7670
avp10logo.png
  • V43 1105
    :)))
  • szabii98
    Huuuh most mentem egy 1v1et Alien vs Alien:DD
    10-3ra nyertem, nehéz volt mert előtte volt egy Predi is(utána elment...)
  • Kandurex
    Ez volt ám az előző részekbe is...mekkora élmény volt már egy "8 alien vs én" szituációba elengedni egyet a gránátvetővel és kipusztítani az összes fényforrást a környékén...

...a következő 2 másodpercbe:

"bassza meg"

...load
  • V43 1105
    Köszi !
  • grimm13
    Odamész és szétcsapod a farkaddal vagy simán szétütöd vagy ha gyalogossal vagy szétlövöd ...
  • V43 1105
    A fényeket kilehet ütni ?: o hooogy ?
  • Magh
    Azért érdekes, hogy a tegnapi kamu értékelésben mennyire zavarta a cikkírót, hogy a hülye tengerészgyalogosok a campaign alatt nem nézik a plafont. Jelentem, nem az AI gyenge, mert multiban sem nézi senki, kiütök 2-3 fényt, felugrok, 10-ből 9 marine nem vesz észre... Szegényeket sajnálom, mert ilyenkor esélytlenek :D

• Magh
    Két külön dolog. Ha az ellenfél háta mögé kerülsz, az a stealth kill. Ha heavy hittel vagy counter hittel lecsapod az ellenfelet, akkor adja E-re a trophy killt, ami extra pontot ér, viszont ki lehet belőle jönni, elvileg jókor kell blockolni (pontosan nem tudom, ez hogyan működik, de sikerült már párszor nekem is kitörnöm). Predator ellen csak a heavy működik, a countertől csak rövid stunt kap.
  • Jaffa 2843
    lehet szemből is, ha kibillented az egyensúlyából egy heavy attack-kal vagy egy jóféle ráugrással. így néha beadja szemből is, viszont abbol ki lehet szabadulni
  • havri
    köszi
  • Tatyla
    hátulról csak
  • obe
    csak jót akarnak a többiek, nem kell ilyen faszságokat felvenned, tűnj ki avval hogy helyesen használod a nyelvet
  • HF
    Nincs, mivel a teljesben Team Deathmatchban egyszerűen beállítod hogy csak alienek és predatorok legyenek majd :D
  • Deathstorm676
    Sztem elég érdekes hogy a játék címe az Aliens vs Predator de nincs a multiban olyan mód ahol csak Alienek vannak 1-3 predátor ellen.
  • havri
    Hali!

Annál a kivégzéses fogásnál (E) lehet szemből is, vagy csak hátulról lehet elkapni?
  • Magh
    Sehogy, mute.
  • grimm13
    Arra én is kíváncsi lennék !!
  • midian
    A match ek végén és elején nem lehet valahogy kikapcsolni azt a bedumálásokat, recsegéseket?
    Nagy hangerőn elég gáz az erős recsegések.
  • szabii98
    ŐŐŐŐ....ja
  • triplet
    Akkor minek kezdted el ha zavar?:D
    Vagy el kellett kezdened hogy rágyere hogy zavar?
  • szabii98
    Am csak most kezdtem el, de engem is zavar xD
  • triplet
    Azt nem értem honnan a fenéből szedték ez a w írást:/ Én is fiatal vagyok(15) de eszembe nem jutna így írni. Egyszerűen le tudnám azt ütni aki így ír.
  • szabii98
    jaj
  • Kandurex
    Ha nekem gyerekem lenne és meglátnám tőle ezt az írás módot, azonnal repülne a NET tiltás, és addig gép közelbe se mehet, míg meg nem tanul tisztességesen magyarul beszélni - írni.
  • Tatyla
    98-as születésű a srác mit vársz,a lányom 2 ével fiatalabb és alig birok vele,szerencsére kitűnő tanuló.
  • Danka88
    akkor ki kell rúgatni a nyelvtantanárodat
  • szabii98
    ez kiskorom óta van...de ahogy akarod xD
  • szabii98
    Igen, igen, alien a legjobb:/
  • Jaffa 2843
    wagy esetleg walamikor lekéne szokni akkor a walamiről, hogy minden vé betűt duplavével helyettesítesz. tudom fiatal wagy és azt hiszed az új diWat az mindig menő.. de nem :D
  • szabii98
    wagy komp aztán Párizs onnan röpülő Budapest, leszáll, (a kocsi Párizsban wan) 23as troli.2es kombínó, 10es busz, bicikli bérelés és ott is wan.Lazán megúsznád 151.465 forintból + a game meg(5530)=Laza 156.995ft...
  • derdani
    Az a nagy hülyeség , hogy olyan könnyen meghal a Predator , 1-2 golyótól.
    A filmben egy csómót bele kellett lőni.
  • pxxl
    biciklivel lazán a csalagúton át...enyhén balra németország felé, majd rá az autobahn-ra, és onnan ausztria, M7, Budapest 14.kerület...
  • KennyGTP
    Ebben a mai perverz világban bármi megtörténhet!
  • Nothing117
    jó lenne ha a heavy attackot tölteni lehetne mint avp2-ben mert így túl sokáig tart amíg bevisz 1-et
  • simon7108
    hát én általában eloszor megprobálok Heavy Attackot és oszt elkapom ha meg eldob magátol akkor Light Attackal szétutom:D
  • Lunki88
    De majd egyenesen a UK-ból lejön hozzád egy angol futár mi? Azért gondolkozz egy kicsit mielőtt ilyeneket írsz.
  • Nothing117
    közelharci taktikával hogy álltok? hogy szoktatok nekiesni az áldozatnak light attack spam? vagy valami taktikát alkalmaztok? esetleg ütések közbe az áldozat háta mögé menni aztán onnan elkapni?
    block sajnos szinte semmit nem ér legalábbis így vettem észre
  • Nothing117
    én így vagyok az aliennel vele mondjuk béna is vagyok egyenlőre mert teljesen más taktikát kell vele nyomatni mint predivel,marine-t én se szeretem, predivel volt már 29 killem is :)
  • pxxl
    tudom ;D
  • Fehercsoki
    Magyar postás hozza,zavvinál biztosra tudom hogy csak bedobják.