7670
-
#2534 Nekem elég a skin...Viszont így minden fegyvert használhatsz egyszerre,avp2ben kasztokra volt korlátozva hogy mit használhat(tudom h ki lehetett kapcsolni a korlátozást).Viszont az tényleg furcsa lesz preatorian sima warrior/drone tulajdonságokkal. -
Nothing117 #2533 pedig szerintem az avp2-es balancerendszerrel sem volt gond
de az biztos hogy így egyszerűbb, megspóroltak néhány órányi munkát és így a fejlesztőknek is pár órával kevesebb bért adnak tehát olcsóbb is a cégnek -
Nothing117 #2532 ilyen levélnél nagyobb méretű küldeményt úgy küldenek hogy ha nem vagy otthon akkor a postás értesítőt hagy hogy megérkezett és a postán tudod átvenni, nem fogják csak úgy bedobni a postaládába, ennyiből ha pénzt küld neked valaki a postán azt is csak úgy bedobnák a postaládába -
#2531 Azt írták hogy egyszerűbb és jobb lett így a balance ha nincs sok féle kaszt. -
#2530 Lebuktam.Na szóval várnék én,de az nem gáz ha csak simán bedobják a postaládába?Aki rendelt már zavviról csak simán bedobták? -
midian #2529 Azzal még nem is lenne anyira gond.Inkáb az ,hogy pl bevártam 10 ből 7 szer hogy nyílt terepen egymással szemben,és valahogy mindíg neki jött össze -
Nothing117 #2528 lusták a fejlesztők
pedig az avp2-es skin rendszert nem lenne nehéz beimportálni a játékba
csak pár óra munka lenne, de ők még ehez is túl lusták nemhogy a gugolást is beletennék -
#2527 Mert ott (mégha 3 fonttal is) de drágább. Nekem számít az a 'majd ezer Ft különbség. -
#2526 mielőtt te itt el kezdtél vacillálni hogy honnan rendeld már páran megrendeltük a a zavvitol ,de te szerintem a shopto embere vagy hogy mindenkit itt kételybe akarsz taszítani... -
#2525 Ahonnan szeretnéd, nézd, mindegyikbe bele lehet kötni, válassz egy neked szimpatikust és kész. A zavvi annyi előnyt mutat, hogy cirka 5.000 Ft vágja hozzád a játékot. Ekkora összegnél, tételezzük fel, valami gubanc is adódik, nem fog a földhöz vágni. -
#2524 Azért ez röhej.. Avp2ben nagyon szépen meg tudták csinálni akkor most miért nem?
És alien skinek között ott a praetorian is ami ügye az egyik legnagyobb alien fajta és sokkal korlátozottabb a falmászási és mozgási képessége mint egy dronenek. Konkrétan Avp2-ben nem is tudott falra mászni viszont olyan volt mint egy tank és hatalmasakat tudott ugrani de leapelni nem. Aztán a predalien erős volt tudott leapelni falra mászni de nem volt állkapcsa így nem tudott enni, fejet leharapni és lomhább volt. Drone tökéletes középút gyors és erős de semmiben sem kiemelkedő plusz minden képesség a birtokában volt. Runner az én személyes kedvencem pokoli gyors és pici viszont őt a legkönnyebb elintézni és persze nem is volt erős. Queen pedig minden idők legeslegjobb dolga ami valaha fps játékban szerepelt. Amikor átalakultál az összes ember és predator szemében igazi félelem volt! Mindenki futott de csak akkor volt esélyük ha olyan kicsi helyre bújtak be ahová nem fértél be utánuk.
Na elkalandoztam szóval akkor, hogy is lesz ugyan olyan egy praetorian mint egy drone?! Bónusznak lesz egy kétszer akkora hitboxod amit még egy vak marine is eltalál de semmi előny?! -
#2523 Akkor én is zavviról rendeljem? -
Nothing117 #2522 az automatikus mászás az auto transition?
mert ha az akkor asszem az alapból ki van kapcsolva vagy nem? -
#2521 Attól, h te kitalálod, hogy szebb és jobb a shopto, még nem lesz onnan rendelés.
