7670
-
#3015 előbb-utóbb megkapjuk ne aggódj -
#3014 yo! #2866-re még mindig senki nem tudja a választ? -
simon7108 #3013 ezek a PS3-as trofeák nem achievmentek de igazság szerint pont ugyan ezek lesznek xboxon is szoval mind1:D -
#3012 Achievment lista... van néhány érdekes pont
1. “…That’s A Promise” (Bronze) - Get Tequila to surgery.
2. Ain’t Got Time to Bleed (Bronze) – Heal or regenerate 30 blocks of health in Survivor.
3. Alien vs Predator (Silver) - Create a new species.
4. Breaking Quarantine (Bronze) - Escape from the Research Lab.
5. Breaking and Entering (Bronze) – Find a way into the Research Lab.
6. Club Hopper (Bronze) – Survive The ‘Party’ at The Club.
7. Come to Mama (Bronze) - Liberate the Matriarch.
8. Elite Sniper (Bronze) – Kill 10 enemies with head shots from the scoped rifle.
9. Exit Strategy (Bronze) – Escape from C-Block.
10. Extinction Agenda (Silver) – Destroy the Abomination.
11. Eyes of the Demon (Bronze) – Retrieve the ancient mask.
12. Fallen Comrade (Bronze) – Find the Youngbloods in the Jungle.
13. Fortune and Glory (Bronze) – Find all 45 Predator trophy bells.
14. Game Over, Man! (Silver) – Complete all three Campaigns.
15. Get to The Chopper! (Silver) - Recover Weyland’s datapad.
16. Grim Reaper (Bronze) – Harvest all available civilians in the Alien Campaign.
17. Grunt Hunt (Bronze) – Wipe out all of the Marines in the Colony.
18. Gunslinger (Silver) – Kill 30 enemies with the pistol.
19. Harsh Language (Silver) – Discover all 67 Audio Diaries.
20. I Admire its Purity (Bronze) – Complete Alien Campaign on Hard difficulty setting.
21. I LOVE the Corps! (Silver) – Complete Marine Campaign on Nightmare difficulty setting.
22. I Like to Keep This Handy (Bronze) – Kill 2 enemies with one shot with the shotgun.
23. I Will Never Leave You… (Bronze) – Locate Tequila.
24. It Ain’t No Man (Bronze) – Complete Predator Campaign on Hard difficulty setting.
25. It Uses The Jungle (Bronze) – Find a way through Getaway.
26. Killer Instinct (Bronze) – Win your first Ranked Match in standard Deathmatch mode.
27. Let’s Rock! (Bronze) – Kill 5 enemies with one burst from the smartgun.
28. Magnificent, Isn’t It? (Silver) - Complete Alien Campaign on Nightmare difficulty setting.
29. Matter of Honor (Bronze) – Discover the Elite Predator’s fate.
30. Not Bad For A Human (Platinum) – Get all the Aliens vs. Predator trophies.
31. One Big Bug (Bronze) – Defeat the Praetorian.
32. One Ugly Mother (Silver) – Complete Predator Campaign on Nightmare difficulty setting.
33. Persecution Complex (Bronze) – Achieve Persecutor status more then once in any Ranked Match.
34. Quite A Specimen (Bronze) – Destroy all 50 Royal Jelly Containers.
35. Real Nasty Habit (Gold) – Get 18060 XP in Ranked Matches.
36. Reclaimer (Bronze) – Retrieve the second artifact.
37. Regicide (Bronze) – Defeat the Matriarch.
38. Scatter Shot (Bronze) – As a team, kill 20 enemies in under 60 seconds in a Survivor match..
39. Serial Killer (Silver) – Win 10 Ranked Matches in any Deathmatch mode.
40. Spin Doctor (Bronze) - Kill two enemies with one throw of the Battle Disc.
41. Stay Frosty (Bronze) – Complete Marine Campaign on Hard difficulty setting.
42. Stick Around (Bronze) – Kill 20 enemies with the Combi Stick.
43. The Six Pack (Silver) – Play with six friends in a Ranked Match.
44. The Uninfected (Silver) – Finish a Ranked Infestation match as the only remaining prey.
45. Under Pressure (Bronze) – Solve the riddle of the Ruins.
46. Very Tough Hombre (Bronze) – Kill 10 enemies in a row without dying in a Ranked Match.
47. Welcome to The Party (Silver) - Get 6000 XP in Ranked Matches.
48. Welcome to The War (Bronze) – Play and complete your first Ranked Match in standard Deathmatch mode.
49. World of Hurt (Bronze) - Survive trial by combat.
