7670
-
#2614 Más pre order játékoknál van lehetőség:S -
#2613 Itt hogy lehetne előrendelni?:S Többi játéknál ott van a kosárba rakás gomb de itt sehol sem látom belépés után:S -
#2612 V-sync be van kapcsolva? Kapcsold ki és jó lesz,nálam tökéletes az irányítás. -
#2611 Viszont itt akármilyen vision modeban talál célt!Úgy kell hogyha felszedted plasmacastert középső gombot nyomva tartva ki kell választanod a célt!(nem pontosan,csak úgy naggyából és rááll!)Utána viszont rajtamarad amíg el nem tűnik a látótérből vagy meg nem hal! -
#2610 vsync+mousesmoothing gyanús. -
#2609 ha jól emlékszem akkor igen, egyes lövésnél lassabb a reakció. Ja és a fegyver is lassabban megy oda ahova húzom az egeret, emiatt rendesen célozni sem tudok. Amúgy az az idegesítő, hogy egyesek akik Marine-nal vannak távolról is úgy leszednek mint szart, pedig Predivel álcázva vagyok.
Én viszont hiába lövöm, baszik meghalni vagy még éppen megsebezni is.
Ja most jut eszembe a játék eddigi legnagyob hibája: AvP 2-ben Predinél ugye ha látásmódot váltasz akkor a vállézer automatikusan céloz, itt most gombbal kell aktiválni. Egyesek vagy jól használják vagy fingom nincs, de nekem alig talál célt. Hiába lövöm akár közvetlen közelről is... -
#2608 Igen persze hát hogyne!lol. -
#2607 hagyjátok már a dx11-et, ugyanolyan lesz mint xboxon és ps3-on -
#2606 Szerintem is felbontás vagy egér baja lesz!De a teljesben biztos kijavítják hogy kompatibilis legyen!Meg aztán nem akarok nagyon demot állítgatni ezért,annyira nem zavaró. -
#2605 mikor nekem volt ilyen gondom még "nálam volt a hiba" és nem a játékkal... -
#2604 Ez engem is érdekelne!És hogy amikor kihozták simán bedobták-e,vagy alá kellett írni? -
#2603 Akik írták hogy rendeltek olcsó game-et zavviról azoknak megjött már??Eddig hány nap telt el a rendelés óta? -
#2602 A keddet csak úgy mondtam!Ha elég hamar feladják még pénteken is itt lehet! -
#2601 Az nem a géped hibája,hogy nem reagál a marine a lövésre?Azt én is megfigyeltem hogy ha csak 1t szeretnék lőni,és csak lenyomom az egér bal gombját rövid időre akkor kb 1 sec mire reagál:S -
#2600 Nekem C2D T6400 2.0 Ghz-es gépem van HD3650 512Mb, valamint 2 giga DDR2-es. Ez a notim. Meglepő módon 1280x800-ban Minden low+off simán megy. Már azon is meglepődtem hogy megy. Nem mértem de szerintem 30-40 fps simán van, legalább is nem látszik sehol darabosság. Marine-al tényleg mutatkozik egy kis fáziskésés az egér ráncigálásnál, de az még belefér nálam.
Asztali gépen meg mindent maxra húzva megy ugyanígy :D.
fehércsoki: Kedd? Akkor perelek! Nekem 19.-én legkésőbb 18:00-ra legyen a kezemben -
#2599 Mennyire kár, hogy még csak az elelyén vagyunk a 3D-s korszaknak, és nem holoszobákban játszunk... :/ -
#2598 merem remélni, hogy nem 1 nap alatt lehet végigvinni majd. Bár minden bizonnyal nem is egy hétig fog tartani, amit sajnálni fogok.
Én nem vagyok nagy multiplayeres, inkább egyedül szeretek játszani és a küldetéseket végigvinni.
Bár így az SG-s Steames társasággal szivesen összeröffenek majd hétvégenként egy-egy partyra. (Sajnos csak akkor vagyok otthon) -
#2597 amúgy én még nem is tettem említést a játék grafikájáról...
