7670
avp10logo.png
  • Rundstedt17
    Azért a rajongónak sem volt képe 9-esre értékelni a 10-ből,azért az már mond valamit...
  • Nagylaci
    Ezzel nincs is semmi baj, de én pl. nem vagyok. AvP -ből én eddig csak a játékokon nem röhögtem szét magam pedig pár könyvet is olvastam. Egyszerűen nálam ez a téma csak játékként működik. Egyébként a filmek és a figurák tekintetében én mondhatni Alien rajongó vagyok. A Predator az úgy tetszik, de nekem semmi különös az egymás elleni küzdelmük meg szerintem iszonyat erőltetett dolog. Le ne harapjátok a fejemet érte... :D
    Szerintem egy igazi rajongónak ez szinte biztosan tetszeni fog mert elfogult ezzel az univerzummal kapcsolatban és lássuk be ilyen játék nem minden évben jelenik meg. Ez rendben is van én végül is örülök, hogy az igazi rajongók nemsokára jól fognak szórakozni, de én tényleg elfogulatlan véleményekből próbálnám leszűrni, hogy most akkor megéri e a pénzét vagy sem.
  • Kandurex
    Én lelkes Alien és Predator film, és játék rajongó vagyok! Akkor nekem tetszeni fog! :)
  • Nagylaci
    Bakker. Tényleg nem jut eszetekbe, hogy egy ilyen képpel szinte elkerülhetetlenül elspoilerezitek a játék legnagyobb meglepetéseit?! Gyakorlatilag nem lehet nem megnézni...
    Egyébként meg ez az értékelés messze nem objektív mert ez egy lengyel AvP rajongói oldal fórumán született tehát egy lelkes rajongó írta nem egy legalább nagyjából objektív újságíró.
  • Magiszter
    Hát ez meg mi a pék? :D Csak nem egy Bishop utánazt?

spoileres kép lehet!!

spoileres kép lehet!!

Tessék simon, egy pozitív hangvételű kritika. :)

"polish fansite review, quick summary:

8/10:

pros:
    - atmosphere
    - gameplay (all campaigns)
    - gfx/sfx
    - good optimalization
    - androids

cons:
    - storyline
    - short lenght
    - backtracking/reusing locations in campaigns
    - boss fights

in general - all alien/predator fans should be pleased, no complains about movement (fck, at last someone who does not complain about that) npc AI is improved, aliens dont run straight on you (like they did in previous games which no one seems to remember now), instead they use ceilings/walls often. there are also little touches here and there like different sound of marine voice when predator is in thermovision mode etc."
  • Föcsök
    Érdekes dolgok történnek pár nappal a megjelenés előtt. Megrendeltem ugye a Hunter Edition-t és még tegnap előtt néztem, és ott volt az oldalon a coming soon on pc topic-ban a játék. Tegnap mikor este hazajöttem, és néztem már nem volt ott. Megnéztem egy másik oldalt ahonnan a BFBC2-t rendeltem elő, és ott tudtam, hogy van Survival Edition. Na ott is eltűnt az. Mindkettőnél csak a sima volt. Írtam az első oldalnak egy üzenetet, de még nem válaszoltak, remélem fognak. Ma reggel meg a másik oldalon visszatért a Survival Edition, de ahonnan én rendeltem még most sincs ott a Hunter.:S Remélem nem lesz baj, mert ez így nagyon rossz lenne, ha egy 4 nappal a megjelenés előtt kiderül, hogy nem is lesznek különleges kiadások.:S
  • simon7108
    a másik meg az,hogy érdekes modon mindig a lehuzo cikkeket találják meg az emberek:D
    érdekes modon a jo cikkeket senki nem hozza fel....
  • simon7108
    ezt most komolyan gondoltad?lekozelebb gondold meg mit mondasz mert az,hogy 10 évvel ezelotti a grafikája már szánalmas kijelentés toled....
    menj inkább Crysisozni....
  • ewuk
    apám korában a luvre fantomja c. fekete-fehér francia szellemes sorozat volt a rémisztgetés netovábbja a falu 1 db tv-én. ma már a film múzeumon jókat kacagni rajta.
  • Dead
    Legvégén az az alien sztem egy Preatorian :)
  • Magiszter
    XboX-on FPS-t játszani? Cöcöcö. Nekem is bajom volt az irányítással mikor egyszer kipróbáltam.

