7670
-
#2975 ott a viddler.com:DD -
peti71 #2974 Fearnél úgy voltam elkezdtem para mint állat,végig vártam hogy na most itt lesz valami,"szörny" de nem, csak az ijesztgetés ment,de jól csinálta,a játék végéig megmarat a para hangulat. -
#2973 Ez a video már régi (kb 1 hónapos) csak a SEGA letiltotta aknaidején ezeket a első 10 perces gameplayeket a youtubeól (én is egyszer feltöltöttem, de 2 óra mulva le is tiltották).
Sokan felhozták a FEAR mint parás játékot. Igen az volt de nagyon.
A suliban mondták hogy próbáljam ki a Doom3-at mert az sokkal királyabb és parásabb mint a FEAR, hát nekem nem volt az. Mondjuk úgy is álltam a játékhoz hogy ez ez egy szimpla lóvoltőzős game szörnyekkel és az is volt. Szóval a játékhoz is kell egy olyan hozzáállás, hangulata az embernek amit kiakar hozni az adott játékból. -
#2972 Jobb meglepődni játék közben, mint előre megtudni mindent. -
#2971 Jaja én sem nézem. Mondjuk beletekertem egy kicsit és néztem pár mp-t de tovább nem merem :D -
#2970 Dátum szerint néztem mivel nemrég óta van csak konzolos warez annak dátumához néztem! -
#2969 Rohadt jól néz ki de nem merem nézni mert nem akarok semmit se megtudni a predator-os részről :D -
#2968 Én bizony egy másodpercet, annyit nem nézek belőle! -
#2967 Ahogy nézem van fent Alien-es és Marine-s kezdés is. Gondolom szintén spoiler-el. És gondolom lesz majd a többi rész is hamarosan -
#2966 Már van!!!Itt is van az első része. A csávó predatorral kezdte tehát óvatosan nézzétek mert SPOILERES! -
#2965 Nekem a FEAR-nél csak az első két-3 pálya ijesztett meg. a fear 2-ről már ne is beszéljünk. -
#2964 Hát igen van különbség ember és ember között.FEAR-ben egy azaz 1 db olyan rész volt amire azt lehet mondani "megijedtem".Amikor mászunk le a létrán hátrafordulunk és hirtelen arcunk előtt ott áll a kis csaj.
De sajna ezt a demóba elsütötték és a fullba több ilyesmi nem volt :( -
#2963 Ja ez lemaradt: a szenzoros pityegések nem félemetessé teszik a játékot, hanem egyszerűen hangulatossá. Az a lényeg benne. Milyen is lenne, ha az nem lenne benne. -
#2962 Majd kiváncsian várom a Te véleményedet is, és meglátjuk.
ui: mint akciójáték okésnak tűnik, most itt nem szarozásról lenne szó... Csak mint feszültség mint elem és tulajdonság az nem az igazi. (8/10 amúgy) -
#2961 Multiban predátorral és aliennel csak azzal támadok. Bármit meglátok SHIFT és attack, oszt 20 méterről padlóra küldöm az ellent. -
simon7108 #2960 ismétlem VAN BENNE RÁVETŐDÉS!!!! -
#2959 Nincs még :D nézem folyamatosan! -
simon7108 #2958 ird be Alien vs Predator 3 walkthrough biztos találsz:D -
Deathstorm676 #2957 Nem tom mi bajotok van az aliennel. Köpjön savat vagy mit akartok? A rávetődés azt még megértem hogy hiányolja valaki de most meg itt van a sprint amivel pillanatok alatt elkaphatod az ellenfelet. Az alien amúgy sem egy olyan élőlény ami csak úgy neki ront az ellenfélnek, hanem olyan ami becserkészi és hátulról elkapja. A buta MI meg a fejlesztők hibája az tény, bár az elvenné a hangulatot ha 1 gerinctépés után szarrá lőnek miközben csinálod és a trophy killt fölöslegessé tenné. Az viszont tényleg nagy probléma ha a katonák úgy sétálnak el egy hulla mellet mint egy bokor mellet. (még a 2-ben is megnézték a hullát, igaz hogy csak álltak mellete és néztek körbe körbe hogy mi történt de legalább észrevették) -
#2956 Itt egy érdekesnek tűnő videó(még nem néztem meg,lehet hogy semmi újat nem mond de hátha). -
#2955 Talált már valaki youtubeon xboxos videót a játékról?(úgyértem hogy olyan amit most csináltak miután kijött warezon) -
simon7108 #2954 hát mert bujkálni kell:)
az Aliennek abban van az ereje,hogy lesbol támad!
