7670
avp10logo.png
  • Dzsimbao
    *amit nem tudott kézbesíteni
    majd besétálsz a postára és átveszed.
  • Dzsimbao
    Szerintem annál is az lesz, hogy hagy egy értesítést hogy jött valami csomagod amit tudott kézbesíteni.
  • triplet
    Hát hiába adtam hozzá nem steamos játékokat akkor sem lehet barátot felvenni:S
  • Tatyla
    jaja postás viszi ki ,még szerencse hogy nekem is haver a postás...
  • Fehercsoki
    Igen magyar postás,ha otthon vagy kézbe kapod,de ha nem csak bedobja.
  • grebber
    Lehet én vagyok ilyen naiv kis hülyegyerek de szerintem nem a külföldi csóka fogja kihozni és bedobni hanem magyar postás ő meg haver és ilyen cuccot behoznak.
  • Fehercsoki
    (itt a zavvis rendelésre gondolok)
  • Fehercsoki
    Titeket nem zavar hogy csak simán bedobják postaládába?Még csak aláírni sem kell.Ha elveszik hogy lehet bebizonyítani hogy nem kaptam meg?
  • grebber
    Én ugyan nem haverom kattintgatott biztos minden szarra neki adtam a regemet! Minél olcsóbban akartam hozzájutni erre tessék még + 6xx ft
  • Kandurex
    "Canel" az gondolom egyértelmű, a "Query" az módosítás.
  • Kandurex
    Nálam is ugyanennyi, szerintem Grebber ajándék csomagolást választott :)
  • grebber
    Ezt nem tudod hogy micsoda véletlenül?

Van egy sor ahol kiirja mit rendeltem és utolsó rublika hogy actions és alatta 2 lehetőség Query és Cancel ez mit takar??
  • The Protector
    Hát nálam 2predatornál többet sosem engedett.Marine meg alien bármennyi lehetett de prediből max2.
  • Bucsek
    a nem steames játékokat is hozzá lehet adni a steamhez. Add non steam gamesnél
  • triplet
    Egyetlen gondom van a steam-el. Ha nincs steamos játékom akkor nem tudok felvenni barátot. Legalább is ezt szürtem le abból amit kiírt amikor felakartam valakit venni:S
    Valahogy ki lehet ezt cselezni?
  • pakko
    kösszi:) innen má menni fog;) csőcső
  • Tatyla
    nekem 17.94£ volt a vége,és most egyenlőre még csak 3 forintot vont le majd gondolom postázáskor vonja le az egészet.
  • szabii98
    Én nagyon nem értem ezt a rendszert!
    Ha min.2 Predátor van, akkor annyi Alien lesz hogy mozogni se lehet!Viszont amikor az első menetet mentem volt 4 predator, 3 marine és 1 alien!Akkor ez most hogy van?
  • Jaffa 2843
    steamen keresztül
  • pakko
    csá valaki tud valami linket küldeni vagy hogy honnan lehet leszedni a demót mert én ahonnan leszedtem akk mikor raktam fel exe hibát írt ki!
    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
  • grebber
    Még valami:

6-Feb-2010 11:26PM 1 item £0.99 £19.94 total cost
    Ez után van egy olyan hogy actions és alatta 2 lehetőség Query és Cancel ez mit takar??

• grebber
    Valamit nem értek.Zavviról "elvileg+ megrendelte haver!
    A game £16.95 + 1 a kiszállítás. Az 17,95.Erre 19,95 van írva 2 font valami Gift Wrapping. Ez valami + kis ajándék csomagolás lenne?
  • simon7108
    na lépek aludni!csátok.
  • Kandurex
    Hagyjuk már, szánalom. Emlékszem az előző résznél is volt ilyen kritikus, aki azért húzta le a játékot, mert félt tőle...érted...félt...és az nem jó :D
  • simon7108
    jaja a lándzsa tényleg jo csak nehéz vele célozni:S
  • Kandurex
    Attól függ, mint látod fent van két opció, hogy

