Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik írták hogy rendeltek olcsó game-et zavviról azoknak megjött már??Eddig hány nap telt el a rendelés óta?
Next PC upgrade: 2022
Az nem a géped hibája,hogy nem reagál a marine a lövésre?Azt én is megfigyeltem hogy ha csak 1t szeretnék lõni,és csak lenyomom az egér bal gombját rövid idõre akkor kb 1 sec mire reagál:S
Nekem C2D T6400 2.0 Ghz-es gépem van HD3650 512Mb, valamint 2 giga DDR2-es. Ez a notim. Meglepõ módon 1280x800-ban Minden low+off simán megy. Már azon is meglepõdtem hogy megy. Nem mértem de szerintem 30-40 fps simán van, legalább is nem látszik sehol darabosság. Marine-al tényleg mutatkozik egy kis fáziskésés az egér ráncigálásnál, de az még belefér nálam.
Asztali gépen meg mindent maxra húzva megy ugyanígy 😄.
fehércsoki: Kedd? Akkor perelek! Nekem 19.-én legkésõbb 18:00-ra legyen a kezemben <#idiota>#idiota>
Asztali gépen meg mindent maxra húzva megy ugyanígy 😄.
fehércsoki: Kedd? Akkor perelek! Nekem 19.-én legkésõbb 18:00-ra legyen a kezemben <#idiota>#idiota>
Mennyire kár, hogy még csak az elelyén vagyunk a 3D-s korszaknak, és nem holoszobákban játszunk... :/
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
merem remélni, hogy nem 1 nap alatt lehet végigvinni majd. Bár minden bizonnyal nem is egy hétig fog tartani, amit sajnálni fogok.
Én nem vagyok nagy multiplayeres, inkább egyedül szeretek játszani és a küldetéseket végigvinni.
Bár így az SG-s Steames társasággal szivesen összeröffenek majd hétvégenként egy-egy partyra. (Sajnos csak akkor vagyok otthon)
Én nem vagyok nagy multiplayeres, inkább egyedül szeretek játszani és a küldetéseket végigvinni.
Bár így az SG-s Steames társasággal szivesen összeröffenek majd hétvégenként egy-egy partyra. (Sajnos csak akkor vagyok otthon)
amúgy én még nem is tettem említést a játék grafikájáról...
Igaz 3 éves gépem van, az akkori viszonyokhoz egy felsõ küzépkategóriás. Féltem nagyon, hogy nem fog menni szépen, maxon nem is... de 1024x768, High graffal, asszem 8 vagy 10 szeres élsimítással, kikapcsolt árnyékkal egész jól megy, néha ránt be csak. Igaz ha Marine-nal vagyok akkor valamiért lassabban reagál ha lövök, vagy húzom valamerre a fegyvert, emiatt sokszor meg is halok. De minden esetre szép még így is a grafika és ki lehet jelenteni, hogy jól optimalizált ahhoz képest, hogy ez az E3-as kiadás.
A teljeset már alig várom hogy kipróbálhassam, remélem az is jól optimalizált lesz és marad ilyen szép ugyanezeken a beállításokon.
Igaz 3 éves gépem van, az akkori viszonyokhoz egy felsõ küzépkategóriás. Féltem nagyon, hogy nem fog menni szépen, maxon nem is... de 1024x768, High graffal, asszem 8 vagy 10 szeres élsimítással, kikapcsolt árnyékkal egész jól megy, néha ránt be csak. Igaz ha Marine-nal vagyok akkor valamiért lassabban reagál ha lövök, vagy húzom valamerre a fegyvert, emiatt sokszor meg is halok. De minden esetre szép még így is a grafika és ki lehet jelenteni, hogy jól optimalizált ahhoz képest, hogy ez az E3-as kiadás.
A teljeset már alig várom hogy kipróbálhassam, remélem az is jól optimalizált lesz és marad ilyen szép ugyanezeken a beállításokon.
Hétfõn még nemhiszem hogy ideér de kedden elég nagy a valószínûsége!Valahogy ki kéne bírni warez nélkül azt a pár napot(már ha feltörik hamar)
Biza! Feb 19. Péntek, a piros betûs ünnep. Aztán szombaton töltjük a varezt, vasárnap kijátsszuk, aztán hétfõn megyünk a boltba felvenni a rendelést XD
Amiket mostanában kiadtak videók,azok elég szépek voltak!Nem tudom hogy milyen platformon csinálták õket!
xboxos graf csak 7.5<#taps>#taps>
A pc-s dx11-es tesszalációs kíváncsi vagyok mennyit kap majd!
A pc-s dx11-es tesszalációs kíváncsi vagyok mennyit kap majd!
Next PC upgrade: 2022
IGN preview,8,5 pont.
