Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert lassan itt a megjelenés!
Next PC upgrade: 2022
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN ID:misi2mezei
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Szerintem állat lesz!<#violent>#violent><#violent>#violent><#bdead>#bdead><#alien>#alien><#alien>#alien>
meg lesz még Mixed DM ott is 3 csapat de ott keveredni fognak a fajok.
de én a Predator Hunt-ra vagyok a legjobban kiváncsi😄
és várom a választ a 1888. hsz-emre😄
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
hogy lehet az Aliennel meg a Predatorral ilyen fasza hangot kiadni?😄
mert láttam videokat a demorol és ott valahogy tudtak kihozni az Alienbol ilyen "sikitást"😄
marine na ha ezek után valaki azt mondja,hogy nincs meg a hangulat azzal tobb szot nem váltok😄nem lesz itt semmi gond a singlevel!sõt sztem még a multi is jo lesz foleg a Predator Hunt<#eplus2>#eplus2>
Mind1 remélem a single rész hozni fogja a régi AvP (nomeg ugye ennek a játáknak a fõ része nem a multi hálistennek) játékok hangulatát...A multi viszont akárhonnan közelítem gáz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
meg a grafika csunya de nem értem mi bajuk van vele?!
meg,hogy nem tudnak vele játszani és ezért is szarozzák a játékot!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Az irányítást még szoknom kell, de majd belejövök. Nem tom mire fel a sok sírás. Igaz hiányolok én is ezt-azt, de a hangulata megvan.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
köszi, ha itthon 15 alatt marad kiszállítással együtt inkább itthon veszem meg...nem féltek srácok attól hogy valami gond lesz a britektõl rendelt game-vel, akkor visszaposta, újra ide..akár egy hónap is eltelik akkor..természetesen ez ritka szituáció, de velem tuti megtörténne, amilyen mákom szokott lenni ilyesmiben<#vigyor3>#vigyor3>...egyébként minek a rövidítése a hmw mozaikszó?
adam46:
hajszál pontosan ez a dilemám, 2 két játék közül az egyikre tuti nincs keret (tudom, a hunter árából egy felet meg lehet spórolni, de sajnos a sima, belebaszom a fekete tokba, igénytelen, hajszálvékony print borítós játékdobotoknak nincs becsülete, elkallódik, szem elõl elkerül, sosem veszed kézbe...ellenben a ce játékok díszhelyet kapnak, a "parancsnoki hidam" ékességei, gyönyörû nyomdai termékek, gyakran kézbe kapom, jó illat, kellemes tapintás, art book-ok nyálazgatása...jó látni hogy foglalkoztak a körítésnek, sokszor kedvcsináló ha ránézek a dobozra, ésmár indítom is a játékot<#nezze>#nezze>
nem lenne rossz ötlet a kiadóktól egy duo vagy quattro pack, minden úk kiadású játékhoz...valamelyik mostani játéknál láttam egy 4 es csomagolású, "friends packot", szinte féláron így már, viszont közös csomagolással, egy nagyobb dobozban...bár biztos másnak is eszébe jutott ez már, mégsem terjedt el<#nemtudom>#nemtudom>
majd talán a véglegesbe
beszólsz meghalsz
aliennel vagy predivel használni lehet a focus módot (shift) ha ilyenkor befogsz 1 ellenfelet akkor bal egérgombot nyomogatod aztán ráugrik és lelöki a földre
én mindíg nyomom a shiftet mert ha távolabb megy az ellenfél így oda is ugrik de lehet hogy enélkül is ha már befogta
beszólsz meghalsz
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
shift+jobbegérgombal meg kámehámézol 😄
beszólsz meghalsz
bad companyval annyi bajom van hogy ebben az állapotban egy fos 😄
mert az Aliennel csak 2 féle képpen tudok támadni a karmokkal meg a farokkal!
a predatorral is csak sima utés vagy meg ugy feluti(szurja)
van még más is?
beszólsz meghalsz
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ezt az egy kasztot, érzem úgy, hogy nem sikerült még kitanulnom teljesen, annak ellenére, hogy így is tudok ám vele gyilkolni nagyon szépen, de szerintem, ha ismernék minden irányításbeli trükköt, jobb is lehetnék.
Nos, azt kitapasztaltam már, hogy sajnos itt nem mûködik olyan megoldás, hogy ugorva támadás, ugyanis hiába nyomom ugrás közben az egérgombokat, nem támad, csak miután földet érünk.
Viszont ha valakire ráfókuszálunk (Shift), akkor ha kis távolságban nyomjuk valamelyik egérgombot, akkor úgy támad, hogy hirtelen oda is megy közvetlen közelébe az ellennek.
Ilyenkor viszont úgy tapasztaltam, hogyha támad az áldozat, akkor jobb egérrel (faroktámadás) nem érdemes támadni, mert olyankor csak nagy sokára csapunk le, ellentétben, mikor fókuszálás nélkül nyomjuk, olyankor egybõl csap a farkával. Harc közben a jobb egérgombos támadást akkor célszerû használni, mikor kábult állapotban van az ellenfél, ilyenkor általában egybõl ki is fekszik e támadásunk után.
Harc közben célszerû továbbá résen lenni, hogy lehetõleg ne késsünk le a lehetõségrõl, mikor is E-vel megragadhatjuk áldozatunkat, mely során látványos animáció közepette lehet kivégezni a másikat. Ezt illetve érdekelne, hogy függ-e a kivégzés típusa attól, hogy épp milyen gombot nyomunk? Mert én általában harc közben (Shift mellett), meg ilyenkor is felváltva szoktam nyomkodni az E-t, bal-, jobb egérgombot. Azt tudom, hogyha nem nyomunk semmit, akkor eleresztõdik az áldozat. Ilyen helyzetet áldozat részrõl amúgy akkor is meg lehet úszni, mikor a támadó intenzíven nyomkodja a gombokat. Nem tudom pontosan hogyan lehet, de én mikor nyomkodom ilyenkor össze-vissza szintén az E-t, a bal- és jobb egérgombot, akkor sokszor megmenekülök.
Ha valaki elkezd minket ütni, akkor sokszor van, hogy vissza sem tudunk támadni a sorozattól, hiába nyomjuk a bal-jobb egérgombokat keményen. Megoldásként viszont használható a kettõ kombinációja, amivel blokkolni lehet, bár tapasztalatim szerint iylenkor is sérülünk valamennyit minden esetben, viszont ilyenkor gondolom egy kivédés után egybõl vissza is lehet támadni így esélyt adva a harc kimenetelének javunkra fordítására.
Picit lehet zagyvaság lett, de hirtelen ennyi minden jutott eszembe. Érdekelnének tõletek itt ötletek. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!