7670
-
Nothing117 #2574 pedig jó ám a multi
csak ez a sima DM nem tetszik -
#2573 Nem, pedig tehetném :) Őszintén szólva engem csak a single érdekel, a multi az csak egy kis pluszocska, míg meg nem jelenik a BC2. Majd, ha kezembe lesz a játék, aznap este kipróbálom :) -
Nothing117 #2572 nem játszottál még vele? -
#2571 hm...:( -
Nothing117 #2570 "mi lőttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem"
néha én is így szoktam marine-al -
#2569 csak sima detmeccs van :( -
#2568 Mert, nincs benne team deathmatch? Hogy külön szövetkezni kell? -
#2567 Jah 8 kill-el lettem a 2. Az első 10-et ért el :D
Mivel mi lőttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem, így nem igazán jöttek a közelünkbe a dögök :D -
#2566 Tizenegy magasságában lezavartam egy játszmát. Tesztelve a notebook-om játék képességeinek határát. (mindent minimumra véve egész jól ment rajta.). Tetszett hogy végre egy olyan szerverre tett be ahol a Marine-ok nem ölték egymást (én is az voltam.) Hanem csoportosan jártuk a folyosókat egymást fedezve. Ez így nagyon feldobta a hangulatot, egészen a plafonig. Sajnos aztán el is rontották, mert a Predator-ok és az Alien-ek is szövetkeztek, ami már nem kicsit volt illúzió romboló. Egy Species Team Deathmatch elképesztő hangulattal lehet megáldva, majd a teljesben. Marine-al vált válnak vetve, aliennel minden irányból. Predatorral egymást támogatva kaszabolni, lőlni, harapni. Nah erre vártam én már régóta. -
Nothing117 #2565 megint elkezdem az X3-as rebalnce modomat
ha akarjátok majd ki is próbáljátok
lehet csinálok avp-hez is majd ha kijött
amúgy meg program fejlesztői fősulira akrtam menni
de aztán villamosmérnök lett belőlem fehérváron kandóban
amúgy meg itt is keményen nyomatják a programozást kb annyira mint 1 program fejlesztői fősuliba csak itt nem játékokat fejlesztünk hanem internethez cuccokat meg egyéb ilyen nyalánkságokat -
#2564 de biztos. én nemtom h te neked milyen tudásod van, és honnan, szval elhiszem. de tudod van az a mondás, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, szval a msáik álláspontját is megértem :D bizonyítsd :) aztán lenyugszanak :D -
Nothing117 #2563 most pont ezt a proud szót nem értettem és nem volt kedvem szótárban megnézni
amúgy meg a proud szót a játék fejlsztők nem használják -
Nothing117 #2562 most miért?
nincs igazam? -
#2561 link
angol nyelv nélkül te hogy moddolod szénné a játékokat? -
Nothing117 #2560 ez mit jelent? -
#2559 -
Nothing117 #2558 meg peszre a GUI fájlokat is kicsit át kell írni a GUImenu mappában hogy a controlsok is meg legyenek -
Nothing117 #2557 szerinted mi abban a nehéz
még skineket sem kell csinálniuk mert azok már megvannak
csak néhány sort át kell írni a text fájlokban
jelen esetben a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\Characters mappában levő 3 fájlt ASR EN LST kiterjesztésű fájlokat ezekben van eltárolva a karakterek képességeinek a kódja, ha akarnám singleben simán átírnám hogy a marine tudjon falramászni kb 3 perc az egész
ha letöltenék 1 ilyen kiterjeszéseket kezelő programot max 1 óra lenne amíg kitapasztalom a kódot utána néhány perc és kész
azért mert nem játéfejlesztő a nicknevem még nehogy azt hidd hogy nem értek hozzá
x3 Terran Conflicthoz is akartam már modot csinálni csak már nem játszok vele ezért félkész állapotban abbahagytam
amúgy az x3-ban az űrhajókat akartam rebalanceolni mert nem tetszett a gyári balancerendszer
erről ennyit, ha nem értesz hozzá akkor meg ne magyarázz
a fejlesztőknek ha nemakarnak a skinekkel babrálni kb 15 perc munka lenne vagy még annyi sem -
#2556 reggel beugrottam egy menetre. voltunk 8an. levadásztam mindenkit vazze :D 8:1-ről 19:18-ra fordítottam :D jól indult a napom xD -
#2555 Ez volt AvP2 játékban is. -
#2554 Praetorian – az Alienek egy speciális fajtája – általában Alien királynő közelében szokott lenni, azt őrzi, elég nehéz leállítani (Alienen kívül mindenre támad);
aliensonline.hu -
Dzsimbao #2553 Praetorian amire emlékszel, filmekben nem volt még, de az AvP2ben játszható volt.
Részletesen + kép -
#2552 Tudja a fene, én ma bele vagyok már zavarodva.
Amúgy jah, erre.
Akkor a predatorian az mifene? Mert emlékszem h volt ilyen. -
#2551 "predatorian"?
Ez mi ez? Nem Predalienre gondolsz véletlenül?