Igen de általában a hostok nem kapcsolják ki,n meg ritkán vagyok a host!És nagyon ritka az is amikor véletlenül predatornak rak be.
nem tévedsz
de az a 8 nap kész örökkévalóság<#idiota>#idiota>
de az a 8 nap kész örökkévalóság<#idiota>#idiota>
beszólsz meghalsz
ki lehet kapcsolni ezt a korlátozást a szerveren
beszólsz meghalsz
Nekem az nem tetszik csak hogy korlátozott a predatorok száma!Pedig egyáltalán nem erõsebbek mint a másik 2 faj!
ja az lehet de 1 AvP játéknál felettéb illuziorombolo ha marine marinet ol predator predatort és alien alient....
PSN ID:misi2mezei
<#idiota>#idiota>
beszólsz meghalsz
Deathmatch pedig az igazi,már elegem van a csapatos játékokból annyi van már belõlük mint a szemét.
Dedikált szerver. Csinálsz és bepipálod, hogy Anti-Nood System Enabled, aztán bannolod azokat akik hülyék és nem úgy játszanak ahogy neked éppen kedved tartja. Az ilyeneknél lenne jó a //Kill parancs. Elsütöd 3x majd //Ban_IP_Forever = True <#idiota>#idiota>
sajnos sok hyper noob játszik a játékkal és sajnos õk vannak többen
beszólsz meghalsz
hát én egyre kevesebb szervert fogok ki ahol nem olik egymást😞
és ha megkérem oket,hogy ne legyen tk azt válaszolják rá,hogy ez DM szerver....
sõt mikor mondtam,hogy ne oljuk egymást és mégis megolt 1 másik marine(marinevel voltam)1 másik játékos még meg is dícsérte!
szánalmas....
és ha megkérem oket,hogy ne legyen tk azt válaszolják rá,hogy ez DM szerver....
sõt mikor mondtam,hogy ne oljuk egymást és mégis megolt 1 másik marine(marinevel voltam)1 másik játékos még meg is dícsérte!
szánalmas....
PSN ID:misi2mezei
Nálunk csak székbõl kiesés volt. Marine-al volt a srác, aztán hallani át tõle hogy: pity....pity...pity.pity.pity "Hol vagy már?!", pitypitypitypity "Anyááád!" és kiesett a székbõl mert pont az arcára ugrott rá a facehugger. 😄 Így elmesélve sz*r de ott real-time sírtunk a röhögéstõl. 😄
ja a lan partyk mindíg jók 😊
valaki írta hogy a részeg haverja elaludt játék közben és a keze rajtmaradt a billentyûzeten aztán az alien amit irányított körbe körbe szalagált a plafonon XD
valaki írta hogy a részeg haverja elaludt játék közben és a keze rajtmaradt a billentyûzeten aztán az alien amit irányított körbe körbe szalagált a plafonon XD
beszólsz meghalsz
Jó a multi igen, ha az ember kifog egy normális csapatot. Sajnos sok az agyatlan idióta, meg a lagg. LAN-party az tuti lesz haverokkal ha kijött. Az AVP2-vel is nyomtuk nem egyszer, és mindig jó volt a hangulat (meg pár üveg bor és sör is közrejátszott..khm.. 😄 )
pedig jó ám a multi
csak ez a sima DM nem tetszik
csak ez a sima DM nem tetszik
beszólsz meghalsz
Nem, pedig tehetném 😊 Õszintén szólva engem csak a single érdekel, a multi az csak egy kis pluszocska, míg meg nem jelenik a BC2. Majd, ha kezembe lesz a játék, aznap este kipróbálom 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem játszottál még vele?
