7670
-
#7190 eredeti a játék?
Amúgy sajnos nekem nincs ötletem, nem találkoztam ilyen hibával... -
barnasopiane #7189 hali!tudna segiteni valaki?
feltetem a gamet és elakarom kezdeni az emberrel a játékot betölti amikor felkelsz az ágyrol elkezd lefele zuhani a pályárol ilyenkir mi a tehendö? valaki segitsen legyenszives! -
#7188 Hol találhatók módok meg ilyen mindenféle dolgok az AvP-hez? -
#7187 thX -
albi93 #7186 köszi szépen! -
#7185 steames szerverkeresőből is csatlakozhatsz :) -
buddabudda #7184 Használd a szerver keresőt.
Multi->player match->browse games
server type-t állítsd át dedicated(internet)-re
és browse -
#7183 player match-> browse games-> belövöd dedikált-ra (internet) és kidob egy csomó szervert, ahova be tudsz csatlakozni -
#7182 gyors kérdés: átlagban mennyit kell várni egy multi meccsre (minden ANY)
mert én sokat vártam és semmi... gondolom az ünnepek miatt is, de azért kicsit kiábrándultam, hogy megvettem (oké szotyiért) és nem tudok multizni :'( -
#7181 tudom szegény mindenki.
figyeld steam-et nemrég 5euro vot nemsok lové szerintem. -
#7180 warez ?
ha igen, banner. -
albi93 #7179 hogyan kell LAN-on játszani? A második kérdésem az lenne, hogy angol nyelvi csomagot honnan lehet letölteni? Mert nekem az orosz verzió van meg.
Köszi a válaszokat. -
#7178 Köszi de steamen nem tudok vásárolni 1-2 db játékért nem nyitok ilyen creditkártyát vagy mit kártyából van elég így is. -
#7177 még mindig? -
#7176 jah, de steamen fele annyiért megkapod. -
#7175 Hali!Azt szeretném kérdezni ami a cd galaxiba van aliens vs predator az a mostani?Mert megvenném csak azért kérdezem. -
#7174 :) -
#7173 Ez még kb. a kampány fele. Ez volt az Alien rész, ezután jön a Pred-es. Szerntem a Pred kampány a legrövidebb, én elsőre egy szuszra végig vittem. Az viszont igaz, hogy ne rossz és pergős. Főleg a vége. :) -
#7172 Minden AvP rajongónak kellemes ünnepeket kívánok! :) -
#7171 thx közbe sikerült. -
buddabudda #7170 Van két cucc a királynőtől jobbra és balra azokat szét kell lőni. -
#7169 a szájbabaszott kurvaéletbe, a királynőnél vagyok és nem történik semmi, egyszer meghúztam a kart, kijött a lángcsóva egy kicsit levett az életéből utána meg semmi csak jönek 3-asával az Alienek és semmi nem történik. ez bug?
hibá ölöm a királynőt vagy hiába ölöm az Alieneket elfogy a löszerem egy idő után és nem történik semmi, kurva idegesítő. valaki súgja már meg mit kell csináli. -
#7168 jah thx. -
buddabudda #7167 Mindegyik fajnak 5-6 pályája van. A királynő talán a 2-3 pályán van. -
#7166 Így kell ezt csinálni:
-
#7165 meg is van. :)
nah én hülye vagyok az avp-hez.
kérdésem:
1. human story-ban királynőt megölöm mennyi van vissza?
ha semmi akkor az alien és predator ehhez képest hosszabbak vagy nem? -
#7164 Most 5 euró a játék a Steamen, csak 1 napig. -
Alblink #7163 Koszi az infot,akkor hanyagolom.1 magos 3000+os,a minium config-ba ez szerepelt. -
#7162 A CPU egymagos? Mert akkor tényleg kizárt. -
#7161 kizárt. -
Alblink #7160 Hello,szerintetek elfutna egy ilyen gepen,elvezhetoen?
kisebb felbontasba,minimumon:
athlon 64 1,8 , 2giga 400mhz , ati 3850hd -
#7159 cloud ?
ez a fajta cloud sztem nem az a cloud, amire te gondolsz. -
#7158 Bughunt Map Pack
Swarm Map Pack -
steweee #7157 milyen dlc-k jelentek már meg hozzá ? -
#7156 D2D-n csak 1650 ft a játék! -
#7155 én egész hétvégén találtam, igaz nem túl soka embert, de irgalmatlan nagy partykat nyomtunk :)
Én hétvégenként elérhető vagyok és gyakran csinálok szervert is.
A nevem: [HUN].:SG:.Sixth 2 Babe -
#7154 Cső srácok . hova tüntek a Dedikált internet szerók? és mért nem találok szinte senkit aki jáccik? -
EnxTheOne #7153 Egyébként örülnék egy höérzékelönek. :D Csak az a baj hogy nagyon drága, de majd az 50. szülinapomra meglepem magam eggyel. :D -
TLOTR #7152 Ja. -
#7151 A single része is állat. Rég tetszett így egy játék.
Remélem karácsonyra le lesz árazva a DLC pakkok is.