Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Igen már kicsit "fosnak" a Marine illetve Predator játékosok. 😊 Én konkrétan nemrég játszottam egy olyan menetet ahol szinte csak az Alien játékosok szaladgáltak! Komolyan mondom futkosok a plafonon erre nem találkozom senkivel. Mondom WTF?! Aztán a spéci látásommal gyorsan leszûrtem, hogy a két Predator és a Marine -ok mind behúzódtak egy jól védhetõ helyre és ott gubbasztanak. Marha jó mert egy Marine ellen szemtõl-szemben semmi esélyem nincs az Aliennel. Komolyan mondom nem értem ezeket az embereket. Véleményem szerint jobb egy ügyes kill mint 10 sportszerûtlen...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

pxxl
"automata falmaszas OFF"

egyszer egy lanparty-n egy srác bealudt, és annyit láttunk, hogy egy szobában fut az alien körbe körbe a plafon meg a föld között 😄 xD

All hail the double x!

Jaffa 2843
én predátornál egy gombra tettem a focust meg a futást (shift) és igy futás közben egyböl oda tudok ugrani ahova mutat a kurzor 😊 rém hasznos

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
egyébként én lassabbra venném a marine mozgásérzékelõjének frissítési idejét, mert igy kicsit overpowered sztem. folyamatosan tudja mindenkiröl hogy merre vannak, vagy betennék a mapokra pár mozgó objectet 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

nemtom ki kerdezte de:
-a hiss egyszeruen sziszeg csak poennak jo beszaratni az embereket 😄
-a focus mod ha lenyomod akkor ugyanugy befogja az ellent mint a predinel és ha meg hozzanyomod a mouse1-et vagy az ugrast akkor lehet osszehozni ilyen specibb mozgasokat (pl amit nagyon hianyoltam allok egy sarkon a plafonon alamjon egy marine akkor nemkell megnyomnom a falonmaszas gombot hogy leessek és ott vacakoljak ecceruen focus+M1 és rogton a nyakaba ugrik egy tamadassal)

eltokoltem egy ideig mig belottem egy normalis konfigot az alienhez most ugynezki:

-shift sprinteles
-ctrl focus
-space falmaszas
-mousewheelup ugras

és persze automata falmaszas OFF mer meghulyulok tole 😄
Jaffa 2843
noshát igen... nem egy marinet láttam már sarokba kempelni, nehogy valaki megkóstolja hátulról.. és a marine pont az a karakter ami lespawnol és kész.. tehát semmit nemkell vele felszedni, hogy könnyebben tudj ölni, ellenben a predivel, ami egy felszedett "szöges CD-vel" bárkit szétszed

Nagylaci
Na ja. Mentségére legyen mondva, hogy a "Trophy Kill" -ek miatt elõbb utóbb szerintem minden játékosnak megfordul a fejében, hogy be kellene húzódni egy csendes kis sarokba aztán JÓL FEJBELÕNI AZT A ***** alient... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Magiszter
OFF:
Nem, DX10(tíz). Mivel a 8800GT nem tud DX11-et ha beledöglik se... A DX11 számomra még csak a jövõ zenéje.

pxxl
egyszóval KEMPELSZ <#ejnye1><#idiota>

All hail the double x!

Magh
Na igen elég godmode így DM-ben. No de majd ha 6-8 marine jön ellened csapatban 😊

Lunki88
A plazma másik hátránya hogy a célpont könnyen észreveszi amikor becélozzák, vagyis árulkodó az a vörös fénnyaláb. 😊 Amúgy szerintem is az a hely a legjobb predivel, amikor nálam volt a disc gyerek játék volt fentrõl kinyírni bárkit.
Magh
Igazából sok értelme nincs is mozogni predatorral, ki kell választani egy jó területet (béta mapen ez a nagy terem a smartgunnal), lerakni pár aknát és cloakban várni. Ha összevissza nyomulsz, könnyen belefuthatsz egy jobb Marinebe, aki lazán szétszed, mivel a cloak mozgás közben elég gyenge, vagy hátulról elkap egy alien. Én szépen lesek fönt a "csöveken", azokon ugrálok, meg le energiát tölteni. A rámpákra rakom az aknát, ez 100%-ban öli az embert, a maradékot meg disc-el elintézem. Plazmának én a disc miatt nem látom hasznát, lassú, hamar kimerül, elég pontatlan. Ez majd Huntban lesz jó tömött csapatban vonuló emberkék ellen.

armageddon666
DX11

@

Jaffa 2843
el lehet dobni egérgörgõ lenyomásával

Magh
Combistick értelmére rájött már valaki?

