7670
avp10logo.png
  • Optimus Prime
    Powered by SteamWorks játék. Szóval anélkül nem megy, akárcsak a Valve saját játékai.
  • underground2
    sziasztok!
    annyi kérdésem lenne, hogy szükséges hozzá a steam a dvd tokos változathot vagy sem?
  • Optimus Prime
    Örülj neki, hogy ilyen olcsó. Ne érdekeljen más lap, oldal mit ír - attól még lehet jó játék. Nekem személy szerint a 3-ból ez a kedvenc. Tény nem tükély, de manapság mi az? Annyia azért nem vészes, mint pl az Advent Rising vagy a Darkest of Days.
  • Fehercsoki
    Nem lesz,lehetett sejteni már előre:S Addig jöttek a patchek amíg a DLCket is árulták,de már senkit nem érdekel az egész így nem is patchelik.
  • Norberto065
    Hát elég gáz hogy ilyen olcsó ez biztos hogy nem jelent jót...
    Viszont ettől függetlenül jó játéknak tartják:

http://hungarian.imdb.com/title/tt1376693/

Szerintetek lesz valami javítás még hozzá vagy dlc,mert elég régóta leszarják úgymond a játékot a készítők szerintem,de lehet azért nem törődnek vele mert készül a 2. rész.

1 év után legalább valami működő cheatet kiadhatnának,mert az eredeti játékhoz semmi nem működik
  • tibic
    Ha valaki megvette őket..nem tudná feltölteni valahogy?:D jó lenne :P
  • Optimus Prime
    Hú, kösz! Épp nézem másfél euró egy map pack. Ezeket érdemes ennyiért megvenni, mert nem túl elterjedtek.
  • tototto
    steamen lehet megvenni őket, most steamen 75% levan árazva az AVP 5euro, ha érdekel valakit
  • tibic
    aha:D kösz,örömmel hallom :)
    És ha jól tudom van valami swarm és bughunt map pack.azokat lelehet tölteni vagy megkell rendelni?csak mert nem jönne rosszúl pár+map :D
  • Optimus Prime
    Nincs tömeg, de én még mindig találtam játékost multira, bármikor. Átlag 5-8 szerveren játszanak. Ebből max 1 DLC-s.
  • tibic
    Köszi hogy montad :PP szerintem meg is veszem mint a huzat:D mégegyszer kösz :)
    Sokan játcanak mostanság a multival?
    Énis játszottam még akkor amikor kijött de valamiért elszaródott a (nem eredeti) multi :/most majd belehuzok :D
  • KennyGTP
    Az (új) AVP 1790 Ft a cdgalaxis-ról :))
  • lolSL
    950Ft a game, ha jobb fent dollárra váltva fizettek.
  • SLICK
    multiban fordul elő a lag miatt, de nem állandó jelleggel.
  • Norberto065
    Ciao !

Nektek is szaggatottan futnak a karakterek ?
    Lehet,hogy direkt ilyen,de remélem nem.
  • Maxtreme
    Sem a 8600GT nem támogatja a Dx11-et, sem az xpre nincs dx11. De amúgy minden rendben :)

#7253:
    Milyen videokártyád van? (ha minimum nem Radeon 5xxx vagy gef GTX4xx, akkor ne is nagyon próbálkozz te se)
  • Optimus Prime
    Nálam is ez a helyzet. Lehet, mert XP-t használok. :)
  • oneal1
    hello

olyan problémám volna, ha dx 11-es ikont indítom akkor mielőtt betöltene a játék kilép a windowsba. ha a sima ikonról inditok akkor megy minden.

