Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ték.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fehercsoki
Nincs róla eddig hír.Egyébként 576nál elõ lehet már rendelni 10k ft lesz.

bertino
há' remélem.

Risu Führer
lesz coop a játékban?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Magiszter
#494: Mind két kép baziszép, de a jobb oldali az ami "Hûha!". Bár ha nálam úgy nézne ki mint a bal oldali és menne stabil 30 FPS-t már földhöz verném a seggemet. 😊

Fehercsoki
Elsõ kép itt van újra:

Fehercsoki
De azért berakom ide a képeket hogy lássátok:

Fehercsoki
Konkrétan itt.

SLICK
ezt a kérdést passzolom, sztem nincs különbség a kettõ között azon kívül, hogy amit letöltesz az HD minõség, tehát a felbontása és a kép minõsége sokkal jobb.
hol láttad azokat a képeket?

Fehercsoki
Köszi,az igaz hogy a letölthetõ trailer kicsit más effectekkel van mint a megnézhetõ?Mert volt néhány kép a neten ami összehasonlította õket.

<#eljen>
grebber

Next PC upgrade: 2022

SLICK
Na itt az én karácsonyi ajándékom:

AvP 3 Story trailer DOWNLOAD (HD)

Fehercsoki
Van már info arról hogy lesznek-e botok?(1ben voltak amit a rebellion csinált,a 2ben amit nem õk abban nem volt)Jó lenne ha lenne.

Magiszter
Én az 1-bõl csak annyira emlékszem hogy nem akart elindulni az akkori gépemen, ezért egyik havernál játszottam mert neki egy brutálisan erõs Riva TNT2 vidókártyája volt, míg nekem egy alaplapi kacat 6 MB-al :-D

Fehercsoki
Ja,vagy mint az 1.Mivel a 2t már nem a rebellion készítette.Nekem az 1 jobban bejött.

elitehun
Röviden és tömören olyan lesz minta 2 😄
Fehercsoki
Ugyanazon a bolygón lesznek,elég közel egymáshoz,mindegyiknek külön kampány és választhatsz az elején melyiket akarod tolni.

Magiszter
Ha az elõdöket követi akkor minden fajnak lesz egy története amit végig kell lehet játszani. De te döntöd el az elején hogy most mivel leszel: Marine - Alien -Predator

Persze a történetek majd gondolom valamennyire összefüggenek és csak akkor kapsz teljes képet ha végigjátszod mind a háromat. Legalább is remélem ilyen lesz. 😊

elitehun
Kicsit le vagyok maradva de nem úgy lesz hogy nem lehet választani a 3 faj közül hanem a játék során cserélõdnek. Úgy értem hogy pl kezdjük emberrel aztán alienel aztán megint emberrel majd predatorral stb. Természetesen nem ebben a sorrendben
Fehercsoki
Hát nem tudom,azért annyira ne legyen kipróbálva hogy mindent megmutasson,legyen minden faj elsõ pályája,az nem mutat meg túl sokat de nagyjából fel lehet mérni mire számítsunk.

Magiszter
Valahol már írták hogy január végén jön a demó (pontos napot most nem tudom.). Szóval kb 1 hónappal elõtte adják ki, ahogy egy rendes játékfejlesztõ is csinálná. (amibõl ugye egyre kevesebb van.).

Remélem hogy a demo-ban is lehet mind a 3 fajjal lenni, és 1 esetleg 2 küldetést végigmenni vele, hogy igazán ki legyen próbálva.

Fehercsoki
Egyébként ha azt nézzük hogy február 19 a megjelenés,akkor biztos hogy nem fognak 2 hónappal elõtte demót kiadni:SSzerintem leghamarabb február elején kapunk demót.

Magiszter
Ho ho ho hoooo! Megírtátok a télapónak hogy AVP3 demót akartok? Nem! Így nem is kaptok! Ho ho ho hoooo! <#idiota>

bertino: "hát ez nagyon fém" ? <#hehe>

XenHai
Én 1 multipalyer bétának örülnék.
[HUN]Crassus
Ouch😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bertino
úhh bazz, hát ez nagyon metál.

várós ezerrel.

Fehercsoki
Miért "csak" ennyit kapunk karácsonyra?Demónak nagyon örülnék,nagyon hangulatos ez a kis trailer!

SLICK
a kikúrt kurva élet! Ennyi a véleményem.
Na ez a játék már elkönyvehetõ a 2010-es év legjobbjának ^^

Magiszter
A demó jönne már! Az lett volna az igazi karácsonyi ajándék! 😄

Fehercsoki
MEGNÉZEM!Köszi!

Magiszter
Kafa! <#eljen>

Prince23
Tuti game😄

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Fehercsoki
Legalább a fémdobozos változatot(survival,ahhoz is van dlc) szeretném megszerezni,de azt sem veszem meg ha túl drága,am vagy drága lesz vagy gagyi:S(mármint a hunter edition)

Magiszter
Semmi, pedig a CE-re azért kiváncsi lennék. Biztosan ilyen 20-on ezrekért röpködnek majd és limitált számban. Bár én beérném csak a sima dobozos változattal is ha nem nyomják oda az árazó filcet túlságosan.

Lehet azért nincsenek még árak mert nem merik kiírni? 😄

Fehercsoki
Van már valami info a magyarországi elõrendelésrõl?(cdgalaxis/576)Illetve az egyes változatok árairól?

Fehercsoki
Hát azért te se aggódj szerintem...Néztem közelebbrõl képeket,hát nem hiszem hogy ez bárkinek is rosszul fog futni ha jól megcsinálják😊

Magiszter
Jó gépem van, csak a VGA-m a szûk keresztmetszet.
AMD Phemon II X4 945 3.0Ghz / 2Gb DDR3 1333 Mhz / nVidia GF8800GT 512 Mb.

Fehercsoki
Milyen géped van?

Magiszter
Én is a demóra várok. Ha jól tudom Január 19-23 körül fog megjelenni. Akkor majd elválik hogy sûrgõsen új VGA után kell néznem vagy ráérek még vele. 😊

ewuk: No igen. Reménykedj hogy menni fog. Bár hogy mennyire lesz optimalizált a játék... ha nem akarnak nagyot koppanni akkor nem csak a csilivilire tették a hangsúlyt.

Fehercsoki
Nekem is olyan volt a régi gépem.Tekintve hogy Asura Engine szerintem még neked is játszhatóan fog futni,persze nem lesz olyan szép.Csak jönne már demo hogy kipróbálhassuk😊

ewuk
akkor én mit mondjak az egy magos 3 ghzes szarommal és a 7600gt-mmel 😄 reménykedjünk!
Fehercsoki
Van már valami info a demóról?

Fehercsoki
Nálad biztos jól fog futni,max grafon is,durva lenne ha nem így lenne,mert akkor nekem esélyem sincs hogy játszhassak vele.

Na! csak 1 dvd lemez? akkor 8.5GB max a mérete... 😛

XenHai
Én is remélem hogy el fog futni nálam...
Magiszter
Reméljük! Vagy max csak "kipróbálom" és ha lesz normális VGA-m hozzá akkor megveszem és játszom minden maxra kapcsolva. 😄

Fehercsoki
Nekem Ati 4850em van,azért szerintem dx9be jól fog futni.

Magiszter
Én elõbb VGA-t veszek. Kétlem hogy jól futna a mostani 8800GT-n 😞
Remélem azért adnak ki demo-t, hogy felmérjem milyen erõmû kell hozzá.