Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kiss videók,az oldalon írnak egy gépigényt, nem kevés,hivatalost nem találtam,egyébként ahogy tolta gyerek tisztára olyan minta kettõ,csak felújított grafikával,a predátoros rész ismerõs.<#email>#email>
nem is lesz demo? mer én nagyon el tudnám képzelni 😞
Én dobozosan akarom majd megvenni és remélhetõleg a Survival Edition ha majd fogalmazzák itthon (REMÉLEM).
http://avp2010.b13.hu/
Engem legjobban a alienek hangja zavar, valahogy nem az igazik, a második részben (játékban) sokkal jobbak voltak.
Nem tuhtod hogy milyen nehézségi fokozaton játszódik, az alien is félreugrott a plazmalövedék elõl, ami arra enged következtetni, hogy ez nem a legkönnyebb fokozt volt...
hát egy picit csalódtam, hogy csak a szívdobogás hangja hallatszik a látásmód váltáskor és nem a Predator 1 meg az AvP 2 filmbõl meg az elõzõ AvP gamekbõl ismert hang. Valahogy majd csak megszokom, de ez számomra az élménybõl vesz el, hisz nem az eredetiség jön le belõle.
Pedig ez az egyik fõ szempontja a filmeknek és játékoknak is egyaránt. Ennyit azért tanulhattak volna már, hogy a rajongók teljesen ki voltak borulva, mikor megjelent az elsõ film, hogy a hangok meg egyéb elemek nem az eredeti megszokottak voltak. Ezért is került be, ill. cserélték a 2. részben ezeket az elemeket.
A másik zavaró tényezõ, hogy az emberek hamar kiszúrják az álcázott Predatort 10 esetbõl 8-szor azonnal támadtak
Mindezek ellenére tuti vétel lesz.
Pedig ez az egyik fõ szempontja a filmeknek és játékoknak is egyaránt. Ennyit azért tanulhattak volna már, hogy a rajongók teljesen ki voltak borulva, mikor megjelent az elsõ film, hogy a hangok meg egyéb elemek nem az eredeti megszokottak voltak. Ezért is került be, ill. cserélték a 2. részben ezeket az elemeket.
A másik zavaró tényezõ, hogy az emberek hamar kiszúrják az álcázott Predatort 10 esetbõl 8-szor azonnal támadtak
Mindezek ellenére tuti vétel lesz.
Steamen elõrendelhetõ!
50 Euró, amihez adnak 3 extra skin-t, és mellé egy Universe at War játékot.
50 Euró, amihez adnak 3 extra skin-t, és mellé egy Universe at War játékot.
Nincs demo :S, de van videó.
Elsõ 10 perc singleplayer predként plusz egy másik gameplay
Elsõ 10 perc singleplayer predként plusz egy másik gameplay
Ha játszottál anno az AVP2-vel és esetleg a Primal Hunt kiegészítõjével akkor nagyjából úgy kell elképzelni egy DLC-t mint azt. Új küldetések, skin-ek és esetleg egyéb extrák.
Ugye az tudjuk hogy a megjelenés után lesz egypár DLC. Az a kérdésem hogy a DLC-k azok egyenlõek ingyen letölthetõ booster pack-ok,extrák, modok stb-vel?
Ez a mai dátum ez fake volt,egy ember csak a hasára csapott és kitalált egy dátumot,csak azt nem értem miért kell a fanokat ezzel hitegetni.
Nem,ma nem, de egy demót úgyis beharangoznak rendesen (és hivatalosan).
Szerintem úgy 1-2 héttel a megjelenés elõtt kell rá számítani.
Szerintem úgy 1-2 héttel a megjelenés elõtt kell rá számítani.
<#mf2>#mf2><#taps>#taps>
beszólsz meghalsz
Legalább a fényképed alapján mindeni megismer!<#hehe>#hehe>
<#banplz>#banplz>
beszólsz meghalsz
ebbõl lesz demó végül?
Üdv,lassan megjelenik a kicsike,nem sokk videó jött belõle,dx11 meg egyebek,de ahogy nézem a videókat, olyan furának tûnik a grafika,egy demó jól jönne.
