7670
avp10logo.png
  • grebber
    Emberrel aztán ha lesz hozzá magyarítás a másik kettővel is ha nem lesz hozzá akkor nem!
  • Fehercsoki
    Igen a story,írták egy az IGN-es review-ban hogy a marine kampány van legjobban kidolgozva.

Én predatorral tolom végig először,aztán marine a story miatt,és végül alien!Predator az aboszolút kedvenc,de a másik kettőt is szeretem.
  • Prince23
    Predator

Marine

Alien

de lehet a sztori miatt először a marinnel kezdek.
  • Dead
    Természetesen Predatorral kezdek, egyszerűen mert ők a kedvenceim.
    Marine a második. Az meg azért, mert tesóm akarja az alient végigvinni először(neki azok a kedvencei), ezért addig nem tudom azt tolni.
    Am mindig vitatkozunk, hogy melyik az a jobb, erősebb, ki győzne a harcokban. :D
  • Kandurex
    1. Marine, 2. Alien, 3. Predator
  • Fehercsoki
    LESZ modding tools hozzá!Itt egy interjú,ebben erről is kérdeznek,és a válasz az, hogy nem a játék kiadásakor lesz,hanem kicsit(vagy sokkal?) később!
  • Tatyla
    alien ftw
    predator
    nagy duzzogva a végén a marine...
  • Tatyla
    egyenlőre csak új predátor film lesz többi még kétséges...
  • Fehercsoki
    Na hogy ne csak off legyen ti melyik kampányt toljátok majd végig ELŐSZÖR és miért azt?Illetve melyik faj tetszik nektek a legjobban?(lehet hogy már feldobtam ezt a témát de most már csak 8 nap,egyre aktuálisabb!)
  • Tatyla
    uhh hogy röhögtem mikor a predalient megláttam a kettőben szarabb nem is lehetett volna :D
  • Fehercsoki
    Alien 5ről hallottam már 1 keveset,predators forgatásáról képeket is találtam(avpgalaxyn),AvP 3 miről szól majd?
  • Dead
    Ámen!
  • Fehercsoki
    Szerintem a 2 film oka: Hollywood,muszály volt kicsit "hollywoodira" csinálniuk különben sok ember(a nem avp fanok,hanem akció film nézők) nem nézte volna meg!Talán az alien 5,avp 3 és predator 3(vagy predators?) jobb lesz!
  • Dead
    Én pont fordítva ítéltem meg, hogy az 1 az szörnyű. Ha valaki ismeri és szereti az AvP univerzumot. Olvasott is könyveket, meg különböző honlapokat is olvas, ahol összegzik a lényeges dolgokat, az oltári nagy ellentmondásokat és kisiklásokat tapasztalt. (pl.: kedves yautja barátunk magát jelöli meg, holott ez a vezér feladata lenne; ja hogy nem is ment velük vezér, hanem 3 újoncot csak úgy leküldtek... ami szintén nem állja meg a helyét; vagy csak vegyük azt, hogy a régi akkori legjobb horror filmekből összetéve a két lényt egy akció filmet csináltak, és még sorolhatnám)
    Az AvP 2 alapjában rendben lenne, de a történet egyszerűen egy semmi. A lények viszont részemről a helyükön vannak. Jó mozgás, úgy néztek ki ahogy kell. (De ott is a predalien szájon át való megtermékenyítésénél feküdtem egy 2 percig)
  • Prince23
    Az egész filmből nekem csak az állandó esőzés meg az atombomba esett le, vagyis csak ennyire emékszek belőle. Na meg a totál mega gáz karakterekre!44 és nem volt látványos harc a két faj között illetve 3 faj.
  • wesker24
    Jaja ott 2 dolog is kicsapta nálam a biztositékot !
  • Fehercsoki
    Nem,ők nem,regisztrált küldeményként küldik,és alá is kell írni!
  • Prince23
    Állítólag az avp2-őt sivatagos környezetben akarták forgatni, bár úgy lett volna. az egész alien és predator szégyenfilmje...
  • wesker24
    Azért az AVP 1 az még türhető neg lehet azt nézni !

Viszont az AVP2-öt aláirom én is hogy egy nagy rakás SHIT !
  • MEdievil
    Kiábrándító :( így tényleg úgy tűnik mintha zseb alient csináltak volna belőle.
  • Prince23
    De amúgy egy rakás szar a film. főleg a avp 2 pfffff
    monnyuk még az avp1 még egész türhető volt.
  • Prince23
    Cool :))
  • Solid Snake
    Pazzeg ezektől rendelted: shopto.net
    Remélem hogy nem mert ezek csak belapátolják a csomagot a levél szekrénybe
  • wesker24
    Ma este 21:10-kor Alien Vs Predator a Tv-ben !

• Fehercsoki
    Egyébként leadtam énis a megrendelésem:)(sajnos telefonszámom nem tudtam megadni mivel smst kéne visszaküldeni az meg drága külföldi számra és nincs pénz a kártyámon)
  • mcwolf
    És azóta is ömlenek a csodálatosabbnál csodálatosabb DX10-es játékok
    Parasztvakítás, és így lesz a DX11-gyel is
    OFF : OFF
  • Fehercsoki
    Láthatatlan gombra nehéz kattintani!De sikerült!Meg kell adni a kártyát,levonnak 1 fontot és rögtön visszautalják ezzel hitelesítve a kártya valódiságát.Egyébként semmi sem megy rögtön(tudom ez nem túl bonyulult folyamat!)
  • Kandurex
    Csoki, te már két hete szenvedsz egy egyszerű megrendeléssel :))
  • Dead
    A preatorianről már van kép, azt nem tudom ezek mennyire hitelesek.
    Ha így fog kinézni, akkor nem fog nagyobb hitboxot kapni szerintem.
  • grebber
    LOL ha szó van dx11-ről és aki ért is hozzá meg sem említi azt a fost.
    Kb olyan mit a Crysisra az mondani hogy dx10-es.
  • Fehercsoki
    Megnéztem,és minden játéknál,ahova raktak be videót is,ott nincs gomb!Minden más játéknál van.
  • Mr4r0n
    Steam-el letöltöttem a demót akarnám indítani és bejön az elörendelési szarság de a játék sehol.Steam szerverkeresőbe próbáltam elindítani van egy csomó játék csak pont avp3 nincs. Légyszí magyarázzátok mer el hogy,hogy kell !
  • mcwolf
    Nem LOL, hanem DX11-gyel megkapod a tűéles képet (lásd. DIRT2 esete), ami konzolon alap
  • Fehercsoki
    Regisztrálni azért tudtam,de egyszerűen az avp oldalán nem találok olyan lehetőséget hogy preorder egyszerűen nincs olyan gomb!
  • KennyGTP
    Itt van egy regisztrációs kérdőív, a sing in alatt csak pörgesd le az oldalt
  • Fehercsoki
    Hol?Egyszerűen nem találom a gombot,ha nem jelentkezek be ott 1 gomb amire az van írva hogy jelentkezzek be,de ha bejelentkezek már nincs gomb.
  • Kandurex
    Hangulatos kis egyveleg, tetszetős :)
  • Tatyla
    Jézusom,még mindig itt tartasz?
  • midian
    Hu nekem a Predis közelharc nagyon nem megy,csak én vagyok így vele?
  • KennyGTP
    Úgy látszik hogy a SEGA nem alszik, mert itt egy újabb trailer