7670
-
#3618 Nekem shopto még el sem küldte:S -
artschi2 #3617 Én is hasonló cipőben járok, majd megkapom vmikor. Csak ne nyelje be a posta :) -
#3616 sajnos, -
#3615 kis hazánkban szar a posta...
fővárosba leér és még utána onnan megy szét az ország további pontjaira... -
simon7108 #3614 szerintem meg simán odaér:D
ha kulfoldrol rendelsz akkor elvileg nem számit,hogy hol laksz mert postán megy ugyebár:) -
#3613 postára adta nekem is a zavvi,10 óra körül jött az sms hogy lekapták a lóvét de szerintem nekem vidékre nem ér ide péntekre max hétfő vagy kedd :( -
#3612 8800GT-m van és egyelőre tökéletesen elég, 1-2 ilyen effekt miatt nem váltok, majd ha már érzem ,hogy a sebesség sem az amit én szeretnék. Úgyhogy várom az eredményed :) -
Dzsimbao #3611 Ha van dx11es kártyád, akkor töltsd le innen a heaven benchmarkot és már tesztelheted is.
Majd este lefuttatom és megmondom, ha érdekel. -
#3610 Kösz, így már értem miről is van szó. Nem rossz, de kérdés mennyire zabálja ez az erőforrást. -
#3609 Ezért ez a dolog kicsit sarkítva van. Mivel a tesszellácó "csak" felbontja a felületet sok kicsi háromszögre, így képes egy kockából gömböt csinálni. Az hogy a sziklák az egyiknél síkban vannak a másiknál meg kilógnak, az már Displacement Map. Ők a Displacement Map-ot tesszellálják, így lesz ilyen ütős az összhatás. -
#3608 Szerintem akkor már inkább itt lesd meg:
KLIKK
Ez az ugyanaz a 3D helyszín mint az általad linkelt videóban, de itt direkt arra van kihegyezve adolog, hogy lásd rendesen a különbséget. -
Dzsimbao #3607 Tesselation. Kb 40 mpnél ki-be kapcsolgatja, ott jól látni, hogy mi a különbség. -
#3606 Hol találok erről a tesszalácóról videot? -
peti71 #3605 Na az jóóóóóóóóóó. -
#3604 Tesszaláció az nem reklámfogás elég látványos tudna lenni egy olyan game amibe minden tesszalálva lenne de ahhoz kb 1000 szuperszámítógépre lenne szükség SLI-be
Most még csak pár dolgot tesszalálnak és sajnos csak akkor látod ha megállsz és odakoncentrálsz.
Egy pörgős fps-be nem hiszem hogy van idő ilyesmire menet közben meg szinte észre sem venni!
Bár még nem láttam milyen élőben a gépemen! -
#3603 Bocs, kicsit félreérthető volt, de most már világos. Szerintem őszintén szólva ez a DX11 egyenlőre csak egy szimpla reklámfogás és különbséget csak elektronmikroszkóppal lehet majd találni. Én azért reménykedem, hogy jó játék lesz és vannak azért jó értékelések is. -
#3602 Szóval nem mondtam hogy én gépemen akarok látni!Csak kíváncsian várom már az összehasonlító képeket/videókat!
Sajnos aki megvette a game fikázása mellett nem jut ilyenre ideje :( -
#3601 Na ez az. Akkor ezzel a kártyával nem nagyon fogsz DX11 -es effekteket látni. Amúgy én fogadni mernék rá, hogy nem vesztesz vele sokat. Meg én sem mert nekem meg egy GF9600GT -m van... :) -
#3600 Dx10.1-es csak! -
#3599 Bocsánat ha tévedek, de én azt hiszem, hogy a Radeon 4850 nem DX11 képes kártya... -
#3598 Szerintem nem. Én azt csináltam, hogy Aliennel direktben senkit sem támadtam meg. Ahogy egy szituáció kezdett veszélyes lenni futottam mint a nyúl! Általában csendben figyeltem a többi játékost és amikor összebalhéztak ketten, a győztest elkaptam. Az a játékos aki "Trophy Kill" -t hajt végre az iszonyatosan kiszolgáltatja magát az Aliennek. Amikor egy Marine -t kellett elkapni akkor pedig szintén lesből a plafonról "fókusz+támadás" aztán szétkaptam mint foxi azt a bizonyos lábtörlőt. Alien nagyon veszélyes csak mindig rejtett pozícióból meglepetésszerűen kell vele támadni. És az sem árt ha a célpont mással van éppen elfoglalva. -
artschi2 #3597 Hát, 1-2 dologban talán túlértékelnek, de nem mindenben :) -
Rundstedt17 #3596 A Gamestart nem tartanám mérvadónak a helyedben azok mindent túlértékelnek -
artschi2 #3595 Az új Gémsztár 89%-ot adott rá, majdcsak nem lesz ez olyan rossz... -
#3594 Processzor: Phenom Black Edition II 550 (3,1 GHz)
RAM: 4GB
VGA: Radeon 4850 HD 512mb
Max beállítás 45-65 fps között ingadozik! DX9-be!
