Port Royale 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Valaki nekem is el tudná küldeni a "a2dlib-2.20a.dll" fájlt küldeni.Mert nem találom sehol sem<#rinya>
Elõre is köszi annak aki küldi.
E-mail: [email protected].
Sziasztok elküldené nekem vki a A2dlib-2.20A.dll fájlt mert már nagyon unom a port 1 et. Köszi elõre is. Amúgy ha vki elküldi megpróbálok majd segíteni a problémákon! E-mail:[email protected].
Bocs elírtam: RELOADED!
Nekem mûködik az a magyarítás amit a
http://gamesmagyaritas.atw.hu
oldalán találtam. Ragzor + magyarítás + spéci daemon és megy!
Hello.
El tudná nekem küldeni valaki a A2dlib-2.20A.dll fájlt?
A segítségért elõre is köszi.
e-mail: [email protected]
Elküldtem a A2dlib-2.20A.dll fájlt manflg715-nek, kisssgi-nek és bombys-nak. Az elsõ kérdésemre nem tud valaki megoldást?

Meklood

sziasztok ha valaki eltudná nekem küldeni a A2dlib-2.20A.dll fájlt.
azt nagyon megköszöném.
email:[email protected]
Egy olyan kérésem lenne, hogy valaki, akinek jövedelmezõ trade route-jai vannak el tudná nekem küldeni? Ezeket az útvonalakat ott lehet elmenteni ahol csinálni is lehet és a Dokumentumok\...\Ascaron Ent...\Port Royal 2\Autoroute mappában találhatóak meg. Elõre is köszönöm. E-mail: [email protected]

Meklood

Szomorú vagyok hogy nem ír senki. <#sir>

Meklood

Sziasztok. Nekem az lenne a gondom, hogy amikor belépek egy városba, majd visszamegyek a nagy térképre, hogy egy másik városba menjek csak egy fekete képernyõ jelenik meg a térkép helyett. Aztán ALT+TAB-bal kilépek az asztalra majd vissza a játékba és úgy már jó. Mi lehet a baja?
Ja és a magyarosítás dolog hogy áll, mege lehet valahonnan szerezni, vagy nem?

Meklood

Sziasztok. eltudnátok küldeni a A2dlib-2.20A.dll fájlt, és a port Royale2-höz honosítást?
Köszönöm.
[email protected]
sziasztok.valaki tudna nekem küldeni magyarositást a port royal 2 höz.angolul se rossz de magyarul nagyon király lenne.a cimem:[email protected]öre is köszi.
Sziasztok!

Kérdésem, hogy h a bánatba lehet konvojt létrehozni?????a kikötõben ahol kiírja, h jobb klikk a hajóra stb nem jelenik meg a hozzárendelhetõ hajó.
Megoldás????? elõre koöszi!
Hello
Ha valaki eltudná küldeni a A2dLib-2.20A.dll-t nagyon megköszöném.
email:
[email protected]
Sziasztok!<#integet2>
Szerintem is nagyon jó játék!
Tudna nekem vki egy mentést küldeni,amin sok pénz van?Kiváncsi lennék rá,hogy hogy néz ki<#wink>
Az emilem [email protected]
Elöre is köszi

Egyébként lenne nekem is egy kérdésem: Állandóan a Bermuda szigetekrõl beszélnek, hogy milyen szörnyeket láttak, meg hogy ne menjek oda, meg ehez hasonlókat.
Ezzel lehet kezdeni valamit? Úgyértem, hogy párszor már direkt elhajóztam arra, de nem történt semmi.
Miért belehet állítani ilyet? Mert ha igen akkor az jó lenne, mert megkönnyítené a dolgom! De én nem tudom, hogy hogyan lehet! Bocsi! De ha rájössz, akkor majd írd már meg a fórumban, mert akkor én is használnám!
A minimálárra rájöttem. De arra, hogy a karaván a raktárba pakoljon, és onnan vegyen fel árút, arra nem...

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Pedig egyszerû, bár nem egyértelmû

Üdv!

