7670
avp10logo.png
  • SLICK
    Megnyitott témák: 2004. 08. 17. - Aliens vs. Predator 3

majdnem 6 évet kellett várni rá... hm nem semmi :D
  • SLICK
    én elvállalnám de időm nincs gondozni a topikot.
    Egyébként tudtam hogy ez lesz... Nekem ritka az amikor egy játék felkelti az érdeklődésemet, most is talán 3-4 olyan játék van ami érdekel ezzel együtt. Nos ezen játékok topikjaiban általában elszabadul a pokol, mindig van min vitatkozni :D
    Nem tudom, hogy ez velem jár-e, mert tényleg csak ezekben a topikokban van off, flame, és grafikán, játékélményen meg warezon való keményebb vita :D
  • Tatyla
    ide nekem a parancsnokságot majd én rendet tartok
  • DarkSector
    nemgond, segítünk egymásnak, ezért van az sg...
  • Nothing117
    ja tényleg bocs
    figyelmetlen voltam
  • DarkSector
    nézz fejléc felett témaindító
  • DarkSector
    jön nemsokára, csak idő kérdése...:D
  • Nothing117
    tényleg ki nyitotta ezt a topikot?
  • Kandurex
    Egyébként jó, h nincs házigazda,...már kitépte volna a haját. :)
  • DarkSector
    igen mert könnyű kibúvót keresni, mint normálissan fejleszteni.
    tény hogy van rizikó a fejlesztésben, de a védelemre sokszor több pénzt és időt fordítanak, mint a játékfejlesztésre. Konzolokon ez könnyebb téma, a cod6-ból fogyott is több mint 7millio a 8-ból.
  • Kandurex
    Igen,..de azért valljuk be nem alaptalanul, azért az ember nem hülye, amit meg kap büntetlenül ingyen, azt nem veszi meg.

Nem tudom mi lehetne a köztes járható út.

Bár lehet, hogy alapvetően az van, hogy a film és a zene ipar és a játékipar is geci jól keres...csak még profitáltabbak akarnak lenni, és hajlanak abba az irányba....és ha innen nézzük,..., akkor meg valahogy nem tudok szimpatizálni, ezekkel a másolásvédelmekkel, pláne nem bizonyos fejlesztők hozzáállásával. (lásd: dedicated szerverek hiánya...LOL?!)
  • Magiszter
    De a kiadónak az az érdeke hogy te a megjelenés napján 12.000-ért vedd meg. Nem pedig 1 év múlva 3000-ért.
    Amúgy igazad van. Az a mű ami képvisel minőséget, arra költenek az emberek. Ami csak egy tömeghulladék azt pedig warezolják, majd törlik a fenébe. Kellene egy olyan statisztikát is csinálni hogy az aki lewarezol valamit mennyi idő múlva és milyen arányban törli a vinyójáról.
  • Nagylaci
    Ez eléggé jogos. :) Engem a warezzal kapcsolatban az bosszant, de nagyon hogy a sok tehetségtelen, fantáziátlan fejlesztő nem tud (vagy nem hagyják) normális játékokat letenni az asztalra és aztán mindent megpróbálnak elkenni a warezzal. Érdekes módon a tisztességes jó játékok fogynak mint az állat bármilyen platformon. Egyébként kb. ugyanez zajlik a zeneiparban, filmiparban is.
  • DarkSector
    mert a wareznak semmi köze hozzá.
    egy jó játékot, vagy aminek jól hangzik a címe, megveszik.

ha tegyükfel lewarezol valaki egy játékot, az nem azt jelenti, hogy azt amúgy megvette volna.
    ha meg megtetszik neki, úgyis meg fogja venni, ha mást nem olcsóbban kicsit később.
    ez végett van hogy warez ide warez oda, a minőségi cuccokat nem kell félteni, meg lehet nézni, mass2 például.
    én lewarezoltam, de ahhogy az első részt, ezt is majd mérsékeltebb áron beszerzem majd.
  • Kandurex
    Azért felhoztam a top3 -ba a topikot...

