Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Jó lenne ha kijönne,az lenne a legjobb ha lenne 1 darab mutli map(egy jó nagy) és mondjuk csak species deathmatch,és akkor ki is tudnánk próbálni és nem is tudnánk meg túl sokat a játékról megjelenés elõtt.

KennyGTP

http://avp2010.b13.hu/

Hivatalos megjelenés.

PlayStation®3 system - 19/02/2010
PC - 19/02/2010
Xbox 360® - 19/02/2010

http://www.sega.co.uk/games/aliens-vs-predator/?t=EnglishUK

Simán elképzelhetõ hogy pár nap múlva demo lesz.
HF
Én sehol nem látom kiírva hogy ez hivatalos (fõleg nem 154 taggal).
Egyébként õk már le is szedték a demo megjelenés dátumot. Steamen különben is másképp mûködnek a hivtalos csoportok.

Fehercsoki
Azt írták avp.neten hogy ez a hivatalos steam group.

Magiszter
Én nem most olvastam elõször ezt a jan.19-et, már tavaly is ezt tûzték ki valahol. De 2 nap múlva úgy is minden kiderült <#vigyor>

HF
Jut eszembe, csináltam egy új bannert.

HF
Ez csak egy egyszerû steam group, ahol azt írnak ki amit akarnak...
(Mi is csináltunk egy magyar Avp grouppot)
Azért nem bánnám ha igaz lenne, de nemhiszem hogy minden elõzetes nélkül ittlesz a demo 2 nap múlva.

KennyGTP
Ha a Steam News-ban oldasnám ezt akkor sokkal biztosabb lenne hogy jön egy demó, mert ez így kamunak tûnik.

Fehercsoki
19.-én jön a demó?

Fehercsoki
Már írtam hogy megveszem,csak nem tetszik a steam dolog,az MW2 multit pedig azért írtam mivel szerinted steamet lehetetlen feltörni.

Mondjuk engem a multi sose érdekelt 1 FPS-nek sem, mivel rögtön tele lesz csíterekkel. Aztán arról nem is szólva, hogy van aki majd 24 órában ezt nyomja és akkor én, aki max heti 3-at tolok, úgy elkap, h tönkreteszi az online élményt. CS-vel is ez volt meg csomó más játékkal, úgyhogy multiban semmit. Max MMORPG-t. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Szega87
sohasem fogom megérteni a sok warezos vérpistikét, gondolom akkor fehercsoki is warezba fogja tolni az alien vs predator legújabb részét

pedig igaz ment steam-en.lehet most akadoznak a játékosok warezon ,de majd megoldják megint.Francért vettem meg😄 nem tudom.

Szega87
rosszul halottad

Fehercsoki
Úgy hallottam hogy a multi is,méghozzá steamen.

Szega87
a single player

Fehercsoki
Pedig megy.(én nem szedtem le,nekem annyit sem ér,de mindenkinek megy,nézd csak meg torrent oldalakon)

Szega87
mw2 nem megy törtel

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Fehercsoki
Eddig nem volt olyan steames játék amire várni kellett volna hogy feltörjék.Ráadásul a program teljesen fölösleges,és ráadásul kötelezõ használni...

HF
Pedig használni fogja a steamet, hasonlóan mint a MW2...
Sõt, a statokat is a steamen fogja vezetni ha minden igaz, telepítésnél meg hiába nyomod ki, ha utána nem indul el a játék nélküle.
Egyébként nincs a programmal semmi baj, ez egyetlen egy program, nem 29, ha ismernétek valószínû mást mondanátok.
Nem beszélve arról, hogy a steam viszonylag jó másolásvédelmi fegyver...

Fehercsoki
Ez a nadrágos példa rossz,inkább ha vennél egy nadrágot és csak úgy vehetnéd fel ha nõi fehérnemût viselsz alatta.Mint opcionális program jó a steam,de mint kötelezõ dolog,ami nélkül el sem indul a játék nem jó.Az AvPt pedig mindenképpen meg fogom venni,csak nem fogok örülni ha rámkényszerítik a steamet.

Magiszter
Nekem nem a Steam-el van bajom, hanem azzal hogy megveszem X játékot akkor az ne telepítsen fel még Y^2 segédprogramot, amit aztán nem is használ, csak "jól jöhet" alapon hány fel a vinyóra.

bertino
nekem semmi bajom a steamel, évek óta használom, nagyrészt gond nélkül, nem mondom, hogy nem voltak hullámvölgyek, de miután játékaim 90%a azon keresztül lett vételezve, mindennapos dolog a gépen.

sokan rosszabbnak állítják be a programot, mint ami és sokszor tuloznak.
ennyire nem borzasztó azért.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Magiszter
"pont azért állítod le a telepítést, mert steam kell hozzá ?"

