7670
avp10logo.png
  • Jaffa 2843
    az alien a hasából :D
  • ricsa008
    kijött valami?
  • Jaffa 2843
    hunter edition
  • Fehercsoki
    Az miért lehet hogy a shoptonál ha euróban kérem az árakat akkor drágább pár euróval?(kb 4el,zavvin ugyanaz az ár)
  • Kandurex
    Nah, megrendeltem a zavvi -ról én is.
  • aricsi
    Egyébként aki szerint nem jó az irányítás vagy laggos megsúgom hogy ki kell kapcsolni a v-syncet.
  • Fehercsoki
    Nem,hmw exkluzívként rendelhető PCre is!
  • Tatyla
    hunter edition nem csak konzolra lesz?
  • Tatyla
    beszálltam a seedbe :)
  • balee4
    Jó az nem fog földhöz vágni...
  • Fehercsoki
    A préda is angol.
  • Fehercsoki
    1 font a postaköltség.
  • balee4
    Ez a zavvi mennyire megbízható? Rendelt már tőlük vki?
    És ugye előrendelés esetén nincs postaköltség? (nem mintha földhöz vágna az a 300 Ft :D)
  • Rayden02
    Gondoltam rá,de most nincs rá fedezetem!Sajnos!
  • Kandurex
    áá :) mind nem érdekel, bár lehet, hogy játék előtt neki veselkedek

Amit egyébként ezek közül érdemes nagyon elolvasni az a:

[b]2017 - Hőhullám New Yorkban
    A királynő nevében

• Jaffa 2843
    hmm.. akkor ne azt az egyet olvasd ami nem magyar hanem a másik 10et :D
  • Kandurex
    hm, sajna a "War" az angol :(
  • Magh
    Én most aliennel kísérletezek a film szerint játszani, kiütöm egy helyen a fényeket és várok a plafonon, sötétben. De a kutya nem akar odajönni. Ha marine jön, és helyben forgok, állandóan otthagynak, pedig elvileg nem láthatnak a detektorral :S
  • Jaffa 2843
    hejj
    most látom hogy adataidnál győr van megadva. :D nem akarsz véletlenül Hunter editiont rendelni? :D
  • Fehercsoki
    Köszi szépen!
  • Magh
    Netgun, speargun jöhetne legalább, utóbbit elég nehéz lenne egyensúlyozni, de mondjuk egy light predatornak betehetnék. Vagy a régi fire-and-forget disc. Remélem, lesznek alien és predator variációk, avsp2-ben is nagyon jól megoldották a runner/drone/pred/praetorian kasztokat.

Annak is örülnék, ha legalább singleben lehetne rendesen használni a pred fegyvereket, nem a mostani másodlagos fegyverként.
  • triplet
    THX! Isten vagy! ezzel el leszek addig amíg megjelenik a game:D
  • Rayden02
    Nem érteni!What?
  • simon7108
    na senki nem akar Predatorral párban játszani?:D
    simon7107 a steamem!
  • triplet
    A könyvek jöhetnek tényleg:).
  • Jaffa 2843
    lol.. milyen magyarság ez maderfaker? :D
  • simon7108
    nekem a lándzsa tetsik a legjobban:Dtegnap áll elotem olyan 30 m re 1 ember láthatatlan vagyok és szépen ledobom:Dazt sem tudta,hogy honnan jott és miXD
  • wesker24
  • Jaffa 2843
    tehetnének bele netgunt, ami ha nem is sebezne, de lebénítaná az ellent 1-2 másodpercre ami alatt bőven meg lehet csinálni szegényt :D
  • Rayden02
    Most már nem!
  • Kandurex
  • Magh
    Predatorral tehetség kell nem nyerni + legalább egy 8-10-es winstreak :) Disc nagyon durva. Szerintem úgy van kb. belőve, hogy ha 3-4 alien/marine csapatban támad rá legyen esélye, combistick itt közelről instakill szerepet tölt be, végső megoldásként. Plazma meg az AoE fegyver. De én továbbra is remélem, hogy ennél jóval több fegyvere lesz a véglegesben.
  • Jaffa 2843
    alien és predátor könyvek
  • Kandurex
    No, kapunk linket? :)
  • sznus
    "The host has left the game" => Ez lesz a kedvenc mondatom a hétre.
    Milyen privilégiuma van annak, aki host? Eddig nem igazán láttam volna, hogy kirúgtak volna valakit, vagy egyéb hasonló jogokkal élt volna valaki. Akkor nem értem miért nem "ruházható át másra". És így nem lennének félbehagyott meccsek. Grrr. Na gó meló.
    OFF
    Néhány Predator és Alien könyvet magyarok írtak. Nagy fan ismerősök ezeket is olvasták, de egyáltalán nincsenek megelégedve velük. (Címeket nem tudok sorolni.)
  • simon7108
    de miért dob át másik fajhoz?velem is volt már,hogy kiválaszottam a predit de átdobott....
  • sznus
    Jaja, tartja az "egyensúlyt" a cucc. Az mondjuk idegesítőbb, hogy volt olyan nekem, hogy kb. 6 an voltunk a lobby-ba. Megvolt a 2 Predator (az egyik én voltam). Aztán jött 2 ember, és hopp, az egyikből Predator lett, én meg Marine-al tolhattam végig a kört. Holott már ki is pipáltam, hogy készen állok. Elég érdekes, hogy mégis "elvette tőlem" a kiválasztott fajt. Vagy csak annyi értelme van ennek a "készennállásnak", hogy esetleg hamarabb indul be a parti, mint ahogy a visszaszámlálás lejár? :) Nem 1x előfordult az is, hogy rég lejárt a számláló, a mikrofonba meg visítozott mindenki hogy most mi van. Vártam 20 másodpercet, aztán kerestem másik szervert...
  • Fehercsoki
    Jöhetnek:)
  • Jaffa 2843
    2017 - Hőhullám New Yorkban
    A bolygó neve Halál
    A játék neve Halál
    A királynő nevében
    A nyolcadik utas a Halál
    A Ragadozó
    A végső megoldás Halál
    Feltámad a Halál
    Idegenek a Földön
    Jég és vér
    Prey
    Ragadozó 2
    War

ezek vannak benne
  • Fehercsoki
    Hát igen csak az a baj 2 predator lehet és gyakran újra kell kezdenem a szerverkeresést mivel predator nem lehetek:S