7670
avp10logo.png
  • KennyGTP
    Ha a zavvi.com-ról vagy a game.co.uk-ról rendelem meg a játékot, akkor csak bedobják a borítékot (amiben a játék van) oszt kész, vagy alá ís kell írni az átvételt? És a fuvarozó is angol nemzetiségű személy lesz? Jó lenne ezeket tudni mert 8-tól 4-ig munka van, és nincs itthon addig senki, a nagyszülők nem tudnak angolul és elég nehéz lenne a kommunikáció köztük :)
  • simon7108
    a Predatorral is van focus:)
  • pxxl
    én végigteszteltem minden fajt (ki nem) marine felejtős. pred is jójó, de valamiért nem nyerte el a tetszésemet. játszottam 1:1 ellen 2 pred, akkor 0:5 után visszhoztam 5:5-re, de csak mert nálam volt a körfűrész :D aliennel meg ott a focus, rohanás, ráugrik szpesöl kill. hapara van akkor meg elsprintel :D aliennel tudtam nyerni dm-et.
  • Nothing117
    ha valaki pro akkor tényleg nagy gyilkológép lesz az aliennel
    de nekem a predi a fav, azzal vagyok a legjobb
    most volt egy 1v1-es meccsen predivel 1 alien ellen 1szer sem tudott megölni aztán amikor már ötödjére kinyírtam megunta és kilépett :)
  • grimm13
    IGAZ
  • munyez
    Értem, hát sajna....azt hittem arról beszéltek.. :(
  • elitehun
    Nem lesz
  • munyez
    Hi!

A Sp demo kijött már? Ha igen hol található?? Előre is kösz! :)
  • XeeN
    Így van a L4D egy rakat kaka. Abban nincsenek ilyen jelenetek, bár nagyon hiányoznak belőle. Az is igaz, hogy azzal több mint egy évet játszottam, ezzel pedig csak 1 órát és az alatt az egy év alatt csak az aliens-es vérengzés járt a fejemben, mert sajnos az kimaradt a Valve játékából... Mellesleg a két játékot nem lehet egy lapon említeni...
  • pxxl
    alien karmai közül nem szabadult senki :)

am is alien a fav. legjobb sztem még mindig
  • Nothing117
    akkor gondolom ha szemből kapnak el és nyomogatod a megfelelő gombot könnyen ki tudsz szabadulni, csak az a kérdés hogy melyik a megfelelő gombtalán az E vagy a mouse gombok?, passz
  • pxxl
    lehet mert szemből kaptam el, és akkor szabadult ki. de én többször is találkoztam vele a 7végén.
  • Nothing117
    hát ezen én is erősen gondolkozok
    általában mindíg nyomogatom az E mosuse 1, 2,-őt
    de ilyenkor is általában megölnek de volt már hogy ki tudtam szabadulni
    de lehet hogy csak akkor lehet ha nem hátulról kap el valaki hanem elölről a grab-el amikor lebénít egy heavy attackal
  • pxxl
    erről jut eszembe. hogy lehet kiszabadulni szpesöl killből? már éppen téptem volna le a marine fejét mikor kiugrott a kezeim közül és agyonlőtt a mocsok
  • grimm13
    Left for Dead ? az amúgy is egy szutyok hol van abban ilyen brutális gyilkolás hogy csávónak kihúzod a fejét gerincestöl a veséjén ?
  • pxxl
    hát erősen gondolkozok h megrendelem... :)
  • fery02
    Left for Dead bekaphatja majd, ha minden jól sül el. :P
  • havri1
    http://avp2010.b13.hu/index.php?f=7&s=2&blogid=14346&bm=359471

Na valami ilyesmire gondoltam:)
  • havri1
    Hali!

Srácok, segítsetek nekem.
    Felraktam a demot, megy is, semmi gond. Viszont..
    ALiennél, illetve predatornál melyik billentyűk mit csinálnak?
    Komolyan, többször beléptem játékba, de azzal megy el az idő, hogy tapasztalgatnám ki, mi-mit csinál..de esélyem sincs.
    Megköszönném, ha valaki leírná, a fajoknak a speciális támadásait, trükkjeit, és hogy ezek melyik bill-el mennek.
    Próbáltam settingsbe is meglesni, de sajnos angolul nem vágom mit jelentenek, szótár meg nem ismeri a szavakat.

