Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Am csak most kezdtem el, de engem is zavar xD

I met God. She's black

triplet
Azt nem értem honnan a fenébõl szedték ez a w írást:/ Én is fiatal vagyok(15) de eszembe nem jutna így írni. Egyszerûen le tudnám azt ütni aki így ír.

szabii98
jaj<#szomoru1>

I met God. She's black

Kandurex
Ha nekem gyerekem lenne és meglátnám tõle ezt az írás módot, azonnal repülne a NET tiltás, és addig gép közelbe se mehet, míg meg nem tanul tisztességesen magyarul beszélni - írni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
98-as születésû a srác mit vársz,a lányom 2 ével fiatalabb és alig birok vele,szerencsére kitûnõ tanuló.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Danka88
akkor ki kell rúgatni a nyelvtantanárodat

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

szabii98
ez kiskorom óta van...de ahogy akarod xD

I met God. She's black

szabii98
Igen, igen, alien a legjobb:/

I met God. She's black

Jaffa 2843
wagy esetleg walamikor lekéne szokni akkor a walamirõl, hogy minden vé betût duplavével helyettesítesz. tudom fiatal wagy és azt hiszed az új diWat az mindig menõ.. de nem 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

szabii98
wagy komp aztán Párizs onnan röpülõ Budapest, leszáll, (a kocsi Párizsban wan) 23as troli.2es kombínó, 10es busz, bicikli bérelés és ott is wan.Lazán megúsznád 151.465 forintból + a game meg(5530)=Laza 156.995ft...

I met God. She's black

derdani
Az a nagy hülyeség , hogy olyan könnyen meghal a Predator , 1-2 golyótól.
A filmben egy csómót bele kellett lõni.<#violent>

pxxl
biciklivel lazán a csalagúton át...enyhén balra németország felé, majd rá az autobahn-ra, és onnan ausztria, M7, Budapest 14.kerület... <#hehe><#idiota>

All hail the double x!

KennyGTP
Ebben a mai perverz világban bármi megtörténhet!

http://avp2010.b13.hu/

jó lenne ha a heavy attackot tölteni lehetne mint avp2-ben mert így túl sokáig tart amíg bevisz 1-et

beszólsz meghalsz

hát én általában eloszor megprobálok Heavy Attackot és oszt elkapom ha meg eldob magátol akkor Light Attackal szétutom😄

PSN ID:misi2mezei

Lunki88
De majd egyenesen a UK-ból lejön hozzád egy angol futár mi? <#vigyor2> Azért gondolkozz egy kicsit mielõtt ilyeneket írsz.
közelharci taktikával hogy álltok? hogy szoktatok nekiesni az áldozatnak light attack spam? vagy valami taktikát alkalmaztok? esetleg ütések közbe az áldozat háta mögé menni aztán onnan elkapni?
block sajnos szinte semmit nem ér legalábbis így vettem észre

beszólsz meghalsz

én így vagyok az aliennel vele mondjuk béna is vagyok egyenlõre mert teljesen más taktikát kell vele nyomatni mint predivel,marine-t én se szeretem, predivel volt már 29 killem is 😊

beszólsz meghalsz

pxxl
tudom ;D

All hail the double x!

Fehercsoki
Magyar postás hozza,zavvinál biztosra tudom hogy csak bedobják.

KennyGTP
Ha a zavvi.com-ról vagy a game.co.uk-ról rendelem meg a játékot, akkor csak bedobják a borítékot (amiben a játék van) oszt kész, vagy alá ís kell írni az átvételt? És a fuvarozó is angol nemzetiségû személy lesz? Jó lenne ezeket tudni mert 8-tól 4-ig munka van, és nincs itthon addig senki, a nagyszülõk nem tudnak angolul és elég nehéz lenne a kommunikáció köztük 😊 <#felkialtas>

http://avp2010.b13.hu/

a Predatorral is van focus😊

PSN ID:misi2mezei

pxxl
én végigteszteltem minden fajt (ki nem) marine felejtõs. pred is jójó, de valamiért nem nyerte el a tetszésemet. játszottam 1:1 ellen 2 pred, akkor 0:5 után visszhoztam 5:5-re, de csak mert nálam volt a körfûrész 😄 aliennel meg ott a focus, rohanás, ráugrik szpesöl kill. hapara van akkor meg elsprintel 😄 aliennel tudtam nyerni dm-et.

All hail the double x!

ha valaki pro akkor tényleg nagy gyilkológép lesz az aliennel
de nekem a predi a fav, azzal vagyok a legjobb
most volt egy 1v1-es meccsen predivel 1 alien ellen 1szer sem tudott megölni aztán amikor már ötödjére kinyírtam megunta és kilépett 😊

beszólsz meghalsz

IGAZ

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Értem, hát sajna....azt hittem arról beszéltek.. 😞
elitehun
Nem lesz<#szomoru2>
Hi!

