580
Port Royale 2
-
#540 Mi a fájl neve? -
Johnnybgoode #539 Hi! Valószínűleg én vagyok a béna de sajna nekem nem sikerült letölteni az ominózus hiányzó fájlt a www.abcgames.sk-ról. Ha valaki megszánna és elküldené nekem akkor madarat lehetne velem fogatni. Előre is köszönöm! Üdv!
[email protected] -
#538 Hello!
Nekem megvan a játék (PCGURU) De az ÉLJEN HOLLANDIA küldetésnél elakadtam egyszerűen nem bírom megcsinálni. Addig kéne rombolnom az angol hajókat amíg az angolok befolyása egy bizonyos szint alá nem csökken.
1- Hol tudom megnézni a szintet.
2- Hogy a francba lehet megcsinálni?
Elkezdtem lőni őket le is szedek 1-2 ilyen csapatot de miközben vissza térnék a városba jön egy másik és teljesen szétszed.
Aki ezt a küldetését megcsinálta írja meg hogy hogy csinálta PLZ.
Előre is köszönöm.
Üdv:Kabel15 -
imilee #537 Szasz!
Nekem valahogy nem nagyon sikerült még használnom. mert állandoan kidob a játék. Eredeti PCGURUS. Mit lehet ilyenkor csinálni? -
Steca #536 rooszl irtam szoval ez kéne : A2dlib-2.20A.dll -
Steca #535 A2dLib-2.20.dll ha valaki elküldené nekem annak nagyon örülnék e-mail címem: [email protected] -
melonoemi #534 Hello!
Én is szeretném megkérni valamelyikőtöket, hogy küldje el a A2dlib-2.20A.dll -t a [email protected] e-mail címre!
Előre is köszi üdv és jó játékot mindenkinek! -
kelsi15 #533 Sziasztok!
Nemrég megkaptam a Port Royale 2-t () és elkezdtem játszani vele. Tök jó,a grafikája is szuperül sikerült! De elkezdett játszani vele az uncsim is és a mentéseim elvesztek. Nem lehet valahogy úgy beállítani,hogy minden mentés megmaradjon? Ha valaki tud valamilyen megoldást,lécci szóljon! -
Alexandros #532 Sziasztok!:)
Én is letöltöttem a Port Royalet, de sajnos nekem sincs hozzám meg az a bizonyos A2dLib-2.20A.dll - fálj!
Régóta keresem a neten de nem találom. Kérnék valakit akinek megvan és játszik, legyen olyan szíves és küldje el nekem!
Hálás köszönet!
MSN címem: [email protected] -
pekosy #531 www.abcgames.sk. trainer,onet le tudod tolteni,CTRL+A, -
chingo #530 Hello!
Valaki nekem is el tudná küldeni a "a2dlib-2.20a.dll" fájlt küldeni.Mert nem találom sehol sem
Előre is köszi annak aki küldi.
E-mail: [email protected]. -
bubu1987 #529 Sziasztok elküldené nekem vki a A2dlib-2.20A.dll fájlt mert már nagyon unom a port 1 et. Köszi előre is. Amúgy ha vki elküldi megpróbálok majd segíteni a problémákon! E-mail:[email protected]. -
Anyu1 #528 Bocs elírtam: RELOADED! -
Anyu1 #527 Nekem működik az a magyarítás amit a
http://gamesmagyaritas.atw.hu
oldalán találtam. Ragzor + magyarítás + spéci daemon és megy! -
gyori91 #526 Hello.
El tudná nekem küldeni valaki a A2dlib-2.20A.dll fájlt?
A segítségért előre is köszi.
e-mail: [email protected] -
Meklood #525 Elküldtem a A2dlib-2.20A.dll fájlt manflg715-nek, kisssgi-nek és bombys-nak. Az első kérdésemre nem tud valaki megoldást? -
manflg715 #524 sziasztok ha valaki eltudná nekem küldeni a A2dlib-2.20A.dll fájlt.
azt nagyon megköszöném.
email:[email protected] -
Meklood #523 Egy olyan kérésem lenne, hogy valaki, akinek jövedelmező trade route-jai vannak el tudná nekem küldeni? Ezeket az útvonalakat ott lehet elmenteni ahol csinálni is lehet és a Dokumentumok\...\Ascaron Ent...\Port Royal 2\Autoroute mappában találhatóak meg. Előre is köszönöm. E-mail: [email protected] -
Meklood #522 Szomorú vagyok hogy nem ír senki. -
Meklood #521 Sziasztok. Nekem az lenne a gondom, hogy amikor belépek egy városba, majd visszamegyek a nagy térképre, hogy egy másik városba menjek csak egy fekete képernyő jelenik meg a térkép helyett. Aztán ALT+TAB-bal kilépek az asztalra majd vissza a játékba és úgy már jó. Mi lehet a baja?
