7670
-
csoli31 #2214 Szerintem csak az online statisztikákat, és az acsikat (gondolom lesznek) fogja a Steamen menteni. A single része miatt, meg kell hogy mentsen a gépre. Különben hogy fogja valaki onnan folytatni ahol előzőleg abbahagyta. Nálam minden nem online játék (Steames is) ment a gépre. -
grimm13 #2213 Ha nem sikerülne feltörni akkor ez a játék olyan nagy szám lenne hogy utána mindenki áttérne ennek a védelmére és megszűnne a werez :D
És ha feltörik és úgy nem tudja a Steam tárolnia a mentést ? -
#2212 Na,átjöttem az asztali géphez, kíváncsi leszek itt hogy fog futni a game:) -
#2211 Végülis mind1,jobb is ha nem törik fel amíg nem érkezik meg:D -
#2210 Feltörik ez szinte biztos, az állásmentés ami inkább érdekes lesz, ha hihetünk az eddigi híreknek. -
#2209 "akinek nincs nete az akkor hogy tolná?"
Sehogy. Mivel a készítők azt feltételezik hogy a potenciális játékosok 99%-ának van valamilyen internet elérése. Aki játszani akar az vagy előfizet, vagy használja a már meglévőt. Ennyi! Az hogy néhány 3. világbeli helyen nem mindenkinek van netje őket nem érdekli. -
#2208 lehet hogy most ujat mondok de a legtöbb steames játék ilyen és igen, alapkövetelmény a netkapcsolat -
#2207 Miért milyen lesz ez?Az hogy a mentéseket steamen tárolja meg mindent az simán kijátszható(legalábbis eddig simán feltörték).Egyébként szerintem a mentéseket nem steamen fogja az valami félreértés lehet,mivel akinek nincs nete az akkor hogy tolná? -
#2206 #2204
Minden játékot igen de eddig egyetlen 1sem volt olyan mint ez lesz.
-
#2205 Most téged az miért bántana ha megveszed és mások meg warezolnak? Én is meg fogom venni, de teljesen hidegen hagy az hogy van aki lewarezolja és tud vele multizni. Inkább örüljél neki hogy eredeti példányod lesz és támogatod a fejlesztőket. -
#2204 Ez nem a te formád,minden játékot feltörnek. -
#2203 Viccelsz? Jobb lesz a warez mint az eredeti, kijavítják a bug-okat, hozzácsapnak pár jó dolgot, javítják az irányítást...stb. Csak ezért mert megrendeltük -
#2202 vagy az F vagy T vagy tudja tököm :D valamelyikkel ki lehet kapcsolni -
#2201 Szerintem teljesen realisztikus.. de ne vadásszunk már alienere a sivatagban fényes nappal? :) -
#2200 Steames játékokat eddig is feltörték,valószínűleg ezt is fel fogják,csak nagy lesz a csábítás hogy letöltsem mivel pár napot(akár többet) várnom kell mire megjön:S -
#2199 Hát ha igaz amit irtak hogy csak steam-en ment akkor tökmindegy ki mikor kapja meg mert warez nem igen lesz ezekszerint.
De mivel megrendeltem 100%-ig biztos vagyok benne hogy megoldják és multizni is lehet a warezzel majd simán,mert ilyen az én formám! -
#2198 Én nem vagyok gyanakvó annyira,csak nem szoktam netről rendelni,és a legjobban az zavarna ha nem kapnám meg a játékot és nem tudnék játszani(nem az hogy bukom azt a pénzt). -
#2197 Persze, de alapból nem tudom mire bindelték, állítsd be. -
#2196 Ezt a szart ki lehet amúgy kapcsolni?? Engem kimondottam zavar a világítás! -
#2195 A zseblámpa nekem sem tetszik, nem az a bajom, hogy kicsi a pásztája és 10 méterre alig ér el, hanem, hogy még ezen belül is baromi gyenge a fénye. De majd teljesben a flare sokat segít ezen. -
pakko #2194 cső hallod mi az hogy engedjétek ki??csak húzzuk ki az asztalra?? -
#2193 6-7 éve használom rendszeresen a kártyámat a neten gond nélkül...a mai világban már elengedhetetlen! lépjetek a következő szintre ti is:P:) -
Deathstorm676 #2192 DE ha mégis elveszik a csomag szállítás közben akkor csak laza 30 napot kell várnod összesen hogy felkeresd őket:D Aztán megint plusz 15 nap mire megérkezik és ha netalántán ez is elveszne.......(még sose rendeltem zavviról szal ezt csak poénnak szántam, még mielőtt valaki leszidna) -
#2191 Én nagyon gyanakvó vagyok és féltem a pénzemet.Még neten sem merek belépni a bankkártyám dolgait nézegetni/módosítgatni! Mert mi van ha megtudják azt lenyúlják róla a sok zsét!
