7670
avp10logo.png
  • Jaffa 2843
    kevesebben is vannak egy hoston
  • aricsi
    Én valahogy kevésbé találom laggosnak a MW2-höz képest,pedig ugyanaz a rendszer.
  • aricsi
    Ja sry,a bekezdés utánit is ő írta. Na és akkor ez ok a warezra?
  • Magh
    Voltak nekem is érdekes dolgok, de inkább a lag lehet vagy csak bugos még a rendszer. Szinte csak Aliennel vagyok, rendszeresen ölnek meg kishit spamelő lámák, hiába blokkolom. Biztos, hogy low szarok, mert figyelem őket, mászni alig tudnak, csak rohangálnak, mint a veszett egér; ha rámtámad és ugrok kettőt, azt sem tudják, hol vagyok. Predatorra nincs is értelme rátámadni, még plafonról focusból sem (ami marine ellen garantált kill), mert valahogy rendszeresen én döglök meg, pedig szerintem a faszi csak csapkodja a gombokat. Volt már pár normális melee harcom ügyes emberkékkel, érdekes módon velük működött a counter rendszer. Úgyhogy ezeket már csak hátulról ölöm vagy odalopakodok és megcsapom heavy hittel, aztán remélem, hogy nem mászik ki a trophykillemből (kedvencem...)
  • aricsi
    Jó belátom hogy eléggé durvaszövegű hsz volt,elnézést csak ez azért vicc hogy ilyenek vannak:
    #2233 Magiszter:"Én azt várom mikor kell majd a Word-höz meg az Excel-hez is folyamatos internet kapcsolat, hogy online töltse le az éppen beütött karaktert, és csak online tudjam elmenteni valami 2000km-re lévő Microsoft szerverre.

Ha tényleg nem lehet majd Offline-t állítani miután már aktiváltam a játékot meg megbizonyosodtak róla hogy tényleg megvettem és tiszta alsógatyában játszok... akkor megvárom a warez verziót és inkább azzal játszom, mert az szinte mindig egyszerűbb. Hisz kiütik a szutyok másolásvédelmet.
  • derdani
  • aricsi
    Senkit ne faszoztam le. Neked problémáid vannak tesó. Nem lego-ban pro vagyok.XD
  • Nothing117
    szerintem ebbe a topikba se kéne benézned
    senki nem szólt be neked te meg itt faszozol
    menj inkább legózni
    bár lehet ahoz is hülye vagy
  • aricsi
    Fehercsoki ígértél még könyvet,én megköszönönném ha fel tudnál még rakni vmi data.hu-ra vagy ilyesmi zsír lenne.
  • aricsi
    Semmi bajon nincsen bazmeg,de lehet hogy néha nem kéne visszaolvasnom a topikban........Olyan figurák vannak hogy áááá.
  • Nothing117
    ha singlet játszok és el megy a net akkor le fog fagyni?
  • Fehercsoki
    De az avp meg fog állni...Olvasd el hivatalos FAQt!
  • Nothing117
    neked amúgy mi bajod van?
    senki nem kérdezett
    ha meg singlet játszol akkor meg nem kell a net vagy használhatsz offline módot is
  • aricsi
    Most komolyan az a problem hogy folyamatos internet kapcsolat kell a játékhoz? HÁT EZ ULTRAMEGALOL!Szánalmasak vagytok,tényle LE SE tagadhatnánk hogy magyarok vagyunk és warezolunk csak azér sötétek ne legyünk. Ez a dolog már nagyjából a half-life 2 óta természetes csak azóta is a steam-et egyedül az a pár magyar cs-s ismeri. Egyébként ha egy pillanatra megszakad a net nem fagy le a játékXD.
  • ajem kisa
    Nekem is ezvan, de én ráfogom a pingre!
  • Nothing117
    én is gyanakszom a csalásokra mert sokszor volt hogy 2 szer megböktem az alient a predivel ekkor még nekem maxon volt az életem, és persze ki győzött? az alien, de hogyan? sokkal előbb keztem el támadni és még ő öl meg engem
  • grimm13
    A demó elején ki is van írva hogy ez csak dx9 és nem tükrözi full-t
  • Kontrakcio
    jó kis pulse rifle az igazi, mikor 1 pred és 2 alien dulakodik és közé a bobmát begyűrőm, hmmm, jót fröccsennek.
  • Kontrakcio
    hát medig marine-al lehet darálni a férgesét :)
  • SLICK
    na jó most pattant el az agyam, hogy szojon le az összes geci csaló féreg!