-
#2550 Ha a "valóságalapját" nézed a dolognak, nagyon jónak kell lenned ahoz, hogy marineként élj egy darabig. Ez felejtős, mert nem profiknak tervezték a játékot.
Lesz benne predatorian? Hát az 1etlen ismert multi mapon elfér...
De gondolj bele, mikor tud 1 facehugger bepuszilni 1 predit?
Ha a predi a maszkját elkezdi cillit bang-el mosogatni.
Na vissza a témához, ha a predatorian normális lesz, és egy bitang méretű, akkor biztos lesz valami nagyon pozitív tulajdonsága, mondjuk rettenetesen sok élet, vagy gyorsaság támadásban, vagy valami, mivel valószínűleg a királynőt fogja helyettesíteni valamelyest.
-
#2549 Akkor miért nem csak egy marine aki tud falra mászni és van heat visionje? tuti a balansz :)
Szal ehm mindenképp visszalépés.. és még mindig kíváncsi vagyok a praetoriannak tényleg 2-3x akkora hitboxa lesz vagy csinálnak belőle ilyen miniatürizált karikatúrát? :/ -
#2548 wow nem is tudtam hogy game fejlesztő vagy és ennyire vágod mi nehéz meg mi nem. -
Dzsimbao #2547 Nekem úgy tűnik, hogy a L4D-hez hasonló lesz.
Csinálhatsz lobbyt, ahol beállíthatsz mindent (pályák, játékmód, ff stb), behívhatod ismerőseid. Ezután berak valami szerverre.
Biztos lesz server browser, amivel a neked tetsző szerverre tudsz csatlakozni illetve tudsz csatlakozni a Steam friendekhez is. -
Nothing117 #2546 dedikált szerverek lesznek
a többit nem tudom -
#2545 HY.a teljes verzióban hogyan gog lebonyolódni a multi?Úgy ahogy a callofban a steam segítségével?VAgy játékon belül(steam nélkül).Vagy esetleg games for windows live támogatással?
Vmint lesznek dedikált szerverek. -
#2544 Hivatalos Alien Gameplay trailer
Ha lesznek olyan avpfanok akik jól tudnak modellezni és programozni akkor nem lesz hiányunk (amatőr, de óriási) kiegészítőkben (lásd pl. az AVP2-ből az Ultimate Mappack-ok, AJL Modification-kat stb.) -
Nothing117 #2543 jobb helyeken ezeket ingyen kiadják patch formában -
#2542 Cod4 is kapott mapokat multira! -
#2541 Jött ki nem egy játékhoz. (Pl. Dragon Age, Mass Effect 2 több ingyenes DLC-t kapott) -
#2540 A DLC szó szerint Letölthető Tartalmat jelent. Letölthető, azaz feltételes mód. A letöltés feltétele pedig a pénz. Egy normális DLC tartalmas még plusz 1-3 óra játékidőt, küldetések, térképek, skinek, fegyverek..stb formájában.
Bár úgy tudom hogy vannak azért ingyenes DLC-k is. Tudod mint ahogy fehér hollók is -
#2539 ez már azért hülyeség lenne...
egyébként mivel nem vagyok képben a mai játékok terén, ez a DLC számomra egyfajta újdonság. Tudom, hogy extra tartalmak vannak benne, meg esetleges javításokat is tartalmaz. Viszont ezért rendre pénzt kérnek? Ingyenes DLC egyetlen játékhoz nem jött ki amik az elmúlt 2-3 évben jelentek meg? -
#2538 Akkor ott fogunk tartani, h keresek más hobbit, ennyi. -
Nothing117 #2537 pár év múlva már ott tartunk hogy a singleplayer játék is havidíjas lesz -
Nothing117 #2536 csak az a baj hogy sok játékost veszítenek ezzel a majd 1 év múlva kaptok gugolást 3000 fotintért meg ha erősebb akarsz lenni fizess még 3000-et és csak akkor kapsz praetoriant meg heavy predit ha meg kell a smartgun akkor még 3000 lesz, nesze nektek fizessetek
mert persze a játékostársadalom ezt érdemli -
#2535 Nem lusták, csak kell valami "fejlesztési" lehetőséget hagyni a DLC-knek is. Ennyi. Ha most lelőnének mindent akkor nem tudnának később még 3-5000 forintot lehúzni rólunk játékosokról. Majd 2-3 DLC múlva lesz a játék igazán élvezetes.
Ez a ballance hülyeség meg.... hülyeség. Minden kaszt ellen kellett volna csinálni egy másik kasztot. A többinek meg csak "esélyt" adni hogy érvényesüljön. Mondjuk hogy egy gyengébb páncélú marine, erősebb fegyvert tud felvenni mint az erős páncélú. Vagy hogy a nagy alien lassú, de nehezebb is kinyírni.... stb. Meg lehetett volna oldani mindent. Egyszerűen csak nem volt kedvük/idejük hozzá hogy ezzel szöszöljenek, vagy mint írtam ezt későbbre szánják "nagy durranás" gyanánt.