Ahogy nézem nem csúnya dx9be se amiket a lengyel srác tett fel képeket.Kíváncsi vagyok már nagyon a dx11-re benne! -
#3593 Így van, már postára is adták,..:) -
Rundstedt17 #3592 Az aliennel az gond hogy trükközni kell,kezdők tutira bedőlnek de ha valakinek tapasztalata van akkor az ellen nagyon gyenge... -
Dzsimbao #3591 Pont az benne a jó, hogy minden fajjal van esélyed nyerni, ha tudod kezelni.
Az AvP Steam fórum tele van olyan topikokkal, hogy a marine overpowered, az alien op és hogy a predi op. Ebből következik:
ha minden op akkor az kiegyensúlyozott :) -
#3590 Ja nekem is,akk mit modtatok? Kb 1 hét múlva jön? -
Rundstedt17 #3589 Noobok ellen könnyű... -
#3588 Ezt megcáfolnám. Kellően "sunyi" taktikával én úgy nyertem Aliennel a meccseket mint a huzat... :) -
#3587 bibi nekem +2 eurós csomagolásom lesz remélem aranyozott bevonattal van az a 2 eurós :D
Amúgy már feladták: Despatched -
Rundstedt17 #3586 Meg szerintem az alienek elég bénák a multiban... -
#3585 Tényleg a lent említett lengyel rajongó tesztjéből a játékidők. Ez még fontos lehet.
Alien: 2óra
Predator: 2.5óra
Marines: 3.5óra
Össz 8 óra. Nekem mondjuk ez még belefér. Nyolc óra szórakozás az szerintem rendben van. -
Dzsimbao #3584 Tényleg, le is vontak 5538 Ft-t. -
#3583 Persze, hogy száz százalékig objektív értékelés nem létezik, de egy jó újságírónak törekednie kellene erre. Egyébként meg szerintem egyetlen játékot sem egy jól meghatározott rajongói rétegnek készítenek hanem inkább az adott stílust kedvelőknek esetünkben ez elsősorban egy jó FPS -kell legyen. Az persze egyértelmű, hogy azért a fejlesztés során a készítőknek illik figyelembe venni a rajongók elvárásait is.
Amikor próbálsz megítélni valamit fontos, hogy ne legyél tele előítéletekkel vele kapcsolatban. Sajnos a fórumokon többnyire olyanokkal találkozni akik már előre elhatározták, hogy ez egy iszonyat jó játék és innentől kezdve most mit lehetne velük kezdeni?! Az, hogy szerintem ez lesz minden idők legjobb játéka csak mert én azt mondom és a többieknek kuss az nem egy vitatható álláspont hanem elmebaj... Ugyanez természetesen igaz azokra is akik már most eldöntötték, hogy ez egy rakás szar lesz!
Szerintem ez egy nagyon ígéretes, egyedi univerzummal rendelkező FPS játék amiben három teljesen különböző karakteres "létformát" irányíthatunk ráadásul nagyon sikeres előzményekkel rendelkezik. Az előjelek viszont egyenlőre nem túl biztatóak: ronda, fantáziátlan multiplayer demó, negatív kritikák, Rebellion előző két "játéka", hivatalos weboldalak totális "gagyisága".
Én kb ezeket mérlegelem egyenlőre, hogy még meg sem jelent a játék. -
#3582 CSOMAGOLJA A ZAVVI!!!!
JUPIIIIIIII! :) :) -
#3581 Objektív értékelés nem igazán van a világban. Mivel az ízlések, és előítéletek különböznek. Ami az egyiknek zavaró, az a másiknak a legnagyobb élmény (lásd Motion Tracker pittyegés). Ez egy frencsájz, aminek óriási rajongótábora van (úgy tudom.) a készítők meg nekik csinálták és nem a tömegFPS-eken meg EA-s rókabőrökön nevelkedett játékosoknak (azért is 18+). Akinek nem tetszik, úgy is beleköt apróságokba. Akinek tetszik, az meg csak legyint 1-2 hibára ha a hangulat adott.
(ma jelent/fog jelenni meg USA-ban. Várom majd az értékeléseket a külföldi fórumokon.) -
#3580 Miért lenne spoiler? Déta parancsnokok/Bisopok már az első két részben is voltak, és mondták hogy ebből sem hagyják ki őket.
A negatívumra meg annyit:
- Újrahasznosított helyszín? Második részben is voltak olyan pályák amin mind a 3 fajjal végigmentél csak másképp.
- Hogy a főellenség miért baj azt én sem tudom. Bár lehet nem odaillő. -
#3579 Akkor nézzük, hogy a rajongó szerint:
Pozitívum:
- hangulat (atmoszféra)
- játékmenet (minden kampányban)
- grafika/hangok
- jól optimalizált
-SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!androidok!
Negatívum:
- történet
- rövid
- sok az "újrahasznosított" helyszín a kampányokban
- főellenségek (hogy ez mér' baj?)