7670
-
#2134 OFF:
Amúgy a cikk írójának oldala: [LINK]
-
#2133 Hehe,nálam a multi demo 10/10, pedig itt csak szar deathmatch van és így is fasza.Hát akkor milyen lehet a többi játékmóddal. A cikkíró egyértelműen egy lowma játékkal pedig 5 percet játszott,látszik a kampány leírásaiból is,meg az alien irányításról írt véleményéről. Nagyon jól lehet irányítani az alien-t némi gyakorlás után.Szal végigolvasva a cikket röviden az író egy lowskill fasz.
-
#2132 A #2118-ban írt összegzést lefordítom, jól összefoglalja a cikket és az író problémáit a játékkal kapcsolatban:
Tengerészgyalogos:
-A mozgás detektor túl hangos/zavaró a hangja
-Túl sok Alien-t kell megölnöd
-A Zseblámpa nem működik jól (cikk szerint az volt a gondja hogy nem világított be egy 20 méter szer 30 méteres helyet :D .)
Predátor:
-Túl sokat kell lopakodni
-Nagyon lineáris a játékmenet
Alien:
-Vacak MI-je van az ellennek (nem néz fölfele)
-A támadások gyengék
-A falmászás tengeri betegséget okoz
Szerinte a multi rész mókás lenne, csak nincs benne semmi 'friss'.
-
Nothing117 #2131 nekem meg pont hogy tetszik a demo csak a szerverkeresőt utáltam amíg meg nem csinálták -
simon7108 #2130 lol ez most komoly,hogy ilyeneket írt?:D
na ahogy látom ez sem valami minoségi magazin.... -
#2129 :) -
#2128 annál a résznél én is szédülgöztem a multiban, mélységesen egyetértek vele :D
bár ki se próbáltam volna mp demót :P -
#2127 Hát a demó alapján nálam 3/10 eddig. szal a multi minden bizonnyal nálam leszerepelt. ez van. nem jött be.
a teljes játék max 7/10-ig viheti fel nálam az avp-t, hajrá solo :D -
#2126 Azért az vicces hogy az írónál problémát jelentett a túl sok alien a marine kampányban, vagy hogy a predátorral csak álcázva lehetett érvényesülni, illetve hogy az alien-nél a falmászás "tengeri betegséget" okoz. Szerintem még életében nem játszott AVP játékot, vagy látott filmet a témában. -
#2125 És ez min változtat? Saját személyes véleményük.
Nálam év fps-e pl akkoriba a Crysis volt 90% fölöttire értékelem.Van aki meg 15 perc után törölte a fenébe. -
#2124 Megtaláltam a cikk skenjét. Aki tud angolul olvassa végig. Egy vicc az egész.
(Ha ránagyítasz és jó a szemed el tudod olvasni. Nekem ment.)
-
#2123 Az a gond ezzel, hogy ez nem netes értékelés. Game informer magazin... olyan mint a Gamestar meg pcguru online magazinnal -
#2122 ott azért megy a pénzelés, hogy felhúzzák az újságírók
CoD-ot amúgy is megutáltam a rövid-fos Single miatt -
#2121 Ezek a netes értékelések elég szarok szoktak lenni.Sokszor olyan gameket raknap a top 10-ekbe legyen az pc vagy konzol amit arra sem méltatók hogy warezbe letöltsek vagy továbbmegyek egy videót megnézzek róla! -
simon7108 #2120 hát én magasrol leszarom,hogy-hogyan értékelik:Dnekem tetszik és ez nem fog változni! -
#2119 Így megy ez, míg a Modern Warfare 2 10 pontos játék...vicc,...addig ez,
Mondjuk annyira nem érdekel, engem meggyőztek a videók, amúgy is nagyon szeretem az Alien és a Predator világot is, jó lesz. -
#2118 Ehhez találtam:
"It got a 5.75. The reviewer bashed the campaigns of each faction:
Marines:
Motion tracker makes too much noise
You have to kill too many Aliens
Flashlight doesn't work well
Predator:
Too stealth intensive
Very linear
Aliens:
Bad enemy AI
Melee feels weak
Walking on walls will make you motion sick
They said the multiplayer could be fun, but it wasn't "fresh."
Overall, it seemed like an extreme;y poorly written review and there wasn't much detail. I mean, they summed up the multiplayer in one sentence.
Your thoughts, SW?" -
#2117 Készüljetek a bazi nagy csalódásra GAMEINFORMER tesztelte az AVP-t.
5.25 pont a magáért beszél. ennyit ér a rebellion, nem képes már évek óta összehiozni egy normális játékot. Én is mélységesen csalódtam a multiplayerben... -
#2116 nah ebbe én is beszállok, alig várom, h megjöjjön már a full :) -
#2115 Ez az sg-s group amiről beszéltek a Hungarian Aliens vs Predator Community? Ha nem akk vegyetek fel,steam: gunnerx87 -
simon7108 #2114 engem is pls:D -
#2113 omg XD
-
#2112 bocs a Nick nevemben szóköz van, ezért kevertem össze a Steam felhasználó nevemel... :D Amúgy folyamatosan Online vagyok, meg kell találnod :) -
Nothing117 #2111 most este játszunk 1 menetet? -
#2110 omg XD
-
#2109 nemtalállak téged :D
-
#2108 ja amúgy a szóközöket hagyd ki a nevemből, sry -
Nothing117 #2107 bocs nemtudom miért küldte el többször a hszeket :D -
Nothing117 #2106 oké kössz -
#2105 Engem felvettél? -
Nothing117 #2104 oké kössz -
Nothing117 #2103 oké kössz -
Nothing117 #2102 ncore-ra nincs valakinek felesleges meghívója? :P
vagy ott most olyan sokan vannak hogy még a meghívás sem üzemel? -
#2101 felvettelek meg behívtalak avp sg-be -
Nothing117 #2100 Predator_119 a nicknevem meg PREDATOR
valamelyik magyar avp-s community-be steamen be kell lépnem?
vagy csak friendeket kell felvenni? -
#2099 steam felh neved? -
Nothing117 #2098 1 jó kis baráti meccs :P
holnap valamikor meg kéne beszélni délelőtt aztán nyomunk pár kört -
#2097 elég sok deathstorm létezik :D -
Petyaarc #2096 Hello mindenki!
Ha nem bánjátok én is csatlakozom hozzátok a játékban "peetya" néven. -
#2095 Tiiiszzta retro.