7670
-
#3418 Tech Digest értékelés:
KATT
Ötből négyes és egyértelműen elég jókat írnak róla. -
#3417 Nem szaladtam végig.Majdnem minden audio naplót megtaláltam marine-nal, több mint fele trófeát predivel, szintén majdnem az összes tartályt az aliennel. Ezek el vannak dugva, szóval szinte körbejártam az egész pályát. Ez hol végigszaladás ? Egyszerűen kevés a látnivaló a pályákon, mész, itt-ott leágazás,bemész,ott tuti vmi felszedhető cucc van, vissza a főösvényre, repeat.Az alien meg a predi meg eszméletlen gyorsan halad -
#3416 Na tehát vannak benne nagy mapok,nyíltabb rész ahol lehet vadászgatni?(predator kampányban) -
peti71 #3415 Max egy órával több,de szerintem sokat mondok,sokan írják hogy csak végigszaladt,de akkor is harcolni kelet neki, meg feladatokat megcsinálni. -
#3414 Írta, h easy átszaladt rajta, lett volna a az több is. -
munyez #3413 Értem, hát remélem visszaadja a filmbéli hangulatot és megmaradtak a szokásos, meg nem unt hangok is! A fegyverek és ajtók zaja..
Személy szerint, remélem jót fogok rettegni a tengerészgyalogossal, a másik két fajnál, már nem nagyon van mitől félni! :D -
#3412 De trainingnek is kicsi.A többi pálya mekkora?Vannak nagy nyílt területek ahol lehet vadászgatni?(predator kampányra gondolok elsősorban) -
#3411 Komoly
Az csak a tréning,nem az első pálya -
#3410 De komolyan csak annyi volt?:S
Egyébként láttátok predator első pálya videóját?Az egész egy nagyon kicsi kör alakú map,és jönnek alienek,és vége. -
#3409 Zenék olyanok mind a filmben, ha akció van beindul, a csata végén meg egy nagy záróakkord.
Nagy géppityu van, a mozgásérzékelő viszont nincs rajta,mivel azt folyamatosan látod a HUD-on -
#3408 5 óra az jobb a 3 kampányra ?? XD -
munyez #3407 Szeva!
Szomorúan olvasom, hogy nem vmi fényes a játék.. :((
Milyen zenék vannak benne, vannak olyan jók, mint a filmben?
Vmint a marine kampányban van mozgásérzékelős nagy géppityu?? -
#3406 Ha ez igaz akkor nagy pofára-esés lesz. Csak akkor azt nem értem miért írogatnak egyesek olyat hogy nekik 5 óra volt végigvinni a játékot / faj. -
#3405 nah megnéztem , és nem én néztem félre, hanem az oldalon irnak hülyeséget, ennek a játéknak nincs még megjelenési időpontja, még kb-ra se. :S -
#3404 Én inkább valami fasza kieget várnék nagyon.. -
#3403 Ugye bejelentették hogy később lesz modding tools/SDK ha lesz rá igény,kíváncsi vagyok kb mikor akarják kiadni!Remélem csak pár hónapot kell várni mert jó sok avp ötletem van! -
#3402 most irták hogy egy régebbi megjelenési dátumot hagyhattak kint valszeg...szép mondhatom. -
#3401 már rendeltem, nem bc2-ről beszélek, hanem például erről:
közbe azt írták x topikjában, hogy ez valóban most fog kijönni, de én nem láttam eddig sehol videókat meg képeket meg semmi infót róla... -
#3400 Szerintetek shopto/zavvi-nak is van már raktáron avp?Mert play.com-on van(ami szintén angol bolt).Tehát megkapjuk hamarabb vaagy nem? -
#3399 ...vagy kurva keveset rendeltél életedbe, vagy még egyszer se...minden boltnál így van. Vagy szerinted nem lehet előrendelni pl. a BC2 -őt? :)) -
#3398 a fenti oldalon néztem bakker és olyan játékokat lehet előrendelni, ami még fejlesztés alatt van, de ők már írnak rá árat is....:D -
#3397 Azért anyira nem volt jó a tárgyak darabokra esése -
#3396 Igen-igen Crysisban szép effekteket láttunk a tárgyak darabokra esésére. De azért egy AvP játékban szerintem nem ez számít. -
#3395 Lassan csinálták biztos. -
peti71 #3394 Most ha ilyen rövid,már pedig úgy néz ki,akkor felmerül a kérdés, hogy MI a JÓ K.... csináltak rajta ilyen sokáig. -
Gauge #3393 Éppen az, hogy AvP és AvP2 (JÁTÉK) nagyon is tetszett, de ez nem. Ráadásul elvárás 2010-ben csak romolható terep legyen; ezsincs. -
Deathstorm676 #3392 Aztán mikor 18 óra után végigvitted annyira fog tetszeni a vége hogy megint végig viszed -
#3391 Természetesen én is így gondoltam. Mit hittél? -
#3390 De csak mert olyan hangulatos volt az adott rész, hogy még1x még1x még1x -
#3389 És ebből 8 óra hogy betöltsd folyton a mentett állást -
#3388 alap -
#3387 Akkor megvan a megoldás: Nightmare-en kell majd tolni. Meglesz az a 18 óra :D. -
#3386 gondolom az egészet -
#3385 1 kicsi off:
THQ Complete Pack 49,99€
Valahogyan a csomagot lehet változtatni mert 2 game ebből meg van.
De a többi meg kéne.Vagy az egészet meg kell venni... -
#3384 Igen, találkoztam.
#3378-3379 Mint írtam, nem rohantam, de easy-ben mentem (Marine volt csak normal,az látszik is az időn) -
Deathstorm676 #3383 Annyira szeretem olvasni ezeket a negatív kritikákat miután megrendeltem. Olyan megnyugtató -
#3382 csitt, csitt....SPOILER!!! -
peti71 #3381 Marine kampányba, találkoztál predátoral? -
#3380 Ha nem tetszik az avp atmoszférája kérdés hogy minek szedted le mert akkor valszeg a játék se fog tetszeni. -
#3379 De végigrohanva is többnek kéne lennie:S