7670
-
BaSX #3055 azért elmehet a rákba a steam,h egy demót nem futtat le...csak updating news-t kapok játék indítás helyett...továbbá köszönöm a zseninek is a duplakattos beszólásért...... -
#3054 Amerikában a Wal-Martnál már kapható a játék pc-és változata.
avpgalaxy.net 2. hír -
#3053 Pont a vége előtt?
Azért érdekes megint csak ember és ember mennyire különbözőségre visszatérve.Most néztem nforce-on srác írt egy kis beszámolot.
csak dióhéjban audio 3/10 grafika 4/10.
Máshol meg azt olvasni top 10 xbox 360 grafikában simán ott a helye.Hangok meg tökéletesek.
Szóval ezek alapján aki most megmondja milyen is ez így hogy nem látja.
-
#3052 10 perc egy pálya? Maximum 30? Nem nagy dolog tényleg. De én pl predatorral nem az a megyek és hentelek stílust fogom játszani, hanem egyesével cserkészem be az áldozataimat. Marine-al sem kell ráfeküdni a sprint gombra. Szépen fel kell fedezni a pálya minden egyes zugát.
Tény hogy az MI-re mindenhol panaszkodnak, hogy buta. De most gondoljatok bele: Ha olyan lenne az MI hogy ha predatorral leölsz valakit, utána mindenki az első neszre elereszti a tárat, és pont a nesz felé (feléd), akkor meg az lenne a baj hogy túl nehéz. Vagy ha Alien-nél mindenki minden sötét sarokba bezseblámpázna és amint megmozdul valami a plafonon szitává lőné... akkor se lenne jó. Lehet hogy hülye a gép, de így legalább lehet szórakozni (ami ugye a játék lényege, és nem a vérpisilés.).
A rövidség meg ugye relatív. Én pl a Bioshock 2-t 7 óra alatt vittem végig elsőnek. Másodiknak kb 4-5, mert csak rohantam és lőttem lényegében :D . -
#3051 Én is kipróbáltam, annyi rémlik a játékból, hogy mindenhonnan folyton lőnek és állandóan futni kellett.
...jó volt egy - két jó megrendezett jelenet, de azt hiszem 2-3 óra után abbahagytam. -
#3050 Nekem nem volt vele bajom ,mármint a MW2-vel csak az is nagyon rövid volt.De szerintem jó pörgős akció dús és legnehezebb fokozaton igazi kihívás vért kell izzadni.
Multiról nem tudok nyilatkozni nem vettem meg haverral coopztunk az nagyon jó volt szintén! -
#3049 Hát, ötletem nekem is lenne, milyen régi játékokat látnék szívesen új köntösbe...de míg MW2 féle agyhalál hulladékra van igény, addig nem lesznek jó játékok... -
#3048 Jó hogy nem bannolsz örökre mert becopyztam!!
Nem én írtam így nem tudom ez fikázás vagy mi.
Engem azért bánt amiket írtak róla negatívumokat úgy mindenestől.
Kettő ami igazán zavar MI és a rövidség! Lesz amilyen lesz.
Én ha a helyükbe lennék (mondjuk nem csak ennél a szériánál) hanem pl System Shock 1-2 vagy a régi nagyobb game-ek amik letettek valami asztalra.Felturboznám mai szintre technologialig + tennék bele némi extrát.Biztos hogy ugyanugy eladnának belőlük.
Bezzeg ilyen fos szériusz szemet "HD-be" nyomatják -
#3047 Na és, 5 ezer forintért majd 10 óra? Hol kapsz manapság ennyit, mindenféle csillogó MW2 szarok kerülnek 2-3X ennyibe, és fele ennyire hangulatosak vagy élvezetesek... vagy a Bioshock 2 se hosszabb,.,..mi akart ez lenni, fikázás? -
#3046 "16 db pálya van. A marine utolsó pályája közel 15 perc volt, a predator első pályája max 10 perc, illetve az utolsó pályája 20 perc, a többi pálya átlagosan 30-40 perc (Normalon játszottam), az alien kampány kb két és fél órahossza volt. Talán ha volt 9 órahossza az egész, de a 3 különálló sztori egyenként nagyon rövid, olyan borzalmas sok összefedés meg nem volt, hogy egy nagy sztoriként kezeljem Szerintem egy 15 órás sztorimód illett volna a játékhoz (Tekintve, hogy 3 faj van benne). " -
#3045 És a küzdelem folytatódik... :D
-
csoli31 #3044 Nem olyan jó mint a tieid (az első megvan nekem is), de ez legalább vicces egy kicsit:
-
BaSX #3043 nah lol...akkor nálam vmi szar van...elhiheted h nem 13éves hülyegyerek vagyok,aki még egy programot sem tud elindítani...akkor nálam nem megy...egy buzi reklámablakot kapok,ti szerencsések vagytok ezek szerint.... -
#3042 És ezt még tudom fokozni... :D
Figyeljétek a kegyetlen küzdelmet! Egyszerűen brutális. Oda sem bírok nézni... :D :D :D -
#3041 Xbox 360-as kommenteknél olvastam!
