7670
-
#1972 És tengerészgyalogossal volt, ez kimaradt! :) -
Nem a falon túl van az illető (arra nincs pálya :P), hanem középtájt a doboz mellet. Igen, én se látom. A lag-ra fogta. 22 kill-je volt a pálya végére. Nem is csodálom miért. Am. már jópárszor megesett, hogy valaki végiggyalulta a pályát kevesebb mint 10 perc alatt meglett neki a 30 kill. De nem így... -
#1970 Nem. -
#1969 Mi a tököm lett a harcrendszerrel?
-többször megöltek gyors támadással mialatt blokkoltam
-rengeteg sima/focus ütést nem ad be, tőlem mehetne az autoaim a rákba, de ne legyen belőle random autoaim
-heavy attack mintha kátszer olyan gyors lenne néhány arcnak
-alien gyerek túlélt 2 heavyt meg egy kis focust
Tiszta random fos lett az egész, bebugolt? -
#1968 A próféta szóljék belőled. :) -
simon7108 #1967 miért lenne konzolport?semmi nem ad okot az aggodalomra,hogy konzolport lenne....
baráti gépigény konnyu irányitás és lesznek dedikált szerverek amik konzolon ugyebár nincsenek!
és az baromság,hogy azért nem lesz guggolás benne mert nincs hely a kontrolerren....
játszottam vele konzolon és a jobb analog kar lenyomására nem volt semmi sem rendelve szoval arra mehetett volna:D -
#1966 az biztos, hogy jól eltalálták, és a mai napig fosok töle:D -
#1965 mivel az egész alien filmben 1979-ben H.R.Giger segédletével Stan Winston hozta létre magát a szörnyet -
doggy90 #1964 standard airmail európába 2.5 font, a uk express delivery 6.6 font. -
#1963 Némi érdekesség, nem tudom, hogy ki mennyire van képben az Alien -ek "keletkezésével" kapcsolatban, de belinkelem ezt a képet. Ez H.R.Giger festménye jóval az Alien mozi előttről. Állítólag Ridley Scott -nak amikor megmutatták a festményt mindjárt azt mondta, hogy neki ez a lény kell. Ha jól tudom akkor a festmény 1976 -os míg az Alien 1979 -es. Gondoltam érdekes lehet. A festmény címe "Necronom IV"
-
#1962 Azt én is olvastam, de nem tudom elhinni hogy minket pc-seket is emiatt fosztanak meg ettől... Előre félek hogy egy igénytelen konzol portot kapunk majd. -
#1961 Na ha a 2-t kiadnák tuningolt grafikával (ne ilyennek, annyi jó engine van, ez valahogy nem jött be), azért kiadnék 9k-t... de ezt még nem tudom hogy megér-e akár 5-t is...
(Az még PCs FPS volt, nem szar konzolport :)) -
#1960 AVP2-ben survivor módban is ez volt első sor térdelt második állt főleg a leadworks pálya folyosóin. Amúgy félelmetes hogy mennyi mindenben visszalépés az előzőhöz képest, ha azt adnák ki ilyen grafikával ezerszer jobb lenne pláne hogy a multi szervereket már leállították :( -
#1959 Az a vicc, hogy a belinkelt fórumon pont ezt írja aki nyitotta a topicot, hogy hallotta, hogy a kontrolleren nem volt már hely újabb lehetőségekhez... :D Bizonyítékként be is linkelt egy képet amin látszik, hogy a tengerészgyalogos kontroller kiosztása "tele van". Na ne má'! :) -
#1958 Az lesz az idegesítő ha tényleg ezzel indokolják meg. :) Most így belegondolva pl. survivor módban (ha ez a neve) pl. egy szűk folyosón jól jönne a guggolás, mert így az előtted lévő marine feje fölött tudnál lövöldözni mint a left 4 dead-ben. -
#1957 gondolom controlleren nem volt hely a guggolásnak -
simon7108 #1956 ja nem láttam:Dbiztos át volt rakva shopton eurora. -
#1955 Ott 25 font,shopton 20. -
simon7108 #1954 akkor már miért nem rendelitek meg a game.co.uk-rol?ugyan annyiért van mint a shopton:D -
gabeone #1953 Ma borzasztó lassú internet előtt ülök. Megírnád, hogy hol találom meg a valutaváltást? Másik kérdésem lenne, hogy te kaptál visszaigazoló levelet a rendelésedtől? Ha igen, mennyi idő alatt? A zavvinál jól tudom ugye, nem vállaltam kötelezettséget a rendelésem leadásakor? Mert 3 ft-ot gyorsan levontak a bankkártyáról az adatok megadásakor, de e-mailt azt látod nem írtak.. -
#1952 Shopto pár fonntal drágább(kb 4),viszont ők regisztrált küldeményként küldik,és nagyon gyorsak,pár nap alatt kihozzák!Regisztrált küldemény előnye hogy nem veszik el! -
harvypoker #1951 esetleg lehet ezegy alternativ univerzum ahol alienek vannak ugyan de az ejjellatot meg nem talaltak fel :) -
