7670
-
Nothing117 #2494 csak már most elő lehet rendelni de 19.-e előtt nem kapja meg senki -
#2493 Nem,mindenhol 19.-e. -
davee16 #2492 Dee várjunk én akor most le vok maradva külföldn már rég kiaták de Magyarországon még nem vagy mi van most ? :D -
#2491 Én tegnap a zavviról rendeltem meg egy olcsó gamet (a Turok-ok) tesztelésként hogy mennyi idő alatt szállítják le a játékot és email-ban azt írták hogy 3-5 munkanap alatt hozzák ki a csomagot. Hát kíváncsi leszek a gyorsaságukra :)). Utána jöhet az avp-t ha hétfőre max keddre lehozzák a Turokot. -
davee16 #2490 de cd galaxison is már elöre meg lehet rendelni ... a játékot -
#2489 Igen,és még ígyis sokkal többet spórolok a rendeléssel mintha itthon venném(~7500 shopto,11k itthon) -
Nothing117 #2488 1700 ft meg nem olyan sok
akkor már inkább a shopto -
#2487 Akkor shoptot választom zavvi helyett!Bár biztos zavvival sem veszne el,de ha igen az a baj ott nem kell aláírni kiszállításnál,és ezért nem tudod bizonyítani sem h nincs meg:S -
#2486 100%osan megbízható kiszállítás egyértelmű -
#2485 Nektek mi ér többet ~1700 ft vagy gyors és 100%osan megbízható kiszállítás(regisztrált küldemény)? -
#2484 majd nyomtatsz egyet :D naddolog -
#2483 Én megveszem,csak nem tudom hogy zavviról 18 fontért vagy shoptoról 23,35ért,shopto gyors és megbízható de nemtom hogy megérnée,bár így legalább biztosítva lenne hogy megérkezik márcsak a gyorsaságuk és a regisztrált küldemény miatt is! -
davee16 #2482 okés meg lett köszönöm még 1x a segitségeteket :) amugy énis gondolkozom rajta,hogy meg kéne venni az Online játék miatt mert élvezetes lehet :D Én még a régebbi avp vel lan on játszottam és az is nagyon jo volt ... -
#2481 Egyébként GAMEn letöltéssel is meg lehet venni!Csak sajnos nekem kell a doboz:D -
Nothing117 #2480 a játék meg itt van
avp -
Nothing117 #2479 get steam now gomb -
Nothing117 #2478 persze hogy le lehet de előbb töltsd le a steamet
azon belül meg az oldalukon jobb oldalt alul lesz majd 1 olyan hogy demos ott megtalálod mert ez van első helyen
steam--itt van bal oldalt -
davee16 #2477 Szevasztok a demo-ját le lehet tölteni még? Ha igen akkor egy linkel dobjatok meg. Elörre is köszönöm. -
#2476 Nagyszerű!Akkor csak nem basznak ki annyira velünk!Rendelem is csak nemtom honnan,zavvi azért nem tetszik mert nem kell aláírni semmit csak bedobják. -
Nothing117 #2475 végre 1 jó hír :) -
#2474 Választ kaptam egy kérdésre:
"The Aliens in online Survivor Mode are essentially “bots” and those without an internet connection are able to play this mode in Single Player too."
Azaz: Nincsenek botok a játékban, de a Survivor modot lehet internet kapcsolat nélkül is játszani Sigle Player játékként. (ergó a sigle-höz sem kell internet kapcsolat.) (még nem olvastam végig az egész cikket.) -
simon7108 #2473 de van csak az apám nem adja oda az ovét mert nem bízik az ilyen internetes bankkártyás vásárlásban....
nekem meg még nincs de remélhetoleg hamarosan lesz. -
#2472 Ja meg cod 6 :) -
#2471 Ja ezt a multit nem :D Csak tf2 meg l4d -
#2470 A Sega hivatalos válaszai a kérdésekre
link
Válaszolnak arra is, hogy a survival edition pályái csak egy ideig lesznek exkluzívak... -
#2469 Szerintetek mennyi az esélye annak hogy ha 19.-én megjelenik a játék és én előrendeltem akkor 19-én már mehetek is érte? (cédégalakszis) Csak mert az jövő hét péntek, én meg ha lehet már hétvégén játszani akarok vele :D -
#2468 -
Nothing117 #2467 lehet megjött a havi :)
ha csaj lennék biztos az lenne az örjöngés oka -
#2466 barmival tegnap egymást téptétek :D ma a steam a szar. :D -
Nothing117 #2465 megvan basszus véletlen letöröltem a visual c++-t :( -
Nothing117 #2464 már vagy ötször indítottam újra steamet akkor marad a support -
Nothing117 #2463 nem örjöngök :) -
#2462 a hiba az ön gpépben van, amit egy steam újraindítás az esetek 99%-ban megold. ha nem akkor itten lehet további megoldásokról olvasgatni. -
#2461 hajrá :D
de am mi van? 2 napja csak "őrjöngsz" :) -
Nothing117 #2460 a legtöbb fejlesztő a régi jól megszokott rendszerrel adja ki a játékokat és soha semmi gond nincs velük sem multiban sem singleben
pl ott van a battlefield sorozat az csak a multira koncentrál sinlge szinte csak gyakorlásra van kitalálva bennük, nem használ steamet és semmi baj nincs a multijával
lenne 1-2 szavam a steam megalapítójához -
Nothing117 #2459 mi a f@sz? game is unavailable please try again later
kurva jó már előre látom amikor kijön a teljes játék és azért nem tudunk single playert játszani mert a steam 1 nagy rakás szar
egyáltalán minek kellett nekik ilyen szar steames rendszerrel kiadni? -
#2458 és senki nincs a közeledben, aki rendelkezne dombornyomott bankkártyával, vagy egy hitelkártyával? -
simon7108 #2457 ugy megrendelném kulfoldrol de sajnos nincs bakkártyám:(
ithon meg 35 euro.... -
#2456 Csak tolod a multit? :D -
#2455 Nyugi s teamet pofon egyszerű kezelni :P