Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multiplayer rész pár évvel le van maradva a többi most megjelent játék mellett. Talán a Single Rész kárpótol.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A kõmûves sem kúr hozzád 2 téglát mikor építi a házad " Ne b+, ilyen lesz csak sokkal többõl" kísérõ szöveggel <#idiota>#idiota>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A predator is nagyon jó fõleg álcázva tud nagyon jól gyilkolni !
A marine nekem se nagyon jön be asszem a marine-t hagyom utoljára single-ben is !
Amugy a steam frissités óta nekem is 0,5 sec alatt talál servert !
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A halál csupán a kezdet...
ha kérdezel sztem szivesen válaszol neked bárki, de tutorialt sztem nemfog neked irni senki 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Aki vágja a témát az leírná, hogy PC-n mit mivel, mi a cél és hogyan érdemes ? Hálás volnék!
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
amúgy ez kb. egy 15 éves játék technikailag sztem
ultragagyi, ezért kár volt DX11-es kártyát vennem
Csalódtam
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de sztem a singlevel nem lesz semmi gond!
a multit PS3-on sajnos nem tudtam kiprobálni mert az istenért nem talált szervert....
PSN ID:misi2mezei
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
(Mert akkor szeretnék beszállni én is)
Next PC upgrade: 2022
lazán szarrászedem az összeset, kb mindegyik klassz jópár jáccás után kb ugyanolyan erõs
marinenal megyek, könnyen észreveszem õket, stb, ott a radar, egyszerü jó,
hátrafordulok stb
jah és, VÉDEKEZÉS, védekezés + ütés kombó stb- hátralépés lövés, vagy ütés és aztán lövés igy még élien gecit is meglehet lazán fogni mégha már közeljött akkor is
nameg elég jó ez a gépfegyver 😊 - jobb mint a nagypapa, az e, annyit bellekellett lönöm az élienbe, h 2 hányadékra ki is fogyott belöle a lõszer, pedig éreztem, h jól viszi és erõs de mégis, és folyamatosan lokkolva volt ugyebár (bár ha nagyon gyorsan mozgott kikerülhette)
másik, az irányíátas, elég jól megcsinálták, katona kb tökéletes, másik kettõ nehezebb, de pc-n kb rakas szar lehet vagyis, ahogy elképzelem, meg "fogtam" már billt - ez a játék joyyal jobb azt mondom
hdtv (82cm)+ x360 2-2,5 méteres távolság a tv -tõl = ÉLMÉNY
szerk: ja és WIDESCREEEEEEN!!!!! ami különösen jó ennél a játéknak, nagyon megdobja az egészet, poz. irányba
byez
hát pedig baromijól elvoltunk és azt beszéltük már, h milyen komoly lehet akkor a sima TDM, mer ez nem cod - hanem rendes faj szerinti tdm ugye stb stb stb
Next PC upgrade: 2022
bár azt se tudtam h van neki, bár sejthetõ volt...
a gém kurvajó, eléggé addiktiv, de nem fogom beválallni, a single miatt - pedig fasza nagyon, még ki is léptem gowból aztán jöttem megint tolni a demot, vagy 6 óra már lement simán, de félek (most "" jelbe), nem hianyzik ez nekem 😊
nézzétek meg mind a 3 faj elso 10 percét és azszerint dontsetek szerintem!mivel az már a teljes játékbol van!
én azszerint tuti megveszem!
szvsz teljesen felesleges a fedezékmodul lovés ebben a játékban!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De:
1: Ezt nem mindenki tudja, nyilván.
2: Ezt miért kellett így kiadni? hogy leégessék magukat? Ez oylan mintha 1 adott áruházba lószar ízû Milka csoki kóstolót osztogatnának.. az is remek marketing lenne a terméknek nem?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A severkeresõ semmit nem ér (2 év míg játékba kerülsz), a server ledobálja az embert connection timed out-al, lagos az egész, a játékmenet valami förtelem, a hangok kb 11khz mono mp3 minõségûek, és végül de nem utolsó sorban a grafika ocsmány.
Ezt tényleg komolyan gondolták? (vagy ha 2k-s evm kategóriába tervezik akkor nem szóltam..)
Sajna nem csalódtam, kb pont ennyit vártam a rebelliontól (az elõzetes gameplayek és az utóbbi játékuk után éreztem hogy itt valami nem lesz rendben)
Már itt este naon nincsenek itt a játékosok😞
Úgyhogy +1 próba aztán nyomom az ágyam:/
I met God. She's black
A Steamet meg kár fikázni én mindig játszok rajta Counter-Strike: Source-al és rengeteg szerver van egyik sem baszott még ki és semmilyen hiba nem volt.
Tehát nem lesz itt gond ezzel a teljes megjelenésekor... Multi demonál ez teljesen várható volt, hogy bugzik meg serverek nem úgy indulnak el. Ezért lett volna értelmesebb a Single demo.
És igen lesz LAN a játékban.
I met God. She's black