7670
avp10logo.png
  • Nothing117
    pedig jó ám a multi
    csak ez a sima DM nem tetszik
  • Kandurex
    Nem, pedig tehetném :) Őszintén szólva engem csak a single érdekel, a multi az csak egy kis pluszocska, míg meg nem jelenik a BC2. Majd, ha kezembe lesz a játék, aznap este kipróbálom :)
  • Nothing117
    nem játszottál még vele?
  • Kandurex
    hm...:(
  • Nothing117
    "mi lőttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem"

néha én is így szoktam marine-al
  • pxxl
    csak sima detmeccs van :(
  • Kandurex
    Mert, nincs benne team deathmatch? Hogy külön szövetkezni kell?
  • Magiszter
    Jah 8 kill-el lettem a 2. Az első 10-et ért el :D
    Mivel mi lőttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem, így nem igazán jöttek a közelünkbe a dögök :D
  • Magiszter
    Tizenegy magasságában lezavartam egy játszmát. Tesztelve a notebook-om játék képességeinek határát. (mindent minimumra véve egész jól ment rajta.). Tetszett hogy végre egy olyan szerverre tett be ahol a Marine-ok nem ölték egymást (én is az voltam.) Hanem csoportosan jártuk a folyosókat egymást fedezve. Ez így nagyon feldobta a hangulatot, egészen a plafonig. Sajnos aztán el is rontották, mert a Predator-ok és az Alien-ek is szövetkeztek, ami már nem kicsit volt illúzió romboló. Egy Species Team Deathmatch elképesztő hangulattal lehet megáldva, majd a teljesben. Marine-al vált válnak vetve, aliennel minden irányból. Predatorral egymást támogatva kaszabolni, lőlni, harapni. Nah erre vártam én már régóta.
  • Nothing117
    megint elkezdem az X3-as rebalnce modomat
    ha akarjátok majd ki is próbáljátok
    lehet csinálok avp-hez is majd ha kijött

amúgy meg program fejlesztői fősulira akrtam menni
    de aztán villamosmérnök lett belőlem fehérváron kandóban
    amúgy meg itt is keményen nyomatják a programozást kb annyira mint 1 program fejlesztői fősuliba csak itt nem játékokat fejlesztünk hanem internethez cuccokat meg egyéb ilyen nyalánkságokat
  • pxxl
    de biztos. én nemtom h te neked milyen tudásod van, és honnan, szval elhiszem. de tudod van az a mondás, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, szval a msáik álláspontját is megértem :D bizonyítsd :) aztán lenyugszanak :D
  • Nothing117
    most pont ezt a proud szót nem értettem és nem volt kedvem szótárban megnézni

amúgy meg a proud szót a játék fejlsztők nem használják
  • Nothing117
    most miért?
    nincs igazam?
  • pxxl
    link

angol nyelv nélkül te hogy moddolod szénné a játékokat?
  • Nothing117
    ez mit jelent?
  • pxxl
  • Nothing117
    meg peszre a GUI fájlokat is kicsit át kell írni a GUImenu mappában hogy a controlsok is meg legyenek
  • Nothing117
    szerinted mi abban a nehéz
    még skineket sem kell csinálniuk mert azok már megvannak
    csak néhány sort át kell írni a text fájlokban
    jelen esetben a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\Characters mappában levő 3 fájlt ASR EN LST kiterjesztésű fájlokat ezekben van eltárolva a karakterek képességeinek a kódja, ha akarnám singleben simán átírnám hogy a marine tudjon falramászni kb 3 perc az egész

ha letöltenék 1 ilyen kiterjeszéseket kezelő programot max 1 óra lenne amíg kitapasztalom a kódot utána néhány perc és kész

azért mert nem játéfejlesztő a nicknevem még nehogy azt hidd hogy nem értek hozzá

x3 Terran Conflicthoz is akartam már modot csinálni csak már nem játszok vele ezért félkész állapotban abbahagytam
    amúgy az x3-ban az űrhajókat akartam rebalanceolni mert nem tetszett a gyári balancerendszer

erről ennyit, ha nem értesz hozzá akkor meg ne magyarázz

a fejlesztőknek ha nemakarnak a skinekkel babrálni kb 15 perc munka lenne vagy még annyi sem
  • pxxl
    reggel beugrottam egy menetre. voltunk 8an. levadásztam mindenkit vazze :D 8:1-ről 19:18-ra fordítottam :D jól indult a napom xD
  • Adam II
    Ez volt AvP2 játékban is.
  • KennyGTP
    Praetorian – az Alienek egy speciális fajtája – általában Alien királynő közelében szokott lenni, azt őrzi, elég nehéz leállítani (Alienen kívül mindenre támad);
    aliensonline.hu
  • Dzsimbao
    Praetorian amire emlékszel, filmekben nem volt még, de az AvP2ben játszható volt.
    Részletesen + kép
  • RoyalPredator
    Tudja a fene, én ma bele vagyok már zavarodva.
    Amúgy jah, erre.

Akkor a predatorian az mifene? Mert emlékszem h volt ilyen.
  • Fenrir
    "predatorian"?

Ez mi ez? Nem Predalienre gondolsz véletlenül?

