7670
-
Nothing117 #2094 google bácsi sajnos eléggé töri az angolt :D -
Deathstorm676 #2093 Én is szivesen mennék az AvP klubban megtaláltok Deathstorm néven -
obe #2092 kösziszépen, nem olyan vészes az ár, rosszabbra számítottam -
#2091 Aki akar vegyen fel Friend listára
név: Sixth 2 Babe
de majd csak éjfél után leszek megint :) -
simon7108 #2090 én ráérek:D -
#2089 bocsesz de nem érek rá -
#2088 én jönnék hívjatok meg
-
simon7108 #2087 jaja ki kéne probálni a trophy killeket:D -
#2086 Erre van az SG-s group steamen. :) Szedd össze az embereket. -
#2085 össze kéne gyűlni 8an aztán kipróbálgatni a dolgokat ugy hogy csak magunk vagyunk a szeron :D -
strebacom #2084 Ja most irtam neki mailt, hogy fotózza le vagy küldje el a karját a DLS-el...
-
#2083 Fotózd le.
Vagy vágd le a karját ha alien vagy. -
strebacom #2082 Bakker, egy havernak meg a Predator van a vállára tetoválva oltári kidolgozásban....egyszer találkoznotok kellene....ha már ilyen fanok vagytok..és jöhet AVP...
-
#2081 ha hátulról kap el akkor sehogyan ha harc közben akkor a block-al. -
#2080 asszem én nyomogattam az e-t meg a bal egér gombot:D -
simon7108 #2079 azért szerintem az AvP elso része még jo volt:)a 2. rol ne beszéljunk....(a filmrol beszélek)
am nem tudja valaki,hogy-hogyan tudom háritani ha valaki megfog elorol vagy hátulrol?mert észrevettem,hogy sokna elboknek maguktol!én ezt hogy tudom megcsinálni pl predivel? -
#2078 Az csak bizonyos kártyáknál van (mastero stb.), a másik meg a háromjegyű biztonsági kód. -
#2077 Aki nosztalgiázni akar az jobban jár ha a Predator 1-2-t, meg az Alien 1-4-ig nézi meg újra. :) Az avp filmek csak szégyent hoztak a régi filmekre, főleg a második. -
#2076 sima AVP -
#2075 AvP requiem vagy sima AvP? -
#2074 Bal első lába mögött látok még 3t:D -
Deathstorm676 #2073 Csütörtökön lesz a Cool premieren az AVP 21:15-kor annak aki nosztalgiázni akarna a játék előtt -
#2072 Ezen a zavvi-n a credit cardnál mi az az issue number meg CV2? -
#2071 A nyitott szájából csorog a nyála -
#2070 A bal lába csak térdig látszik. Féltérdelő pózban van. -
#2069 álla alatt gondolom a nyelvszája van kiöltve -
#2068 Szép!Nincs ennek kicsit sok lába?:D Vagy az valami más? -
#2067 a tetoválásom amit még 96-ban csináltattam,bocs a méretért...
-
#2066 Én nagyon féltem a kis csomagocskámat(még nem rendeltem meg még bizonytalan vagyok hogy honnan),mert itt Mo.n kicsit kilóg akár az utcán járkáló ember között is biztos van olyan aki kiveszi és elveszi. -
#2065 Ez gáz asszem megyek építek valami nagy postaládát ide ... -
#2063 "What happens if I am not at home to accept my delivery?
Most of the products on our site do not require you to be at home to take delivery as they will fit through your letterbox."
Igazam volt,csak bedobják!Itt van. -
#2061 Tehát nem igaz?Miért hazudna bárki is ilyet?Egyébként csak körbenéztem mit írnak róla. -
#2060 Én azt hallottam, hogy egy Predator hozza ki...túl sok urban - internet legendát figyelsz. -
#2059 Ez biztos?Mert azt írták valami magyar oldalon hogy valaki kapott onnan collector's edition játékot(nemtom mit) és csak simán odadobták az ajtaja elé. -
#2058 szép is lenne -
#2057 szerintem át kell venned. -
#2056 Ajánlott küldemény (ergo aláírod az átvételt), nem fogja begyömöszölni a postaládába. -
#2055 Zavvi egyébként hogy küldi ki?Rendesen jön a postás és át kell vennem vagy csak bedobják levélként?Mert az úgy nem biztonságos simán kilóg a postaládából. -
#2054 Érdekes, tőlem is levett a zavvi 3 forintot a számláról, szerintem így ellenőrzik a bankszámla valódiságát. -
ricsa008 #2053 jah vissza bogarásztam képbe vagyok :D