Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Szerintem se ér sokat 😞,Pedig nagyon vártam.
Multiplayer rész pár évvel le van maradva a többi most megjelent játék mellett. Talán a Single Rész kárpótol.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

szabii98

Ez mi?Amióta ez van nem tudok belépni<#rinya>

I met God. She's black

Maxtreme
Akkor sem tudom megérteni.
A kõmûves sem kúr hozzád 2 téglát mikor építi a házad " Ne b+, ilyen lesz csak sokkal többõl" kísérõ szöveggel <#idiota>

Jaffa 2843
csak most karbantartás van 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

wesker24
Egyetértek az alien nagyon gyors gyilkológép lett szinte bárkit szét lehet vele kapni és már ott sincsen !

A predator is nagyon jó fõleg álcázva tud nagyon jól gyilkolni !

A marine nekem se nagyon jön be asszem a marine-t hagyom utoljára single-ben is !

Amugy a steam frissités óta nekem is 0,5 sec alatt talál servert !
Pretorian
Steam update a szerverkeresõt is érintette úgy látszik, nálam semmi gond nincs már, szinte azonnal találok szervert. Szerintem az Alien kicsit túl combos lett, bárkit hazavágok vele pik-pak. Predatort még nem tapasztaltam ki, marine meg talán majd szólóban lesz jó, multiban nem annyira bejövõs, fõleg ha összevetjük a másik két faj mozgási szabadságával és fizikai erejével...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fenrir
Jahát aki igénytelen az élvezze a játékot és játsszon tovább a konzolján. Nekem meg legyen már hozzá jogom, hogy a gagyi portolást szidjam, mindezt azért mert a nyomi konzolok nem bírják el a komplex irányítást...

A halál csupán a kezdet...

Jaffa 2843
pontosan mi érdekel?
ha kérdezel sztem szivesen válaszol neked bárki, de tutorialt sztem nemfog neked irni senki 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

wesker24
Az attól függ milyen kártya😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DX11-es kártyát venned, hiba volt.

KÉrhetnék egy kis segítséget. A demo-val próbálkoztam multiba, de lévén, hogy tutorialt nem adott be a játék így kb. nem nagyon tudom mi mire jó - fõleg, hogy nem vagyok túl nagy avp fan.

Aki vágja a témát az leírná, hogy PC-n mit mivel, mi a cél és hogyan érdemes ? Hálás volnék!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

meseszép 😄 csatornában fõleg
amúgy ez kb. egy 15 éves játék technikailag sztem
ultragagyi, ezért kár volt DX11-es kártyát vennem

Csalódtam
Demó alapján biztosan nem. Nem tetszik a motor. Egy szaros dobozt nem lehet szétlõni, vagy darabokra szedni....a környezet teljes mértékben statikus, egyszerûen szörnyû. A full játék ennél már csak jobb lehet. A régi AvP játékok simán tudtak már ennyit, de szerintem ott valahogy jobban ütött a hangulat még multiban is.
ok

wedge31
" másik, az irányíátas, elég jól megcsinálták, katona kb tökéletes, másik kettõ nehezebb, de pc-n kb rakas szar lehet vagyis, ahogy elképzelem, meg "fogtam" már billt - ez a játék joyyal jobb azt mondom " -totális ökörséget mondasz az fps pc-és müfaj bill+egérel, multiba aláznám a te gamepadodat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem csak lövésre lehet használni a kihajolást,hanem hogy ki lehet kukucskálni a saroknál,nem csak kilépek mint Jani,meg azért predátor ellen jó lenne.

-.- csak az elején nem talált, kb délután 1-2 óra körül, azóta minden tökéletes, meg akkor is ment, bár mi magyarok 8 an toltuk, meg elég sokan tolták még rajtunk kivül sokan mások is (magyarok) nked nem volt kivel ?

valszeg én is majd megszerzem ingyé xboxra😊és kiprobálom azon is mivel valszeg korábban fent lesz rá bizonyos helyeken😄
de sztem a singlevel nem lesz semmi gond!
a multit PS3-on sajnos nem tudtam kiprobálni mert az istenért nem talált szervert....

