448
Egy újabb anime
-
#288 nem sry -
#287 hi nem tudsz olyan oldalt ahol jó fanfiction-ok vanak fent ? -
#286 egy picit biztos, ed gondolom oan értelemben h vagy az egyik vagy a másik kicsit részletesebb. de a story sztem ugyanaz -
#285 nem csak mert mintha ugy halotam volna hogy a manga története egy kicsit eltér az animéétöl ! -
#284 hát nekem fogalmam sincs.. az értelmetlen lenne ha két külön történet lenne :) -
#283 amugy nem tudjátok hogy a anime és a maga menyiben egyeznek egymásal már mint történetileg ?
gondolom ugyan az történik a animéban mint a magában csak a mangában joban el huzzák a dolgokat ! -
#282 jah ez igaz mert számoljunk jobb esetben is heti 5-7 részel naponta egy rész vagy ami roszab hogy csak hétvégén adják az meg csak 2 rész és mig ide el jutt az egész 60-70 rész felirat borzasztó sok idö ugy ahogy te mondtad még a megjelenés után is nem csodálkoznék ha a megjelenés után akkár fél avgy egy év is el telne mire ide kerülne kicsiny hazánkba ! -
#281 teljesen igazad van! én azé még mindig szeretem, hiába fejeztem be nem is tom má miko, naon régen.. az egekbe lennék a fojtatástol :) csak hát.. várni kell még mig levetitik és vki rippeli, aztá elterjed a letöltés, és végül feliratozzák :( rengeteg idő ez még a megjelenés után is..
-
#280 hüüü akkor amit csinálnak értelmetlen mert csak a rajongoikaz vesztik igy el már mint azokat akik az animet szeretik hisz ki várna tőbb évet egy animére mindenki szép lassan megunjah és enyi -
#279 a mangát könyebb és olcsobb megcsinálni.. de nem hinném h többet hozna a konyhára mint az anime.. -
#278 most nézztem az A+ inuyasha forumában hogy ezen a héten adták ki a 503-dik részt és kb még lesz 20-30
sajnálatos hogy ekkora válságba került az egész mangát író és készitő vagázs sajnálatos hogy ilyen hülyék hozzá hogy 300 fejezet allat képtelenek egy normális befezeést taláni mert még álitolag az sem biztos hogy egyáltalán meg álnak a 530 fejezet táján huzzák vonják a történetet össze vissza meg mondom összintén nem értem öket
remélem az animéhez kitalálnak majd valami normális be fejezést és egy kicsit felpörgetik a történetett mert haogy idáig haladt hát nem nagyon halad elöre a történet !vagy is jó talán egy nagyonkicsit !
meg az amásik ki az az anyira fenetikus aki képes végig olvasni 550 fejezettet ? nekkem egy kicsit sok lenne !
amugy meik a anyagilag a nyereségeseb a anime vagy a manga ?
mert nem tom mért hajtják enyire a mangát gondolom csak azért mert nyereségesebb nem ? -
#277 én mintha ugy olvastam volna az A+ forumán hogy kb 350-400 rész körül járnak most és olyan 550 rész körülire tervezik az egész magát ugy hogy adig tuti nem lesz több rész amig ezt be nem fejezik !
és a helyükbe 2 team-t csinálnék egyik a mangával a másik a animével foglalkozna hogy mind a 2 azért haladjon !
de végülis ök tudják hogy meik a fontosabb ! -
#276 én mangákat egyáltalán nem olvasok.. nem szeretem őket.. ehhez nem is tok többet hozzáfűzni. nem tom mér nem szeretem őket, de 100%ban anime rajongo vok.
lehet h az a+osok jol tudják.. azt irják ott h a mangával h állnak? -
#275 szoval akkor lehet hogy lesz lehet hogy nem a jövö zenje még !
de gondolom hogy akor semi kiszivárgot hir vagy hasnlo sincs még arol sem hoyg akkár csak most készitenék
én a A+ forumán ugy olvastam hogy akor folytatják ha kész vanak a mangával hát nem tom szerintem jobb a anime mint a manga bár ez egyéni vélemény ! -
#274 nincs 167nél több.. állitolag egyelőre, de nem tom lehet e bizni ebben -
#273 blbogus : nem tudsz valami infot a továbi részekrök 176 -tol feljebb ?
