Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KennyGTP
Praetorian – az Alienek egy speciális fajtája – általában Alien királynõ közelében szokott lenni, azt õrzi, elég nehéz leállítani (Alienen kívül mindenre támad);
aliensonline.hu

http://avp2010.b13.hu/

Praetorian amire emlékszel, filmekben nem volt még, de az AvP2ben játszható volt.
Részletesen + kép

RoyalPredator
Tudja a fene, én ma bele vagyok már zavarodva.
Amúgy jah, erre.

Akkor a predatorian az mifene? Mert emlékszem h volt ilyen.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Fenrir
"predatorian"?

Ez mi ez? Nem Predalienre gondolsz véletlenül?

A halál csupán a kezdet...

RoyalPredator
Ha a "valóságalapját" nézed a dolognak, nagyon jónak kell lenned ahoz, hogy marineként élj egy darabig. Ez felejtõs, mert nem profiknak tervezték a játékot.
Lesz benne predatorian? Hát az 1etlen ismert multi mapon elfér...
De gondolj bele, mikor tud 1 facehugger bepuszilni 1 predit?
Ha a predi a maszkját elkezdi cillit bang-el mosogatni.

Na vissza a témához, ha a predatorian normális lesz, és egy bitang méretû, akkor biztos lesz valami nagyon pozitív tulajdonsága, mondjuk rettenetesen sok élet, vagy gyorsaság támadásban, vagy valami, mivel valószínûleg a királynõt fogja helyettesíteni valamelyest.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

MEdievil
Akkor miért nem csak egy marine aki tud falra mászni és van heat visionje? tuti a balansz 😊

Szal ehm mindenképp visszalépés.. és még mindig kíváncsi vagyok a praetoriannak tényleg 2-3x akkora hitboxa lesz vagy csinálnak belõle ilyen miniatürizált karikatúrát? :/

F

romeozor
wow nem is tudtam hogy game fejlesztõ vagy és ennyire vágod mi nehéz meg mi nem.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Nekem úgy tûnik, hogy a L4D-hez hasonló lesz.
Csinálhatsz lobbyt, ahol beállíthatsz mindent (pályák, játékmód, ff stb), behívhatod ismerõseid. Ezután berak valami szerverre.
Biztos lesz server browser, amivel a neked tetszõ szerverre tudsz csatlakozni illetve tudsz csatlakozni a Steam friendekhez is.

dedikált szerverek lesznek
a többit nem tudom

beszólsz meghalsz

The Protector
HY.a teljes verzióban hogyan gog lebonyolódni a multi?Úgy ahogy a callofban a steam segítségével?VAgy játékon belül(steam nélkül).Vagy esetleg games for windows live támogatással?
Vmint lesznek dedikált szerverek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KennyGTP
Hivatalos Alien Gameplay trailer

Ha lesznek olyan avpfanok akik jól tudnak modellezni és programozni akkor nem lesz hiányunk (amatõr, de óriási) kiegészítõkben (lásd pl. az AVP2-bõl az Ultimate Mappack-ok, AJL Modification-kat stb.)

http://avp2010.b13.hu/

jobb helyeken ezeket ingyen kiadják patch formában

beszólsz meghalsz

ajem kisa
Cod4 is kapott mapokat multira!

balee4
Jött ki nem egy játékhoz. (Pl. Dragon Age, Mass Effect 2 több ingyenes DLC-t kapott)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Magiszter
A DLC szó szerint Letölthetõ Tartalmat jelent. Letölthetõ, azaz feltételes mód. A letöltés feltétele pedig a pénz. Egy normális DLC tartalmas még plusz 1-3 óra játékidõt, küldetések, térképek, skinek, fegyverek..stb formájában.

Bár úgy tudom hogy vannak azért ingyenes DLC-k is. Tudod mint ahogy fehér hollók is <#idiota>

SLICK
ez már azért hülyeség lenne...

egyébként mivel nem vagyok képben a mai játékok terén, ez a DLC számomra egyfajta újdonság. Tudom, hogy extra tartalmak vannak benne, meg esetleges javításokat is tartalmaz. Viszont ezért rendre pénzt kérnek? Ingyenes DLC egyetlen játékhoz nem jött ki amik az elmúlt 2-3 évben jelentek meg?

