7670
-
#3458 hahh mégis igazam volt :) -
#3457 Ez így, itt, nem megy. -
#3456 tessék? -
Nothing117 #3455 -
#3454 akkor fail... -
#3453 Sajnos tévedsz ő is benne van :( Pedig jó lenne már kitakarítani a sok szart innen! -
Nothing117 #3452 -
#3451 majd Kandurex díjazza úgyis jár ide :) -
Nothing117 #3450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyre jobb ez a sok flém :D -
Hellsing47 #3449 pedig nem vagy az -
Nothing117 #3448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hoppá ezt én is elfelejtettem :D -
#3447 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most vettem észre a bannerban, hogy használni kell a spoiler tagot. ok :):D -
#3446 sg rongálásért bünti jár -
Nothing117 #3445 nem csak most vicces kedvemben vagyok -
#3444 #73684-ért szólnék is adminnak :) személyeskedés, sértés stb... am meg ne flémelj puzievagy :D -
Nothing117 #3443 végigflémelem az sg-t
LOL -
#3442 Azért az jóval jobb lesz -
#3441 Standard Edition - Survivor Edition - Hunter Edition. -
Nothing117 #3440 nembaj jó lesz nekik ez is XD -
#3439 Jó kis kép(hmm...ilyen az agyvelő?XD) csak abba totyikba az autótöréseket nyomják inkább. -
Nothing117 #3438 nézzétek mekkora felfordulást okozott 1 általam berakott kép a balesetek topikba LOL topik -
#3437 Hát ez szerintem biztos nem lesz bukás, de persze én csak az után ítélkezem, hogy kipróbáltam... (a demo alapján nekem nem úgy tűnt)
A Colonial Marines-től meg ne várj túl sokat azután, hogy teljesen újra kellett kezdeni a fejlesztését, mert nem hozta az elvárt színvonalat. -
#3436 Szerintem ez szép kis bukás lesz.
Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz ez a bukás az Aliens Colonial Marines-re! Remélem oda összekapják magukat! -
Zoliz #3435 Inkább ezen röhögjetek, ne a felejthető játékon!
http://www.youtube.com/watch?v=nrqSCn0sBPw -
#3434 Van itt még valaki aki a survivor edition-t rendelte meg? Én erősen gondolkodom hogy inkább a simát kéne zavvi-ról. A single player egy kicsit csalódás számomra a rövidsége miatt (predatorral max 3 óra volt pedig nem siettem), szóval már csak a multiban bízhatok. Az a 4 plusz pálya nem lehet tudni mennyibe fog fájni majd? Mert ha megveszem 10k-ért a survivort és utána meg kiderül hogy az a 4 pálya meg tök olcsó lesz, akkor a zavvi-s rendelés jobban megérné. -
peti71 #3433 Lehet nem válogatót, a koponyák között. -
simon7108 #3432 hát nem tudom,hogy te hogy játszottál de én Predivel már 2 ora 33 percnél tartok!
szoval egyáltalán nem rovid sztem.... -
#3431 Nyilván ezek csak promóképek... Persze kevésbé "szemfüleseket" megtéveszthetnek vele! -
#3430 Nem lehet. Kb 3-mat tudsz lőni aztán naftának annyi. Az mondjuk kellemes ,hogy az álca örök,nem fogyaszt energiát. -
Deathstorm676 #3429 Ez már ki lett tárgyalva.
Szerintem ha valaki veszi a fáradságot hogy predivel nem csak a vállon lévő fegyóval lövi le az ellenfeleit sorjában hanem becserkészi őket (úgy hogy egyik marine sem lő el egy golyót) és szépen leszedegeti őket akkor kicsit tovább tart. -
#3428 Akkor az ember is 2 méteres? mert ha kihúzza magát kb akkora. De mind1 is ne vvesszünk össze ezen :D -
#3427 Hát a képen az a predátor kb 2 méteres lehet. A filmekben is úgy e körül voltak, szóval nekem nem gáz. A könyveket meg nem olvastam de lehet abban ilyen égimeszelők. Az meg már az írók baja :D -
#3426 Szép bullshotok,kár hogy ingame nem ilyen :) -
#3425 Hát nekem az avp2-ben marine-val normálon 5 óra volt kb, az aliennel szintén normálon 4 óra kb, a predatorral meg még nem fejeztem be mert elakadtam, meg ezt a részt várom:D
Szóval tényleg játékos függő:) -
#3424 Itt van ez a kép. Tudtommal egy predator 2.5-3 méter magas. Akkor a képen vagy mindkét ember kosaras vagy a predator alacsony. Jó ez már tényleg szörszálhasogatás, de gondoltam leírom mielőtt lefekszem ^^ -
#3423 Igen tegnap vagy tegnapelőtt pont ezekről beszéltünk. Meg hogy egy játékot élvezni kell nem hogy: Végre kipörgettem! -
#3422 Minden fajnak nagyjából ugyanazok a pályái vannak, csak éppen más szemszögből, más utakat bejárva
Marine-nak 6(Colony,Refinery,Junle,Ruins,Research Lab,Pyramid),
Predinek a tréningen kívül 5(Jungle,Refinery,Ruins,Research Lab,Ruins),
Aliennek szintén 5 (Research Lab,Colony,Refinery,Jungle,Ruins)
Van 1-2 nagyobb helyszín, de annyira cserkészni meg vadászni szerintem nem fogsz, bár adott. Én pl az elterelést kb 3x használtam, annyira felesleges.Főleg miután megvan a lándzsa,nincs ellenfél. Kicsit overpowered lett -
#3421 Tehát akkor egy nem végigszaladósnak kb:
Marine: 4-5 óra
Predator: 3-4 óra
Alien: 2-3 óra
Tehát az összes kb: 9-12 óra, ami azért nem rossz szerintem.
Seth összesítettje: 6 óra.
De bírom az olyanokat akik gyorsan végigrohannak egy játékon csak hogy beírják "ezt is kipörgettem.". (akinek nem inge...) -
#3420 Nagy különbség van harc és vadászat között. Én pl predatorral mindenkit egyesével hátulról fogok leszedni -
#3419 jóvan, de easyn a harc gondolom csak annyiból áll hogy: odamész gombot lenyom,meghal,odamész,gombot lenyom,meghal. Meg gondolom ő nem szórakozott az áldozataival, szóval nem cserkészte be őket, nem élvezte ki a játékot, csak átszaladt rajta ahogy írta.