-
kitty091 #272 hát köszi most már jó! amugy nekem vmiért nem jön be az ftp-s oldal!már más is ajánlotta. -
#271 nem csak egybe.. amikor letöltöd akko rákérdez hova mentse (ez uTorrent progival van) és abban az ablakban ki lehet jelölni mit mentesz, mit nem. de ha már kijelölted az összeset, akko is vissza lehet vonni azokat amik nem kellenek, ha az állományok fülre kattintasz és a nem kivánatos részekre jobb gombbal kattinva nem letölthetőre állitod őket.
az már egy másik probléma, ha az összes be van csomagolva v vmi, de oat nem szoktak.
UI: továbbra is ajánlom az ftp-t..... -
kitty091 #270 és azt hogy csináljam?mert csak egybe lehet!nem értelek. -
#269 igen ugy is van fent
de a első 104-részt egyszerüen nem töltöd le !
és kész és csak a maradék 62 részt szeded le
én is igy szedtem le ugy lett 11 giga -
#268 ejjmá.. vajon minek irtam le a usteam-es lehetőséget..? hát nem viccből.. használd! -
kitty091 #267 de a torrenten csak ugy találtam, hogy 1-167.!szval ugy nem h 105-167.és ugy 24gb minimum -
#266 amugy lehet tudni hogy mikora várható a Inuyasha továbi részei ?
pl japánban adják már vagy még ott sem ?
és tényleg a 10-5-167 részek mikor jötek ki mert én ugy 2003-2004-re teném akkor ezek szerint 3-4 év meg csinálni kb 62 részt mert a 104-igy 2000-ben jött ki ! -
#265 én nem találtam más megoldást de ha dinamikus ip cimed van akkor probálkozhatsz a rapid-al csak ahoz keresni kell olyan oldalt ahol fent vanak a részek én régen találtam hasonlot de mivel nekkem fix ip cimem van ugy hogy inkáb a torrent -melet döntötem mert nekkem egy letöltés közöt 2 órát kkellet várnom inkáb le szedtem torrentel 4 nap allat az egészet 105-167-ig ha nem sietsz akkor szed le torrentröl max egy hét alat simán lejön nekkem 4 és fél nap volt
de nagyon más helyet ahol fent vanak a részek sajnos nem tudok vagy esetleg probálkoz meg azal az oldalal amit blbogus ajánlot szerintem az a legjobb és a leggyorsabb is ! -
kitty091 #264 hé kövesdi,nincs vmi egyszerübb és gyorsabb mód arra h letöltsem(egyenként)105-től a részeket? -
kitty091 #263 az rtl-en most volt az óriásfa elsö része -
#262 halotam már eröl az oldalrol amit emlitetél és tényleg nem rossz !
nagyon sok minden van fent ! -
#261 én nem tom
letöltésre én is tok még egy megoldást, mégpedig a usteam.hu-t. regelni kell az oldalon és hozzáférhető lesz a hatalmas adatbázis ftp-n ahol több száz anime találhato, ezenkivül hentai manga és sok hasonlo dolog van rajta. gyorsabb lehet mint a torrent, hiszen ha nem megterhelt a server (nem tapasztaltam még) maximális sávszélles jön le amit töltesz. szal amennyivel tudsz letölteni. azt nem tom h passzolnak e hozzá az animeaddictsos feliratok, de azon lehet segiteni, ha más nincs majd akkor én segitek. -
#260 azt nem tudjah valaki hogy az rtl klub hol tart a részekel ? -
#259 hi én torrentröl szedtem le 105-167-edik részig a mininova.org torrent oldalról japán szinkronal a angol felirat bele van égetve
de én inkáb inen szedtem le magyar feliratott hozzá http://animeaddicts.hu/news.php?news sajnos regelni kel de nagyon sok más animehez van fent felirat vagy pl szinkron is !