LOL 😄

Köszi az infót Jaffa!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Nagylaci
Ennyit tudok segíteni:

"A névváltoztatási kérelem beadásának módja

A névváltoztatási kérelmet az e célra rendszeresített nyomtatványon kell elõterjeszteni Magyarországon a lakóhely szerint illetékes polgármesteri hivatal anyakönyvvezetõjénél, külföldön élõ magyar állampolgár esetén az illetékes magyar konzulnál. Az eljárás illeték- és díjköteles."

Bár szerintem a Kövesdi Tamással semmi gond nincs. De Te tudod... 😄 😄 😄

Jaffa 2843
a steamben kell átirnod a nevedet

Hupsz. Lehet nem görgettem lejjebb :$ bocseeee

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Ja igen, egy kérdés még. Nevemet hol tudom átírni? nemár tamas.kovesdi legyek 😄DD

Nagylaci
Ha nincs benne akkor ez vajon mi lehet?! 😊

Jaffa 2843
azért nincs benne mert nem kerested elég kitartóan omg

Köszönöm az infókat. A gombkiosztás options-be vajon miért nincs így benne?

A zoom-al nem hiszem, hogy sokra mennék 😄 de azért köszi 😊 Már megyek is fel

Nagylaci
Embörök! Az irányítás alapbeállításon valami szörnyûséges. (Persze ízlések és pofonok...) A legegyszerûbb, hogy a beállításoknál megkeresed a billentyûzetkiosztást és újrakonfigurálod. De még ha nem is konfigurálod újra szépen látod leírva, hogy milyen képességeket (alap mozgásokat) milyen billentyûk hoznak elõ. Oszt' jónapot... 😊 De most komolyan ennyien játszanak PC játékokkal tegnapelõtt óta?!
Szerintem ez alap, hogy játék elõtt átnézem az irányítást!

wesker24
A cloak a predator legfontosabb része ! Azzal lehet csak igazán gyilkolni ! Ha nem vagy mozsgásban tökéletes álca vagy ha viszont mozogsz akkor esetleg észrevehetnek ! Amugy a cloak alapból az r betû és a másik legfontosabb dolog a gyógyitás ami a ppredatornál elengedhetetlen ha csúnyán megsérülsz akkor csak szuri be és máris mehetsz tovább ! Amugy a medkit a predinél a h betû !
ajem kisa
Látásmód az F gomb, meg lehet zoom-olni is az egérrel, ennyit tudok plussszba mondani...kérem kaccsojja ki!<#idiota>

elitehun
Ott nem a nyilakkal kell kasztot váltani hanem abban az ablakban a bal felsõ sarokban vannak a kis ikonok. A cloak az R a visionok meg az F
Alapvetõen azzal van a gond, hogy sehol nincs leírva a kezelés. Nekem mindig a Predatort adja be. A többi le van lakatolva és ki se tudom választani. Valaki leírná Nekem a Predator használatát?

Azt tudom, hogy Q-val lehet sprintelni, E-vel tudom megfogni az ellent HA éppen olyan a helyzet, meg E-vel tudom átállítani a mapon azt a kis szerkezetet (ami megintcsak nemtudom, hogy micsoda) a Shift-el tudok kijelölt helyre ugrani, azzal tudok átlátni a falakon úgymond. Meg ha nyomkodom mint az õrült miközbe támadok valakit akkor néha "befogja". Ennyit tudok. Hogy lehet pl. cloakolni?

A név kötelez <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Magiszter
Off:

SG bizony, gondoltam illik ide az SG-re <#idiota>

ON:
Reméljük nem lesz igazad, és DX10-ben is szépen fut (még ha nem is lesz szebb.)

PredatorHUN
Eléggé megoszlanak a vélemények. <#hehe> Én úgy döntöttem, hogy megveszem a játékot, remélem még vannak, sokan mások is így.

Jaffa 2843
szerintem semmi változás nemlesz dx9-hez képest, vagy legalábbis annyi mint a legtöbb játékban (ugyanugy néz kis de lassabban fut 😄 )

OFF

jo az aláírásod
SG ftw 😊

Magiszter
Kimaradt hogy 8800Gt 512MB-al, 2 Gb DDR3 1333-al és egy Phenom II X4 945 3Ghz-es géppel ment nálam zökkenõmentesne maxra tolva minden. De ugye ez csak a DX9 változat volt. DX 10-el leszek majd kiváncsi mit alakít és mennyivel szebb.

ajem kisa
Szerintem ne az legyen már a fõ szempont, hogy mennyire "nyú endzsájn+faxom" (krízis+farkarikettõ+mégmi), hanem legyen meg a hangulata inkább, mert az utóbbi idõkben volt pár nyú gém és csalódás!
Ezt én kipróbáltam, és a hangulata szerintem megvan!
Ez nem egy kod vagy csé, szerintem aki ismeri a filmeket (nemcsak az avp1,2-t), annak "átjön" a dolog!
Igaz megkell tanulni, hogy melyik gomb mitcsinál, dehát ez egy demó csak!
Mondjuk nekem ettõl több kell ahhoz mostmár (az elõzõ ok miatt "..csalódás"), hogy megvegyek megint egy lemezt, amit nemfogok használni!

koschwarz
mindenképpen kipróbálom!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

HF
Hát az egyetlen birka akit itt látok az tevagy.
A hozzászólásodból látszik hogy mennyit játszottál a játékkal, és annak viszont nagyon örülök, hogy te nem veszed meg. Nem is kellenek az ilyen divatfikázó majmok mint te.
Ráadásul egyetlen normális érved sincs hogy miért szar a játék (na persze a nagy hype).

