7670
-
#2052 az alien a hasából :D -
ricsa008 #2051 kijött valami? -
#2050 hunter edition -
#2049 Az miért lehet hogy a shoptonál ha euróban kérem az árakat akkor drágább pár euróval?(kb 4el,zavvin ugyanaz az ár) -
#2048 Nah, megrendeltem a zavvi -ról én is. -
#2047 Egyébként aki szerint nem jó az irányítás vagy laggos megsúgom hogy ki kell kapcsolni a v-syncet. -
#2046 Nem,hmw exkluzívként rendelhető PCre is! -
#2045 hunter edition nem csak konzolra lesz? -
#2044 beszálltam a seedbe :) -
#2043 Jó az nem fog földhöz vágni...
-
#2042 A préda is angol. -
#2041 1 font a postaköltség. -
#2040 Ez a zavvi mennyire megbízható? Rendelt már tőlük vki?
És ugye előrendelés esetén nincs postaköltség? (nem mintha földhöz vágna az a 300 Ft :D) -
#2039 Gondoltam rá,de most nincs rá fedezetem!Sajnos! -
#2038 áá :) mind nem érdekel, bár lehet, hogy játék előtt neki veselkedek
Amit egyébként ezek közül érdemes nagyon elolvasni az a:
[b]2017 - Hőhullám New Yorkban
A királynő nevében
-
#2037 hmm.. akkor ne azt az egyet olvasd ami nem magyar hanem a másik 10et :D -
#2036 hm, sajna a "War" az angol :( -
#2035 Én most aliennel kísérletezek a film szerint játszani, kiütöm egy helyen a fényeket és várok a plafonon, sötétben. De a kutya nem akar odajönni. Ha marine jön, és helyben forgok, állandóan otthagynak, pedig elvileg nem láthatnak a detektorral :S -
#2034 hejj
most látom hogy adataidnál győr van megadva. :D nem akarsz véletlenül Hunter editiont rendelni? :D -
#2033 Köszi szépen! -
#2032 Netgun, speargun jöhetne legalább, utóbbit elég nehéz lenne egyensúlyozni, de mondjuk egy light predatornak betehetnék. Vagy a régi fire-and-forget disc. Remélem, lesznek alien és predator variációk, avsp2-ben is nagyon jól megoldották a runner/drone/pred/praetorian kasztokat.
Annak is örülnék, ha legalább singleben lehetne rendesen használni a pred fegyvereket, nem a mostani másodlagos fegyverként. -
#2031 THX! Isten vagy! ezzel el leszek addig amíg megjelenik a game:D -
#2030 Nem érteni!What? -
simon7108 #2029 na senki nem akar Predatorral párban játszani?:D
simon7107 a steamem! -
#2028 A könyvek jöhetnek tényleg:). -
#2027 lol.. milyen magyarság ez maderfaker? :D -
simon7108 #2026 nekem a lándzsa tetsik a legjobban:Dtegnap áll elotem olyan 30 m re 1 ember láthatatlan vagyok és szépen ledobom:Dazt sem tudta,hogy honnan jott és miXD -
#2025 -
#2024 tehetnének bele netgunt, ami ha nem is sebezne, de lebénítaná az ellent 1-2 másodpercre ami alatt bőven meg lehet csinálni szegényt :D -
#2023 Most már nem! -
#2022 -
#2021 Predatorral tehetség kell nem nyerni + legalább egy 8-10-es winstreak :) Disc nagyon durva. Szerintem úgy van kb. belőve, hogy ha 3-4 alien/marine csapatban támad rá legyen esélye, combistick itt közelről instakill szerepet tölt be, végső megoldásként. Plazma meg az AoE fegyver. De én továbbra is remélem, hogy ennél jóval több fegyvere lesz a véglegesben. -
#2020 alien és predátor könyvek -
#2019 No, kapunk linket? :) -
#2018 "The host has left the game" => Ez lesz a kedvenc mondatom a hétre.
Milyen privilégiuma van annak, aki host? Eddig nem igazán láttam volna, hogy kirúgtak volna valakit, vagy egyéb hasonló jogokkal élt volna valaki. Akkor nem értem miért nem "ruházható át másra". És így nem lennének félbehagyott meccsek. Grrr. Na gó meló.
OFF
Néhány Predator és Alien könyvet magyarok írtak. Nagy fan ismerősök ezeket is olvasták, de egyáltalán nincsenek megelégedve velük. (Címeket nem tudok sorolni.) -
simon7108 #2017 de miért dob át másik fajhoz?velem is volt már,hogy kiválaszottam a predit de átdobott.... -
#2016 Jaja, tartja az "egyensúlyt" a cucc. Az mondjuk idegesítőbb, hogy volt olyan nekem, hogy kb. 6 an voltunk a lobby-ba. Megvolt a 2 Predator (az egyik én voltam). Aztán jött 2 ember, és hopp, az egyikből Predator lett, én meg Marine-al tolhattam végig a kört. Holott már ki is pipáltam, hogy készen állok. Elég érdekes, hogy mégis "elvette tőlem" a kiválasztott fajt. Vagy csak annyi értelme van ennek a "készennállásnak", hogy esetleg hamarabb indul be a parti, mint ahogy a visszaszámlálás lejár? :) Nem 1x előfordult az is, hogy rég lejárt a számláló, a mikrofonba meg visítozott mindenki hogy most mi van. Vártam 20 másodpercet, aztán kerestem másik szervert... -
#2015 Jöhetnek:) -
#2014 2017 - Hőhullám New Yorkban
A bolygó neve Halál
A játék neve Halál
A királynő nevében
A nyolcadik utas a Halál
A Ragadozó
A végső megoldás Halál
Feltámad a Halál
Idegenek a Földön
Jég és vér
Prey
Ragadozó 2
War
ezek vannak benne -
#2013 Hát igen csak az a baj 2 predator lehet és gyakran újra kell kezdenem a szerverkeresést mivel predator nem lehetek:S