7670
-
simon7108 #3176 ki beszélt a multirol?
én a singlet mondtam!mellesleg multiban warez játékkal sosem lehetett arra a szerverre menni amin az eredetisek vannak! -
Nothing117 #3175 -
peti71 #3174 Szigor van a bukiknál,úgy látom, biztos vesztetek. -
Nothing117 #3173 "Nothing117
még1 húzásod van! Ha eljátszod akkor többet nem írsz ebbe a fórumba! "
LOL -
Nothing117 #3172 na gyerünk!!
chateljünk a fórumon -
Nothing117 #3171 mit oltsunk vagy kit? -
#3170 Sajnos már csak ilyen fos DLC-ket adnak ki minden játékhoz. Sztem a fejlesztők elfelejtették hogyha kiadnak egy játékot akkor kiadhatnak hozzá plusz tartalmakat DVD formájában is és ez nem feltétlenül kell folytatás legyen. ennek a neve KIEGÉSZÍTŐ -
Nothing117 #3169 oké -
#3168 Bezárom egy fél órára, addig lekörözzük -
#3167 Na kezdjünk valamit oltani,...én ma már kivettem a részem, valaki vállalja be a rossz arc szerepét. -
Nothing117 #3166 na most nézzetek be oda -
#3165 Internetes fogadások topic van elöl! -
peti71 #3164 Nyomjuk meg. -
Nothing117 #3163 BC2 fórumba beraktam 1 kuss szmájlit hátha abbahagyják és aakor simán 1. helyen lesz ez a topik -
Nothing117 #3162 estig meg lesz az 1. helyis -
#3161 Hát igen büszke lehetsz magadra:) -
#3160 Mi melóm van benne... :D :D :D -
#3159 Egyébként már 2. a topik! -
#3158 Hát igen,nem túl jó reklám ez a demó.(mondjuk nekem így is tetszett,ha még arra gondolok hogy a teljes még ennél is sokkal jobb lesz...) -
#3157 Tényleg így már jobban hangzik ebben az esetben nem tehetségtelenek csak hülyék... :D -
#3156 Nem demónak szánták azt tegyük hozzá!Azt régen E3on(vagy más játékokat bemutató rendezvényen) mutatták be,direkt arra csinálták,most meg nem volt kedvük/fölös pénzük demo készítésre,átportolták azt és kiadták! -
gabeone #3155 A demo rettenetesre sikeredett. Ezt kár vitatni! A videokban a látványos kivégzéseket emelik ki, tartok tőle, hogy azért mert ebből áll a játék. Egyetlen videot sem látni a multiplayer csodás élményeiről vagy előnyeiről. Ezzel sokan nem értenek egyet, de ez nembaj. A single player pedig biztosan fantasztikus lesz! -
#3154 pontossan 11nappal a megjelenés után
eladások. -
#3153 Na ebben tévedsz. Ugyanis a játék a Doom 3 (újabban Tech4) módosított motorját használja amit a Rebellion elnevezett Asura -nak. -
#3152 Vagy ha már adott a motor, adottak a karakterek, meg úgy minden akkor 1-2 év múlva egy AVP4 amiben mondjuk 8 óra/faj játékidő van. Illetve kijavítják azt ami most nem jön majd be az embereknek, meg hozzáteszik azt amit kellene. Elvégre szerintem azt az X évet ami óta készítik főként a motor megírásával töltötték. -
#3151 a konzolos változaton kereste szarrá magát...
PCre 200k körül van az eladottak száma. -
Deathstorm676 #3150 Egyébkéntitt van más véleménye is erről a demórol meg arról az idióta értékelésről. -
#3149 én abban reménykedem, hogy ez a rész is megél egy kieget azzal együtt új fegyvereket új skineket... És nem(!) DLC formában érteni a kiegészítőt. Épp úgy mint AvP 2 esetében a Primal Hunt -
Nothing117 #3148 akkor reméljük nagy sikere lesz a játéknak -
#3147 a multi így a demo-t nézve még nem vonható le megalapozott következtetés.
de búsulásra nem ad okot.
jah annyit igen hogy brutál gépigénye van. -
#3146 Elvileg ennek a sikerétől van függőben a L4D szerű only multi/coop-os Aliens: Colonel Marines game! -
#3145 én abban reménykedek, hogy itt nem vitatkozunk, csak információkat cserélünk.
nem vérre megy. :D -
#3144 végül is annyira nem kell ide,majd helyrepofozod te itt őket ha már nagyon nem bírnak a tesztoszteronnal... -
Nothing117 #3143 hát ja
mikre nem jó 1 ilyen topik -
Deathstorm676 #3142 Azért szép hogy egy AvP 3 fórumon a warez a fő téma. Inkább veszekedjetek arról hogy szar lesz-e a játék vagy nem mert az legalább a témához kapcsolódik. -
#3141 amíg a játékkal kapcsolatban megy a "vita" nem off....:D
de igaz, mindenhol ez van, új megy a figyelem a játékkal kapcsolatban, ezzel reklámozzuk, a játékot, majd idővel elmúlik, és szép emlék marad.
reméljük ez a játék is szép emlék marad pár év múlva. -
Nothing117 #3140 remélem a következő rész majd nem 10 év múlva jelenik meg -
#3139 Elnézést mindenkitől, de amíg úgysem tudunk érdemben a játékról beszélgetni addig is elvagyunk...
Amúgy aki többet akar tudni, hogy mi is történhet kb. a háttérben már a nagy kiadók részéről, hogyan tartják fenn azt a rendszert amit már réges-rég túlhaladott a digitális kultúra az nézzen utána ki az a Lawrence Lessig és olvassa el a "Digitális Kultúra" című ingyen letölthető könyvét. Garantálom, hogy legalábbis le fog döbbenni mindenki akit kicsit is érdekel a szerzői jogok körül kialakult hisztéria! -
#3138 Még nem jelentkezett ide senki,
...kell amúgy ide házigazda?
Végül is itt rontom én is a levegőt...bár még egyszer se kellett törölni semmit,...annyira elvadult fazonok se jönnek be...mi meg el-oltogatjuk egymást nem? -
Nothing117 #3137 nekem sok időm van
szívesen elvállalnám a topik gondozását