Inuyasha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
nálunk van A+ de az vele a baj hogy szinte mindig ismételnek pl az inuyasát csak hétvégén adják ha igy haladnak 1 hónap és elérik a 104-edik részt onan tol vagy adják továb szinkroosan 105-töl fel fel vagy megint kezdik elöröl !
remélem már le szinkronizálták !

sztem senki nem tudja itt Mo-n h mi lesz a vége mivel még mondom h nem fejezték be.nekem nincs a+-om ugyhogy eddig csak a tokyo mew mew-t és az elfen lied-et láttam teljesen(bár ez se volt befejezve sztem) és nem rég kezdtem el nézni az inuyashát
Kövesdi A
jah valami hasonlo de nagyon válogatod vagyok nem nézek meg akkármit !
szoval akkor a 167 rész nem végleges !
nem tom mért adják ki több daraban egyben lenne a legjob szinkronizálás szempontjábol is

most olvastam hogy mi lene a vége de ezt nem tom el képzelni biztos csak valameik okos gyerek találhata ki ezt a történet véget vagy igaz lehet
itt található http://gportal.hu/portal/sight/

idézet a szöveg végéböl !
Beugrottak a kútba. Miroku és Sango lépett elõ az egyik bokor mögül.

Így szólt Miroku:

- Én tudtam, hogy így lesz.

- Hát persze.

- Már csak egy dolog hiányzik a teljes boldogsághoz.

- És mégis mi lenne az?

- Sango! Lennél a gyermekeim anyja?

- Te soha nem adod fel?

- Soha.

- Inkább visszamegyek Kohakuhoz.

- Sango, várj. Nem válaszoltál.

- Hagyj békén.

- Kérlek.

- Hagyj már.

- Sango.

nem hiném hogy ilyen szomoru lene a vége szerintek ez az igazi vége vagy csak egy fun által ki talált történet ?

te is ilyen anime rajongó vagy?<#crazya>
öö én ugy tudom h ez nem a végeés még most is készül a folytatás
mind1 azért kösz
angolul tanulok szval nem lesz gond az angol felirattal sem<#awink>
Kövesdi A
amugy csak 167 részböl ál a teljes sorozat ? csak mert elég érdekesen lett vége a 167-es résznek nagyon sok szál el varatlan maradt .náráku halála.vagy hogy mi lesz kohákuval stb

lehetséges hogy tervezik a folytatást vagy it vége is can a történetnek a 167-es résznél ?

mert ha igen elégé el rontoták a végét !

Kövesdi A
104-edig részig szinkronos de hogy honan tudod le szedni aban sajnos nem tudok segiteni

és azt még meg tudod mondani h van e a 104. részen tul magyar feliratos?? ha igen hol?
köszi kövesdi<#wave>
Kövesdi A
103-ig itt meg van szinkronosan http://gportal.hu/portal/wanderboly/

vki tudja hogy hol lehet leszedni az inuyasha 100. és 103. részét szinkronosan vagy magyar felirattal vagy angol felirattal????
blbogus
hoppá.. az 96-136.. sry

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

blbogus
elvileg igy kell végig nézni:
1-55. rész
movie 1 - Affections Touching Across Time
56-95. rész
movie 2 - The Castle Beyond the Looking Glass
69-136. rész
movie 3 - Swords of an Honorable Ruler
137-167. rész
movie 4 - Fire on the Mystic Island

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

FrezeR
nem igaz, 167 részes

magyarországon tudtommal 7 mûsoros dvd jelent meg belõle,vmi hatvanvalahány résszel. nekem ebbõl 6 megvan. vki írta hogy vagy kétszáz részes. ez igaz?

blbogus
japán szinkronnal torrentrõl tudod megszerezni. mininova.org-on beirod keresõbe és kidob egy csomot. hátránya lehet a minõség és az h sokáig tarthat letölteni.
ezen kivül ott van a usteam-es ftp, ami viszont asszem angol szinkronos (usteam.hu) de az biztos jo minõség és csak a netes sebességétõl függ h mien gyorsan szeded le. a usteam honlapján követned kell az utasitásokat h regisztrálni tudj az ftp-re, de ha nem megy akko segitek esetleg msn-en. jah és az még azé is jo mer az ftp-n több száz anime közül válogathatsz.. mind feliratos de megéri

Kövesdi A
és azt nem tod véletlenül hogy japán szinkronal honan tölthetö le?
a feliratot meg tudnám szerezni hozzá !

blbogus
hát akko már joideje csak szinkronizálnak 😄 honapok ota h pontos legyek.. hosszu hosszu honapok ota 😞 amugy azokat télleg leatta amik szinkronizálva lettek, tehát 104ig.. az egész összesen 167 részes

Kövesdi A
ez érdekes azt hitem hogy az A+ végig adta az egészet !

de bár most ha bele gondolok már jó pár hete csak imétlés megy az A+ a Inuyasha-ból ki tudjah lehet hogy most szinkronizálják a többi részt nah mindegy
azért kösz az infot !

blbogus
jah azt meg nem tom honnan szerezheted be.. nekem hozzák az animéket 😛

blbogus
van még egy 104. rész szinkronosan, aztá nincs több.. addig szinkronizálták

Kövesdi A
hi nem tudjátok hogy a 103 résztöl felfelé honan lehet le tölteni szinkronosan ?

