7670
-
#3378 Sztem nem. Mivel neki nem tetszik ez a ''roncshalmaz'' ezért gondolom csak végigrohant az egészen. -
Gauge #3377 Hát én mindenkit sajnálok, aki erre pénzt kiad. Azt is sajnálom, hogy a demót letöltöttem és hogy a gépemen foglalta a helyet. Szerencsére ez utóbbit sikerült gyorsan javítani, letöröltem a picsába.
Ez a játék(na jó demo) az AvP filmek szintjét hozza: egyszerűen gagyi hülye gyerekenek.
Sajnos én még nem láttam olyat, hogy szar demo után egy játszható és élvezhető játékot kapunk...persze csodák még vannak... -
#3376 Csak nem ilyen kevés... -
#3375 Jah -
#3374 a nekem nem kell csak mert többen írták.
Kandurex: ok -
#3373 Videóstul mindenestül ennyi idő? -
#3372 Na végeztem mindhárom kampánnyal.
Marine: kb 3 óra
Predator: mérve, 1 óra 54 perc
Alien: mérve, 1 óra 12 perc
Min 12 óra, aham
Az igazat azért megmondom, Predi meg Alien easy-ben volt,mert nem akartam több időt vesztegetni erre a roncshalmazra(hozzáteszem egyeltalán nem siettem,próbáltam felkutatni az összes gyűjtenivalót),de azért kiváncsi voltam a "sztori"-ra
2. rész 10x hangulatosabb bármelyik fajjal. -
#3371 Ha lesz normális warez verzió, berakom. -
#3370 Itt a topic. -
#3369 Am KandurEX ha már itt vagy (régóta) betehetnéd a banner alá a warez topikot. Többen mondták már -
dApRo #3368 Én telószám nélkül rendeltem meg. (akkor nem kérte kötelezően) Most viszont megnéztem és ott a piros csillag, beírtam. Remélem nem para. :) -
#3367 Szerintem az is address, de nem kell parázni, hisz ez a magyar postának egyértelmű lesz. -
#3366 Neked a delivery infoknál miért van 6 sor?? Kezdek parázni haver szarul rendelte!
1 .Név
2. Magyarországi lakhely
3. Utca
4. Hungary
5. irányítószám
6. Ez micsoda? -
#3365 Pedig már örültem hogy előbb rendeltem meg mint te. -
#3364 Nekem a Gift wrappingnál 2 font van hülye haver valamit bepipált.(Ez van akkor amikor közünk nincs angolhoz és angol oldalról rendelünk) Aztán remélem jót jelölgetett/írogatott és ki is hozzák -
#3363 Nekem az order date eredetileg febr. 4 volt, csak a szállítást módosítanom kellett, azt meg nem tudja a zavvi, szóval kénytelen voltam canel -t nyomni, aztán újra megrendelni..3 forintom bánta...rohadtak :D -
#3362 Aha. -
#3361 Igen, -
Deathstorm676 #3360 Ugye a pénzt csak akkor fogja levonni ha már elküldték a csomagot? -
#3359 Vezetéknév talán Katona. -
#3358 Azt én is ...de a többit nem :) meg az előbbi amúgy is meg van az SG szereksztőségének -
#3357 Hát én csak annyit láttam h Zoltán, de az sem biztos:P -
#3356 Aha,ugyanilyen nekem is order summary,annyi hogy nekem order date febr. 8.
Eddig utánvéttel rendeltem dolgokat és csak itthonról azért vagyok ilyen szerencsétlen. -
#3355 Lehet nekem van túl jó szemem de én simán le tudom olvasni a nevedet XD -
#3354 ...és...AZ :D -
#3353 Az Order summary -ben valami hasonlót kell, hogy láss,..:
-
#3352 Akkor papucsmanXD -
#3351 Igen minden kérdésedre.Viszont ellenőrizniük tényleg kellett volna!Ha azt írja hogy jó a kártyád akkor ne aggódj. -
#3350 Nem az. -
#3349 Hmm....Ez most engem rohadtul zavar hogy a zavvi nem vont le 3ft-ot,pedig már 8-án megrendeltem. Sztem jól töltöttem ki mindent elég egyértelmű,a kártyán lévő számot kell beírni ugye?Nem a számlaszámot.És nektek is az account summary-nál csillagok vannak a card number-nél,és csak az utolsó 4 számot írja? -
#3348 Nekem triplet a steam nevem! AsszemXD -
#3347 Nekem mondod?! :D -
#3346 valahogy fel kellett hozni a top -ba a topikot -
#3345 Hát nem mindenki olyan pro hogy 5 óra alatt simán végiviszi mind 3 fajt ! Meg aztán a multi se lehet olyan rossz hogy 2 óra alatt megunja az ember ! Én egy játékban nem sietek sehova nem aza célom hogy minél hamarabb tovább jussak ! Ráérek szép nyugiban megcsinálni ! -
simon7108 #3344 5 ora alatt nehezen viszi ki mert én a Predator kampánynál vagyok már majdnem 5 oránál -
simon7108 #3343 menny a Twitter blogjára:) -
#3342 Biztos hogy nem mert mindenki 5 óra alatt végigviszi az egészet multizik 2 órát azt törli a fenébe -
#3341 Mi lesz itt ha kijön a PC verzió ? Kitör majd a Chaos az tuti ! xD -
#3340 Így van a sok marha a warezon veszekszik! :D -
#3339 Csak páran összevesztek a warezon,semmi érdekes ne olvass vissza.