Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sznus
Egyetlen nyûgöm nekem is az, hogy a trophy kill "sokáig tart". Így ha közben valaki mögém keveredik, az bizony ledarál. Esetenként mindkettõnket, így elvéve tõlem egy pontot. 😄 De kéremszépen ugyan ezt megtehetjük mi is. 😉 Bandája válogatja milyen emberekkel és milyen felosztásban kerülök játékba. De megfelelõ "taktikával" (már amennyit ez a hülye DM mód igényel) jó helyezéseket lehet elérni. A külföldi cikk meg nemérdekel, mindenkinek relatív, hogy mennyire jön be valami. A puding próbája az evés. Ebbõl meg enni fogok... mese nincs.

nem kell aggodni nem fog lefagyni a játék ha elmegy a netkapcsolat....

PSN ID:misi2mezei

Steamen nem tudom a havert felvenni mert nem aktív!
Jaffa 2843
nekem volt olyan hogy ezt kiirta vagy 3szor, hogy persecuter, persze különbözõ embereknél, és nem haltam meg, tehát 3 ember látta folyamatosan hogy hol vagyok.. sok esélyem volt a az életben maradásra 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
aki sokszor öl meg téged az lesz a te "üldözõd" (persecuter), és az õ feje felett megjelenik egy halálfej (amit persze csak te látsz), így elkerülheted, hogy megöljön mégegyszer 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Magiszter
Nekem a kedvenc lagg típusom mikor éppen támadok, majd a következõ pillanatban 10 méterrel vagyok a célpontom mögött. Aztán egy jobb idegzetû tapasztalt multis csípõbõl leszed már bármivel ilyen távolságból.

fery02
Steam-nek van Offline üzemmódja. Ha egy játék ezt leszarja és mindenképp netre akar menni indításkor (nem telepítés elõtt, olyankor érthetõ az egész), akkor csak gratulálni tudok az adott játék fejlesztõknek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

az mit jelent hogy egy két játékos feje felett halálfej lebeg?bocs multiban ne nagyon szoktam nyomulni
ja ilyeneket én is tapasztaltam futok aztán egyszer csak elesek, nem hallottam semmit nem ütött meg senki csakúgy meghaltam
aztán csak ott látom hogy hogy öltek meg amikor kiírja hogy ki mivel ölt meg

beszólsz meghalsz

MEdievil
Simán lehet lag probléma ami a host alapú játéknál nem ritka. Nekem is olyan csúnya lagjaim vannak de sokszor már csak akkor veszed észre amikor meghaltál vagy észre se veszed csak nem érted mi történt! Hatalmas ping különbségek vannak fõleg a host javára.

F

Jaffa 2843
kevesebben is vannak egy hoston

aricsi
Én valahogy kevésbé találom laggosnak a MW2-höz képest,pedig ugyanaz a rendszer.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Ja sry,a bekezdés utánit is õ írta. Na és akkor ez ok a warezra?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Magh
Voltak nekem is érdekes dolgok, de inkább a lag lehet vagy csak bugos még a rendszer. Szinte csak Aliennel vagyok, rendszeresen ölnek meg kishit spamelõ lámák, hiába blokkolom. Biztos, hogy low szarok, mert figyelem õket, mászni alig tudnak, csak rohangálnak, mint a veszett egér; ha rámtámad és ugrok kettõt, azt sem tudják, hol vagyok. Predatorra nincs is értelme rátámadni, még plafonról focusból sem (ami marine ellen garantált kill), mert valahogy rendszeresen én döglök meg, pedig szerintem a faszi csak csapkodja a gombokat. Volt már pár normális melee harcom ügyes emberkékkel, érdekes módon velük mûködött a counter rendszer. Úgyhogy ezeket már csak hátulról ölöm vagy odalopakodok és megcsapom heavy hittel, aztán remélem, hogy nem mászik ki a trophykillembõl (kedvencem...)

aricsi
Jó belátom hogy eléggé durvaszövegû hsz volt,elnézést csak ez azért vicc hogy ilyenek vannak:
#2233 Magiszter:"Én azt várom mikor kell majd a Word-höz meg az Excel-hez is folyamatos internet kapcsolat, hogy online töltse le az éppen beütött karaktert, és csak online tudjam elmenteni valami 2000km-re lévõ Microsoft szerverre.

Ha tényleg nem lehet majd Offline-t állítani miután már aktiváltam a játékot meg megbizonyosodtak róla hogy tényleg megvettem és tiszta alsógatyában játszok... akkor megvárom a warez verziót és inkább azzal játszom, mert az szinte mindig egyszerûbb. Hisz kiütik a szutyok másolásvédelmet.

derdani
<#ejnye1>

aricsi
Senkit ne faszoztam le. Neked problémáid vannak tesó. Nem lego-ban pro vagyok.XD

szerintem ebbe a topikba se kéne benézned
senki nem szólt be neked te meg itt faszozol
menj inkább legózni
bár lehet ahoz is hülye vagy

beszólsz meghalsz

aricsi
Fehercsoki ígértél még könyvet,én megköszönönném ha fel tudnál még rakni vmi data.hu-ra vagy ilyesmi zsír lenne.

aricsi
Semmi bajon nincsen bazmeg,de lehet hogy néha nem kéne visszaolvasnom a topikban........Olyan figurák vannak hogy áááá.

ha singlet játszok és el megy a net akkor le fog fagyni?