• RoyalPredator
    Ha a "valóságalapját" nézed a dolognak, nagyon jónak kell lenned ahoz, hogy marineként élj egy darabig. Ez felejtős, mert nem profiknak tervezték a játékot.
    Lesz benne predatorian? Hát az 1etlen ismert multi mapon elfér...
    De gondolj bele, mikor tud 1 facehugger bepuszilni 1 predit?
    Ha a predi a maszkját elkezdi cillit bang-el mosogatni.

Na vissza a témához, ha a predatorian normális lesz, és egy bitang méretű, akkor biztos lesz valami nagyon pozitív tulajdonsága, mondjuk rettenetesen sok élet, vagy gyorsaság támadásban, vagy valami, mivel valószínűleg a királynőt fogja helyettesíteni valamelyest.
  • MEdievil
    Akkor miért nem csak egy marine aki tud falra mászni és van heat visionje? tuti a balansz :)

Szal ehm mindenképp visszalépés.. és még mindig kíváncsi vagyok a praetoriannak tényleg 2-3x akkora hitboxa lesz vagy csinálnak belőle ilyen miniatürizált karikatúrát? :/
  • romeozor
    wow nem is tudtam hogy game fejlesztő vagy és ennyire vágod mi nehéz meg mi nem.
  • Dzsimbao
    Nekem úgy tűnik, hogy a L4D-hez hasonló lesz.
    Csinálhatsz lobbyt, ahol beállíthatsz mindent (pályák, játékmód, ff stb), behívhatod ismerőseid. Ezután berak valami szerverre.
    Biztos lesz server browser, amivel a neked tetsző szerverre tudsz csatlakozni illetve tudsz csatlakozni a Steam friendekhez is.
  • Nothing117
    dedikált szerverek lesznek
    a többit nem tudom
  • The Protector
    HY.a teljes verzióban hogyan gog lebonyolódni a multi?Úgy ahogy a callofban a steam segítségével?VAgy játékon belül(steam nélkül).Vagy esetleg games for windows live támogatással?
    Vmint lesznek dedikált szerverek.
  • KennyGTP
    Hivatalos Alien Gameplay trailer

Ha lesznek olyan avpfanok akik jól tudnak modellezni és programozni akkor nem lesz hiányunk (amatőr, de óriási) kiegészítőkben (lásd pl. az AVP2-ből az Ultimate Mappack-ok, AJL Modification-kat stb.)
  • Nothing117
    jobb helyeken ezeket ingyen kiadják patch formában
  • ajem kisa
    Cod4 is kapott mapokat multira!
  • balee4
    Jött ki nem egy játékhoz. (Pl. Dragon Age, Mass Effect 2 több ingyenes DLC-t kapott)
  • Magiszter
    A DLC szó szerint Letölthető Tartalmat jelent. Letölthető, azaz feltételes mód. A letöltés feltétele pedig a pénz. Egy normális DLC tartalmas még plusz 1-3 óra játékidőt, küldetések, térképek, skinek, fegyverek..stb formájában.

Bár úgy tudom hogy vannak azért ingyenes DLC-k is. Tudod mint ahogy fehér hollók is
  • SLICK
    ez már azért hülyeség lenne...

egyébként mivel nem vagyok képben a mai játékok terén, ez a DLC számomra egyfajta újdonság. Tudom, hogy extra tartalmak vannak benne, meg esetleges javításokat is tartalmaz. Viszont ezért rendre pénzt kérnek? Ingyenes DLC egyetlen játékhoz nem jött ki amik az elmúlt 2-3 évben jelentek meg?
  • Kandurex
    Akkor ott fogunk tartani, h keresek más hobbit, ennyi.
  • Nothing117
    pár év múlva már ott tartunk hogy a singleplayer játék is havidíjas lesz
  • Nothing117
    csak az a baj hogy sok játékost veszítenek ezzel a majd 1 év múlva kaptok gugolást 3000 fotintért meg ha erősebb akarsz lenni fizess még 3000-et és csak akkor kapsz praetoriant meg heavy predit ha meg kell a smartgun akkor még 3000 lesz, nesze nektek fizessetek

mert persze a játékostársadalom ezt érdemli
  • Magiszter
    Nem lusták, csak kell valami "fejlesztési" lehetőséget hagyni a DLC-knek is. Ennyi. Ha most lelőnének mindent akkor nem tudnának később még 3-5000 forintot lehúzni rólunk játékosokról. Majd 2-3 DLC múlva lesz a játék igazán élvezetes.

Ez a ballance hülyeség meg.... hülyeség. Minden kaszt ellen kellett volna csinálni egy másik kasztot. A többinek meg csak "esélyt" adni hogy érvényesüljön. Mondjuk hogy egy gyengébb páncélú marine, erősebb fegyvert tud felvenni mint az erős páncélú. Vagy hogy a nagy alien lassú, de nehezebb is kinyírni.... stb. Meg lehetett volna oldani mindent. Egyszerűen csak nem volt kedvük/idejük hozzá hogy ezzel szöszöljenek, vagy mint írtam ezt későbbre szánják "nagy durranás" gyanánt.