Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Ha az alapot nem számítod akkor tényleg csak kettõ van (hõkép és a zöld xeno nézet.).

elitehun
Én a videóban csak 2-õt láttam. Lehet mert fáradt voltam még<#pardon1>
pxxl
hopp tényleg 😊 ez ki is ment a fejembõl <#eljen> rég volt már az avp2

All hail the double x!

TurboX
4 (sima-hõ-xenoizévagymi-meg itt az elején amivel a gépeket lehetett msszirõl kiszúrni)
nincsen ezzel semmi probléma
azért hullámzik, hogy lásd álcázva vagy
mert ugye hõnézetben álcázott üzemódban simán látszania kellene a kezednek
ez egy apró kis segítség, hogy ne keveredj meg milyen módban is vagy épp
ez legyen a játék legnagyobb baja

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

pxxl
eddig is 3 volt csak...

All hail the double x!

Magiszter
Sima - Hõnézet - Xeno nézet

Legalább is a videókból nem jött le több. Mondjuk ez is elég hisz ember ellen hõvel, Alien ellen Xeno-val vagy hatásos. Más meg aligha áll majd az utadba.

elitehun
Azért remélem predatornál több látásmód lesz<#szomoru1>
KennyGTP
Lesz sima ugrás. Az alien multiplayer és még a marine singelplayer gameplay video(k)ban megfigyelhetõ.

http://avp2010.b13.hu/

Magiszter
Én is ezt figyeltem egy idõben, és láttam hogy képes simán ugrani is. Nem olyan marha nagyot mint ezzel a kijelölõssel (remélem úgy oldják meg hogy ha lenyomva tartom a space-t (ugrás gombot) akkor jön elõ és nem 5 kézzel és 6 lábbal kell majd irányítani a játékot), de legalább ugrik.

Tetszenek a predátoros megoldás új ötletei, de van egy egyenlõre "sántító" elem benne ami viszont nem tetszik: Hõ látásban hullámzik az álca! Miezkérem?! A 2-ben még külön nézet volt a predátor álcák kiszûrésére, most meg egy huszáros vágással végeztek vele? Nem jó ez így. Ha álcázva vagyok akkor vagy látszódjon az egész kezem hõlátással, vagy ne. De hogy is-is? Szerintem ez így nem jó.

Az élijennél a plafonmászásra leszek kiváncsi még, meg arar hogyan oldják meg hogy a plafonról leesve támadjak. Ha jól rémlik ak ettõben ha leugrottál a plafonról akkor a kamera 90 fokot fordult és nem maradt ott ahova néztél. Ha ezt itt kiküszöbölik akkor boldog leszek, mert az egyik kedvenc támadási módom volt, csak nagyot kellett rántani az egéren a 2-ben 😄

A marinénál ami zavar az a lámpa fénye. Milyen már hogy 5 méteren csak egy 1 méter átmérõjû kört világít meg, azt is alig? Ez elméletileg a jövõ! Nem fedezték fel náluk a LED-es lámpákat amivel egy fél szobát meg lehet világítani? (persze a hangulat, meg a para, de akkor is 😄 )

Ezeket az apróságokat leszámítva ha csak nem barmolják el nagyon valamivel (bug hegyek, false gépigény, rövid játékidõ, szupermáriós játékmenet...), akkor tudti hogy ékes dísze lesz a polcomnak és a HDD-mnek is. <#eljen>

sznus
Szarkasztikusan kérdeztem. Alap, hogy lesz benne. Csak a videókból nem rémlik nekem. Na mind1. Mellesleg jólenne ha tényleg lenne demo a megjelenés elõtt. Bár mondani mindent lehet, majd meglátjuk...

sznus
Egyre jobban várós a videók láttán. Pl. Predator "hangutánzásos" csalogatása zseniális. Amúgy azonkívül, hogy a Predatornak ki lehet jelölni, hogy hova ugorjon... azonkívül valaki látta már gameplay videóban, hogy "sima space-el" pl. ugrott a Predator vagy a Marine? Csak nekem nem rémlik. És ennyi jó sok dolog között kár lenne a sima ugrást kihagyni a játékból... fõleg a multi miatt.

Fehercsoki
Értem köszi megint!

Kandurex
így van, ez ott nem okoz gondot, hisz a cím eleve Magyarország, ha UK. -ba rendelnéd akkor kellene használni az angol szavakat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fehercsoki
Tehát ha pl János utca 20. akkor így írjam ne pedig János street 20.-nak?

KranaZoli
Legfeljebb kihozzák pl. Nekem. <#zavart1>
<#kuss>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Tatyla
annyi hogy ékezetet ne használj néha az megkavarja õket

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
nem egészen 😊

A rendes címed pl:

Nagy Lajos út 5.

Fehercsoki
Game.co.uks rendelésnél utca nevet streetnek írjam?