Én azt szeerettem volna beállítani, hogy a cukrot hordja az egyik városban lévõ raktárambl a másik város raktárába. DE nem jöttem rá, hogyan kell ezt beálítani. meg azt, hogy egy minimálárat beállítva eladja a raktár a benne lévõ terméket.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Én is 1 hónapja vettem meg magyarul, de megérte! Ha még van is egy közepes nyelvtudásod akkor is akadhat rengeteg problémád, hogy mit is kéne csinálni!
Nekem egyébként nagyon bejön a játék, már a 27-dik évben járok, és van egy rakás hadiflottám + 2 saját föld. A Hollandoknak pl csak a két fõ városát hagytam meg, a többit elfoglaltam! De a többiek se jártak jobban! 😊
És még hányan elfogják...

lipovics
Nincs hozzá magyarosítás, ha elküldöm a kérdéses fájlokat, akkor meg nem fog elindulni. Már sokan eljátszották ezt.
Vedd meg eredetiben.Olcsó.

valaki könyörüljön meg rajtam egy magyarosítással a port 2-hoz, mert a hugom nem hagy békén! thenx [email protected]
Ok elküldöm,az msn cimem ptivát üziben.Nagyon megköszönném,legutóbb 1 millánál elkezdtem építkezni 2 városban mire leégtem.

lipovics
Tudok, adj egy címet.
És nekem esetleg egy mentést tudnál küldeni?<#integet2><#kuss>

lipovics
Szia!

Ha elküldöm, akkor nem fog elindulni..
Hello
Ha valaki eltudná küldeni a A2dLib-2.20A.dll-t nagyon megköszöném.
E-mail:
[email protected]

es nemtudnad nekem elkuldeni,mert nekem,nincs meg cak az angol verzio.az [email protected]
Áh,én megint tönkre mentem.Valahogy nemjön össze.

lipovics
Átkellene nézni a gazdasági mutatókat, hogy hol folyik el a pénz. Így látatlanba nem merek nyilatkozni.
Nézd meg, hogy a trade routek nyeresegések-e. Ha nem akkor módosíts. Nekem a legjobban az jön be, ha jó hosszú, több nemzetiségen átívelû, saját termelési egységet útbaejtõ útvonalakat gyártok.
egyébként nekem a fullos magyar verzió van meg
sziasztok!

segítsetek a port royale 2-ben hogyan kell beállítani a raktárat, mert hülye vagyok hozzá. van 10 hajóm, és azok kereskednek, de vmi nincs jól beállítva, mert állandóan fogy a pénzem. mindig szerencsejátékoznom kell, h legyen pénzem és már unom a kocsmázást..😊

köszi
lipovics
Én most Tengernagy vagyok, 27 konvojom szeli a vízeket folyamatosan. Már annyi a pénzem, hogy nem tudom mire elkölteni...
Szerintem csak az eleje nehéz. Utána már nem lehet bebukni a dolgot, fontos az építkezés nagyon.
malter
valaki akinek jol megy a kereskedés leirhatná,mit hogy mert nem nagyon megy nekem se😊
hogy lehet auto route ha mindig változik az árfolyam?lehet a 3ik forduloban már buktás vagy nem értem
Gondoltam, de amugy pont erre a Kelet-Indiai Társaságos dologra vagyok rákattanva, szal aktuális <#wink>

Csak ez az india,amugy viccböl irtam tortuga 2-öt.

Teccik <#nyes>

lipovics
Van valami ehhez hasonló játék tervben? Mármint a Port Royal 2-höz.
lipovics
Szia! A magyarosítást kétezer forintért megveheted bármelyik boltban.
szevasz mindenki,keresem lenne,havalaki tudna nekem kuldeni magyarositast a port royal2-re,nagyon megkoszonem.a cim;[email protected].
Tessék én megtaláltam a folytatást.
Tortuga 2

Hát a tortugán biztos nem, egyrészt mer már kiadták, másrészt nem lesz folytatása. <#idiota> AOE-bõl meg 1 hónap és itt a csúcs kieg

Most szerintem a Tortuga – Two Treasures-en melóznak.

Szerintem egyhamar nemlessz.

lipovics
Jön valami folytatásféle? Tudtok valamit?
16-ra emléxem, de ha nagyon érdekel megnézed a "rang" videókat és összeszámolod

Édszof kieget inkább a népnek <#idiota>