Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi sem bzitos,a fejlesztõk azt írták hogy remélhetõleg multi demo lesz,de elvileg ma lesz hivatalos bejelentés/pontos dátum a sega blogján!(De amerikai idõ szerint ma!)
de csak multi? :/ ehhh....ez a játék mindig is a brutál hangulatú single -rõl volt híres...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez így van, adj hálát a konzoloknak, hogy nem növekedik a PC játékok gépigénye.
Az Sega avp hivatalos oldalán az a kis kiírás található:
'GET THE DEMO:
Available soon on Playstation®3 via Playstation® Network, Xbox®360 via Xbox Live and Games for Windows™ via STEAM.'
Nagyon közel van már az a demo. Érzem a velõmben 😊.
'GET THE DEMO:
Available soon on Playstation®3 via Playstation® Network, Xbox®360 via Xbox Live and Games for Windows™ via STEAM.'
Nagyon közel van már az a demo. Érzem a velõmben 😊.
http://avp2010.b13.hu/
Már a demónál meglátjuk, mit tud a dx11.
Kíváncsi leszek hogy PCre kapunk-e egyáltalán késõbbi dlcket és ha igen akkor ingyen vagy pénzért azt is?Mert 5-6 DLC és már annyit kifizettünk mint a játék ára!
Amúgy jól átvertek ezzel a dx11-el. De hogy is lehetne, amikor még nem futott le az xbox360 és ps3? Addig míg ezek mennek nem fognak jobb minõségû verziókat kiadni a játékokból pc-re, majd ha jönnek a következõ konzolok majd akkor szerintem.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ha jövõ héten már megjelenik, legalább tudni fogom hogy elõbb VGA-t vagy játékot veszek. Bár nem szívesen vennék egy HD5770-et még mielõtt az nVidia ki nem adja a saját cuccát (március végén, tehát kb április végére lehetne kapni nálunk is.).
Itt egy hivatalosnak tekinthetõ bejegyzés a demó jövõ heti megjelenésérõl!De pontosan ma fogja sega bejelenteni a blogján a community q&a válaszok keretében!
Miért érkezik a videók 99%-a ZikszBoksz-os gémpléjbõl? Miért nem csinálnak PC-s videókat? Nemééétem! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mai adag videó:
Mégegy interviewMultiplayer interview
Az elsõ videó sokkal érdekesebb, látni benne a smartgun-t is mûködés közben, a multiplayer játékmódokat, stb...
Remélhetõleg tényleg jövõ hét lesz a demo megjelenése, nehéz lesz kivárni 😄
Mégegy interviewMultiplayer interview
Az elsõ videó sokkal érdekesebb, látni benne a smartgun-t is mûködés közben, a multiplayer játékmódokat, stb...
Remélhetõleg tényleg jövõ hét lesz a demo megjelenése, nehéz lesz kivárni 😄
Egyet értek de ha tényleg igaz az hogy csak kb. 4-5 pálya lesz benne akkor a demóval túl nagy poént lõnének le ...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ha már demó: Mi az hogy csak egy multi-demót fogunk kapni? Ez tényleg igaz? Mert ha igen akkor ez csak arra lesz jó hogy fut-e a gépeden vagy semm, mert multival bemutatni egy játékot szerintem nem nagyon lehet. Én ugyanis fõleg SP játékokat játszom. Ha multizni akarok akkor meg MMORPG (kb 3 éve játszottam utoljára múltival).
sehol nem írják, hogy beta rendes demo
mind1 a lényeg , hogy van multi demo nem ritkaság
mind1 a lényeg , hogy van multi demo nem ritkaság
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Az a képen sztem nem Õ hanem a csóka a 857-es hszben belinkelt interjúból. Most nem jut eszembe ki az de vmi fejlesztõ vagy producer gondolom
épp tegnap jött ki a bad company 2 multi demo
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
ZikszBoksz180-al? A PC-s lesz az igazni tesszellációval meg miegymással, szerintem a jó grafika dob a hangulaton, bárki mondhat bármit.
Amúgy gratula! (mi az a papír ott elõtted?)
Amúgy gratula! (mi az a papír ott elõtted?)
Én már kipróbáltam San Franciskoban a multit a fejesekkel és azt kell hogy mondjam, ez népszerû lesz, lesz olyan mint az mw2.
😄D
😄D
Az AvP2-höz is multi demó volt, amihez volt szerver még a megjelenés után is. Volt benne 1 térkép és mind a 3 faj játszható volt.
A single demó nem rémlik, de lehet volt az is.
A single demó nem rémlik, de lehet volt az is.
hát merem remélni hogy nem multiplayer demo jön. De ez amúgy is idiótán hangzik, mivel nem szokott benne lenni a multi egy demoban, meg eleve nem úgy adnak ki egy demót hogy azzal multizni lehessen.
Király😄
Multi demó?Tökéletes lesz a jövõ hetem😄 Már csak a magyar tanár ronthatja el😞
Na mind1 jövõ héten demó😄
Multi demó?Tökéletes lesz a jövõ hetem😄 Már csak a magyar tanár ronthatja el😞
Na mind1 jövõ héten demó😄
I met God. She's black
Február 16,Mon februrár 26,Angliában 19.-én jelenik meg,lesz benne multi,és jövõ héten multi demo!
Hali!
Még csak most találtam a topicra, és az összes vidit megnéztem...nagyon jó gamma lesz(olyan X-MEN ORIGINS:Wolverinehez hasonló, sztem jó lesz).
Rengeteg megjelenési dátumot láttam(Feb.26, feb. 16, feb.13 stb.).Melyik a jó?És az egyik HSZ-ben volt valami multi izé.Lesz multi a gameben?
Elõre is THX a válaszokért!
Még csak most találtam a topicra, és az összes vidit megnéztem...nagyon jó gamma lesz(olyan X-MEN ORIGINS:Wolverinehez hasonló, sztem jó lesz).
Rengeteg megjelenési dátumot láttam(Feb.26, feb. 16, feb.13 stb.).Melyik a jó?És az egyik HSZ-ben volt valami multi izé.Lesz multi a gameben?
Elõre is THX a válaszokért!
I met God. She's black
Megállapítom, h szar gépe van <#idiota>#idiota>
A demo jövõ héten jön(avpgalaxy.netes emberke forrása,avp.net egyik moderátora írta le),de az újságíróknak szánt kiadás talán még ezen a héten!
A régebbi videókon ha az alien a földhöz lapult és ment (mintha falon mászna) akkor olyan volt mint egy távirányítós kisautó XD de ezen a videón már sokkal jobb
Tegnap nosztalgiáztam kicsit a Predator filmmel, és hát a látásmód hangja tényleg nem az igazi így a játékban, azok a hangok sokat dobnának a feelingen. 😞
3 új Multiplayer videó
Alien gameplay
Predator gameplay
Marine gameplay
Az alienes conquest mód kifejezetten tetszik 😄
És a lángszóró is bejövõs 😉
Alien gameplay
Predator gameplay
Marine gameplay
Az alienes conquest mód kifejezetten tetszik 😄
És a lángszóró is bejövõs 😉
Új Multiplayer interjú
Minden mp módból egy kis gameplay 😊
Minden mp módból egy kis gameplay 😊
Már volt. De mindegy. Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az ALient fegyverrel elütõs módi szerintem gáz.. L4D-ben volt ilyen.. Nem paszol ehez a game-hez.
Igen, de ha megnézed a régi E3-as videókat akkor ott már használja a Xeno látást is. Gondolom a játékos veszélyesebbnek tartotta az embereket mint az élijeneket <#idiota>#idiota>