Kandurex
Akkor ott fogunk tartani, h keresek más hobbit, ennyi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pár év múlva már ott tartunk hogy a singleplayer játék is havidíjas lesz

beszólsz meghalsz

csak az a baj hogy sok játékost veszítenek ezzel a majd 1 év múlva kaptok gugolást 3000 fotintért meg ha erõsebb akarsz lenni fizess még 3000-et és csak akkor kapsz praetoriant meg heavy predit ha meg kell a smartgun akkor még 3000 lesz, nesze nektek fizessetek<#mf2><#taps>

mert persze a játékostársadalom ezt érdemli<#taps>

beszólsz meghalsz

Magiszter
Nem lusták, csak kell valami "fejlesztési" lehetõséget hagyni a DLC-knek is. Ennyi. Ha most lelõnének mindent akkor nem tudnának késõbb még 3-5000 forintot lehúzni rólunk játékosokról. Majd 2-3 DLC múlva lesz a játék igazán élvezetes.

Ez a ballance hülyeség meg.... hülyeség. Minden kaszt ellen kellett volna csinálni egy másik kasztot. A többinek meg csak "esélyt" adni hogy érvényesüljön. Mondjuk hogy egy gyengébb páncélú marine, erõsebb fegyvert tud felvenni mint az erõs páncélú. Vagy hogy a nagy alien lassú, de nehezebb is kinyírni.... stb. Meg lehetett volna oldani mindent. Egyszerûen csak nem volt kedvük/idejük hozzá hogy ezzel szöszöljenek, vagy mint írtam ezt késõbbre szánják "nagy durranás" gyanánt.

Fehercsoki
Nekem elég a skin...Viszont így minden fegyvert használhatsz egyszerre,avp2ben kasztokra volt korlátozva hogy mit használhat(tudom h ki lehetett kapcsolni a korlátozást).Viszont az tényleg furcsa lesz preatorian sima warrior/drone tulajdonságokkal.

pedig szerintem az avp2-es balancerendszerrel sem volt gond
de az biztos hogy így egyszerûbb, megspóroltak néhány órányi munkát és így a fejlesztõknek is pár órával kevesebb bért adnak tehát olcsóbb is a cégnek

beszólsz meghalsz

ilyen levélnél nagyobb méretû küldeményt úgy küldenek hogy ha nem vagy otthon akkor a postás értesítõt hagy hogy megérkezett és a postán tudod átvenni, nem fogják csak úgy bedobni a postaládába, ennyibõl ha pénzt küld neked valaki a postán azt is csak úgy bedobnák a postaládába

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Azt írták hogy egyszerûbb és jobb lett így a balance ha nincs sok féle kaszt.

Fehercsoki
Lebuktam.Na szóval várnék én,de az nem gáz ha csak simán bedobják a postaládába?Aki rendelt már zavviról csak simán bedobták?

Azzal még nem is lenne anyira gond.Inkáb az ,hogy pl bevártam 10 bõl 7 szer hogy nyílt terepen egymással szemben,és valahogy mindíg neki jött össze <#szomoru1>
lusták a fejlesztõk
pedig az avp2-es skin rendszert nem lenne nehéz beimportálni a játékba
csak pár óra munka lenne, de õk még ehez is túl lusták nemhogy a gugolást is beletennék

beszólsz meghalsz

balee4
Mert ott (mégha 3 fonttal is) de drágább. Nekem számít az a 'majd ezer Ft különbség.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tatyla
mielõtt te itt el kezdtél vacillálni hogy honnan rendeld már páran megrendeltük a a zavvitol ,de te szerintem a shopto embere vagy hogy mindenkit itt kételybe akarsz taszítani...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Ahonnan szeretnéd, nézd, mindegyikbe bele lehet kötni, válassz egy neked szimpatikust és kész. A zavvi annyi elõnyt mutat, hogy cirka 5.000 Ft vágja hozzád a játékot. Ekkora összegnél, tételezzük fel, valami gubanc is adódik, nem fog a földhöz vágni.

MEdievil
Azért ez röhej.. Avp2ben nagyon szépen meg tudták csinálni akkor most miért nem?

