7670
-
#1932 Írtam már,heavy attackot kell nyomni aztán engedi elölről is a trophy killt! -
#1931 off: a hsz-ok szamat hol lehet megnezni?:D -
felegyi #1930 Hm... multiban szemből hogyan lehet kivégzést csinálni? -
simon7108 #1929 akkor kuld el neki készpénzben elore a pénzt és aztán elkuldi a játékot:Dmert gondolom azért nem rendeled meg a zavvi-rol mert nincs bankkártyád(nekem sincs) -
#1928 http://www.youtube.com/watch?v=jhuIs-gh3LI -
#1927 Ez a zene meg van valakinek?
pls ossza már meg itt a fórumon -
#1926 Ezen ugyan nincs mit vitatkozni. Rendesen gusztustalan világban élünk, aki nem növeszt olyan tüskéket mint egy óriássündisznó azt lépten-nyomon át fogják b...ni.
Egyébként a játékból a videók amiket belinkeltetek sokkal jobb játékot sejtetnek mint amit ez alapján a demó után várna az ember. Szerintem jobb lett volna ha ezt inkább ki sem adják így. A HD gameplay videókon tisztán látszik, hogy még a grafika is szebb a fény-árnyék effektek profibbak, effektek mit a füst és hasonlók hangulatosabbak. Viszont ekkora különbség messze nincs a DX9 és DX10 között (DX11 -ről meg egyenlőre ne beszéljünk...) szóval ez valami korábbi verziója lehet a játékot mozgató motornak vagy még egy régebbi munkafázis amit a demóban látunk.
Egyszerűen nem értem mit gondoltak amikor ezt a demót kiadták. Elég randa is a deathmatch így ebben a formában unalmas, lapos.
Mindenesetre szerintem egy csomó bizonytalan embert sikerült eltántorítaniuk a vásárlástól ezzel a szerencsétlen demóval. Pedig a megjelent videók jóval ígéretesebbek. Fura marketingstratégia... -
#1925 1 héttel később jelenik meg Mo-n,többet között én ezért rendelem,mert így hamarabb megkapom! -
#1924 Én inkáb megjelenéskor bemegyek a boltba a lábamon és megveszem. Úgy gyorsabb. :D -
readswift #1923 -De egy ramaty játéktól természetes hogy szabadulni akar. Ha többet engedett volna már nem is lenne meg . Ha én 1500ér árulnék 200db-ot akkor az lehetne cinkes , pedig közben az is lehet hogy csak thaiföldről importáltam sz** h**-ért , amennyit ér. -
#1922 megint csak jelzem ez nem a magyar posta,ne a tipikus magyar mentalitásból indulj ki. -
Deathstorm676 #1921 OK most a zavvinál ha jól értem 15 nap mire megérkezik de ha valami gond van (elveszett a csomag) akkor 30 napot várjak, és csak utána kezdhetek panaszkodni. Előre látom hogy lefogom tölteni és majd mikor megérkezik játszok a multival
Egyébként ha most újra ki kéne küldeniük akkor másfél hónapot kéne várnom a megérkezésére összesen? -
#1920 LOLfactor nem az pénzel nem szoktam játszadozni.Pápának is kiadhatná magát akkor is ugyanúgy állnék hozzá.
Annyi csaló van a világon hogy félelmetes! -
readswift #1919 Rendesen dúl itt a lolfactor . Grebber, ez igen! Kandurex minden bizonnyal ezért van ebben a topicban, áldozatra vár akit be tud hálózni!
Szerintem te előző életedben légy voltál :DD -
readswift #1918 "Ja vannak fikázók,igen ők a low-ok,akik egyik fajjal se tudtak ölni a demóban. "
:D -
#1917 Kandurex ajánlata korrekt volt,én megbíznék benne,meg van még pár SG-s akiben megbíznék de abban igaza van hogy az ember gyanakvó és a net miatt sok embert kihasználnak ahol csak tudnak....
én most megrendeltem és egyenlőre 3 azaz három forintot vontak le :) -
#1916 Elnézést de komolyan.De ez a net ,itt bárki bárminek kikiálthatja magát (tisztelet a normálisoknak)
Szerintem amit mondtam az nem másabb mint amit te írtál csak annyi hogy az 5500ft-ot saját pénzedből kell beadnod de később visszakapod hisz kifizetem.