És nem mondtam vissza.Bízom benne hogy majd javítva lesznek a hibák! -
#3040 Ha már poénos képek akkor szerintem messze a legjobb:
Alien a Predator ellen. Csak kicsit másképp...
Remek ötlet, rendkívül igényes kivitelezés! -
#3039 Ha van motor predator akkor legyen kutyás is! -
strebacom #3038 -
#3037 -
#3036 Eléggé! -
#3035 Mulatságos, h manapság már a két klikket is tanítani kell... -
#3034 Sztim elindit, klikk-games-alien... 2 klikk rá, és indul(eddig mindenkinél igy megy, és ment)! -
BaSX #3033 Hi all...tudom,h már volt róla szó...nézzétek el,most keltem és kicsit ideges vok:D
Mi a rákért nem megy a steames demo???van acc,mint gondolhatjátok steam-em is...elindítom,és PREORDER reklám,hát a rákot már bele...vmi next gombot is kidob idővel...de 1óra elteltével tegnap nem jutottam játékhoz...választ előre is köszi...elég egy értelmesebb hsz link is...kösz csé all -
#3032 Hogy fogjuk megkülönböztetni a barátot az ellenségtől a Mixed Species Death Match módban??? -
#3031 a baloldali alien is repül mivel szétcsapott köztük... -
#3030 na ez legyen a legnagyobb problémád :D -
#3029 Nem hiszem mert
1: A predator nem tudja mit jelent a NOOOOOO
2: A jobb alsó sarokban az az ember éppen hátrafelé repül valszeg együtés miatt :D -
#3028 Az azért van mert az emberek és az alienek gyakták egymást és akkor odaért a predator, és aztán kiáltott hogy NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, mert kimaradt a buliból :( -
#3027 A fotó készítése előtt letörölgette őket... Mert Ő ráér... -
EnxTheOne #3026 én azt a hibát vette észre a banneren, hogy a predátor mellet ott van vagy 10 hulla , de a pengéjén nincs vér, se sav xD -
hpnx9020 #3025 Az időtartamról annyit,hogy minden játékot lehet tolni mint ökör meg lehet vele játszani normálisan is. -
hpnx9020 #3024 100% a játék minden tekintetben.Az alien első feltűnése felejthetetlen. 50" ,fullhd, 6.1, sötét szoba. -
Avpfan #3023 Na már csak 5 nap!
Addig van időm gyakorolni a marine-al. -
#3022 Spoileres .. nem is tudom mindenestre a játékos igencsak egy nagy balfék .. az ilyennek játékot nem adnék a kezébe :D -
#3021 -
simon7108 #3020 most tunt fel,hogy a bannerben lévo képen találhato 1 aprocska hiba:Dkeressétek meg a képet nagyobb felbontásban és sztem megtalálja mindenki!
am elárulom a bal sarokban lévo Alien aki épp osszeesik!a keze átlog a lábán -
peti71 #3019 Condemned az frankó kis gém, paráztam mint állat,"vége mikor belenézel a tükörbe" vártam a folytatást de sajna nem jött pc.ére, a call of catulu is kemény,jó nyomasztó hangulatú. -
#3018 A Condemned tényleg jó volt,ahhoz hasonlóval még nem találkoztam,mer minden ilyen paráztatósabb game-nél van azér ólom amit odapörkölhetsz,de ennél...uhh...attól majd beszartam,de alig bírtam lerakni. -
#3017 keresd fel kezelőorvosodat :D -
#3016 Parázásról annyit h én az egyetlen game amitől eddig féltem.tehát féltem mikor játszottam az az AVP2-ő volt.A másik a diablo1volt de csak amiatt mert még kissebb voltam.Most meg ne félek semmitől sem mert elbasztam magamat.Mert mikor anno paráztam akkor mindíg arra gondoltam h átléptem egy láthatatlan script falat ami beindít egy mp3 kiterjesztésű(vagy akármi) hangfájlt meg stb.......
A másik h imádom szétbaszni a scripteket.Pl mikor parásan jön a szörny felém vagy vmi elkezdek felé futni,meg idiótán ugrálok.Az egyetlen game ami ezt kivédte a FEAR volt mert ott ha odafutsz almához akkor meghalsz.
Nekem inkább az ilyesztegetés jön be.Mert vmi miatt inkább az jön be.Pl a condemnedben a hullafényképezős jelenet,nah akkor tényleg beszartam
A való életben meg nem tudom miért kvasokszor bajt okoz vmi miatt ez a az ijedtség túlreagálása.Koleszban ezen röhögtek haverjaim h mentem a folyosón és bnőm elbújt az egyik sarokban és megilyesztett,én meg reflexből úgy fejberúgtam h koppant a feje a falon.Most meg az a gond ha bnőm meg akar simogatni akkor egyből elrántom a fejem de akaratlanul.