7670
-
#2414 Persze, az AF meg az AA sokat tud dobni a látványon, de ez nem minden.
Az meg már legyen a PC-s warezjóskák baja (akik miatt nem éri meg kimondottan PC-re fejleszteni,és a normálisabbak is szopnak ,akik megveszik a játékot), hogy a kiadók le se sz@rják őket.
Ha megérné nekik külön PC-re fejleszteni akkor biztos csodákat tudnának kihozni a PC-ből. Annak ellenére is , hogy ott meg ugyebár a kismillió féle hardver a "probléma" ,ami soxor betesz a játéknak, és teli lesz bug-gal. -
#2413 Azért az AA szükségessége is erősen játékfüggő. PL Mass Effect 1-2-nél nem zavar 1680x1050-ben hogy nincsa AA. De pl egy Kotor-nál minimum a 4xAA, mert élvezhetetlen nélküle.
Ragyikonzol: Nem akarok én se PRO-KONTRA vitába keveredni, de a konzol port játékokból szokás kispórolni a textúra felbontást. Mivel a portokat PS2-ról kapjuk általában. Na az meg tényleg nem mai vas. -
#2412 Ez aztán a meglepetés
A Gameinformer-es teszt KOMOLYTALAN. Látszik, hogy olyan tesztelte, akinek fingja sincs az AVP univerzumról. TucatFPS-t várt, nem tudott vele játszani. ENNYI! -
Dzsimbao #2411 Itt azt írják, hogy az UK Official Xbox Magazin 8/10-re értékelte. Úgyhogy csak nem lesz ez olyan rossz mint ahogy a gameinformeres arc állítja. -
#2410 Ez így van, az összhatás a lényeg, ki nem szarja le az ANISO -t meg az AA -t, sőt én az utóbbit nem is használom, tekintve, hogy 1680 felbontásba tolom, az előbbi meg nem hoz akkora látványos javulást. -
#2409 Nem akarok itt Konzol Vs PC vitába bonyolódni, de láttátok Ti már PS3-on az Uncharted 2-őt? Nem minden a felbontás, meg az Anizoszűrés. Ha az összhatás kula, akkor ezek nem mentenek meg egy játékot.
Most lehet jönni, hogy elfogult vagyok (talán egy picit igen), de szvsz a Crysis óta nem jött ki egy olyan PC-exklúzív game sem, amire azt mondanád ,hogy hűvazzemekkoraistencsászárahogy kinéz.
Szóval nem kell itt jönni a "ratyikonzolhoz van butítva a grafika" szöveggel, mert ha tetszik,ha nem, konzolexklúzívokon az összhatás sokkal jobb. -
#2408 Én azokat rühellem akik egy spawn pointhoz kempelnek be és mikor megjelenek már halott is vagyok. Nekik öröm hogy "húúú volt 687 killem", nekem meg nem játék. Egyik esete sikerült kifognom egy ilyen bagázst. Bárhol éledtem újra már lőttek is szét marine-al. Be is írtam nekik hogy "Have a nice day!" és kiléptem a pélóba. Máskor meg azzal szórakoztak hogy Marine+Pred+Alien együtt jöttek (gondolom haverok), és írtottak mindenki mást. Hamar megalakult az ellenzéki koalíció 4 Alien+1 Perd személyében. Hát szívtak mint a torkos borz :D
El lehet mókázgatni ezzel a mutlidemóval is, csak tényleg jobb lenne egy Team DM, vagy valami hasonló, ahol összefogásal és taktikával kell célt elérni. -
#2407 Hoppá-hoppá! A cdgalaxisnál még tegnap az volt hogy 26.-án jelenik meg. Ma már 19.-e van ott:)
Szóval reménykedjünk hogy 19.-én megjelenik. Mondom én hogy úgy lesz mint a dantes infernónál. Csak a DI-nél nem írták ki hogy hamarabb jelenik meg:) -
#2406 Szerintem alap, DM egy értelmetlen játékmód itt. Marine-el, Aliennel elég sokszor írnom sem kell, alapból nem bántanak. Bár a motion tracker ilyenkor megőrjít :)
Camperek meg szerintem nem ügy. Predi úgy szedi ki, ahogy akarja. Aliennel meg szép óvatosan oda kell sunyulni, a pálya jól van felépítve, Marine eleve rengeteg helyen nem lát, néha megállsz, ugrással helyet változtatsz, nem fogja tudni, épp hol vagy. Ha focus közelbe érsz, halott. Predi ellen meg egyszerűen ki kell használni a beépített WH-t, és a látóterén kívül kell megközelíteni. Nem nehéz. Célszerű egyébként nem nekiugrani, mert nagy az előnye melee-ben. Egyszerűen falról/plafonról meg kell suhintani farokkal. Ha meg rohangál körbe a pályán, simán mögé kell futni és E. -
#2405 Hát ez a Multi demo számomra élvezhetetlen és értelmetlen.
