Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nincs olyan bolt ami szállít Mo-ra,adják a 3 skint elõrendeléshez,és van survivor editionjük PCre?

gabe paul logan
aliens vs predator 2010 <#lookaround>

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Prince23
Fehercsoki
50 eurót sokallom érte,hiába a másik játék.De te tudod.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fehercsoki
Ha a 3 skint adják akkor igen,Survivor editiont is lehet steamen venni?(azaz +4 maposat)

Narxis
Érdemes Steamen elõrendelni? Adnak hozzá egy játékot ingyen. Nekem nagyrészt multi miatt kellene. 12ezer Ft pedig nem kis pénz még így se érte.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gabe paul logan
Meg a story trailerben is van keltetés rész persze...és ilyen még nem volt, szóval valószínûleg egyike leszünk az elsõ egyedeknek, akik miatt elszabadul a pokol.

Legend Killer
hat... mint aliens3ban, mikor Spears megszámozta õket.

mármint az egyik trilógia könyvben. de lehet az a második rész volt. igen, a második.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gabe paul logan
Nos azért gondolja ...és én is mivel fõszereplõ alienünk homlokán(?) van egy 6-os szám. Gondolom te leszel a number 6.

Legend Killer
hm... azon szenvedek, h nézzem a topikot, v ne? 😛

lelõtök minden részt 😞.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Lunki88
Akkor az már valami keltetõ helyen lehet gondolom. 😊 Amúgy ezt honnan tudod? Van róla videó?
Fehercsoki
Itt úgy lesz hogy kikelsz a tojásból egybõl ott van elõtted az ember,aztán ahogy kibújsz a torkán egybõl elkapnak.

SLICK
itt is úgy fogsz kezdeni

Legend Killer
de nehogymár ne legyenek benne késõbb, mint módok... seperc míg vki hozzáteszi úgy és kész.

Fehercsoki
Viszont pont 10k ha survivort rendelsz onnan.

Lunki88
Megnézve az alienes videót, remélem nem így kezdõdik az alien kampány hogy már kifejlett xenomorph-al kell nyomulni. Az avp2-ben is az tetszett hogy facehugger-rel kezdtél ahogy kibújsz a tojásból, majd gazdatestet kellett keresni.
gabe paul logan
A tengerészintróból arra következtetek, hogy itt már mindenki tudja mik az idegenek, az ezredes megemlíti a poloskavadászatot és a sav mellékhatásait amikor Rookie tántorog ki a leszállóhajóból. NAgyon furdal a kíváncsiság a sztorival kapcsolatban.

Legend Killer
JUHÚÚÚ!!!!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

azt hittem eget verõ lesz az ára. kösz az infót.

grebber
Legend Killer
ja, egyébként mennyibe kerülne itthon majd az avp3? 12ezer körül, v esetleg 20ezer? 😄D

Legend Killer
amikor már zúzni fogjuk, majd felveszek vidit xfirere is. gameplay pl. mittomén.

de mostani vidijeimnél is a hang elég gázos, meg a sájsze videó lagg is van... ebben tudtok segíteni, h hogyan kell jól beállítani a hangot a sztereónál, v vhol?
meg a laggra megoldást.

Fehercsoki
Hát mostanában már ebbõl is pénzt csinálnak!Patcheket átnevezik DLCre és eladják!Nem tudom hogy képzelik ezt,megveszem a játékot akkor a minimum az lenne hogy a DLCket ingyen megkapom.

SLICK
tudtommal a DLC-k ingyenesek szoktak lenni, ha nem akkor én kérek elnézést. Nem játszok mostanában a manapság kiadott sok igénytelen játékkal

KennyGTP
Akkor a Survivor mód itt ezen a lapon miért halot marinbõl alien-es változatú? Mert én így emlékszek hogy 4-en játszanak a nagy roham ellen.

http://avp2010.b13.hu/

nem tudjátok ki a magyarországi forgalmazó?Köszi
HF
AvP3 Survivor mód - Négyen mentek az alienek végtelen hulláma ellen...
Infestation - amit írtál, halott marine-ból alien lesz, de ennek nem Last Stand a pontos neve? 😄

A különbözõ változatokról meg régebben volt szó, a Hunter és a Survival edition fogja tartalmazni a dlc kódot, a sima kiadás nem.

"The game will launch in Europe on Friday, February 19th and there will be three editions. Standard, Survivor and Hunter. The Survivor Edition comes in a steel case and features a code for downloadable multiplayer maps, which will be available post-launch. The Hunter Edition will also contain the maps, as well as a posable facehugger model, a Weyland Yutani sleeve badge and a 3D lenticular postcard. No details on prices as of yet."
AvpGlaxy.net

Lunki88
Ezt hol olvastad hogy a gyûjtõi változathoz minden DLC ingyenes lesz?
SLICK
arra viszont gondoljatok, hogy most igaz 4 mapot kapunk, na de további DLC tartalmak a késõbbiekben is jöhetnek. Ergó mindenképp megéri a gyûjtõi változatot megvenni, ha minden DLC ingyen lesz hozzá.

KennyGTP
Akkor meg kell gondolni a survivor kiadást is :S, hogy beszerezzem-e. mert úgy tényleg nem érné meg hogy ha az utána következõ DCL-ben ugyanazok a mapok vannak meg egy pár extra skin meg stb.