Én Marinenel bírtam a legtovább.Amúgy a predátornak nem fekszik annyira ez a pálya szerintem bár én sem tudtam vele lenni de mariennel nem egyszer kicsináltam.Amúgy lehet védekezni az ellen amikor valami csoda gyilokhoz készül a predi vagy alien mert elõtte lenne rá x másodperced ahogy láttam.
Magiszter
Próbáld ki a demó-t, szerintem jó lesz. Kérdés csak az, hogy a végleges változat mennyiben tér el és milyen irányban, attól, amit most elénk toltak.

Magiszter
jav: "Faj vs másik faj Faj"

koschwarz
én most szeretném kipróbálni a demót, de õszintén szólva, egy ideje, ahogy nézegetem a videókat, egyre kevésbé gondolom azt, hogy ez jó lesz. sõt, kifejezetten gagyesznak tûnik a mai felhozatal mellett. egy kicsit az az érzésem, hogy ezt a játékot is önmagában csak a két frencsájz adja el, mint az avp filmeket, aztán meg kiderül, mekkora szar.

Magiszter
Nah sikerült vetnem rá egy pillantást. Kb 30 percet játszottam 3 "futamot". Ebbõl 2x Élijen és 1x Mariné voltam.
Hát... az elsõ 5 perc az irányítás megszokásával, meg a gomb-funkciók rejtélyének megfejtésével telt. Addig lényegében csak respawn-oltam másodpercenként. <#idiota> Kb 1 éve játszottam utoljára a COD4-el multiban, azóta csak MMORPG-zek, és az ugye kicsit más. 😊
Marine-al nem voltam valami kemény, de írtottam azért predatort, alient, marinet, szóval jó buli volt. A SMART gun-t is kipróbáltam, nah annak van hangulata 😄
Alien viszont jobban tetszett, kb 2x annyi kill-em volt mint marine-al egy kör alatt. És annak van az igazi hangulata. Bár single-ben biztos jobban meg van csinálva, vagy más multi-moddal élvezetesebb lenne.

Hibák: A játék maxra tolt és ON-ra rakott mindennel zökkenõmentesen ment, szép (nem gyönyörû, csak szép) grafikával. A szerver amin voltam viszont laggos volt mint a szemét. Néha menet közben 20 métert szánkáztam elõre-hátra, vagy támadtam olyan emberre aki már a folyosó másik végén volt valójában. Néha mikor 3 marine tüzelt egymásra és én pont arra fordultam beakadt egy másodpillanatra, de lehet az is csak lagg volt. (Ezért jó a multi-demo. Nehéz eldönteni hogy most nálad ilyen ótvar, vagy csak laggzik néha-néha. Én most a laggzi lajosra kenek mindent 😄 )

A predatorhoz sajnos nem volt szerencsém, mindig elhalászták elõlem. Ezért is lett volna jó ha nem DM-et raknak a demóba hanem néhány "Fal vs másik Faj" team munkás részt. De egyenlõre így is meggyõzött a vásárlásról. <#eljen>

koschwarz
ez a demo csak multis, vagy single is van benne?

armageddon666
Hááát pedig minden más faszán megy...
Majd ha kijött a teljes megnézem, hogy az is ilyen...ilyen-e, ha nem akkor még az is lehet, hogy megveszem 😊

@

armageddon666
Aláznád, ha nem lenne szar... de megnézem már, hogy van-e mouse smoothing meg vsync beállítás...

@

Ez a játék olyan mint a film, beleömlesztették a nagy semmit. Persze a Hype ezt a vackot is eladja. Rohanjatok birkák venni a bótba! Tescóba!
KaszaN
Amúgy multiba atengerészgyalogos a legerõsebb. Amikor azzal vagyok mindíg én vezetek.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Voltam aliennel, de nemláttam semmit mert összevissza rohangásztam. xD

Fenrir
Hát mirõl? Nem is a tulipánszedésrõl...

A halál csupán a kezdet...

wedge31
Alienel nehezen is menne...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

KaszaN
Nemértem egyeseknek mi baja van vele. Nekem tökre bejön a multi is. Szerintem nagyon egyedi. Itt nem a lövöldözésen van a hangsúj.