Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
OMFG!

Egyetlen egy demo lesz, egyetlen egy multiplayer pályával, egyedül Deathmatch módban és mind a 3 faj játszható lesz

szabii98
De nem értem.Most külön lesz Predator meg Alien demo?

I met God. She's black

szabii98
aztakurva😄

I met God. She's black

Fehercsoki
Megnézem,egyébként avpgalaxyn van egy gyûjtemény amely magában foglalja az összes predator hangeffectet!

Jaffa 2843
sms hangnak valók 😄
saját up 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Tatyla
sajnos ezzel már elkéstél,nézd meg az új generációt...<#szomoru2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SLICK
egyébként itt mindenki elmúlt 18? Mert az alatt nem játszhat senki, ezzel ugye tisztában vagytok? 😊

Fehercsoki
Szerintem úgy gondolna,hogy ha tennének bele olyan látásmódot akkor úgy lenne értelme ha lenne olyan pálya ahol használni kell!

nem, csak mivel nincsen benne UV-s látásmód nehezen tennének bele olyan pályát amin azt kell használni

azért kicsit gondolkozz már mielõtt faszságot kérdezel

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Én meg fél 4kor...

szabii98
Vajon mikortól lehet majd tölteni?😄
Francba én 4kor érek haza holnap<#rinya>

I met God. She's black

szabii98
Na én is felraktam...😄

I met God. She's black

TurboX
ez többek között azért is jó mert ha valakit csak a kampány érdekli akkor az úgysem fogja megvenni
Fehercsoki
Nem hiszem hogy ilyen lesz!

Jaffa 2843
vajon full ingyenes lesz a demo vagy csak azok tölthetik, akiknek van regelt game az accountján? bár engem nem érint, de mintha lett volna valamikor ilyen módon demo közzétéve steamen

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Fehercsoki
Lesz olyan korlátozás hogy min. X ember kell ahhoz hogy elinduljon egy map?Mert ha nem szerintem megnézem én ezt a focus jumpot egyedül elõször😄

Fehercsoki
Én is,de nekem van gamem,de olyan szemét szar a steam hogy inkább fel sem raktam eddig.De most avp miatt muszály lesz.

KennyGTP
Én már fel is telepítettem a Steam-et, pedig nincs semmi gamem rajta <#banplz>

http://avp2010.b13.hu/

Fehercsoki
Hát igen,de azt hamarabb megunnánk(talán,bár ha predator e3 demo lenne azt élvezném,fõleg amikor alienek betörnek a bázisra,az nagyon jó rész lesz!),de végülis mind1,ha már multi demo legalább species DM lenne:S

Kandurex
Kár...jó lett volna a single demó 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

elitehun
Igen már tudjuk de azért kössz 😉
berczely
Megerõsítve!Holnap demó!

A SEGA megerõsítette azt amit tegnap még nem voltak hajlandóak kommentálni, vagyis érkezik az AvP demó változata a holnapi nap folyamán. A demó szerencsér egyaránt elérhetõ lesz PC-n (Steam), Xbox360-on és Ps3-on is. Mind a három fajjal lehet majd játszani, igaz csak multiplayerben. Egy pálya (Refinery) és egy játékmód (death match) lesz egyelõre elérhetõ. Szeretettel várjuk!

Ha bírja a gépem a demót akkor megveszem a teljest! <#vigyor>

elitehun
Meg a multi is ütni fog sztem
elitehun
Ezt.
Fehercsoki
Ha PCre vennéd ezt akkor ezt.

triplet
Am. Szerintetek melyiket vegyem meg, ezt vagy a dantes infernot?XD

Fehercsoki
Szerintem akkor amikor xbox live is frissül(nemtom hogy az hány óra) viszont sajnos steamen nincs preload lehetõség:S

elitehun
Nem tudni
triplet
Am holnap mikor fog megjelnni? Hány giga lesz?

elitehun
És azt honnan tudod hogy nem raktak bele olyan pályákat? Netán végigvitted már????
triplet
jóaz😄

Fehercsoki
Demó viszont alulmúlta várakozásaimat...Itt a hivatalos bejelentés,1 mapot tartalmaz majd,a refineryt,illetve mind3 faj játszható lesz,viszont csak 1 játékmód lesz méghozzá a deathmatch(azaz mindenki mindenki ellen)!

Fehercsoki
Lesznek dedikált és nem dedikált szerverek is,LANt eddig nem erõsítették meg ahogy én tudom,de lehet hogy igen.

hát ne mtudtam,hogy a dedikált szeroknak koze van a steamhez....
de a válaszodbol azt kovetkeztetem ki,hogy van koze😄

PSN ID:misi2mezei

Fehercsoki
És a kettõ kizárja egymást szerinted?

nem dedikált szerverek lesznek benne?vagy csak én értettem félre valamit?😄

PSN ID:misi2mezei

Lan-t csak nem haggyák ki belõle, gondolom akkor a demóban is lesz

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
"A Steamworks rendszert használja ugyanis mindkét játék az öcsik nyilvántartásához, a matchmakinghez, és a tabellák tárolásához. " Igen kell,na mind1 LAN lesz benne?Nem (csak) a demora gondolok.

ha a szervereket a steam üzemelteti gondolom azok sem fognak mûködni

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Ki tudja...

passz
de gondolom csaknem hajnali 1 és 4 között játszunk vele

beszólsz meghalsz

gabe paul logan
Még mindíg nehéz elhinni, hogy lesz egy újabb alien játék....bár én a Colonial marinest vártam...de mind1.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

ja az tényleg túl erõs lett volna
predivel meg úgyis inkább a közelharc élvezetes

a lándzsát azt el lehet hajítani?
mintha az egyik videóban nekidobta volna az egyik aliennek vagy katonának

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Csütörtökön jön a demo is...Az avp mennyire függ majd a steam meccsszervezõ valamilyétõl?

Fehercsoki
Értem,hát tényleg elég gyenge volt,de túl OP lett volna ha akit eltalálsz azt meg is öli,jó volt ez így!

tudom hogy nincs ebben a részben
én az avp2-re gondoltam amikor írtam mert abban sajnos elég gyengus volt
a netgunos részel csak royalpredator hsz-re reagáltam azt hittem így is érthetõ

beszólsz meghalsz

XenHai
zavvirol valaki rendelte már avp-t?
Fehercsoki
Helló!Köszi a linket de ez am kinnt van sega honlapján!Illetve a többi változatról is a megrendelési lehetõségek euban!Egyébként én szerintem megrendelem shoptorol a simát(onnan gyors és megbízható,zavvi hiába olcsóbb nem várok 2 hetet a szállításra) aztán külön megveszem a dlct.

XenHai
szerintem ja max nem raksz rá aa-t meg a többi szart..
3 gigahetrtzes proci szerintetek elég neki?
a többi alkatrész mind a minimun felett vannak bõven csak a proci gyengélkedik
de a többi talán egyensúlyozza

beszólsz meghalsz