Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azt gondoltam de ott nekem csak emberek vannak névvel ellátva és persze lockolva 😞

Next PC upgrade: 2022

TurboX
lobbynál fajok ikonjaira kattintva (ha a balansz engedi=pl.max2predator)
viszont ezt nem multira írták az biztos, néha átmegy a dolog "ki nyomja meg elõbb az E betût?"-re, persze utána meg jön a feketeleves mert miközben megy az animáció 6x legyilkolnak.. kampány remélem élvezhetõbb lesz

apropó, predatorral hogy kell fegyvert váltani mert az mind szép és jó hogy nyomogatom a 1-23-as gombokat kijön valami izé de csak karmolászok.. 😄
wesker24
Nekem eddig semmi bajom nem volt a multival akárhányszor beléptem engem mindig kapásból berakott egy serverre !
wesker24
Nekem eddig semmi bajom sem volt a multival !

Reggel korán leszedtem le is jött most is néztem a multi és nálam egybõl be is rakott egy játékba és alig vártam ha kb 1-2 percet !

De aliennek adott be de bazz azt sem tudtam hol vagyok xD kicsit meg kell szoknom az alien irányitását mert ez elég gyors és mindenhova felmászik ! Eddig még senkit sem tudtam kinyirni mert ugy mozogtam hogy azt sem tudtam hol is vagyok egyáltalán ! xD
A képre klikkelve.<#wink>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Magiszter
Köszönöm Rebelion/Sega, most vesztettetek egy vásárlót. Fél órája próbálkozom a játékkal de eddig a következõ eredmények születtek:

- Connection Time-out
- Connection Failed
- Szimplán kidob az asztalra

Más multi játékokat tudok játszani, még ha 150-200-as a pingem akkor is, ezt nem. Szóval köszönöm, de megvárom a single-player demót (tudom nem lesz), vagy a tört változatot. Pedig nagyon meg szerettem volna venni, de úgy hogy nem tudom kipróbálni, nem fogom.

Este még teszek egy próbát, adok neki még egy esélyt hogy eladja magát.

Rowlend
Fel van telepítve de mindig searching for games.. és tovább nem megy. Mit kell csinálni az Allnál? megtaláltam ott az avp-t de ott csak Play Demo van már

GET OVER HERE!

grebber
Hát ha ilyen lesz a multi az elég gáz.Ez a szerver keresés nevetséges.

Hogy a francba tudok váltani hogy ne katonával legyek?

Magiszter
Eddig nagyon jó a játék. 3x kaptam Connection Fail-t és egyszer pedig szimplán kidobott az asztalra a játék. Szóval jó ez, nagyon tetszik egyenlõre a muti-demó! Hát ha még játszani is tudnék vele! <#gonosz3>

Jó akkor most úgy csinálom ahogy mondod. Elõbb felrakom a C-re. Aztán steammaps-et kimentem az asztalra. Aztán uninstall steam. Utána reinstall a D-re, utána a steammaps-ot az asztalról felülírom az üres mappára.
Néhány Steames játék nem szereti ha ékezetes mappán belül van a Steam. Ja az is igaz hogy a játékokat nem lehet a Steamen kívül tenni. A Steames játékoknak mindenféleképpen a Steamen belül kell lennie!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Ne keress ra' a jatekra.Mert ugy nem jo..
A Store fulon katt az "All" -ra,es kicsit lentebb van a demo.Gorgess lefele.

wesker24
Aha ha D-re installálod a steamet akkor minden egyes letöltés köztük az Avp 3 demo is már a D-re fog települni !

