Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OKÉ
Jaffa 2843
alapböl csak pengéid vannak és a pályán vannak elszórva a fegyverek és egyéb cuccok

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

gyusa felvettelek steam-re
5c0rp330n
az senkit nem zavar hogy a jatek neve nem az ami a topic cime?

triplet
Váhhá😄DDD
Igaz várni kell mire beenged egy szerverre, de aztán nagyon fasza! Ki tudtam próbálni a predit nagyon aprít, de az alien a legjobbXD Nálam tuti vétel, az optimizálás is frankó, mondjuk én laptopon játszom, de levettem 800x600-ra a grafikát minden low-on így fut mint az álom, és még szép is!

Adam II
Én reggel óta kb 10 percet játszottam és a tököm ki van már.

Valaki felvenne engem is Steam barátank köszi
gyusa97
erre gondolok😄

PSN ID:misi2mezei

Lunki88
Én konzol szagot érzek a levegõben. Szerintem azért csapták így össze a demot, mert csak azt dobták ide nekünk amit az xbox-osok is kaptak.

#1385: Épp ma szereztem be (olcsón) a játékot, én nem találtam benne...
nem arra gondolok!hanem pl a predatornak van az a "frizbije" is meg a lándzsája😄vagy azok nincsenek benne a demoban?
meg az a 3 lézeres célzos ágyuja az benne van biztos mert lottek vele rám de nem tudom,hogy mivel kell használni:S

Remélem singlibe lesz fedezék mögül kihajolás, meg guggolás,vagy halott ügy.

fél órás próbálkozár után feladtam a játékot... egyszer sikerült bejutni de 10 mp után megszakadt a kapcsolat, épp hogy elindultam...<#confused>
Fehercsoki
Kurvajó ez a game keresõs mód!Nem lehet szervert választani sem,csak keres!Szánalmas egyszerûen!Megérte steamesre csinálni ezt is!

Nagylaci
Egyetértek a fedezék mögül kihajolás tényleg csak Marine vs. Marine szituációban hiányzik viszont ott emiatt igazi oldschool FPS fílingje van az egésznek, de nem éppen pozitív értelemben. A legjobban nekem is az iron sight hiányzik azért annak legalább tényleg alapnak kellene lennie! Hallatszik is a videóban, hogy reflexbõl folyton a jobb gombot nyomkodom, de gránát hiányában csak kattog a fegyver... Illetve a guggolás némi lassulás árán plusz pontosság megszerzése is nagyon kellene. A legtöbb igazán jónak mondható FPS -ben nem véletlenül vannak ezek a lehetõségek benne.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

ááááááááá én be se jutok, vegyen már fel valaki steam-re és gameljünk 😄

steam: csnakoss
elitehun
Mármint hogy megnyomod a középsõgombot célra tartod majd elengeded
elitehun
Predátornál fel vehetsz fegyvereket de ezeket csak eldobni tudod a középsõ egérgombbal
Adam II
MW2-ben lett végül?

Adam II
Predator meg Alien ellen kihajolás meg guggolás nem sokat ér más játékmódokban meg a Marine játékosok egy csapatban vannak, de igazad van kissé nekem is hiányoznak ezek fõleg, hogy nincs nyílt irányzék a fegyvereken.

na játszottam mind 3 fajjal és eddig nagyon bejon😄
a marineval még igy multiban is nagyon parás foelg amikor pittyog az a radar de nem látni senkit😄
de lenne 1 kérdésem!hogyan tudok Predatornál fegyvert váltani ha egyáltalán lehet?

Fehercsoki
Nagyon hiányolom a LANt demobol...És a saját szerver lehetõségét is!

Lunki88
Hát ez alap elvárás egy mai játéknál, ha nem rakják bele a teljesbe tényleg elmehetnek a picsába.
Fehercsoki
Dedikált szerver az lesz,de sima szerver és lan?

