Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Ha lenne rá opció hogy offline tárolja a mentéseket akkor semmi értelme nem lenne annak hogy neten tárolja,bár annyi talán mégis hogy bárhol belépek steam accountommal ott folytathatom ahol abbahagytam.

Magiszter
Ha tényleg olyan jó lesz mint tûnik akkor megveszem, de ettõl független nem örülök neki hogy steam-en tárolja a mentéseket. Hisz ha felteszem notebookra, és elmegyek alsóbögyörõsvalagpusztába rokonékhoz ahhol még a vezetékes víz is luxusszámba megy ott nem tudok játszani ha éppen 24 órában esik az esõ? Hát akkor bekapphassák a nagyi legjobb túrós rétesét! Remélem lesz rá opció hogy offline tárolja a mentéseket, vagy kirobbantok egy parasztlázadást!

KennyGTP
Az meglehet hogy a steam-es játékokat feltörik, de a feltört játékok 70%-ával nem lehet neten játszani. (én azt tapasztaltam )<#vigyor3> és az a maradék 30% elég lagos vagy "cheat" mániákus szerverek.

http://avp2010.b13.hu/

Fehercsoki
Tehát akkor a mentések a steamen szerverein lesznek teljesen?Nem örülök neki,és akkor offline módban nem is lehet majd játszani a mentésekkel?Mert nekem néha ha nagyon esik az esõ vagy a hó elmegy a net(fibernet,nagyon szar) és akkor nem is tudnék játszani...De ha ez kell hogy ne törjék fel hát akkor legyen ez.

szabii98
no ja...De milyen hülyeség ez a steamen tárolás?Ilyen még nem volt, és mivel ez új lesz, hamar feltörik...majd a kövi ilyen játékot😄

I met God. She's black

Kandurex
Biztos, h feltörik, hisz eddig is feltörtek mindent ami steam, a lényeg ott van, hogy nem volt még játék ami a steam -en tárolta volna a mentéseket.

*Magát a steam -et pedig soha nem fogja senki feltörni, pláne nem egy RC4 128bit kódolást. Persze csak akkor, ha valóban ott tárolja, ha nem, akkor könnyû préda lesz a wareznek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fehercsoki
Én semmit,én megveszem csak nemtom még melyik változatot,csupán csak azt mondom hogy eddig nem volt olyan játék(akár steames) amit ne törtek volna fel.

XenHai
Megrendeltem zavvi-ról itt majd dobozos verziót küldenek ki ugye?
Kandurex
Mit törsz fel? Szerinted majd ír neked a warez csapat hozzá komplett mentõrendszert?

Ha valóban a steam -en* tárolja a mentéseket, akkor bár feltörik, de nem fog vele tudni játszani a warezhuszár.

*Eddig minden Steam -es játék a mentéseket a saját gépeden tárolta.

RoyalPredator
A Szánalmas steamet lazán átverjük. Ennyi.
De ezen kívül vmi szép dobozos verziót megvennék.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Fehercsoki
Így is simán feltörik,max pár nappal késõbb.Viszont ez a zavi engem nagyon aggaszt,fele annyiba kerül de csak sima változat van náluk:SMég mindig nemtom eldönteni,ha demo nagyon jó lesz akkor kifizetem inkább a 10kt a survivorért.

KennyGTP
Ha itthonra nem jön a Survivor Edition akkor nagy valoszinuleg én INNEN RENDELEM MEG játékot.

elitehun
Hát igen ez ó ötlet volt. Ha a mentéseket nem a steamen tárolná akkor viszont nem lett volna nagy nehézség
Kandurex
"Steam -et használ állásmentéshez, achievements, matchmaking, stats, és leaderboards funkciókhoz, tehát internet kapcsolat és regisztrált vásárlói kód nélkül nem lehet majd játszani"

Ez csak annyiba érdekes, hogy ha tényleg a STEAM -en tárolja a játékmentéseket, akkor érdekes lesz játszani a warez kollegáknak 😊

...de hát aki 5500,- Ft is sajnál egy játékra, az kérem keressen más hobbit, vagy tossza meg egy taliga apró majom.

Zavvi -val kapcsolatban:

természetesen nem egy boltjuk van. Megbízhatóak.

Fehercsoki
Smartgun is csak akkor jó ha már látod az alient akkor segít célozni,de ha mögötted van semmit sem ér.

Szega87
predator vadászik a marinera meg az alienre, elmehet csónakázni a marine a smartgunjával

grebber
A 4 fõs coop survivor mod egész jó lesz!Remélem hamachival lehet majd tolni ,mert ez már nem fér be az ide büdzsébe!

Next PC upgrade: 2022

triplet
Valaki nem tudna egy letöltési linket adni a játék elsõ részéhez? Tudom no warez, csak már olyan régi hogy megvenni se lehet sehol😞

szabii98
ez rohadt jó😄
fõleg ahogy betöri a lámpákat😄

I met God. She's black

Kandurex
jah, meg egy alien simán ugrik kb. 20m -et, bele olvad a sötétbe, a plafonon közlekedik, egyik pillanatban itt, másikban már a nyakadat harapja, csordában verhetetlen,...

jah, predator...ezt fel se kell sorolni, esélytelen az smartgun -t szorongató human.

