7670
-
#2935 Eléggé ki fogsz ábrándulni, mert grafikailag igen elavult lesz a 2. rész, az első meg...hát :) retro game rulz. -
#2934 Sebaj, majd az utóbbi kettőt a legnehezebb fokozaton fogom tolni :) Az ember kampányoktól már az előző részekben is a beszarás kerülgetett, szóval az jó lesz normálon is :) -
#2933 Projam v4.4 elég szép lesz tőle!Illetve kicsit balanceolja a fegyvereket!(ezt a szépet ne úgy értsd hogy szép,hanem sokkal szebb mint volt,persze nem lesz tőle mai grafja...) -
Skyline #2932 Kb 5-6 óra/ oldal mint ez.:)
Graf tuningról nem tudok,de jólenne:) -
Skyline #2931 Ha a marines nem 5-6 óra alatt lehetne végigcsapatható akkor vastagon megérné mert hangulatos,tudja hozni a régi avp hangulatot...Az alien és a predator oldal viszont botrányfos a buta MI és a lebutított harcrendszerek (alienes boxolás rlz) miatt. -
#2930 Off:De hamár "pörög" ez a topik.
A 2-höz van valami grafikai tuning mod? Milyen hosszú időben? -
#2929 Egyébként megnéztem star trek filmet,2 óra alatt 32 hozzászólás már azt hittem történt valami érdekes,erre csak a vita megy arról hogy jó vagy rossz a játék.Remélem még feltörik PCre mielőtt kijön,és akkor meg lehet nézni hogy megéri-e a pénzt. -
#2928 18 óra bőven sok bioshock 2 8 órájához képest(és az még ha mindent megcsinálsz amit lehet) -
#2927 Szerintem odabasz ez a játék, iszonyat hangulatos, nézzétek meg az előző részeket most, ég és föld:
-
#2926 az elég is. -
simon7108 #2925 rovid?1 ismétlem EGY kampány 5-6 ora!persze nem easy-n....
az osszesen 18 ora! -
#2924 Inkább a 2. részt nézd / vagy vedd meg, jobban jársz, grafikailag mindenképpen jobb, mint az előd és hangulatilag is hozza a színvonalat. -
#2923 Nem tudom volt e már, de itt a IGN UK értékelése a játékról. Angolul beszélők előnyben... :) Itt valóban elég jókat írnak róla.
IGN UK review -
#2922 ja az első rész igen,mi grafika volt ez akkor nagy buli volt... -
felegyi #2921 Szerintem azután ítélkezzünk a kampányról miuttán kipróbáltuk... én nem az a fajta vagyok akit nagyban befolyásolnak mások véleményei! Szerintem tuti jó móka lesz kitépni pár gerincoszlopot Mr.Predivel :)... -
#2920 Inkább beszerzem alien vs predator 1-et (A kettő megvan de sosem vittem végig) mert nem igen toltam velük!
Ez a classis 2000 az első részt takarja? -
#2919 A 8 az IGN-től elég bíztató. Game Informer meg jobban megválogathatná, hogy kiket alkalmaz, mert már azt a szart olvasom mindenhol, amit az a yokel kitolt magából. -
#2918 Szerintem ugyan arról beszélünk ^^ -
#2917 Arra a részre emlékszem. Meg volt egy másik fészekbemenés 8lehet ugyan ez) ahol fejbe kellet lőni egy társunkat hogy megkönnyítsük a szenvedéseit. Aztán vagy 1000 alien jött utánunk. Még most is emlékszem hogy volt egy bazinagy kapu amit ki kellet nyitni hogy bejussunk (vmit kellet keresni hozzá asszem) és kifelé bezártam a kaput és így az alienek nem tudtak kijönni. Onnantól a szívverésem is a normális lett -
#2916 Ja 320 órát biztos...