És alien skinek között ott a praetorian is ami ügye az egyik legnagyobb alien fajta és sokkal korlátozottabb a falmászási és mozgási képessége mint egy dronenek. Konkrétan Avp2-ben nem is tudott falra mászni viszont olyan volt mint egy tank és hatalmasakat tudott ugrani de leapelni nem. Aztán a predalien erõs volt tudott leapelni falra mászni de nem volt állkapcsa így nem tudott enni, fejet leharapni és lomhább volt. Drone tökéletes középút gyors és erõs de semmiben sem kiemelkedõ plusz minden képesség a birtokában volt. Runner az én személyes kedvencem pokoli gyors és pici viszont õt a legkönnyebb elintézni és persze nem is volt erõs. Queen pedig minden idõk legeslegjobb dolga ami valaha fps játékban szerepelt. Amikor átalakultál az összes ember és predator szemében igazi félelem volt! Mindenki futott de csak akkor volt esélyük ha olyan kicsi helyre bújtak be ahová nem fértél be utánuk.

Na elkalandoztam szóval akkor, hogy is lesz ugyan olyan egy praetorian mint egy drone?! Bónusznak lesz egy kétszer akkora hitboxod amit még egy vak marine is eltalál de semmi elõny?!

F

Fehercsoki
Akkor én is zavviról rendeljem?

az automatikus mászás az auto transition?
mert ha az akkor asszem az alapból ki van kapcsolva vagy nem?

beszólsz meghalsz

Kandurex
Attól, h te kitalálod, hogy szebb és jobb a shopto, még nem lesz onnan rendelés.

A zavvi pont annyira megbízható, mint a game.co.uk vagy bármelyik nagyobb hálózat. Ennyi. Pont.

Fehercsoki
Miért zavviról rendeli mindenki ha shopto megbízhatóbb és biztonságosabb?

balee4
Na én is berendeltem zavvi-ról a játékot. 😊

Fehercsoki
Majd belejössz,kapcsold ki automatikus mászást,az sokat segít!

Nem tudom ki hogy van vele,az elõbb nyomtam elõször úgy hogy csak ketten voltunk ,és mindketten Alien nel.Hát azt kell mondjam hogy nagyon nehezen tudok vele gyilkolni ,abszolút nem érzem vagy nemtom <#falbav> 10-0 letta vége.Eléggé kiábrándító volt<#falbav>
Fehercsoki
Tök jó,Q&A-ban írták,hogy single player játékhoz nem kell net,survivor modeot pedig egyedül is lehet majd tolni,illetve a 4 extra mapot késõbb majd meg lehet venni DLCKént!Holnap elõ is rendelem shoptoról!

Fehercsoki
Meg gyorsaságot,nagyobbat ütnek,ilyeneket!

szabii98
jogos😄

I met God. She's black

vagy álcázót és pulse riflet
aztán majd a plafonról lövöldöznek<#nyes>

beszólsz meghalsz

Dead
Akkor meg az a kérdés, alienek mit kapnak szintlépéssel!? Messzebbre látnak a falon keresztül?

remélem akkor a marineok pisztolyal lesznek a játék elején, mert így már nem fognak sokat érni

beszólsz meghalsz

remélem így lesz
nagyobb szinteken ha az összes fegyver meg lesz kezdésnél a predi mészárszéket rendez<#eplus2><#violent>

beszólsz meghalsz

hát azt már nemtudom,hogy hány fegyvert😄annyit tudok csak,hogy majd szintlépéseknél fogjuk megkapni a fegyvereket!azt,hogy mennyit lehet egyszerre betenni rejtély....
de ha minden igaz 4-et!mert elo lehet hozni az invertoryt és ott 4 ilyen kis kocka van de nem biztos.

PSN ID:misi2mezei

Dead
Esztétikai értéke mindenféleképpen lesz a skineknek. <#vigyor1>

Tehát ha jól értem, akkor alap csuklópenge, és mellé mindenki kiválaszthat + 2 fegyvert?

nem,nem,nem!
elvileg ugy lesz,hogy majd a szint lépéseknél kapod meg a fegyvereket!csak a demoban van igy,hogy minden fegyvert kiprobálhass de ugyebár szintet nem lehet lépni!

PSN ID:misi2mezei

avp2-ben jól meg csinálták a fejlesztõk
light predi gyors volt csak kevés hp-je volt heavy predi meg fordítva
de így nem sok értelme lesz a skineknek

beszólsz meghalsz

Dead
Tehát pl. prednél a fegyver is csak úgy lesz, hogy csuklópengével kezdés, aztán többit földrõl összekapargatni?
(eléggé illúzió romboló, elvégre vadászni mennénk vagy mi a fene <#confused>)