7670
-
#2454 Zavvi csak a kézbesítéskor vonja le a pénzt a számláról? -
#2453 Csak nehogy az eredeti tulajok sírásával legyen teli hogy nem tudják elindítani. -
#2452 Most nem a steamre, hanem a user hülyeségére gondoltam. :)
#2450 - Nagy kibaxás lenne ha csak azok kapnák meg, így csak a multis közösséget választanák szét. Későbbi letölthető dlc formájában (szerintem) kiadják. -
#2451 Itt azt írják product detailsnél hogy "exclusive map pack" -
#2450 A különleges változatokhoz amit adnak 4 mapot az megvehető lesz a játék megjelenése után?Vagy az teljesen exkluzív?(ez dönt a survivor és sima között) -
#2449 Erre van az off/warez topic. -
#2448 Nem értem mért ne tudná elindítani?? A steam miatt? Nem hiszem. -
#2447 Majd akkor nézz fel ha kijött a játék, a hsz-ek 90%-a warezosok sírásával lesz tele hogy nem tudják elindítani a játékot. -
#2446 Mondjuk amikor felnéztem a fórumra, és megláttam hogy 12 új üzenet na mondom biztos új gameplay vagy valami, erre csak vita megyXD -
#2445 És ez most mire válasz?:S -
#2444 Mi a pék kemencébe szorult gyűrűsujját csináltok ti itt? Ez egy AVP3 fórum, nem pedig a helyi vásártér. X-nek tetszik, Y-nak nem tetszik. Ez van. Ha ide jön valaki hogy szerinte szar, akkor sem dől össze a világ. Szerintem nem szar, és meg fogom venni, az meg hogy Gipsz Géza mit gondol a játékról az ő egyéni problémája. Azért nem kell 30 hsz-en keresztül egymás anyukáját szidnotok.
Ennyi. -
Nothing117 #2443 szerintem te sem tudod hogy mi nem tetszik benne csak egyszerűbb leszarozni mint gondolkodni -
Nothing117 #2442 az ilyen "barmi" féle emberek sajnos nem adnak a játéknak 1-2 órát ők játszanak vele 10 percet és ha 10 szer megölték őt és ő nem ölt meg senkit sem csak azért mert béna akkor szerinte ez a játék szar, nem magában keresi a hibát hanem a játékban -
barmi #2441 OMFG
Az összkép nem tetszik.
Egyébként a mondanivalómat azzal kezdtem, hogy
" kipróbáltam ezt a multi demot ... "
-
#2440 de Te sem lehetsz több.. Miért kell nekirontani valakinek, akinek esetleg azért mert nem tud vele játszani, vagy másért, de nem tetszik a játék?
Nekem speciel bejön a demo, elsőre abszolút nem ment a játék, főleg az alien, aztán barátokkal összeültünk, és ahogy teltek a körök egyre jobb lett.. Szerintem csak meg kell szokni, első kipróbálásra pl kicsit én is elszomorodtam, de mostmár kifejezetten tetszik, csak rá kell állni az embernek. : D -
#2439 Ez neked kritika?Odavágsz egy 0/10t és leszarozod,de azt nem tudod megmondani hogy konkrétan mi nem tetszik. -
Nothing117 #2438 azt mond meg hogy 1 körben mennyi volt a max killed mert szerintem kettőnél többet nem öltél meg 1 körben sem aztán még te írogatsz itt olyat hogy noobok vagyunk
szerintem itt a többség már elég sokszor végzett első helyen több mint 20 killel -
Nothing117 #2437 kisköcsög ha nem tetszik a játék legalább azt írd le hogy miért
ne ok nélkül fikázd a játékot és az embereket azért mert 1 balf@sz vagy
ha meg normálisan nem tudsz beszélni akkor meg menny valami hozzád illő alacsony színvonalú topikba -
#2436 Ez nem vollt vélemény. Leírtad hogy szar. De nem indokoltad meg hogy szerinted miért szar? Egy deatmatch demóbol nem szürj már le semmit kérlek... -
Nothing117 #2435 szerintem is várd meg a teljest -
#2434 Hát a deathmatch jó hogy nem adja azt a hangulatot. Milyen már hogy vadászom le a predatort,ott vagyok mögötte(Alien vagyok), nyomnám meg az E-t, erre elkap a saját fajomból egy Alien és nyekk. Érdekes, mindenesetre NAGYON hangulatos! Majd a speciális dm lesz a frankó, ott már meg lesz az az élvezet amit a 3 tök különböző faj összecsapása ad! -
#2433 általában optionsben kezdem a játékot, úgyhogy irányítás nem igazán szokott problémát okozni :)
már kifejtettem egyszer mik a gondjaim, aztán mondták hogy ez a szar valami 10 hónappal korábbi szutyok, úgyhogy míg kijön az eredeti hanyagolom a témát :) -
barmi #2432 Téged meg ki a .@.. kérdezett ?
