Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Semmi sem bzitos,a fejlesztõk azt írták hogy remélhetõleg multi demo lesz,de elvileg ma lesz hivatalos bejelentés/pontos dátum a sega blogján!(De amerikai idõ szerint ma!)

Kandurex
de csak multi? :/ ehhh....ez a játék mindig is a brutál hangulatú single -rõl volt híres...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ez így van, adj hálát a konzoloknak, hogy nem növekedik a PC játékok gépigénye.

Fehercsoki
Jövõ héten jön!

KennyGTP
Az Sega avp hivatalos oldalán az a kis kiírás található:
'GET THE DEMO:
Available soon on Playstation®3 via Playstation® Network, Xbox®360 via Xbox Live and Games for Windows™ via STEAM.'

Nagyon közel van már az a demo. Érzem a velõmben 😊.

http://avp2010.b13.hu/

Már a demónál meglátjuk, mit tud a dx11.

Fehercsoki
Ma 29.-én lesz majd sok válasz a community kérdéseire,kíváncsi vagyok mikor rakják ki!

Fehercsoki
Kíváncsi leszek hogy PCre kapunk-e egyáltalán késõbbi dlcket és ha igen akkor ingyen vagy pénzért azt is?Mert 5-6 DLC és már annyit kifizettünk mint a játék ára!

gabe paul logan
Amúgy jól átvertek ezzel a dx11-el. De hogy is lehetne, amikor még nem futott le az xbox360 és ps3? Addig míg ezek mennek nem fognak jobb minõségû verziókat kiadni a játékokból pc-re, majd ha jönnek a következõ konzolok majd akkor szerintem.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Magiszter
Ha jövõ héten már megjelenik, legalább tudni fogom hogy elõbb VGA-t vagy játékot veszek. Bár nem szívesen vennék egy HD5770-et még mielõtt az nVidia ki nem adja a saját cuccát (március végén, tehát kb április végére lehetne kapni nálunk is.).

Fehercsoki
Itt egy hivatalosnak tekinthetõ bejegyzés a demó jövõ heti megjelenésérõl!De pontosan ma fogja sega bejelenteni a blogján a community q&a válaszok keretében!

Lunki88
Azért mert igazából csak ekszbáx-ra jelenik meg, minket pc-seket meg csak szivatnak. 😄
Magiszter
Miért érkezik a videók 99%-a ZikszBoksz-os gémpléjbõl? Miért nem csinálnak PC-s videókat? Nemééétem! <#fejvakaras>

Prince23
😄D

HF
Remek, összekeverte a sorrendet, de két külön link van.

HF
Mai adag videó:
Mégegy interviewMultiplayer interview

Az elsõ videó sokkal érdekesebb, látni benne a smartgun-t is mûködés közben, a multiplayer játékmódokat, stb...
Remélhetõleg tényleg jövõ hét lesz a demo megjelenése, nehéz lesz kivárni 😄

Magiszter
Nem feltétlen lövik le a poént, ha utána ontják a DLC-kbe csempészett plusz pályákat.

Egyet értek de ha tényleg igaz az hogy csak kb. 4-5 pálya lesz benne akkor a demóval túl nagy poént lõnének le ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Magiszter
Ha már demó: Mi az hogy csak egy multi-demót fogunk kapni? Ez tényleg igaz? Mert ha igen akkor ez csak arra lesz jó hogy fut-e a gépeden vagy semm, mert multival bemutatni egy játékot szerintem nem nagyon lehet. Én ugyanis fõleg SP játékokat játszom. Ha multizni akarok akkor meg MMORPG (kb 3 éve játszottam utoljára múltival).

sehol nem írják, hogy beta rendes demo
mind1 a lényeg , hogy van multi demo nem ritkaság

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Kandurex
Inkább multi BETA, nem UA!

elitehun
Az a képen sztem nem Õ hanem a csóka a 857-es hszben belinkelt interjúból. Most nem jut eszembe ki az de vmi fejlesztõ vagy producer gondolom
épp tegnap jött ki a bad company 2 multi demo

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Magiszter
ZikszBoksz180-al? A PC-s lesz az igazni tesszellációval meg miegymással, szerintem a jó grafika dob a hangulaton, bárki mondhat bármit.