Nagylaci: Továbbra is bejövős. Az egyetlen ami nem tetszik a videó alapján, hogy nem töltődik az energiánk. Mindig be kell dugni a kütyüt egy konnektorba, hogy föltöltődjön.
  • Deathstorm676
    Az érdekes hogy a tetején:

The Bad

* Awkward and inconsistent controls
    * Poor level design
    * Loaded with small but deadly flaws.

Ebből csak az elsőt emelném ki és azt hogy xboxon játszott és főleg az aliennel volt baja. Nekem a demóban semmi bajom nem volt az irányítással de ez megint csak ízlés kérdése.
  • grebber
    Remélem pár nap és lesz pcgameshardware oldalon dx9 vs dx11 összehasonlítás!
  • Nagylaci
    PC gameplay a jutúbon:

KLIKK

VIGYÁZZ 100% SPOILER!!!
  • Zoliz
    Reméljük szép lesz DX11-ben mert ami a demoban volt az egy 10 évvel ezelőtti grafikai színvonal. Remélem szépek lesznek a mocskos alagutak és félni fogok mán valakitől végre. Bár a film egy nagy semmi volt az Aliens filmhez képest... a játék talán leköt egy-két órára.
  • HF
    Érdekes egy review, valóban több dolgot is dícsér, viszont azok amik nem tetszettek neki, nem hiszem hogy ennyire le kéne húznia. Egyébként a Gamespot megintcsak egy érdekes oldal, a Halo Wars-t például 6.5-re értékelte, és ahhoz képest nagy sikere lett.
    (Csak halkan jegyzem meg, hogy MW2 9/10 pontot kapott, ami engem csak azért zavar, mert mostanában rengeteg játékot azért húznak le, mert nem ehhez hasonlítanak.)
    Igazából mindenki saját maga dönti el, hogy megveszi-e, vagy nem. Engem egy review nem tud annyira befolyásolni (pláne hogy azért látni 4/5 és 8/10es értékeléseket is), saját magam kipróbálom, és eldöntöm én magam hogy tetszik-e nekem, nem pedig egy oldalra bízom.
    A demo alapján egyébként én nem mondanám, hogy annyira gyengére sikeredett.
  • Magiszter
    Jól van szerintem fejezzük be... igaz nem kell kiírni hogy szerintem... akkor:
    Jól van fejezzük be, mert ez nem vezet sehova. Te nem akarod megérteni az én álláspontom, én nem értem meg a te állás pontod. Egyezzünk ki abba hogy nem reagálunk a másik megnyilvánulására, a jövőbeni konfliktusok elkerülése végett. Ennyi.

rundstedt17 #3561: Ez meg a másik
  • Rundstedt17
    többet elő ne forduljon
  • Seth
    Miért kellene hozzátennem minden megjegyzésemhez, hogy véleményem szerint? Ezt a törvényt te találtad ki? Ne kössünk már bele mindenbe, könyörgöm!Az irónikus megjegyzésed pedig inkább tenyérbemászó lett.
    A tutit pedig nem kell komolyan venni, főleg nem az interneten,ahol mindenki azt mond amit akar és úgy ahogy akarja.
    Ez a hozzászólás a saját véleményem szerint készült, kéretik nem nagy igazságnak venni !
  • pxxl
    az meg a másik :D
  • pxxl
    linkeld...
  • Magiszter
    Nem kellett volna sokat visszaolvasnod.
  • Rage47
    http://www.gamespot.com/xbox360/action/aliensvspredatorworkingtitle/review.html?page=2 5.5/10
  • ajem kisa
    Jóleszez!
  • Magiszter
    Seth #3550: Nem a rossz szóról van szó, hanem hogy kész tényként kell kezelni a te véleményed. Gondolom aki nem ért veled egyet az "idióta". Egyszer sem írtad hogy szerinted, vagy hogy "ez az én véleményem." mindig csak kijelentesz hogy "ez van". Múltkor is megjegyeztem eme hiányosságodat, de úgy látom te megmondod a tutit mindig. Ha valaki pedig megjegyzést tesz rá akkor leugatod. Erre próbáltam írni irónikusan, de talán nem sikerült. "Ez van."

