Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Így tudták jól balanceolni,hogy csak skinben mások a különbözõ predatorok és alienek illetve marineok!

Dead
Elolvastam Tim Jones válaszait, és ami aggaszt, hogy nekem az jött le, hogy a különbözõ predatorok/alienek/marinek csak skinben lesznek mások. Mit tudtok errõl? Elvetették a class weapon sets-et mint a 2-ben volt? A különbözõ skinekkel nem járnek különbözõ tulajdonságok (min pl.: több/kevesebb élet, vagy egyik gyorsabb mint a másik stb.) ?

Ja nekem is mind1 majd ha kijön letöltöm és addig játszok azzal amíg meg nem érkezik.
Fehercsoki
Értem.De nekem megéri a teljes megbízhatóság azt a kis plusz pént és így is sokkal olcsóbb.

grebber
Nekem tökmindegy mennyi idõ míg kihozzák.Arra törekedtem lehetõ legolcsóbban meglegyen.Ha 3 hónap akkor 3 hónap.Ha lesz warez akkor tökmindegy úgyis.

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Hogyhogy olyan?Lesz benne matchmaking,dedicated szerver,server browser,direct server létrehozás.

értem . Amugy nem tudjátok mien lesz a Multi modja olyan mint a COD 6 nak ? (már csak azért gondolom mert ez is Steam os lesz ) vagy erröl nem tudtok v mit ?

Fehercsoki
Alig több mint 1 hét és kijön,készítettem régebben warez/off topicot: itt van,bannerbe be kéne rakatni!

Fehercsoki
Alig dupla annyi mint zavvi,és 3500al drágább mint shopto,megéri cdgalaxisból venni...

ajem kisa
Arra énis kiváncsi vagyok, hogy mikor kapod meg!?
Énis megrendeltem már a mult7en tõlük, de nemjött még meg!<#idiota><#idiota>
(ha valaki nemértette volna, vicc volt)<#bohoc>

csak már most elõ lehet rendelni de 19.-e elõtt nem kapja meg senki

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Nem,mindenhol 19.-e.

Dee várjunk én akor most le vok maradva külföldn már rég kiaták de Magyarországon még nem vagy mi van most ? 😄

KennyGTP
Én tegnap a zavviról rendeltem meg egy olcsó gamet (a Turok-ok) tesztelésként hogy mennyi idõ alatt szállítják le a játékot és email-ban azt írták hogy 3-5 munkanap alatt hozzák ki a csomagot. Hát kíváncsi leszek a gyorsaságukra 😊). Utána jöhet az avp-t ha hétfõre max keddre lehozzák a Turokot.

http://avp2010.b13.hu/

de cd galaxison is már elöre meg lehet rendelni ... a játékot

Fehercsoki
Igen,és még ígyis sokkal többet spórolok a rendeléssel mintha itthon venném(~7500 shopto,11k itthon)

1700 ft meg nem olyan sok
akkor már inkább a shopto

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Akkor shoptot választom zavvi helyett!Bár biztos zavvival sem veszne el,de ha igen az a baj ott nem kell aláírni kiszállításnál,és ezért nem tudod bizonyítani sem h nincs meg:S

pxxl
100%osan megbízható kiszállítás egyértelmû

All hail the double x!

Fehercsoki
Nektek mi ér többet ~1700 ft vagy gyors és 100%osan megbízható kiszállítás(regisztrált küldemény)?

pxxl
majd nyomtatsz egyet 😄 naddolog

All hail the double x!

Fehercsoki
Én megveszem,csak nem tudom hogy zavviról 18 fontért vagy shoptoról 23,35ért,shopto gyors és megbízható de nemtom hogy megérnée,bár így legalább biztosítva lenne hogy megérkezik márcsak a gyorsaságuk és a regisztrált küldemény miatt is!

okés meg lett köszönöm még 1x a segitségeteket 😊 amugy énis gondolkozom rajta,hogy meg kéne venni az Online játék miatt mert élvezetes lehet 😄 Én még a régebbi avp vel lan on játszottam és az is nagyon jo volt ...

