Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Most voltam Predatorral marha jó ! xD Naná hogy 2 elsõ helyezett lett !

Rámentek jobb klikkel, ott volt, hogy "Launch game" rámentem, és már kiírta hogy 29%-nál jár, szóval gondolom ment alatta, csak nem írta ki mennyivel jön le, meg hogy hogy áll.
Köszi szépen sikerült!!!!! Ezer köszönet! Most már csak a demo-ra várok. Fura elment 6%-ig azóta Dowload starting van kiírva. Mit csináljak szerintetek?
Magh
Arról tudni valamit, hogy az egyes fajok változatai eltérnek majd, mint avsp2-ben, vagy csak skinek? Leginkább aliennél érdekelne.

elitehun
Mert a játékon belül írtam és valamiért Q-t írt
Magh
Akkor próbáld ki a Smartgunt 😄

Aliennek a leapjével kezdhetnénnek valamit mert így borzasztó gyenge lesz valami normális módban (species DM pl.), teljesen esélytelen a másik két fajjal szemben, ha meg összeáll 2-3 marine a büdös életben nem fogod észrevétlenül megközelíteni.

Kitapasztaltam most már a predatort is, elsõre furcsa volt, de elég durva. Csak remélem, ennél jóval több fegyvere lesz a véglegesben, mert így elég sivár a felhozatal (combistick, akna, szarránerfelt disc és plazma).

Nem a képen belül a nyílra kell klikkelni, hanem magára a képre. Akkor nem tudsz így váltani másra (Alienre vagy Predatorra) ha már foglaltak.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

triplet
Elmondanád nekem miért jó õ betû helyett q betût írni?😊

elitehun
Most lQttem a vállizével és az is jó :d
elitehun
most játszok vbele predatorral gecijó. A fegókat fel kell szedni és a középsQ egérgombbal lehet Qket kilQni a dárdát és a azt a diszket.
XenHai
Hiába engedélyeztem tûzfalon meg ruteren is a játékot egyszerûen nem akar gambe rakni...
gabe paul logan
nekem nem laggol és csak egyszer kell találnod szervert, szerencsére utána azon mész. visszíszívom az összes dolgot amit mondtam, csak türelmetlen voltam.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

triplet
Fiúk, NYUGI! Ez csak DEMO! Jó hogy laggol meg minden baja van. Meg mindenki rákapott gonodlom több ezren töltik világszerte. Nyugi a teljes nem lesz ilyen(legalább is gondolom én)

elitehun
nem azért de ez nem a steam hibája mert nem a steam csinálta a multit. ez bizony a fejlesztQk hibája.
1-2 perc és berak egy szerverre ami laggos és nem tudsz kinyírni senkit:@ útálom steam de az talán jó lenne ha összeálnánk 8 an és csinálnánk egy magyar hostot
elitehun
most kezdte el keresni a matchet. gondolom még sokáig fog tartani :S
gabe paul logan
Sikerült 1 meccset játszani aliennel, simán lehet alázni.Bár tényleg jégeffektus van mint a 99es avpben, de legalább a végtagok látszanak.
Azt viszont nem mondanám, hogy ezért az onlineért megérné megvenni a játékot. Biztos van jobb mod is de...sose rajongtam az fps hentért.

wesker24
Jah szerintem is nagyon jó a multi ! És nekem sincs bajom a server kereséssel azonnal berak egy serverre 1-2 perc után !

Mivel eddig én csak alien voltam csináltam egy 2 helyezést 14 gyilokkal alien-nel ! xD Vagy én voltam mázlista vagy noobok voltak !

elitehun
azzal tisztában vagyok csak reménykedtem hogy nem a legértelmetlenebb multi módot mutatják be.
elõször 40percig tartott míg talált szervert, azóta 5 min
és a játék kurva jóóó😊) Aliens powa😄
elitehun; igen, mindenki mindenki ellen

XenHai
Mert szerintem egészen jó lett!
Az ember fegyverei szerintem túl erõsek fõként az alap...
Tuzfal off
Run as Administrator
Win Xp SP3 Run mode
(Windows 7)

Ennek ellenere nem jo.Szervereket 5-20 percig keres.Akkor talal valamit,utana elkezdi tolteni,es crashol desktopra..

Grat Sega..
Szanalmas amator gyokerek..Mi a fsznak adnak ki valamit ami SZAR?
Ezutan varhatjatok hogy megveszem a fos bughalmazotokat...