PSN ID:misi2mezei

én megrendelném de még nincs bankkártyám szoval nemtudom😞

Lunki88
Egyetértek, de tudod az igazi pc-s semmivel sincs megelégedve. 😊 Nekem is van boxom, úgyhogy a single-t majd azon próbálom ki mielõtt beruháznék rá pc-n.
atya úr isten, de jó neked

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

STREEX
Az alieneknél mire való a focus és a hiss?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber
Van esetleg valaki aki most már úgy gondolja megrendeli a Zavviról??

(Mert akkor szeretnék beszállni én is)

Next PC upgrade: 2022

aki a marinera meg azt mondja h gyenge az hülye vagy béna v mind2...

lazán szarrászedem az összeset, kb mindegyik klassz jópár jáccás után kb ugyanolyan erõs

marinenal megyek, könnyen észreveszem õket, stb, ott a radar, egyszerü jó,

hátrafordulok stb

jah és, VÉDEKEZÉS, védekezés + ütés kombó stb- hátralépés lövés, vagy ütés és aztán lövés igy még élien gecit is meglehet lazán fogni mégha már közeljött akkor is

nameg elég jó ez a gépfegyver 😊 - jobb mint a nagypapa, az e, annyit bellekellett lönöm az élienbe, h 2 hányadékra ki is fogyott belöle a lõszer, pedig éreztem, h jól viszi és erõs de mégis, és folyamatosan lokkolva volt ugyebár (bár ha nagyon gyorsan mozgott kikerülhette)

másik, az irányíátas, elég jól megcsinálták, katona kb tökéletes, másik kettõ nehezebb, de pc-n kb rakas szar lehet vagyis, ahogy elképzelem, meg "fogtam" már billt - ez a játék joyyal jobb azt mondom

hdtv (82cm)+ x360 2-2,5 méteres távolság a tv -tõl = ÉLMÉNY
szerk: ja és WIDESCREEEEEEN!!!!! ami különösen jó ennél a játéknak, nagyon megdobja az egészet, poz. irányba

byez

jah h itt csak pcs kcsogok vannak akik nem tudják élvezni a multit rendesen :SSS meg sírnak h szar a játékmód pfff

hát pedig baromijól elvoltunk és azt beszéltük már, h milyen komoly lehet akkor a sima TDM, mer ez nem cod - hanem rendes faj szerinti tdm ugye stb stb stb

grebber
Valami nálad nagyon nincs rendben akkor.Nekem csak 2 magosom van a te 4 magosodhoz képest minden maxon és stabil 60 fps szinte mindig!

Next PC upgrade: 2022

Jaffa 2843
itt mindenki taktikai fps-t vár egy fõleg közelharcra kihegyezett, kaszabolós vérengzõs játéktól?

lol most látom h #1 a topik

bár azt se tudtam h van neki, bár sejthetõ volt...

a gém kurvajó, eléggé addiktiv, de nem fogom beválallni, a single miatt - pedig fasza nagyon, még ki is léptem gowból aztán jöttem megint tolni a demot, vagy 6 óra már lement simán, de félek (most "" jelbe), nem hianyzik ez nekem 😊

és a másik dolog meg az,hogy ne 1 multiplayer demo után dontsétek el,hogy megveszitek e mivel ez NEM 1 multira kihegyezett játék!
nézzétek meg mind a 3 faj elso 10 percét és azszerint dontsetek szerintem!mivel az már a teljes játékbol van!
én azszerint tuti megveszem!

de minek kellene 1 AvP játékban fedezék mogul loni?az Alien ugysem lõ vissza rád és a fedezék sem véd meg tole....és ugyebár embereket meg nem fogsz benne olni!
szvsz teljesen felesleges a fedezékmodul lovés ebben a játékban!

Valószínû így volt,de ezt kár volt kiadni, maguk alatt vágják a fát,inkább vagy nem lett volna demo,vagy csináltak volna egy friss egyjátékos demot,kíváncsi leszek majd a teljesre, lesz e három különálló kampány,fedezék mögül lövés DX11 stb stb.

