7670
avp10logo.png
  • Kandurex
    linket, sok - sok könyv jöhet ám :)
  • simon7108
    ha van valaki aki szeret predatorral menni az vegyen fel steamre és akkor osszedolgozhatunk:Dsokkal élvezetesebb!már egyszer siekrul osszedolgozni valakivel meg is értette és nem olt meg de volt 1 csávo mondtam neki,hogy ne oljon meg énsem olom meg ot de szarott rá kinyirt párszor oszt elegem lett és megoltem erre meg azt kérdi miért oltem meg?:D
    steam simon7107
  • Fehercsoki
    :D Remélem te is köztük vagy aztán töltöd fel data.hu-ra:)
  • Nothing117
    XD
  • Jaffa 2843
    lol miután mondtam hogy ncoren fent van egyöl lett 3 letöltő XD
  • Fehercsoki
    Majd jöhet ide a link!Köszi szépen!:)Összes megvan amúgy?
  • Nothing117
    az szuper lenne nagyon szépen köszönjük
  • Jaffa 2843
    felteszem data.hu-ra ha kell
  • Nothing117
    kár hogy ncore-on nem vagyok fent :(
  • Kandurex
    jó kis oldal,
  • Jaffa 2843
    ncore-on fent vannak
  • MEdievil
    Host alapú játék miatt van ez.. Szervereken tudnak csatlakozni játék közben is így meg nem. Csak egy ennek a hülyeségnek a hibái közül de marha jó, hogy ezt próbálja mostanában minden cég lenyeletni a játékosokkal.
  • XenHai
    Mind 2 eset megesett velem is párszor.....
  • Nothing117
    itt vannak a megjelent predator és alien könyvek gondolom mind itt van csak sajnos ezek csak a címeik
    megpróbálom megkeresni valahol csak felrakta valaki őket
    könyvek
  • sznus
    Tegnap meg 2 cseh srácnak valahogy "bekapcsolva maradt" a voice chat a lobby után. Így 10 percig hallgattam játék közben, hogy szidnak, mert Predivel voltam és hullottak a fejek. (Csak a Predator szót értettem a halandzsájukból.) Mivel itt mindenki mindenki ellen van itt nincs sok értelme a voice chat-nek, így gondolom bug volt. Az elmúlt napokban nemigen hallottam mást beszélni játék alatt. Előre látom már amúgy, hogy a teljesben ez a multis mód lesz az, amit én kerülni fogok. Amikor menet közben sorra tűnnek el az emberek és 3-4 perccel a vége előtt marad rajtam kívül 2 Marine meg 1 Alien... nos annak nem sok értelme van.
  • MEdievil
    Pont ez a lényege :) Avp2-ben sem volt életbiztosítás ha csak az egyik nézetben koslattál sőt ott még az álcázás is komolyan zavarta a látást. Így is nagyon durva könnyítés, hogy csak 2 nézet van és a prediket is látod Hv-ben. Na meg alapban világos mindkét nézet míg korábban gyakran hasznos volt a harmadik ha nagyon sötét helyen voltál. Amúgy nem tudom miért kelett ezt a mozibol vett változatot erőltetni az eredeti sokkal jobb volt szvsz.
  • Nothing117
    predi fegyverekről 1 kis leírás sajnos angol
    predator weapons
  • Fehercsoki
    Légyszi nekem is küldd a linket!Vagy legalábba címe is jó lenne!(pár predator könyvem van docba/pdfbe ha kell átküldöm)
  • Nothing117
    sajnos nem
    még régen olvasgattam évekkel ezelött neten
    de valahol megkeresem aztán küldök linket hozzá, már megint kedvet kaptam ilyeneket olvasni
  • Nothing117
    fordítva után 1 veszzőt lehagytam
    így kicsit félreérthető
  • Jaffa 2843
    megvan ez a könyvecske valahol PDF-ben? :D
  • KennyGTP
    Most gameltem egy kicsit és tiszta teamdeath match volt az egész, együtt dolgoztak a fajok csapatai. Király volt!!
  • Nothing117
    szépek a látásmódok csak tényleg az a baj velük ha átváltottál modjuk thermal vision-be akkor meg az alieneket nem látod meg fordítva
    sima látásmóddal meg a sötét miatt nem látsz sokat
  • Nothing117
    a ládzsát meg ott rontották el hogy gondolom nem olvasták a predatorokról szóló könyveket és nem tudják hogy a combistick nem ballisztikus íven repül hanem a benne lévő kis szerkezet folyamatosan gyorsítja teljesen egyenes íven amíg el éri a célpontját
  • Jaffa 2843
    xeno visionben marine azért egész jol lebuktatja magát a lámpával :D
  • Jaffa 2843
    *lesnek
  • Fehercsoki
    Igen én is láttam ilyet,2 marine összefogott ellenem és így 2v1be győztem predivel.Predator nekem nagyon bejön,csak azt nem szeretem hogy heat visionbe alienek még annyira sem látszódnak mint ahogy amúgy látszódnának,marineok pedig xeno visionben nem látszanak egyáltalán!
  • Jaffa 2843
    jaja énis találkoztam már ilyen "klánnal".. aztán ott vannak 3an és csak lesznek hogy egy dobással ketté vannak szedve CDvel :D
  • Nothing117
    a szöges CD tényleg nagyon erős de nekünk jó ez így:D
  • Nothing117
    nekem is a predi a kedvencem :p
  • Nothing117
    ja énis amikor magátol a falra mászik én meg azt sem tudom hogy merre van a föld meg a plafon :D
  • Nothing117
    azt utálom amikor azt látom hogy hiába deathmatch a játék a demóma néha azt látom hogy prediel odaugrok a nagy teremben a csövekhez aztán az energiatöltő mellett a smartgunnál ott áll 3 marine és csak a többi kasztot lövik azért deathmatch szerveren ez elég köcsögség 1 smartgunos marine meg 2 pulserifles marine oda meg a sarokba kempelni

aztán csak röhögök amikor a discel lekapom őket :D
  • Jaffa 2843
    predator jön be nekem a legjobban. marine unalmas, alientöl meg agyfaszt kapok néha
  • Jaffa 2843
    predator "szögesCDje" kicsit erős :D és még energiád is marad gyógyitani magad :)
  • Nothing117
    amúgy melyik kasztal voltál?
  • Nothing117
    "nekem most volt egy 15killes nyerésem 15ös streakkel :D·"

az szép :D

"lassan megjelennek a cloak-os alienek akik pulse rifle-lel lőnek a plafonról :D"

csak nyugodtan :D predivel kitépem a szájukat :P :D
  • Jaffa 2843
    nekem most volt egy 15killes nyerésem 15ös streakkel :D

sznus:

lassan megjelennek a cloak-os alienek akik pulse rifle-lel lőnek a plafonról :D
  • Nothing117
    csak tudni kell melyik kaszt miben erős és nem olyan helyen kell próbálkozni ahol tudod hogy az ellenfélnek van nagyobb előnye
  • Nothing117
    nem olyan hihetetlen az a 22 kill
    nekem amikor kijött a demó 4-ik nekifutásra predatorral meglett a 29 killem és 8-as kill streakem volt gondolom tudjátok mi az a killstreak
    amúgy nem csaltam és még ráadásul szar a gépem is full low-on éppen hogy elfut szóval az elején még akadozik is rendesen
  • Jaffa 2843
    lol az széép.. ellopta a predator álcát :D