Na srácok! Amint meg lesz az új gépem, újra csatlakozok én is a multis gyilkoláshoz! :) (2-3 hét max.) -
#7052 -
neptum #7051 Steames akció keretein belül végre én is egy AVP boldog tulaja vagyok :D -
#7050 Sziasztok!Van magyarositás a játékhoz nem tudjátok? -
#7049 Hungarian Aliens Vs Predator Community ([AvPhun]) Itt néz szét. Van itt egypár avp gamer. -
#7048 Állati jó játék! Kivégeztem a Marine fejezetet, most vagyok az Alien fejezet elején. Nagyon durva játék. Hát igen, az AVP filmeknek is ilyennek kellettek volna lenniük (bár még csak a 2004-est láttam).
Multiban játszik itt valaki aktívan? Esetleg Suvivort? A Steam nevem: Optimus2007 -
#7047 És a videók. -
NHLFAN #7046 úgy látom,hogy a DLC pályákon nyomultok?Most hogy olcsó lett sokan megvették?mert akkor vissza-visszanézek:) -
#7045 A futóhomok nem kegyelmez!
Tisztességtelen ajánlat XD
Kimondta hogy nincs predalien a multiban????
Blood!!!!
Shep kézilabdázik
TÖBBI KÉP ITT.
Videó egy kicsit később. -
buddabudda #7044 Képek:
Megelőlegezem feddnek, hogy fel fog gyújtani
Mellément a gránát
Most tudta meg, hogy meghaltak a testvérei
A diszk derékba törte a karrierjét
Az egyszemű szörnyre még Fedd is rácsodálkozott
Magasugrás predátor módra
Fejetlenség
Együnk banánt
Az erő velem van: Force Push
-
#7043 Képek képek képek...
csoportkép
kedvenc pályám
túlélünk
olyan művészi... :D
squad gameplay
pred survival :D
-
#7042 OK, köszi. -
#7041 COOp az nincs benne szerintem Csak Single és multiplayer ! -
#7040 Akkor olyan nincs ahol a kampány pályáit lehet ketten végigvinni? -
#7039 Van a Deathmatch mindenki mindenki ellen aztán a Species Deathmatch ez faj szerinti csapat deathmatch aztán a Mixed Species deatmatch ez is team deathmatch csak lehet válogatni a fajok között, Survivor minél több alien hullámot kell túlélni, Predator Hunt egyik tag predator a többiek Marine-ok Infestation egyik tag alienként kezd és ha megöl egy marine-t csatlakozik hozzá alienként és végül a Domination ahol a csapataok ellenörözpontkért küzdenek! -
#7038 Co-op-ban milyen játékmódok vannak? -
Jizzball #7037 Hali minden fórumozónak én személy szerint örülök hogy meg vettem eredetiben az AVP-t nagyon be jön később fogok csatlakozni multiban is (remélem majd tudok. még csak most játszom ugy hogy gyakorlat kell még de menni fog. :)sajna én nem voltam ennyire türelmes hogy ezt az akciot meg várjam de a 2 DLc-t nekem is megérte leszedni. a gépem asus laptop core i 5 ös 2.3 gh es proci ati radeon hd 5470 1gb vga ddr3 as 4 gb ram. féltem hogy em fog elindulni mert probáltam a tört verziot de az s*ar,nem müködött sehogy de ez faszán megy.amint végig toltam irány multi :D. -
#7036 Hát annyira nem nehéz én végig vittem easyn és Normalon volt benne egy pár húzós rész de nem vészes !
Amugy nálam a predator volt a legjobb azzal nem volt olyan sok elakadás alien is egész jó volt azzal se nagyon volt elakadás viszont az emberrel már akadtak gondok volt egy két rész ami huzos volt !
Ha választanod kéne a Dead Space és az AVP között válaszd az AVP-t nem csak a 3 kampányos single miatt hanem amulti miatt is nagyon jó multi modok vannak benne + még ott van a 2 DLC pack is !
Hát ami a gépigényt illeti szerintem egy Low-Med beállitásokkal menni fog ! Mert azért a Minimum követelményeknek simán megfelel !
Viszont az ajánlott követelményeknél sem a proci sem a Vga nem felel meg ! Mert ide már C2D e6400 or better és 512 MB Vga kari kell(Nvidia 8800 or Ati HD2900)
-
#7035 Üdv
Látom Steamen akciós, plusz az árát is végre levágták 50-ről 20 euróra. Már kérdeztem más fórumon is, de itt is rákérdezek, hogy az én gépem, hogy bírná, csak DX9 alatt persze:
XP Home SP3
Pentium E5300 2.60 GHz (dual-core)
2 GB RAM
Gefoce 8600 GT 256 MB
Vagy inkább válasszam a Dead Space-t? Szintén 10 euró, bár az aVP-ben 3 kampány van, multi és SteamWorks.
U.i.: Nekem megvan az AVP 2000 is, de az piszok nehéz, Aliennel az első pályán elakadtam fél éve. Ez ugye nem ilyen nehéz. -
#7034 Ennyi nem pénz érte, a DLC - kért meg pláne nem, reméljük ezután majd játszanak rajta többen is -
NHLFAN #7033 a single játék dx11 alatt is "megfagy" egy-egy pillanatra? -
#7032 Játszanak egyáltalán a dlc mapokon? Mert a swarm map packot is megbántam anno hogy megvettem, senkit nem láttam azokon a pályákon játszani... -
buddabudda #7031 Steam-n akció van. A játék 10 euró, a dlc-k darabja 3 euró.