Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a videókat, állam a földön. A legjobb az 1 perces kivégzéses, annak a második fele nagyon laza. 😄 A "diszkós" rész nekem is bejön.
Várós.... még 1 hónap... 😊
Már a trailer elején ugyan az a para rész volt,mikor mész és a fejed fölött leszakad egy csõ,vagy mi!a 2. részben is ennél a résznél majdnem szívrohamot kaptam!
Amikor vissza kellet kapcsolni az áramot!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
amúgy ok.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
még régi idõkbõl,de ami nagyon jó volt az a dead space,itt már rezget a léc keményen,éjjel egyedül fejhallgató áááhhh,lehet hogy ez még tesz rá egy lapáttal, vagy nem.
Predatornál már leírtam, hogy mik a zavaró tényezõk: látásmód hang és az, hogy hamar észrevesznek álcázott módban.
Marine-nál tetszett, hogy mikor leszállnak a bolygóra akkor fejen találja a fószerunkat egy szerszámos doboz (utalás az Alien 2 filmre, igaz ott a tankban borult a láda). Akkor a bárban lévõ hentnek iszonyat hangulata volt, zene - stroboszkóp - támadó Alienek. Áhh kegyetlen jól el lett találva! Ami fura volt számomra, hogy miért vitték emberünket úgy bevetésre, hogy félig eszméletlen volt? Na talán majd kiderül a teljes játéknál.
Aliennél meg szintén okés volt minden, a zene, a hangok... Írta valaki, hogy monoton lesz a játékmenet a folytonos szellõzõkben való járkálás. Elvégre a filmekben is lapítottak az Alienek, mint szar a fûben. Csak mikor teljesen biztos volt minden, akkor támadtak. Ami itt zavart, az az hogy hiába voltál a plafonon az emberekkel szemben, itt nem vettek észre egyáltalán, nem úgy mint a Predinél, hogy azonnal kiszúrtak.
Na mindegy, jó lesz ez én már alig várom! ^^
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://avp2010.b13.hu/
Recommended: NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better <#rolleyes>#rolleyes>
semmi dx11es kártya?
All hail the double x!
Lehet meg is pályázom a HG jogot, csak az a baj sokat melózom, így csak esténként érek rá.
de talán warezen hamarabb fent lesz<#ravasz1>#ravasz1><#hawaii>#hawaii>.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Europe: February 26, 2010
Australia: February 18, 2010
sry, csak nem néztem a híreket. ill nézegettem, de ezt most történetesen nem láttam.
Minimum:
Processor: 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
Memory: 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
DirectX®: DirectX 9.0c
Recommended:
Processor: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
Memory: 2 GB System RAM
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)"
Demó meg: "Yes we know lots of people are asking about the demo release date i can tell you that pre-ordering is now available and that the demo will be released 1 week and a bit after that so look out on Steam or Xbox live marketplace or Play Station 3 network from the 5-12th of February"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
All hail the double x!
Örülnék egy demónak ,mert feleslegesen nem akarok pénzt költeni rá.Aká
r milyen jó videók is vannak.Xbox mind.
Amúgy leszedette a sega a vidókat, szóval lehet hogy lesz demo...
Hát jah vannak vágyaid.😄
Azt viszont az avp2 nél se értettem, honnan fészkes fenébõl kerül elõ annyi kivégzendõ katona, jó ott még ráadásul volt anyahajó is, de itt nincs és nem sok ember volt a leszállóhajón. Remélem kidolgozzák a részleteket.