7670
-
#2254 Van még pár könyvem ha akarjátok feltöltöm,mindjárt csinálok 1 listát hogy mi van meg. -
#2253 Kösz.
Az mindenhol néztem hátha le van írva csak az aliensonline.hu-n nem -.-
Látom jó sok könyv van de nem baj mert úgyis rég olvastam -
#2252 húúú, fogalmam nincs, sok könyv jelent meg és többnyire mind független alkotás (pár széria van csak) -
#2251 Itt van sorban az összes,sőt még ábra is van ami megmutatja milyen kapcsolatban állnak egymással! -
#2250 Ha szépen megkérlek leírod sorrendben az összes (magyar) Alien és predator könyveket?
Vagy nem tudom hogy hogy van van egy külön Alien és Predator vagy mind egyben van. Előre is kössz. -
#2249 Egyébként az alienes könyveknél amik tegnap fel lettek rakva a datára, ott melyik a legeslegelső? A 8. utas a halál? Szóval azzal kell kezdeni ami a filmben is az első? Mert a filmeket már láttam, szóval nem akarom azokat újra olvasni. A hőhullám miről szól? Előzménye esetleg van, vagy ha abba kezdek bele elsőre akkor megértem? Nem kell előtte elolvasni valamelyik részt? -
#2248 ja bocs akkor félreértettem -
#2247 Nem is azt írtam...Hanem azt hogy az az alien predator skin nem a predalient jelöli! -
#2246 az eredetük nem tisztázott,elméletileg van egy anyabolygó a Xenophorn vagy valami hasonló nevű ahol a hangyákhoz és a méhekhez hasonlóan kaptárban élnek,innen vittek el az alap alien filmben is látott földönkívüli űrutasok tojásokat,majd ami a hajójukon kikelt ugyebár és egy királynő is létrejött amit már az Aliens-ben láthattunk.... -
#2245 "nemtudom a könyvekbe mik vannak, biztos nem fogom elolvasni..."
megválaszoltad magad is, hogy miért nem ismersz semmit -
Ragnar360 #2244 Azt mondjátok már meg nekem, itt akik "nagy alienesek" :)
hogy miért van az, h sose magyaráznak meg semmit, az egész Alien-el kapcsolatban...mindig csak van és kész - nagyon kiváncsi lennék az egész háttérre, mert amit az avp filmbe mondtak, h a predatorok tenyésztették ki stb. hát nemtom, mégha igaz is, igy kevés
nemtudom a könyvekbe mik vannak, biztos nem fogom elolvasni...
szal egyszóval, mindent jólenne tudni az éliennel kapcsolatban
filmekbe is láccik, h milyen okos ez a lény stb. és hiányzik nekem az egész lény megismerése, teljesen
és a predatort is idevehetem, az egész technikájuk, bolygójuk múltjuk stb. -
#2243 nem a az alien sisak miatt lesz predalien... -
#2242 egy szóval se mondtam hogy a gépen nem tárol semmit, csakhogy alapkövetelmény a netkapcsolat. -
#2241 Mondj 1-t...
Szükséges az egyszeri netkapcsolat... hogy aktiválja a játékot, de a mentéseket bizony a gépen tárolja :\ -
#2240 a bónusz skinek 1-1 mind 3 fajnál. Ezek még azon felül vannak. Amúgy köszi az oldalt -
#2239 Nem. -
#2238 Csoki te addig fogod magad hergelni, míg el nem érsz egy ilyen státuszba, ha csak nem már elve ez volt a cél :) -
#2237 Ki mondta egy szóval is, h nem törik fel? -
#2236 Az a 3 extra skin az előrendelőknek jár:)Azért nem fizetsz semmit. -
#2235 Butaság ez a pluszráfizetéses hunter meg mittomén pack MIVEL, ha neten játszol a sima játékkal és egy extrajátékos ellenfél is van és ő az alien predator választja...akkor te nem látsz semmit mert neked nincs meg a kiegészítő??? DE IGEN! Vagyis az extra modellek benne lesznek mindegyik játékban, szóval azokat némi dekódolással ki lehet szabadítani így mindenki játszhat majd velük...nem kell plusz 10e-t ráfizetni. -
#2234 A predatoroknál az Alien skin azaz alien fej sisakos predator!Alien fej alakja van a maszkjának!Egyébként ez mekkora faszság singlet sem tudom tolni,kicsit elmegy a net és vége! -
#2233 Én azt várom mikor kell majd a Word-höz meg az Excel-hez is folyamatos internet kapcsolat, hogy online töltse le az éppen beütött karaktert, és csak online tudjam elmenteni valami 2000km-re lévő Microsoft szerverre.
Ha tényleg nem lehet majd Offline-t állítani miután már aktiváltam a játékot meg megbizonyosodtak róla hogy tényleg megvettem és tiszta alsógatyában játszok... akkor megvárom a warez verziót és inkább azzal játszom, mert az szinte mindig egyszerűbb. Hisz kiütik a szutyok másolásvédelmet. -
Dzsimbao #2232 Igen, a prediből kikelt alien a predalien.
