Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell predinél alien vision módba váltani pc-énél?<#falbav>#falbav>
Hogy kell predinél alien vision módba váltani pc-nél???<#integet2>#integet2>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Elõre is köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Am iaz AVP Galaxy oldalán van leírás nekem bonyolult. visszakonvertálni p lsemmivel sem tudom a wav fájlokat.
Az a baj így meg nem akarom betenni a játékba, mert ha nem tetszik egy hang akkor azt ki akarom cserélni mindenképp..
Kellene egy egyszerûbb megoldás erre. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
http://avp2010.b13.hu/
Ez nálam nagyon kiverte a biztosítékot, én olyannyira Predator fanatikus vagyok, hogy az eredetiség miatt nem nyugszo kaddig míg olyan nem lesz! 😄
Honnan van ezeknek ilyen realisztikus hangjuk? Az a baj, hogy sok hangot fel sem lehet venn itisztán, mert más zajok hallatszanak benne. (filmben, játékban egyaránt)
Nem igaz sehol sem lehet ezekhez a modokhoz hozzájutni...
hogy akadhat egy originál game?
szerintetek?vélemény?
AvP Zavvi
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
legalább is nálam így müködik.....
No most kezdenék még csak igazán jáccani vele. A megjelenés után végigtoltam a Single verziót.
Most jönne még csak a Multi része. Viszont valami nem fasza.
Predivel mennék. Ez tényleg ilyen gyengusz lett??? Még katonával is többet ölök. Van valami spéci dolog amit jól lehet hasznosítani? Valami kis segítség kéne!
Please help!!! <#worship>#worship>
Itt van pár kép ami szerintem jó lett:

http://www.youtube.com/user/Norberto065
Srácok az lehet,hogy a youtubeon egy zenei kiadó engem basztasson mert az egyik videomban szerepel egy zenéje? kaptam ilyen emailt a youtubetól,hogy az egyik videómban van egy mixem részlete és benne olyan szám van ami a x kiadó tulajdona vagy valami ilyesmi.
Szerintem ez nevetséges ennyi erõvel a youtubeon nem is maradna szinte zenei videó ha minden kiadó reklamálna.
Dx11ben meg minden rendbe !
A videokártyám: asus/ati EAH5670/DI/1GD5
weboldala :http://www.asus.hu/product.aspx?P_ID=VIgJqfcDS3hZebCQ
Nekem is volna egy kérdésem. Az normális, hogy single alatt kaptam meg a 'Welcome to the PArty' achievementet?