A Sp demo kijött már? Ha igen hol található?? Elõre is kösz! 😊
XeeN
Így van a L4D egy rakat kaka. Abban nincsenek ilyen jelenetek, bár nagyon hiányoznak belõle. Az is igaz, hogy azzal több mint egy évet játszottam, ezzel pedig csak 1 órát és az alatt az egy év alatt csak az aliens-es vérengzés járt a fejemben, mert sajnos az kimaradt a Valve játékából... Mellesleg a két játékot nem lehet egy lapon említeni...

pxxl
alien karmai közül nem szabadult senki 😊

am is alien a fav. legjobb sztem még mindig

All hail the double x!

akkor gondolom ha szembõl kapnak el és nyomogatod a megfelelõ gombot könnyen ki tudsz szabadulni, csak az a kérdés hogy melyik a megfelelõ gomb<#nemtudom><#fejvakaras>talán az E vagy a mouse gombok?, passz

beszólsz meghalsz

pxxl
lehet mert szembõl kaptam el, és akkor szabadult ki. de én többször is találkoztam vele a 7végén.

All hail the double x!

hát ezen én is erõsen gondolkozok
általában mindíg nyomogatom az E mosuse 1, 2,-õt
de ilyenkor is általában megölnek de volt már hogy ki tudtam szabadulni
de lehet hogy csak akkor lehet ha nem hátulról kap el valaki hanem elölrõl a grab-el amikor lebénít egy heavy attackal

beszólsz meghalsz

pxxl
errõl jut eszembe. hogy lehet kiszabadulni szpesöl killbõl? már éppen téptem volna le a marine fejét mikor kiugrott a kezeim közül és agyonlõtt a mocsok <#fejvakaras><#gonosz2>

All hail the double x!

Left for Dead ? az amúgy is egy szutyok hol van abban ilyen brutális gyilkolás hogy csávónak kihúzod a fejét gerincestöl a veséjén ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

pxxl
hát erõsen gondolkozok h megrendelem... 😊

All hail the double x!

fery02
Left for Dead bekaphatja majd, ha minden jól sül el. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

http://avp2010.b13.hu/index.php?f=7&s=2&blogid=14346&bm=359471

Na valami ilyesmire gondoltam😊
Hali!

Srácok, segítsetek nekem.
Felraktam a demot, megy is, semmi gond. Viszont..
ALiennél, illetve predatornál melyik billentyûk mit csinálnak?
Komolyan, többször beléptem játékba, de azzal megy el az idõ, hogy tapasztalgatnám ki, mi-mit csinál..de esélyem sincs.
Megköszönném, ha valaki leírná, a fajoknak a speciális támadásait, trükkjeit, és hogy ezek melyik bill-el mennek.
Próbáltam settingsbe is meglesni, de sajnos angolul nem vágom mit jelentenek, szótár meg nem ismeri a szavakat.

Köszi, havri
biztos nem az idõ a szótõ hanem az idej xD

pxxl
"SURVIVOR:

4 tengerész és sok-sokk gépi alien roham, cél a túlélés a lehetõ leghosszabb idejig."

lol idejig? 😊

All hail the double x!

Kongy
a demós deathmatch elég gagyi. alien alien ellen, az még oké, de marine marine ellen az már gáz...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ugye hogy ugye 😄

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

én úgy hallottam hogy lesz olyan játékmód amire gondolunk és nem tdm lesz hanem valami speciálisan erre a játékra jellemzõ

Az igaz, de igy baromság az egész mindenki össze-vissza rohangál, mint az állat, aztán nekiesik a másiknak.Hamar meguntam.Csapatban iszonyat jó lenne.Remélem a játékban lesz ilyen.Mindenképpen megveszem, csak az a gond, hogy a sok köcsög úgyis nekiáll majd csalni.Onnantól értelmét veszti az egész multi.

Magiszter
Akkor már nem lenne Dítmecs.

Ez úgy lenne igazán életszerû, hogy azonos fajt nem támadhatsz.

HF
Velem is esett már meg hasonló, nem feltétlen a te hibád, ha egy laggos szerveren vgy, fognak történni érdekes dolgok, hála a demo peer-to-peer rendszerének.
A teljesben lesz rendes dedikált szerver, és szerverkeresõ is.
(csak halkan említem meg, hogy más játékoknál a jelenlegi rendszert nem szídják...)

aricsi
Ja elég hülye ez a dm de sokszor összefognak a felek,volt hogy 2en voltunk alienek odavisítottam a srácnak õ visszavisított és ezután összedolgoztunk<#vigyor>,muszály volt mer a 3 ember is fedezte egymást a nagy teremben campingelve. Ami viszont undorító-akkor ki is léptem a meccsbõl-amikor egy pred és egy alien becampeltek egy helyre gondolom ismerték egymást alien mondta hol jön,pred lõdözte a plazmát és ott volt mögötte az aksitöltõ is.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r