Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Tanulj meg olvasni mielõtt okoskodsz!A borítón NINCS ott a games for windows LIVE felirat,csak a games for windows,ami csak annyit jelent hogy windowsos játék,gyakorlatilag egyenértékû egy PS3 vagy XBOX360 felirattal!

grebber
LOL vak vagy??

Semmiféle live nincs itt. Games for Windows az nem = a LIVE-al!

Ha ott figyelne egy nagy sárga LIVE felirat na akkor live-os lenne!

Next PC upgrade: 2022

romeozor
hol látod a Live szót?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

romeozor
Street Fighter IV is volt/van Steamen és Live-on lehetett csak multiban tolni, a kettõ nem zárja ki egymást.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

akkor miért virít ott a borítokon a Games For Windows LIVE?

PSN ID:misi2mezei

akkor most tuti hogy steames lesz???
grebber
Valamit nagy de nagyon benéztél.
Köze nincs ennek a gamenek a LIVE-hoz PC-n.PC-n nem live-os lesz!

de én csak azt nem értem a játékkal kapcsolatban,hogy-hogyan lehet steames ha Games For Windows Live-os lesz?😄
vagy 2 egyszerre?

grebber
Ház jó lenne ha megoldanák mertha nem akkor elég elterjedt lesz ez a dolog + Ubisoft is bedurvult nem lenne jó ha minden game-et meg kéne venni 😞

Magiszter
Tényleg: szerintetek a demó is csak online fogja tárolni a mentést vagy olyan rövid lesz mint majd a teljes 2 csekpojint között??? ( és ezért nem lesz benne mentési lehetôség )

továbbra se tetszik ez a steam-en mentés pedig próbálom szokni a gondolatot. ( remélem az okos krekkerek kitalálják hogy offline is menjen a játék 😊 megint lesz egy eredeti gémem amit törve használok 😄 )

gabe paul logan
Szerintem(!) csak péntek, csütörtök magasságában jön ki.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

az a Just Cause 2!és az is nagyon nagy játék lesz😊
mellesleg nincs uj hír a demorol?

pxxl
úristen ez az ejtõernyõs rakétázós állatság ezmiez <#falbav><#wilting>

All hail the double x!

HF
Feltöltöttem egy képet a királynõrõl, ha valaki lusta lenne 😛

HF
Valóban
Most kíváncsi leszek mit mondanak majd az AvPGalaxy-n, ahol "hivatalos" forrásból kaptak megerõsítést, hogy nem lesz benne a királynõ 😄

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Lunki88
Az már tuti hogy 3 történetszál lesz benne: alien, predator és marine. Ez csak egy pletyka volt hogy egy kampányos lesz, azóta már láthattunk olyan ingame videót amiben látszott a menü a 3 választható fajjal. Szal ez már biztos.
Muttley
Letisztázódott-e már, hogy mind3 szerepkörben végigvihetõ egy teljes cselekményszál singleplayerben, vagy be akarnak palizni minket, hogy egyetlenegy sp menetben scriptelések miatt kötelezõ akár pályánként váltogatni a karaktereket?

Just do it :)

elitehun
Ezt tegnap este mondták a Beugróban gondoltam leírom: A predator álljon a karácsonyfád alatt!<#idiota>
Tatyla
ha olyan mint a gane.co.uk akkor oké mert tõlük már rendeltem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Tessék, kb. olyan mint a game.co.uk, vagy nálunk a galaxis, persze jóval nagyobb méretbe 😊, nem ilyen kis senki cég (+130 üzletük van, több millió fontos hálózat évente)

http://en.wikipedia.org/wiki/Zavvi_Entertainment_Group_Ltd

Üzlet Londonban

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
megbízható ez a Zavvi?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Demó után döntök.

Fehercsoki
Ha a simát veszem,akkor én még nem tudom hogy melyiket vegyem.

grebber
Na akkor rendel valaki a zavviról??

Fehercsoki
Igen rájöttem,és ezt is találtam,bár ez nem pont AvPrõl szól hanem steam játékokról: "On the upside, games outfitted with the new DRM will store saved games on Ubisoft's servers, sort of like Steam Cloud with Steam titles" Ezt az új DRMrõl írják aminél majd folyamatos internetkapcsolat kell a játékhoz.

grebber
"Február 16-án jön a teljes Aliens vs Predator, Steam-et használ majd az állásmentéshez, achievements, matchmaking, stats, és leaderboards funkciókhoz, tehát internet kapcsolat és regisztrált vásárlói kód nélkül nem lehet majd játszani."