Remélem azért a Single kampányokra is fordítottak némi időt és nem a fos multi fejlesztésére összpontosítottak. -
#2404 Kempereket sunyiba kis szerencsével ki lehet nyírni, csak ki kell ismerni a "taktikájukat". Sokszor direkt arra megyek, hogy őket levadásszam. Sajnos közben párszor énis beledöglök mire eljutok addig, de megéri. Főleg a disc-el öröm beléjük hasítani. :D Amúgy az összefogósdit rühellem. Csak azért mert 2 ismerős egyszerre lóg fennt, ne bratyizzanak össze. Ez deathmatch, ha tetszik ha nem. -
#2403 Jaja, nekem is ezvol ma este soxor, de mi 2en voltunk élienek a cimborámmal, és megbeszéltük, hogy 2en megyünk 2 irányba rájuk, és sajnos vesztettek!
Sőt a predátotrok is beszoktak oda kempelni, hogy tölthessenek...de azokat is sikerült kiiktatni, aztán érthetetlen módon kilépett mind a 2 páros...szal vesziteni is tudni kell! -
#2402 Na megredeltem én is zavvi-n,dispatch kb. 19-én. Akkor ugye bankkártyáról akkor emelik le a zsetont amikor kiküldik a cumót? -
#2401 pc-n se fostam össze magam a force unleashed-től... -
Nothing117 #2400 azért nem olyan szépek
legalábbis a force unleashed az nagyon nem volt szép ps3-on
mondjuk több játékot nem próbáltam konzolon de szerintem azért annyira nem szépek mint 1 jó pc-n -
#2399 rohadt marine-ok bekempeltek a nagyterembe 4-en, alienekkel meg kb semmire nem mentünk szval kénytelenek voltunk egymást ölni xD -
simon7108 #2398 azért nem olyan sok:)
csak 3 éves....de a játékok általában ugyan olyan szépek mint PC-n meg xboxon! -
Nothing117 #2397 a ps3 már sokéves konzol sokkal gyengébb 1 mai pc-nél -
simon7108 #2396 és a karakterek részletessége is csunyább kicsit mint PC-n bár ez szerintem nem lényeges:D
csak észrevettem,hogy mikor a Predatorral emghalsz akkor a keze PS3-on pixelesebb mint PC-nXD -
simon7108 #2395 játszottam PS3-on is a demoval és hát nem igen ment jol:D
PC-n sokkal könnyebb!vagy lehet csak az ellenfelek bénábbak?XD
mert konzolon szinte sosem tudtam elkapni senkit hiába nyomtam a GRAB-ot.... -
#2394 Akkor így küldöm
http://www.postimage.org/image.php?v=gxdwJA9
http://www.postimage.org/image.php?v=aVFAleJ
Bocs a triplle postért -
#2393 látom nembír képet beszúrni... -
#2392 Elvoltunk :D
-
#2391 -
Nothing117 #2390 azért vicces lenne hogy az ember counter attackal 5 métert ugrik és földhöz vágja a 200 kilós predit XD -
#2389 Az avp filmben nem disc volt,hanem shuriken,más a kettő,ez inkább olyan mint az eredeti predator filmekben a disc! -
EnxTheOne #2388 a demot sajnos nem tudtam kiprobálni, kár hogy a disc nem az avp filmböl van, de talán lesz hozzá majd jó skin :D Illetve, ami érdekel hogy van a proximity mines, ami olyan mint amit wolf használ a filmbe, szóval eldobsz párat és "lézer sugár" lesz , vagy hogy müködik? -
#2387 hát akkor:D lősz egyet és nem is kell látnod csak találja el... -
#2386 Az azért van mert kicsi a pálya:DEgyébként a plasmacaster hatótávolsága könyvekben nagyobb mint a predator látótávolsága. -
#2385 :D
sorry a duplikáltért:D -
#2384 de akkor is
azzal a lézer valamivel a pálya egyik feléből átlő a másikba és meghaltál:D -
#2383 Esetleg valami counter-trophy killt lehetne megoldani!Mondjuk ha counter attackolsz akkor mehetne és pl földre üti rátapos a fejére és bumm headshot. -
#2382 Ugyan már még a predator sem látja ha a falon mászok a vak sötétben,ráugrok bekábítom aztán trophy kill:D -
Nothing117 #2381 vicces lenne emberrel a trophy kill
mit csinálna szegény marine? leharapja a fejedet? -
#2380 a videókban mint ha lett volna olyan hogy a marine a alien szájába dugja a puskacsövet és durr. Vagy nem? Mondjuk az elég hülyén nézne ki, mert a sav szétégetné a marine arcátXD -
Nothing117 #2379 predátor levágja a banánfejedet aztán tépkedhetsz XD -
#2378 Simán leszedlek predivel. -
grimm13 #2377 Én a prédatornál bírom amikor csak bekapcsolom az álcázást és tudom hogy hova jönnek a marinek a kedvenc fegyverükért :D ott megállom "cigi , kávé" és amikor kis csávó odaér és felakarja venni a stukkert én csak mögé lépek és "e" key.... kár hogy az embereknek nincs semmi spéci gyilkolása (mondjuk hülyén jönne ki amikor egy predátor mögé lopózol .... -
#2376 Jah hogy majd ilyen is lehet?XD
ÁÁÁáháá fuck yeah de váromXD
Szét foglak titeket tépni mert én vagyok az Alien mesterXD -
#2375 Egyébként szerintem az Alien klassz valami bődűletesen jó, nagyon imádom mikor ugrálok , sprintelek mint az atom a Marineok azt sem tudják mivan aztán trophy kill :))