deliver to my cardholder address
    deliver to the following address

ha a felsőt választod akkor nem kell kitölteni itt semmit, hisz arra a címre küldik amit a kártyánál megadtál, ha máshova szeretnéd akkor válaszd az alsót, és töltsd ki megfelelően a mezőket
  • Nothing117
    a disc az tényleg nagyon jó csak az a baj hogy a vörös lézercélzó miatt tudják hogy vagy
    a szigonyban meg pont az a jó hogy nem tudják honnan dobták csak azzal viszont nehezebb célozni
  • Lunki88
    Amit az utolsó bekezdésedben írtál már én is felhoztam egyszer, és itt azt mondta valaki hogy ez így van jól, mert trophy kill-t csak olyan helyen csináljak ahol épp nincs más ellenfél. :D Hát részben jogos, de azért tényleg frusztráló tud lenni ha emiatt hal meg az ember.
  • The Protector
    NAh írok egy kis véleményt a multiplayer demóról.
    BAROMIRA JÓ.
    HA jó a host akkor minden nagyon frankó.tökéletes élvezet a játék.de sajna van h elkezdi a kivégzést az ember és félbeszakad majd csak a végeredmény várja a földön fekve.Nagyon brutálisak a kivégzésék.Eskü mikor aliennel téped ki vki gigáját még a légcső is látszik.
    A grafika nagyon pofás,főleg az arcok és a karakterek.

Alien:Kvajó vele játszani,mintha tényleg a filmben megismert bestiát irányítanád.Eleinte nehéz az irányítás de ha betanulod és megszokod akkor te leszel a legnagyobb gyilkológép.Tök jó a plafonon haladni majd onnan támadni.Néha idegesítő viszont h mindene alapból felmászik.A Q betűvel való sprintelés pedig nagyon hasznos.Jah és ne ilyedj meg magadtól.Mert kezdetben mindíg összefostam magam mikor fordultam és a saját farkamat megláttam.

MArine(Tengerészgyalogos):Vele kevesebbet voltam de az alap fegyver nagyon jó.Picit lassan mozog és védtelen közelharcban.Viszont távolról aprít mint a gép.Jól van balanszolva h távolról ő sebzi a legnagyobbat.A zseblámpa valóban kis területet világít be de sztem pont így a jó.Többet nem tudok róla mondani,kérem kapcsolja ki.

Predator:Igazi vadászat amit lehet vele csinálni.Jók a fegyverei is.Igaz h sztem gáz h a szigonyt csak dobni lehet mert e tekintetben jobb a predator disc.Ami még jó a disc ben h ha eldobod megmarad egy pros kis pont a képernyőn és ahova nézel odafog pattanni a disc.Lehet vele sarokból is kiszedni ellenfelet.A kivégzései nagyon jók.

GRafika:nagyon jó főleg a karakterek.
    Hangok:A kezdeti videókban borzalmasak voltak.De itt multiban nagyon jók és eredetiek.
    Irányítás.Pazar
    Hangulat.Sztem hozza amit kell.
    Ezt mind csak a multiplayerből szúrtem le.A végleges sztem ennél is jobb lesz csak javítsanak a szerverkeresőn és a pingeken(h olyan hostoljon ami mindenkinek jó)

Ami nagyon rossz.HA vki kivégez egy ellenfelet közben egy harmadik fél beáll mogéjük és ha végzett vele egyből kivégzi azt aki eddig kivégzett(jó magyaros mondat).Volt olyan h szinte sorban álltak egymás mögött és mindenki kivégezte a másikat.Ezen kéne vhogy javíti h egy ideig érinthetetlen vagy legalábbis grebbelhetetlen miután vkit kivégzett.
  • simon7108
    nekem a kivégzések tetszenek a legjobban:D
    foleg amikor a predi szembol kitépi a fejét a marinenak és még végig is simítja a gerincét:Dolyan jol néz kiXD(tudom beteg vagyok:D)
    de azt nem értem,hogy van 1 trophy kill a predinél amikor hasba szurja és a hasán keresztul kitépi a gerincét a fejével egyutt:Dna azt hogy?
  • Prince23
    Nem árt neki egy kis rivalda fény

ha legalább egy 7-7.5-öt adott volna most nem lenne világhíres az ítélete.
  • simon7108
    ja de ahogy látom az oldalon lévoknek sem tetszik a véleménye a játékrol:D
  • MEdievil
    Nem tudom ki az a fogyatékos aki ezt írta de hogy sok köze nincs a játék teszteléshez és a pro gaminghez az tuti.