Deathstorm676 #3551:
    - Egyetértek. Max összezavarodsz. AVP2-nél is gyakran nem tudtam hirtelen hol is vagyok :P
    - Szerintem is érdekes lesz a változatosság, de ha jól rémlik az AVP2-ben is kellett nyílt terepen világosban menni. És ott is jó volt, mert bárhonnan támadhatott az ellen.
    - Ha nem egyhuzamban nyomja végig az ember, nem száll el hamar a jó hangulat. Bár szerintem ezt megint csak egyén válogatja.
    - Az AI-t tényleg sok helyen említik, talán van benne valami. Majd meglássuk.
    - Nehéz lenne egy RPG szerű open-word játékba beültetni az AVP univerzumát. Nem lehetetlen de az biztos hogy vért izzadnának a készítők hogy visszaadják a hangulatot és szinten tartsák a "para" érzést.

Ahogy mondod, a puding próbája az evés. Azonban én annyi jó dolgot is olvastam, ahol nem csak kijelentettek hogy "ez szar", hanem el is mondták miért jó, hogy bizakodó vagyok. Legkésőbb jövő héten úgy is kiderül az igazság.
  • Rundstedt17
    Az igazi mégiscsak az AVP volt na ott volt full para marinével

A 2-vel nekem is sok rossz emlékem van a warezel annyit kinlódtam
  • Rundstedt17
    Szerintem ezek a sorok már jól összefoglalják mit lehet várni:

1,"Most importantly, Aliens vs. Predator's campaigns just aren't much fun"

2, "the multiplayer is somewhat better, it's unlikely to be your go-to online shooter."

3, "in each campaign, the thrill wears off quickly when you discover that Aliens vs. Predator botches a lot of the basics, and what seems thrilling at first becomes downright tedious as you struggle with poorly designed levels and gawky gameplay. "

4, "You might want to scamper up and over an obstacle, only to run into an invisible wall or ceiling"

5, "The inconsistencies apply to the AI as well...... Sometimes, their ability to notice you even when you're camouflaged borders on the magical; other times, they're all but oblivious to your presence from two inches away. "

6, "marine campaign turns out to be just another everyday shooter checking off the old cliches; like in so many other shooters"

7, "The attention to detail, the well-considered level design, and the sense of momentum that characterize the finest shooters are missing here. so while it may remind you of the good old days, it fails to recapture them. "
  • Deathstorm676
    Most így összegezve:
    -Szidja hogy rosszul leszel az aliennel meg szar az irányítás.(hmmm ismerős)
    Az hogy ki mitől lesz rosszul az mindenkinek a maga dolga, nekem pl egy kis falon mászás meg se kottyan max összezavarodok és nem tom hol vagyok. Az irányítás meg le van sz*rva mert ez boxos értékelés mi meg PC-n fogjuk tolni.
    -A marinnel az a baja hogy csak egy "hatásos" taktikát használt az alienek ellen (magyarán csak arra pályázott hogy menyen előre és ne haljon meg olyan sokszor) és hogy egy idő után már nem a horrora megy hanem át vált egy sima shooterbe napos romos területen ami szerintem nem nagy hátrány mert fő a változatosság de ez mindenkinek a maga véleménye.
    -Az is baja volt hogy hamar elszáll a jó hangulat és unalmas lesz. Erre nem tok mit mondani mert még nem játszottam
    -Az AI is problémás de erről már hallotunk híreket korábban is.
    -Csőjáték. Erről is voltak már hírek bár én nem nagyon tudnám ezt a játékot elképzelni egy open world játéknak őszintén szólva.
    -A maradékot Magiszter már említette