Valószinû az hogy a játék mappába raktad öket a játékoknak mindenképp a steamppas mappában kell lennie különben a steam nem látja öket rendesen !
triplet
Nekem is ez volt, de kb 3-4 perc után beindult és szedi stabil 90kb/sec-el😄. Mingyár csatlakoztatom a mobil netet aztán 250kb/sec azonnalXD

XenHai
várj vele nekem is be dobta a gamet 1 kis idõ után.
Így fél óra játék után egészen jó lett bár azért 1-2 dolgot kéne rajta a finomítani!
Köszi a gyors választ, de már mire ezt megírtad addigra leszedtem a Steam-es játékokat (MW2), és utána a Steam-et a C-re. Felraktam a D-re utána a Steam-et. Csináltam egy Játékok mappát és abba raktam. Eddig ok volt minden, de utána meg mikor felinstallálódott az MW2 az asztalon az ikonokat nem ismerte, és hiába ment a Steam, mikor indítani akartam azt írta: Fatal Error: Steam must running. Pedig a steam az futott rendesen. Most megint lekaptam mindent. Most vagy az a baja, hogy Játékok mappába raktam, vagy akkor most rakjam a C-re és utána amit írtál azzal a módszerrel a D-re? Utána egyébként ha már tölteni akarok dolgokat a Steam-en keresztül már a D-re megy neked? Például ez a Demo is már automatikusan odament?
Magiszter
Azt nézem én is hogy folyamatosan jön 550k-val csak közben ezt elfelejti kiírni. 94%-nál vagyok, de kb 10 percen át csak Starting-olta a Download-olt. Aztán cseréltem skint a steam-en és elkezdte kiírni az adatokat. Jó kis cucc mi? 😄

Na kipróbáltam én is,eddig nagyon tetszik,csak kár hogy a Searching for games-nél tovább nem megy... <#idiota><#vigyor>

Nálam "searching for games" felirat megy negyed órája. Mit csinálhatok rosszul, hogy nem talál semmit? :S

Fenrir
Nekem most 450k-val jön, lassan 60%, folyamatos átvitel a kezdettõl fogva.

A halál csupán a kezdet...

wesker24
Még jó hogy korán reggel felkeltem 7 óra fele ! És láttam hogy már tölthetõ az új Alien Versus Predator !

Le is kaptam gyorsan és 1 óra alatt le is jött !
Magiszter
Fura. Továbbra is Download Starting van kiírva de a DU meter szerint 550-el csorog lefele valami netrõl. Mivel az SG.hu alig ha foglal le ennyit, gondolom a steam az. Fene se érti.<#nemtudom>

En is elkezdtem szedni a demot,nekem minden rendben.. 500kb/s stabilan.

grebber
Én is toltam egy meccset.
Alienek többször ledaráltak mint az emberek.

H3LLBoY
csináltam még pár képet:
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img][/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

H3LLBoY
na nyomtam két meccset: egyet aliennel nagyon gáz volt, egyet pedig emberrel. na azzal nagyon durva voltam. persze csak a bazi nagy fegyvere miatt. sajna predatorral még nem volt szerencsém tolni de megyek is és bepótolom a hiányosságom!!!😊

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Magiszter
Nézem a steam-es árakat.... hát a mostani eur-huf árfolyam alapján boltban olcsóbban hozzájutok a játékokhoz...

Elkezdtem tölteni a demó-t, ment vagy 5 percig 200kb/s körül és most "Download Starting".

Ennyit az istenített steam-rõl.

TurboX
elsõ meccs pár krém:

hát nem tudom, a mozgás látványa elég idétlen, néha olyan érzésem van hogy egy jégpályán szaladgálna mindenki elsõ 10perc alapján eddig ez jött le
triplet
Ez a köccsög nem akarja szedni. Bekerült a my games listába, 1 percig ott volt hogy szedi 89kb/sec-el, erre most meg download starting van már ott vagy 8 perce. WTF?!

Khabbas
Na, bejutottam egy meccsre, sztem hangulat 5-ös, jó lesz ez no. <#alien>
Egyedül az idegesített, hogy a predi cloackon boldog boldogtalan átlát...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

XenHai
engem még mindig szopat nem enged gamelni....
triplet
van demó?😄 Szedem a steamotXD

wesker24
Ez egyszerû a steam alapból a c-re megy de én átraktam a steamet a d meghajtóra aztán oda olyan játékot vesz amilyet csak akar hely van dögivel !

