Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így tudták jól balanceolni,hogy csak skinben mások a különbözõ predatorok és alienek illetve marineok!
Elolvastam Tim Jones válaszait, és ami aggaszt, hogy nekem az jött le, hogy a különbözõ predatorok/alienek/marinek csak skinben lesznek mások. Mit tudtok errõl? Elvetették a class weapon sets-et mint a 2-ben volt? A különbözõ skinekkel nem járnek különbözõ tulajdonságok (min pl.: több/kevesebb élet, vagy egyik gyorsabb mint a másik stb.) ?
Ja nekem is mind1 majd ha kijön letöltöm és addig játszok azzal amíg meg nem érkezik.
Nekem tökmindegy mennyi idõ míg kihozzák.Arra törekedtem lehetõ legolcsóbban meglegyen.Ha 3 hónap akkor 3 hónap.Ha lesz warez akkor tökmindegy úgyis.
Next PC upgrade: 2022
Hogyhogy olyan?Lesz benne matchmaking,dedicated szerver,server browser,direct server létrehozás.
értem . Amugy nem tudjátok mien lesz a Multi modja olyan mint a COD 6 nak ? (már csak azért gondolom mert ez is Steam os lesz ) vagy erröl nem tudtok v mit ?
Alig több mint 1 hét és kijön,készítettem régebben warez/off topicot: itt van,bannerbe be kéne rakatni!
Arra énis kiváncsi vagyok, hogy mikor kapod meg!?
Énis megrendeltem már a mult7en tõlük, de nemjött még meg!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(ha valaki nemértette volna, vicc volt)<#bohoc>#bohoc>
Énis megrendeltem már a mult7en tõlük, de nemjött még meg!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(ha valaki nemértette volna, vicc volt)<#bohoc>#bohoc>
csak már most elõ lehet rendelni de 19.-e elõtt nem kapja meg senki
beszólsz meghalsz
Dee várjunk én akor most le vok maradva külföldn már rég kiaták de Magyarországon még nem vagy mi van most ? 😄
Én tegnap a zavviról rendeltem meg egy olcsó gamet (a Turok-ok) tesztelésként hogy mennyi idõ alatt szállítják le a játékot és email-ban azt írták hogy 3-5 munkanap alatt hozzák ki a csomagot. Hát kíváncsi leszek a gyorsaságukra 😊). Utána jöhet az avp-t ha hétfõre max keddre lehozzák a Turokot.
http://avp2010.b13.hu/
de cd galaxison is már elöre meg lehet rendelni ... a játékot
Igen,és még ígyis sokkal többet spórolok a rendeléssel mintha itthon venném(~7500 shopto,11k itthon)
1700 ft meg nem olyan sok
akkor már inkább a shopto
akkor már inkább a shopto
beszólsz meghalsz
Akkor shoptot választom zavvi helyett!Bár biztos zavvival sem veszne el,de ha igen az a baj ott nem kell aláírni kiszállításnál,és ezért nem tudod bizonyítani sem h nincs meg:S
Nektek mi ér többet ~1700 ft vagy gyors és 100%osan megbízható kiszállítás(regisztrált küldemény)?
Én megveszem,csak nem tudom hogy zavviról 18 fontért vagy shoptoról 23,35ért,shopto gyors és megbízható de nemtom hogy megérnée,bár így legalább biztosítva lenne hogy megérkezik márcsak a gyorsaságuk és a regisztrált küldemény miatt is!
okés meg lett köszönöm még 1x a segitségeteket 😊 amugy énis gondolkozom rajta,hogy meg kéne venni az Online játék miatt mert élvezetes lehet 😄 Én még a régebbi avp vel lan on játszottam és az is nagyon jo volt ...
a játék meg itt van
avp
avp
beszólsz meghalsz
get steam now gomb
beszólsz meghalsz
persze hogy le lehet de elõbb töltsd le a steamet
azon belül meg az oldalukon jobb oldalt alul lesz majd 1 olyan hogy demos ott megtalálod mert ez van elsõ helyen
steam--itt van bal oldalt
azon belül meg az oldalukon jobb oldalt alul lesz majd 1 olyan hogy demos ott megtalálod mert ez van elsõ helyen
steam--itt van bal oldalt
beszólsz meghalsz
Szevasztok a demo-ját le lehet tölteni még? Ha igen akkor egy linkel dobjatok meg. Elörre is köszönöm.
