7670
avp10logo.png
  • kpali888
    hello :) légyszives tudtok adn nekem egy linket ahonnan lelehet szedni a demót? mert kolin vok és itt se torrent, meg se p2p, és nemleltem hirtelen. előre is köszi
  • simon7108
    én pont igy voltam a Mass Effect2-vel:Dmár-már teljesen beleéltem magam!
    és amikorra a végére értem nagyon nem orultem neki:(de azért volt 1 kis siker élményem,hogy megint megmentettem a világegyetemet:D
  • grebber
    Én angolul nemtudok nekem ezért ez a menet!Most pl a Bioshock 2-ben minek vegyek keresgéljek mindenhol minden kazettát meghallgatni (ezekből sok minden kiderül) amikor úgysem értem!Majd magyarul másodjára szépen nyugodtan!
  • Nagylaci
    Hát én nagyon nem így gondolkodom! :) Nekem az első végigjátszás az "igazi" akkor még meglepetés minden, a történet, a helyszínek az ellenfelek stb... Szóval én pont úgy vagyok vele, hogy elsőre kell figyelmesen és tényleg élvezve a játékot "kivinni" :D. Az a jó játék nyilván amibe tényleg bele tudod élni magad, ahol olyan események vannak olyan "körítéssel", hogy beleborzongsz annyira belefeledkezel és már-már elhiszed, hogy ott vagy és veled történik. Nekem ez a második végigjátszásnál már tutira nincs meg elvégre akkor már semmi váratlan nem igen történhet velem.
    Persze ízlések és játékstílusok... :)
  • Fehercsoki
    Szerintem én normalon körültekintően végigjátszom majd,aztán jöhet a multi,valószínűleg legtöbbet species deathmatchet tolok majd,mivel a többibe nem igazán lehetek predator(tudom hogy van olyan amiben igen,de a predator huntban nem folyamatosan)
  • grebber
    Én mindig ugy vagyok a játékokkal hogy elsőre easy-n végigrohanok.És ha jó tetszett frankó akkor nehezebb szinten még1x körültekintőbben!Ha tudom készül hozzá magyarítás akkor meg még1x hogy értsem is mi a téma!
  • grimm13
    kicsit off de kapcsolódik a témához : én nemrég vittem végig a bioshock 2-öt és aznap amikor elkezdtem játszani már volt olyan aki végigtolta számomra rekord idő alatt és megvette sok ezer forintért én meg 1 hétig játszottam vele és nem értettem hogy mi értelme annak hogy végigrohanok a játékon ..... de az is igaz hogy ha nincs semmi érdekes egy játékban akkor végig darálni érdemes csak :D az is biztos hogy az avp3-mat úgy viszem majd végig hogy szinte minden ölés amit csinálok spéci lesz nem csak odamegyek és szemtől szembe szétverem az ellent
  • Nagylaci
    Hát igen (ha már teljesen elmentünk ebbe az irányba...) a legtöbb igazi játékos játszani szeret, tehát a folyamatot élvezi ahogy a játék vége felé halad. Ráadásul inkább megpróbálja minél jobban kitolni ezt az időt olyan dolgokkal mint például a magasabb nehézségi szint vagy minden apró kis extra felkutatása stb... Ezáltal az ilyen ember inkább le van törve attól, hogy már "kivitte" az adott játékot, nem hogy még büszke lenne rá. Szóval aki a mellét döngeti, hogy pár óra alatt "kijátszotta" az egészet és milyen egyszerű nulla játék amiről szó van az csak feltűnősködik, saját magát isteníti és rohadtul nem érdekli a játék maga. Az igazi GAMER ilyenkor még csak ott tart, hogy harmadszor nézi végig az intro -t és ámuldozik, hogy "Hű, de hangulatos!". :D
  • Nothing117
    "Egy jó játékos kiélvezi az időt, szeret játszani, nem pedig "végre kivittem"..."

az ilyeneknek szenvedés lehet a játék hogy ezt mondják hogy végre kivittem
  • Kandurex
    Ez huszár szólás-mondás, annyi játékot tol, hogy számára ez már munka.