KennyGTP
Most hogy gameltem az BF2142-vel egy kicsit elgondolkodtam hogy az AVP-ben a control point módban lesz-e esélyük az alieneknek és a predeknek a control pontok begyûjtésere a marinokkal szemben? Mert azért egy fegyveres team (pláne ha smartgun-t szorongatnak a kezükben) könnyeben betudnak védeni/venni egy control pontot "panelt" mint egy csapat aliens vagy predek.

Ati810
Kösz.
Rayden02
Egy Újabb videó,ha esetleg még valaki nem látta!
Alien Campaign interview

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fehercsoki
Hát igen semmit sem érdemes úgy rendelni hogy nem is tudjuk mi az.

Még mindig nem tudok dönteni game.co.uks survivor és zavis sima változat között:S Sima sokkal olcsóbb.

Kandurex
Ez mindenhol van, még a game.co.uk is ad el használt játékot, persze feltüntetik a leírásban, csak oda kell figyelni....vagy LEGALÁBB egy picit megtanulni angolul <#integet2>

RoyalPredator
NNnanenmjönmár a játék?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

grebber
Zavinál ez tetszett a legjobban:

"én párszor vásároltam onnan voltak problémáim, de ezt leszámítva megbízhatóak
legnagyobb szemétségük eddig az volt, hogy használt játékot küldtek"

<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Igen én is ezért gondoltam,survivor olcsóbb mint a sima és +4 map és fém doboz!De a zavi meg fele annyiért adja a simát amihez meg lehet venni a 4 mapot(talán!).

SLICK
kegyetlen jó hangulata lesz! Már alig várom

KennyGTP
Survivor Mode Trailer
<#violent><#beka2><#alien2><#alien>

Lunki88
Ha azt nézed még mindig jobban megéri a game.co.uk-s survivor edition mintha cdgalaxis-ról megrendelnéd a simát. Talán még olcsóbban is kijössz pár száz ft-al. Viszont a zavvi tényleg elgondolkodtató... :o
Fehercsoki
Igen megy.

Ati810
Hello.
Ha 3.02GHz-es processzorom van és a többi követelmény mind megvan attól még megy ?
Elõre is kösz.
HF
Valóban aggsztó, bár azt mondták az a 4 map késõbb elérhetõ lesz DLC formájában.
Egyébként Halo 3-at is játszák fizetõs map packokkal 😄
(Nemszeretem a fizetõs dlcket)

Fehercsoki
Hát igen azért akarok survivort:S Zavisok mennyiért hozzák ki Magyarországra az avpt?5500ért lehet inkább azt veszem és külön megveszem DLCt!

Lunki88
Azért engem aggaszt egy kicsit hogy a sima és a survivor edition tulajok közötti ûrt hogy akarják majd áthidalni multiban. "Gyere multizni! - Ok megyek, ja bocs nekem nincs meg az a map..." 😄
Fehercsoki
Elég olcsó!De nekem a survivor edition kéne a 4 map miatt,ezért game.co.ukról rendelem meg valószínûleg 10.000 ft körül lesz,bár nem hiszem hogy megéri a 4 map a +4500at,de a 4 map fontos nekem.

romeozor
nem tudom volt-e már, de a zavvi 17 fontért kínálja a gémet. ~5500 Ft-ért kihozzák az ajtódig.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Fehercsoki
Én is jobban örülnék SP demonak!Fõleg ha predator E3as demoja lenne az!

Kandurex
Elméletileg jövõhéten lesz demó,...de ha egy alapvetõen single típusú játékhoz multi demót adnak idegbeteg leszek. <#gonosz3>

Fehercsoki
De megijesztettél!Az a játék megjelenése.

gabe paul logan
16-án a játék jelenik meg az USA-ban.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

16án lesz demo
Fehercsoki
Avpgalaxy hivatalos forrásból tudja, itt írják a jövõ hetet: "AvPGalaxy can reveal the demo will be released next week! Stay tuned for a full announcement from Sega."

HF
Az AvpGalaxy nem hivatalos, egyedül a Sega vagy a Rebellion (bár tudtommal õk csak a kiadó engedélyével) adhat ki hivatalos infót a játékról. Ha mégis kiszivárog némi hír, fõleg a demoval kapcsolatban, az nem 100%-ig megbízható.
De a jövõ hét tényleg nem lenne rossz a demonak.

Fehercsoki
Hivatalos forrás szerint 1 héten belül!Avpgalaxyn is ki van írva.

SLICK
sztem demó 2 hét múlva lesz, addig kár is ennyire izgulni

Fehercsoki
Még mindig semmi=/

triplet
Na a nosztalgia kedvéért leszedtem a második részt. Naggyon van hangulata😄

szabii98
Na én asszem meek alukálni😄
Majd holnap megnézem lesznek-e fejlemények...jo8

I met God. She's black