bár igaz hogy a letöltés nem volt valami gyors vagy egy hétig szedtem a részeket de nagyon lassan jött ! végülis csak 12 giga ! -
kitty091 #258 na kövesdi megint rászorulok a segitségedre:
szval hol lehet letöltöni a részeket angol felirattal a 106. résztöl?? -
#257 én is ugy vetem ésre hogy amikor még régen néztem a dragon ball-t feliratosan valahogy sokal job volt mint szinkronosan most ugyan ez van a Inuyasha-nál is lehet hogy az eredeti jobb de mind azt mondani szokás valamit valamiért mert pl ha tul gyors a szöveg váltás az epizodban nem biztos hogy tv-nél lene idöd végig olvasni hogy mit ís mondtak ha nem hop már teljesen más szöveg van kint de ez szinte jelentéktelen nah mindegy mind a 2-tönek meg van az árny oldala -
#256 én vhogy nem tom megérteni azokat a magukat anime fannak nevező emberkéket akik nem néznek feliratos animét. igy látnak max 10 animét életükben és azokat se végig.. nah jo ha az ien pokémonokat is beleszámolom (semmi bajom nincs vele :P) akko 15.. ráadásul naon sok anime feliratosan sokkal jobb.. pl hallottam h a narutonak sokkal jobb az eredetije, vagyis inkább ugy monták h a magyar változat szánalmas.. én egyiket se láttam még. nah jo nem ez a lényeg.
a többit amit irni akartam azt elfelejtettem :) -
#255 hát a feliratos dologban igazat adok nekked sokal olcsoban jönnek ki egy felirat el készitésével mint hogy meg csinálják a szinkront csak hát tudod nem mindenki szereti a feliratos animeket !
de amugy nem hiném hogy azért adnák hétvégén mert hogy már unci mert pl a Yugioh GX-et is hétvégén adják az meg nem épen ismétlés !
legalábis szerintem _!
mindegy egyszer biztos lesz szinkronosan csak gyözük ki várni !
-
#254 talán kicsit tuloztam.. 2005ben még csak ötven vmeddig atták és azér biztos még elég sok idő volt mig végigatták.. addig végig. azér adhatják hétvégén mer már a régi nézőknek unalmas, ha szinte mindig azt látják. jönnek inkább az uj sorozatok. de azt se tulozzák el.. egy feliratot odabiggyeszteni nem oan nagy kunszt mint végig szinkronizálni.. szal én inkább ugy döntöttem h pápá a+ és maradok a jo öreg pc-nél és netnél.. -
#253 nah bocs ezt nem tudtam ! hogy már ilyen régota csak ismétlik a részeket
de csak van valami okuk ara hogy pont hétvégén adják a részeket mert igy lassaban megy végig a 104-rész
vagy már a fene sem tudjah hogy akkor mit akarnak ezel az egészel ! -
#252 jo ideje tarogatják már :/ nem is tom miko fejezték be először vetiteni a 104. részt. talán az egy év nem kevés, de akár már régebben is lehetett. -
#251 szerintem az hogy van vagy nincs szinkron továb nem kötelezö neki most azonal ki rakni ! lehet hogy a nyára tartogatjákki tudjah -
#250 remélem folytatják a részeket már mint 177-töl dföl felé mert ez a be fejezés a 176-os résznél silájn lett bár igaz ha ez csak egy simpla rész és nem a vége akkor egész türhetö lett ! -
#249 nem hinném.. az a+ honlapján is csak ugy jelzik h 104 részes, vagyis assig lett szinkronizálva. amugy #235(és 236)os hozzászolásban leirtam h h kell vigégnézni. nem láttam még végig a 4. moviet sajnos, de elképzelhető h az a vége, bár én is hallottam oanrol h csinálják a folytatást. szal nem tom. de az tuti h a 167. rész után meg kell nézni a movie 4et.