Írok és posztolok, nem fogom nektek átnézni mégegyszer :D -
#2915 Dead Space-től messze lemarad, ha a parázás a téma. ennyi. -
#2914 Látom a nyelvtanórákról sokat hiányoztál. -
#2913 pedig az AVP2 paráztatós volt :( Mikor be kellett menni a fészekbe kimenteni valami csajt, és aztán beszólnak rádión hogy mindenhonnan mozgás, és megkattant a mozgásérzékelő, és akkor futottam vissza az APChez, és jön a csomó Alien, áááááh >.<
Lehet fel kéne tenni és végigtolni... anno elakadtam :( még kicsi voltam. -
#2912 "Este nem merek majd aludni"
Na ezt már nem bírtam, jellemzek egy kicsit nektek.
LOL közel sem akkora paráztatós. Közel se. Nem értem miért toj mindenki tőle. Egy flaret sem használtam, kipróbáltam én is a gamet.... sötétbe voltam, szép nyugisan. egy jó kis akció game, ennyi, se több se kevesebb.
Szal attól, hogy valakiknek lehetőségük volt kipróbálniuk a megjelenés előtt pár héttel az AvP-t, attól minden kampányszöveget dumálhatnak nektek (mivel, hogy ők az ELSŐK), mert ienkor valakiknek érzik magukat.
Mégegyszer ismétlem: nincs benne fosatós rész. egy-két óra gém után egyszer sem ijedtem meg. Nem értem ezek a nyuszik mit félnek, de erre van egy tökéletes magyarázat: fenntebb kiemelt vastag betűs mondatot mégegyszer olvassátok el:)
A másik oka annak talán az lehet, amiért félnek, mert egyszerűen csak simpla casual gémerek, akik azt se tudják mi az az 99'-es AvP. -
#2911 Vagy kipróbálod a warezt (majd) -
#2910 Igen ezeket olvastam fent vagyok majdnem minden t. oldalon!
De az MI,bugok rövidség eltántorít. Jönnek ebben az évben ennél sokk jobb játékok akkor inkább azokra költöm a pénzt. -
simon7108 #2909 itt van 1 a majomparaderol is:)
"Nagyon Brutál játék ez! Este nem merek majd aludni : annyira vérengzős nagyot alakítottak ezzel a game-el eddig nem voltam oda az Alien Vs predator ért de ez a 3 dik rész túl tesz minden grafikailag is ott van köszönjük a feltöltést THX így tovább!!!"
-
#2908 Én azt bírtam a 2-ben hogy aliennel kikarmoltam a lámpát erre az egyik őr lelőtte az őrjáraton lévő társait amikor jöttek :D
Remélem ebben is lesz hasonló -
#2907 #2905:
LOL! Te nem vagy normális, az aszfaltról meg csak ilyeneket lehet olvasni:
"Iszonyat durva lett a játék emberek! Régi Alien vs Predator(pc) feeling új köntösben.. Én az Alien szálat kezdtem el és 5 perc szédelgés után egész jól megtanultam vadászgatni.."
"Single Marine: első 10 perc után NAGYON PARÁS! Van hangulata, pedig eddig csak 1db aliennel találkoztam. Ígéretes. A látvány meg odabasz."
"Tényleg nagyon odaver a game!!
A single marine a legparáztatósabb de a többi is gyilkos ! :)
Hát a kivégzésekről meg ne is beszéljünk ! végre egy igazán ütős Alien-Predator játék !"
és még vághatnám be ide napestig,...NC! -
simon7108 #2906 eddig 2 értékelés van egyik az IGN UK másik meg a UK xbox official magazin!
IGN 8.5 a másik meg 8 pontot adott rá! -
#2905 Na mos tmár egyre többen tolják és egyre jobban el is ment a kedvem tőle ha sikerül rájönnöm mi a zavvi kodom (vagy küldik emailba az emlékeztetőt) mondom is vissza!Most már szinte csak a fikázását olvasom!
