Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zavvi esetében melyik futárszolgálat teljesíti a rendeléseket? Telefonon felhívnak mielõtt szállítják a játékot? Kb. Semmilyen információt nem szolgáltatnak nemzetközi szinten.. Válaszokat remélek!
AZ jó <#vigyor2>
Tatyla
ehhh...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

OKÉ
Jaffa 2843
mivel a forint konvertibilitásával nincs semmi gond, ezért igen 😄
az adott ár forintra átváltott értékét fizeted ki. ennyi

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nekem lenne egy fura kérdésem a zavinál lehet forintal fizetni ??
A Yutani meg aki a végén megveszi a predátor fegyvereket, ha nem tévedek, de már rég láttam.

Jaffa 2843
Charles Bishop Weyland - az AVP-ben az öreg fószer, aki pénzeli az expedíciót, aki az Alien 2-ben Bishop volt (az android)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

szabii98
De am ez mien név akar lenni?

I met God. She's black

Fehercsoki
Hát igen furcsa ez a Weyland-Yutani név!Fõleg úgy hogy még a szlogen is ugyanaz!

Én meg abba hogy feljebb lehet majd rakni a grafot mert itt nem hiszem hogy még maxon is fullon lett volna 😄 NEM VOLT CSÚNYA ÉS NEM IS DICSEKEDNI AKARTAM VOLNA csak úgy mondom 😄 amúgy az elõbb levadásztam 17 (nem 17 különbözõt hanem sokat sokszor 😄)embert anélkül hogy meghaltam volna(alien voltam) erre egy Alien hátba támad úgy felhoztam magam hogy alt+f4

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

armageddon666
Hát én bízom benne hogy a demóval van valami, vagy nem is az FPSem volt kevés, hanem csak marha nagy lag volt, úgyhogy megvétel csak és kizárólag a warez verzió kipróbálása után...

@

armageddon666
és nincs levédetve a Weyland-Yutani név? O.o

@

Kandurex
Szinte tuti, hogy feltörik, az állásmentés lesz szvsz az érdekes dolog.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rengeteg fiktív cég van Magyaroszágon, amik csak pénzmosás miatt jegyzik be magukat. Egy ilyen weblapot egy sablon alapján meg 3/4 óra alatt létre lehet hozni alibi gyanánt.

Pusztuljanak a féreg xenomorfok és okádékfejû ragadozók!!!
szabii98
<#vigyor>

I met God. She's black

OMG nem mintha nem a warez tábort erõsítenem én is néha ,de még ki sem adták ,még majdnem hét ,és ti már feltörnétek 😄 Legalább adjanak ki egy új játékmódot a demó-hoz mert ezt nagyon nem gondolták át a marketing osztályon xD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

arty
jogos. sokkal jobb lenne, ha a warez elinditásán vergõdne itt mindenki ...

<#falbav>

Forza.

szabii98
Nem de akk letölteném😊

I met God. She's black

Fehercsoki
Miért ha feltörik akkor jobban menne a gépeden?:S

szabii98
Oké.Nekem nincs.Neked?

I met God. She's black

szabii98
Mivel a game csak a nagy gépemen menne, ezért nem veszem meg😞
Na mind1 majd meglátjuk feltörik-e...

I met God. She's black

ajem kisa
Igazad van, beszéljünk a hüvelygombárol...

romeozor
tejóég. halom komment és már azt hittem felrakták warezra vagy valami de csak mindenki toporzékol mint a szarógalamb hogy zavvi vagy shopto. this is madness!

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

arty
nekem zavvirol is jött már meg valami 5 nap alatt és game-rõl is! attól függ mit rendelsz: leárazáskor a zavvi néha kamuzik és sokáig nincs is nekik raktáron, na olyankor kell türelmesnek lenni... de ez uj megjelenés, azaz BIZTOSAN* lesz nekik idõben raktáron!

*: így logikus

Forza.

Fehercsoki
Shoptorol azt hallottam nagyon gyors és megbízható!Sõt regisztrált küldeményként küldik a játékokat!