Egy jó játékos kiélvezi az időt, szeret játszani, nem pedig "végre kivittem"...
  • grebber
    Kedvencem ezekből a "Na végre én is kivittem" mit vitt ki a szemetet lol!
  • Nagylaci
    --OFF--
    Igen az is jó! :D Bár a "végigtolni" az elmegy mert a szlengben azt jelenti, hogy végigcsinálni. De a "kijátszani" szintén egy klassz példa. Honnan szedik ezeket a totál nem megfelelő szavakat?!
    --OFF--
  • elitehun
    Azok a vérpistikék :D
  • Fehercsoki
    Nos,én az olyanokra gondoltam,akik easyn végigrohannak,és elmondják hogy mekkora szar könnyű játék és milyen rövid.
  • XeeN
    Valamint: végigtolni, kijátszani...
  • Nothing117
    szerintem én is azon kezdek :D
  • Tatyla
    én a Bioshock 2-öt is 9 óra alatt vittem végig mert a mapok minden egyes részét megnéztem és átkutattam...
  • HF
    Szerintem akkor én leszek az egyetlen "űberkocka FPSfanboy", mert én nightmare fokozaton tervezem végigvinni először... :D
  • Nagylaci
    Szerintem pontatlanul fogalmaztál! Az "űberkocka FPSfanboyok" éppenhogy a legnehezebb fokozaton nyomják a játékokat úgy, hogy az utolsó eldugott sarkot is felfedezik. :D Aki pár óra alatt végigrohan "ultraveriízin" az a 12 éves vérpistike aki csak villogni akar, hogy amíg a játékot tényleg élvező játékosok még az első pályáról beszélgetnek addig ő már rég "kivitte" a játékot. Amúgy ez utóbbit soha nem fogom megérteni. Nem vagyok egy Grétsy László, de akkor sem fogom megérteni mért jó egy játékot kivinni?! :D
  • simon7108
    na játszottam kicsit a Predatorral és sztem eszméletlen jo:D
    nem fogok spoilerezni de életem egyik legjobb játéka és még csak 2 pályát vittem ki a PredatorralXDde elég nehéz legalábbis predivel mert viágyázni kell a marinekkal mert szétdarálnak:D
    normalon kezdtem szoval remélem meg lesz az 5-6 ora minden kampánynál!Easyn inkább ebbe bele sem kezdtem pedig minden játékot azon kezdek de ez most kivétel:D
    és már igy sem konnyu!milyen lehet Nightmare nehézségen?
  • Fehercsoki
    Én is így!Azért az 1 dolog hogy az ilyen überkocka fpsfanboyok kivégzik easyn rohanva 3 óra alatt,de az átlag játékosnak ez dupla annyi!Főleg azoknak akik szépen nyugodtan mindenkit megölnek benne!
  • SLICK
    de semmi értelme így végigrohanni. Jobb kiélvezni a játékot teljes egészében. Én Predatoral is úgy megyek majd, hogy levadászok mindenkit, nem pedig letámadok mindenkit rohanva... Marine-nal megfontoltan megyek majd, Aliennel meg sunnyogva gyilkolva, így valamennyi időt nyerek biztosan.
  • elitehun
    Igen én is úgy értettem hogy valaki írta :)
  • grebber
    Az nem ő volt hanem egy külföldi srác.Tehát ha csak eszetlenül rohansz EASY-n akkor gondolom úgy 3 óra!
  • elitehun
    Nyugi. Utána írta hogy a marine kampányt normalon 5-6 óra alatt vitte végig :D (ha ól értettem)
  • elitehun
    Senki nem tudja avp könyvben melyik a 2. rész mert mindenhol mást írnak?
  • SLICK
    akkor megbaszta az isten az egészet... Hát elmehet a jó büdös francba az összes játékfejlesztő, amiért picsarövid játékokat adnak ki! Én nem csak a multiplayerért fizetek! Na csak azért is végigviszem újra az AvP 2-t Marine-nal, hogy megnézzem mennyi idő
  • PunkZoli
    könnyebben kivérzik a test, ha elvágod a nyaki ütőeret, és fejjel lefele ugye engedelmeskedik a gravitációnak...