Kimásoltam a steamapps mappát töröltem a steamet c-rõl reinstalláltam a steamet D-re steamapps mappa visszamásol aztán mehet szépen minden ugy ahogy addig volt !
Fehercsoki #1105 Szívesen. 😊 Be tudnád linkelni, a SEGA-n azt az oldalt, ahol írtak, hogy hol máshol lehet megvenni, mert én nem találtam.

Jaffa 2843 #1148 Hát ez nagyon jó kösz!!!!! Rakom is fel a mobilra.

berczely - VIP #1159 Hát ez nagoyn fasza! Sokkal jobb, mint a mostani. SZerintem le kéne cserélni. Ezt a képet keresem már rég óta, hogy jó minõségben háttérnek be tudjam állítani. Tudnál egy linket adni, ahol van esély megtalálni ezt?

Egyébként most nézem Steam-en, és le tudom tölteni, de a C-re akarja rakni. Ezek szerint amit a Steam-en keresztül akarunk leszedni mindig a Steam mappába megy? Mert én mikor megvettem az MW2-t a D-re raktam, de a Steam a C-n volt, és kis idõ után össze is omlott az MW2, és újraraktam a C-re, Steam-en keresztül és már úgy jó azóta is. (Lekopogom). Szóval most ha leszedem a Demot, meg mondjuk ha a játékot is fel akarom majd rakni a C-re mehet csak? Mert ott meg már nincs hely a teljes játéknak.:S
Sikerült játszanom kicsit, az emberekkel a torkolat tûztõl nem látok kit lövök, idegenekkel ha csak „sétálok” olyan mint ha laggolna, vadászokkal még nem sikerül játszani. Év játéka biztos nem lesz. Ettõl függetlenül egyjátékos lehet jó lesz.

XenHai
Ez nálam cseszik menni...
romeozor
én egyelõre abból indulok ki hogy korán van és csomóan le sem töltötték még a gémet, ezért nem tud párosítani senkivel. aztán ha majd délután is hasonló lesz a helyzet akkor el lehet kezdeni anyázni valami mást.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Maxtreme
Én is ettõl félek, hogy többen lesznek 😄 Gondolj bele ha most a leterheltség miatt nem enged be, mi lesz napközben xD

Miért ne? 😊 Itt is olvashatod hogy nem 1 magyarnak sikerül már bejutni.

RoyalPredator
Ez is p2p-s szarság szerintem...
Majd ha jössz haza, többen lesznek, mert sokakm ég le se töltötték.
+ nemhiszem h innen pl amerikába konnektál téged.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Maxtreme
Bazz kb 1 órája fut a háttérben.. Hát ha ennyi idõ után nem enged be akkor kapja be 😊
Mit gondoltak a fejlesztõk? hogy csak 2 ember fog játszani?

sznus
Én is vártam sokat, mire játékra kerültem. Miután beengedett, mentem vagy 5 kört rögtön. 😄 Nekem tetszik, bár gyaktak rendesen, de 1x-2x én is adtam nekik. Irányítást meg az egészet szokni kell még. Az AvP2-õs berögzüléseket el kell felejteni. Várjuk a megjelenést, addig meg elszórakozunk ezzel, nem rossz ez. 😊

Maxtreme
Én egyfolytában fent vagyok (itt fut a háttérben ablak módban a játék)
De ugyanaz a helyzet mint kb 1 órája.. Searching for games 😄

Viszont már csak kb 20 percet érek rá, utána go to work.

RoyalPredator
VALAKI MENJEN FEL MULTIRA MERT NEM TALÁL SZERVERT MAGÁNAK😊

Maxtreme
ne sajnáld. Nálam hiába jött le kb 5 perc alatt, játszani nem tudok vele xD

RoyalPredator
Nekem 2perc 24 másodperc alatt lejött az elõbb 😉
Heheeeedeszuper😄

XenHai
Dettó remélem hamar ki javítják.
szabii98
ÁÁÁ de szar netem van:/
5óra 35perc <#rinya>

I met God. She's black

Khabbas
Nálam is ezt produkálja 😊 pedig már ennék egy kis marine-t... <#alien>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Maxtreme
vagyis nálam a multi... reggel van 😄