de nem tudom még nem probáltam singleben az Alient:D -
#2953 Hát én sem mondom le,ha már nagy nehezen sikerült előrendelni:D -
#2952 Én is elég hasonlónak vélem,viszont 1 valami van amiről nemtom hogy milyen lesz!Videókban sokszor látszódott hogy csövekben kell mászkálni/szellőzőben aliennel,és szinte csak annyi időre előjönni amíg 1-2 marinet szétdarálok. -
#2951 Erre jó példának hoznám fel a F.E.A.R. nevezetű játékot. Amikor én azt toltam esténkét, sötétben, hangerőt maxra, nem egyszer kaptam szívgörcsöt, annyira paráztatós volt. Volt olyan rész, hogy mondtam én abba a szobába be nem megyek. Odaadtam havernak, hogy pfúú milyen paráztatós... stb. Erre ő azt mondta hogy sz*r, unalmas lövölde volt az egész. Szóval ember és ember között van különbség. Az hogy 10 ember szerint iszonyat jó, nem azt jelenti hogy csak azért írják ezt, mert menőzni akarnak. Az viszont hogy te erre benyögöd, hogy mind hülye, téged jellemez. Te nem vagy az a beleélős játékos, szerinted nem annyira paráztatós. A hangsúly a vastagon szedett részen van. Te csupán egy véleményt képviselsz, nem az egyetemes igazságot. Mások is csak egy véleményt képviselnek, ami ha ellentétes a tiéddel akkor nem hülyék, csak más az ízlésük. A stílusodról nem mondanék semmit.
A 3 órás játékidőhöz: Azt a hsz-t én is olvastam de ott írta is a csóka hogy még csak 58%-nál jár. -
#2950 Várj csak azzal még,...meglátjuk, hogy lesz a mentés rendszer,...lehet, hogy kényszerszopó* lesz a warez....én meg kényelmesen fogom tolni,
...vagy lesz rendes warez...akkor meg leszarom, lásd: #2942
[apro]kényszerszopó warez = a játékba nem lehet menteni -
simon7108 #2949 nem tudom te mivel játszottál de igen is lehet benne gyilkos ugrást/vetodést csinálni!akár plafonrol is.
a FOCUS-t kel nyomni ilyenkor kijeloli és ezután attack és ilyenkor elkábul 1 ideig és simán agyon vághatod!
én játszottam a régiekkel is de nekem nem tunik ugy,hogy változott volna az Alien játékmenete....
ugyan azok a támadások vannak meg minden! -
#2948 Én anno régebben végigvittem az AVP2-öt mind 3 fajjal !
Akkoriban annyira tetszett nekem hogy csak azzal játszottam !!
Elöször a Marine-nal a játég vége az EPIC volt mindenhol jöttek ezerrel a xenomorphok és közben az Alien Queen is támadt ránk rendesen !
A predator is jó volt habár a végén már kicsit nehezebb volt mert az android cyborgok még álcával együtt is láttak engem !
Az alien meg szintén nagyon jó volt de egyben az volt a legnehezebb is mert állanodan árnyékban kellett maradni lesből támadni stb ! Na meg a heavy predator-al elég komoly küzdelem volt a végefelé ! -
#2947 fasza :D -
#2946 :) Remélhetőleg csak olyanok fikázzák akik egyszerű kis fpst vártak nem pedig egy AvP játékot! -
#2945 Akkor majd jövünk fikázni hogy milyen szar az mi nagyon rövid bugos nem is félelmetes. -
#2944 ha egyedül mész gyalog moziba, akkor kijössz.:D -
#2943 Nagyon beindult ez a topic!Mi lesz itt ha kijön vagy feltörik PCre? -
#2942 Én ugyan nem mondom le, még a Bioshock2 vagy a Mass Effect 2 is hanyagoltam, ez meg tetszik :) ez van.
5530 forint nem pénz érte! Ha csak egy napra, vagy éjszakára nyújtana kikapcsolódást már az megérné, manapság ha elmész szórakozni egy este se jössz ki olcsóbban... -
#2941 pár év el is telt azóta...:D -
#2940 Már játszottam vele ha az is ilyen 6 órás ahogy mondjátok akkor felénél hagyhattam abba anno!Csak mindig valami miatt letettem!
De most felraktam és végigtolom remélhetőleg mire ez kijön! -
#2939 Az 1-ben azt bírom hogy a predator hólátásban a lábat úgy mutatja mintha jég hideg lenne (tehát kék mint egy tárgy) -
Skyline #2938 Az ember az nagyjóságos hangulatos,még kivárom milyen lesz pc-n,előrendelést mindenesetre lemondtam.
Aliennél idegbaj lesz legnehezebb fokozaton mert mint mondtam nem éppen olyan az alien mint egy gyilkológép hanem szószerint egy bárgyú boxológép ami ki is tud végezni...Sehol a régi gyilkos ugrás rávetődés,semmi...Mennikell és leboxolni /kivégezni az ellenfeleket közelről..:)
Predatornál a nehéz fokozat annyit tesz hogy gyorsabban halsz,sajnos MI-n nem segít,de legalább elveszi a figyelmet a buta katonákról a para hogy nelássanak meg mert 1-2 skulótól halsz...:D -
#2937 Egyetértek az Avp 1 annak idején nagyon jó volt überkirály de csak abban az időben ugyanez van az Avp2-vel is annak idején régebben nagyon zsir volt nekem jobban tetszett az Avp2 mivel elveszett vagy karcos lett az AVP2 cd-m leszedtem netrőlhogy megnézzem milyen hát mai szemmel már nem biztos hogy végigjátszanám ujra ! Annyira ég és föld a kettő közti különbség hogy csak na ! -
#2936 Ez a projam amiről írtam elég széppé teszi(ahhoz hogy játszható legyen),illetve hangokat is lecseréli a filmekből vett hangokra,meg fegyvereket is átalakítja kicsit.Szerintem ezt érdemes beszerezni!