Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Nekem meg mondjuk úgy, hogy értelmesebb várnom még 15 napot is a megjelenéstõl számitva akár(nemzavar), mert én nemtudom megvenni 49.99€ alatt sehol (igen külföldön élek), és ennyit várni rá nekem megéri, fõleg ha rendeltem mást is így féláron!
Arrol nemis beszélve, hogy az ittenieknél csak az uj pc-s gémek mennek, ha valami nemis olyan nagyon régi gémet keresek, akkor neten használtan, vagy websop-tól borsos árban mindíg (pl. kod4 39€ lol)...
Majd kiderül, hogy mikor ér ide, addig legfeljebb játszok másképp vele!<#ravasz1>

Fehercsoki
Igen,várni még TALÁN tudnék 10+ napot de shopto azért is jó mivel regisztrált küldeményként küldi így nem keveredik el!És ez azért fontos mert a pénzt egybõl leemelik ahogy elküldik,viszont ha nem kapod meg akkor szívás.Persze meg lehet oldani de az + idõ!Ezért shopto nagyon jó és smst is küldenek ha megjött!

Szerintem mindegyik bolt úgy csinálja, hogy megpróbálja már úgy elküldeni, hogy a megjelenés napjára megkapd. Valamikor túl hamar szokták küldeni, és megesik, hogy már megjelenés elõtti nap rakhatod fel youtube-ra, hogy csomagolod ki a játékot... Nyilván a Zawi-nál nem fogják neked 15 nappal elõbb elküldeni, mert megkérdeztem az egyik oldalt, és kb egy héttel elõtte kapják meg a dolgokat. Tehát ha szerencséd van így is megjelenés után egy héttel kapod meg a zawi-tól. Ez csak rajtuk múlik.
Ati810
Ja <#vigyor>
Fehercsoki
Ez mindenhol így van,hogy elõrendelésnél aznapi kiszállítás csak UK-ra vonatkozik!Szerencse hogy shopto nagyon gyors!Lehet hogy kicsivel hamarabb megkapjuk,február 19 az egy pénteki nap,szerintem hétfõ/kedd körül már játszunk!

Ati810
Ezt én is tudtam csak azt hittem hogy ha elõrendelem akkor hamarabb kihozza a Zavvi de maradok a Shopto-nál.
Fehercsoki
Shoptonál 3 nap körül!Zavvinál meg ugyanúgy 15 nap mivel a még aznapi kiszállítás elõrendelés esetén csak angliára vonatkozik!

Ati810
Az az idõben megkapod az mennyi idõ ?
Ati810
Én is Shopto-ról rendelem<#vigyor>

elorendelésnél elvileg idoben megkapod!
(én meg sajnos várhatok mert nemtudom megrendelni😞)

PSN ID:misi2mezei

Fehercsoki
Én shoptoról fogom,nem akarok 15 napot várni hiába olcsóbb!

ajem kisa
Én most rendeltem meg!
Az éliennel jókat lehet menni, szeretem énis, a parasztot nemnagyon választom, csakha muszály!
Szerintem ha sikerül a játékban több pályát jól megcsinálni, akkor meglesz egy darabig az elfoglaltságom!<#nyes>

Tatyla
jó lesz ez aliennel olyat aprítottam most is hogy már szégyelltem 😄,szerintem én megrendelem a zavvitol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mamageci
triplet
megjavult a dolog!

Tatyla
na mi a helyzet tegnap este óta,most értem haza ,találni már szervereket vagy változatlan?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Lesz benne LAN?Ha igen akkor én már rendelem is.

adam46
értem köszi
elitehun
Am a középsõ egérgombbal
az egér gorgot kell nyomva tartani majd ha becéloztad az ellent elengeded!

gabe paul logan
minek a löveg? Ott a 2 duplapenge, és így nagyobb a dicsõség...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

adam46
áá hogy lehet használni a löveget felveszem után h kell pontosan?
DeerHunter01
ahaigen mama2 enynit ért a szavad.
kockulsz most is...

\"Erről van szó!\"

jah de a BC2 limited edition hivatalosan ugyan annyiért kellene lennie csak van néhány bolt akik drágábban adják....

ajem kisa
Rendben, köszi az infót, az idõ az nemgáz nekem, most úgyis csak az van!<#idiota>

Ati810
Hello.
Tudna valaki segíteni abban hogy mért dob ki 10-bõl 9 alkalommal conection lost to the game felirattal mikor csatlakozok egy szerverhez (már elkezdi tölteni a pályát amikor kidob) ?
Emiatt eddig csak 1x sikerült kipróbálnom emberrel.
Tök jó! Nézegettem, a karakter beállításnál, hogy milyen Skin-ek lesznek majd, és megnyugodtam, hogy minél fejlettebbek vagyunk annál több skin-t kapunk. Mert mielõtt még a Hunter Edition-t megrendeltem volna, vacilláltam, hogy ezt vegyem-e meg vagy a sima verziót, de egy olyan helyre ahol adnak hozzá három különleges skin-t. Azt hittem ezeket, csak akkor lehet megkapni, ha onnan veszed, de láttam, hogy mind a három fajnál az az utolsó amit ki lehet nyitni. Tehát ez olyan mint a Bad Company 2 Limited Edition. Ott is megkapod a fegyvereket meg képességeket, ha csak a simát veszed, csak késõbb. Többet kell érte harcolni. Ez csak ilyen early access tehát korai hozzáférés.
jaja megbizhato de 1,5 vagy 2 hét mire kihozzák a cuccot általában:Sde ezért a postakoltség is csak 1 font!

elitehun
Megbízható cég. vagy 4x akkora mint nálunk a Cd galaxis vagy 576
ajem kisa
Szerintem2x...ügyes!
Nos valaki ismeri a Zavvi-t?

ajem kisa
Azokat rangok után kapod szerintem majd a teljes gémonlájn szerintem, asszem az kiisvan irva mint tipp a pályatöltésnél!

nemfigyeltem😊
am eddig is szerettem a Predatort de most már hivatalosan is a kedvencem😄
csak az a baj,hogy ez nem éppen Predatornak valo pálya:Snem lehet ezen teljesen kihasználni a képességeit....
meg azért remélem a teljes játékban már nem kell osszeszedni a predinek is a fegyvereit mert a filmekben is az alap felszerése volt....

