Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
I met God. She's black
A filmben egy csómót bele kellett lõni.<#violent>#violent>
All hail the double x!
beszólsz meghalsz
PSN ID:misi2mezei
block sajnos szinte semmit nem ér legalábbis így vettem észre
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
http://avp2010.b13.hu/
PSN ID:misi2mezei
All hail the double x!
de nekem a predi a fav, azzal vagyok a legjobb
most volt egy 1v1-es meccsen predivel 1 alien ellen 1szer sem tudott megölni aztán amikor már ötödjére kinyírtam megunta és kilépett 😊
beszólsz meghalsz
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A Sp demo kijött már? Ha igen hol található?? Elõre is kösz! 😊
am is alien a fav. legjobb sztem még mindig
All hail the double x!
beszólsz meghalsz
All hail the double x!
általában mindíg nyomogatom az E mosuse 1, 2,-õt
de ilyenkor is általában megölnek de volt már hogy ki tudtam szabadulni
de lehet hogy csak akkor lehet ha nem hátulról kap el valaki hanem elölrõl a grab-el amikor lebénít egy heavy attackal
beszólsz meghalsz
All hail the double x!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Na valami ilyesmire gondoltam😊
Srácok, segítsetek nekem.
Felraktam a demot, megy is, semmi gond. Viszont..
ALiennél, illetve predatornál melyik billentyûk mit csinálnak?
Komolyan, többször beléptem játékba, de azzal megy el az idõ, hogy tapasztalgatnám ki, mi-mit csinál..de esélyem sincs.
Megköszönném, ha valaki leírná, a fajoknak a speciális támadásait, trükkjeit, és hogy ezek melyik bill-el mennek.
Próbáltam settingsbe is meglesni, de sajnos angolul nem vágom mit jelentenek, szótár meg nem ismeri a szavakat.
Köszi, havri
4 tengerész és sok-sokk gépi alien roham, cél a túlélés a lehetõ leghosszabb idejig."
lol idejig? 😊
All hail the double x!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A teljesben lesz rendes dedikált szerver, és szerverkeresõ is.
(csak halkan említem meg, hogy más játékoknál a jelenlegi rendszert nem szídják...)
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r