Igaz 3 éves gépem van, az akkori viszonyokhoz egy felső küzépkategóriás. Féltem nagyon, hogy nem fog menni szépen, maxon nem is... de 1024x768, High graffal, asszem 8 vagy 10 szeres élsimítással, kikapcsolt árnyékkal egész jól megy, néha ránt be csak. Igaz ha Marine-nal vagyok akkor valamiért lassabban reagál ha lövök, vagy húzom valamerre a fegyvert, emiatt sokszor meg is halok. De minden esetre szép még így is a grafika és ki lehet jelenteni, hogy jól optimalizált ahhoz képest, hogy ez az E3-as kiadás.
A teljeset már alig várom hogy kipróbálhassam, remélem az is jól optimalizált lesz és marad ilyen szép ugyanezeken a beállításokon. -
#2596 Hétfőn még nemhiszem hogy ideér de kedden elég nagy a valószínűsége!Valahogy ki kéne bírni warez nélkül azt a pár napot(már ha feltörik hamar) -
#2595 Biza! Feb 19. Péntek, a piros betűs ünnep. Aztán szombaton töltjük a varezt, vasárnap kijátsszuk, aztán hétfőn megyünk a boltba felvenni a rendelést XD -
#2594 Amiket mostanában kiadtak videók,azok elég szépek voltak!Nem tudom hogy milyen platformon csinálták őket! -
#2593 xboxos graf csak 7.5
A pc-s dx11-es tesszalációs kíváncsi vagyok mennyit kap majd! -
#2592 IGN preview,8,5 pont. -
#2591 Igen de általában a hostok nem kapcsolják ki,n meg ritkán vagyok a host!És nagyon ritka az is amikor véletlenül predatornak rak be. -
Nothing117 #2590 nem tévedsz
de az a 8 nap kész örökkévalóság -
#2589 Ugye nem tévedek és 8.nap múlva kijön a game. ugye? ugye? -
Nothing117 #2588 ki lehet kapcsolni ezt a korlátozást a szerveren -
#2587 Nekem az nem tetszik csak hogy korlátozott a predatorok száma!Pedig egyáltalán nem erősebbek mint a másik 2 faj! -
simon7108 #2586 ja az lehet de 1 AvP játéknál felettéb illuziorombolo ha marine marinet ol predator predatort és alien alient.... -
Nothing117 #2585 -
Rundstedt17 #2584 Deathmatch pedig az igazi,már elegem van a csapatos játékokból annyi van már belőlük mint a szemét. -
#2583 Dedikált szerver. Csinálsz és bepipálod, hogy Anti-Nood System Enabled, aztán bannolod azokat akik hülyék és nem úgy játszanak ahogy neked éppen kedved tartja. Az ilyeneknél lenne jó a //Kill parancs. Elsütöd 3x majd //Ban_IP_Forever = True -
Nothing117 #2582 sajnos sok hyper noob játszik a játékkal és sajnos ők vannak többen -
simon7108 #2581 hát én egyre kevesebb szervert fogok ki ahol nem olik egymást:(
és ha megkérem oket,hogy ne legyen tk azt válaszolják rá,hogy ez DM szerver....
sőt mikor mondtam,hogy ne oljuk egymást és mégis megolt 1 másik marine(marinevel voltam)1 másik játékos még meg is dícsérte!
szánalmas.... -
#2580 xD -
#2579 Nálunk csak székből kiesés volt. Marine-al volt a srác, aztán hallani át tőle hogy: pity....pity...pity.pity.pity "Hol vagy már?!", pitypitypitypity "Anyááád!" és kiesett a székből mert pont az arcára ugrott rá a facehugger. :D Így elmesélve sz*r de ott real-time sírtunk a röhögéstől. :D -
#2578 én írtam xD -
Nothing117 #2577 ja a lan partyk mindíg jók :)
valaki írta hogy a részeg haverja elaludt játék közben és a keze rajtmaradt a billentyűzeten aztán az alien amit irányított körbe körbe szalagált a plafonon XD -
#2576 Jó a multi igen, ha az ember kifog egy normális csapatot. Sajnos sok az agyatlan idióta, meg a lagg. LAN-party az tuti lesz haverokkal ha kijött. Az AVP2-vel is nyomtuk nem egyszer, és mindig jó volt a hangulat (meg pár üveg bor és sör is közrejátszott..khm.. :D ) -
#2575 úgyfest