De ha én feladom a pénzt és nem küldesz semmit buktam.Oké azt mondod elküldöd.De vertek már át minket mivel ez nem "paypal" így akármi megtörténhet!
Ha ez az utánvétes neked nem megfelelő akkor elküldöm a pénzt max legrosszabb esetben bukom ha nem +1 jó pont a neved mellett.
Én megértem a te jelenlegi nézeted ,de gondolom te is az enyémet! -
#1915 Valaki kérdezte hogy hogy lehet az hogy elölről elkapni aliennel,na hát azt úgy lehet hogy heavy attack után(az erősebb ütés) kicsit le van ütve na akkor lehet E-t nyomni rajta! -
#1914 Valószínűleg nincs bankkártyája!Egyébként szerintem ez teljesen korrekt ajánlat volt. -
#1913 én megrendelem magamnak és akkor csak magam miatt aggódok hogy megérkezik e... -
#1912 most ő a saját lóvéját fektesse be,mert mondjuk nekem pl. nem lenne kétszer annyi és akkor még járkáljak utána meg posta meg idő etc.,szerinted megéri?
miért nem tudod magadnak megrendelni? -
#1911 ne haragudj, de ha még bennem se bízol, pláne, úgy, hogy én teszek szívességet
#1909:
Másnak a következőképpen él az ajánlatom, minimum 5 éves regisztráció az SG.hu -n, legalább 15000 hozzászólás. Max. 2 db játék. -
#1910 Bármennyire szavahihető ember vagy ,de neten keresztül senkiben sem bízok!
Én így gondoltam megveszed neten x összegért mert font végett változik elükdöd nekem utánvéttel (már rég adtam fel így DVD-t akkor kb max 300ft-se volt) amikor kihozza a postás kibontom megnézem az van-e benne ha igen odaadom neki a pénzt és elküldik neked.
-
#1909 És, hogy gondoltad a fizetést, mert én megrendelhetem, de nálam a következőképpen fog működni a dolog:
Előre utalod a zsét és a Magyarországi postaköltséget, azaz 5530+ 900 Ft, privátban megírod a címet, és tovább küldöm neked a megérkezés napján. -
#1908 Ezen a videón is látszik hogy a lángszóró hatástalan, pedig jó sokáig nyomatja az alienre. Remélem ezt kijavítják majd. -
#1907 Zavviról senki nem rendel akkor? Game nélkül maradok :( -
#1906 vagy csak nem elfogultak... -
#1905 Shopto a leggyorsabb és elég olcsó is!Zavvinál kb 4 fonttal drágább de nekem megéri mivel így garantáltan nem veszik el a csomag és gyorsan jön,és azért nem olyan sok az a 4 font. -
#1904 Érdekesség azoknak, akiket esetleg elrettentene a matchmaking rendszer a megvételtől...
"The full game features the ability to browse for and create games but for the purposes of simplicity the demo was limited to matchmaking, alongside the ability to set up groups with friends which mitigated yesterday’s issues for many."
Magyarul a teljes játékban lesz rendes szerver kereső, csak a demó votl így "lebutítva".
forrás -
#1903 Hol láttad én 6,60-at láttam az oldalon! -
doggy90 #1902 2.5 font. szerintem ez egyáltalán nem drága, még a game is drágább. ráadásul nem vársz heteket a csomagra. -
#1901 Innen "nagyon drága" a kiszállítás a többihez képest! -
doggy90 #1900 hmv
megbízható, pár napon belül megjön a csomag, úgyhogy nem aggódom : ) -
#1899 Valaki rendel akkor zavviról?? Lehetne +1 db elküldené nekem én meg kifizetem.
Mert lassan itt a megjelenés! -
#1898 ..ja hogy volt már.. akkor fail:) -
#1897 Alien in the house:)
-
simon7108 #1896 itt van még 1 gameplay de ez a demobol van!de van benne 1 rész amikor az Alien szembol kapja el az áldozatát!na azt hogy lehet megcsinálni?mert nekem nem jelzi ki,hogy meg lehetne fogni ha szembol van az ellen:S -
#1895 kő-papír-olló játékelem videó formájában + néhány extra. -
#1894 Van ott még más campaign is! Thx!
Szerintem állat lesz! -
simon7108 #1893 thx:)