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

SLICK
igaz nem nagy eksön volt benne, de kellõkép adta a Predator hangulatot. Különösen tetszik, hogy az általunk játszott hangra irányíthatod az embereket, azután csak mögéjük ugrasz és hent ^^
ÁÁÁÁÁÁ de még mindig hiányolom a látásmód eredeti hangját. Írni kell a SEGA-nak hogy azt tegyék már vissza :|

ja am elõzõre kérdésem re nem kell válasz 😄 jó megnéztem hülyeség xD
Na am mégis külföldrõl rendelek a game.co.uk ról és ott ha fizetni akarok Reward card numberhez mit kell irni? Bocsánat ha hülye a kérdés 😄
Kandurex
hangulatos, HD, zsír

HF
Új Predator gameplay (Hivatalos)
A SEGA töltötte fel 3 perccel ezelõtt, gondolom ezért nincs még jobb minõségben... 😄

én párszor vásároltam onnan voltak problémáim, de ezt leszámítva megbízhatóak
legnagyobb szemétségük eddig az volt, hogy használt játékot küldtek
ismerõsömnek 2szer vonták le a játék árát pénzt késõbb visszakapta
viszont otthonra 1 font a posta ami elég baráti
amit még ajánlanék a zavvi mellett az a shopto.net

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

SubZero911

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Csak a magam megnyugtatására (na meg persze ha valakit még érdekel) a zavvi.com eléggé hivatalosnak, így megbízhatónak tûnik.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Am sztem hagyom mert fontban van és azon az 1000 forinton má mind 1 😄, majd megveszem itthon ugy sem a survivort akartam megvenni ^^
Kandurex
jaj b@ssza meg...tényleg ott fontban van....kurvák vére...

Lunki88
Nem a pénz a gond, az van rajta. Többször is próbáltam de ugyanaz a hiba.
Kandurex
£24.99 azaz ha 275 el szorzol ami reális lehet az: 6875,- plusz a posta ezer forint körül.

grebber
Megnéztem 8745ft-ra jön ki onnan kiszállítással 313-as font árfolyamon.A kiadásig ez változhat!

Next PC upgrade: 2022

Am nem azé de http://www.game.co.uk nem 6700 a játék hanem 7700 😄 és abban még nicns benne a szálitási dij ami nem tom mennyi 😄, msot én tom roszul h menyi a váltó vagy te irtál valamit félre am? 😛
Kandurex
nem, VISA Electron, de a haver már fizetett ott Maestro -val

de tényleg nézd meg, hogy egyáltalán van rajta annyi zsé

Lunki88
Maestro kártyával?
Kandurex
Nekem nem volt gondom soha, illetve akkor amikor nem volt cash a kártyámon 😊

Lunki88
Ja egyébként game.co.uk oldalon azt írja hogy Maestro kártyát is elfogadnak. Hát próbáltam otp maestro-val de nem ment, érvénytelen kártyaszámra hivatkozva...
Lunki88
Szerintem is marad a külföldi rendelés. Ahogy elnézem Mo.-ra nem hoznak Survivor Edition-t. Mostanában tervezem hogy csináltatok magamnak Visa Electron-t. Valaki tudna tanácsot adni melyik banknál érdemes? Priviben is jöhet.
grebber
Ha ebben nem bízol akkor a game.co.uk az megbízható több visszajelzés alapján!

Én is onnan rendeltettem haverral a BF BC2-öt.Márciusban jelenik meg a pénzt is akkor vonják le!

SubZero911
Teljesen biztonságos.... Annyi a lényeg (ismereteim szerint), hogy figyeld a linket, nehogy átirányítsanak máshová (pl.www.nagyonatbaszlak.com). Tehát csak az eredeti oldalról rendelj.

Kandurex
A game.co.uk kb. olyan megbízható mint bármelyik nagyobb üzlet lánc, nyugodtan vásárolhatsz, évek óta onnan vesz a fél SG.hu, a Grebber féle boltot még csak most láttam elõször.

SubZero911
Csak azért nem ártana egy kis referencia, hogy megbízható-e az oldal... <#gunyos1>

És am menyire biztonságosak ezek a dolgok? Mert pl apám ezen problémázik hogy mi van ha lenyulnak több pénzt vagy ha nem küldik el akk mi lesz stb... :/
grebber
De azért az a nem semmi hogy ott ahol átlagba többszörösét keresik mennyivel olcsóbbak a dolgok😞

Kandurex
na ez még jobb,

szerk:

na...nálunk az 576 rögtön 10 000 ezer forintocska plusz 2000 + futárköltséggel tolja...a büdös jó fejüket, undormány cég

Kandurex
A game.co.uk 6700 Ft a játék, postával 7700 Ft. Fizethetsz a legtöbb bankkártyával.

Pozitív: támogatja az electron kártyákat is (pl. VISA)

Sziasztok

Nos én még nem rendeltem országon kivülrõl semmit szóval valaki leirná hogyha innen megrendelem akk hogy kell fizetni meg ilyenek? 😄. És bocsánat ha nagyon hülyeséget kérdeztem volna 😊
SubZero911
Nem, csak 1 font. EU-n kívül drágább csak.

grebber
Akkor lehet ennyiért érdemes lenne innen rendelni! 2.35 font a kiszállítás!