7670
avp10logo.png
  • McKalton
    jó kis game ez :)
  • KennyGTP
    Videók a tegnapi eventről :))
  • SLICK
    Zsír lett!
  • KennyGTP
  • KennyGTP
    Én kiegészíteném az előttem szólalót :). Az Aliennél tanuld meg a mászást jól "irányítani" és használd ki azt a lehetőséget is hogy átlátsz a falon. Prednél az aknázás és a plazmázás jó dolog ha biztos távolságra vagy az ellenfeledtől. Marinnál meg a legjobb túlélési taktika ha csapatban mozogsz a társaiddal és fél szemmel a radart figyeled. De ami a legeslegfontosabb a multiban az a kő-papír-olló harcmenetének kitanulása!!!
  • Optimus Prime
    Én a legtöbbet Pred-del égek, még pár hónap gyakorlás után is. Ajánlanám az Alient. Légy mindig a plafonon, üsd ki a világítást és támadj hirtelen lesből Shift+bal egérgomb. Marine-nel egyszerű: lősz mindenre, aki nem veled van. A középső egérgombbal tudsz blokkolni és ütni, de ehhez piszok gyors reflex kell a profi játékosok ellen. A Pred ugye cool, de ha rejtve kiszúrnak... Használj plazmát és aknát.
  • Ragamofi
    Sziasztok!
    Tudnátok mondani egy pár taktikát alienhez,predatorhoz és emberhez multiba??::D
  • Optimus Prime
    Akkor azért vol még egy üres kocka Marine-nál is? A hétvégén küzdöttem fel magam a 43-as szintre, azt hittem azért mert Survival szereztem az utolsó pontokat. Az is ad XP-t elég sokat, 4-5 jobb kör után szintlépés.
    Ami a játéktámogatását illeti, szerintem örüljünk, hogy nem húzták ki a szervereket és hogy annyi patch is jött, mint amennyi. Nekem is hibádzik pár dolog, de ahogy az Advent Rising-nál sem, itt sem zavar - csak olykor.
  • Norberto065
    Szevasztok !
    Valaki tudd valamit arról,hogy lesz e még javítás a pc-s játékhoz,mert a konzolos verziókhoz nem lesz azt tudom de nem úgy nézz ki mint ha foglalkoznának a játékkal a készítők.
    Zavaró,hogy max rankú vagyok és nem megszerezhető a 3 skin mert nem rendeltem elő. Legalább a készítők vennék el onnan az üres helyet h ne fájdítsák mások szivét,hisz már nem megszerezhető. Nekem a hunter edition verzió van meg még abba biztam h lesz 3 skin de abba sem de szerencsére h abba vannak pluss dolgok,akinek nincs hunter verziója az a 576 üzlet honlapján megrendelheti.

Szóval bármennyire nekem a number 1 játék attól jó pár dolog zavar benne amit még lehetne javítani. Legalább az eredeti játékhoz kiadnának csalást már az is nagy dolog lenne.

Gondolom azért hanyagolják mert jön a Aliens:C.M.,amit szintén az AVP készítői csinálnak,bár az számomra uncsi lesz hisz csak ember és alien lesz benne(és az embereken lesz a hangsúly),de az tuti h félelmetesebb és nehezebb lesz.

• cytec
    Üdv Skacok.

Kérdésem: Miért megy el a játék hangja rögtön a kezdésnél???
  • Optimus Prime
    Az 1-ben talán ijesztő az a rész, de itt nem. Főleg, hogy letudod szedni, ha van elég életed. Nekem egyedüli félelem ebben játékban az volt, hogy már megint üres a tár a rendes fegyverben.
  • SLICK
    :D
  • bertino
    nincs gond, egyszeruen befostam picit
  • wesker24
    Pedig a Marine hadjárat nem is olyan nehéz !

Alien-nel többet szivtam mint a Marine-nal.

Predator az meg nem volt kérdés az könnyü volt.
  • SLICK
    na mi a gond?
  • bertino
    most jarok marine-al a pofara maszos izeknel.
    es most dontottem ugy, hogy ismet pihentetem a gamet ugy 3-4 napra.
  • Optimus Prime
    Csak azt a hibát követted el, hogy ranked match-et akartál. Ritka, de egy idő után akad játékos. :)
    Egyébként az achikat sima szerveren játszva s megadja.
  • Jaffa 2843
    csak kicsit kellett volna vissza görgetni
  • Ragamofi
    Na megjött végre!!!
    Amugy a multi csak nekem szar???Mert amikor játszani akarok órákig játékost keres de sose talál senkit!!
    Vmi ötlet??
  • Optimus Prime
    Ja, amúgy optimus2007 a Steam azonosítóm.
  • SLICK
    végülis ízlések és pofonok :)

Ezen kívül még a Jungle nem jön be. Az összes többit imádom :)
  • KennyGTP
    Ez a egyik legjobb alapmap!!!!
  • SLICK
    [HUN].:SG:. Sixth 2 Babe
  • Ragamofi
    ALig várom hogy megjöjjön!
    Amugy adhatnátok steam neveket hogy majd tudjak nyomulni veletek XD:D:D
  • SLICK
    én a Pyramidot kifejezetten utálom :S
  • Optimus Prime
    Ja, és az multi. Nos, első pár hétben sokat fogsz szentségelni, mert simán levágna, mint a marhát. :) Végkép úgy érzed semmi esélyed, főleg a sunyi E spammelőkel szemben. De bele lehet rázódni, és még mindig ott a Survivor mód is.
  • Optimus Prime
    A 2 se az az isten szint, bár a hangulat nagyon jó - lévén Monolith játék. Az 1 a legjobb, kellőképp megvan a suspense, ijesztő és nagyon nehéz. A 2 szebb és van sztorija is az 1-el szemben. A 3 pedig leginkább a film/regény rajongóinak jön be. Sok pillanat, easter egg és egyéb minden van, ami a film rajongóinak tetszeni fog. Főleg a Pyramid multis pálya. :D
  • KennyGTP
    Kicsit túlzás hogy Isten, én inkább azt mondom hogy király (10/8) :). Csak nehéz lesz megszokni az irányítást és a kő/papír/ollót XD.
  • SLICK
    röviden, tömören a multiplayer: ISTEN!!!!
    A single sajnos nem olyan jó mint a 2. részben, de élvezhető az is...
  • Ragamofi
    Nah sziasztok!
    Elméletileg hónap végére megjön!
    Vélemények a gém-ről (leginkább multiról)??
  • tonyr #7200
    én zavvi -rol és 300 a posta angliábol.. 4500-ért itt volt a game
  • Ragamofi
    Amugy kiszámoltam most már nem 5618ft-ba kerül hanem 3000 vmennyibe:D:D
  • KennyGTP
    ja
  • Ragamofi
    Te is igy rendelted?
  • KennyGTP
    Vám nincs rajta. A postás fogja hozni egy nagy levélben. Itthon a legolcsóbban 6000FT-ért lehet beszerezni.
  • Ragamofi
    Sziasztok!
    Ami rendelés ki van irva bannerkép ará nah avval kapcsolatban lenne egy-pár kérdésem:
    -Vámot adnakrá?Ha igen mennyit?
    -Máshol mennyibe kerül??:D:D
  • McKalton
    Szép képek
  • barnasopiane
    ez a hiba

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1184273768
  • KennyGTP
    HUD nélküli képeim :))

• barnasopiane
    nem ereteti a játék de a predádornál jo a kép azzal tudok játszani csak az embernél ilyen