Köszi, havri
  • grimm13
    biztos nem az idő a szótő hanem az idej xD
  • pxxl
    "SURVIVOR:

4 tengerész és sok-sokk gépi alien roham, cél a túlélés a lehető leghosszabb idejig."

lol idejig? :)
  • Kongy
    a demós deathmatch elég gagyi. alien alien ellen, az még oké, de marine marine ellen az már gáz...
  • grimm13
    ugye hogy ugye :D
  • Jaffa 2843
    multi módok
  • grimm13
    én úgy hallottam hogy lesz olyan játékmód amire gondolunk és nem tdm lesz hanem valami speciálisan erre a játékra jellemző
  • crossy104
    Az igaz, de igy baromság az egész mindenki össze-vissza rohangál, mint az állat, aztán nekiesik a másiknak.Hamar meguntam.Csapatban iszonyat jó lenne.Remélem a játékban lesz ilyen.Mindenképpen megveszem, csak az a gond, hogy a sok köcsög úgyis nekiáll majd csalni.Onnantól értelmét veszti az egész multi.
  • Magiszter
    Akkor már nem lenne Dítmecs.
  • crossy104
    Ez úgy lenne igazán életszerű, hogy azonos fajt nem támadhatsz.
  • HF
    Velem is esett már meg hasonló, nem feltétlen a te hibád, ha egy laggos szerveren vgy, fognak történni érdekes dolgok, hála a demo peer-to-peer rendszerének.
    A teljesben lesz rendes dedikált szerver, és szerverkereső is.
    (csak halkan említem meg, hogy más játékoknál a jelenlegi rendszert nem szídják...)
  • aricsi
    Ja elég hülye ez a dm de sokszor összefognak a felek,volt hogy 2en voltunk alienek odavisítottam a srácnak ő visszavisított és ezután összedolgoztunk,muszály volt mer a 3 ember is fedezte egymást a nagy teremben campingelve. Ami viszont undorító-akkor ki is léptem a meccsből-amikor egy pred és egy alien becampeltek egy helyre gondolom ismerték egymást alien mondta hol jön,pred lődözte a plazmát és ott volt mögötte az aksitöltő is.
  • sznus
    Egyetlen nyűgöm nekem is az, hogy a trophy kill "sokáig tart". Így ha közben valaki mögém keveredik, az bizony ledarál. Esetenként mindkettőnket, így elvéve tőlem egy pontot. :D De kéremszépen ugyan ezt megtehetjük mi is. ;) Bandája válogatja milyen emberekkel és milyen felosztásban kerülök játékba. De megfelelő "taktikával" (már amennyit ez a hülye DM mód igényel) jó helyezéseket lehet elérni. A külföldi cikk meg nemérdekel, mindenkinek relatív, hogy mennyire jön be valami. A puding próbája az evés. Ebből meg enni fogok... mese nincs.
  • simon7108
    nem kell aggodni nem fog lefagyni a játék ha elmegy a netkapcsolat....
  • Samanoske
    Steamen nem tudom a havert felvenni mert nem aktív!
  • Jaffa 2843
    nekem volt olyan hogy ezt kiirta vagy 3szor, hogy persecuter, persze különböző embereknél, és nem haltam meg, tehát 3 ember látta folyamatosan hogy hol vagyok.. sok esélyem volt a az életben maradásra :D
  • Jaffa 2843
    aki sokszor öl meg téged az lesz a te "üldöződ" (persecuter), és az ő feje felett megjelenik egy halálfej (amit persze csak te látsz), így elkerülheted, hogy megöljön mégegyszer :)
  • Magiszter
    Nekem a kedvenc lagg típusom mikor éppen támadok, majd a következő pillanatban 10 méterrel vagyok a célpontom mögött. Aztán egy jobb idegzetű tapasztalt multis csípőből leszed már bármivel ilyen távolságból.
  • fery02
    Steam-nek van Offline üzemmódja. Ha egy játék ezt leszarja és mindenképp netre akar menni indításkor (nem telepítés előtt, olyankor érthető az egész), akkor csak gratulálni tudok az adott játék fejlesztőknek.
  • NHLFAN
    az mit jelent hogy egy két játékos feje felett halálfej lebeg?bocs multiban ne nagyon szoktam nyomulni
  • Nothing117
    ja ilyeneket én is tapasztaltam futok aztán egyszer csak elesek, nem hallottam semmit nem ütött meg senki csakúgy meghaltam
    aztán csak ott látom hogy hogy öltek meg amikor kiírja hogy ki mivel ölt meg
  • MEdievil
    Simán lehet lag probléma ami a host alapú játéknál nem ritka. Nekem is olyan csúnya lagjaim vannak de sokszor már csak akkor veszed észre amikor meghaltál vagy észre se veszed csak nem érted mi történt! Hatalmas ping különbségek vannak főleg a host javára.