Ja és a magyarosítás dolog hogy áll, mege lehet valahonnan szerezni, vagy nem? -
kisssgi #520 Sziasztok. eltudnátok küldeni a A2dlib-2.20A.dll fájlt, és a port Royale2-höz honosítást?
Köszönöm.
[email protected] -
piton11 #519 sziasztok.valaki tudna nekem küldeni magyarositást a port royal 2 höz.angolul se rossz de magyarul nagyon király lenne.a cimem:[email protected]öre is köszi. -
fatsy #518 Sziasztok!
Kérdésem, hogy h a bánatba lehet konvojt létrehozni?????a kikötőben ahol kiírja, h jobb klikk a hajóra stb nem jelenik meg a hozzárendelhető hajó.
Megoldás????? előre koöszi!
-
bombys #517 Hello
Ha valaki eltudná küldeni a A2dLib-2.20A.dll-t nagyon megköszöném.
email:
[email protected] -
szajek #516 Sziasztok!
Szerintem is nagyon jó játék!
Tudna nekem vki egy mentést küldeni,amin sok pénz van?Kiváncsi lennék rá,hogy hogy néz ki
Az emilem [email protected]
Elöre is köszi -
zbundy #515 Egyébként lenne nekem is egy kérdésem: Állandóan a Bermuda szigetekről beszélnek, hogy milyen szörnyeket láttak, meg hogy ne menjek oda, meg ehez hasonlókat.
Ezzel lehet kezdeni valamit? Úgyértem, hogy párszor már direkt elhajóztam arra, de nem történt semmi. -
zbundy #514 Miért belehet állítani ilyet? Mert ha igen akkor az jó lenne, mert megkönnyítené a dolgom! De én nem tudom, hogy hogyan lehet! Bocsi! De ha rájössz, akkor majd írd már meg a fórumban, mert akkor én is használnám! -
Grrrrrrr #513 A minimálárra rájöttem. De arra, hogy a karaván a raktárba pakoljon, és onnan vegyen fel árút, arra nem... -
AC2 #512 Pedig egyszerű, bár nem egyértelmű -
Grrrrrrr #511 Üdv!
Én azt szeerettem volna beállítani, hogy a cukrot hordja az egyik városban lévő raktárambl a másik város raktárába. DE nem jöttem rá, hogyan kell ezt beálítani. meg azt, hogy egy minimálárat beállítva eladja a raktár a benne lévő terméket. -
zbundy #510 Én is 1 hónapja vettem meg magyarul, de megérte! Ha még van is egy közepes nyelvtudásod akkor is akadhat rengeteg problémád, hogy mit is kéne csinálni!
Nekem egyébként nagyon bejön a játék, már a 27-dik évben járok, és van egy rakás hadiflottám + 2 saját föld. A Hollandoknak pl csak a két fő városát hagytam meg, a többit elfoglaltam! De a többiek se jártak jobban! :) -
AC2 #509 És még hányan elfogják... -
#508 Nincs hozzá magyarosítás, ha elküldöm a kérdéses fájlokat, akkor meg nem fog elindulni. Már sokan eljátszották ezt. -
Plata #507 Vedd meg eredetiben.Olcsó. -
senkicske #506 valaki könyörüljön meg rajtam egy magyarosítással a port 2-hoz, mert a hugom nem hagy békén! thenx [email protected] -
Plata #505 Ok elküldöm,az msn cimem ptivát üziben.Nagyon megköszönném,legutóbb 1 millánál elkezdtem építkezni 2 városban mire leégtem. -
#504 Tudok, adj egy címet. -
Plata #503 És nekem esetleg egy mentést tudnál küldeni? -
#502 Szia!
Ha elküldöm, akkor nem fog elindulni.. -
richard092 #501 Hello
Ha valaki eltudná küldeni a A2dLib-2.20A.dll-t nagyon megköszöném.
E-mail:
[email protected]