7670
avp10logo.png
  • Fehercsoki
    Egyre közeledik a megjelenés,biztos sokan keresik majd a warez verziót,jó lenne a warez topikot kirakni banner alá!
  • Dzsimbao
    Egyszerű. Beugrik közéjük, nyom egy E-t és már 1 meg is halt. Lehet megölik közben, de utána már 2en vannak.
  • Fehercsoki
    Addig megy az egész amíg csak 1 marad!Tehát meghal spawnol amíg nem csinál több alient míg végül csak 1 marine marad!Azért 1t ki tud ragadni a tömegből!
  • gabeone
    Ezen már én is gondolkoztam. Főleg ha sok kis feddjoe az a sok marine..
  • Kandurex

[Egy szervert vizuálok, amin Tatyla és Kandur együtt vadászik a csicska ember prédára]
  • Rundstedt17
    jóhogy vannak önkéntesek az áldozat szerepre
  • gabeone
    Nem mertem gondolni, hogy ez komoly. Amolyan sablonlevélnek hittem inkább..

Más.

Értem én a gondolatokat (sőt, néha még egyet is értek vele) de gondolkodjunk kicsit! A filmben és könyvben a predator egy egyszemélyes hadsereg. Így állíthatom, az a természetes ha az aliennek és a mariennak egyedül semmi esélye sincs ellene..
  • Tatyla
    majd meglátod mennyire durva az alien
  • Nagylaci
    Azt amúgy én sem értem, hogy ebben az "infestation" módban, hogy a büdös retekbe fog egyetlen Alien bárkit is elkapni ha a Marine -ok fedezik egymást?!
  • Kandurex
    biztos?
  • Rundstedt17
    Akkor még durvábban fog látszani a balance hibája,az alien gyengesége :)...Mindegy nekem úgyis mindig a marinek voltak a kedvenceim,csak idegesítő lesz hogy szerintem kb mindenki azzal fog nyomulni
  • Deathstorm676
    Akkor nem sok értelme lesz az ifestation módnak ha a marinok össze dolgoznak és szerencsétlen alien 1 embert sem tud megölni.
  • grimm13
    Oda hogy lesz egy rakat új játékmód + az alienek összefognak dolgozni ezen kívül sok lesz a LÁMA is és szerintem multiban is fejlődhetsz valamit ...
  • Rundstedt17
    Nekem a fő gondom az alienekkel hogy egész egyszerűen értelmes játékosok ellen szinte lehetetlen vele nyerni.
    A falon átlátás semmit sem ér,mert ugyse állnak egy helybe...
    A marinék háta mögé lopozni szintúgy nem opció normális marine észreveszi azonnal.
    A sötétbe való hirtelen támadás is kizárva,mert az olyan helyeket egy tapasztalt játékos elkerüli.
    Az alienek egyetlen esélye ha az ellenfél játékos nincs mozgásba avagy figyelmetlen...
    A másik hogy a predi még gyorsabb is közelharcban mint az alien.

Szóval tényleg kiváncsi leszek hogy ez pár hét múlva hova fog vezetni.
  • Tatyla
    már alig várom hogy aliennel legyaluljalak titeket mint a tököt...
  • Fehercsoki
    Predatorral azért sok esélyem van alienek ellen de azért gyakran padlóra küldenek,marinenál viszont biztos halál ha messziről észrevesz:SAlient meg akkor is túl lehet élni ha ő támad először.
  • Magiszter
    Hát nem tudom, de én alien-el ilyen 18-20 pontokat is simán elértem egy-egy futam alatt. Marine és a Predator is képes 15-20 pontot szerezni a kezeim között, de ahogy megfigyeltem az Alien-el a legkönnyebb és leggördülékenyebb a játék. Legalább is a mutliban. Persze van 1-2 tapasztalt predator akivel vagy fél percig csatározunk, de akinek bejön az első Block+Heavy Attack+E az győzött. Csak ehhez meg jó reflexek kellenek. :)

Lényeg: Az Alien nem egy elárvult kisleány a játékban. Nagyon is komolyan kell venni mint veszélyforrást.
  • Lunki88
    Nekem ilyen levél jött game-ről:

I am delighted to let you know that your Preorder for Aliens vs Predator Survivor Edition is now being processed subject to successful payment being taken from your credit card when it is dispatched. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release.

By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Aliens vs Predator Survivor Edition, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery!

