Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sznus
Kempereket sunyiba kis szerencsével ki lehet nyírni, csak ki kell ismerni a "taktikájukat". Sokszor direkt arra megyek, hogy õket levadásszam. Sajnos közben párszor énis beledöglök mire eljutok addig, de megéri. Fõleg a disc-el öröm beléjük hasítani. 😄 Amúgy az összefogósdit rühellem. Csak azért mert 2 ismerõs egyszerre lóg fennt, ne bratyizzanak össze. Ez deathmatch, ha tetszik ha nem.

ajem kisa
Jaja, nekem is ezvol ma este soxor, de mi 2en voltunk élienek a cimborámmal, és megbeszéltük, hogy 2en megyünk 2 irányba rájuk, és sajnos vesztettek!<#crazya>
Sõt a predátotrok is beszoktak oda kempelni, hogy tölthessenek...de azokat is sikerült kiiktatni, aztán érthetetlen módon kilépett mind a 2 páros...szal vesziteni is tudni kell!<#violent><#violent><#bdead><#bdead><#alien>

aricsi
Na megredeltem én is zavvi-n,dispatch kb. 19-én. Akkor ugye bankkártyáról akkor emelik le a zsetont amikor kiküldik a cumót?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

pxxl
pc-n se fostam össze magam a force unleashed-tõl...

All hail the double x!

azért nem olyan szépek
legalábbis a force unleashed az nagyon nem volt szép ps3-on
mondjuk több játékot nem próbáltam konzolon de szerintem azért annyira nem szépek mint 1 jó pc-n

beszólsz meghalsz

pxxl
rohadt marine-ok bekempeltek a nagyterembe 4-en, alienekkel meg kb semmire nem mentünk szval kénytelenek voltunk egymást ölni xD

All hail the double x!

azért nem olyan sok😊
csak 3 éves....de a játékok általában ugyan olyan szépek mint PC-n meg xboxon!

PSN ID:misi2mezei

a ps3 már sokéves konzol sokkal gyengébb 1 mai pc-nél

beszólsz meghalsz

és a karakterek részletessége is csunyább kicsit mint PC-n bár ez szerintem nem lényeges😄
csak észrevettem,hogy mikor a Predatorral emghalsz akkor a keze PS3-on pixelesebb mint PC-nXD

játszottam PS3-on is a demoval és hát nem igen ment jol😄
PC-n sokkal könnyebb!vagy lehet csak az ellenfelek bénábbak?XD
mert konzolon szinte sosem tudtam elkapni senkit hiába nyomtam a GRAB-ot....

HF
Akkor így küldöm
http://www.postimage.org/image.php?v=gxdwJA9
http://www.postimage.org/image.php?v=aVFAleJ
Bocs a triplle postért

HF
látom nembír képet beszúrni...

HF
Elvoltunk 😄

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

azért vicces lenne hogy az ember counter attackal 5 métert ugrik és földhöz vágja a 200 kilós predit XD

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Az avp filmben nem disc volt,hanem shuriken,más a kettõ,ez inkább olyan mint az eredeti predator filmekben a disc!

a demot sajnos nem tudtam kiprobálni, kár hogy a disc nem az avp filmböl van, de talán lesz hozzá majd jó skin 😄 Illetve, ami érdekel hogy van a proximity mines, ami olyan mint amit wolf használ a filmbe, szóval eldobsz párat és "lézer sugár" lesz , vagy hogy müködik?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

szabii98
hát akkor😄 lõsz egyet és nem is kell látnod csak találja el...

I met God. She's black

Fehercsoki
Az azért van mert kicsi a pálya😄Egyébként a plasmacaster hatótávolsága könyvekben nagyobb mint a predator látótávolsága.

szabii98
😄
sorry a duplikáltért😄

I met God. She's black

szabii98
de akkor is
azzal a lézer valamivel a pálya egyik felébõl átlõ a másikba és meghaltál😄

I met God. She's black

Fehercsoki
Esetleg valami counter-trophy killt lehetne megoldani!Mondjuk ha counter attackolsz akkor mehetne és pl földre üti rátapos a fejére és bumm headshot.

triplet
Ugyan már még a predator sem látja ha a falon mászok a vak sötétben,ráugrok bekábítom aztán trophy kill😄

vicces lenne emberrel a trophy kill
mit csinálna szegény marine? leharapja a fejedet?

beszólsz meghalsz

triplet
a videókban mint ha lett volna olyan hogy a marine a alien szájába dugja a puskacsövet és durr. Vagy nem? Mondjuk az elég hülyén nézne ki, mert a sav szétégetné a marine arcátXD

predátor levágja a banánfejedet aztán tépkedhetsz XD

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Simán leszedlek predivel.