Én csak a cikkben lévő rossz pontokat írtam le bár azért ír sok jó dolgot is főleg a multiplayerről. Szerintem a cikk írója nem nagyon élte bele magát a játék hangulatába de hogy igaza van-e az sajna csak akkor fog kiderülni ha már mi is játszottunk a játékkal.
  • Seth
    Te nagyon el vagy szállva. Szóltam én egy rossz szót is? Idióta vagy, ez viszont egy nagy " Egyetemes Igazság"
  • Kandurex
    Neked "Dúúm 3 hang fétised" van

Ki tudja, kinek mi jön be, azért ezt is figyelembe kell venni. Amit én írtam a #3539 -be, az csak egy általános hegyi szöveg amit bármire rá lehet húzni, a legfontosabb tényező ettől még mindig az az ember marad, aki ép játszik vele. Egy szólás mondást idézve: "ízlések és pofonok"
  • grebber
    Ez azért nem egészen így van!Csak példának ott a Doom 3.
    Az is már 6 éves,de ha előveszem néha megáll a szívem fülessel.Nem azért mert félelmetes lények vannak benn vagy valami hanem a hangok miatt.Megyek nagy csend azt a gőz lekurja a fémfedőlapot maga előtt.Én meg a szívrohamból újjáéledve pörgök mint a hülye gyerek várom hol a monszta ,de nincs kis idővel kapcsolok ja ez a gőz volt!

AvsP2-be semmi de semmi ilyen nem volt ezt sajnálom nagyon.
    Amiket olvastam úgy ültem le elé na ez frankó megváltja a világot.Hát nem 4/10-re jó!
  • Magiszter
    Látom te még mindig az Egyetemes Igazságot képviseled. A Te szavad a Törvény, a világ is Neked forog.
    Köszönjük a konstruktív hozzászólást.

Még egyszer megnéztem azt az alien gameplay-t. Minimálisat lopakodott és több marine-t is le akart vágni egyszerre. Semmi rejtőzködős settenkedés...
  • DarkSector
    de most őszintén, kit izgatnak az értékelések, ha valakinek bejön, ha meg nem akkor is hiába az 5/5.
    én mindig megnéztem egy játék demo-ját vagy videók elégnek bizonyultak hogy eldöntsem fog-e érdekelni vagy nem.
  • Seth
    " Ez az értékelés is egy olyan tollából született aki csak egy tömeghent-FPS-t várt."

és az is lett, ez van
  • peti71
    Ebbe van valami,a második részen én is majd be szartam,most már nem hiszem, hogy ugyan úgy lenne,eltelt egy pár év azóta.
  • Magiszter
    Az előző poszt a cikkes-re ment ez meg a GTA4-esre fog:

A GTA4-et a mai napig nem vittem végig pedig már 3x is nekiálltam, de egyszerűen ócska, unalmas. A gépigényt meg nem is említem. Jóformán csak 4 magos procival lehet gördülékenyen játszani.
  • Magiszter
    "...while trying to bear with the tracker's incessant beeping..."

Szerintem meg ez adja meg a hangulatát a Marine-nak.

"Playing as the alien is all about hit-and-run tactics..."

Micsoda felfedezés!

Érdemes megnézni a mellékelt videót. Rambót játszik az Aliennel.

"Some levels require you to move about only in ways the developer intended"

Valahogy csak el kell érni hogy oda kerülj ahova a történet megköveteli...

Tovább nem idézgetek. Ez az értékelés is egy olyan tollából született aki csak egy tömeghent-FPS-t várt.
  • Kandurex
    A GTA4 meg csak jó kritikát kapott, pedig egy elbaszottan unalmas, gyenge, brutális hardver igényű játék volt.

Vagy az MW2 nevű förmedvény.
  • Fehercsoki
    Aggasztó ez a sok negatív kritika!Igazán jót még sehol nem kapott:S
  • Kandurex
    A játékok ugyanúgy kopnak idővel, mint a hardware, olyan ez, mint a 80' évek horrorjai, amin majd beszartunk, most meg már csak röhögünk rajtuk. Részben azért mert felnőttünk, de részben azért mert egyszerűen más elvárásaink, vagy félelmeink voltak.