Csak a steam telepítését szabotálom a játékét nem. Mivel a steam az a multi részhez kell és nem a single-höz, tehát ha nem áll szándékomban multizni akkor nem fogom telepíteni a ha beledöglik is.
Te örülnél neki hogy minden nadrág vásárlásánál adnak neked egy készlet színes cérnát meg különféle tûket? Vagy éppen nõi alsógatyákat... <#merges2>

bertino
pech, max nem veszed meg.
nabumm.

Fehercsoki
Itt olvastam(4. hozzászólás),és változtat a helyzeten mert utálom a steamet,nem akarok olyan dolgot kapni a pénzemért ami fölösleges,és nem örülnék neki ha rámkényszerítenék a steamet.

bertino
elsõ kérdés:

honnan vetted ezt ?
és ha kell hozzá ?
változtat a helyzeten ?
ha nem indul el nélküle ?

vagy pont azért állítod le a telepítést, mert steam kell hozzá ?
mert az aztán marha logikus lenne...

Magiszter
Steam <#levele>
Utálom ha egy program futtatásához másik 29 program kell. Minek a Steam ha én csak Single Playert akarok játszani? Legyen választható opció telepítésnél, az még oké. De ha meglátom hogy "Installing Steam" nyomok egy ALT+F4-et. Ne szemetele teli a gépemet olyan dolgokkal amit sose fogok használni. (Multit is megoldhatják máshogy.)

Fehercsoki
Most ez nem részletezném,engem zavar,és nagyon nem jön be,szóval kell majd steam vagy nem?

Szega87
mert mi a baj vele? 0o

Fehercsoki
Az igaz hogy a dobozos verzióhoz is steam kell majd?😮

Magiszter
Tápláléklánc alján? Csak amíg fel nem kapom a SMART GUN-t. Nah aztán lesz nyihahahahaha-tratatata-nyihahahahaaa <#idiota>

Amúgy én ha játszok akkor szeretek a tápláléklánc tetején lenni. <#eljen>

(kellene csinálni egy Prime Minister Szimulátort csinálni FPS nézetben. Rated M for Matures /Blood, Lies, Gore, Lies, Strong Language, Lies, Strong Violence, Lies...etc/)

de pont az volt benne az élvezetes hogy te vagy a tápláléklánc alján

beszólsz meghalsz

bertino
😄

Magiszter
Szerintem a predátorral is van olyan jó a hangulat mint a marinéval. Csak ott az tetszik hogy te diktálsz, és mindenki parázik tõled. Marinéban meg te parázol és az élijenek diktálnak. <#idiota>

Fehercsoki
Igen én is felfigyeltem rá,tetszett ez az új SP gameplay is,abban is ez a hang volt,illetve több más predator/alien eddig nem hallott hang is volt.

SLICK
Én mindenképp az õskedvenc Predatorral kezdek, azután Marine végül Alien...

Amúgy a Killmoves trailerben, mittha visszatért volna a Predator látásmódjához az eredeti hang. Ennek nagyon örülök, mert anélkül nem lenne eredeti.

KennyGTP
Nálam elsõként a marine van a toppon (mert hát a para vele van 😊), de szerintem nem kell sokat várni egy marine vagy pred singel gameplay videora <#felkialtas>

Magiszter
Február 19. Legalább is ha nem csúszik.

Magiszter
Nem lesz ez se rossz. 😊
De nálam predator az elsõ, aztán marinéni, utána a bevándorló. <#eljen>

Tatyla
hányadikan jelenik meg ez a játék?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pxxl
alap hogy aliennel kezdek 😄 mint eddig mindig 😊

All hail the double x!

KennyGTP
ALIEN SINGLEPLAYER GAMEPLAY
Azért az alien is tud egypár gyilkoz mozdulatot. <#vigyor>

SLICK
igen a Predator az

Fehercsoki
Am a kill move trailer végén az a röhögés,az predator akar lenni?Mint a predator 1 végén amikor meghalt és nevetett?

AvP Goldot én csak akkor veszem meg ha kiadják MP patchet és grafikai bug sem lesz.

bertino
steamen 3 fontért adják az alien vs. predator classic 2000et.

KennyGTP

Szerintem amazon.co.uk vagy amazon.com a megoldás. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;