TurboX
dítmeccs

-----
a multi nálam kuka 😞 jobbra számítottam
elitehun
Egyébként emberek is gyilkolnak embereket meg alienek is alieneket stb?
grebber
Akkor lámákat fogtál ki engem kb 5 méterenként alienek téptek szét.Csipog a gép hogy jön nézem a padlot nézem a plafont honnan jön pörgök mint a ringlispil semmit nem látok és meghalok mert hátulról megölt.
Legtöbbször alien öl meg ember csak elvétve!

Next PC upgrade: 2022

gabe paul logan
A nap legjobb ötlete.

morphologu
This will delete Aliens vs Predator Demo game content from this computer DELETE <#violent><#eplus2>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

PredatorHUN
Nekem nem megy.. Searching for games-t ír folyamatosan. <#szomoru1> <#zavart2>

samsung123
Nekem MENT! le is gyilkoltam mindenkit egy lopakodó stilusú tengerészgyalogossal, mert mindenki még csak esztelenül szaladgált😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gabe paul logan
Ennyi csak egy egyértelmûen korai szakaszban lévõ szerver nem igazán mûködõ multija? A kurva játékot akartam látni nem a menüt! Jól kibasztak a néppel. Aggaszt, hogy ha már ezt sem tudják normálisan intézni, milyen lesz a játék?

Visszavonom! Így se nagyon akar csatlakozni. <#falbav> <#levele>

Nah 1× be tudtam lépni :-)

morphologu
nekem lejött elindult de semmit nem talál a multinál, keres és keres?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

grebber
Épp ezt mondom ez alapján nem igen gyõzött meg engem hogy megvegyem.
De ha a single jó lesz és hosszú akkor ~6000-ért bõven jó.De honnan tudjam milyen a single.Megint a warezra kell majd várni és azt kipróbálni elõbb.

Akinél "Searching for games" van folyamatosan, annál a tûzfal blokkol, mégha nem is jelez! Nálam is ez volt Comodo tûzfalat használva. Engedjétek ki kézzel a Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\ mappában lévõ AvP.exe-t és máris jó lesz. <#smile>

Robez84
jóó a logod (Y)

am a játék most jön 600 al kb😄

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Kandurex
Kurvára nem értem miért kellett erõltetni a multipalyert a demónál. 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Szerintem jobban jártak volna ha egy akár csak 15 perces single demot adtak volna ki.

triplet
42 százaléknál van! ÁÁÁ szedje már le😄D

Engem berakott,de crasholt a jatek toltesnel... -,-

"Na kipróbáltam én is,eddig nagyon tetszik,csak kár hogy a Searching for games-nél tovább nem megy... " Sajna nekem is ez van....<#gun>

JackSparrow88
Am azt én sem tom hogyan lehet váltani ember,predator,alien között. Nekem eddig emberrel és aliennel sikerült lennem, a ragadozót még nem tudtam kipróbálni.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

RoyalPredator
JÁTSZANI kéne de nem képes berakni sehova...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

[HUN]Crassus
nos összeségében olyan furcsa:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

elitehun
Elkezdtem leszedni 450-el jön már 6%-nál van
JackSparrow88
Nem rossz annyira ez a multi de ettõl függetlenül nem jött meg a kedvem hozzá.(mindig utolsó voltam) Meg is látszik h nem szoktam, alig tudtam életben maradni, a rekordom 9 kinyírás. Lehet h egy single demó jobb lett volna, de ez csak az én véleményem...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hi! Leszedtem én is reggel a demót a steam-en, aztán nem találok szervert...... Faxxxx 5let?

gabe paul logan
Fasza a connection, meg a letöltés, de milyen a játék? Olvastam hogy jégeffektus van ami elég kár hiszien az utóbbi fps-ek mind leszimulálták többé-kevésbé a lépéseket.

wesker24
Jah lehet hogy nálad lesz valami gubanc mert nekem is megtalálja a servert kiválasztom kivel leszek rámegyek hogy accept és 1-2 perc mulva már bent is vagyok a játékban !

Pechemre eddig csak aliennel voltam azzal meg nem sokra mentem gyilok terén ! xD
Magiszter
Nálam megtalálja a szervert, kiválasztom kivel/mivel akarok lenni, majd nekiál csatlakozni meg loadingolni és az alábbi 3 eshetõséget dobja random... Most még újraindítom a gépet, mert már régen volt és lehet hogy az a baja.<#nemtudom>