Ez mind jól hangzik, de erősen kétlem hogy már a megjelenés napján meg is kapom vidékre.
  • Rundstedt17
    A marinek(főként ők) és a predik fogják uralni a játékot hacsak nem jön valami balance patch XD.....
  • Dead
    Itt az ideje, hogy a skilles játékosok vegyék át az irányítást. :)
    Tudod teher alatt nő a pálma. HA nyerni akar, akkor megtanul játszani.
    A 2-nek ez volt a nagy hibája. Aliennel csak egy dolgot csinált mindenki. Pounce-pounce-pounce. Ember meg csak szórta a gránátot stb. stb.
  • Fehercsoki
    Hát igen!De jó fej volt egyébként.Lehet hogy így van programozva.De egyébként nagyon bejön hogy így rögtön lehet beszélni operátorral!Nem kellett várnom rá semennyit.Ez az igazi jó support!
  • Magiszter
    Személyiségzavaros bot? Amúgy mondhatja. Régen dumáltam olyan bottal ami azt hitte magáról hogy ember. Nem sikerült meggyőznöm az ellentettjéről, pedig azt hittem hogy akkor kifagy/felrobban/kékhalál.
    De ezek a mai VI-k még nem érnek fel egy Bishop-al sajna
  • Fehercsoki
    Ha legoptimálisabb esetet nézzük,ami 3 nap zavvitól,akkor pénteken tolhatod!(de magyar posta miatt ki tudja!)
  • XenHai
    Nekem is megjött a levél!Remélem hamar ide ér.
  • Fehercsoki
    Andyt ír.De egész értelmes ha bot!Kéne a scriptje:D
  • ajem kisa
    Igen!
    Bishop a neve nem?
  • Fehercsoki
    Na azt mondták holnap küldik!Szerintem ezen a héten már nem lesz meg.De reménykedek.
  • Fehercsoki
    Szerintetek egy bot mondhatja magáról h igazi?Mert shoptos bottal beszélek de azt mondja ember és nem válaszol mindenre azt mondja ami a FAQban is van.
  • zsozso29
    Már [url=http://store.steampowered.com/news/]elérhető]/url] Észak-Amerikában.
  • Tatyla
    Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.

Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.

We send each item of your order as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below you will receive a further e-mail once they have been sent.

We will endeavour to keep you updated on the status of your order and any delays that may occur.

The following item(s) have been sent to:
  • Avpfan
    Nem értem miért nem normális oldalakról rendeltek. Ez a Zavvi vagy mi ez még talán megbízható de a többi...

Én a CD Galaxistól fogom megrendelni, igen ott 10K, de ha azt mondják, hogy szerdára hozzák akkor bizony szerdán már nálad van a játék. Rendeltem már tőlük és nagyon megbízhatóak. Van futár szolgálat kihozzák a rendelés után 3 nappal a cuccot attól függ mikor van terítés. Szal mondjuk ha hétfőn rendelsz azt szerdán, de legkésőbb csütörtökön megkapod.
  • Deathstorm676
    Na találtam még egy AvP videót
    AvP Torta
  • gabeone
    Lehetséges, hogy 4 nap alatt beér a csomag a zavvitól? Nekem is írtak, hogy küldik a csomagot, happy lettem nagyon, de eszembe se jutott, hogy 2 héten belül megkaphatom..
  • Fehercsoki
    Lesznek különleges kiadások!
  • Föcsök
    Jól beszívtam úgy látszik. Nem válaszolnak, és ha fognak is szerintem csak egy "bocsánat a kellemetlenségekért, de mégsem kapunk ilyen változatot." levél lesz. Csak akkor nem tudok honnan a faszból szerezze meg az ember.
  • Magiszter
    Én is vidéki vagyok, de mivel pestre járok dolgozni ezért CD Galaxis-ból rendeltem elő (vagy mi a helyi megfelelője), szóval kíváncsi vagyok hogy pénteken már mehetek is érte, vagy csak hétfőn.

Addigra talán már lesz is teszt itt-ott.
  • Tatyla
    végül is ennyi pénzért várhatok kicsit többet...
  • wesker24
    Egyetértek nálunk is nagyon gyér a posta mert én is vidéki vagyok de majd valamikor csak leküldik !
  • Fehercsoki
    Gondoltam egyébként hogy pont az nem küldi ki ahonnan én rendelem:S
  • Avpfan
    bocs ha már volt: Aliens vs. Predator Species DM

nagyon jó!