gabeone #1950 Megírtam a zavvi ügyfélszolgálatának néhány kérdésemet. Aggaszt, hogy nem kaptam visszaigazoló levelet. Ha 3-4 font a különbség a shopto és a zavvi között de ugyanakkor napokkal hamarabb megkapom lehetséges, hogy áttérek inkább a shopto rendelésre. Ott is utólag kell fizetni, ugyanakkor meg kell adni a bankkártyaadatokat? Ott már futárszolgálat hozza a csomagot? Keresem a fontra átváltás lehetőségét a weboldalon. -
#1949 De ez zavvinál is ugyanígy van! -
#1948 Megéri megrendelni nagyon jó a multiplayer :D Tök izgalmas :D(Y) -
#1947 Lehet választani hogy hogy fizetsz! -
simon7108 #1946 azért nincs benne éjjellátó mert amikor a bolygora mentek a katonák nem sámitottak arra,hogy belekeverednek 1 Predator Alien vadászatba:Dők csak oda mentek megnézni,hogy mi tortént a telepesekkel és ezért nem is vittek magukkal komoly felszerelést!de ez valahol le is van irva:) -
gabeone #1945 A shoptoval az a baj, hogy amikor belépek az oldalra, akkor már euroban írja ki a vételárat. 25 és fél euro + házhozszállítás, ami több mint 8000 huf, így már nem éri meg az egész, az euro pokoli magyarországi ára miatt. Fontban még ok lenne. -
#1944 "szerintem a hivatalos fórumon olyan sokan anyázzák őket emiatt hogy a véglegesbe szerintem nem merik nem belerakni"
Elég itt elolvasni pár hsz-t, sokan nem örülnek neki. :) Én attól tartok ezen már nem változtatnak, szerintem végleges stádiumban van már a játék. Persze ha ez a demo tényleg a régebbi verzióból való akkor még van remény. -
#1943 -
#1942 Na ebben viszont egyetértünk. Amúgy nekem sokkal jobban hiányzik a tengerészgyalogossal, hogy célozni lehessen. Tényleg olyan nagy dolog lett volna beépíteni a ma már alap ironsight -ot?! Bár ettől még lehet kiváló a játék...
Az éjjellátó meg lehetne olyan, hogy energiát fogyaszt, csak egy viszonylag rövid ideig működik aztán van egy újratöltési periódusa. -
Deathstorm676 #1941 Sztem jó hogy nincs éjjellátó mert az rontaná a hangulatot. Plusz túl nagy előnyt jelentene a katonáknak az alienekkel szemben. Ráadásul ez egy játék ne keresd benne a logikát. -
Nothing117 #1940 az igaz hogy ez már tényleg alapfeészerelés
szerintem csak azért nem tették bele mert akkor nem lenne ilyen para sötétben alienek ellen harcolni
engem leginkább az zavar hogy nincs benne gugolás
már 10 éve is gáz volt ha nem lehetett gugolni
de 2010-ben? ez már ultra gáz
nemtudom mit gondoltak a fejleszték
szerintem a hivatalos fórumon olyan sokan anyázzák őket emiatt hogy a véglegesbe szerintem nem merik nem belerakni -
#1939 Igen ez tényleg a demó hibája. Egyébként a Steam hangbeállításai a "Fájl", "Beállítások", "Hang" útvonalon érhetők el. -
#1938 Ez nem a steam, hanem a fos demo hibája. Ha rajtam múlna az ilyen visszhangos hülye kölyköket bannolnám a halál faxára. -
#1937 Ebben teljesen igazad van én is ezt írtam, de ettől még tök logikátlan.
Nothing117:
Akkor máshogy kérdezem. Hogyan magyaráznád meg logikusan az elképzelt világban, hogy a tengerészgyalogosok miért nem használnak éjjellátó készüléket amikor ez már 2010 -ben is egy (viszonylag) kis költségvetésű eszköz, de hihetetlen taktikai előnyökkel ruházza fel a katonát?! A smartgun 1000 lőszerrel iszonyat túlzás. Az éjjellátó kis túlzással egy mai bokorugró alapfelszerelése! -
Nothing117 #1936 nem tudja valaki hogyan lehet kikapcsolni a steamben az automatikus hangfogadást?
nagyon idegesítő amikor kiabálnak benne egyszerre 5 en
meg ráadásul néha még játék közben is
nagyon utálom már a steamet -
Nothing117 #1935 jó hogy nem éjjellátó meg smartgun lenne az alapfelszerelés 1000 lősszerrel
semmi kihívás nem lenne benne jöhetnének 500-an is neked csak a ravaszt kéne meghúznod aztán a smartgun meg célozna helyetted -
#1934 Mert ez nem cod. Mi lenne akkor a para benne? -
#1933 Mondjuk ezzel a tényleg nagyon hangulatos éjszakai klubban (legalábbis a maradékábában...) játszódó videóval kapcsolatban valami szöget ütött a fejembe. Szóval állati klassz és hangulatos ahogy a sötétben támadnak a Xenomorph -ok. Az is biztos, hogy az adrenalinszintet jól feltornázza meg egyebek.
DE HOGY A FENÉBE NEM HASZNÁLNAK A JÖVŐ KATONAI ALAKULATAI ÉJJELLÁTÓ KÉSZÜLÉKET?!
Már elnézést...