Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
viszont ezt nem multira írták az biztos, néha átmegy a dolog "ki nyomja meg elõbb az E betût?"-re, persze utána meg jön a feketeleves mert miközben megy az animáció 6x legyilkolnak.. kampány remélem élvezhetõbb lesz
apropó, predatorral hogy kell fegyvert váltani mert az mind szép és jó hogy nyomogatom a 1-23-as gombokat kijön valami izé de csak karmolászok.. 😄
Reggel korán leszedtem le is jött most is néztem a multi és nálam egybõl be is rakott egy játékba és alig vártam ha kb 1-2 percet !
De aliennek adott be de bazz azt sem tudtam hol vagyok xD kicsit meg kell szoknom az alien irányitását mert ez elég gyors és mindenhova felmászik ! Eddig még senkit sem tudtam kinyirni mert ugy mozogtam hogy azt sem tudtam hol is vagyok egyáltalán ! xD
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
- Connection Time-out
- Connection Failed
- Szimplán kidob az asztalra
Más multi játékokat tudok játszani, még ha 150-200-as a pingem akkor is, ezt nem. Szóval köszönöm, de megvárom a single-player demót (tudom nem lesz), vagy a tört változatot. Pedig nagyon meg szerettem volna venni, de úgy hogy nem tudom kipróbálni, nem fogom.
Este még teszek egy próbát, adok neki még egy esélyt hogy eladja magát.
GET OVER HERE!
Hogy a francba tudok váltani hogy ne katonával legyek?
Next PC upgrade: 2022
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A Store fulon katt az "All" -ra,es kicsit lentebb van a demo.Gorgess lefele.
Valószinû az hogy a játék mappába raktad öket a játékoknak mindenképp a steamppas mappában kell lennie különben a steam nem látja öket rendesen !
Így fél óra játék után egészen jó lett bár azért 1-2 dolgot kéne rajta a finomítani!
A halál csupán a kezdet...
Le is kaptam gyorsan és 1 óra alatt le is jött !

[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img][/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Elkezdtem tölteni a demó-t, ment vagy 5 percig 200kb/s körül és most "Download Starting".
Ennyit az istenített steam-rõl.
hát nem tudom, a mozgás látványa elég idétlen, néha olyan érzésem van hogy egy jégpályán szaladgálna mindenki elsõ 10perc alapján eddig ez jött le
Egyedül az idegesített, hogy a predi cloackon boldog boldogtalan átlát...
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Kimásoltam a steamapps mappát töröltem a steamet c-rõl reinstalláltam a steamet D-re steamapps mappa visszamásol aztán mehet szépen minden ugy ahogy addig volt !
Jaffa 2843 #1148 Hát ez nagyon jó kösz!!!!! Rakom is fel a mobilra.
berczely - VIP #1159 Hát ez nagoyn fasza! Sokkal jobb, mint a mostani. SZerintem le kéne cserélni. Ezt a képet keresem már rég óta, hogy jó minõségben háttérnek be tudjam állítani. Tudnál egy linket adni, ahol van esély megtalálni ezt?
Egyébként most nézem Steam-en, és le tudom tölteni, de a C-re akarja rakni. Ezek szerint amit a Steam-en keresztül akarunk leszedni mindig a Steam mappába megy? Mert én mikor megvettem az MW2-t a D-re raktam, de a Steam a C-n volt, és kis idõ után össze is omlott az MW2, és újraraktam a C-re, Steam-en keresztül és már úgy jó azóta is. (Lekopogom). Szóval most ha leszedem a Demot, meg mondjuk ha a játékot is fel akarom majd rakni a C-re mehet csak? Mert ott meg már nincs hely a teljes játéknak.:S
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Miért ne? 😊 Itt is olvashatod hogy nem 1 magyarnak sikerül már bejutni.
Majd ha jössz haza, többen lesznek, mert sokakm ég le se töltötték.
+ nemhiszem h innen pl amerikába konnektál téged.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Mit gondoltak a fejlesztõk? hogy csak 2 ember fog játszani?
De ugyanaz a helyzet mint kb 1 órája.. Searching for games 😄
Viszont már csak kb 20 percet érek rá, utána go to work.
Heheeeedeszuper😄
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870