A játékból egyelõre a normál kiadás érkezése az, ami várható. Azzal kapcsolatban, hogy Magyarországra érkezik-e a kétféle gyûjtõi kiadás bármelyike, jelenleg nem rendelkezünk információval. Amennyiben ezzel kapcsolatban újabb hírünk lenne, honlapunkon feltüntetjük.
Majd a megjelenés után lesz demó amikor már mindenki végigtolta<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Szerinten csak ovatosak a userek a Rebellion teljesen hitelét vesztette az utobbi idöben ,reméljük ezel a játékal szépitenek valamit mert amit az utolso gameikben csináltak azért egy jobb világban csonkolnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hogy lenne régi egy engine, amit direkt a játékhoz igazítanak/fejlesztenek?<#wilting>#wilting>
Semmi baj a grafikával, az egyedüli amit kifogásolhatnék, az a picit egyhangú színvilág egyes helyeken.
Semmi baj a grafikával, az egyedüli amit kifogásolhatnék, az a picit egyhangú színvilág egyes helyeken.
Nos azt tudjuk hogy lesz demó minden platformra, ezt hivatalosan is bejelentették. A "logikus" az lenne ha 1 hónappal a kiadás elõtt megjelenne. De ha csak 1-2 héttel elõtte jelenik meg már jó. Ha utána jelenik meg akkor majd megmondom hova dugják. Az lenne a legnagyobb hülyeség szerintem (ha kiadó volnék/fejlesztó, tuti a teljes játék elõtt tolnám ki a demót hogy felcsigázzam az érdeklõdést (feltéve ha nem egy talicskányi szervestrágyát csináltam). Szerintem.)
Általában az ilyen pletykák nem igazak=/(Pedig nagyon örülnék ha 2 nap múlva már tolhatnám!)Bár remélem tényleg valami hivatalos forrásból van,egyébként 19.-éhez képest csak 1 hónap a játék megjelenése és még sokszorosítani is kell meg minden,úgyhogy simán kiadhatnák.
Ha a pletykák igazak és 19-én demó akkor lesz itt h.sz. dögivel <#idiota>#idiota>
Amúgy nem nagyon voltak hírek, nem jelent meg minden héten egy videó/képcsokor, vagy valami hogy "élethûen lemodellezték az alienek bal lábának legkisebb úját, interjú a készítõvel.". Szerencsére ez a játék nincs "agyonhájpolva", így még lehet belõle valami <#nyes>#nyes>
Amúgy nem nagyon voltak hírek, nem jelent meg minden héten egy videó/képcsokor, vagy valami hogy "élethûen lemodellezték az alienek bal lábának legkisebb úját, interjú a készítõvel.". Szerencsére ez a játék nincs "agyonhájpolva", így még lehet belõle valami <#nyes>#nyes>
Minden játéknál ez van: vagy senki sem ír,csak ha megjelent(akkor is a hszek többsége warez);vagy flamelnek,vitáznak valamirõl.Szóval majd ha megjelent lesz itt bõven hsz,meg amúgysincs még mirõl beszélni,nem tudunk semmit szinte.
Ahhoz képest hogy mikor lett nyitva ez a topik nem sok hsz van itt, ami meglepõ egy ilyen kaliberû játéknál. 😊 Amúgy ez a grafika szerintem bõven elég ahhoz hogy parázzon az ember egy-egy sötét helyszínen. 😛
A régi engine miatt nem lehet ezt olyan szépre megcsinálni,de szerintem így sem ronda.De majd kiderül ha kijön/lesz demo.
Fos ez a gogle fordító mivel amit beillesztettem ide az ott a forditó oldalán szinte minden magyar volt (talán 2 szó amit nem tudott lefordítani) nem értem másolás közben hogy lett újra lengyel!
Végignézve a link mögött lévõ 93 db képet... Meg kell mondjam hogy a grafikai színvonal egyes képeken a Half-Life 1-et idézi. Tesszellációval minden bizonnyal szebb lesz, mert pl kitüremkedõ felületeket (bump-map) nem nagyon látni. Egyedül a karakterek kidolgozottsága hozza a videók szintjét. Mozgásban biztosan ez is bazi jó, meg ha elkap a hangulat, de ha így néz ki Dx10-en akkor ciki van. <#shakehead>#shakehead>
Újabb ösztönzõ DX11-es VGA vételére.