50. You Have My Sympathies (Bronze) - Help Van Zandt. -
#3011 Mert biztos feltűnési viszketegsége van ^^ -
#3010 Lost felirat a 6. évad 3. részéhez innen tölthető:
http://www.hosszupuskasub.com/
Ha egyszer kérdezte... :D -
#3009 XD -
#3008 Hát erre nem tudok mit mondani,minek írtad be ha rájöttél hogy nem az a topic? -
#3007 felirat mikor lesz már? ja nem lost topic, bocs -
#3006 De utólag drágább lesz nem?Ez csak előrendelési ár. -
#3005 úgy, hogy semmit nem vesztett azzal hogy visszamondta... kb. ugyanakkor fogja kipróbálni, és utólag megint megrendelheti, ha arra érdemes. -
felegyi #3004 Jah, állítólag! -
#3003 Nem hiszem. -
simon7108 #3002 amugy a PS3 demo kapott server browsert!a PC-s demo nem?(lusta voltam megnézni:D) -
#3001 És ez most hogy jött ide?Én egyébként sem onnan rendeltem. -
#3000 Nem tudom mennyi alatt viszik ki zavviról, de szerintem crack előbb lesz :D -
#2999 Tényleg visszamondta?:O -
#2998 Ebben az a legjobb, mikor szép kis lag közepette vetődsz arról a kb 20 méterről az ellenre és emiatt közben hirtelen eltűnik, majd miután beletámadsz a semmibe, azt veszed észre, hogy az áldozatod nyír ki szépen hátulról. :) -
..mondjuk tényleg :D -
simon7108 #2996 de nincs igazam?:D
grebber már annyira hergelte magát,hogy vissza mondta a elorendelést néhány komment végett a torrent oldalakon -
#2995 -
#2994 -
simon7108 #2993 mert tényleg hergelik magukat -
#2992 Te meg mindenkire ráfogod hogy hergeli magát. -
#2991 Te most hergeled magad? :) -
simon7108 #2990 ez is baromság!
a marine kampány is 5-6 orás normal fokozaton! -
simon7108 #2989 ezt meg honnan szedted?
a fajok kulon százalékolva vannak!tudom mivel belekezdtem kiváncsiságbol az osszes kampányba és mindegyiknél kulon van a százalék! -
#2988 Állítólag 90 perces a Marines kampány...:SS -
#2987 Főleg hogy az az egész zusammen allesra értendő mármint a százalék az a 3 faj összesé szal kurva rövid! -
#2986 Az Aliens Campaign nagyon jóra sikeredett. Predator annyira nem jön be, pedig ők a kedvenceim. -
simon7108 #2985 na játszottam tovább a Predator kampányt!
eddig 2 ora 29 percet játszottam és 29%-nál vagyok normal fokozaton!
szerintem ezzel mindent elárultam a kampányok hosszuságárol:D -
midian #2984 Jah tényleg de h vagyok,de azt is úgy számolja mint a 2 ben ,ott mutatta is kis jelekkel mikor szétvert egy fejet -
#2983 Ja az nagyon nagy volt. emlékszem az emberek nem láthattak meg mert elégettek lángszóróval :D
Fehercsoki:Nem. Én még olyan régimódi vagyok hogy nem a gépen olvasom hanem könyvben :D -
felegyi #2982 Persze hogy van! A játék egyik COOL eleme, amikor letéped az ember fejét gerincoszlopostul :)... vagy az Alien "nyelvét" szeded ki belőle. -
#2981 [b]Konzolos elvtársak kéretik a spoiler tagot használni,...! Meg úgy általában megjelenés után a PC -sek is.
Ellenkező esetben azonnal törlöm és megy a pont is! Nem rontjuk el más szórakozását.
Minden apróság spoiler! -
peti71 #2980 Aki kipróbálta boxom, marines kampányba, találkozót predivel. -
midian #2979 Ohh a Predi videóban amikor földet ér a kis kapszula vagy mi ,akkor a az a kis dobtéma a Predi 1 ből van .Legalábbis nagyon hasonló .
A 2 ben a predi gyűjtötte a fejeket ,vagy legalábbis szétütötte egy jó kis üvöltés közepette ,itt az új részben nincs ilyesmi? -
#2978 Vadászok bolygóját fel tudnád tölteni valahova? -
#2977 Időrendben így íródtak: 1. A Préda 2. A vadászok bolygója 3. Háború
De a háborút az első két könyv közé írta be az író. Szóval történetileg meg így követik egymást: 1. Préda 2. Háború 3. A vadászok bolygója -
#2976 hm...így visszagondolva, kurva nagy poén volt a második rész! Emlékszem az idegennel, hogy arctámadóként kezdünk :) úgy kellett becserkészni egy alvó embert, aztán meg macskákat kellett zabálni mert túl kicsik voltunk...zsír volt :D
...