Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
azért hullámzik, hogy lásd álcázva vagy
mert ugye hõnézetben álcázott üzemódban simán látszania kellene a kezednek
ez egy apró kis segítség, hogy ne keveredj meg milyen módban is vagy épp
ez legyen a játék legnagyobb baja
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Legalább is a videókból nem jött le több. Mondjuk ez is elég hisz ember ellen hõvel, Alien ellen Xeno-val vagy hatásos. Más meg aligha áll majd az utadba.
http://avp2010.b13.hu/
Tetszenek a predátoros megoldás új ötletei, de van egy egyenlõre "sántító" elem benne ami viszont nem tetszik: Hõ látásban hullámzik az álca! Miezkérem?! A 2-ben még külön nézet volt a predátor álcák kiszûrésére, most meg egy huszáros vágással végeztek vele? Nem jó ez így. Ha álcázva vagyok akkor vagy látszódjon az egész kezem hõlátással, vagy ne. De hogy is-is? Szerintem ez így nem jó.
Az élijennél a plafonmászásra leszek kiváncsi még, meg arar hogyan oldják meg hogy a plafonról leesve támadjak. Ha jól rémlik ak ettõben ha leugrottál a plafonról akkor a kamera 90 fokot fordult és nem maradt ott ahova néztél. Ha ezt itt kiküszöbölik akkor boldog leszek, mert az egyik kedvenc támadási módom volt, csak nagyot kellett rántani az egéren a 2-ben 😄
A marinénál ami zavar az a lámpa fénye. Milyen már hogy 5 méteren csak egy 1 méter átmérõjû kört világít meg, azt is alig? Ez elméletileg a jövõ! Nem fedezték fel náluk a LED-es lámpákat amivel egy fél szobát meg lehet világítani? (persze a hangulat, meg a para, de akkor is 😄 )
Ezeket az apróságokat leszámítva ha csak nem barmolják el nagyon valamivel (bug hegyek, false gépigény, rövid játékidõ, szupermáriós játékmenet...), akkor tudti hogy ékes dísze lesz a polcomnak és a HDD-mnek is. <#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#kuss>#kuss>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A rendes címed pl:
Nagy Lajos út 5.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ÁÁÁÁÁÁ de még mindig hiányolom a látásmód eredeti hangját. Írni kell a SEGA-nak hogy azt tegyék már vissza :|
A SEGA töltötte fel 3 perccel ezelõtt, gondolom ezért nincs még jobb minõségben... 😄
legnagyobb szemétségük eddig az volt, hogy használt játékot küldtek
ismerõsömnek 2szer vonták le a játék árát pénzt késõbb visszakapta
viszont otthonra 1 font a posta ami elég baráti
amit még ajánlanék a zavvi mellett az a shopto.net
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Next PC upgrade: 2022
de tényleg nézd meg, hogy egyáltalán van rajta annyi zsé
Én is onnan rendeltettem haverral a BF BC2-öt.Márciusban jelenik meg a pénzt is akkor vonják le!
szerk:
na...nálunk az 576 rögtön 10 000 ezer forintocska plusz 2000 + futárköltséggel tolja...a büdös jó fejüket, undormány cég
Pozitív: támogatja az electron kártyákat is (pl. VISA)
Nos én még nem rendeltem országon kivülrõl semmit szóval valaki leirná hogyha innen megrendelem akk hogy kell fizetni meg ilyenek? 😄. És bocsánat ha nagyon hülyeséget kérdeztem volna 😊