Újabb ösztönzõ DX11-es VGA vételére.
Ez de kaotikus Poszt. Legalább tehetted volna döltbe a lengyel habratyot!
De ha az én kis 8800GT-men is elfut szépen 1680x1050-ben Normál bellátásokon (és stabil FPS-el.) akkor már földhöz verem a seggem. <#idiota>#idiota>
Egy lentebbi kérdésre válaszolva: Én tervezem egy DX11-es VGA vásárlását és pont az AVP3 miatt. Egyenlõre a HD5770 van megcélozva (meglátjuk a teszteken mit alakít az AVP alatt.), mert nem költök 50-nél többet VGA-ra (ez egy alapelv nálam.) Ha lejebb megy az ára a HD5850-nek vagy kijön egy jófajta GeForce hasonló árban+teljesítményben akkor az.
De ha az én kis 8800GT-men is elfut szépen 1680x1050-ben Normál bellátásokon (és stabil FPS-el.) akkor már földhöz verem a seggem. <#idiota>#idiota>
Egy lentebbi kérdésre válaszolva: Én tervezem egy DX11-es VGA vásárlását és pont az AVP3 miatt. Egyenlõre a HD5770 van megcélozva (meglátjuk a teszteken mit alakít az AVP alatt.), mert nem költök 50-nél többet VGA-ra (ez egy alapelv nálam.) Ha lejebb megy az ára a HD5850-nek vagy kijön egy jófajta GeForce hasonló árban+teljesítményben akkor az.
Technikailag a játék jól néz ki, de nem panasz nélkül. Najbardziej podoba mi siê oprawa wizualna (³adniejsza ni¿ w przypadku odpalonej przez ekipê tvgry.pl wersji na PlayStation 3) – przyzwoicie wykonane modele i bardzo ³adne lokacje, zw³aszcza te na powierzchni planety (kolonia i d¿ungla). Nekem tetszik a legjobban vizuális kötelezõ erejû (szebb, mint ha egy csapat kirúgta tvgry.pl verzió a PlayStation 3) - tisztességesen épített modellek és nagyon szép helyek, különösen a felszínen (telep és a dzsungel). Na sprzêcie wyposa¿onym w procesor Core 2 Duo 3 GHz, 4 GB RAM i GeForce 9800 GT produkt ¶miga³ w najwy¿szych detalach, w rozdzielczo¶ci 1280x1024, pomijaj±c tekstury – tutaj suwak nie dawa³ siê przemie¶ciæ dalej ni¿ poza Normal. A hardver ellátott Intel Core 2 Duo 3 GHz, 4 GB RAM és egy GeForce 9800 GT termék ¦MIGA£A a legnagyobb részletességgel egy felbontása 1280x1024, eltekintve a szerkezet - ebben a csúszka nem adott túl, hogy lépjünk túl azokon a Normál.
Tehát 8800GT-vel faszásul fog menni ennek nagyon örülök dx11-meg nem érdekel majd ha lesz több game akkor fog 1 játékért felesleges VGA-t venni!
Tehát 8800GT-vel faszásul fog menni ennek nagyon örülök dx11-meg nem érdekel majd ha lesz több game akkor fog 1 játékért felesleges VGA-t venni!
én nem csak azért, de tavasszal-nyáron tervbe van véve egy vga csere.
addig meg jó lesz a jó öreg 4850 <#smile>#smile>
addig meg jó lesz a jó öreg 4850 <#smile>#smile>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hi!
Hányan fogjátok innen DX11-ben game-elni?!
Esetleg van-e olyan, aki pl. ezért a game-ért beruház vmilyen DX11-es ATI-ba?!
(Én a STALKER Call Of Pripyat miatt ruháztam be, ill. tudván, hogy az AVP3 is DX11-es game lesz)
Hányan fogjátok innen DX11-ben game-elni?!
Esetleg van-e olyan, aki pl. ezért a game-ért beruház vmilyen DX11-es ATI-ba?!
(Én a STALKER Call Of Pripyat miatt ruháztam be, ill. tudván, hogy az AVP3 is DX11-es game lesz)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
nem rossz<#eljen>#eljen>..bár felõlem az is maradhat ami most van, elég igényes ez is