7670
-
#3095 Ha nem DRM -et használ a játék, akkor lesz warez 100%, ha igen, akkor egy jó darabig nem...vagy soha, vagy iszonyat kerülő módszerekkel. -
#3094 Mindent fel lehet törni. Csak van ami időhöz kötött. -
#3093 Na most elég volt ebből!Lesz ami lesz,azt sem tudjuk milyen védelem van rajta!Van off topic!
Egyébként amerikában árusítják már,illetve a play.comnak már raktáron van!Lehet hogy mi is hamarabb megkapjuk,esetleg még jövő héten! -
Nothing117 #3092 akkor már tényleg nem értem hogy miért hiszed azt hogy nem lehet feltörni
azért ennyire naív te sem lehetsz -
#3091 Hát én már nem tudom hogy mit használ!Eddig úgy volt hogy singlehöz is kell net,de Tim Jones válaszolta hogy singlehöz nem kell!(pontosabban azt írta hogy azok is tudnak majd singleben játszani akiknek nincs internetük) -
#3090 Nem sírok, a neked való huszároknak festek fel borzalmas jövőképet...:) -
#3089 Nekem ez a szakmám,..tudod programozás, ebből élek. -
#3088 Akkor viszont nem DRM -et használ :/ -
Nothing117 #3087 azt nem értem hogy ha nem értesz hozzá akkor meg mit sírsz itt?
ráadásul ha nem is érdekel az egész -
#3086 360 -
Nothing117 #3085 azokat a parancsokat amikkel felkeresi a steam szerverét és oda küldi az adatokat szépen kiveszik és helyette simán amikor mentesz ezek helyett majd elidítja azokat a parancsokat amik a gépedre mentik a játékállást -
#3084 Jah, emulálják a tárolószervert... vagy valami... anno voltak ilyen netenellenőrzős játékok, aminél az volt a megoldás hogy hosts-ba be kellett írni +1 sort... -
#3083 jah még annyit hogy menteni még egy trainer is tud...:D -
#3082 Egyébként a community q&a-ban írták a fejlesztők hogy internet nélkül is lehet tolni a singlet!Erről meg ennyit.Ha akarjátok megkeresem pontosan hol van... -
Nothing117 #3081 kiveszik azt a részt hogy a steamre töltse föl a mentést és egyéb dolgokat és helyette a gépeden tárolja a dolgokat nem tudom mi neked ezen ilyen hihetetlen -
Nothing117 #3080 warez mindíg volt, van, és lesz is
ha kurvára nem érdekel akkor minek jártatod a szádat főleg ha nem értesz hozzá
ahogy a szavaidból kivettem inkább neked kéne utánnaolvasni a dolgoknak
az RC4-es kódolásoddal meg nem tudom minek ugrálsz mert azt is kifogják venni a warez verzióból
törtjátékkal meg eddig se nagyon lehetett játszani eredeti szerveren
voltak kivételek de azok elenyészőek voltak -
#3079 Szerintem igazad van,és tök jó példa az eredeti szerver amit nem lehet elérni,nem hiszem hogy egyhamar lesz warez,de végülis tényleg tök mind1,aki akarja megveszi úgy is,aki meg offolni akar a warezzal kapcsolatban át is mehetne a warez topicba.Engem az sem érdekel ha feltörik,úgy is megveszem. -
#3078 nem tudom, majd meglátjuk, nemsokára...
x360, ps3, wii....vagy valami zsebkonzol? -
#3077 A mentések, a config fájlok mind a szerveren lesznek,...mégis, hogy szeretnél játszani? Majd a warez csapat ír külön mentés alprogramot, vagy mégis hogy? Nem világos...
Egyébként nekem is van... -
#3076 biztos igaz.
akkor majd meglátjuk, mikor az assassin 2 reloaded, meg többiek ott fognak fityegni a torrentoldalakon.
én értem mire gondolsz, de érts meg engem is, nem kell nekik feltörni biteket, meg védelmeket, hiszen ők azt oldják ienkor meg hogy ne legyen eleve ellenőrzés sőtt kapcsolat sem.
vagyis kivágják azokat a részeket, ami elindítja az ellenőrzést, és megoldják hogy elinduljon annélkül, én nem vagyok ehhez elég okos, nem értek a programozáshoz, de azt látom hogy már évek óta dobálóznak ien nagy bejelentésekkel, hogy "nah majd most ez!", azt semmi.
De legyen igazad!
nekem nem nagy veszteség van konzolom...:D (úgyértem nekem megvan már eredetiben a assassin2, de ha tudom leszedem majd pc-re is, mert kiváncsi vagyok mennyivel tér el a másiktól.) -
#3075 Akkor lesz warez, le szarom.
Kurvára nem érdekel, sőt nekem is gáz, mert azért én se veszek meg csak úgy mindent, rohadtul nem.
