7670
-
#3538 Tök jogos. Ma már messze nem adja ugyanazt az élményt mint azokban az időkben amikor az a grafikai minőség még jónak számított! Akkor az egy piszok jó játék volt. -
#3537 És akkor mitől lett volna hangulatos vagy félelmetes? -
#3536 A Doom első része se lesz túl félelmetes, vagy hangulatos, ha valaki most áll neki. Ezt az adott érában kellett volna játszanod. szvsz -
#3535 Mivelhogy ahány ember annyi féle értékelés!Nem is értem min lepődsz meg!
Pl a 2. részt sokan "istenítették"
Most volt szerencsém végigvinni.Hát nem tudom miről föl.Remélem a 3 jobb lesz nála.
Se félelmetes se hangulatos nem volt!A vége az meg kimondottan nevetséges volt! -
#3534 Gamespot bemutató. Értékelés 5.5 Ajjajjajjajjajjjjj...
KLIKK
Most akkor mi van?! Valahol dicsérik, valahol lehúzzák. Valahogy nem túl egységesek a vélemények. -
csoli31 #3533 Ha az accontal együtt adod el, akkor igen (ami elvileg illegális). Csak akkor ne hitelesítsd az email címedre, mert különben azt is oda kell adnod. Bár én biztos hogy még így sem venném meg tőled, és szerintem nem is tolonganának érte mások se. -
#3532 Aztán szólj ha van valami érdemleges -
RYO21 #3531 szuper! megint rácuppanok az NFOHUMP-ra. -
#3530 Úgy legyen! -
#3529 Na ez egy jó hír, én csak anglia alatt vagyok, remélem nekem megjön péntekre! -
peti71 #3528 DVD-premierek:
Rambo 2. (február 18.)ez csak most jön ki, DVD-dén? -
#3527 én is 16-ra emlékeztem, lehet 19.-ével az európai boltokba gondolták. -
Deathstorm676 #3526 Itt egyébként 16
http://www.gamekapocs.hu/hir/17980/A+heti+jatekmegjelenesek+es+filmpremierek -
zsozso29 #3525 Nfohump-on írja egy srác hogy neki már megvan, de nem tud játszani mert europában él... :DDDDDDDDD -
Deathstorm676 #3524 És akkor hogy kerül már a boltok polcaira valahol. Türelmetlenek a boltosok és hamar akarják a bevételt? -
#3523 19.-én -
#3522 mondom én hogy kell egy hét neki míg megjön -
Deathstorm676 #3521 Ezek szerint ha nem keveredik el akkor jövőhéten biztos megjön. Most meg hogy egy csomó bolt polcain kint van fogalmam sincs mikor küldik el. Egyáltalán mikor van a hivatalos megjelenés 16 vagy 19? -
#3520 az újságolvasós rész hatalmas -
#3519 Múlthét kedd délután 5 óra fele a zavvi.com-ról megrendeltem egy játékot (zavvi.com-os tesztelés ként) és a mai nap déli órákban érkezett a játék. Nem kellet semmit sem aláírni, a postás hozta a játékot egy borítékban, ja és a minap vonták le a bankkártyámról a játék árát.
Szóval rendelem is az AVP-t a zavviról, kitudja lehet hogy péntekre itt is lesz a játék (nagy lenne), de hétfőn vagy kedden tuti megjön (remélem)!!! -
#3518 Ezek hülyék, de jó! :D -
#3517 ez is nagyon lol:D -
#3516 Nah sikerült a rendelés. Kössz a helpet. -
#3515 Nekem is megéri,így is 7200 ft kb nekem,viszont csak azért kezdtem el reménykedni mert amerikai és angol webshopok is írták hogy raktáron van az AvP és gondoltam hátha shoptonak is hamarabb meglesz. -
#3514 jó rendben csak szóltam nehogy agyvérzést kapj ha egy hetet kell várnod ,nekem így is megéri mínusz 5k miatt... -
#3513 Magyarok írták tapasztalatból hogy nagyon gyorsan megkapták. -
#3512 aham ha a saját hazájukba vagy körülöttük lévő országról van szó,nem kelet Európáról.. -
#3511 Shoptotól rendeltem,azt hallottam ők nagyon gyorsak... -
#3510 ha a zavvitol vagy más külföldi webshopból rendelted... -
#3509 Aki zavviról rendelt olcsóért próba game-et kiszállítás miatt megjött már? -
#3508 Mármint honnan? -
#3507 mert csütörtök -péntek körül adják fel ,ha fővárosi vagy akkor megkapod talán jó esetben jövőhét szerda-csütörtök,én mint vidéki pénteknél előbb nem is álmodom róla,hidd el én már rendeltem így majd ezek után te is fogod érzékelni.. -
#3506 csillaggal jelöltek fentről lefelé
-város
-utca
-irányítószám
-ha akarod megadod a telefonszámod bár ilyen angol tudással inkább ne
-legalulra nem kell semmi -
#3505 Abba a 4 sorba szerintem kurvamindegy hova mit írsz! -
#3504 Már miért is?... -
#3503 ezt erősen kétlem,szerintem olyan jövőhét péntekre számíts... -
Szóval 4 sor van és hova mit?
Én úgy tudom elképzelni, hogy a felsőbe a város második *-osba pedig utca, házszám. Nem akarom elrontani azért vagyok ilyen körülményes. -
Deathstorm676 #3501 Én a saját elmém épsége érdekében nem olvasom el a ki írást -
#3500 A videóba valami házasság volt írva az elején... ebből gondoltam. Lakótársnak se lenne jó, bár az biztos hogy a szomszédok kussban maradnának bármekkora bulit is csapunk. Főleg ha áthívja pár haverját is, esetleg 1-2 predátort még csak úgy. -