Lunki88
Nagyon remélem hogy lesznek dedikált szerverek a teljesben. Ha csak a demoban nincsenek az még nem lenne nagy baj.
Nagylaci
Itt egy HD gémpléj videó amin Colonial Marine -al próbálkoztam a játékkal. Eléggé bénáztam, de itt még csak ismerkedtem vele. Késõbb többek között rájöttem, hogy tudom gyógyítani magamat ami azért jelentõsen ki tudja tolni szegény Marine szavatosságát... 😊 Egyébként ez így nem egy nagy durranás. Se célzás, se guggolás, se fedezékbõl kihajolás?! Szerintem ez így 2010 -ben elég alap lenne egy FPS-ben. Lehet, hogy a fantáziátlan deathmatch játékmód is tehet róla, de ez így nem túl bíztató.

Videó

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

pisztácia
hát, nekem eléggé laggolt. Majd single-be végigviszem, de multiba tuti nem.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fehercsoki
Se lan,se saját szerver lehetõség...-1 vevõ!Rohadt sega mennyire vártam ezt a játékot pedig!

Pretorian
Na belépek, talál is szervert 15 másodpercen belül, már majdnem vége a meccsnek, elsõ vagyok aliennel, a köcsög host meg erre kilép.

...

Nekem egyébként semmilyen problémám nem volt eddig a játékkal. Az optimalizáció is faszájos, a játék hangulatos, nagyon jól néz ki, tetszik.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

pisztácia
de köszi, akkor beállítom a keresést, és közbe nézem Az én kis családom sorozatot😄D

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
😊)) mindig te válaszolsz nekem?😄D

most néztem a fegyver listát. Predatornak nincs netgun? ( hálõ lövõ fegyver) Pedig az volt a legjobb fegyver. Rálösz egyet a marinre, útána meg wristblade-el skalpolni 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

már nem tudom mit csináljak....
elég turelmetlen típus vagyok szoval már kezdek ideges lenni😄
lehet hagyom a francba és leszedem konzolra....

elitehun
Sokáig keres!
pisztácia
hmmm, nektek talál szervert?? Nekem keresi, de nem talál semmit:S

Lunki88
Ez elég szar ügy, mert néha olyan mikrofon zörejes emberek lépnek be hogy muszáj lehalkítanom ha nem akarok megsüketülni. <#csodalk>
valaki adna 1 linket a demohoz,plz!!!
csak gameplayeket talalok....

Sziasztok,steam-be beleptem,es a demo allapota 100% de csak egy fekete kep jon be,es egybol viszadob az windows-ba.ha valaki tud segitsen.koszonom.

Jimi Hendrix

vegyetek fel steambe hatha tobben hamarabb osszejon:
harvy nevre keressetek és ott a 3. vagyok ezzel a keppel 😄

kép
de ha jol látom lehet friendekkel is játszani vagy nem?
mert ha igen akkor vegyetek fel steamen és játszhatunk😊
simon7107 a steamem!

lejott de nem igen akar csatlakozni😞

wesker24
Na ezt lehet játszani kevesebb playerrel is ! És igy sokkal jobb hogy nincsenek 8-an ! Amugy nem tudom hogyan de ki lehet rugni a játékosokat a serverrõl aki inditotta a servert !

epp most vettem fel very highra +16x simitas dehat szart se erek vele amikor 1 oraja nemjutok be semmilyen serverre (lehet hogy kepzelodom de amikor tobben voltunk egy lobbyba hamarabb talalt servert)
igen ? hát ezt nem tudtam,de a grafika akkor is ugyanolyan gondolom

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

a single kurvajo de ez csak multi demo 😄😄😄😄
Szevasztok,latom kint a demo. Nem fogom letolteni,én csak véleményt szeretnék kérni ? Multi nem érdekel,csak Single

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hatulrol E és meghal azonnal
Atwa
nekem is ugyanez a "searching" probléma :S :S

triplet
Hogy aktiválom az ilyen speciális kivégzéseket?

Nekem már lent van a demo csak amikor keresnék egy játékot örökké csak a searching for game van ki írva és nem talál semmit. Ötlet?
Adam II
Voice chatben biztos sokszor lehet majd hallani a "Game over man game over!" mellett. Amúgy nem lehet kikapcsolni a voice chat-et.