7670
-
Deathstorm676 #3698 Mi töltődött újra? -
balika16 #3697 RELOADED! -
Deathstorm676 #3696 Leírod hogy jó benne ez meg ez de szerintem szar szóval 2.25 -
Rundstedt17 #3695 Ez a magyar cikk mindenképpen fura majdhogynem végig dicséri aztán közepesre értékeli,ezt nem bírom a magyaroknál nem mernek kritizálni XD -
#3694 Lesznek, bár ma olvastam néhány helyen, hogy kezdetben csak béta állapotban. -
Rundstedt17 #3693 A régi szép idők de már a múlté -
#3692 Ez a 2 két különböző ember véleménye,ennyi. -
Rundstedt17 #3691 Fura a gamespot szerint pedig pont a multi volt jó.... -
#3690 Na jó,de akkor is,még a kevés multi map rendben lenne ha singleben nem csak az az 5 map lenne és azt más sorrendben kéne végigtolni minden fajjal. -
Deathstorm676 #3689 Majd csinálnak a játékosok mapokat
Egyébként meg nehéz lehet balancolni három fajt amiben jóformán semmi közös nincs. -
#3688 Lesznek. -
#3687 Szerintem ez azt jelenti hogy AvP játéknak jó,viszont mai szemmel nézve játékként nem olyan jó. -
#3686 Akkor most lesznek dedikált szerverek? Mert a gamekapocs cikk hsz-einél azt írja valaki, hogy annak ellenére hogy megígérték még nincsenek. Wtf? -
#3685 A teljes mondat:
"Az új Aliens vs. Predator közepes játék lett, a maga mindenkit egymásnak eresztő világán belül viszont kifejezetten jól sikerült,..."
Na ebből gyere ki... -
#3684 Hát AVP2ben durva volt az Alien :C -
#3683 Nekem csak az nem tetszik hogy ugyanaz a pálya mindenhol!Illetve multiban is iszonyatosan kevés a pálya!Miért nem cisnáltak többet?Nem szeretnek mapokat készíteni vagy mi? -
#3682 Szerintem a kiegyensúlyozatlanság abból ered, hogy egy fajt elsajátítanak, a többit meg nem, és ez előjön az összehasonlításoknál. -
Deathstorm676 #3681 Nyugi nem mindenkinek lehet szíve csücske az avp multi. Nekem a demo is tetszett max annyi volt a bajom hogy nem tudtam semmin sem begyakorolni a kezelést csak élesben. Azért mert neki speciel nem jött be a multi az nem azt jelenti hogy szar lesz (ő az első tesztelő akinek nem jött be eddig). Én ennek a játéknak az értékelését olyan 7-8 pontosra vártam ami itt be is igazolódott. Az egyedüli dolog amit sajnálok az a 8-10 óra de semmi sem tarthat örökké. -
#3680 Nekem sem,szerintem egyformán erősek voltak!Nem volt olyan hogy legerősebb.Ez a cikk viszont kicsit megijesztett. -
#3679 "maga mindenkit egymásnak eresztő világán belül viszont kifejezetten jól sikerült, messze felülmúlja a Földön játszódó mozifilmeket, sőt talán még az előző AVP játékoknál is élvezetesebb"
hóhó....szóval élvezetesebb mint az előző részek? -
#3678 Hát nekem a demóból nem ez jött le... -
#3677 Na tessék, megjósoltam én nektek :)))) -
#3676 "Csapnivalóan rosszul sikerült, kiegyensúlyozatlan multiplayer mód "
Jaj... :( -
#3675 Már miért lenne kamus?
Csak nézd meg az értékeléseket a #3668 kommentben. Ne várjatok tökéletes játékot ettől. 8.0-os körüli értékelést fog kapni a GK-tól is vagy inkább 7.0-át :D
Amúgy az alien kapmány kezdése mindezek mellett elég hangulatosra sikerült. de utána meg ugyanazok a pályák jönnek, ahol már marinással megfordultunk. csak ugye más szemszögből nézve:((
eddig 7-8 pontos a játék sztem. Az IGN még jószívű is volt, csak megsúgom :D Viszont a Gamespot meg a Gameinformer hogy miért adott 5 pontot neki, azt végképp nem értem. -
#3674 Gamekapocs teszt:
KLIKK
7.3 nem rossz. De nem is jó... -
#3673 Predatornak nincs temple?:O -
#3672 Kamus vagy :C -
gabeone #3671 Szerintem meg lefizették a szerkeztőket, hogy pozitívra értékeljék. A Batman - A sötét lovag is megkapta a 12 éves korhatárt.. -
#3670 Pontosan ezen járt nekem is az agyam, biztos hogy ilyesmi dolog áll a háttérben...
Lehúzták a pályákat, ennek ellenére én sz6ép részletes felépítést látok a képeken :\ -
Rundstedt17 #3669 Én is ezt mondtam,marines rules.Az emberiség felsőbbrendű -
#3668 Szerintem eléggé látszik, hogy csak a nagy lapok húzták le...akik bizony megszokták, hogy a kiadó - fejlesztő csúsztassa a pénzt...ha nincs lóvé, nincs jó kritika...ennyi,
Negative Reviews
* Game Informer 5.75/10
* GameReactor 6/10
* Gamespot 5.5/10
Positive Reviews
* OXM UK 8/10
* IGN UK 8.5/10 <- (jó, mondjuk ő nagyobb lap....de ők meg FAN -ok :))
* Techdigest.TV 4/5
* GamingXP.com 84%
* PC Powerplay 7/10
* OXM AUS 9/10
-
#3667 Semmi sem gyenge csak a sok codhoz szokott fpskocka nem tud mit kezdeni vele. -
#3666 AvP Galaxy-n jókritika-rosszkritika gyűjtemény, érdemes meglesni: KATT
Egyébként meg az alien egyátalán nem gyenge, csak tudni kell vele összezavarni a játékosokat. -
#3665 [nemsokára...]
-
Avpfan #3664 egy fenét... alien nem gyenge csak valakinek van érzéke hozzá valakinek nincs.
Én pl rohadt béna vagyok az élijennel. Nagyon rosszul játszom vele.. de az a poén, hogy a predátorral is szar vagyok. Így marad az ember és vele próbálom meg fejleszteni a tudásom.
A legtöbb aliennek nincs ellenem esélye mert a csata hevében a kis buták light attackot nyomnak én ezt pulse-al szépen blokkolom majd fejbeb@szom őket puskatussal.. ők erre szépen hátraesnek nekem pedig ez idő alatt kb arra van időm, hogy elolvassam a reggeli híreket, elszívjak egy cigit megigyak egy kávét és arra is marad még időm, hogy szétlőjem az éppen feltápászkodó alien fejét.
Predátor meg... vele azért körülményesebb a közelharc de ha sikerül kitérnem a taglozó támadása/ heavy attackja elől utána 30 golyó a fejébe és már ki is terült.
Ember a legjobb én azt mondom. Persze ebben a játékban erősen pályafüggő a fajok erőviszonya. -
Rundstedt17 #3663 álmodozni lehet -
#3662 utána meg majd hallgathatjuk a sok sírást -
#3661 Nagy F-el a Feddjoet plz, thx! :D
Egyébként meg még mindíg jobb mintha énlennék az egyszem alien, mert akkor gyorsabban elfogyna mindenki ;D -
#3660 Nem tudtok valami oldalt, ahol esetleg felraktak már a multis skinekről képeket? (volt az a német oldal, de valami újabb képekre gondolok) -
#3659 Persze aztán meg én rájuk predatorral:)