Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
#2450 - Nagy kibaxás lenne ha csak azok kapnák meg, így csak a multis közösséget választanák szét. Késõbbi letölthetõ dlc formájában (szerintem) kiadják.
Ennyi.
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
Az összkép nem tetszik.
Egyébként a mondanivalómat azzal kezdtem, hogy
" kipróbáltam ezt a multi demot ... " <#nezze>#nezze><#fogmosas>#fogmosas>
<#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nekem speciel bejön a demo, elsõre abszolút nem ment a játék, fõleg az alien, aztán barátokkal összeültünk, és ahogy teltek a körök egyre jobb lett.. Szerintem csak meg kell szokni, elsõ kipróbálásra pl kicsit én is elszomorodtam, de mostmár kifejezetten tetszik, csak rá kell állni az embernek. : D
Kumiho #2179
szerintem itt a többség már elég sokszor végzett elsõ helyen több mint 20 killel
beszólsz meghalsz
ne ok nélkül fikázd a játékot és az embereket azért mert 1 balf@sz vagy
ha meg normálisan nem tudsz beszélni akkor meg menny valami hozzád illõ alacsony színvonalú topikba
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
már kifejtettem egyszer mik a gondjaim, aztán mondták hogy ez a szar valami 10 hónappal korábbi szutyok, úgyhogy míg kijön az eredeti hanyagolom a témát 😊
@
(imádom az olyan fórumokat ahol csak magasztalni
lehet a topik témáját mert ha véletlenül valaki
negatív kritikával illeti azt szétb@ssza a sok
hyper noob...) <#levele>#levele> <#levele>#levele> <#levele>#levele> <#pardon1>#pardon1>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
vagy csak fogalmad sincs meyik gomb mit csinál és azért nem tetszik mert emiatt nyírnak ki mindíg meg gondolom csak a light attackot nyomod a támadásnál vagy összevissza lövöldözöl aztán csodálkozol hogy kinyírnak
beszólsz meghalsz
de azért mert 1 szar deathmatch pályát adtak ki a demóba még nem kellene leírni a játékot
beszólsz meghalsz
KandurEX: Jah, a single érdekel a legjobban, jó kis parás, hangulatos Marine kampány leginkább... de ha multi is normális lenne, akkor meg is venném O.o AVP2 hihetetlenül jó multiban... a 3 tök különbözõ faj összecsapása nagyon élvezetes 😄 Ez szerintem nem hozza annak a szintjét, de ez a demó trágya, úgyhogy majd warezbõl kiderül 😊
@
beszólsz meghalsz
nemhiszem mert õ most kint van a garázsban
amúgy is nehezen lehetnél az apám nemhiszem hogy 7 évesen már fiad volt
"WTF? Eszednél vagy? Az arcodon állíthatnál egy cseppet... "
jó bocs ez is csak magánvélemény volt
csak mindíg felkapom a vizet ha olyan játékot fikáznak ami nekem tetszik<#idiota>#idiota>
beszólsz meghalsz
Reméljük hogy az egyjátékos mód bejövõsebb lesz!
WTF? Eszednél vagy? Az arcodon állíthatnál egy cseppet...
Lehet hogy én vagyok az apád, takony! ... <#wave>#wave>
Mondjuk azért nagy "duzzogva" míg meg nem jelenik a BC2, addig elleszek a multival 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem csak azért mondod ezt mert 13 éves vagy és béna vagy a játékhoz
azért mert nem tudsz játszani vele és 30-szor ölnek meg 1 körben azért csak magadat okolhatod de ezért meg nem a játék a hibás
beszólsz meghalsz
Azt kell mondanom hogy kritikán aluli ez a game szeréntem. <#csodalk>#csodalk><#levele>#levele><#levele>#levele><#vomit>#vomit>
(szigorú magánvélemény)
0/10
PSN ID:misi2mezei
CDGalaxis-ból szeretném megrendelni a játékot 9900 forintért. Csakhogy ez az ár most 10%-os akcióval értendõ. Az akció Február 15-ig tart, a játék viszont 19-én jelenik meg. Tehát mire meg akarnám venni már 10900 forintba fog kerülni. Nem mint ha már nem lenne tök mindegy hogy 1000 forinttal drágább vagy olcsóbb, csak ez nem minõsül a fogyasztók megtévesztésének? Vagy annak 9900 forint aki most "elõrendeli"? Hogy mûködik ez a bolt? (sose rendeltem még tõlük)
Az meg már legyen a PC-s warezjóskák baja (akik miatt nem éri meg kimondottan PC-re fejleszteni,és a normálisabbak is szopnak ,akik megveszik a játékot), hogy a kiadók le se sz@rják õket.
Ha megérné nekik külön PC-re fejleszteni akkor biztos csodákat tudnának kihozni a PC-bõl. Annak ellenére is , hogy ott meg ugyebár a kismillió féle hardver a "probléma" ,ami soxor betesz a játéknak, és teli lesz bug-gal.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ragyikonzol: Nem akarok én se PRO-KONTRA vitába keveredni, de a konzol port játékokból szokás kispórolni a textúra felbontást. Mivel a portokat PS2-ról kapjuk általában. Na az meg tényleg nem mai vas.
A Gameinformer-es teszt KOMOLYTALAN. Látszik, hogy olyan tesztelte, akinek fingja sincs az AVP univerzumról. TucatFPS-t várt, nem tudott vele játszani. ENNYI!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most lehet jönni, hogy elfogult vagyok (talán egy picit igen), de szvsz a Crysis óta nem jött ki egy olyan PC-exklúzív game sem, amire azt mondanád ,hogy hûvazzemekkoraistencsászárahogy kinéz.
Szóval nem kell itt jönni a "ratyikonzolhoz van butítva a grafika" szöveggel, mert ha tetszik,ha nem, konzolexklúzívokon az összhatás sokkal jobb.
El lehet mókázgatni ezzel a mutlidemóval is, csak tényleg jobb lenne egy Team DM, vagy valami hasonló, ahol összefogásal és taktikával kell célt elérni.
Szóval reménykedjünk hogy 19.-én megjelenik. Mondom én hogy úgy lesz mint a dantes infernónál. Csak a DI-nél nem írták ki hogy hamarabb jelenik meg😊
Camperek meg szerintem nem ügy. Predi úgy szedi ki, ahogy akarja. Aliennel meg szép óvatosan oda kell sunyulni, a pálya jól van felépítve, Marine eleve rengeteg helyen nem lát, néha megállsz, ugrással helyet változtatsz, nem fogja tudni, épp hol vagy. Ha focus közelbe érsz, halott. Predi ellen meg egyszerûen ki kell használni a beépített WH-t, és a látóterén kívül kell megközelíteni. Nem nehéz. Célszerû egyébként nem nekiugrani, mert nagy az elõnye melee-ben. Egyszerûen falról/plafonról meg kell suhintani farokkal. Ha meg rohangál körbe a pályán, simán mögé kell futni és E.
Remélem azért a Single kampányokra is fordítottak némi idõt és nem a fos multi fejlesztésére összpontosítottak.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"