Amúgy gratula! (mi az a papír ott elõtted?)

Prince23
Én már kipróbáltam San Franciskoban a multit a fejesekkel és azt kell hogy mondjam, ez népszerû lesz, lesz olyan mint az mw2.

😄D

Az AvP2-höz is multi demó volt, amihez volt szerver még a megjelenés után is. Volt benne 1 térkép és mind a 3 faj játszható volt.
A single demó nem rémlik, de lehet volt az is.

Kandurex
hm...a multi nem érdekel :/

Lunki88
Hacsak nem single és multi demo egyben. xD Mondjuk az már túl sok lenne demonak. 😊
SLICK
hát merem remélni hogy nem multiplayer demo jön. De ez amúgy is idiótán hangzik, mivel nem szokott benne lenni a multi egy demoban, meg eleve nem úgy adnak ki egy demót hogy azzal multizni lehessen.

szabii98
valahogy úgy

I met God. She's black

elitehun
Ja és gondolom steamrõl le lehet majd tölteni mivel kell majd steam a gamehez ugye?
elitehun
Ne bassz. Ez multi demo lesz? Nekem ezt senki nem mondta.
Fehercsoki
Hát igen õ DX11ben fogja tolni😊

szabii98
Király😄
Multi demó?Tökéletes lesz a jövõ hetem😄 Már csak a magyar tanár ronthatja el😞
Na mind1 jövõ héten demó😄

I met God. She's black

Fehercsoki
Február 16,Mon februrár 26,Angliában 19.-én jelenik meg,lesz benne multi,és jövõ héten multi demo!

szabii98
Hali!
Még csak most találtam a topicra, és az összes vidit megnéztem...nagyon jó gamma lesz(olyan X-MEN ORIGINS:Wolverinehez hasonló, sztem jó lesz).
Rengeteg megjelenési dátumot láttam(Feb.26, feb. 16, feb.13 stb.).Melyik a jó?És az egyik HSZ-ben volt valami multi izé.Lesz multi a gameben?
Elõre is THX a válaszokért!

I met God. She's black

Kandurex
Megállapítom, h szar gépe van <#idiota>

Fehercsoki
A demo jövõ héten jön(avpgalaxy.netes emberke forrása,avp.net egyik moderátora írta le),de az újságíróknak szánt kiadás talán még ezen a héten!

elitehun
A régebbi videókon ha az alien a földhöz lapult és ment (mintha falon mászna) akkor olyan volt mint egy távirányítós kisautó XD de ezen a videón már sokkal jobb
elitehun
Nekem is az jutott eszembe. Milyen már hogy egy gyenge kis emberke ellöki a a szénizom alient
Lunki88
Tegnap nosztalgiáztam kicsit a Predator filmmel, és hát a látásmód hangja tényleg nem az igazi így a játékban, azok a hangok sokat dobnának a feelingen. 😞
HF
3 új Multiplayer videó
Alien gameplay
Predator gameplay
Marine gameplay

Az alienes conquest mód kifejezetten tetszik 😄
És a lángszóró is bejövõs 😉

KennyGTP

KennyGTP
Új Multiplayer interjú
Minden mp módból egy kis gameplay 😊

SLICK
eredeti látásmód hang. beszt evör

MarkBlade
Már volt. De mindegy. Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az ALient fegyverrel elütõs módi szerintem gáz.. L4D-ben volt ilyen.. Nem paszol ehez a game-hez.
pxxl
vótmá?

All hail the double x!

Magiszter
Igen, de ha megnézed a régi E3-as videókat akkor ott már használja a Xeno látást is. Gondolom a játékos veszélyesebbnek tartotta az embereket mint az élijeneket <#idiota>

elitehun
Úgy értettem hogy a videóban nem használta csak a hõlátást meg a normált