beszólsz meghalsz
"mi lõttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem"
néha én is így szoktam marine-al <#idiota>#idiota>
néha én is így szoktam marine-al <#idiota>#idiota>
beszólsz meghalsz
Mert, nincs benne team deathmatch? Hogy külön szövetkezni kell?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jah 8 kill-el lettem a 2. Az elsõ 10-et ért el 😄
Mivel mi lõttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem, így nem igazán jöttek a közelünkbe a dögök 😄
Mivel mi lõttünk mindenre ami mozgott, meg arra ami nem, így nem igazán jöttek a közelünkbe a dögök 😄
Tizenegy magasságában lezavartam egy játszmát. Tesztelve a notebook-om játék képességeinek határát. (mindent minimumra véve egész jól ment rajta.). Tetszett hogy végre egy olyan szerverre tett be ahol a Marine-ok nem ölték egymást (én is az voltam.) Hanem csoportosan jártuk a folyosókat egymást fedezve. Ez így nagyon feldobta a hangulatot, egészen a plafonig. Sajnos aztán el is rontották, mert a Predator-ok és az Alien-ek is szövetkeztek, ami már nem kicsit volt illúzió romboló. Egy Species Team Deathmatch elképesztõ hangulattal lehet megáldva, majd a teljesben. Marine-al vált válnak vetve, aliennel minden irányból. Predatorral egymást támogatva kaszabolni, lõlni, harapni. Nah erre vártam én már régóta. <#eljen>#eljen>
megint elkezdem az X3-as rebalnce modomat
ha akarjátok majd ki is próbáljátok
lehet csinálok avp-hez is majd ha kijött
amúgy meg program fejlesztõi fõsulira akrtam menni
de aztán villamosmérnök lett belõlem fehérváron kandóban
amúgy meg itt is keményen nyomatják a programozást kb annyira mint 1 program fejlesztõi fõsuliba csak itt nem játékokat fejlesztünk hanem internethez cuccokat meg egyéb ilyen nyalánkságokat
ha akarjátok majd ki is próbáljátok
lehet csinálok avp-hez is majd ha kijött
amúgy meg program fejlesztõi fõsulira akrtam menni
de aztán villamosmérnök lett belõlem fehérváron kandóban
amúgy meg itt is keményen nyomatják a programozást kb annyira mint 1 program fejlesztõi fõsuliba csak itt nem játékokat fejlesztünk hanem internethez cuccokat meg egyéb ilyen nyalánkságokat
beszólsz meghalsz
de biztos. én nemtom h te neked milyen tudásod van, és honnan, szval elhiszem. de tudod van az a mondás, hogy messzirõl jött ember azt mond amit akar, szval a msáik álláspontját is megértem 😄 bizonyítsd 😊 aztán lenyugszanak 😄
All hail the double x!
most pont ezt a proud szót nem értettem és nem volt kedvem szótárban megnézni
amúgy meg a proud szót a játék fejlsztõk nem használják
amúgy meg a proud szót a játék fejlsztõk nem használják
beszólsz meghalsz
most miért?
nincs igazam?
nincs igazam?
beszólsz meghalsz
All hail the double x!
ez mit jelent?
beszólsz meghalsz
meg peszre a GUI fájlokat is kicsit át kell írni a GUImenu mappában hogy a controlsok is meg legyenek
beszólsz meghalsz
szerinted mi abban a nehéz
még skineket sem kell csinálniuk mert azok már megvannak
csak néhány sort át kell írni a text fájlokban
jelen esetben a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\Characters mappában levõ 3 fájlt ASR EN LST kiterjesztésû fájlokat ezekben van eltárolva a karakterek képességeinek a kódja, ha akarnám singleben simán átírnám hogy a marine tudjon falramászni kb 3 perc az egész
ha letöltenék 1 ilyen kiterjeszéseket kezelõ programot max 1 óra lenne amíg kitapasztalom a kódot utána néhány perc és kész
azért mert nem játéfejlesztõ a nicknevem még nehogy azt hidd hogy nem értek hozzá
x3 Terran Conflicthoz is akartam már modot csinálni csak már nem játszok vele ezért félkész állapotban abbahagytam
amúgy az x3-ban az ûrhajókat akartam rebalanceolni mert nem tetszett a gyári balancerendszer
errõl ennyit, ha nem értesz hozzá akkor meg ne magyarázz
a fejlesztõknek ha nemakarnak a skinekkel babrálni kb 15 perc munka lenne vagy még annyi sem
még skineket sem kell csinálniuk mert azok már megvannak
csak néhány sort át kell írni a text fájlokban
jelen esetben a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\Characters mappában levõ 3 fájlt ASR EN LST kiterjesztésû fájlokat ezekben van eltárolva a karakterek képességeinek a kódja, ha akarnám singleben simán átírnám hogy a marine tudjon falramászni kb 3 perc az egész
ha letöltenék 1 ilyen kiterjeszéseket kezelõ programot max 1 óra lenne amíg kitapasztalom a kódot utána néhány perc és kész
azért mert nem játéfejlesztõ a nicknevem még nehogy azt hidd hogy nem értek hozzá
x3 Terran Conflicthoz is akartam már modot csinálni csak már nem játszok vele ezért félkész állapotban abbahagytam
amúgy az x3-ban az ûrhajókat akartam rebalanceolni mert nem tetszett a gyári balancerendszer
errõl ennyit, ha nem értesz hozzá akkor meg ne magyarázz
a fejlesztõknek ha nemakarnak a skinekkel babrálni kb 15 perc munka lenne vagy még annyi sem
beszólsz meghalsz
reggel beugrottam egy menetre. voltunk 8an. levadásztam mindenkit vazze 😄 8:1-rõl 19:18-ra fordítottam 😄 jól indult a napom xD
All hail the double x!