[b]A zavvi pont annyira megbízható, mint a game.co.uk vagy bármelyik nagyobb hálózat. Ennyi. Pont. -
#2520 Miért zavviról rendeli mindenki ha shopto megbízhatóbb és biztonságosabb? -
#2519 Na én is berendeltem zavvi-ról a játékot. :) -
#2518 Majd belejössz,kapcsold ki automatikus mászást,az sokat segít! -
midian #2517 Nem tudom ki hogy van vele,az előbb nyomtam először úgy hogy csak ketten voltunk ,és mindketten Alien nel.Hát azt kell mondjam hogy nagyon nehezen tudok vele gyilkolni ,abszolút nem érzem vagy nemtom 10-0 letta vége.Eléggé kiábrándító volt -
#2516 Tök jó,Q&A-ban írták,hogy single player játékhoz nem kell net,survivor modeot pedig egyedül is lehet majd tolni,illetve a 4 extra mapot később majd meg lehet venni DLCKént!Holnap elő is rendelem shoptoról! -
#2515 Meg gyorsaságot,nagyobbat ütnek,ilyeneket! -
#2514 jogos:D -
Nothing117 #2513 vagy álcázót és pulse riflet
aztán majd a plafonról lövöldöznek -
#2512 Akkor meg az a kérdés, alienek mit kapnak szintlépéssel!? Messzebbre látnak a falon keresztül? -
Nothing117 #2511 remélem akkor a marineok pisztolyal lesznek a játék elején, mert így már nem fognak sokat érni -
Nothing117 #2510 remélem így lesz
nagyobb szinteken ha az összes fegyver meg lesz kezdésnél a predi mészárszéket rendez -
simon7108 #2509 hát azt már nemtudom,hogy hány fegyvert:Dannyit tudok csak,hogy majd szintlépéseknél fogjuk megkapni a fegyvereket!azt,hogy mennyit lehet egyszerre betenni rejtély....
de ha minden igaz 4-et!mert elo lehet hozni az invertoryt és ott 4 ilyen kis kocka van de nem biztos. -
#2508 Esztétikai értéke mindenféleképpen lesz a skineknek.
Tehát ha jól értem, akkor alap csuklópenge, és mellé mindenki kiválaszthat + 2 fegyvert? -
simon7108 #2507 nem,nem,nem!
elvileg ugy lesz,hogy majd a szint lépéseknél kapod meg a fegyvereket!csak a demoban van igy,hogy minden fegyvert kiprobálhass de ugyebár szintet nem lehet lépni! -
Nothing117 #2506 avp2-ben jól meg csinálták a fejlesztők
light predi gyors volt csak kevés hp-je volt heavy predi meg fordítva
de így nem sok értelme lesz a skineknek -
#2505 Tehát pl. prednél a fegyver is csak úgy lesz, hogy csuklópengével kezdés, aztán többit földről összekapargatni?
(eléggé illúzió romboló, elvégre vadászni mennénk vagy mi a fene ) -
#2504 Így tudták jól balanceolni,hogy csak skinben mások a különböző predatorok és alienek illetve marineok! -
#2503 Elolvastam Tim Jones válaszait, és ami aggaszt, hogy nekem az jött le, hogy a különböző predatorok/alienek/marinek csak skinben lesznek mások. Mit tudtok erről? Elvetették a class weapon sets-et mint a 2-ben volt? A különböző skinekkel nem járnek különböző tulajdonságok (min pl.: több/kevesebb élet, vagy egyik gyorsabb mint a másik stb.) ? -
Deathstorm676 #2502 Ja nekem is mind1 majd ha kijön letöltöm és addig játszok azzal amíg meg nem érkezik. -
#2501 Értem.De nekem megéri a teljes megbízhatóság azt a kis plusz pént és így is sokkal olcsóbb. -
#2500 Nekem tökmindegy mennyi idő míg kihozzák.Arra törekedtem lehető legolcsóbban meglegyen.Ha 3 hónap akkor 3 hónap.Ha lesz warez akkor tökmindegy úgyis. -
#2499 Hogyhogy olyan?Lesz benne matchmaking,dedicated szerver,server browser,direct server létrehozás. -
davee16 #2498 értem . Amugy nem tudjátok mien lesz a Multi modja olyan mint a COD 6 nak ? (már csak azért gondolom mert ez is Steam os lesz ) vagy erröl nem tudtok v mit ? -
#2497 Alig több mint 1 hét és kijön,készítettem régebben warez/off topicot: itt van,bannerbe be kéne rakatni! -
#2496 Alig dupla annyi mint zavvi,és 3500al drágább mint shopto,megéri cdgalaxisból venni... -
#2495 Arra énis kiváncsi vagyok, hogy mikor kapod meg!?
Énis megrendeltem már a mult7en tőlük, de nemjött még meg!
(ha valaki nemértette volna, vicc volt)