Valaki megmondaná nekem hogy a Infestation mód ugyan az mint az avp2-ben a Survivor mód? Mert valahol azt írják hogy gépi alien rohamok lesznek, máshol meg azt hogy a halott marinból játékosból lesz alien játékos.

Fehercsoki
A következõ DLCben ezek a mapok lesznek...Ez mindenhol le volt írva,hogy kiadják majd a játék megjelenése után.

KennyGTP
Akkor lenne igazán drága az a 2-3 ezer ft ha a közetkezõ DCL-ben pont azokat a mapokat adnák mint a gyûjtõ változatokban :S.

Fehercsoki
Hát azért 2-3e ft 4 mapért elég sok.(és egy fémdobozért...)

Lunki88
Már ha Mo.-n kapható lesz egyáltalán.
KennyGTP
Hát a survivor edition csak kb. 2000-3000 forinttal lesz drágább mint az alap játék (ahogy látom a külföldi lapokon), szerintem ennyi még belefér a keretbe.

Fehercsoki
Hát igen,régebben patch néven ingyen adták,most meg DLC néven fizessünk...De hát biztos a szemét sega erõlteti nem a rebellion(mivel nekik ebbe nincs beleszólásuk)

Lunki88
Ebbõl azt szûröm le hogy ránk akarják erõltetni a gyûjtõi változatot, mert csak ahhoz lesz a plusz 4 db multis pálya... Na ezt undorító üzletpolitikának tartom. Ahogy a cikkben is írják szerintem ez megosztja majd a játékosokat, bár úgyis kiadják majd fizetõs dlc-k formájában ami sajnos már bevett szokássá vált a kiadóknál.
Fehercsoki
Úgy tûnik kevés map lesz benne alapból.Remélem nem úgy gondolták hogy a multi mapokért külön fizetünk:S(Mert alapból ugyebár elég kevés lesz:S)Ezt a részt kell keresni a linkben:
However there are only a few maps that ship with the game – controversially, if you want more, you’ll have to pick up the collector’s edition which includes an additional four. Whether this will result in fragmented player communities remains to be seen, though it’s a safe bet they’ll be released as paid DLC shortly after the game’s launch.

SLICK
valahol megértelek, elvégre ha egy játék folytatása jön, attól egyértelmûen mindenki azt várja, hogy sok újdonság legyen benne és ne csak azt érezzük, hogy a története más.

De(!) manapság a játékok folytatásai nem minden esetben hozzák legalább az elõd szintjét. Így méltán örülhet az ember, ha legalább ugyanolyan mint az elõdje. Én a látottak alapján kifejtettem a véleményem, de ahhoz hogy teljesen tisztán átlássuk milyen is lesz ez a game, ahhoz kell egy demo. Mindenesetre ddig én bõven meg vagyok elégedve.

Semmi gond. Amúgy is csak ma került ki szinte minden hova. <#wink>

ok akkor bocs
én most olvastam GS en
Már tegnap megvolt, lásd 668-as hozzászólásom. <#smile>

jah pontosítok

Minimum:
Windows 7/ XP/Vista
1 GB RAM (XP)/ 2 GB RAM (Vista)
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+
DirectX 9.0c kompatibilis VGA 128 MB RAM (NVIDIA 6600 vagy jobb, ATI X1600 vagy jobb)

Ajánlott:
Windows 7/ XP/Vista
Intel Core 2 Duo E6400
2 GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilis VGA 512 MB RAM (NVIDIA 8800-as széria, ATI HD2900 PRO vagy jobb)
Vass Gábor
Megvan a gépigénye a játéknak, nem lett olyan vészes.

KennyGTP
A 2-ben a multiplayerben tele volt apró de nagyon idegesitõ
hibákkal ami a játékélmény rovására ment (néha az agyamra is) pl.: GhostShot, Speedhop, BunnyHopp HeavyPreddel, Pulse Rifle Stagger, Rapid Sniper és majdnemhogy folyamatosan Laggolt a játék/szerver még 20 pingnél is. Remélem hogy ezek a hibál az új avpben már nem lesznek meg.

TurboX
valahogy ezek a videók nem nagyon gyõztek meg arról hogy mitõl lesz jobb az elõdnél (ha a grafikától eltekintünk), nem érzem azt a különbséget mint anno az elsõ és a második rész között. ezek a halálanimációk meg egy idõ után rém unalmasak lesznek amiknek csak az lesz a szerepe hogy kitöltsék a játékidõt.. bár ne legyen igazam
MarkBlade
de miért kell megint egyedül nyomulni? Simán betehetnének mostmár egy két csapatos SP küldit is..
XenHai
Ehhez hasonló velem is elõfordult.
Remélem hozza majd a 2 para játék menetét és a multi élményét.
KennyGTP
Én a második rész elején paráztam az 1 vagy 2 pályán (már nem tudom), mikor a detektor pityeget és akkor valami a tök sötétben hozzáért a lábamhoz, hát az egeret eldobtam és majdnem magam alá csináltam, pedig csak a macsaka mászkált a lábamnál <#vigyor>

XenHai
Ezt régen nagyon szerettem.