A könyvekben leírják, hogy az alien átvesz néhány tulajdonságot a gazdatesttől. Az egyik avp könyvben például valami óriás kukacszerű izébe teszi le a petét, és a kifejlett lénynek a karja nem fejlődik ki, meg a teste is hengeresebb formájú lesz. -
#2231 Én emiatt nem aggódom, a steam nem egy új dolog, és a lehetőség hogy ott lehet tárolni a mentést gondolom az sem, csak eddig más cégek nem alkalmazták...gondolom jogosan. 1. úgy is feltörik, mert amit le lehet kódolni azt fel is lehet törni és minél nagyobb a kihívás annál többen próbálkoznak. 2. Úgy látom csak a Sega/rebellion lehet akkora fasz, hogy ha nincs neted akkor nem is játszhatsz a játékkal... -
#2230 Az tényleg érdekes... -
Dzsimbao #2229 Ezen a német oldalon vannak képek a predikről és alienekről. Nem tudom mennyire megbízható, de az előrendelői bónusz skinek ezek lesznek.
alien és predi skinek -
Coradiel #2228 Nem lehet, hogy a Predatoroknál az Alien lesz a Predalien? Csak mert nem igazán tudom, hogy az mit jelenthet. -
#2227 Ez már pofátlanság amit művelnek!Megvárom amíg megjelenik szerintem és ha tényleg ilyen lesz meg se veszem. -
#2226 na igen pedig a Predalien benne volt a legelső videóban...
Predatorok érdekelnek a leginkább, remélem nem lesznek benne ótvar rondák.
-
#2225 Egészen pontosan:
Ember:
Franco
Rookie
Van Zandt
Moss
Connor
Gibson
Johnson
Kaneko*
Alienek:
Warrior
Warrior Dome
Warrior Ridged
Praetorian
Nethead
Number 6*
Predatorok:
Dark
Claw
Stalker
Hunter
Spartan
Wolf
Lord
Alien*
A csillagaljelöltek elileg csak az előrenelőknek lesznek, én a predalient viszont nemlátom sehol kár lenne érte :( -
#2224 Most ez komolyan olyan lesz hogy folyamatos netkapcsolat kell még SP játék közben is?:S -
#2223 2 dolog:"What will happen if I lose my Internet connection when I play the game?
If you lose your Internet connection the game will pause while it tries to reconnect. If the Internet connection is unable to resume, the server will have stored your last saved game and you will be able to continue from where you left off once your internet connection is restored. " Hát ez kurvaidegesítő lesz!!A másik pedig számítógépen IS tárolja a mentéseket,nem lesz ezzel baj a feltörésnél!"Will all my saved games be stored online?
Yes! They will be stored both online and on your PC. " -
Dzsimbao #2222 Ez egy vicces hír :). Az avp és sega párosról valahogy az ubisoft és settlers 7re vált a szöveg, csak az nem derül ki, pontosan hol.
Az avp a steamworksot használja a matchmakinghez, az anti-cheathez (VAC?), a frissítések letöltéséhez és az achievementekhez (ha rámész a játék profiljára a steamen, már látszik néhány acsi).
Ezen felül lehetőséged lesz elmenteni a profilodat és a mentéseidet a steamcloudon keresztül, hogy egy másik gépről onnan folytasd ahol abbahagytad.
Emiatt minden AvP-t regelni kell steamen. -
simon7108 #2221 hát ha jol tudom akkor minden steames játék a steamen tárolja a mentéseket!
és az osszeset fel is torték:D -
csoli31 #2220 Ezt nem tudtam. A Stemes játékokat amúgy sem lehet eladni, csak az accontal együtt (ez már a kezdetektől így van). -
#2219 amúgy nagyon várom már, hogy a teljesben hogy fog kinézni a többi Predator, Marine és Alien. Ugye gondolom rájöttetek, hogy lehet kinézetet váltani. És nem 4-4 választható típus választható, hanem vagy 6-7. Egyedül a Heavy predatort sajnálom, hogy kihagyták. De van helyette Wolf, Spartan, a többi eszembe se jut már... -
#2218 De én a játékot kiírtam, a common mappa is meg van már, bemásoltam az alien vs predator demo mappát a common mappába, és nem indítja el. Hozzáadtam non-steam game-ként is, akkor sem indítja el. Le kell töltenem külön? De mér? Nem elég átmásolni MINDEN fájlait a steam mappába? -
#2217 igen hozd létre a mappát magad, és a játék fájljait is neked kell megírnod :D -
#2216 A gond azzal van, hogy "szerintem"
Lásd hardwired hír, "sajnos" a steam-en és nem a gépeden tárolja a mentéseket, szóval nincs offline játék.
..mondjuk azért várjuk meg a teljest. Mondjuk emiatt sajnos el sem lehet adni a játékot, max. ha csinálsz egy új steam accot. -
#2215 Ha az asztali gépre most telepítettem fel először a steamot, és nincs meg az a mappa ahol tárolta a játék demóját( a steamapps mappán belül), akkor mit csináljak? Töltsek le egy kissebb demot steamról és létrehozza, vagy hozzam létre én magam?