Fehercsoki
Folyamatos netkapcsolat pff...Elmegy kicsit a net és kidob.1 olyan játékot nem fogok megvenni az biztos.

romeozor
az Ubisoft most fogja majd az új Settlersben beizzítani az új DRM-jét, nem lehet majd offlineban tolni, folyamatos netkapcsolat kell majd neki. persze nem azt mondom hogy az új AvP is ilyen lesz csak hogy a jövõben már ilyen játékokkal is kell majd számolni.

Fehercsoki
Szerintem a mentéseket nem steam fogja tárolni,csak a rangokat/achiket ilyeneket!Offline módban biztos lehet majd singlet tolni és oda kell mentés is.

grebber
Hát szerintem biztos lesz valami megoldás mert nem hsizem hogy only netes/steam-esen kiadják!

Fehercsoki
Ha game kihozza 5 nap alatt még akkor is 2 nappal hamarabb megvan mint hogy itthon megjelent volna.

Kandurex
nekem a game rendre 5 napon belül szállított, szóval az a maximális postai idõ lesz

HF
"15 working days" az 15 munkanapot jelent, az egészen pontosan 21 nap, mert a hétvékét nem lehet beleszámítani. Egyébként minimum 2 hét mire ideér, szerintem.

grebber
Ja amit néztem az outside tehát EU-n kívülre!

Fehercsoki
"For deliveries outside the UK remember to add postage time (15 working days) to obtain a complete estimate of when you can expect your item to be delivered." 15 nap sok kicsit:S Ténylegesen ez mennyi idõ nem tudja valaki?

romeozor
egyébként amazonon is meg lehet venni 17 fontért, csak ott a kedves bolt +10 font postaköltséget tesz rá :p

Ati810
Ok kösz.
Kandurex
Rosszul láttad, vagy az angolt tolod kissé rosszul 😊 1 font EU-s országokba. (tehát 312 forint)

kiszállítás by zavvi (4. mondat)

grebber
Én ott 2,35 Fontot láttam kiszállításnak!

HF
A 4 extr pályáról már több helyen is olvastam, hogy csak 1 hónapig lesz exkluzív.

Ati810
Jól hangzik ez a Zavvi-s dolog de UK-ból Magyarországra 312Ft a postaköltség ?
grebber
A Survivor Edition mindössze csak egy szépen megmunkált fémdobozt és a Hunter Editionban is megtalálható négy exkluzív pályát tartalmazza.

RoyalPredator
Steanrõl annyit, hogy mai napig vígan játszom 1.7.5-ös patchelt Modern Warfare 2-vel...

Survivor edition mivel több?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

grebber
Valaki nem rendel errõl a zavvi.comról sima verziót??
Mert megbeszélhetnénk ,hogy +1-et rendel és elküldené nekem.(Nincs ilyen célra szolgáló bankkártyám)
Havert más így is rávettem a steam-re meg a game.co.uk-ra hogy vegye meg nekem a BF BC2-öt!Ezzel már nem akarom terhelni.

Kandurex
he? Ugye most csak viccelsz velem? Ne hasonlíts egy warez-lopez -hez, ki mondta, h bárki is szent itt? Meg lehet különböztetni a huszárokat, az átlagos játékostól, tudod az olyanok aki néha vesznek is...gondolom számodra ez ismeretlen kontinens, igaz huszár?

[HUN]Crassus
Akkor mit warezhuszárkodsz? " veszek is néha" meg "vállalati windows" után sztem maradj csöndben inkább!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kandurex
vállalati winfosom van <#duhos2>,...hát filmet, zenét azt talán még se <#vigyor>

de legalább, veszek is néha játékot (konzolra meg csak eredetit)...még ha nem is váltom meg a világot,

[HUN]Crassus
ZÁRÓJEL jah és a filmekrõl/zenékrõl esetleg könyvekrõl is.....

[HUN]Crassus
az ilyen warezhuszárkodó megmondó emberek legyenek szívesek belinkelni a számlát a Windowsról a gépükön és az összes szoftware-ét amit használnak.....köszönöm nincs több kérdésem!