7670
avp10logo.png
  • simon7108
    ki beszélt a multirol?
    én a singlet mondtam!mellesleg multiban warez játékkal sosem lehetett arra a szerverre menni amin az eredetisek vannak!
  • Nothing117
  • peti71
    Szigor van a bukiknál,úgy látom, biztos vesztetek.
  • Nothing117
    "Nothing117
    még1 húzásod van! Ha eljátszod akkor többet nem írsz ebbe a fórumba! "

LOL
  • Nothing117
    na gyerünk!!
    chateljünk a fórumon
  • Nothing117
    mit oltsunk vagy kit?
  • elitehun
    Sajnos már csak ilyen fos DLC-ket adnak ki minden játékhoz. Sztem a fejlesztők elfelejtették hogyha kiadnak egy játékot akkor kiadhatnak hozzá plusz tartalmakat DVD formájában is és ez nem feltétlenül kell folytatás legyen. ennek a neve KIEGÉSZÍTŐ
  • Nothing117
    oké
  • Kandurex
    Bezárom egy fél órára, addig lekörözzük
  • Kandurex
    Na kezdjünk valamit oltani,...én ma már kivettem a részem, valaki vállalja be a rossz arc szerepét.
  • Nothing117
    na most nézzetek be oda
  • Fehercsoki
    Internetes fogadások topic van elöl!
  • peti71
    Nyomjuk meg.
  • Nothing117
    BC2 fórumba beraktam 1 kuss szmájlit hátha abbahagyják és aakor simán 1. helyen lesz ez a topik
  • Nothing117
    estig meg lesz az 1. helyis
  • Fehercsoki
    Hát igen büszke lehetsz magadra:)
  • Nagylaci
    Mi melóm van benne... :D :D :D
  • Fehercsoki
    Egyébként már 2. a topik!
  • Fehercsoki
    Hát igen,nem túl jó reklám ez a demó.(mondjuk nekem így is tetszett,ha még arra gondolok hogy a teljes még ennél is sokkal jobb lesz...)
  • Nagylaci
    Tényleg így már jobban hangzik ebben az esetben nem tehetségtelenek csak hülyék... :D
  • Fehercsoki
    Nem demónak szánták azt tegyük hozzá!Azt régen E3on(vagy más játékokat bemutató rendezvényen) mutatták be,direkt arra csinálták,most meg nem volt kedvük/fölös pénzük demo készítésre,átportolták azt és kiadták!
  • gabeone
    A demo rettenetesre sikeredett. Ezt kár vitatni! A videokban a látványos kivégzéseket emelik ki, tartok tőle, hogy azért mert ebből áll a játék. Egyetlen videot sem látni a multiplayer csodás élményeiről vagy előnyeiről. Ezzel sokan nem értenek egyet, de ez nembaj. A single player pedig biztosan fantasztikus lesz!
  • DarkSector
    pontossan 11nappal a megjelenés után
    eladások.
  • Nagylaci
    Na ebben tévedsz. Ugyanis a játék a Doom 3 (újabban Tech4) módosított motorját használja amit a Rebellion elnevezett Asura -nak.
  • Magiszter
    Vagy ha már adott a motor, adottak a karakterek, meg úgy minden akkor 1-2 év múlva egy AVP4 amiben mondjuk 8 óra/faj játékidő van. Illetve kijavítják azt ami most nem jön majd be az embereknek, meg hozzáteszik azt amit kellene. Elvégre szerintem azt az X évet ami óta készítik főként a motor megírásával töltötték.
  • armageddon666
    a konzolos változaton kereste szarrá magát...
    PCre 200k körül van az eladottak száma.
  • Deathstorm676
    Egyébkéntitt van más véleménye is erről a demórol meg arról az idióta értékelésről.
  • SLICK
    én abban reménykedem, hogy ez a rész is megél egy kieget azzal együtt új fegyvereket új skineket... És nem(!) DLC formában érteni a kiegészítőt. Épp úgy mint AvP 2 esetében a Primal Hunt
  • Nothing117
    akkor reméljük nagy sikere lesz a játéknak
  • DarkSector
    a multi így a demo-t nézve még nem vonható le megalapozott következtetés.
    de búsulásra nem ad okot.

jah annyit igen hogy brutál gépigénye van.
  • grebber
    Elvileg ennek a sikerétől van függőben a L4D szerű only multi/coop-os Aliens: Colonel Marines game!
  • DarkSector
    én abban reménykedek, hogy itt nem vitatkozunk, csak információkat cserélünk.
    nem vérre megy. :D
  • Tatyla
    végül is annyira nem kell ide,majd helyrepofozod te itt őket ha már nagyon nem bírnak a tesztoszteronnal...
  • Nothing117
    hát ja
    mikre nem jó 1 ilyen topik
  • Deathstorm676
    Azért szép hogy egy AvP 3 fórumon a warez a fő téma. Inkább veszekedjetek arról hogy szar lesz-e a játék vagy nem mert az legalább a témához kapcsolódik.
  • DarkSector
    amíg a játékkal kapcsolatban megy a "vita" nem off....:D
    de igaz, mindenhol ez van, új megy a figyelem a játékkal kapcsolatban, ezzel reklámozzuk, a játékot, majd idővel elmúlik, és szép emlék marad.
    reméljük ez a játék is szép emlék marad pár év múlva.
  • Nothing117
    remélem a következő rész majd nem 10 év múlva jelenik meg
  • Nagylaci
    Elnézést mindenkitől, de amíg úgysem tudunk érdemben a játékról beszélgetni addig is elvagyunk...
    Amúgy aki többet akar tudni, hogy mi is történhet kb. a háttérben már a nagy kiadók részéről, hogyan tartják fenn azt a rendszert amit már réges-rég túlhaladott a digitális kultúra az nézzen utána ki az a Lawrence Lessig és olvassa el a "Digitális Kultúra" című ingyen letölthető könyvét. Garantálom, hogy legalábbis le fog döbbenni mindenki akit kicsit is érdekel a szerzői jogok körül kialakult hisztéria!
  • Kandurex
    Még nem jelentkezett ide senki,

...kell amúgy ide házigazda?

Végül is itt rontom én is a levegőt...bár még egyszer se kellett törölni semmit,...annyira elvadult fazonok se jönnek be...mi meg el-oltogatjuk egymást nem?
  • Nothing117
    nekem sok időm van
    szívesen elvállalnám a topik gondozását