Õszintén...számít az, ennél a demo-nál, hogy DX9 - DX10 - DX11? 😊 szomorú..

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

ajem kisa
Valaki rendelt már a Zavvi-tól (banner alatt) bármilyen játékot?
Mert van ott pár, ami "olcsó", és érdekelne is!
Mennyi idõ volt a posta úgy igazából, tapasztalata van valakinek?
Köszi!

gabe paul logan
Felfoghatná már a legtöbb ember, hogy DX11-et támogat a játék, ha elolvasnátok az üzenetet a demó elején vagy a neten utána olvasnátok pl akkor tudnátok. DE még valószínû hogy DX11-el se fog olyan minõséget nyújtani amilyet a DX11 tudna, mert akkor nem lenne értelme kiadni a ps3-as és xbox-os változatokat. Kicsit gondolkodnátok...tisztelet a kivételnek.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

XenHai
Egyébként a hang beszélgetést ki lehet valahogyan szedni??Mert rohadtul idegesítõ!
Narxis
Egyetértek, bár én reménykedek, hogy a többi multi mód jobb lesz, DM-et sose szerettem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kemény 4 hozásszólást kel visszaolvasnod!<#szomoru1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

az Aliennel hogy tudok a plafonrol ráugrani az emberre?mert ha csak simán megnyomom a Spacet akkor leugrik de elég kiszámithatatlan:Sés elég hátrányos ha pont oda ugrik az ember elé ráadásul háttal...

XenHai
Mi bajod van vele az tény , hogy 1 kicsit bugos meg 1-2 dolog nincs kibalanszolva.De egyébként hangulatos.
Magh
Mondjuk a legjobb az lenne, ha ezt a rohadt mouse laget megszüntetnék releaseig, mert így képtelenség sniperrel jól célozni.

Magh
Predator bárhonnan kiszedi a kempert, vagy távolról disc/plazmával, vagy sarok mögül rádob egy aknát. Aliennel már nehéz, én megnövelt reload timeban és reális pulse rifle lõszermennyiségben látom a megoldást. De ez DM, nem mérvadó.

triplet
jah hogy az aliennél lehet olyat hogy plafonon amikor alattad van valaki akkor shift+mouse 1?😄
ezt nem tudtam😄
Amúgy tényleg helyrehozták a keresést😊

Nagylaci
Azért ebben a játékban fõleg a Colonial Marine karakterrel kiemelkedõen nagy görénység kempelni szerintem. A mozgásérzékelõ révén mindig tudod ha jön valaki ráadásul már az alap pulse rifle ellen se nagyon tud a másik két faj mit kezdeni szemtõl-szemben.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

alma2
huh, erre a jatekra sajna nem igaz a mondas, hogy annyira szar, hogy mar szinte jo...
Remelem azert a single resze jo lesz.
Kar ez az egesz kirakat multiplayer resz bele, ez igy ebben a formaban teljesen halott dolog.

szerintem

Nagylaci
Na akkor nem csak nekem tûnt úgy, hogy a lángszóró semmire sem jó. Már azt hittem ennyire béna vagyok vele, de nekem még senkit nem sikerült kicsinálnom vele. Pedig kaptam már el egymást agyaló Alieneket lángszóróval, de némi bunyó után a gyõztes engem is legyilkolt pedig közben FOLYAMATOSAN lángszóróztam õket egész közelrõl! Valami baj van ezzel a fegyverrel.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Na kezdek beletanulni. Az utolsó meccsen 15 pontom lett. 😊 nehéz ez a játék mert olyan gyorsak a mozgások, hogy amikor a közelembe kerül egy ellen akkor alig találom el, mert olyan gyorsan változtat helyet körülöttem. Tudom-tudom shift-et ha nyomom akkor jobb. De azért nehéz.

Kérdés: hogyan tudta kivédeni és megölni azt az alien támadásomat egy másik alien, amikor a háta mögül E-vel ráugrok és "kombóba" megöli. Fogta, leb@szott a földre és még Õ ölt meg engem...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Magh
Marine fegyverei nincsenek kiegyensúlyozva, sima pulse rifle mindent magasan ver. Shotgun 5 méterrõl már semmit nem ér, ha az elsõ mellémegy, meghalsz. Lángszóró nekem egyáltalán nem csinál semmit. A sniper mondjuk elég jó, csak kevés a lõszer. Smartgun meg nem sebez szerintem eleget és istentelenül szór, de a scan miatt csapatjátékban lesz majd hasznos.
Tracker szerintem jó így, maximum kell egy szerveropció, hogy 180°only.

XenHai
Naaa végre helyre rakták a game keresést...
pxxl
nem véletlenül jutalmazzák bannal a kempelést...undorító dolog akármelyik muliról legyen szó

All hail the double x!