Mai világban akármi megeshet. -
#2190 Kézen fogva a fehér csokival, mindketten szigorúan előrángatnak mindenféle negatív lehetőséget :) Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de ha tételezzük fel, de csak tegyük fel, ha valamilyen okból bebukom ezt az 5000,- kemény jó magyar forintot...hát bizony túl élem,.
De ez olyan esélytelen, nagy-áruház lánc, abszolult megbízható, nem lesz gond, ennyi. -
pakko #2189 de exe hibát ír ki! -
pakko #2188 igen Steamről szedtem le!!!!!
-
#2187 az a baj hogy rettenetesen gyanakvó és bizalmatlan vagy,hidd el nyugaton nem mindenki olyan mint a magyarok általában... -
#2186 Mamesz, nem vagy 18 éves... Ezért neked nem szabad játszani ezzel a játékkal, mert elédugrik valaki és szívrohamot kapsz egy kis epillepsziával fűszerezve. A te érdekedben játsz inkább valami Legoval -
#2185 Szóval milliók..., nem akarsz térítésmentes hitelt adni nekem? :) -
Dzsimbao #2184 Nincs ebben semmi drasztikus, mivel ingyen lehetett igényelni hozzá és nem jár semmi extra költséggel. A normál folyószámlán ott vannak a milliók :), ebankon keresztül meg, amikor kell átvezetem a megfelelő összeget, ami abban a pillanatban meg is érkezik, ingyen. -
#2183 Sztem nem kell ennyit agyalni a demón....ez marhára nem a végleges játék senki nem tudja abban hogyan fognak ezek történni,Tök fölösleges görcsölni ezeken a kérdéseken. -
#2182 Steamról szedted le? Mert ha nem akkor az a baj. Mivel a játék steamos, ezért kell neki a steamapps file. -
pakko #2181 cső nemtudja valaki hogy mit kell csinálni mikor rámegyek az exe-re és kiírja hogy stems/stemmapps/valami ilyesmi hiba tudna valaki segíteni??? -
#2180 Ennyire drasztikus módszer felesleges, én a kártya limitet szoktam módosítani. Most pl. 20.000,- Ft a legmagasabb összeg amit le lehet róla szippantani, majd ezt megjelenés előtt lentebb veszem, aztán ha megvan a tranzakció, vissza a szokásos keret. Persze tök egyszerűen, ingyért, a bank webes felületéről. -
Dzsimbao #2179 Annyi pénzt kell a számlán tartani, hogy ne tudják kétszer vonni.
Én a cib banknál vagyok, van egy folyószámlám és tartozik hozzá egy internetes számla/kártya is. Utóbbira teszek annyi pénzt, amennyi kell.
A használt game eset most biztos nem fog előfordulni. :)
-
#2178 óóó ezt a game.o.uk -nál is eljátszották, írták, hogy kétszer vont le pénzt, írták a használt játékot is. Ebből a használt játék szinte biztos, h elképzelhető, mert mindkét cég forgalmaz olyat, csak feltüntetik a leírásában. Én is kaptam már használtat a game -ről, a Darknesst (mondjuk én tudtam, h használt lesz)
A 2 X pénzt vont le legenda dologról én is hallottam, viszont, szinte egy - két nappal rá, azonnal visszautalták, ezt általában lehagyta róla a legenda terjesztő. -
#2177 Egy elég érdekes "review", szerintem abszolút nincs hitele, és ráadásul főleg csak azért fikázza a játékot, mert béna volt, és nem tudott játszani.
Nem keveset játszottam a demoval, és a hangulata megvan, innentől nekem bárki fikázhat bármit... És ez nem feltétlen azért van így, mert hudenagyavpfanvagyok. Egyszerűen ez a játék picit megeröltetőbb a casual gamereknek.
Vicces egyébként, hogy hogy szólnak be a cikk írójának a saját oldalán :D -
#2176 Kiváncsi vagyok lesz-e valakinél incidens a zavvival.
Írták hogy volt hogy kétszer vontak pénzt /használt game-et küldtek! -
#2175 Nem,ott van zavvinál hogy csak simán bedobják,ez nem csomag,csak sima levél!