Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aliensonline.hu
http://avp2010.b13.hu/
Részletesen + kép
Amúgy jah, erre.
Akkor a predatorian az mifene? Mert emlékszem h volt ilyen.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Lesz benne predatorian? Hát az 1etlen ismert multi mapon elfér...
De gondolj bele, mikor tud 1 facehugger bepuszilni 1 predit?
Ha a predi a maszkját elkezdi cillit bang-el mosogatni.
Na vissza a témához, ha a predatorian normális lesz, és egy bitang méretû, akkor biztos lesz valami nagyon pozitív tulajdonsága, mondjuk rettenetesen sok élet, vagy gyorsaság támadásban, vagy valami, mivel valószínûleg a királynõt fogja helyettesíteni valamelyest.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Szal ehm mindenképp visszalépés.. és még mindig kíváncsi vagyok a praetoriannak tényleg 2-3x akkora hitboxa lesz vagy csinálnak belõle ilyen miniatürizált karikatúrát? :/
F
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Csinálhatsz lobbyt, ahol beállíthatsz mindent (pályák, játékmód, ff stb), behívhatod ismerõseid. Ezután berak valami szerverre.
Biztos lesz server browser, amivel a neked tetszõ szerverre tudsz csatlakozni illetve tudsz csatlakozni a Steam friendekhez is.
a többit nem tudom
beszólsz meghalsz
Vmint lesznek dedikált szerverek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha lesznek olyan avpfanok akik jól tudnak modellezni és programozni akkor nem lesz hiányunk (amatõr, de óriási) kiegészítõkben (lásd pl. az AVP2-bõl az Ultimate Mappack-ok, AJL Modification-kat stb.)
http://avp2010.b13.hu/
beszólsz meghalsz
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bár úgy tudom hogy vannak azért ingyenes DLC-k is. Tudod mint ahogy fehér hollók is <#idiota>#idiota>
egyébként mivel nem vagyok képben a mai játékok terén, ez a DLC számomra egyfajta újdonság. Tudom, hogy extra tartalmak vannak benne, meg esetleges javításokat is tartalmaz. Viszont ezért rendre pénzt kérnek? Ingyenes DLC egyetlen játékhoz nem jött ki amik az elmúlt 2-3 évben jelentek meg?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
beszólsz meghalsz
mert persze a játékostársadalom ezt érdemli<#taps>#taps>
beszólsz meghalsz
Ez a ballance hülyeség meg.... hülyeség. Minden kaszt ellen kellett volna csinálni egy másik kasztot. A többinek meg csak "esélyt" adni hogy érvényesüljön. Mondjuk hogy egy gyengébb páncélú marine, erõsebb fegyvert tud felvenni mint az erõs páncélú. Vagy hogy a nagy alien lassú, de nehezebb is kinyírni.... stb. Meg lehetett volna oldani mindent. Egyszerûen csak nem volt kedvük/idejük hozzá hogy ezzel szöszöljenek, vagy mint írtam ezt késõbbre szánják "nagy durranás" gyanánt.
de az biztos hogy így egyszerûbb, megspóroltak néhány órányi munkát és így a fejlesztõknek is pár órával kevesebb bért adnak tehát olcsóbb is a cégnek
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
pedig az avp2-es skin rendszert nem lenne nehéz beimportálni a játékba
csak pár óra munka lenne, de õk még ehez is túl lusták nemhogy a gugolást is beletennék
beszólsz meghalsz
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
És alien skinek között ott a praetorian is ami ügye az egyik legnagyobb alien fajta és sokkal korlátozottabb a falmászási és mozgási képessége mint egy dronenek. Konkrétan Avp2-ben nem is tudott falra mászni viszont olyan volt mint egy tank és hatalmasakat tudott ugrani de leapelni nem. Aztán a predalien erõs volt tudott leapelni falra mászni de nem volt állkapcsa így nem tudott enni, fejet leharapni és lomhább volt. Drone tökéletes középút gyors és erõs de semmiben sem kiemelkedõ plusz minden képesség a birtokában volt. Runner az én személyes kedvencem pokoli gyors és pici viszont õt a legkönnyebb elintézni és persze nem is volt erõs. Queen pedig minden idõk legeslegjobb dolga ami valaha fps játékban szerepelt. Amikor átalakultál az összes ember és predator szemében igazi félelem volt! Mindenki futott de csak akkor volt esélyük ha olyan kicsi helyre bújtak be ahová nem fértél be utánuk.
Na elkalandoztam szóval akkor, hogy is lesz ugyan olyan egy praetorian mint egy drone?! Bónusznak lesz egy kétszer akkora hitboxod amit még egy vak marine is eltalál de semmi elõny?!
F
mert ha az akkor asszem az alapból ki van kapcsolva vagy nem?
beszólsz meghalsz
A zavvi pont annyira megbízható, mint a game.co.uk vagy bármelyik nagyobb hálózat. Ennyi. Pont.
aztán majd a plafonról lövöldöznek<#nyes>#nyes>
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
nagyobb szinteken ha az összes fegyver meg lesz kezdésnél a predi mészárszéket rendez<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
beszólsz meghalsz
de ha minden igaz 4-et!mert elo lehet hozni az invertoryt és ott 4 ilyen kis kocka van de nem biztos.
PSN ID:misi2mezei
Tehát ha jól értem, akkor alap csuklópenge, és mellé mindenki kiválaszthat + 2 fegyvert?
elvileg ugy lesz,hogy majd a szint lépéseknél kapod meg a fegyvereket!csak a demoban van igy,hogy minden fegyvert kiprobálhass de ugyebár szintet nem lehet lépni!
PSN ID:misi2mezei
light predi gyors volt csak kevés hp-je volt heavy predi meg fordítva
de így nem sok értelme lesz a skineknek
beszólsz meghalsz