7670
-
#7270 Powered by SteamWorks játék. Szóval anélkül nem megy, akárcsak a Valve saját játékai. -
#7269 sziasztok!
annyi kérdésem lenne, hogy szükséges hozzá a steam a dvd tokos változathot vagy sem? -
#7268 Örülj neki, hogy ilyen olcsó. Ne érdekeljen más lap, oldal mit ír - attól még lehet jó játék. Nekem személy szerint a 3-ból ez a kedvenc. Tény nem tükély, de manapság mi az? Annyia azért nem vészes, mint pl az Advent Rising vagy a Darkest of Days. -
#7267 Nem lesz,lehetett sejteni már előre:S Addig jöttek a patchek amíg a DLCket is árulták,de már senkit nem érdekel az egész így nem is patchelik. -
#7266 Hát elég gáz hogy ilyen olcsó ez biztos hogy nem jelent jót...
Viszont ettől függetlenül jó játéknak tartják:
http://hungarian.imdb.com/title/tt1376693/
Szerintetek lesz valami javítás még hozzá vagy dlc,mert elég régóta leszarják úgymond a játékot a készítők szerintem,de lehet azért nem törődnek vele mert készül a 2. rész.
1 év után legalább valami működő cheatet kiadhatnának,mert az eredeti játékhoz semmi nem működik -
tibic #7265 Ha valaki megvette őket..nem tudná feltölteni valahogy?:D jó lenne :P -
#7264 Hú, kösz! Épp nézem másfél euró egy map pack. Ezeket érdemes ennyiért megvenni, mert nem túl elterjedtek. -
#7263 steamen lehet megvenni őket, most steamen 75% levan árazva az AVP 5euro, ha érdekel valakit -
tibic #7262 aha:D kösz,örömmel hallom :)
És ha jól tudom van valami swarm és bughunt map pack.azokat lelehet tölteni vagy megkell rendelni?csak mert nem jönne rosszúl pár+map :D
-
#7261 Nincs tömeg, de én még mindig találtam játékost multira, bármikor. Átlag 5-8 szerveren játszanak. Ebből max 1 DLC-s. -
tibic #7260 Köszi hogy montad :PP szerintem meg is veszem mint a huzat:D mégegyszer kösz :)
Sokan játcanak mostanság a multival?
Énis játszottam még akkor amikor kijött de valamiért elszaródott a (nem eredeti) multi :/most majd belehuzok :D -
#7259 Az (új) AVP 1790 Ft a cdgalaxis-ról :)) -
#7258 950Ft a game, ha jobb fent dollárra váltva fizettek. -
#7257 multiban fordul elő a lag miatt, de nem állandó jelleggel. -
#7256 Ciao !
Nektek is szaggatottan futnak a karakterek ?
Lehet,hogy direkt ilyen,de remélem nem.
-
#7255 Sem a 8600GT nem támogatja a Dx11-et, sem az xpre nincs dx11. De amúgy minden rendben :)
#7253:
Milyen videokártyád van? (ha minimum nem Radeon 5xxx vagy gef GTX4xx, akkor ne is nagyon próbálkozz te se) -
#7254 Nálam is ez a helyzet. Lehet, mert XP-t használok. :) -
#7253 hello
olyan problémám volna, ha dx 11-es ikont indítom akkor mielőtt betöltene a játék kilép a windowsba. ha a sima ikonról inditok akkor megy minden.
találkozott valaki ilyennel? -
#7252 Mostanában mennyien játszanak vele multiban?Sok a szerver/sokan vannak a szervereken? -
#7251 LOL. Nekem sosem volt 3 jegyű (biztonsági) kód a kártya hátlapján és mégis tudtam vásárolni a zavvi-ról 2szer :D.
Már több mint egy hete rendeltem meg a cuccost de még a pénzt se szedték le a kártyáról, ezért érzem hogy valami gubanc lehet :S (az előző kettőnél minden simán ment és 1 hét alatt megjött a DVD :S). Na mindegy várok 14-ig igy, utána lelövöm a Processing-> Awaiting Stock Pick
ot XD -
#7250 Minden kártya hátoldalán van egy 3 jegyű szám. Ez anno is így volt és most is. Hacsak le nem kopott. -
#7249 Skacok. Én megint rendelni akarnám a Zavvi-ról de sima Mastero kártyával már nem lehet, úgye jól veszem észre?? Már Card security code-ot kér ami ugye a kártya hátoldalán az aláírás rubrikában található. Ugye??? De eddig ilyen nem volt én úgy emlékszem! -
tibic #7248 nem :/ -
milos620 #7247 Oksa.
Amúgy a nehézségi fokozatokon túl be lehet állítani azt, hogy a katonai küldetés során több predátorral találkozzak?
-
#7246 Van kiút, keresd a járatokat a plafonon. Ott többször játék után is el lehet tévedni. -
milos620 #7245 Alien második küldetés első cheickpoint-ál hogy lehet továbbjutni?
Kiiktattam az elektromos rendszert,meg 2 katonát de a ráccsal lezárt csatornából nem tudok kijutni!
Javaslat?
-
tibic #7244 ja szerintem majd megveszem csak most crysis 2-őt akarom :P -
#7243 Valaki tud valamit arról,hogy lesz e még frissítés az avphez vagy valami kiegészítő ?
A Steam az frissül sokszor...
Aki szeretne vele játszani az vegye meg eredetibe,egy eredeti játéknak mindenkinek illik hogy legyen a polcán... -
tibic #7242 ja -
milos620 #7241 Gondolom akkor a többi játéknál is ez a feltétel.Ilyenre gondolok hogy pl:Medal of Honor 2010,Sniper Ghost Warrior stb! -
#7240 amennyiben eredeti játékod van akkor gond nélkül multizhatsz :) -
milos620 #7239 Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne felétek hogy, hogy tudok belépni multiplayerbe?
Mi feltételek, beállítások szükségesek?Ebből a szempontból még kezdő
vagyok így el kell a segítségetek, amit előre is megköszönnék! -
#7238 Akció a Green Man Gamingen csak 5 euró. -
gyusa #7237 Akinek nem eredeti az hogy csináltameg a swarm meg a bughunt map pack-ot?
-
gyusa #7236 Amúgy sokan multiznak mostanság ??:D -
gyusa #7235 Kinek megy a multi?
Én egyszer megtudtam csinálni de valamiért elszaródott és nem tudom megcsinálni :-/
Valaki tud segíteni? -
#7234 Talán ellenörizd a drivereket hogy mindegyikből a legfrissebb van-e ?
Vga driver Hangkártya driver DirectX Physix stb.. Amugy ha leszeded steamröl automatikusan leszedi hozzá a legujabb patchet crackelni sem kell !
-
Hazard55 #7233 Hello! Lenne egy kérdésem: megvettem steamről az avp3-mat és letöltöttem 100 százalékra és utánna rákattoltam hogy play akarna bejönni a játék de bejön mindig a HIBAJELENTÉS KÜLDÉSE táblázat és ne mtudom mi lehet a gond patchelni kell vagy creckelni vagy lehet hibásan töltöttem le? PLs segítsetek -
#7232 Mindegy, csak jönne már! :) Eddig majd minden AVP-s játékom meg van, ami PC-n elérhető. Kivétel az AVP expansion. Meg a '90-es évekbeli Alien Trilogy. =) -
NHLFAN #7231 tévedés!az AVP-t a Rebellion készítette a Colonial Marines-t a Gearbox.