Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Ez engem is érdekelne!És hogy amikor kihozták simán bedobták-e,vagy alá kellett írni?

grebber
Akik írták hogy rendeltek olcsó game-et zavviról azoknak megjött már??Eddig hány nap telt el a rendelés óta?

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
A keddet csak úgy mondtam!Ha elég hamar feladják még pénteken is itt lehet!

Fehercsoki
Az nem a géped hibája,hogy nem reagál a marine a lövésre?Azt én is megfigyeltem hogy ha csak 1t szeretnék lõni,és csak lenyomom az egér bal gombját rövid idõre akkor kb 1 sec mire reagál:S

Magiszter
Nekem C2D T6400 2.0 Ghz-es gépem van HD3650 512Mb, valamint 2 giga DDR2-es. Ez a notim. Meglepõ módon 1280x800-ban Minden low+off simán megy. Már azon is meglepõdtem hogy megy. Nem mértem de szerintem 30-40 fps simán van, legalább is nem látszik sehol darabosság. Marine-al tényleg mutatkozik egy kis fáziskésés az egér ráncigálásnál, de az még belefér nálam.
Asztali gépen meg mindent maxra húzva megy ugyanígy 😄.

fehércsoki: Kedd? Akkor perelek! Nekem 19.-én legkésõbb 18:00-ra legyen a kezemben <#idiota>

RoyalPredator
Mennyire kár, hogy még csak az elelyén vagyunk a 3D-s korszaknak, és nem holoszobákban játszunk... :/

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SLICK
merem remélni, hogy nem 1 nap alatt lehet végigvinni majd. Bár minden bizonnyal nem is egy hétig fog tartani, amit sajnálni fogok.
Én nem vagyok nagy multiplayeres, inkább egyedül szeretek játszani és a küldetéseket végigvinni.
Bár így az SG-s Steames társasággal szivesen összeröffenek majd hétvégenként egy-egy partyra. (Sajnos csak akkor vagyok otthon)

SLICK
amúgy én még nem is tettem említést a játék grafikájáról...
Igaz 3 éves gépem van, az akkori viszonyokhoz egy felsõ küzépkategóriás. Féltem nagyon, hogy nem fog menni szépen, maxon nem is... de 1024x768, High graffal, asszem 8 vagy 10 szeres élsimítással, kikapcsolt árnyékkal egész jól megy, néha ránt be csak. Igaz ha Marine-nal vagyok akkor valamiért lassabban reagál ha lövök, vagy húzom valamerre a fegyvert, emiatt sokszor meg is halok. De minden esetre szép még így is a grafika és ki lehet jelenteni, hogy jól optimalizált ahhoz képest, hogy ez az E3-as kiadás.
A teljeset már alig várom hogy kipróbálhassam, remélem az is jól optimalizált lesz és marad ilyen szép ugyanezeken a beállításokon.

Fehercsoki
Hétfõn még nemhiszem hogy ideér de kedden elég nagy a valószínûsége!Valahogy ki kéne bírni warez nélkül azt a pár napot(már ha feltörik hamar)

Magiszter
Biza! Feb 19. Péntek, a piros betûs ünnep. Aztán szombaton töltjük a varezt, vasárnap kijátsszuk, aztán hétfõn megyünk a boltba felvenni a rendelést XD

Fehercsoki
Amiket mostanában kiadtak videók,azok elég szépek voltak!Nem tudom hogy milyen platformon csinálták õket!

grebber
xboxos graf csak 7.5<#taps>
A pc-s dx11-es tesszalációs kíváncsi vagyok mennyit kap majd!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
IGN preview,8,5 pont.

Fehercsoki
Igen de általában a hostok nem kapcsolják ki,n meg ritkán vagyok a host!És nagyon ritka az is amikor véletlenül predatornak rak be.

nem tévedsz
de az a 8 nap kész örökkévalóság<#idiota>

beszólsz meghalsz

elitehun
Ugye nem tévedek és 8.nap múlva kijön a game. ugye? ugye?
ki lehet kapcsolni ezt a korlátozást a szerveren

beszólsz meghalsz

Fehercsoki
Nekem az nem tetszik csak hogy korlátozott a predatorok száma!Pedig egyáltalán nem erõsebbek mint a másik 2 faj!

ja az lehet de 1 AvP játéknál felettéb illuziorombolo ha marine marinet ol predator predatort és alien alient....

PSN ID:misi2mezei

<#idiota>

beszólsz meghalsz

Deathmatch pedig az igazi,már elegem van a csapatos játékokból annyi van már belõlük mint a szemét.

Magiszter
Dedikált szerver. Csinálsz és bepipálod, hogy Anti-Nood System Enabled, aztán bannolod azokat akik hülyék és nem úgy játszanak ahogy neked éppen kedved tartja. Az ilyeneknél lenne jó a //Kill parancs. Elsütöd 3x majd //Ban_IP_Forever = True <#idiota>

sajnos sok hyper noob játszik a játékkal és sajnos õk vannak többen

beszólsz meghalsz

hát én egyre kevesebb szervert fogok ki ahol nem olik egymást😞
és ha megkérem oket,hogy ne legyen tk azt válaszolják rá,hogy ez DM szerver....
sõt mikor mondtam,hogy ne oljuk egymást és mégis megolt 1 másik marine(marinevel voltam)1 másik játékos még meg is dícsérte!
szánalmas....

PSN ID:misi2mezei

pxxl
xD

All hail the double x!

