7670
-
#3498 Van benne kockázat, de ha "dupla annyit" akkor lehet megéri nem? -
Deathstorm676 #3497 Sztem lakótárs szinten gondolkodj ne házasság szinten -
#3496 Haver nem írt oda mást! -
#3495 dupla annyi, ráadásul éles hegyes foggal...? -
#3494 The greatest battle...Poker -
#3493 Nem ping-pong-oznék egy aliennel összenyálazza az asztalt, aztán takaríthatom. A zuhanyról már nem is beszélek. Szóval sz*r feleség lenne. (bár ki tudja mire képes az ágyban a dupla szájával ) -
#3492 Adressnél 4 csík van. 2 csillaggal, amit kötelező kitölteni.
Szóval 1.: város
2.:utca, házszám? -
#3491 Minden tesszellálva van az utolsó fűszálig. Csak az Alien-en mutatták be mert azon a leglátványosabb. Van egy "how we made" videó a youtube-on amikor mutatják hogy még a falakról lenyúló indák is tesszellálva vannak, meg úgy minden. -
Deathstorm676 #3490 Ha ilyenek lesznek a játékban akkor már megérte -
#3489 Haverom így írta be:
Adress: Város neve, utca neve és házszám
Country: Hungary
Postcode: a város irányítószáma
Remélem így jó volt! -
#3488 Azt hiszem csak az alien van tesszellálva. -
#3487 zavvinál regisztrációkor az Adress-hez milyen sorrendben kell írni az adatokat? -
#3486 Jut eszembe: Holnap megjelenik külgizisztánban (16.-a), ezért remélem hogy lesznek majd Dx11-es tesztelések. Akarok majd venni egy Dx11-es kártyát, csak nem tudom hogy elég e a HD5770, vagy inkább később vegyek egy HD5850-et. Mivel azt mondták hogy ez a játék lubickol a DX11-es tesszellációba meg ilyenek, ezért várom a teszteket, hogy tényleg-e, meg hogy bírják a jelentkezők. -
#3485 Ha nincs LAN meg se veszem
Az adja a játék sava borsát. Az AVP2 is még mai napig téma a LAN Party-kon. -
#3484 Azért kicsik filmben mert így is nagy emberek játszák őket,és nehéz lenne 2,5 méteresre megcsinálni...
Egyébként remélem lesz LAN benne,avpvel jó kis lan partyt lehetne tolni! -
#3483 hja avp-ben is 2 méter körül járnak csak. nincs 2.5 sem. márha a nő nem 2.10 :D -
#3482 Csak a legmagasabb Predatorok érik el a 2.5 métert. Inkább 2-2.5 között vannak. Jók a méret arányok nyugi :)
Első Predator filmben is mikor felteszi Schwarzit a fára jól látszik, hogy az se éri el a 2.5-öt. -
#3481 Szerintem én 22.-én tudok majd érte menni a CDGalaxis-ba. Akkorra jönnek meg a J.Goldenlane könyveim is, szóval unatkozni azt tuti nem fogok azon a héten.
De ha 19-én reggel küldik az e-mail-t hogy "ucu ide, kapás van." akkor a hétvégém már kellemesen fog telni. De nem remélek, mert abból csak pofára esés lesz. Azt a max. 7 napot meg már kibírom. -
#3480 Én is nagyon örülnék ha még a héten megkapnám! -
#3479 ízelítőnek most hallgatom a Predator OST-t...még így is kiráz a hideg :D -
#3478 Ez nem válasznak ment csak félrenyomtam sry :D -
#3477 Nekem csak az nem tetszik hogy az alien kampányban nem lehet egyszerűen besétálni a szellőzőbe (vagy mibe) hanem meg kell nyomni egy gombot és akkor magától beugrik. -
#3476 Ha valaki látta a trélerjét a játéknak akkor tudná hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ugyanis benne van hogy aigen.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.predi felkapja a marine-t és nyissz.
Nah most kipróbáltam már én is ezt a spoiler cuccot :P -
#3475 abban a pillanatban úgyis lekapják a lóvét onnan meg már csak pár nap :P -
#3474 Ja volt kérdés hogy Marine kampányba találkozunk-e Predátorral:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bezony ám! -
#3473 Én is, annak örülnék, ha már a zavvi csomagolná nekem :( -
#3472 Inkább a polcokra tennék már a játékot! Annak jobban örülnék. -
#3471 Na végre elkezdték feltenné a youtubera a videókat!
-
#3470 Csitt! Ne rontsd el az üzletet!
(De ha gipsz géza néven regisztrálom be és azzal együtt adom akkor nála is menni fog nem?) -
Borg18754 #3469 várj erre eszembe jutott valami
van másik -
csoli31 #3468 Csak majd az illető aki megveszi, nem fog tudni mit kezdeni vele!
Mivel te már regisztráltad a Steamen. -
Borg18754 #3467 akkor bele kéne húznunk -
#3466 Úgy látom egyesek életcélnak tűzték ki hogy a megjelenésig elérje a topik az 5000.-ik hozzászólást. -
Borg18754 #3465 -
#3464 -
#3463 Én csak a demóval játszottam de eldöntöttem hogy megveszem még ha 10k-ba is fog kerülni. Ha csalódom akkor: "5000-ért az AVP3 PC játék eladó! Dobozában minden tartozékával, számlával." -
#3462 ez a pár nap nehezebb mint az utóbbi 7-8 év -
oregon1987 #3461 Nem tudom ki írta hogy bukás lesz de jó nagy marha lehetsz ember! Ez a game év játéka nálam! :D -
Borg18754 #3460 predatoros logót kéretik visszahelyezni -
Borg18754 #3459