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
De az avp meg fog állni...Olvasd el hivatalos FAQt!

neked amúgy mi bajod van?
senki nem kérdezett
ha meg singlet játszol akkor meg nem kell a net vagy használhatsz offline módot is

beszólsz meghalsz

aricsi
Most komolyan az a problem hogy folyamatos internet kapcsolat kell a játékhoz? HÁT EZ ULTRAMEGALOL!Szánalmasak vagytok,tényle LE SE tagadhatnánk hogy magyarok vagyunk és warezolunk csak azér sötétek ne legyünk. Ez a dolog már nagyjából a half-life 2 óta természetes csak azóta is a steam-et egyedül az a pár magyar cs-s ismeri. Egyébként ha egy pillanatra megszakad a net nem fagy le a játékXD.

ajem kisa
Nekem is ezvan, de én ráfogom a pingre!<#idiota>

én is gyanakszom a csalásokra mert sokszor volt hogy 2 szer megböktem az alient a predivel ekkor még nekem maxon volt az életem, és persze ki gyõzött? az alien, de hogyan? sokkal elõbb keztem el támadni és még õ öl meg engem

beszólsz meghalsz

A demó elején ki is van írva hogy ez csak dx9 és nem tükrözi full-t

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Kontrakcio
jó kis pulse rifle az igazi, mikor 1 pred és 2 alien dulakodik és közé a bobmát begyûrõm, hmmm, jót fröccsennek.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hát medig marine-al lehet darálni a férgesét 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

SLICK
na jó most pattant el az agyam, hogy szojon le az összes geci csaló féreg!

Hát egyszerûen nem hiszem el, hogy ha Marine-nal vagyok és megtámadnak akkor én nem tudok lõni sehogy, mert ugye átmenetileg lebénulok, de ha én támadok mást az mindig ki tud nyírni.
Aliennel is simán mögötte vagyok a másiknak, de sehogy nem jön össze a trophy kill, sõt ha fókuszban támadok az se ér semmit, mert mindig a másik nyír ki. Bezzeg másnak szembõl is sikerül trophy kill, ez azért már gecire rohadtékság.
Predatorral is hiába hadonászok a pengékkel lófaszt nem ér, a másik mindig erõssebbet üt.

Nekik miért? Azért nem vagyok annyira béna, hogy nekem ilyen ne jöjjön össze. Régen nem játszottam fps-ekkel mert a mai gamek mind szarok javarészt, na de ennyire elszokni még én sem tudok.

Kontrakcio
szevasztok. Nos... olvastam a véleményeket pro kontra... mivel régen sokat toltam avp-vel és ha vki tolta mondjuk a avp2-vel akkor az jól tudhatná h ez a gém ilyen. Mész és darálsz és én nagyon örülök h kiadták. ha unatkozom akkor majd fellépek, darálok 1 joat azt csumi. sztem a single részéhez hozzá sem fogok nyulni, max marine miatt és az is a para kedvéért. Játszottam a demoval és ehta ugyan azt az élményt nyujtja mint az avp2 csak nagyságrendekkel szebb a grafikája.

Tatyla
hát ahogy ezt a videót megnéztem még jobban megerõsödött bennem hogy amit kaptunk az egy ócska szar régi verzió ez meg egy jóval szebb dx10-es grafika

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szabii98
fasza<#eljen>

I met God. She's black

Szia, a haver tetkója....
Predator....
<#eljen><#hehe>

berczely
Másnak is van olyan gondja hogy a kép furcsa, mintha nem natív felbontáson lenne (pedig azon van!)

kinézek a steam-re és ott látni hogy össze vannak csúszva a betûk, fos a felbontás!

Tatyla
van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

marinek van radarja mint az avp2ben? Vagy csak a csipogás?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Hello Lenne egy nagy problémám ez Kép
Amit csináltam hogy megpróbáltam a steam nyelvét átállítani angolra megpróbáltam letölteni így hogy angol a steam megpróbáltam vagy 10x letölteni. Végi csináltam azt amit a steamen javasoltak hogy kell csinálni pl kitörölni a sok hülyeséget meg hasonlók. Valami ötletetek nincs?
XenHai
Magh
Valaki írja le nekem hogyan mûködik a melee system mert már frászt kapok. Elvileg block>kis hit>nagy hit>block. Bevitt nagy hit -> trophy kill. Ehhez képest 10-bõl 8-szor ha megindítom a kis hitet amíg az ellenfél a nagyot készíti, nem történik semmi. Blockban rendszeresen megölnek kis hitekkel. Néha csak úgy megdöglök azt sem tudom mitõl.

ezt a szaaa.... már majdnem leírtam milyen multit is többre értékelem a 10-böl

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

na ez az akkor már értem 😄

SLICK
10

?

5,75 a mennyibõl

már kitárgyaltuk,hogy milyen hulye volt a cikk iroja😄
csak el kell olvasni és megérted....

PSN ID:misi2mezei

Kandurex
lemaradtál errõl 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gabe paul logan
BÍZTATÓ<#szomoru1>

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

elitehun
Igen tudom ezt vagy 2-3 éve olvastam is, de akkor még teljesen másképp nézett ki az oldal
Az Aliensonlineon sok információ le van írva az alienekrõl (Az idegenek menüpont). Illetve a könyvek alatt, azok sorrendjét is meg lehet nézni.
Régebben volt a predikrõl is ez-az, de úgy látom törölték.