találkozott valaki ilyennel?
  • Fehercsoki
    Mostanában mennyien játszanak vele multiban?Sok a szerver/sokan vannak a szervereken?
  • KennyGTP
    LOL. Nekem sosem volt 3 jegyű (biztonsági) kód a kártya hátlapján és mégis tudtam vásárolni a zavvi-ról 2szer :D.
    Már több mint egy hete rendeltem meg a cuccost de még a pénzt se szedték le a kártyáról, ezért érzem hogy valami gubanc lehet :S (az előző kettőnél minden simán ment és 1 hét alatt megjött a DVD :S). Na mindegy várok 14-ig igy, utána lelövöm a Processing-> Awaiting Stock Pick
    ot XD
  • Optimus Prime
    Minden kártya hátoldalán van egy 3 jegyű szám. Ez anno is így volt és most is. Hacsak le nem kopott.
  • KennyGTP
    Skacok. Én megint rendelni akarnám a Zavvi-ról de sima Mastero kártyával már nem lehet, úgye jól veszem észre?? Már Card security code-ot kér ami ugye a kártya hátoldalán az aláírás rubrikában található. Ugye??? De eddig ilyen nem volt én úgy emlékszem!
  • tibic
    nem :/
  • milos620
    Oksa.
    Amúgy a nehézségi fokozatokon túl be lehet állítani azt, hogy a katonai küldetés során több predátorral találkozzak?

• Optimus Prime
    Van kiút, keresd a járatokat a plafonon. Ott többször játék után is el lehet tévedni.
  • milos620
    Alien második küldetés első cheickpoint-ál hogy lehet továbbjutni?
    Kiiktattam az elektromos rendszert,meg 2 katonát de a ráccsal lezárt csatornából nem tudok kijutni!
    Javaslat?
  • tibic
    ja szerintem majd megveszem csak most crysis 2-őt akarom :P
  • Norberto065
    Valaki tud valamit arról,hogy lesz e még frissítés az avphez vagy valami kiegészítő ?
    A Steam az frissül sokszor...

Aki szeretne vele játszani az vegye meg eredetibe,egy eredeti játéknak mindenkinek illik hogy legyen a polcán...
  • tibic
    ja
  • milos620
    Gondolom akkor a többi játéknál is ez a feltétel.Ilyenre gondolok hogy pl:Medal of Honor 2010,Sniper Ghost Warrior stb!
  • SLICK
    amennyiben eredeti játékod van akkor gond nélkül multizhatsz :)
  • milos620
    Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne felétek hogy, hogy tudok belépni multiplayerbe?
    Mi feltételek, beállítások szükségesek?Ebből a szempontból még kezdő
    vagyok így el kell a segítségetek, amit előre is megköszönnék!
  • Optimus Prime
    Akció a Green Man Gamingen csak 5 euró.
  • gyusa
    Akinek nem eredeti az hogy csináltameg a swarm meg a bughunt map pack-ot?
  • gyusa
    Amúgy sokan multiznak mostanság ??:D
  • gyusa
    Kinek megy a multi?
    Én egyszer megtudtam csinálni de valamiért elszaródott és nem tudom megcsinálni :-/
    Valaki tud segíteni?
  • wesker24
    Talán ellenörizd a drivereket hogy mindegyikből a legfrissebb van-e ?

Vga driver Hangkártya driver DirectX Physix stb.. Amugy ha leszeded steamröl automatikusan leszedi hozzá a legujabb patchet crackelni sem kell !

• Hazard55
    Hello! Lenne egy kérdésem: megvettem steamről az avp3-mat és letöltöttem 100 százalékra és utánna rákattoltam hogy play akarna bejönni a játék de bejön mindig a HIBAJELENTÉS KÜLDÉSE táblázat és ne mtudom mi lehet a gond patchelni kell vagy creckelni vagy lehet hibásan töltöttem le? PLs segítsetek
  • Optimus Prime
    Mindegy, csak jönne már! :) Eddig majd minden AVP-s játékom meg van, ami PC-n elérhető. Kivétel az AVP expansion. Meg a '90-es évekbeli Alien Trilogy. =)
  • NHLFAN
    tévedés!az AVP-t a Rebellion készítette a Colonial Marines-t a Gearbox.