igyekszik az ember...
  • Magiszter
  • Tatyla
    komolyan ez a warez téma van már megint? gyerekek inkább játszatok a kukitokkal...
  • DarkSector
    ez igaz, itt most kifogás nem lehet a drága árakra.
  • Nagylaci
    Azért erről a fene nagy "warezproblémához" meg tegyük azt is hozzá, hogy az ACTIVISION épp most kereste szarrá magát a Modern Warfare 2 -n... Pedig ha jól tudom már a megjelenés előtt egy kicsivel le lehetett tölteni. Hát ez vajon hogyan lehet?! :)
  • Kandurex
    Nagyon meggyőző volt az előző két rész, aztán ez a lófasz 5 ezer forintos ár sem lehet tényező,...becsukott szemmel megveszem :) ennyit meg kell, h érjen...remélem
  • DarkSector
    jah én is így állok hozzá, de kipróbáltam multit.
    én legutcsónak még ps2-re játszottam a predatornak a játékával, azóta ien jellegű játék nem volt még a kezemben.
  • Magiszter
    Azt hogy a "sok warez miatt" nem veszi senki.
  • Kandurex
    Mégis kb. 30X annyi játékot vesznek rá..vajon miért. PS -re meg nincs is warez :)
  • Nagylaci
    Ezzel kapcsolatban hadd jegyezzem meg, hogy nem a warez miatt. XBOX -ra pont olyan jelentős a warez mint PC -re... Szóval ott vagyunk ahol a part szakad. Pistike letölti boxra és megint csak kéne egy jó védelem... :)
  • Kandurex
    Semmit, max. konzolra fejlesztenek, mint most már a többség.
  • Nagylaci
    Azt te csak hiszed... Amikor az eladásokon ergo a BEVÉTELEN jelentkezik majd a probléma akkor meglátjuk mit fognak szólni.
  • Kandurex
    Nem,..a multi nem érdekel ennél a játéknál. :/ Viszont a single kapcsolatban bizakodó vagyok.
  • Kandurex
    Így van, azóta is folyamatosan játszol a warezzel eredeti szervereken..n..baszd meg, legalább egy kicsit legyél már kompetens mielőtt megszólalsz...
  • Kandurex
    [vállatvon] ez van, az UBI kiadott egy nyilatkozatot, amiben bejelenti, hogy ezt a rendszert fogja használni, tök mindegy, hogy milyen ellenállás van
  • DarkSector

gondolom ott is megnézted a demo-t nem?
  • Fehercsoki
    Hát igen,lehet hogy többen nem vennék meg mint amennyien esetlegesen lewarezelnék!
  • simon7108
    már régebben is voltak DRM-es játékok és azokat is érdekes modon feltorték szoval errol ennyit....
    a másik meg,hogy amit ember készitett azt ember tonkre is teheti vagy,hogy szokták mondani:D
  • Nagylaci
    Off--
    Ugyan semmi értelme ennek a lesz warez - nem lesz warez témának, de annyit nem bírok ki, hogy ne jegyezzem meg halkan, az nforce -on MINDEN új típusú védelem megjelenésénél azt vizionálják, hogy a "warezkorszak" befejeződött. Aztán szépen feltörik oszt' jónapot...
    Egyébként meg azt a fajta DRM védelmet nem most fejlesztették ki. Létezik az már nagyon régóta csak az a probléma vele, hogy mint kiderült bevezetése nagyon nagy ellenállásba ütközik a játékosok részéről és jogi problémákat is felvet a dolog. Elvégre a játékos AKI MEGVESZI joggal várhatja el, hogy akkor és úgy használja a szoftvert ahogy csak szeretné. Jó vicc, ha valamiért nincs pár napig netem cseszhetem a játékaimat?! Nonszensz... Aztán jogilag is aggályos a dolog mivel törvénytelen egy terméknél ennyire erősen korlátozni a vásárló/felhasználó jogait.
    Egyszóval az ilyen "csak interneten" játszható single player játékokhoz már rég meglenne a technológia de alkalmazása több problémát vet fel mint amennyit megold. (Játékosok nemtetszése, visszaeső bevételek/eladások, jogi mizériák.)
    Ki lehetne ezt a témát még jobban bontani, de a lényeg kb. azért ez. Az meg már csak hab a tortán, hogy ezt a védelmei rendszert is meg lehet kerülni. Gondoljunk csak a Hamachi -ra amivel gyakorlatilag LAN -ozni lehet online...
    Na bocs.
  • Fehercsoki
    Szerintem ha elég hosszú lesz a singel(azaz 6 óra/faj amit mondtak normál játék mellett) akkor simán megéri a pénzét!Főleg ha az SDKt/modding toolst kiadják amit ígértek!
  • Magiszter
    Mint ha kicsit elkanyarodtunk volna a topik témájától
  • Nothing117
    hát nem hiszem
  • Kandurex
    Nem, semmit nem törtem fel, nem is fogok,...de ettől függetlenül, valamivel nagyobb a belelátásom.
  • Nothing117
    én még nem hallottam olyan dologról amit 0 másodperc alatt sikerült feltörni szval minden időhöz kötött
  • Nothing117
    nem hinném hogy te ilyen nagy cracker múlttal rendelkezel hogy ennyire vágod mit lehet feltörni és mit nem
  • Nothing117
    én csak akkor veszek meg 1 játékot ha a single része tetszik és szeretnék vele multiban játszani

battlefield játékokat meg szoktam venni mert azokat nagyon szeretem és azok multis játékok