Reméljük .... A leggyengébb játékmódot rakták a demóba kb... de a full teljesen más lesz

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Tatyla
gondolom fórumokon nagy volt a nyomás a demó követeléssel kapcsolatban ,a marketinges idióták beszartak és kinyomták ezt,ezzel viszont pár pre-orderest elriasztanak és bevallom én is elbizonytalanodtam pedig én aztán fan vagyok rendesen a bal vállamon is egy alien van már 13 éve 😊,és csak remélem hogy egy teljesen más játék kerül a boltokba olyan amit a mostani videókban láttunk...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
tudom (írtam is, úgy kezdtem..)
De:
1: Ezt nem mindenki tudja, nyilván.
2: Ezt miért kellett így kiadni? hogy leégessék magukat? Ez oylan mintha 1 adott áruházba lószar ízû Milka csoki kóstolót osztogatnának.. az is remek marketing lenne a terméknek nem?

szabii98
Na jócakát!

I met God. She's black

Tatyla
a felháborodóknak mondom ott a válasz a #1648-as hozzáaszólásban,ez a demó már rég kész volt(10hónapja) csak hogy ne sírjon senki kivágták elénk mert ezek semmilyen mostani állapotú demót nem csináltak,ébresztõ...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
Sorry minden fantól, meg akinek belegázolok most a lelkivilágába, de beta ide, beta oda, ez 1 hatalmas rakás szar (legalábbis ebben az állapotban)
A severkeresõ semmit nem ér (2 év míg játékba kerülsz), a server ledobálja az embert connection timed out-al, lagos az egész, a játékmenet valami förtelem, a hangok kb 11khz mono mp3 minõségûek, és végül de nem utolsó sorban a grafika ocsmány.
Ezt tényleg komolyan gondolták? (vagy ha 2k-s evm kategóriába tervezik akkor nem szóltam..)

Sajna nem csalódtam, kb pont ennyit vártam a rebelliontól (az elõzetes gameplayek és az utóbbi játékuk után éreztem hogy itt valami nem lesz rendben)

szabii98
Sikeres😄

I met God. She's black

szabii98
Félek, legközelebb csak holnap tudok belépni:/
Már itt este naon nincsenek itt a játékosok😞
Úgyhogy +1 próba aztán nyomom az ágyam:/

I met God. She's black

SLICK
Én igaz holnap tudom kipróbálni a gamet, de egyik haverom már túl van rajta, semmi gond nem volt neki se és csak jót mondott róla. Neki valahogy jobban hiszek.

A Steamet meg kár fikázni én mindig játszok rajta Counter-Strike: Source-al és rengeteg szerver van egyik sem baszott még ki és semmilyen hiba nem volt.
Tehát nem lesz itt gond ezzel a teljes megjelenésekor... Multi demonál ez teljesen várható volt, hogy bugzik meg serverek nem úgy indulnak el. Ezért lett volna értelmesebb a Single demo.
És igen lesz LAN a játékban.

szabii98
Ami fontos:
Este egyáltalán nem lehet felmenni a serverre...

I met God. She's black

tobias88
cod 2 szerver keresõje ehhez képest isten
szabii98
Am a CoD MW2ben is ilyen szar a szerveresdi.Akkor köze van hozzá a steamnek<#kuss>

I met God. She's black

Sztem itt nem fognak javítani semmit. Két hét múlva kint lesz a játék ezt csak kidobták nekünk hogy örüljünk valaminek. Bár jól elcseszték mert sok embernek nem tetszik a helyzet.
Az lesz a király ha singlébe se lehet majd fedezék mögül lõni,és guggolni,ezért nem szeretem ha egy játék konzolra is kijön,mert lerontsa a pc színvonalát,nem mindig, de általában,pl aszem az új codba se lehet fedezék mögül lõni,hiányzott is.

szabii98
Ez a hülye host baszod:S

I met God. She's black

Az igeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn.<#vigyor3>

drogosgeci
shit game

tobias88
Sokat? 10 perc után meguntam!