Hát egyszerűen nem hiszem el, hogy ha Marine-nal vagyok és megtámadnak akkor én nem tudok lőni sehogy, mert ugye átmenetileg lebénulok, de ha én támadok mást az mindig ki tud nyírni.
    Aliennel is simán mögötte vagyok a másiknak, de sehogy nem jön össze a trophy kill, sőt ha fókuszban támadok az se ér semmit, mert mindig a másik nyír ki. Bezzeg másnak szemből is sikerül trophy kill, ez azért már gecire rohadtékság.
    Predatorral is hiába hadonászok a pengékkel lófaszt nem ér, a másik mindig erőssebbet üt.

Nekik miért? Azért nem vagyok annyira béna, hogy nekem ilyen ne jöjjön össze. Régen nem játszottam fps-ekkel mert a mai gamek mind szarok javarészt, na de ennyire elszokni még én sem tudok.

• Kontrakcio
    szevasztok. Nos... olvastam a véleményeket pro kontra... mivel régen sokat toltam avp-vel és ha vki tolta mondjuk a avp2-vel akkor az jól tudhatná h ez a gém ilyen. Mész és darálsz és én nagyon örülök h kiadták. ha unatkozom akkor majd fellépek, darálok 1 joat azt csumi. sztem a single részéhez hozzá sem fogok nyulni, max marine miatt és az is a para kedvéért. Játszottam a demoval és ehta ugyan azt az élményt nyujtja mint az avp2 csak nagyságrendekkel szebb a grafikája.
  • Tatyla
    hát ahogy ezt a videót megnéztem még jobban megerősödött bennem hogy amit kaptunk az egy ócska szar régi verzió ez meg egy jóval szebb dx10-es grafika
  • szabii98
    fasza
  • strebacom
    Szia, a haver tetkója....
    Predator....
  • berczely
    Másnak is van olyan gondja hogy a kép furcsa, mintha nem natív felbontáson lenne (pedig azon van!)

kinézek a steam-re és ott látni hogy össze vannak csúszva a betűk, fos a felbontás!
  • Tatyla
    van
  • EnxTheOne
    marinek van radarja mint az avp2ben? Vagy csak a csipogás?
  • kmisi
    Hello Lenne egy nagy problémám ez Kép
    Amit csináltam hogy megpróbáltam a steam nyelvét átállítani angolra megpróbáltam letölteni így hogy angol a steam megpróbáltam vagy 10x letölteni. Végi csináltam azt amit a steamen javasoltak hogy kell csinálni pl kitörölni a sok hülyeséget meg hasonlók. Valami ötletetek nincs?
  • XenHai
    melee
  • Magh
    Valaki írja le nekem hogyan működik a melee system mert már frászt kapok. Elvileg block>kis hit>nagy hit>block. Bevitt nagy hit -> trophy kill. Ehhez képest 10-ből 8-szor ha megindítom a kis hitet amíg az ellenfél a nagyot készíti, nem történik semmi. Blockban rendszeresen megölnek kis hitekkel. Néha csak úgy megdöglök azt sem tudom mitől.
  • grimm13
    ezt a szaaa.... már majdnem leírtam milyen multit is többre értékelem a 10-böl
  • grimm13
    na ez az akkor már értem :D
  • SLICK
    10
  • grimm13
    ?
  • grimm13
    5,75 a mennyiből
  • simon7108
    már kitárgyaltuk,hogy milyen hulye volt a cikk iroja:D
    csak el kell olvasni és megérted....
  • Kandurex
    lemaradtál erről :)
  • gabe paul logan
    BÍZTATÓ
  • elitehun
    Igen tudom ezt vagy 2-3 éve olvastam is, de akkor még teljesen másképp nézett ki az oldal
  • Dzsimbao
    Az Aliensonlineon sok információ le van írva az alienekről (Az idegenek menüpont). Illetve a könyvek alatt, azok sorrendjét is meg lehet nézni.
    Régebben volt a predikről is ez-az, de úgy látom törölték.