Én a prédatornál bírom amikor csak bekapcsolom az álcázást és tudom hogy hova jönnek a marinek a kedvenc fegyverükért 😄 ott megállom "cigi , kávé" és amikor kis csávó odaér és felakarja venni a stukkert én csak mögé lépek és "e" key.... kár hogy az embereknek nincs semmi spéci gyilkolása (mondjuk hülyén jönne ki amikor egy predátor mögé lopózol ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

triplet
Jah hogy majd ilyen is lehet?XD
ÁÁÁáháá fuck yeah de váromXD
Szét foglak titeket tépni mert én vagyok az Alien mesterXD

V43 1105
Egyébként szerintem az Alien klassz valami bõdûletesen jó, nagyon imádom mikor ugrálok , sprintelek mint az atom a Marineok azt sem tudják mivan aztán trophy kill 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
😊))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
Huuuh most mentem egy 1v1et Alien vs Alien😄D
10-3ra nyertem, nehéz volt mert elõtte volt egy Predi is(utána elment...)

I met God. She's black

Kandurex
Ez volt ám az elõzõ részekbe is...mekkora élmény volt már egy "8 alien vs én" szituációba elengedni egyet a gránátvetõvel és kipusztítani az összes fényforrást a környékén...

...a következõ 2 másodpercbe:

"bassza meg"

...load

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

V43 1105
Köszi !

Odamész és szétcsapod a farkaddal vagy simán szétütöd vagy ha gyalogossal vagy szétlövöd ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

V43 1105
A fényeket kilehet ütni ?: o hooogy ?

Magh
Azért érdekes, hogy a tegnapi kamu értékelésben mennyire zavarta a cikkírót, hogy a hülye tengerészgyalogosok a campaign alatt nem nézik a plafont. Jelentem, nem az AI gyenge, mert multiban sem nézi senki, kiütök 2-3 fényt, felugrok, 10-bõl 9 marine nem vesz észre... Szegényeket sajnálom, mert ilyenkor esélytlenek 😄

Magh
Két külön dolog. Ha az ellenfél háta mögé kerülsz, az a stealth kill. Ha heavy hittel vagy counter hittel lecsapod az ellenfelet, akkor adja E-re a trophy killt, ami extra pontot ér, viszont ki lehet belõle jönni, elvileg jókor kell blockolni (pontosan nem tudom, ez hogyan mûködik, de sikerült már párszor nekem is kitörnöm). Predator ellen csak a heavy mûködik, a countertõl csak rövid stunt kap.

Jaffa 2843
lehet szembõl is, ha kibillented az egyensúlyából egy heavy attack-kal vagy egy jóféle ráugrással. így néha beadja szembõl is, viszont abbol ki lehet szabadulni

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

havri
köszi

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core&#8482;2 Quad CPU Q9400 @ 3.2GHz, 2x 2048 MB Kingmax DDR2-1066 , Asus ENGTS250, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0), 1TB Hitachi SATA2

Tatyla
hátulról csak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

csak jót akarnak a többiek, nem kell ilyen faszságokat felvenned, tûnj ki avval hogy helyesen használod a nyelvet<#wave>
HF
Nincs, mivel a teljesben Team Deathmatchban egyszerûen beállítod hogy csak alienek és predatorok legyenek majd 😄

Sztem elég érdekes hogy a játék címe az Aliens vs Predator de nincs a multiban olyan mód ahol csak Alienek vannak 1-3 predátor ellen.
havri
Hali!

Annál a kivégzéses fogásnál (E) lehet szembõl is, vagy csak hátulról lehet elkapni?

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core&#8482;2 Quad CPU Q9400 @ 3.2GHz, 2x 2048 MB Kingmax DDR2-1066 , Asus ENGTS250, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0), 1TB Hitachi SATA2

Magh
Sehogy, mute.

Arra én is kíváncsi lennék !!

A match ek végén és elején nem lehet valahogy kikapcsolni azt a bedumálásokat, recsegéseket?
Nagy hangerõn elég gáz az erõs recsegések.
szabii98
ÕÕÕÕ....ja<#rolleyes>

I met God. She's black

triplet
Akkor minek kezdted el ha zavar?😄
Vagy el kellett kezdened hogy rágyere hogy zavar?