Az a legfőbb baja hogy?:

Pittyeg a marine detektora? lol a demó alapján azzal semmi gond nincs a lehető legkirályabb dolog már avp1-2 óta (sőt igazából a film óta) a hangulat megköveteli + anélkül esélye nem lenne szegény tengerészgyalogosoknak.

Jaj meg kell ölni pár alinent mi lesz most... hmm én AVP2-ben egy egész bolygónyit öltem meg nem hinném hogy sokkal több lehetne itt.

Lámpa tökéletes demó alapján.. látni vele de nem világít be túl nagy területet. Mi van csak nem túl sokat parázott a kedves tesztelő? :) Biztos rémálmai voltak és már este a wc-re sem mert kimenni sötétben.

Predatorral álcázva kell érvényesülni.. jéé ki gondolta volna ha neki megyek szemből 10 marinenak álca nélkül akkor azok előbb lőnek aztán kérdeznek.

Az hogy a linearitás mennyire zavaró meglátjuk az lehet hiba de ha jól van megcsinálva akkor singleben megbocsájtható.

Ai-ről még nem tudok mit mondani ha hozza az AVP2 szintjét akkor nincs gond.

Melee nem tűnik annyira gyengének demó alapján szóval ez is hülyeség, jó nem instant öl de avp2ben sem.

Falon mászás meg maximum azokat zavar akik bénák és nincs térérzékelésük én avp2ben is a plafonon közlekedtem itt pedig még egyszerűbbre van megcsinálva.

Röhej hogy ilyen semmilyen indokokkal belekötve pont a jó dolgokba húzza le ahelyett hogy az előző részekhez hasonlítva a tényleg zavaró dolgokat elemezné ki. Pl: Hangok (azért az eredeti predi, alien hangok messze jobbak voltak) vagy a konzolos dolgok: MINEK auto aim és instant kill gomb? Oké megszokni meg lehet de azért hatalmas visszalépés és egyszerűsítés. Kivégzések szépek meg jók bár szerintem hamar megunhatóak inkább az AVP2 darabolását kellett volna meghagyni.

• Prince23
    termékei

van azért pár nagy cím, de kétség kívül a 99-es '00-ás Avp volt eddig a munkájuk gyümölcs, ha szab' így fogalmazni
  • grebber
    Az én nevemen regeltem az oldalra az én email címemmel! Havernak odaadtam mert neki van ilyen bankkártyája.Pontosan itt miket kell kijelölni hogy jó legyen??

• simon7108
    az a baj,hogy a rebellion a shellshock 2 és a rogue warrior elott nem adott ki semmit:Dmármint az AvP ota asszem vagy tévedek?:Dlegalábbis nem tudok másrol....
  • Prince23
    erre a tagra mindent lehet mondani XD
  • simon7108
    hát ez 1 köcsög noob paraszt magyarán mondva:D
  • Prince23
    Én már csak a soloban bízok. Hátha nem cseszik el.:) Single Videók alapján nem cseszi el az tuti. Csak hát a Rebellion már évek óta nem tud összepakloni egy jó játékot. Legutóbb is valami übercsicska horror játékot adtak ki. annyira szar, hogy már a címét sem tudom, látod? remélem ezzel nem így leszek xd
  • Magiszter
    Hát igen. Én pl Alien-el értem el a legtöbb Kill-t a játékban. Igaz kb 1 órát játszottam csak vele, és ebből jó ha 10 percet töltöttem a falon/plafonon. Pont azért mert minden Marine ott kereste az Alien-eket. Hát volt is meglepetés mikor a földről ugrottam az arcába :D