Fehercsoki
Egyébként GAMEn letöltéssel is meg lehet venni!Csak sajnos nekem kell a doboz😄

a játék meg itt van
avp

beszólsz meghalsz

get steam now gomb

beszólsz meghalsz

persze hogy le lehet de elõbb töltsd le a steamet
azon belül meg az oldalukon jobb oldalt alul lesz majd 1 olyan hogy demos ott megtalálod mert ez van elsõ helyen

steam--itt van bal oldalt

beszólsz meghalsz

Szevasztok a demo-ját le lehet tölteni még? Ha igen akkor egy linkel dobjatok meg. Elörre is köszönöm.

Fehercsoki
Nagyszerû!Akkor csak nem basznak ki annyira velünk!Rendelem is csak nemtom honnan,zavvi azért nem tetszik mert nem kell aláírni semmit csak bedobják.

végre 1 jó hír 😊

beszólsz meghalsz

Magiszter
Választ kaptam egy kérdésre:

"The Aliens in online Survivor Mode are essentially “bots” and those without an internet connection are able to play this mode in Single Player too."

Azaz: Nincsenek botok a játékban, de a Survivor modot lehet internet kapcsolat nélkül is játszani Sigle Player játékként. (ergó a sigle-höz sem kell internet kapcsolat.) (még nem olvastam végig az egész cikket.)

de van csak az apám nem adja oda az ovét mert nem bízik az ilyen internetes bankkártyás vásárlásban....
nekem meg még nincs de remélhetoleg hamarosan lesz.

PSN ID:misi2mezei

elitehun
Ja meg cod 6 😊
elitehun
Ja ezt a multit nem 😄 Csak tf2 meg l4d
HF
A Sega hivatalos válaszai a kérdésekre
link

Válaszolnak arra is, hogy a survival edition pályái csak egy ideig lesznek exkluzívak...

Magiszter
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy ha 19.-én megjelenik a játék és én elõrendeltem akkor 19-én már mehetek is érte? (cédégalakszis) Csak mert az jövõ hét péntek, én meg ha lehet már hétvégén játszani akarok vele 😄

pxxl
<#hehe>

All hail the double x!

lehet megjött a havi 😊
ha csaj lennék biztos az lenne az örjöngés oka

beszólsz meghalsz

pxxl
barmival tegnap egymást téptétek 😄 ma a steam a szar. 😄

All hail the double x!

megvan basszus véletlen letöröltem a visual c++-t 😞

beszólsz meghalsz

már vagy ötször indítottam újra steamet akkor marad a support

beszólsz meghalsz

nem örjöngök 😊

beszólsz meghalsz

romeozor
a hiba az ön gpépben van, amit egy steam újraindítás az esetek 99%-ban megold. ha nem akkor itten lehet további megoldásokról olvasgatni.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

pxxl
hajrá 😄

de am mi van? 2 napja csak "õrjöngsz" 😊

All hail the double x!

a legtöbb fejlesztõ a régi jól megszokott rendszerrel adja ki a játékokat és soha semmi gond nincs velük sem multiban sem singleben

pl ott van a battlefield sorozat az csak a multira koncentrál sinlge szinte csak gyakorlásra van kitalálva bennük, nem használ steamet és semmi baj nincs a multijával

lenne 1-2 szavam a steam megalapítójához

beszólsz meghalsz

mi a f@sz? game is unavailable please try again later <#wilting>
kurva jó már elõre látom amikor kijön a teljes játék és azért nem tudunk single playert játszani mert a steam 1 nagy rakás szar

egyáltalán minek kellett nekik ilyen szar steames rendszerrel kiadni?

beszólsz meghalsz

EnZsolt
és senki nincs a közeledben, aki rendelkezne dombornyomott bankkártyával, vagy egy hitelkártyával?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ugy megrendelném kulfoldrol de sajnos nincs bakkártyám😞
ithon meg 35 euro....

PSN ID:misi2mezei

Prince23
Csak tolod a multit? 😄

elitehun
Nyugi s teamet pofon egyszerû kezelni 😛