Magiszter
Nálunk csak székbõl kiesés volt. Marine-al volt a srác, aztán hallani át tõle hogy: pity....pity...pity.pity.pity "Hol vagy már?!", pitypitypitypity "Anyááád!" és kiesett a székbõl mert pont az arcára ugrott rá a facehugger. 😄 Így elmesélve sz*r de ott real-time sírtunk a röhögéstõl. 😄

pxxl
én írtam xD

All hail the double x!

ja a lan partyk mindíg jók 😊
valaki írta hogy a részeg haverja elaludt játék közben és a keze rajtmaradt a billentyûzeten aztán az alien amit irányított körbe körbe szalagált a plafonon XD

beszólsz meghalsz

Magiszter
Jó a multi igen, ha az ember kifog egy normális csapatot. Sajnos sok az agyatlan idióta, meg a lagg. LAN-party az tuti lesz haverokkal ha kijött. Az AVP2-vel is nyomtuk nem egyszer, és mindig jó volt a hangulat (meg pár üveg bor és sör is közrejátszott..khm.. 😄 )

pxxl
úgyfest

All hail the double x!

pedig jó ám a multi
csak ez a sima DM nem tetszik

beszólsz meghalsz

Kandurex
Nem, pedig tehetném 😊 Õszintén szólva engem csak a single érdekel, a multi az csak egy kis pluszocska, míg meg nem jelenik a BC2. Majd, ha kezembe lesz a játék, aznap este kipróbálom 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem játszottál még vele?

beszólsz meghalsz

Kandurex
hm...😞

"mi lõttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem"

néha én is így szoktam marine-al <#idiota>

beszólsz meghalsz

pxxl
csak sima detmeccs van 😞

All hail the double x!

Kandurex
Mert, nincs benne team deathmatch? Hogy külön szövetkezni kell?

Magiszter
Jah 8 kill-el lettem a 2. Az elsõ 10-et ért el 😄
Mivel mi lõttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem, így nem igazán jöttek a közelünkbe a dögök 😄

Magiszter
Tizenegy magasságában lezavartam egy játszmát. Tesztelve a notebook-om játék képességeinek határát. (mindent minimumra véve egész jól ment rajta.). Tetszett hogy végre egy olyan szerverre tett be ahol a Marine-ok nem ölték egymást (én is az voltam.) Hanem csoportosan jártuk a folyosókat egymást fedezve. Ez így nagyon feldobta a hangulatot, egészen a plafonig. Sajnos aztán el is rontották, mert a Predator-ok és az Alien-ek is szövetkeztek, ami már nem kicsit volt illúzió romboló. Egy Species Team Deathmatch elképesztõ hangulattal lehet megáldva, majd a teljesben. Marine-al vált válnak vetve, aliennel minden irányból. Predatorral egymást támogatva kaszabolni, lõlni, harapni. Nah erre vártam én már régóta. <#eljen>

megint elkezdem az X3-as rebalnce modomat
ha akarjátok majd ki is próbáljátok
lehet csinálok avp-hez is majd ha kijött

amúgy meg program fejlesztõi fõsulira akrtam menni
de aztán villamosmérnök lett belõlem fehérváron kandóban
amúgy meg itt is keményen nyomatják a programozást kb annyira mint 1 program fejlesztõi fõsuliba csak itt nem játékokat fejlesztünk hanem internethez cuccokat meg egyéb ilyen nyalánkságokat

beszólsz meghalsz

pxxl
de biztos. én nemtom h te neked milyen tudásod van, és honnan, szval elhiszem. de tudod van az a mondás, hogy messzirõl jött ember azt mond amit akar, szval a msáik álláspontját is megértem 😄 bizonyítsd 😊 aztán lenyugszanak 😄

All hail the double x!

most pont ezt a proud szót nem értettem és nem volt kedvem szótárban megnézni

amúgy meg a proud szót a játék fejlsztõk nem használják

beszólsz meghalsz

most miért?
nincs igazam?

beszólsz meghalsz

pxxl
link

angol nyelv nélkül te hogy moddolod szénné a játékokat?

All hail the double x!

ez mit jelent?

beszólsz meghalsz

pxxl

All hail the double x!

meg peszre a GUI fájlokat is kicsit át kell írni a GUImenu mappában hogy a controlsok is meg legyenek

beszólsz meghalsz

szerinted mi abban a nehéz
még skineket sem kell csinálniuk mert azok már megvannak
csak néhány sort át kell írni a text fájlokban
jelen esetben a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\Characters mappában levõ 3 fájlt ASR EN LST kiterjesztésû fájlokat ezekben van eltárolva a karakterek képességeinek a kódja, ha akarnám singleben simán átírnám hogy a marine tudjon falramászni kb 3 perc az egész

ha letöltenék 1 ilyen kiterjeszéseket kezelõ programot max 1 óra lenne amíg kitapasztalom a kódot utána néhány perc és kész

azért mert nem játéfejlesztõ a nicknevem még nehogy azt hidd hogy nem értek hozzá

x3 Terran Conflicthoz is akartam már modot csinálni csak már nem játszok vele ezért félkész állapotban abbahagytam
amúgy az x3-ban az ûrhajókat akartam rebalanceolni mert nem tetszett a gyári balancerendszer

errõl ennyit, ha nem értesz hozzá akkor meg ne magyarázz

a fejlesztõknek ha nemakarnak a skinekkel babrálni kb 15 perc munka lenne vagy még annyi sem

beszólsz meghalsz

pxxl
reggel beugrottam egy menetre. voltunk 8an. levadásztam mindenkit vazze 😄 8:1-rõl 19:18-ra fordítottam 😄 jól indult a napom xD

All hail the double x!

Adam II
Ez volt AvP2 játékban is.