7670
avp10logo.png
  • ajem kisa
    Azokat rangok után kapod szerintem majd a teljes gémonlájn szerintem, asszem az kiisvan irva mint tipp a pályatöltésnél!
  • simon7108
    nemfigyeltem:)
    am eddig is szerettem a Predatort de most már hivatalosan is a kedvencem:D
    csak az a baj,hogy ez nem éppen Predatornak valo pálya:Snem lehet ezen teljesen kihasználni a képességeit....
    meg azért remélem a teljes játékban már nem kell osszeszedni a predinek is a fegyvereit mert a filmekben is az alap felszerése volt....
  • mikrofonhead
    Őszintén...számít az, ennél a demo-nál, hogy DX9 - DX10 - DX11? :) szomorú..
  • ajem kisa
    Valaki rendelt már a Zavvi-tól (banner alatt) bármilyen játékot?
    Mert van ott pár, ami "olcsó", és érdekelne is!
    Mennyi idő volt a posta úgy igazából, tapasztalata van valakinek?
    Köszi!
  • gabe paul logan
    Felfoghatná már a legtöbb ember, hogy DX11-et támogat a játék, ha elolvasnátok az üzenetet a demó elején vagy a neten utána olvasnátok pl akkor tudnátok. DE még valószínű hogy DX11-el se fog olyan minőséget nyújtani amilyet a DX11 tudna, mert akkor nem lenne értelme kiadni a ps3-as és xbox-os változatokat. Kicsit gondolkodnátok...tisztelet a kivételnek.
  • XenHai
    Egyébként a hang beszélgetést ki lehet valahogyan szedni??Mert rohadtul idegesítő!
  • Narxis
    Egyetértek, bár én reménykedek, hogy a többi multi mód jobb lesz, DM-et sose szerettem.
  • csoli31
    Kemény 4 hozásszólást kel visszaolvasnod!
  • simon7108
    az Aliennel hogy tudok a plafonrol ráugrani az emberre?mert ha csak simán megnyomom a Spacet akkor leugrik de elég kiszámithatatlan:Sés elég hátrányos ha pont oda ugrik az ember elé ráadásul háttal...
  • XenHai
    Mi bajod van vele az tény , hogy 1 kicsit bugos meg 1-2 dolog nincs kibalanszolva.De egyébként hangulatos.
  • Magh
    Mondjuk a legjobb az lenne, ha ezt a rohadt mouse laget megszüntetnék releaseig, mert így képtelenség sniperrel jól célozni.
  • Magh
    Predator bárhonnan kiszedi a kempert, vagy távolról disc/plazmával, vagy sarok mögül rádob egy aknát. Aliennel már nehéz, én megnövelt reload timeban és reális pulse rifle lőszermennyiségben látom a megoldást. De ez DM, nem mérvadó.
  • triplet
    jah hogy az aliennél lehet olyat hogy plafonon amikor alattad van valaki akkor shift+mouse 1?:D
    ezt nem tudtam:D
    Amúgy tényleg helyrehozták a keresést:)
  • Nagylaci
    Azért ebben a játékban főleg a Colonial Marine karakterrel kiemelkedően nagy görénység kempelni szerintem. A mozgásérzékelő révén mindig tudod ha jön valaki ráadásul már az alap pulse rifle ellen se nagyon tud a másik két faj mit kezdeni szemtől-szemben.
  • alma2
    huh, erre a jatekra sajna nem igaz a mondas, hogy annyira szar, hogy mar szinte jo...
    Remelem azert a single resze jo lesz.
    Kar ez az egesz kirakat multiplayer resz bele, ez igy ebben a formaban teljesen halott dolog.
  • Nagylaci
    Na akkor nem csak nekem tűnt úgy, hogy a lángszóró semmire sem jó. Már azt hittem ennyire béna vagyok vele, de nekem még senkit nem sikerült kicsinálnom vele. Pedig kaptam már el egymást agyaló Alieneket lángszóróval, de némi bunyó után a győztes engem is legyilkolt pedig közben FOLYAMATOSAN lángszóróztam őket egész közelről! Valami baj van ezzel a fegyverrel.
  • mikrofonhead
    Na kezdek beletanulni. Az utolsó meccsen 15 pontom lett. :) nehéz ez a játék mert olyan gyorsak a mozgások, hogy amikor a közelembe kerül egy ellen akkor alig találom el, mert olyan gyorsan változtat helyet körülöttem. Tudom-tudom shift-et ha nyomom akkor jobb. De azért nehéz.

Kérdés: hogyan tudta kivédeni és megölni azt az alien támadásomat egy másik alien, amikor a háta mögül E-vel ráugrok és "kombóba" megöli. Fogta, leb@szott a földre és még Ő ölt meg engem...
  • Magh
    Marine fegyverei nincsenek kiegyensúlyozva, sima pulse rifle mindent magasan ver. Shotgun 5 méterről már semmit nem ér, ha az első mellémegy, meghalsz. Lángszóró nekem egyáltalán nem csinál semmit. A sniper mondjuk elég jó, csak kevés a lőszer. Smartgun meg nem sebez szerintem eleget és istentelenül szór, de a scan miatt csapatjátékban lesz majd hasznos.
    Tracker szerintem jó így, maximum kell egy szerveropció, hogy 180°only.
  • XenHai
    Naaa végre helyre rakták a game keresést...
  • pxxl
    nem véletlenül jutalmazzák bannal a kempelést...undorító dolog akármelyik muliról legyen szó
  • Nagylaci
    Igen már kicsit "fosnak" a Marine illetve Predator játékosok. :) Én konkrétan nemrég játszottam egy olyan menetet ahol szinte csak az Alien játékosok szaladgáltak! Komolyan mondom futkosok a plafonon erre nem találkozom senkivel. Mondom WTF?! Aztán a spéci látásommal gyorsan leszűrtem, hogy a két Predator és a Marine -ok mind behúzódtak egy jól védhető helyre és ott gubbasztanak. Marha jó mert egy Marine ellen szemtől-szemben semmi esélyem nincs az Aliennel. Komolyan mondom nem értem ezeket az embereket. Véleményem szerint jobb egy ügyes kill mint 10 sportszerűtlen...
  • pxxl
    "automata falmaszas OFF"