Nekem megvan az összes rész és a 2. 3. 4. mozifilm is. Csak sajnos van ami japán, de van hozzá angol felirít is😊

HELP ME!! LÉCCI ÍRJÁTOK MEG A [email protected] -ra, HOGY HOL LEHET LETÖLTENI AZ INUYASHA 75, 76, 77, 78, 79, 80. RÉSZÉT MAGYARUL? KÖSZI ELÕRE IS.
blbogus
legközelebb jössz tekintsd meg a privát üzeneteidet^^ irtam neked

valaki megmondja hogy honnan tudom letölteni az inuyasha movie 3-at, mert torrentbe van még és az még vagy 4 nap míg letölti... és addig nem took várni!! 😊😊
blbogus
sztem szinkronosan.. hááát nem tudom
de tukko tette egy ajánlatot ha gondolod irj neki 😊 #214

Vagy esetleg valami olyan oldal amirõl letudnám tölteni az utolsó rész???Köszike elõre is

Sziasztok!Az A+ leadta az utolsó részét.Mert nem láttam és nagyon érdekelne.Köszike

blbogus
írj privit mi kellene, meg iesmik ha tudok segitek
fogalmam sincs betiltották e, de nem adnák A+on se ha igy lenne..
szal sztem nem :o

cr3ativ3
Amugy meg mind1...

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
A gond az, hogy nincs DVD olvasó a gépembe 😛

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Szinkronizált, vagy magyar felirat. De ilyeneket google nem talál.

Igaz az hogy itthon bel lett tiltva TV-be valamiért?

Ha valakit érdekel elcserélném az inuyasha dvd-imet üres dvd-re! Dvdrip 3 hangsávval HUN/ENG/JAP 104 rész 8 dvd-n. PRIVIBEN!

blbogus
jah és Boldog Karácsonyt!!

blbogus
hali! meik részek kellenének? mer ha a szinkronizálatlanok arra ftp a legjobb 😊

cr3ativ3
Én torrntrõl akartam szedni Inuyashat, de ehelyett minden féle mást sikerült leszednem.

blbogus
hát ez nem jött be..

blbogus
hát itt se mostanában ját inuyasha fun^^ srácok hát induljunk be ujra 😄

Hello!
Megvannak(lesznek) az InuYasha részek. De csak az 57.részig vannak felirataim. Nem tudtok egy oldalt ahol fenn vannak a feliratok, a dvd-rip részekhez? 1 rész 235 mb. Kurva jó minõségûek.
Kaileena
neeeem az nem igy meeegy!!
nemláttad a sorozatot?az egyik részben pontosan el van magyarázva mi-mit jelent a "shiko no tama"-man!a lélek az pl kokoro -,-

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

RelakS
Ja, de lehet egybe is 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

berlinboy6329
De a Shi-t meg a kont nem muszáj feltétlenül 1beírni,lehet külön szó is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
Hmm...
A japánok megint játszanak a szavakkal?
A Négy Lélek Ékköve
Jewel of Four Souls
四魂の玉
Nézzük a jeleket:
四 (shi): négy
魂 (kon): lélek
の (no): birtokos partikula (ezzel jelzik, hogy az elõtte álló valami birtokában van az utána álló valami)
玉 (tama): ékkõ, golyó
Eddig még ugye minden tiszta, a jelentés a Négy Lélek Ékköve.
Nade mit jelent a shikon? Kékes bíbor, foggyökér. Lehet, hogy innen az ékkõ színe?
És a tama? Jelenthet golyót, és lelket többek között, de ékkõ az a környéken nincs 😊 Innen meg, hogy golyó alakú?
Tehát a Négy Lélek Ékköve simán ledegradálható Rózsaszín Golyó-ra, Rózsaszín Lélekre? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok!Friss fórumozó vagyok,így vszínû senki nem ismer!Az lenne a kérdésem,h vki nem tud Inuyasha részeket 105-167-ig,tehát az utolsó részig,magyar felirattal,vagy szinkronnal?Le lehet tölteni,vhonnan,vagy van oylan akinek megvan,esetleg ismer olyan oldalt,ahonnan meg lehet szerezni?Plz,aki tud segítsen...😊 Köszy elõre is mkinek! Egy Inu Fan->Axxy
Az én kedvenc részeim a Fulmetalpánik, a Yujuhakosó, az Inuyasha, a Tininindzsateknõcök és a Yu-Gi-Oh
Sziasztok, ha valaki tud segítnei, honnan tölthetem le a Full Metal Panic részeit magyarul akkor annak cserébe megírom, honnan tölthet le InuYasha részeket magyarul. Elõre is köszi!
200. hozzászólás!

Kaileena
csicsa százmillió éve nem láttalak,mi van veled?

Your fate has be written! You&#8217;ll die!