-
Skyline #2904 Ugyan ez próbltuk amit lehetett,teljesen jogos a mesterséges intelligencia lehúzása minden oldalról,a bárgyú alien és predator oldallal együtt...
Meglátod.
Mindenesetre szerintem 7-8 pontnál ez a game többet nem fog látni,azt a 7-8at is inkább az emberi kampány miatt ami hangulatos. -
#2903 Igen, van hogy a nehézségi fok befolyásolja mesterséges inteligenciát.
Azért kíváncsi leszek, hogy ugyanez fog-e történni pl Nightmare nehézségen. -
#2902 Látom ncore-ról másolgatod a hsz-eket. :) Ott a hozzászólók fele még a játék kiírásához is hülye, nem hogy a játékhoz... -
Skyline #2901 Nem easy,úgy ugorj be hogy csak 1 lásson a többi ne,és hopp....:)
De ahogy elnéztem nem az én gondom,mindenhol írják hogy ritkasuta az MI....Alien pedig....Ha ilyen lenne egy alien,és csak így tudna ölni mint ebben mi,akkor valószínüleg az LV426-on már a telepesek kiírtották volna az egész fajt...:D
-
simon7108 #2900 te gondod....
nálam érdekesm odon ha beugrottam 4 tengerészgyalogos kozé esélyem nem volt....
amire megoltem kozuluk 1-et addigra a tobbi szétlot!
talán legkozelebb nem Easy-n kellene játszani.... -
#2899 "na én lassan végzek vele....88%nál tartok már csak a predatorral van hátra egy picike....a profibbak sztem 5 óra alatt végeznek az egész játékkal.
Sztem a grafika nagyon rendben van....nem is értem a fanyalgókat....egy bugba futottam csak bele amikor egy alien beragadt egy oszlop és egy fal közé,de 3perc szenvedés után kimászott onnan is "
"
hát nem tudom, grafika sokkal sokkal jobb lehetne, aliennek a fej leharapás nevetséges, a farka állandóan átlóg a falon, és sok minden nem lett hű az elődhöz. Ezerszer többet vártam ettől a játéktól mert nagyon szerettem előző részeket Marine-al kivédeni "puszta kézzel" az alien támadást is kb thumbs up Inkább vártak volna még egy évet.." -
Skyline #2898 Na egy kis értékelés....
Kapásból Predatort próbáltam ki,nekem kedvenc. Így elsőre a szánalmas szó jut eszembe az első 1 óra game után.
Csapkodni az ellenfeleket hogy hulljanak,fáról beugrok a 4-5 tengerészgyalogos közé ütöm az egyiket kivégzem ordít mint a barom,senki oda sem néz. Vissza fa,nézem a többieket simán sétálnak el mellette,sehol a régi jó predator hangulat amikor beijednek a katonák és menekülni kezdenek,de még cak annyi sem hogy NINI EGY HULLA....Bárgyú lett ez az oldal...
Alien...Ez is átment egy nem gyenge butítson,gyakorlatilag az ellenfelekhez oda kell mászni és püfölni hogy meghaljanak/kivégzés...Sehol a régi jó nekivetődés,a gyors mellette elugrás fejszakítással...Semmi...Mássz oda és püföld/végezd ki...Nevetséges...Az MI pedig ugyan úgy ostoba,nagyba lőnek rám,felmásuopk a plafonra de utánnam se néznek....
Emberi oldal...Az egyetlen ami még élvezhető mert vissza vissza hozza a régi játékok hangulatát.
A grafikát hangokat és az egyéb dolgokat nem értékelem,nekem bőven elég volt annyi hogy az Alien és a Predator rész gyakorlatilag egy vérbebutított gagyi szar lett....
Előrendelés lemondva pc-re.
-
simon7108 #2897 steam-rol lehet csak leszedni!
link -
Deathstorm676 #2896 A demót csak steamen keresztül lehet letölteni.