Nagyszerû!Akkor csak nem basznak ki annyira velünk!Rendelem is csak nemtom honnan,zavvi azért nem tetszik mert nem kell aláírni semmit csak bedobják.
végre 1 jó hír 😊
beszólsz meghalsz
Választ kaptam egy kérdésre:
"The Aliens in online Survivor Mode are essentially “bots” and those without an internet connection are able to play this mode in Single Player too."
Azaz: Nincsenek botok a játékban, de a Survivor modot lehet internet kapcsolat nélkül is játszani Sigle Player játékként. (ergó a sigle-höz sem kell internet kapcsolat.) (még nem olvastam végig az egész cikket.)
"The Aliens in online Survivor Mode are essentially “bots” and those without an internet connection are able to play this mode in Single Player too."
Azaz: Nincsenek botok a játékban, de a Survivor modot lehet internet kapcsolat nélkül is játszani Sigle Player játékként. (ergó a sigle-höz sem kell internet kapcsolat.) (még nem olvastam végig az egész cikket.)
de van csak az apám nem adja oda az ovét mert nem bízik az ilyen internetes bankkártyás vásárlásban....
nekem meg még nincs de remélhetoleg hamarosan lesz.
nekem meg még nincs de remélhetoleg hamarosan lesz.
PSN ID:misi2mezei
A Sega hivatalos válaszai a kérdésekre
link
Válaszolnak arra is, hogy a survival edition pályái csak egy ideig lesznek exkluzívak...
link
Válaszolnak arra is, hogy a survival edition pályái csak egy ideig lesznek exkluzívak...
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy ha 19.-én megjelenik a játék és én elõrendeltem akkor 19-én már mehetek is érte? (cédégalakszis) Csak mert az jövõ hét péntek, én meg ha lehet már hétvégén játszani akarok vele 😄
lehet megjött a havi 😊
ha csaj lennék biztos az lenne az örjöngés oka
ha csaj lennék biztos az lenne az örjöngés oka
beszólsz meghalsz
megvan basszus véletlen letöröltem a visual c++-t 😞
beszólsz meghalsz
már vagy ötször indítottam újra steamet akkor marad a support
beszólsz meghalsz
nem örjöngök 😊
beszólsz meghalsz
a hiba az ön gpépben van, amit egy steam újraindítás az esetek 99%-ban megold. ha nem akkor itten lehet további megoldásokról olvasgatni.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
a legtöbb fejlesztõ a régi jól megszokott rendszerrel adja ki a játékokat és soha semmi gond nincs velük sem multiban sem singleben
pl ott van a battlefield sorozat az csak a multira koncentrál sinlge szinte csak gyakorlásra van kitalálva bennük, nem használ steamet és semmi baj nincs a multijával
lenne 1-2 szavam a steam megalapítójához
pl ott van a battlefield sorozat az csak a multira koncentrál sinlge szinte csak gyakorlásra van kitalálva bennük, nem használ steamet és semmi baj nincs a multijával
lenne 1-2 szavam a steam megalapítójához
beszólsz meghalsz
mi a f@sz? game is unavailable please try again later <#wilting>#wilting>
kurva jó már elõre látom amikor kijön a teljes játék és azért nem tudunk single playert játszani mert a steam 1 nagy rakás szar
egyáltalán minek kellett nekik ilyen szar steames rendszerrel kiadni?
kurva jó már elõre látom amikor kijön a teljes játék és azért nem tudunk single playert játszani mert a steam 1 nagy rakás szar
egyáltalán minek kellett nekik ilyen szar steames rendszerrel kiadni?
beszólsz meghalsz
és senki nincs a közeledben, aki rendelkezne dombornyomott bankkártyával, vagy egy hitelkártyával?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ugy megrendelném kulfoldrol de sajnos nincs bakkártyám😞
ithon meg 35 euro....
ithon meg 35 euro....
PSN ID:misi2mezei