7670
avp10logo.png
  • elitehun
    Sztem nem. Mivel neki nem tetszik ez a ''roncshalmaz'' ezért gondolom csak végigrohant az egészen.
  • Gauge
    Hát én mindenkit sajnálok, aki erre pénzt kiad. Azt is sajnálom, hogy a demót letöltöttem és hogy a gépemen foglalta a helyet. Szerencsére ez utóbbit sikerült gyorsan javítani, letöröltem a picsába.

Ez a játék(na jó demo) az AvP filmek szintjét hozza: egyszerűen gagyi hülye gyerekenek.

Sajnos én még nem láttam olyat, hogy szar demo után egy játszható és élvezhető játékot kapunk...persze csodák még vannak...
  • Fehercsoki
    Csak nem ilyen kevés...
  • Seth
    Jah
  • elitehun
    a nekem nem kell csak mert többen írták.
    Kandurex: ok
  • sznus
    Videóstul mindenestül ennyi idő?
  • Seth
    Na végeztem mindhárom kampánnyal.
    Marine: kb 3 óra
    Predator: mérve, 1 óra 54 perc
    Alien: mérve, 1 óra 12 perc

Min 12 óra, aham
    Az igazat azért megmondom, Predi meg Alien easy-ben volt,mert nem akartam több időt vesztegetni erre a roncshalmazra(hozzáteszem egyeltalán nem siettem,próbáltam felkutatni az összes gyűjtenivalót),de azért kiváncsi voltam a "sztori"-ra
    2. rész 10x hangulatosabb bármelyik fajjal.
  • Kandurex
    Ha lesz normális warez verzió, berakom.
  • Fehercsoki
    Itt a topic.
  • elitehun
    Am KandurEX ha már itt vagy (régóta) betehetnéd a banner alá a warez topikot. Többen mondták már
  • dApRo
    Én telószám nélkül rendeltem meg. (akkor nem kérte kötelezően) Most viszont megnéztem és ott a piros csillag, beírtam. Remélem nem para. :)
  • Kandurex
    Szerintem az is address, de nem kell parázni, hisz ez a magyar postának egyértelmű lesz.
  • grebber
    Neked a delivery infoknál miért van 6 sor?? Kezdek parázni haver szarul rendelte!

1 .Név
    2. Magyarországi lakhely
    3. Utca
    4. Hungary
    5. irányítószám
    6. Ez micsoda?
  • aricsi
    Pedig már örültem hogy előbb rendeltem meg mint te.
  • grebber
    Nekem a Gift wrappingnál 2 font van hülye haver valamit bepipált.(Ez van akkor amikor közünk nincs angolhoz és angol oldalról rendelünk) Aztán remélem jót jelölgetett/írogatott és ki is hozzák
  • Kandurex
    Nekem az order date eredetileg febr. 4 volt, csak a szállítást módosítanom kellett, azt meg nem tudja a zavvi, szóval kénytelen voltam canel -t nyomni, aztán újra megrendelni..3 forintom bánta...rohadtak :D
  • aricsi
    Aha.
  • Kandurex
    Igen,
  • Deathstorm676
    Ugye a pénzt csak akkor fogja levonni ha már elküldték a csomagot?
  • aricsi
    Vezetéknév talán Katona.
  • Kandurex
    Azt én is ...de a többit nem :) meg az előbbi amúgy is meg van az SG szereksztőségének
  • Fehercsoki
    Hát én csak annyit láttam h Zoltán, de az sem biztos:P
  • aricsi
    Aha,ugyanilyen nekem is order summary,annyi hogy nekem order date febr. 8.
    Eddig utánvéttel rendeltem dolgokat és csak itthonról azért vagyok ilyen szerencsétlen.
  • elitehun
    Lehet nekem van túl jó szemem de én simán le tudom olvasni a nevedet XD
  • Kandurex
    ...és...AZ :D
  • Kandurex
    Az Order summary -ben valami hasonlót kell, hogy láss,..:

• triplet
    Akkor papucsmanXD
  • Fehercsoki
    Igen minden kérdésedre.Viszont ellenőrizniük tényleg kellett volna!Ha azt írja hogy jó a kártyád akkor ne aggódj.
  • Kandurex
    Nem az.
  • aricsi
    Hmm....Ez most engem rohadtul zavar hogy a zavvi nem vont le 3ft-ot,pedig már 8-án megrendeltem. Sztem jól töltöttem ki mindent elég egyértelmű,a kártyán lévő számot kell beírni ugye?Nem a számlaszámot.És nektek is az account summary-nál csillagok vannak a card number-nél,és csak az utolsó 4 számot írja?
  • triplet
    Nekem triplet a steam nevem! AsszemXD
  • Nagylaci
    Nekem mondod?! :D
  • Kandurex
    valahogy fel kellett hozni a top -ba a topikot
  • wesker24
    Hát nem mindenki olyan pro hogy 5 óra alatt simán végiviszi mind 3 fajt ! Meg aztán a multi se lehet olyan rossz hogy 2 óra alatt megunja az ember ! Én egy játékban nem sietek sehova nem aza célom hogy minél hamarabb tovább jussak ! Ráérek szép nyugiban megcsinálni !
  • simon7108
    5 ora alatt nehezen viszi ki mert én a Predator kampánynál vagyok már majdnem 5 oránál
  • simon7108
    menny a Twitter blogjára:)
  • grebber
    Biztos hogy nem mert mindenki 5 óra alatt végigviszi az egészet multizik 2 órát azt törli a fenébe
  • wesker24
    Mi lesz itt ha kijön a PC verzió ? Kitör majd a Chaos az tuti ! xD
  • Nagylaci
    Így van a sok marha a warezon veszekszik! :D
  • Fehercsoki
    Csak páran összevesztek a warezon,semmi érdekes ne olvass vissza.