(imádom az olyan fórumokat ahol csak magasztalni
lehet a topik témáját mert ha véletlenül valaki
negatív kritikával illeti azt szétb@ssza a sok
hyper noob...) -
Nothing117 #2431 valami indokot is tudnál írni hogy mi nem tetszik benne?
vagy csak fogalmad sincs meyik gomb mit csinál és azért nem tetszik mert emiatt nyírnak ki mindíg meg gondolom csak a light attackot nyomod a támadásnál vagy összevissza lövöldözöl aztán csodálkozol hogy kinyírnak -
Nothing117 #2430 igaz vannak benne hibák
de azért mert 1 szar deathmatch pályát adtak ki a demóba még nem kellene leírni a játékot -
#2429 Nem, nincs egyedül... elég sokan vannak... szvsz többen, mint az elvakult hyperek...
KandurEX: Jah, a single érdekel a legjobban, jó kis parás, hangulatos Marine kampány leginkább... de ha multi is normális lenne, akkor meg is venném O.o AVP2 hihetetlenül jó multiban... a 3 tök különböző faj összecsapása nagyon élvezetes :D Ez szerintem nem hozza annak a szintjét, de ez a demó trágya, úgyhogy majd warezből kiderül :) -
Nothing117 #2428 ha tényleg 25-30 vagy -
Nothing117 #2427 "Lehet hogy én vagyok az apád, takony! ... "
nemhiszem mert ő most kint van a garázsban
amúgy is nehezen lehetnél az apám nemhiszem hogy 7 évesen már fiad volt
"WTF? Eszednél vagy? Az arcodon állíthatnál egy cseppet... "
jó bocs ez is csak magánvélemény volt
csak mindíg felkapom a vizet ha olyan játékot fikáznak ami nekem tetszik -
#2426 Ez a pár sor csak beigazolta Nothing117 által vélt életkorodat. -
barmi #2425 Igazad van! Elhamarkodott volt az értékelés.
Reméljük hogy az egyjátékos mód bejövősebb lesz! -
barmi #2424 "13 éves vagy és béna vagy a játékhoz"
WTF? Eszednél vagy? Az arcodon állíthatnál egy cseppet...
Lehet hogy én vagyok az apád, takony! ... -
#2423 Ne a demo alapján ítéld el a játékot, majd ha kijön a teljes akkor alkoss véleményt Mr. Kenpachi. :) -
#2422 Hm, én az egész multi mókát ennél a játéknál kis plusznak gondolom, szerintem a single lesz az ütős :)
Mondjuk azért nagy "duzzogva" míg meg nem jelenik a BC2, addig elleszek a multival :) -
Nothing117 #2421 egyedül vagy ezzel a véleménnyel
szerintem csak azért mondod ezt mert 13 éves vagy és béna vagy a játékhoz
azért mert nem tudsz játszani vele és 30-szor ölnek meg 1 körben azért csak magadat okolhatod de ezért meg nem a játék a hibás -
barmi #2420 nahát kipróbáltam ezt a multi demot ...
Azt kell mondanom hogy kritikán aluli ez a game szeréntem.
(szigorú magánvélemény)
0/10 -
simon7108 #2419 igen annak 9900 ft aki elorendeli február 15-ig! -
#2418 Kérdésem lenne:
CDGalaxis-ból szeretném megrendelni a játékot 9900 forintért. Csakhogy ez az ár most 10%-os akcióval értendő. Az akció Február 15-ig tart, a játék viszont 19-én jelenik meg. Tehát mire meg akarnám venni már 10900 forintba fog kerülni. Nem mint ha már nem lenne tök mindegy hogy 1000 forinttal drágább vagy olcsóbb, csak ez nem minősül a fogyasztók megtévesztésének? Vagy annak 9900 forint aki most "előrendeli"? Hogy működik ez a bolt? (sose rendeltem még tőlük) -
simon7108 #2417 jaja a game tételenként számitsa fel a postakoltséget! -
#2416 Na megrendeltem game-ről a survivor edition-t, de úgy látszik tételenként számolják fel a postaköltséget, mert mellé megrendeltem még az oblivion goty-t, és így 5,90 font a kiszállítás Europe Royal Mail-el. :S -
simon7108 #2415 jaja abban egyetértek,hogy a PS3 exkluziv cimek azok nagyon szépek!sajnos a multiplatform cimek már kevésbé mivel azokat általában xboxon fejelsztik és onnan portolják tovább ezért csunyább néha PS3-on!de vannak játékok amit PS3-on fejlesztenek és onnan portolják tovább na azok ugyan olyan szépek mint a tobbin:)