egyszer egy lanparty-n egy srác bealudt, és annyit láttunk, hogy egy szobában fut az alien körbe körbe a plafon meg a föld között :D xD
  • Jaffa 2843
    én predátornál egy gombra tettem a focust meg a futást (shift) és igy futás közben egyböl oda tudok ugrani ahova mutat a kurzor :) rém hasznos
  • Jaffa 2843
    egyébként én lassabbra venném a marine mozgásérzékelőjének frissítési idejét, mert igy kicsit overpowered sztem. folyamatosan tudja mindenkiröl hogy merre vannak, vagy betennék a mapokra pár mozgó objectet :D
  • harvypoker
    nemtom ki kerdezte de:
    -a hiss egyszeruen sziszeg csak poennak jo beszaratni az embereket :D
    -a focus mod ha lenyomod akkor ugyanugy befogja az ellent mint a predinel és ha meg hozzanyomod a mouse1-et vagy az ugrast akkor lehet osszehozni ilyen specibb mozgasokat (pl amit nagyon hianyoltam allok egy sarkon a plafonon alamjon egy marine akkor nemkell megnyomnom a falonmaszas gombot hogy leessek és ott vacakoljak ecceruen focus+M1 és rogton a nyakaba ugrik egy tamadassal)

eltokoltem egy ideig mig belottem egy normalis konfigot az alienhez most ugynezki:

-shift sprinteles
    -ctrl focus
    -space falmaszas
    -mousewheelup ugras

és persze automata falmaszas OFF mer meghulyulok tole :D
  • Jaffa 2843
    noshát igen... nem egy marinet láttam már sarokba kempelni, nehogy valaki megkóstolja hátulról.. és a marine pont az a karakter ami lespawnol és kész.. tehát semmit nemkell vele felszedni, hogy könnyebben tudj ölni, ellenben a predivel, ami egy felszedett "szöges CD-vel" bárkit szétszed
  • Nagylaci
    Na ja. Mentségére legyen mondva, hogy a "Trophy Kill" -ek miatt előbb utóbb szerintem minden játékosnak megfordul a fejében, hogy be kellene húzódni egy csendes kis sarokba aztán JÓL FEJBELŐNI AZT A ***** alient... :D
  • Magiszter
    OFF:
    Nem, DX10(tíz). Mivel a 8800GT nem tud DX11-et ha beledöglik se... A DX11 számomra még csak a jövő zenéje.
  • pxxl
    egyszóval KEMPELSZ
  • Magh
    Na igen elég godmode így DM-ben. No de majd ha 6-8 marine jön ellened csapatban :)
  • Lunki88
    A plazma másik hátránya hogy a célpont könnyen észreveszi amikor becélozzák, vagyis árulkodó az a vörös fénnyaláb. :) Amúgy szerintem is az a hely a legjobb predivel, amikor nálam volt a disc gyerek játék volt fentről kinyírni bárkit.
  • Magh
    Igazából sok értelme nincs is mozogni predatorral, ki kell választani egy jó területet (béta mapen ez a nagy terem a smartgunnal), lerakni pár aknát és cloakban várni. Ha összevissza nyomulsz, könnyen belefuthatsz egy jobb Marinebe, aki lazán szétszed, mivel a cloak mozgás közben elég gyenge, vagy hátulról elkap egy alien. Én szépen lesek fönt a "csöveken", azokon ugrálok, meg le energiát tölteni. A rámpákra rakom az aknát, ez 100%-ban öli az embert, a maradékot meg disc-el elintézem. Plazmának én a disc miatt nem látom hasznát, lassú, hamar kimerül, elég pontatlan. Ez majd Huntban lesz jó tömött csapatban vonuló emberkék ellen.
  • armageddon666
    DX11
  • Jaffa 2843
    el lehet dobni egérgörgő lenyomásával
  • Magh
    Combistick értelmére rájött már valaki?
  • mikrofonhead
    LOL :D

Köszi az infót Jaffa!
  • Nagylaci
    Ennyit tudok segíteni:

"A névváltoztatási kérelem beadásának módja

A névváltoztatási kérelmet az e célra rendszeresített nyomtatványon kell előterjeszteni Magyarországon a lakóhely szerint illetékes polgármesteri hivatal anyakönyvvezetőjénél, külföldön élő magyar állampolgár esetén az illetékes magyar konzulnál. Az eljárás illeték- és díjköteles."

Bár szerintem a Kövesdi Tamással semmi gond nincs. De Te tudod... :D :D :D
  • Jaffa 2843
    a steamben kell átirnod a nevedet
  • mikrofonhead
    Hupsz. Lehet nem görgettem lejjebb :$ bocseeee
  • mikrofonhead
    Ja igen, egy kérdés még. Nevemet hol tudom átírni? nemár tamas.kovesdi legyek :DDD