Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
elásom a gamét jó mélyre,többet nem tudunk kihozni belõle,nincs megoldás nálam erre
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az új DLC mappokat nem nagyon látom a player meccseken... <#rolleyes>#rolleyes> ... pedig azok ára sem veszélyes
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
esetleg próbáld meg hogy nem dx9-ben futtatod. kevesebb fps-ed lesz valamivel, viszont a beakadás megszûnik.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
szaerintem elégnek kéne lennie de szaggat amint vissza veszam a felbontást 800x600-ra a szaggatás elhanyagolhato de észre lehet veni.ez a marine oldalon zavar mert egy szaggatás és a nyakamon vannak a dögök vagy 20 méterrel odébb........igy hardon nyomatni nem egyszerü....
szerintetek mi lehet? mert patc-ot szedtem le meg raktem neki egy másik crack-ot is.
Nekem egyébként 8600 GT-n Normalon elég jól megy, sõt az Alien és Predator kampány mintha simábban futna, aminek persze semmi értelme.
Legalább írtad volna le pontosan a VGA-d. Amúgy elégnek tûnik, de nem csak VGA kell a gamehoz, proci, ram...
Egyébként én nem ismerem a korábbi játékokat, az AVP classic megvan, de abban csak a Predator kampány tudtam végig játszani. A többin elakadtam. Szóval van köztük összefüggés, egy univerzumba van, vagy a filmhez kötõdik vagy független mindegyik mindentõl?
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
http://avp2010.b13.hu/
Multiban játszik itt valaki aktívan? Esetleg Suvivort? A Steam nevem: Optimus2007
Tisztességtelen ajánlat XD
Kimondta hogy nincs predalien a multiban????
Blood!!!!
Shep kézilabdázik
TÖBBI KÉP ITT.
Videó egy kicsit késõbb.
Megelõlegezem feddnek, hogy fel fog gyújtani
Mellément a gránát
Most tudta meg, hogy meghaltak a testvérei
A diszk derékba törte a karrierjét
Az egyszemû szörnyre még Fedd is rácsodálkozott
Magasugrás predátor módra
Fejetlenség
Együnk banánt
Az erõ velem van: Force Push

csoportkép
kedvenc pályám
túlélünk
olyan mûvészi... 😄
squad gameplay
pred survival 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy nálam a predator volt a legjobb azzal nem volt olyan sok elakadás alien is egész jó volt azzal se nagyon volt elakadás viszont az emberrel már akadtak gondok volt egy két rész ami huzos volt !
Ha választanod kéne a Dead Space és az AVP között válaszd az AVP-t nem csak a 3 kampányos single miatt hanem amulti miatt is nagyon jó multi modok vannak benne + még ott van a 2 DLC pack is !
Hát ami a gépigényt illeti szerintem egy Low-Med beállitásokkal menni fog ! Mert azért a Minimum követelményeknek simán megfelel !
Viszont az ajánlott követelményeknél sem a proci sem a Vga nem felel meg ! Mert ide már C2D e6400 or better és 512 MB Vga kari kell(Nvidia 8800 or Ati HD2900)
Látom Steamen akciós, plusz az árát is végre levágták 50-rõl 20 euróra. Már kérdeztem más fórumon is, de itt is rákérdezek, hogy az én gépem, hogy bírná, csak DX9 alatt persze:
XP Home SP3
Pentium E5300 2.60 GHz (dual-core)
2 GB RAM
Gefoce 8600 GT 256 MB
Vagy inkább válasszam a Dead Space-t? Szintén 10 euró, bár az aVP-ben 3 kampány van, multi és SteamWorks.
U.i.: Nekem megvan az AVP 2000 is, de az piszok nehéz, Aliennel az elsõ pályán elakadtam fél éve. Ez ugye nem ilyen nehéz.
Ezt írja:
=======================================================================================
Mod created for AvPGalaxy. You may not edit or modify this modification without consent.
This mod replaces the Dark Predator Skin diffuse map as awell as the Claw and Stalker normal maps in MP. In SP it replaces the player's mask for Berserker's.
========================Installation===================================================
1. Copy your new XXX.en file to your AvP Steam or custom created folder (for eg: \Characters, \Envs\Colony, etc...).
2. Now open the *.lst file placed on the AvP folder where you want to apply it (Multiplayer.lst for just MP or M03_Jungle.lst, A04_Colony.lst, etc... for just SP) with the notepad. If you want to apply your modification to both SP and MP at the same time, then edit Common.list (placed in the \Misc folder).
3. Add a line at the bottom with the path of your new XXX.en file. (E.g.: Character\XXX.en, envs\Jungle\XXX.en, C:\Program Files\AvPMods\XXX.en...) and save it.
4. Now just run the game and enjoy your modification.
If you are using modifications in SP, keep in mind you need to edit the *.lst file of each chapter for each species in order to apply it to them all.
Note: The extension .en of the modded file means the game has to be on English or the modification won't work. If you want to use this mod in your desired language, this extension should be changed to the one from your region. For eg: Spanish = .sp, French = .fr, Italian = .it, German = .ge
=======================================================================================
Contributors: lamiszcze, ikarop. Jaw bone is a derivated work from a MichaelLoh piece.
Disclaimer: Aliens, Predator, Aliens Versus Predator, AvP and their associated logos are trademarks of Twentieth Century Fox Film Corporation. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.
A Steam\SteamApps\common\aliens vs predator\Characters mappában találsz egy Multiplayer.lst fájlt amit hozzárendelsz a jegyzettömbhöz és így meg tudod nyitni6szerkezteni a fájlt. a Characters\Multiplayer.en alá a következõket írodhogy
Character\Berserkermaskcolor.en
Character\Berserkermasknormal.en
Character\BerserkerSPversion.en
Elmented a fájlt és kész is vagy.
Természetesen a letöltött fájlokat a Characters mappába kell másolnod és ha szerencséd van és találkozol egy olyan pred gamerrel multiban akin (ha jól emlékszem) Stalker skint visel akkor egy Berserker predet fog vissza nézni rád és ezt teszi veled ha lassú vagy XD:

Engem nagyon zavar hogy zárolva van valami amit nem lehet megszerezni és még a rankot se lehet növelni.Nekem megvan a magyarországon kapható verzió és a hunter edition is külön amitõl vártam a 3 skint de sajna rosszul értesültem de azér megérte megvenni.
Szerintetek idõvel megkapja az a 3 skint aki megvette a játékot ?
Jó ideje nincs frissités a játékhoz pedig tapasztalok malöröket (pl: mintha kiesnék a pályáról amikor megölnek multiba, repülnek (siklanak a levegõbe )az alieneket ha nem tudják átugrani egy bizonyos távót.Több helyen a játék nem élethû ( aliennel amikor megölöd wolfot,predator átdöfi az emberen a pengét)
Frissités várható e még szerintetek ?
Elnézést kérek tõletek hogy sokat irok ide az sgre de mindig van valami amire kiváncsi vagyok a játékkal kapcsolatban.
Köszönöm elõre is a válaszokat.
hogyan lehet betenni?
Rendbe,hogy ott le van írva,de valahogy nekem kicsit kínai.
Kérnék valakit hogy segítsen egy egyszerû leírással.
A Swarm packot is csak úgy szereztem meg hogy megrendeltem a hunter edition változatot egy ismerõsömmel csak hát egy dlc-nél a saját gép kell hisz oda tölti azt nem lehet hogy majd más bankkarijával letölteni.
Hogy lehetne megszerezni ?