aztán könnyebb elkészíteni a húst :)
  • Nothing117
    nekem az nem tetszik az álcában hogy ha futsz vagy ugrassz akkor villámcsíkok futkároznak rajtad ami miatt könnyű észrevenni,

a filmekben meg semmi ilyesmi nincs
  • aricsi
    Azt nem tudjátok hogy a plusz map-eket a CE-ből azt a sima verzióval rendelkezők is megkapják csak mondjuk később vagy mi?
  • grebber
    Itt egy negatívum is:

"Finished the Marine campaign today, lasted about 5-6 h on normal, and started the Predator campaign after that but didn't got too far as I have an exam... today(fuck it's late!). Overall it's not bad but it's def NOT AvP3. It's a remake, for me at least, mostly because it's a downgrade from the last AvP (AvP2 was and still is my fav). I was right to sob over the fact that Monolight wasn't doing this one, and was expecting Rebelion to make something bland.

From what I played with the marine, i miss an ironsight option (for marine where the crossair is barely visible for the PR), a real flashlight not that lighter-led-flashlight you have in this game, and a better story. AvP2 had a way better story with the marine, and probably even with the other species.

What I hate the most is the Predator, it's bad design. Dual whristblades... that's hollywood crap! Don't like how the shoulder cannon auto-aims and the HUD's annoying.

Also I hate the weapon limit, i want variety! But that's just me.

LE: There is some disemembering. Well not SoF style anyway. There's some in the finishers and aliens/andriods might lose a head/arm/leg when you shot them but that's about it."

Azért 5-6 óra meg a 3 között van különbség eléggé játékosfüggő/szintfüggö akkor!
  • Deathstorm676
    Sztem a predator álcájával nincs gond. A demóban nem votl sok értelme mert ott ha találkoztál egy marinnal akkor rögtön a szeme elött voltál és hát úgy könnyű kiszúrni Itt már látszik, hogy egy nagyobb területű pályán jobb használni.
  • grebber
    Valaki már (gondolom többen is ,de csak ő irta eddig) végigtolta emberrel. kb 3 óra volt!
  • elitehun
    Most akkor az AvP könyvek milyen sorrendben vannak? Mert van ahol azt írják hogy: A préda; A vadászok bolygója; Háború. De van ahol úgy írják hogy a háború a 2. és a vadászok bolygója a 3. :S azért érdekel mert most fejeztem be a prédát és nem tom melyike kezdjem el :S
  • Nothing117
    a predator még 1 kicsit hagyja őket érlelődni a napon és csak utánna eszi meg őket
  • Fehercsoki
    Az emberek is ezt csinálják(a vadászok),megnyúzzák a nyuszikat és fellógatják őket=/Csak aztán meg is eszik.
  • elitehun
    Az lehetséges hogy jelzésnek szánta. a bőrüket sztem nem trófeának viszi el (mivel a koponya a trófea) hanem hogy amit ti is mondtatok hogy megmutassa az erejét meg megjelölje a területét.
  • felegyi
    Azért mert vadász, a bőrüket lenyúzza talán még trófeának is elrakja, és ezzel jelzi a vadászterületét, aki belép hasonló élményre számítson...
  • simon7108
    na belekezdek a játékba és sztem a Predatorral kezdek:)
    am én valahol azt olvastam,hogy azért nyuzza meg oket mert az is trofea!
    azt,hogy miért akasztja fel oket azt nem tudom:D
  • Nothing117
    szerintem azért hogy megijessze a többi áldozatot és hogy megmutassa mekkora gyilkos meg hogy mijen erős hogy képes egyedül fellógatni az áldozatait