Olvass utána egy kicsit a témának. -
#3074 Hát kiváncsi leszek AC2-nél hogy lesz a warez,bár engem nem érint box-on már végigjátszottam, de az AC volt az a game cod4 mellett annakidején amit több millióan lewarezoltak,csoda hogy egyáltalán kiadják akármilyen formában is.A cod4 folytatásával tudjuk...nos...hogy mit csináltak. -
Nothing117 #3073 mivel a feltört verzióhoz nem kell steam mert úgyis ki fogják szedni belőle mint ahogy láthattad már más játékoknál ezért a steam nem tárol semmit és nem szinkronizál semmit
anno a starforce-al is ez volt az ilyen kandurex fajták sírtak állandóan akinek eredeti volt a játéka az szopott folyamatosan akinek meg törtjázéka volt az meg nyugodtan játszott -
#3072 #3066
nc -
#3071 jaj istenem, te ennyire rohadtul nem figyeltél? Nem tudsz játszani, mert nincs állásmentésed, nincs configod, ezeket a steam tárolja illetve szinkronizálja a gépeddel...ez kurva nagy szopó lesz, mármint a DRM, pláne, ha mindenki átveszi. -
Nothing117 #3070 szerinted mikor mondtam hogy én a multiról beszélek?
1 kicsit gondolkozz már -
Nothing117 #3069 a warez verzióban úgyis ki lesz lőve a steam legalábbis a single játékhoz ezért nem fogja ellenőrizni a kulcsot mert ahoz még a net sem kell
multiban meg warez verzióval eddig sem lehetett ranked szerveren játszani ez most sem lesz másképp -
#3068 jah,...hagyjuk már, mindent fellehet törni, így van, még se fogsz eredeti szerveren játszani a büdös életbe, mert egy RC4 128 bites kódolást senki nem fog neked minden indítás előtt feltörni -
Nothing117 #3067 semmit sem lehetetlen feltörni
mindíg ezt mondják minden másolásvédelmi technológiára hogy ezt nem lehet feltörni meg így meg úgy, aztán pár nap és már töltöm a játékot -
#3066 Én nem beszélek multiról.
Még mindig nem akarod megérteni, vagy felfogni, azért nem lehet multizni, mert folyamatos kapcsolatban áll a steam -el és ellenőrzi a kulcs meglétét, ezért nem lehet eredeti szerveren játszani
...EDDIG, és most kapaszkodj meg nagyon a farkadba,...átvitték ugyan ezt az elvet a single játéra, azaz DRM rendszer, állandóan ellenőrzik kulcs meglétét... -
#3065 jah de ti most multiról beszéltek, az eddig se működött, kivéve a cod6 bakiját.
én aszittem a single-ről beszélnek a szövegben, és azért írtam a cod6-ot.
ott volt No Steam verzió, ahol kilőtték a steam-et, és ment úgy a single.
ezután is ez lesz, ez 100%. -
#3064 Nem érted a lényeg,...
Két mondatban, szerinted CS:Source tudsz játszani eredeti szerveren a warez példányoddal? Nem...nos miért nem? Gondolkozz rajta. Ez a védelem, AZ a védelem...szopás mi? -
peti71 #3063 Nocsak. -
#3062 ez mind szép, de ebben mi akadályozza meg a warez-t?
cod6-ról hallott már valaki közületek? :D -
BaSX #3061 aham,ahogy mondod...csak egy update news-t kapok...preorder lehetőséggel,és stop...megáll az élet -
#3060 Aztán nehogy seggre essenek a huszárok, mert hát ezt a játékot a DRM védi.
A UbiSoft gárdája már korábban bejelentette a játékosok számára, hogy egy olyan másolásvédelmet fejlesztett ki alkotásaihoz, amely megállíthatja a kalózkodást. Korábban már több kísérletet is tettek az illegális letöltések ellen, volt részünk korlátozott telepítésben, de teljes DRM mentességben is. Itt van azonban az új módszer, amit a brigád StarForce névvel illetett, és bár alapjaiban nem egy másolásvédelmet takar, mégis használhatjuk rá ezt a szót. Lássuk mit is takar!
A DRM alapja, akárcsak más bevált esetekben, ismét az internet. Akinek nincs, az el is felejtheti a UbiSoft játékait a jövőben. Aki ugyanis szert tesz egy a cég által kiadott PC-s játékszoftverre, annak kötelező lesz regisztrálnia példányát a Ubi.com-on, sőt, a szimpla játékhoz is kelleni fog az internetkapcsolat - igen, még az offline kampányhoz is -, máskülönben nem tudjuk elérni személyes beállításainkat, elért eredményeinket, mentéseinket, amelyek egy távoli UbiSoft szerveren tárolódnak majd. (Jogos a kérdés, mi történik akkor, ha ezek a szerverek elszállnak?)
Brent Wilkinson, a GameSpy-nak adott interjúja során elmondta, hogy nem korlátozzák a telepítések számát, így akár százszor, száz gépre is feltehetjük a programot, és úgy gondolja, hogy a legtöbb embernek tetszeni fog a módszer, lévén a mai világban már mindenki rendelkezik internetkapcsolattal. Az újfajta megoldást a Settlers 7 zárt bétája tartalmazza először, és a március 5-én érkező Assassin's Creed II-t is érinteni fogja.
véget fog érni a warez popszakma... -
Nothing117 #3059 de pontosan mit csinál?
elindítod a játékot és egyből beadja az udatings news-t vagy mi?
nem ír ki semmit? -
#3058 ez nevetséges, de az már nem, hogy valaki ien zsír módon tud szabadkézzel rajzolni.
nekem régebben egy osztálytársam volt tehetséges. csak 1 rajzát tudtam elkönyörögni....:D -
#3057 :O
akkor estére fenn lesz a netenXD
vagy max holnap:D Amíg meg nem jelenik itthon jó lesz az:D -
#3056 Steam -en kell aktiválni, szóval...hiába jelenik meg, használhatatlan, még a huszároknak is.