Jaffa 2843
van itt esetleg olyan aki survivor editiont szeretne rendelni és Gyõri vagy Gyõr környéki?

Tatyla
shopto-t nem is merem de a zavvi olyan mint a game.co.uk és tõlük már rendeltem ,royal mail megbízható,nem a magyar postára kell apellálni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Ez elvileg 1 10 hónapos demo,valaki itt írta hogy E3on is ugyanezt mutatták be!(bár én ezt nem hiszem,de lehet nem volt kedvük új demot csinálni)

Egyébként shoptoval a megjelenés után 1-2 nappal már itt is lesz!Lehet hogy én is inkább zavviról rendelem és várok egy kicsit(vagy talán sokkal:S) többet.

Tatyla
nem,csak UK

koschwarz
hát srácok, nekem ez totál nem tetszik, legalábbis a demo játékmódja. szerintem egyszerûen gagyi, ahogy gondoltam is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ide magyarországra is kiszállítják a megjelenés napjára?
Fehercsoki
"This offer is only available for items shipped to United Kingdom addresses." Feltételek résznél ott van!De shopto így is pár nap alatt kihozza!

Fehercsoki
Ez csak UKra vonatkozik SZERINTEM!De azért elolvasom.

KennyGTP
A shopto.net-nél azt írják hogy az elõrendelt AVP-t kiszállítják a játék megjelenése napjára.

http://avp2010.b13.hu/

Ati810
Rossz az oldal desing-je (sehol egy alien vagy predator) <#vigyor>
Lunki88
Majd tájékoztass minket hogy mennek a dolgok, mert én is a zavvi-s rendelésen gondolkodom.
XenHai
Ez de szar!!!
XenHai
Nekem a visszaigazoló rögtön megjött de a lóvét majd csak akkor vonják le amikor elküldtek a gamet.
Fehercsoki
Game.co.uk-nál írták hogy az sokkal gyorsabb.

EGYÉBKÉNT EZ mi akar lenni?Olvassátok el a nevét és a szlogent...Most ez komolyan létezik vagy mi?

XenHai
Szerintem az a legrosszabb eset akart lenni...
Megrendeltem délelõtt a zavviról a játékot. A bankkártyámról mindössze 3 ft-ot emeltek le és ma még nem kaptam visszaigazolást e-mailben, ez a rendelési folyamat normális? Én a teljes összeg leemelésére számítottam, illetve egy gyors visszaigazoló levélre. Akik már megrendelték, mennyi idõ alatt kaptak visszaigazolást a rendelésrõl, illetve biztos, hogy a személyes átvételkor kell majd fizetni? Apropó, forintban lehet majd fizetni? Köszi a figyelmet!
Nagylaci
Mondjuk konkrétan azt a típust nem ismerem, de nem létezik, hogy az MX1000 -nek nincs harmadik gombja..!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

wesker24
Ha ez igaz hogy tényleg 5 nap alatt megjön a cucc akkor én is máris adom le a rendelést ! Eddig azért nem adtam le mert ez a 2 hét amit irtak elég elriasztott töle !
Kandurex
Nem, game.co.uk -ról, de MINDKETTÕ a Royal Mail -el dolgozik, szóval, ugyanaz a posta.

Fehercsoki
Zavviról?

arty
detto

Forza.

Kandurex
Milyen 15 nap szállítási idõ? Nekem többnyire minden rendelt cuccom 5 munkanap alatt megérkezett.

pxxl
és ha nincs középsõ egérgomb? 😄 szar logitech nem tervezett középsõ egérgombor az mx1000-re 😛 jobbra balra lehet tolni a görgõt, de lenyomni nem lehet. szval? 😄

All hail the double x!

Fehercsoki
Hát ha feltörik akkor játszol másképp!(Úgy is fel fogják)Zavvi tényleg nagyon olcsó,én leginkább a regisztrált küldeményt tartom fontosnak,nagyon nem jó ha elveszik a csomag,és amúgysem szoktam/szeretek külföldrõl rendelni.